|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII
Upralam, wyplukalam w Edenie niebieskim i slicznie pachnie
|
|
|
|
#1382 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja własnie wczoraj kupilam w biedronce z gelwe tiramisu i robie .... a jak pachnie ajajaja ![]() ejjj wiecie co mi sie dzis przydarzylo ?? tak w ramach przerywnika ?? JAJKO BYŁO W SRODKU CZEROWNE JAK BY TAM BYŁA KURKA .... !!! masakra na widok odrazu poleciałam do wc wiec masakra .... Ps. Nie sa to jajka z biedry ![]() a zapomniałam ci wysłać za to buziaka ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Isiowata87 Czas edycji: 2011-01-06 o 13:23 |
|
|
|
|
#1383 |
|
Przyczajenie
|
Wiesz co w tych ktore ja podalam( bolognese i spaghetti) nie ma ananasa, ananas jest w chinskim i slodko kwasnym.
|
|
|
|
#1384 |
|
Rozeznanie
|
Isiowata...to pewnie był kurczak.......masakra
a moja mama kupiła ostatnio w biedronce krem do tortów ajerkoniakowy....pycha |
|
|
|
#1385 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1386 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, co powiecie o biedronkowym Ptasim Mleczku?
do tej pory próbowałam o smaku cappucino i bardzo mi smakuje, chociaż nie lubię niczego o smaku kawy :P a szczególnie ciekawa jestem, czy cytrynowe jest dobre? |
|
|
|
#1387 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
masakra Kupiłam wczoraj złoty Eden, jak przetestuję dam znać,ale z butelki zapach super!!! Pierwszy raz zdradziłam Silana ![]() Miałam tez takie zamiary wobec Ajaxa do podłogi,ale te Biedronkowe coś mi nie podeszły i wziełam Ajax kwiatowy, droższy,ale za to duża pojemność jak na Ajax 1,5 l. Ogólnie u nas jakoś pusto w przemysłowym dziale było, są jedne klocki lego przecenione na 35 złotych i stoją już parę dni i wacham się czy je wziąść ,ale pewnie jak się namyślę to ich już nie będzie
|
|
|
#1388 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1390 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1391 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1392 |
|
Raczkowanie
|
no to ja już sama nie wiem. co kupiłam taki sos w słoiku był ananas. albo ja mam pecha albo niedają do każdego.
jak robię mięso to dodaję dużo pieprzu i ostrej papryczki i do tego potem sos z torebki. |
|
|
|
#1393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę śmiało polecić waniliowe, mniam |
|
|
|
|
#1394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam wczoraj w B. ogórki kanapkowe, takie już od razu w plasterkach. Jadłyście, dobre? Jadłam kiedyś podobne z kauflanda i były przepyszne
|
#1396 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Do tego ryż/kuskus i kurczaczek, mm! Ostatnio zrobiłam spagetti z sosem bolognese i też bardzo mi smakował- nie ma w nim zbyt dużo "śmieci", czyli kawałków cebuli czy czegośtam bo strasznie nie lubię.
|
||
|
|
|
#1397 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() słodko kwaśny może mniej ale też lubię. wiadomo skoro słodko kwasny to musi mieć w sobie słodycz. spaghetti mieszam z połową fixu culineo i jest bomba
|
|
#1398 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie dziś na obiad był makaron z mięsem i sosem bolognese , dobre nawet było innych smaków jeszcze nie próbowałam.
|
|
|
#1399 |
|
Wtajemniczenie
|
Sos chinski w sloiku pycha
-dla jednej osoby za duzy, w sam raz dla dwojki -bardzo smaczny -kurczaczek i ryz i mniammm
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś miałam makaron spaghetti z sosem słodko-kwaśnym i udka z kurczaka, wszystko z biedronki i pyszne
|
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wcinam pszenicę w miodzie
![]() Najlepsza jaką jadłam, idealnie uprażona i niezbyt słodka
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
#1402 |
|
Rozeznanie
|
HOT TOP BIEDRONKA:
1. brzoskwinie w puszce pyyycha!!!) 2. smalec w słoiczku, z cebulką i boczkiem 3. pestki 4. mieszanka chińska i jarzynowa 5. makaron pastani |
|
|
|
#1403 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ogolnie nie kupuje w biedronce jajek ale zdaza mi sie sporadycznie- i musze stwierdzic z przykroscia ze smierdza podczas smazenia!! jajecznica tak zajezdza jakims smrodkiem az odechciewa sie jesc:/ takie zdanie maja tez tesciowie wiec nie jest to jakis moj wymysl....ogolnie w smaku sa ok, dobre do wypiekow ale jajecznica odpada. mowa o tych tanszych zastanawialyscie sie czy jest roznica miedzy produktami robionymi specjalnie dla biedronki a tymi oryginalnymi, mam porownanie wiec sie dziele owocem eksperymentu byl serek wiejski piatnicy w wiaderku razem z narzeczonym dziubalismy widelcem to w jednym to w drugim wiadereczku ocena: opakowania podobne, te same kolory, ta sama tabelka wartosci odzywczych, na zadnym nie bylo informacji dot.skladu, i tu i tu przepisy jednak smak choc podobny -nieco inny -oryginalny jest zdecydowanie delikatniejszy, ziarenka wprost rozplywaja sie, a sam serek jest troszke slodszy pomimo tego i tak te 2 serki sa najlepszymi wiesniakami na rynku i tylko te kupujemy orzeszki w miodzie bleee w ogole nie chrupia:/ myslalam ze beda w jakiejs "skropce" z miodu albo chociaz pozadnie polane a one w rzeczywistosci musniete miodem i co mnie zdziwilo opruszone krysztalkami soli a ktory plyn eden polecalyscie? czerwony czy zolty???? chcialabym wyprobowac ![]() polecam skrzedelka do zapiekania -mmm niebo w gebie!!!!! do tego pieczywko czosnkowe sos spaghetti z biedronki czesto kupujemy -moj grzesko to nawet prosto z lodowki ze sloiczka wyjada chinskiego jeszcze nie kupowalam ale z tego co widzialam to duzo sosu w nim za to w sl-kwas uncle ben's jest mnostwo warzyw -tak jak powinno byc ale wiadomo 2,5zl wiecej...
Edytowane przez monykaa Czas edycji: 2011-01-06 o 21:13 |
|
|
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupiłam 2 puszki masy krówkowej i jeszcze nie wiem co z nią zrobić
ale uważajcie! Jedna puszka ma 460g a druga 400g bez żadnych napisów typu gratis, promocja, a obydwie kosztowały tyle samo TŻ kupił smalec z cebulką i boczkiem i mu nawet smakował. |
|
|
|
#1405 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, czy wiecie jakiej średnicy są te szkalne miseczki od dzisiaj w ofercie przemysłowej?
|
|
|
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko rzuciłam okiem na nie, ale wyglądają na bardzo porządne ![]() mam pytanie do Was, używała może któraś z Was odżywki do włosów regeneracyjnej w tubie, kolor fioletowy, nazwa jakoś elitsse czy coś takiego dobra jest???Jakie są włosy po niej ?? |
|
|
|
|
#1407 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny, mam pytanie:
Byłam w pon. w Biedronce (w Otwocku) i mignęły mi tam takie półki-regaliki, w kolorze jasnego drewna, nieduże, stawiane na podłodze, chyba z 70 cm wysokości... Nie mogłam wziąć takiej bobym się nie zabrała ze wszystkim i teraz żałuję. Wydaje mi się, że miały cenę 29,99, ale nie jestem pewna bo coś za tanio ![]() Czy widziałyście te półki w którymś sklepie w W-wie? Na stronie o nich nie ma ani słowa
|
|
|
|
#1409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
|
|
#1410 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kupiłam dziś mleczko do demakijażu to niebieskie w starym opakowaniu 250ml za 3,29. To w nowym opakowaniu ma tylko 200ml a kosztuje 4,79
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.

a jak pachnie ajajaja 

masakra 

Mogę śmiało polecić waniliowe, mniam 

ale uważajcie! Jedna puszka ma 460g a druga 400g bez żadnych napisów typu gratis, promocja, a obydwie kosztowały tyle samo