|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011
kasiahexe bardzo mi przykro i trzymam kciuki za starania.
|
|
|
|
#3692 |
|
BAN stały
|
OMG miłam napisać,odpisać i zapomniałam co i komu
![]() Kasia jak mi cholernie przykro!!!Nie wiem co Ci więcej powiedzieć poza tym,że życzę Ci powodzenia w każdej dziedzinie życia,a przede wszystkim siły i szybkich 2 kreseczek. Odpiszę Wam jutro bo dziś mi już chęci odeszły |
|
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
kasiahexe, strasznie mi przykro!!!!
teraz pewnie niewiele słów Cię pocieszy, więc trzymaj się mocno!
|
|
#3694 |
|
Rozeznanie
|
kasiahexe
![]() za jaknajszybsze pozytywne starania i podziwiam pozytywne nastawienie trzymaj się ciepło
|
|
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
Brak słów , popatrzcie ile już z tego wątku odeszło
teraz do przyszłej środy będę liczyc godziny czy wszystko jest ok jakie to jest smutne |
|
|
|
#3696 |
|
Rozeznanie
|
kasiahexe w sumie zadne slowa tu nie pomoga, strasznie mi przykro
sama to przeszlam, i wiem co czujesz ![]() trzymam kciuki za kolejne, owocne staranka! |
|
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu bardzo mi przykro
kurcze ale ten świat jest nieprawidliwy Kochana trzymaj się,będzie dobrze. Życzę Ci szybko dwóch kreseczek.
|
#3698 |
|
Rozeznanie
|
Oj kasia, tak mi przykro!
trzymaj się i działajcie szybko i skutecznie!! ściskam!! |
|
|
|
#3699 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
|
#3700 |
|
Zadomowienie
|
kasiahexe jeśli będziesz chciała z kimś porozmawiać to zapraszam tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=86654 . Jest mi przykro, że Ciebie to spotkało.
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
kasiahexe - no i sie poryczalam... czemu kolejna z nas to spotkało? czemu wogóle kogos spotyka?... trzymam kciuki za następne
a ja dzis mialam robic badania krwii ciążowe a tu zonk - cala przychodnia nieczynna. no żesz, przeciez normalnie dzis sie pracuje, wszyscy wolne wzieli? do innej nie ide bo tylko zapłące... a tak ładnie nasikałam w pojemniczek... wiec znowu musze tam się telepać w poniedzialek rano (GŁODNA!!!!) bo we wtorek rano już mam gina. wkurza mnie to... ide coś zjeść
|
|
|
|
#3702 |
|
Rozeznanie
|
http://allegro.pl/czekoladowe-ciazow...390133593.html
a ja sobie takie bojówki kupiłam zobaczymy czy dobre
|
|
|
|
#3703 | |
|
Zadomowienie
|
kasiahexe strasznie mi przykro, ze mogłaś cieszyć się dzidzią tak krótko
Wierzę, ze Bóg sprawi że na pewno będziesz mamą. I teraz przynajmniej będziesz pod opieką prawdziwego specjalisty.Trzymaj sie ![]() Niestety, ale służba zdrowia w UK to jakaś parodia Wszyscy w domach mają pełne apteczki leków na różne dolegliwości przywiezine z PL i sami się leczą.---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
Ja muszę też zapolować na jakieś używane spodnie tyle że nie wiem jaki rozmiar patrzeć bo te które kupiłam sobie nówki sztuki to jest rozmiar xs
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
|
#3704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tamtym roku to jarzynki początkiem czerwca siałam bo nam zalało w majowej powodzi, tz nas nie zalało, tylko taki kanałek wylał i całe pola pod wodą były a że jarzynki w nizinie i wszysto się utopiło, Potem w czerwcu siałam marchew, buraczki, piertuszkę, koperek, cukinie, pasternak, fasolkę szparagową bo uwielbiam, posadziłam pomidorki, paprykę, pory, tylko celulki nie sadziłam bo już za późno było i i tak by nie zdążyła urosnąć a reszta nawet fajnie zdążyła urosnąć ale całe lato podlewaliśmy z tż bo sucho potem było i bez tego by uschło wszystko. Fajna sprawa miec właśną grządke a jaka frajda jak tak rośnie ładnie. No i wiadomo zdrowe bo bez nawozów, kiedyś myślałam że mieszkanie na wsio to obciach ale teraz uważam że to super mieć gdzie wyjść na spacer czy posadzić sobie coś a kurek mamy teraz 19 sztuk ale jajek mało bo siedzą zamknięte bo zimno to im się znosić nie bardzo chce
|
|
|
#3705 |
|
Zadomowienie
|
och wierzyłam,ze wszystko będzie ok Kasiu
ehhhh
|
|
|
|
#3706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
KasiaHexe tak mi starsznie przykro.. właśnie przeczytałam.. Trzymaj się kochana i bądź dzielna. Jesteśmy z Tobą ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- daj znać ile w hurtowni taki kosztuje bo sama chciałbym taki nabyć, na razie podglądam używane na all ale mało jest.
|
|
|
#3707 |
|
Rozeznanie
|
beata_1988 fajnie ze macie mozliwosc siegniecia po zdrowa zywnosc
i wyobrazam sobie jaka to frajda patrzec jak warzywka pieknie rosna ![]() my kiedys mielismy ogrodek (teraz zlikwidowany-bo do jedzenia wszystkich bylo pelno a do roboty zostawala tylko moja mama albo ja, reszta umywala rece do podlewania, pielegnowania, pielenia etc) a mielismy truskaweczki-mniaaammmm teraz to tesciowe czasem cos podrzuca-mamy od nich jajka, ziemniaczki, fasolke etc. dobre i to
|
|
|
|
#3708 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
trzymam mocno kciuki, żebyś jak najszybciej zobaczyła na teście 2 kreseczki ![]() trzymaj się kochana..
|
|
#3709 |
|
Zadomowienie
|
Witam,
Kasiahexe tak bardzo mi przykro, bardzo zasmucił mnie Twój post, miałam nadzieję że już nikogo z nas to nie spotka Tak się przejęłam Kasią że jajecznica wylądowała w toalecie, ciekawe kiedy to się skończy? zaraz wchodzimy w II trymestr a jest coraz gorzej ![]() Ogólnie czuję się coraz gorzej, choroba zamiast przechodzić, tylko się nasila, pół nocy spać nie mogłam bo nos całkowicie miałam zapchany, potem wstałam jak zmokła kura, tak mnie wypociło a dziś ledwo żyję,chyba jednak bez antybiotyku się nie obędzie
|
#3710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3711 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo mi przykro 3maj się dzielnie! I życzę jak najszybszego widoku 2 kreseczek. Jesteśmy z Tobą!
|
|
|
|
#3712 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kolejna smutna informacja tego dnia... Trzymaj się kochana |
|
|
|
|
#3713 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja dziś mam wizyte u gina i oczywiscie nerwostan mnie dopadł. Nie cierpię chodzić do gina. Nie to żeby był nie miły ale to dla mnie mega stresujące, aż mnie z nerwów sra od wczoraj
|
|
|
|
|
#3714 |
|
Zadomowienie
|
Iwonap , aj też jestem z warszawy, wiec czekam na info od mężą twojego w sparwie Baby Sound
![]() KASIAHEXE, BARDZO, BARDZO MI PRZYKRO, MOCNE PRZYTULENIE, TO TRUDNE, NIE WIEM, CO CI PWOIEDZIEC ![]() ![]() MAM NADZIEJE, ŻE BLISCY CIE WSPIERAJA I RAZEM Z TZTEM PRZECHODZICIE PRZEZ TO RAZEM...
|
|
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak to jest teraz z URLOPEM macierzyńskim, jesli mam umowe na czas określony. Przeczytalam własnie ze umowa bedzie przedłuzona do dnia porodu, ale nie bde miała prawa do URLOPU macierzyńskiego, tylko będę mogła sie starać o ZASIŁEK macierzynski
![]() :conf used:
|
|
|
|
#3716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3717 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiahexe bardzo mi przykro
Trzymaj się Kochana Wiecie co jest dla mnie najgorsze...że Kasia przeżywa teraz straszne chwile, a ja nie mogę przestać myśleć...o tym czy u mnie aby na pewno wszystko ok...Strasznie to egoistyczne...i wstydzę się tego...ale nie mogę przestać...
|
#3718 |
|
Zadomowienie
|
Maugosztaka, ja tez dzis ide do gina, nA USG, sprawdzic czy serduszko bije. Ide z tżtem i mam nadzieje, ze gin sie nie bedzie o to wkurzala ni nie bedzie niemily, ech...
Trzymajcie kciuki dziewczyny, wizyta o 1640... A w ogóle odpuscily mnie dolegliwosci na dwa dni, ale niestety w nocy wrocily . Od 1 w nocy do 2 rzygalam caly czas, a teraz tez chyba zaraz sie porzygam ( Do tego dalej ta glupia biegunka... Ide dzis do gina na usg o 1640, mam nadzieje, ze z Juniorem bedzie wszystko oki, a gin coś mi może pomoże z tym rzyganiem... Chyba ze taka moja natura...---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Jaciee, to chyba tak jest, ze jak jestes w ciazy i blisko ciebie dzieja sie takie straszne rzeczy, to natychmiast mysli sie o sobie... Z jednej strony bardzo wspolczuje Kasi, jest mi przykro i nnie wiem, jak okropnie ona musisie czuc, z drugiej stresuje sie moim usg dzisiejszym. Chociaż wszyscy mowia , ze jak sie tak masakrycznie czuje i rzygam jak kot to z dzidzia powinno byc ok. Cóż, przekonam sie o 1640 dzis. |
|
|
|
#3719 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiahexe - bardzo współczuję
smutno mi![]() weruczku- ja też rzygam od rana. Zjadlam parówki z chlebem i na chwilę przeszło ale teraz znowu czuję, że mi się zbiera i biegunka. Zażywasz coś na biegunkę? ja cały czas myślę, czy wszystko jest ok ,zwłaszcza, że to będzie moja pierwsza wizyta. Od kąd przeczytałam na forum o waszych obumarłych ciążach to pogodziłam się z tym, że u mnie też tak może być. Tfu, pogodziłam. Wiecie co mam na myśli. Biorę taką ewentualność pod uwagę. |
|
|
|
#3720 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Kobietki
![]() Bardzo przepraszam,za moja nieobecnosc,ale od Wigilii mam gosci z Pl.,ktorzy zostana jeszcze ok. miesiaca i jakos nie wypada mi siedziec teraz przed kompem. Bardzo mi Was brakuje i czesto o Was mysle.Zawsze z kawusia przy kompie moglam sie z Wami "spotkac",posmiac,pozwier zac,powspierac....Bardzo ubolewam nad tym,ze nie moge z Wami popisac ![]() Niedlugo do Was dolacze,obiecuje! ![]() Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i w miare mozliwosci,bede zagladac.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.

zębole

teraz pewnie niewiele słów Cię pocieszy, więc trzymaj się mocno!
za jaknajszybsze pozytywne starania i podziwiam pozytywne nastawienie
nasz ślub 

05.06.2010 
zobaczymy czy dobre
Wszyscy w domach mają pełne apteczki leków na różne dolegliwości przywiezine z PL i sami się leczą.
))
Trzymaj się Kochana