![]() |
#4891 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: "walczymy o nasze marzenia..." część 2
Cytat:
![]() paliwo hmm dopiero raz tankowałam...właśnie sprawdziłam i 1,27 e w sumie nigdy się tym wczesniej nie interesowałam, bo nie musiałam ale ceny rosną tak ![]() U nas takich zim nie ma i drogi w dobrym stanie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
Zakorzenienie
|
u nas około 4,7-5,08 w zależności od paliwa... ale 2,6 za lpg to zbrodnia i złodziejstwo w biały dzień.
Pewnie jutro zrobie bo nie wytrzymam choć mam ochotę i za 5 minut ![]()
#4893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zrób rano ![]() ![]() a ile sie już spóźnia? miałaś wczesniej takie opóźnienia?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4894 |
Zakorzenienie
|
owulacja była później o tydzień, okres powinnam dostać właśnie na dniach :/
#4895 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Masz problem z owulacją i pękaniem pęcherzyków? Pregnyl jest świetny w tym temacie, ja go miałam przy in vitro, tylko nie wiem jakie dawki Ty dostaniesz a jaką ja miałam, ale spisał się na medal ![]() Nauka nie zając nie ucieknie ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za córeczkę ![]() Ja też jestem z ZG i jestem w Twoim wieku ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja przez cały dzień nie zjadam takiego kompletu jak Ty teraz zjadłaś ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- karolca dziś już piątek, więc do soboty wytrzymasz. Trzymam kciuki za II kreseczki ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Zakorzenienie
|
Nadia dziękuję za wsparcie
![]() Na początku na pewno będzie ciężko - już jest hehe - ale odchudzamy się razem więc nam będzie raźniej. Po za tym mój kręgosłup juz bardzo cierpi z powodu mojej wagi a co dopiero jak będę w ciąży. Więc nawet lepiej że wrócimy do leczenie jak schudnę. Jak się zdarzy wcześniej to będziemy się cieszyć ale chyba jednak lepiej będzie jak zajdę w ciążę dopiero po schudnięciu co najmniej 20 kg
#4897 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Z braku czasu trochę mnie nie było. Dzisiaj jadę na badania, zlecił mi najpierw na toksoplazmozę. Najgorsze jest to, że muszę być tam wieczorem i jakieś 3 godziny przed na czczo. No nie wiem czy ja to wytrzymam. W tej chwili nawet godzina bez "podgryzaczy" to dla mnie koszmar ![]() A tak w ogóle, to ktokolwiek ogląda zdjęcie z usg mówi, że bardzo duże dziecię będzie, skoro w 7 tyg ma już 9,5 mm. No ale to chyba nie jest reguła? ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4898 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To pewnie normalne, że czasem coś zaboli... Najważniejsze, że wszystko dobrze! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wczoraj w 9 dc miałam już słabą kreskę, więc w tym miesiącu zaczynamy od 10 dc... Będę robić testy codziennie do 22 dc. Może mam podwójną owulację i stąd opóźnienia @... Zobaczymy jak wyjdzie. Do żadnego gienia się w tym miesiącu nie wybieram. A w przyszłym myślę, że wrócę do starego... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za trzymanie kciuków
![]() ![]()
#4900 |
Zakorzenienie
|
Tacca u nas jest to "nieco" większy remont. Będziemy się wprowadzać do domu (my będziemy zajmować jedną jego kondygnację) i remontujemy od zera. To znaczy zdzierane były tynki - do cegieł, robione nowe wylewki, poprawiane stropy, wyburzyliśmy kawałek jednej ściany nośnej i zrobiliśmy jedno dodatkowe pomieszczenia a do tego w tym domu będzie robiona przybudówka i tam na poziomie naszego mieszkania będziemy mieli jeszcze dwa pokoje i łazienkę, dobudowany będzie ganek. Także tak jakbyśmy mieli po prostu postawiony goły dom i wszystko w nim trzeba zrobić. Od nowa zakładana była kanalizacja, ogrzewanie, elektryka i siec internetowa. Na razie mamy wszędzie wylewki zrobione, położony tynk na ścianach, wymienione wszystkie okna i parapety, kupione drzwi. Ale jeszcze przybudówka nie jest wybudowana więc wiele więcej zrobić nie możemy.
#4901 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4902 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny słyszałyście o takich mikroskopach owulacyjnych? Ja sobie czytam właśnie na ich temat. A w ogóle jeszcze doczytałam, że mogę mieć inny problem uniemożliwiający zapłodnienie. Wcześniej o tym nie pisałam. Podejrzewałam, że ze mną jest coś nie tak.
Chodzi o to, że po seksie wszystko ze mnie wypływa - od razu. Na początku myślałam, ze to nic wielkiego, bo przecież zawsze to musi gdzieś ulecieć, ale zaczęłam się zastanawiać niedawno czy to rzeczywiście tak powinno być. I w sumie do dzisiaj nie miałam odpowiedzi.
#4903 |
Zakorzenienie
|
hanka, ale mówiąc, że większośc to wyłacznie wasza zasługa, zawsze będziesz z tego dumna
![]() ![]() mezaga, nie słyszałam o takim wynalazku. A z tym wypływaniem na myśl przychodzi mi tylko tyłozgięcie macicy, ale takie coś przy zwykłym badaniu wychodzi...
#4904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Aha to jeszcze napisze o tym mikroskopie. To taki mini mikroskop, pod którym można samemu sprawdzić śluz i ślinę. Podobno sprawdza się u osób z zaburzonym LH (na przykład przy PCO tak jak mam ja). w śluzie i ślinie sprawdza się zawartość soli, której wydzielanie zwiększa się im bliżej owulacji. Podobno na szkiełku kryształki układają się we wzór paproci czy cóś takiego.
![]() |
#4905 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- karolca a to pech, a już myślałam, że będzie radość na wątku, następnym razem się uda ![]() Aguś słyszałam kiedyś o tym mikroskopie jak byłam jeszcze w temacie staranek, ale nie miałam takiego wynalazku ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4906 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jeżeli chodzi o wypływanie, ten lekarz u którego byłam ostatnio mówił o tym. Nam się tylko wydaje, że wypływa wszystko. Zawsze wypływa. Kwestia jest tego typu, że jeżeli wytrysk nastąpił za nisko, to plemniki uciekają w odwrotna stronę, czyli na zewnątrz. Taki kierunek ruchu obierają. Ma to znaczenie w sytuacjach, kiedy mężczyzna ma problemy z wytryskiem... ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Prawie jak szklarnia. Sztuczne oświetlenie, korek na ściankach, na gałązkach rosną storczyki i mała fontanna, żeby była odpowiednia wilgotność (myślę, że bez nawilżacza powietrza i wentylatora się nie obejdzie)... Nie mogę wrzucić linki... Będzie tak: http://www.google.pl/images?q=orchid...w=1280&bih=750 Edytowane przez Tacca Czas edycji: 2011-01-07 o 11:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że nowy cykl będzie już normalny, liczę, że nie będę przeziębiona i uda się
![]() Ostatnio wyczytałam, że kobiety w moim wieku próbują średnio przez pół roku... a co jak mój wyjedzie w delegację na drugi koniec kraju? ![]()
#4908 |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem, że wypływa ale chyba nie powinno tak od razu. Ze mnie się po prostu leje. Wiem, ze to śmiesznie brzmi ale wypływa tego bardzo dużo.
#4909 |
Zakorzenienie
|
Ze mnie też. Dlatego przypuszczam, że to normalne... Może ten sposób z poduszką coś pomoże. Ten gin mówił, że najlepiej z pół godzinki poleżeć....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4910 |
Raczkowanie
|
dziewczyny u mnie też tak jest, że wypływa szybko ale podobno to nie ma wiekszego znaczenia, w ciąży już byłam więc może faktycznie nie ma lecz nie jestem pewna.
Ja ostatnio miałam strasznego doła ryczałam tż a on zamiast mnie pocieszyć to się jeszcze bardziej zdołowałam mam ostatnio taki myśli, że sie nam może nie udać ![]() Co do remontów to mój tż juz rok remontuje mieszkanko dla cioci już prawie jest koniec ![]() Co do odchudzania to ja mam nadwagę ale jakoś nie mogę się zmobilizować masakra i jeszcze jak pomyślę, że uda się zajść to cały wysiłek na marnę bo napewno przytyję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aguś ja jak wstaję po to od razu muszę husteczki lub papier podłożyć, bo do kibelka w życiu nie zdąże dojść i wszystko od razu wypływa jak z kranu ![]() Trzeba by zapytać inne dziewczyny czy też tak mają i będzie jakiś ogólny pogląd czy to normalne czy nie. ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Czy Wy widzicie, który już post mamy, niedługo nowy wątek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4912 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi się wydaje, że te przecieki są normalne i nie ma się czym martwić... Mam taką nadzieję. ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Tak... Zaraz będzie 3 część.... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4913 |
Zakorzenienie
|
u mnie problemu z wypływaniem nie ma
![]() ![]()
![]() |
#4914 |
Zakorzenienie
|
No jak się wstanie, to istnieje coś takiego jak grawitacja... A na leżąco też wycieka, nie ma się co łudzić, choć wiadomo, że wolniej i mniej.
---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Wrrrr... Czekam na kuriera... Nawóz do moich ślicznot ma mi przywieźć i jak go nie było tak nie ma... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety mam prace w biurze i zero ruchu :/ Cytat:
to orchidarium to rewelacyjna sprawa więc mam nadzieje, że Ci się uda ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
Taca pokaż jakieś fotki bardzo bym chiała zobaczyć ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wstaję to zdążę dojść do łazienki (tuż obok sypialni ![]() ![]()
![]() |
#4917 |
Zakorzenienie
|
A jak tu się zdjęcia wrzuca?
Spróbuję z image, moje falki teraz kwitną. Są zwykle, odmianowych rzadkich storczyków teraz nie kupuję, bo nie mam gdzie trzymać... ![]() ![]() Jak to wejdzie to poszukam zdjęć innych... Nie wlazło... Są tylko adresy... Edytowane przez Tacca Czas edycji: 2011-01-07 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4918 |
Zakorzenienie
|
To co Paulinka zaczyna nową część?
![]()
#4919 |
Zakorzenienie
|
Co do tego wypływania.. to chyba normalne, bo też tak mam. I nie wydaje mi się, żeby była inna możliwość.
#4920 |
Raczkowanie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=487423 tu chyba to jest wytłumaczone może się uda
![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- nie to chyba nie to tam jest uszkodzone nie umie czytać :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.