|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
silvyetta, dziękuję za gratki
![]() ![]() ![]() black! STO LAT! STO LAT! ![]() ![]() Remmi, super że zajrzałaś ![]() ![]() Mnie często postarzają o pare lat ![]() Cytat:
![]() Ja się już nie moge doczekac następnej wizyty ![]() bezaczku, ja też blokowa i też nie umiem się z piecem opbchodzić, kiedyś mieliśmy swoje centralne ale ja byłam mała i paliła mama z bratem a potem nam założyli ogólne i już się nie nauczyłam ![]() ![]() a co do kubeczków to pierwszy raz widze ![]() Co do Twoich statysyuk urlopowych, to ja raczej nie idę do pracy, bo będzie mało dzieci, ale dla pewności jeszcze zadzwonie do przedszkola ![]() Co do pisania pracy, to ja też długo nie umiałam sie zebrać w sobie ale jak już usiądziesz to pójdzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() martoolka, dziękuję za życzonka i gratki ![]() ![]() ![]() Z tymi pałami to dobre, ale się zdziwią ![]() ![]() Fajnie yb było tak ten stary roczek powtarzac, ale wtedy bym, się nie doczekała na narodziny dzidzi ![]() ![]() magolinko, ale Cię załatwił tż ![]() ![]() metko, a tak z ciekawości jakie macie łóżeczko drewniane czy turystyczne? Bo ja się wiele opinii różnych nasłuchałąm i teraz sama nie wiem które lepsze ![]() My mamy dość dużą suyypialnie, ale przez to że mamy wielkie łóżko tez się zrobiła nieustawna, ale jakoś pokombinujemy ![]() ![]() Dana, ![]() ![]() capri, chyba zalezy od dzieciątka, bo Wojtasa kupy śmierdziały okropniaście jak zaczęłam do niego przychodzić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1562 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Ja też klikam do Was dzisiaj z pracy. Na razie jest względny spokoj i mam nadzieje, że tak zostanie ![]() ![]() Po południu mam dużo roboty w domu, muszę dziś posprzątać bo jutro nie dam rady. Jutro mamy księdza ![]() A potem musimy jechać poszukac nowej baterii do zlewu, bo cieknie woda na całego ..... |
![]() ![]() |
![]() |
#1563 |
Zakorzenienie
|
agawoo, a to poszukasz mi od razu baterii do umywalki? Bo tez mi cieknie
![]() w ogóle przydałby się nam remont łazienki, ale teraz to raczej większą potrzebą jest kupienia większego autka tak jak mieliśmy w planie ![]() ![]() ja też nie lubię jak ksiądz chodiz po kolędzie, na szczęście mam to już za soba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra, i wyślę pocztą ![]() No większe autko to Wam się teraz przyda ![]() A co do księdza, to jestem ciekawa jak to będzie - pierwszy raz wspolnie z TZtem będziemy przyjmować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1565 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kochane wczoraj Black, dzis ja stawiam winko! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1566 |
Zakorzenienie
|
no to agawo czekam na przesyłke
![]() capri a urodzinki masz? ![]() ![]() ![]() ![]() Kochana jak tam Alusia ? ![]() ![]() zbieram sie o mykam do biblioteki a potem do mojej Baśki pisć referat na filozofie chce mi sie jak jasny gwint ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1567 |
Wtajemniczenie
|
capri najlepszego
![]() ![]() A ja za 40 minut kończe pracę ![]() Wieczorem mamy gości, będzie winko i ploteczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1568 |
Wtajemniczenie
|
certi: sto lat , sto lat
![]() ![]() Ale mialam piekny sen, snilo mi sie moje dziecko i ze coreczke mialam i tak caly czas ja przytulalam ![]() ![]()
#1569 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Capri, wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
Piękny sen ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1570 |
Zakorzenienie
|
czeeesc
caprica6 wszystkoego najlepszego ![]() agawoo łózeczko musi zostac na razie tak jak jest bo jakos sobie nie wyobrazam do malenkiego dziecka latac w nocy po kilka razy do drugiego pokoju ![]() acelinka kupilismy tradycyjne, drewniane lozeczko posprzatalam, czekam na kolezanke, moze w koncu sie zjawi
#1571 | |||
Raczkowanie
|
hej Laseczki
![]() Cytat:
![]() hej Martoolka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() podczas tych swiat mialam tylko 3 dni wolnego(2 dni swiat i nowy rok),wczoraj tez bylam w pracy i juz sie troche tym zmeczylam,zobacze czy dadza mi chociaz urlop na wielkanoc,zeby moc jechac do domu.Chcialabym zmienic prace,ale tu tak latwo nie jest,szczegolnie dla obcokrajowcow ![]() Swieta spedzilismy u rodzicow Tzta,a sylwestra na stokach narciarskich i bylo suuuper,tylko krotko milego dzionka ![]()
![]() |
#1572 | |
Wtajemniczenie
|
wróciłam z angielskiego, nawet nie było tak źle, pozytywnie wręcz bym powiedziała, mam nadzieję, że szybko będzie nam szła do przodu nauka
![]() a teraz poprasuję chwilkę i uciekam na zajęcia do wieczora ![]() Dziewczyneczko dziękuję Kochana, ale te życzenia to chyba dla naszej Capri ![]() Capri szczęścia, zdrowia i dużo miłości ![]() Cytat:
A jeśli chodzi o pisanie pracy to tak jak dziewczyny radzą robiłam i ja i dlatego obroniłam magisterkę w maju ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1573 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziekuje wszystkim za zyczenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1574 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do kup, to chyba kupy własnego dziecka mniej śmierdzą niż obcego po prostu ![]() My mamy we wtorek. Myślałam, że uda mi się wywinąć bo będę w pracy, ale mam zmianę grafiku i akurat wtorki mam wolne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1575 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Martoolka, to chyba będziesz musiała spotkać się z tym księdzem ... ![]() A to dopytywanie w sprawie dziecka jest najgorsze. Bo nawet jeśli bardzo chcę je miec, to niekoniecznie mam ochote wszystkim o tym opowiadać. Jak zajdę w ciąże, to na pewno wszystkich o tym poinformuję ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1576 |
Wtajemniczenie
|
Hej hej ja już w domku, byliśmy z tż na zakupach na dzisiejszy wieczór no i kupiliśmy wódkę i parę pierdół do jedzenia i 100 zł poszło.......
![]() Czekam teraz na motywację, żeby posprzątać ![]() ![]() ![]() No i tak jest ze wszystkim co dotyczy elektryki ![]() Co do Waszych snów dziewczyny to możemy podać sobie dłonie bo ja mam tak samo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1577 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A imiona jakies już wybraliście? ![]() Cytat:
![]() ![]() u nas sie pytali kiedy dziecko a jak mówilismy że jak tylko bozia da, to się dziwili że tak szybko chcemy ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1578 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja tez ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1579 |
Zakorzenienie
|
caprica6 zamierzam robic tak samo
![]() acelinka tez troche myslelismy nad tym turystycznym lozeczkiem ale w koncu zdecydowalismy sie na tradycyjne, a imie juz kiedys oglaszalam, bedzie szymon ![]()
#1580 | |||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Dziekowac ![]() Co do wypytwania kiedy dziecko to uwazam ze jest to tylko i wylacznie sprawa przyszlych rodzicow i nie powinno sie do tego wtracac, a co dopiero naciskac! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1581 |
Zakorzenienie
|
Prawda? A moja teściowa nie może sobie odpuścić, i bez przerwy sugeruje nam, że powinniśmy się postarać. I to o chłopca (bo ma cztery wnuczki, więc marzy się jej wnuczek). Wrrrrr....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1582 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja mam 21 lat i na tyle sie czuje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Miny zgromadzonych - bezcenne ![]() A teściom przy łamaniu sie oplatkiem bo pojechalismy do nich po kolacji ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Soczkiem toast wzniesiony ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dokładnie... poza tym czasami nie przyjdzie komus do głowy, że może się starają o dzidziusia a coś stoi na przeszkodzie.... i wtedy jest to strasznie przykre i bolesne...... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1583 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ślicznie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Teściowa nieźle zakręcona ![]() A co do tego na końcu to właśnie z tego powodu nawet jak się będziemy starać o dzidziusia, to zamierzamy uparcie twierdzić, że się nie staramy, bo widzę, że wtedy jakoś nie ma tego ciągłego wypytywania ![]() A jak już zafasolkujemy, to się wszyscy dopiero dowiedzą, że jednak się staraliśmy ![]() Ale Wam oczywiście się przyznam jeśli się będziemy starać ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1584 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1585 |
Zadomowienie
|
Hej moje kochane
![]() ![]() ![]() KONIEC 9 A JUŻ ZACZĄŁ SIĘ 10 TYDZIEŃ MOJEJ CIĄŻY (HURA HURA) NASZE SŁODZIUSKIE MALEŃSTWO MA JUŻ CAŁE 3 CENTYMETRY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() życie jest piękne ![]()
#1586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do informowania o staraniach, ja tez nie zamierzam nikogo informować, chyba, że mój szanowny małżonek wychlapie swojej mamusi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1587 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I wam też życze malenstwa słodkiego uda wam sie na pewno ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1588 |
Zakorzenienie
|
jej
![]() ej, tylko ja nie mam takich snów? ![]() i nie udało się ani pracy ruszyć ani iść spać o 23, poszłam o 1 ![]() ale za to jestem na bieżąco w sprawach sercowych koleżanki łącznie z cytowaniem smsów ![]() ale naprawdę, jutro się zabiorę choćby za znalezienie badań i posortowanie. myślicie, że będę musiała je powtórzyć, bo były robione w zeszłym roku? ![]() ![]() ![]() capri sto lat ![]() ![]() wiecie co, niedawno ósma woda po kiślu się mnie zapytała czy już się obroniłam. a czy ja jej pytam czy już jest w ciąży?? ale porównanie ![]() a mi teść na urodziny i dzień później na święta życzył czarnych dzieci ![]() ![]() i wiecie co, nas już też zaczynają podpytywać kiedy dzidzi. ale ludzie jakoś tak mają, szczególnie w dzisiejszych czasach, że jak ślub, to jest w ciąży. i nie rozumieją, że można się pobrać i mieć dziecko dopiero za 2 lata na przykład ![]() moniczka tak, życie jest piękne ![]() a księdza mamy w niedzielę... dobranocek ![]()
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-01-07 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1589 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A u nas siostra mojego Tz zawsze sobie zartuje jak u nas jest : ''no dobra musze juz isc zebyscie mieli czas na zrobienie dziecka " ![]()
![]() |
#1590 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no ! ![]() Cytat:
![]() A ja się właśnie zastanawiałam - co/ile dziecko dostaje u Was na chrzciny od chrzestnych? Idziemy w niedzielę i nie możemy się zdecydować jak to załatwić. Tzn. ja wiem, że to zalezy od zamożności itp. no ale tak "na oko" ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.