|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
adusia co do śniadań, ja na śniadanie uwielbiam tosty! Zalezy ile rano jest czasu. tosta mozna przygotowac wieczorem, rano wrzucic do opiekacza albo piekarnika
ala grzanki.Oczywiscie w tostach beee jest chleb pulchny i ser. Ale chleb mozna zastapic razowym, dla mnie o wiele lepsza opcja bo jest chrupiacy! a ser to pyszny jest hochland light, do tego szynka, pieczarki i heja ja czesto do pracy biore, jak mam dlugi dzien, bo mi kanapki nie smakuja jak poleza w worku, pogniota sie
|
#1502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Facet z pasemkami, nie wyobrażam sobie tego Pochwal się co będzie 19 lutego Ja w sumie mogę się dołączyć stra redukcja przez styczeń ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam zamiar teraz porządnie się wziąć za siebie. Bo ostatnio przytyło mi się kilogram przez do świąteczne dojadanie. Przez święta nie przytyłam, za to potem sylwester itp. też kaloryczny. TŻ kazał mi jeść coś, bo wypiłam całą butelkę szampana sama i nie chciał, żeby mi tak to weszło w krew
Jutro idę na 18tkę do koleżanki i kurde alkohol ma tyle kalorii. W ogóle zła jestem, bo akurat wypadł mi okres teraz, więc nie mogę za dużo pić, nie mogę nosić tamponów przez infekcję, więc spódniczki też nie ubiorę No ale zdrowie ważniejsze... Trudno się mówi
|
|
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wczoraj byłam na imprezie, ale w ogole sie nie wybawiłam., był taki tłok, że polowa znajomych nie dała rady wejsc, masakra
dzisiaj wolne to wszyscy chcieli sie wyimprezowac chyba :Ptydzień do połowinek, a ja ciagle nie mam kiecy!!! za to mam kupe nauki ;/ i zero weny..
|
|
|
|
#1505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
masz w głowie obraz sukienki idealnej?:P
|
||
|
|
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
ale chodzi o to, że nie chce wydawać na nią duzo kasy, wiec chce ja kupic w lumpie :p mam jeszcze 2 dostawy do polowinek wiec moze sie uda :d wiem, ze nie wynosze tej kiecki bo nie mam gdzie, wiec nie chce sie wykosztowac ;p gdybym miala zbedna kase na kiecke to juz bym ja miala od dawna w szafie ;d |
|
|
|
#1507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie bądź taka pewna,że jej nie wynosisz bo nie będzie okazji, ja w tym roku zaliczyłam 3 wesela,a nie zapowiadało się na żadne. I właśnie kiecki z wyprzedaży uratowały mój budżet
|
|
|
|
|
#1508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem pewna, bo nie ma nikogo kto miałby mnie zapraszac na wesele, nawiasem mowiac jeszcze nigdy na zadnym nie bylam ![]() no 100zł to i tak o jakies 60 za duzo :P najwyzej zaloze kiecke ze studniówki i nara ;d noo a co do kiecek z wyprzedaży, to kupiłabym ale jest za duze prawdopodobienstwo, ze spotkam laske w takiej samej a to by bylo slabe :P
|
|
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
kiedys to byly czasy
4 lata temu, jak jeszcze centra handlowe nie byly az takie rozwiniete ze sie tak wyraze, u mnie w okolicy dopiero powstawaly, mama mi kupila we Wrocku kiecke na studniowke za 300 zl. Tak, w zwyklym sklepiku. Masakra jakas! ![]() a w maju bylam na balu, to kupilam obie czarna praktyczna
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
Halo
![]() stęskniłam się! Przeczytałam wszystko! dlatego tu nie zaglądałam.Wiecie co mi powiedział? "ojejj.. tak miło jest się teraz do Ciebie przytulić. Zrobiłaś się taAaaAaka mięciutka." - wiecie o co chodzi Tak już przytyłam O_o że nawet TŻ to mówi. jezzuuss. Także dołączam do grupy, która przechodzi na stanowczą redukcję do walentynek ;p bo się załamałam ;/ ee................ Z tą kiecką, to myślę, że lump to nienajgorszy pomysł! Zwłaszcza, że widać, że Love ma jakiś ulubiony ja też mam taki, na jaki zawsze mogę liczyć
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
Miałyśmy wrócić do pisania jadłospisów i co?!
Ja napiszę swój, bo wymaga wielu poprawek :P. A jak muszę spisywać to bardziej się staram! Więc bez oszustw, przyznaję się do wszystkiego . Dzisiaj właściwie nie najgorzej, poza głupim nawykiem cocacolowym :|. W końcu się go pozbędę, ale myślę, że na to mi potrzeba trochę czasu . - dwie kanapki z wieśniakiem - kurczak z marchewkami na parze + ta nieszczęsna cola ok 400ml - zupa pomidorowa - trochę wieśniaka - kisiel Biorąc pod uwagę, że to pierwszy dzień 'na serio' - jest dobrze . Oby było coraz lepiej . Pierwszy raz od dawna nie dałam się ani fast foodom, ani słodyczom !
|
#1512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do kiecki to mam!przypomnialam sobie, ze mama kiedys kupila taka jedna (w lumpie oczywiscie! :P) wiec nada sie na polowinki i kasa w kieszeni zostaje
|
|
|
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
![]() sniadanie: kromka razowca z serem zoltym, papryka i 2 drobiowe parowki obiad: zupa ogorkowa obiad II: potrawka z kurczaka, ryż, ogorki kiszone przekaska - jogurt nat. z otrebamikolacja: serek wiejski malo wody zobaczymy jak rano sie poczuje i co brzuszek na to juz prawie mialam zrywac cukierki z choinki...
|
#1514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#1515 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapomniałam, że miałyśmy do tego wrócić :P Winylku, nie za mało? jakoś tak mało się wydaje ;p (jak na wolny dzień ) a ja mam podobny nawyk... uwielbiam pepsi O_O ( Ty colę jak w domu kupią niby "mi" colę i pytają się "CO ZA RÓŻNICA" to... Chodzi mi o to,że wiele ludzi nie widzi różnicy w smaku tych trunków ;p ! a ja tego nie pojmuję ;p )Ja dzisiaj kijowo poszalałam z jedzeniem. a wczoraj to już całkiem żal. Tż u mnie nocował, więc były reddsy, czipsy, ciastka. pięknie ;] Dzisiaj: -owsianka /3 łyżki owsianych,łyżka siemienia, jabłko / szklanka mleka +kawa ;p - 2 ziemniaki gotowane, surówka z groszku, ogórków i cebuli -jabłko pieczone -3 naleśniki z dżemem. ale dziwnie to wygląda po spisaniu ;p Jutro TŻ idzie do pracy, więc zdecydowałam się na nadgodziny (przygotowania do promocji ;] ), także sama nie wiem jak skomponować sobie jutrzejsze menu. Cytat:
jak już mam płacić za jakiś badziew, to wolę wydać mniejszą kasę w lumpie, za niekoniecznie gorszą rzecz. a jak chcę kupić coś super porządnego to wybieram lepsze marki i tyle. i wtedy faktycznie długo cieszę się z tej rzeczy, nic się z nią nie dzieje itd ;p poka kiecę ![]() Cytat:
)))I brawa za niezerwanie cukierków A ja mam pytanie odnośnie serka wiejskiego? ile gram ? :P i o której? bo ja zawsze mam dylemat, czy zjeść go na kolację i ile go zjeść ;p
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! ale chipsow sto lat nie jadlam, biedronkowe kebabowe chceeeeeeee! redsy jakie pijecie? ja zoltego uwielbiam, tez dawno nie pilam![]() a co to wieśniaka, 150 gram, jakos po 20 bylo. Ja jak nie zjem 20-21 kolacji to glodna jestem. Jak kolacja jest w miare bialkowa, warzywna, to sie nie przejmuje. 150 kcal taki serek ma, nie wiem, nigdy kcal nie liczylam najbardziej na kolacje lubie zawijaski, ale tlusta szynka dzisiaj byla to serek wpadl.---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- ![]() wczoraj wsunelam prawie 10,ah. Dlatego nie zaczynam jeszcze TZta choinke okradlam---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- mama zrobila taki obiadek, za to jutro cos tucznego planuje ![]()
|
|
#1517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam, że tylko ja tak mam :P. Coprawda mi się zmienia i tak już kiedyś wielbiłam Colę, później Pepsi, teraz znowu Colę :P. Ale różnica jest dla mnie kolosalna, nie wiem jak można jej nie czuć! Właśnie mnie kusi żeby sobie zjeść ogóreczka . I chyba to zrobię :P.
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też czuję różnicę między Coca Colą, Pepsi, a marketowymi wytworami. Coca-Cola w moim osobistym rankingu jest najlepsza
Jest północ, a ja zaraz będę ćwiczyć |
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelka, właśnie pytam o tego wieśniaka, bo ja zawsze wsuwam 200 gram ;p ale w ciągu dnia... np. w pracy, jak nic ze sobą nie wezmę, to wolę takiego wieśniaka niż drożdżówkę.
A reddsy żółte ofkorz najlepsze... ach )) ja czasami zdradzam je z zielonymi. uwielbiam reddsy! często robimy takie patologiczne zakupy. dużo reddsów, czipsy i mleko na śniadanie. ;pWinyl, no ja tak samo, myślałam już że jakaś dziwna jestem ;p ach. jutro chyba sobie wypiję pepsi po raz ostatni ;p Agniesik, piękna pora na ćwiczenia a ja.. miałam iść spać po napisaniu ostatniego posta, ale zrobiłam sobie rundkę z konta siostry po nk - po licealnych wrogach ;p to nie był dobry pomysł, teraz mam nerwy ;p znacie to? ![]() dobra, idę spać, w sumie niedługo muszę wstawać
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm tak poczytałam w necie, to chyba jutro z alkoholi wybiorę wódkę
Za dużo jej nie wypiję, bo chcę wrócić trzeźwa do domu, a poza tym piwo strasznie rozciąga żołądek, no i packman się po nim włącza.
|
|
|
|
#1521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak następnego dnia nie zjesz za wiele, to odnotujesz nawet spadek wagi tańcuj tam i pij bez liczenia kcal U mnie dzis na wadze pojawiło się 57,4. nie jest tak źle, myślałam że więcej mi przybędzie. Na śniadanie zjadłam 4łyżki owsianych, łyżkę siemienia, jabłko/ szklankę mleka. + kawa. koło 11 wypiję kefir 0%, koło 16 zjem jakąś zupę i na kolację - wieśniak z pomidorem i bazylią. Mam nadzieję, że uda mi się jakoś rozwinąć to menu, ale szykuje się pracowity dzień :|
|
|
#1522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wracam do Was dziewczyny! ![]() Ciągle Was podglądam i czytam na bieżąco, ale że byłam na U to siedziałam cicho ![]() Teraz czas w końcu na R, ale gdy tylko o niej pomyślę, to TŻ wyciąga mnie na pizze, kino (+ popcorn) i robię rogale francuskie w domu ![]() 3kg w dół do końca stycznia i koniec kropka! |
|
|
|
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam, że nas podglądasz ) W końcu się odezwałaś To ile teraz ważysz?![]() Masz motywujący podpis
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1524 |
|
Miss Pudernica
|
Spojrzałam dzisiaj w lustro i przypomniało mi się, że mam alergie na pestycydy/nawozy/konserwnty i zjadłam 2 pomelo, z 2 kg mandarynek i awokado przez ostatnie 2 tygodnie
|
#1525 | |
|
Wtajemniczenie
|
no to dobry znak
Winyl, Ania - co do Coli, pepsi mam to samo! uwielbiam na razie pije dietetyczna haha dziewczynki - ładne te Wasze jadłospisy Cytat:
dawno już nie piłam...Natix - witaj z powrotem i faktycznie - podpis bardzo motywujący! Ja dzisiaj śniadanie zjem trochę później,bo muszę iść na zakupy do polskiego sklepu. serek wiejski tylko tam do tego dokupie czarny chlebek i zjem w koncu cos zdrowego na obiad jeszcze nie mam pomysłu - ale chodzą za mną pyzy z mięsem hmmm
|
|
#1526 | |||
|
Zakorzenienie
|
A ja może w maju będę miała bal farmaceuty jak się zorganizujemy tiruriru
Cytat:
![]() Ja mam duużo lumpów w mieście,może kiedyś zrobie dzień sh i odwiedzę wszystkie po kolei :P Cytat:
a do tego trixx moje ulubione zakupy z biedronki ![]() Cytat:
Ale zauważ,że do wódki zazwyczaj pije się sok,a sok jest kaloryczny i ma dużo cukru :P |
|||
|
|
|
#1527 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj mam wolne od sql. Siedzę w domu. Lenistwo przeplatane z nauką Aktualnie przeglądam sukienki na allegro i obczajam fryzury, uczesania wieczorowe. http://moda.allegro.pl/sexowna-sukie...384988536.htmlco myślicie o tej sukience? Chyba ją kupuję na 100%-dniówkę W kolorze czarnym. Moja koleżanka zamawiała taką samą tylko fiolet swego czasu i była zadowolona. Do tego czerwona kopertówka, czerwone szpile i czerwona różyczka we włosach. Z włosów chyba loki rozpuszczone bądź na bok. Do tego mój facet czarna koszula+ czerwony krawat diabeł jak to mówią tkwi w szczegółach Moja mama robi kluski szagówki na obiad do tego gotowana kapusta plus sos. nie no pychota się pewno obcham tak że nie wiem czy sobie z rozmiar większej tej sukienki nie zamówię Ej dziewczyny muszę zacząc chodzic na jakąs solarke bo bledziuch jestem a do studniówki 3 tygodnie
61-48-47-46-45 To dziwne, że po niektórych mostach tak łatwo jest przejśc... a żeby wrócic wymaga to wysiłku, odwagi i trudu Edytowane przez milusia1991 Czas edycji: 2011-01-07 o 12:58 |
|
|
|
#1528 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mowa o chipsach z biedronki proszeeeeee Was nie róbcie mi ochoty mmm ja jednak lekko zmieniłam moje śniadanie : serków w sklepie nie było, więc kupiłam ciemny chlebek ze słonecznikiem do tego serek chrzanowy i 3 parówki. na obiad - fileciki z kurczaka i nie mam nic żeby zrobić sałatkę. ajj byłam w mieście i zapomniałam aha oto mój dzisiejszy nabytek : misiowa czapka
|
|
#1529 | |
|
Zakorzenienie
|
witamy z powrotem
kocham slodownie ![]() jaki kolor trixxa? ja tylko czerwone spotykam a nie bardzo lubie kiedy byl duzy wybor i zlikwidowali. W sumie mieszkam na zadupiu nic dziwnego ![]() Cytat:
kazda falda wychodzi. Ja jestem fanka minimalizmu i praktycznosci, odkad od rodzicow nie zule ![]() chyba ze przymierzysz to od kolezanki. Drobna jestes, nie wiem nawet czy za duza by nie byla
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelka czerwony właśnie
Inne smaki były tylko w edycji limitowanej,zielony chyba czasami pojawia się wiosną/latem ![]() Agnes, Ty kup porządną ciepłą czapę bo w PL piździ,że szok ![]() A satynowe sukienki to złooo ... chyba,że majtki wyszczuplające pod spód :P |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.

ala grzanki.
ja czesto do pracy biore, jak mam dlugi dzien, bo mi kanapki nie smakuja jak poleza w worku, pogniota sie

On mial nadzianych rodzicow i tyle. Moze dlatego mam uraz do takich typkow. Rozni sa ludzie. Mialam tez chlopaka, ktory kompletnie nie mial gustu, ja piernicze na slub mojej siostry ubral kremowy garnitur i zrobil sobie pasemka
stra redukcja przez styczeń 
No ale zdrowie ważniejsze... Trudno się mówi
dzisiaj wolne to wszyscy chcieli sie wyimprezowac chyba :P
i zero weny..

colę