![]() |
#2281 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
Opuchlizna to sprawa indywidualna. Np. ja baaardzo spuchłam, a koleżanka z łóżka obok w ogóle.
#2282 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nom mam nadzieję ze po tygodniu będzie znośnie,jak nie to wtedy wezmę jeszcze więcej wolnego. Jej w ogóle to do mnie nie dociera,że to już tak nie długo.Mam nadzieję,że teraz się wszystko uda.Raz już miałam podejście i zachorowałam dosłownie 3 dni przed i wszystko się posypało.Później terminów już nie było i...ehhh,do dziś nie mogę tego prze żałować.Wtedy miałam całą kwotę,teraz nie dość,że trochę sie rozeszło kasy to jeszcze wszystko podrożało i muszę się zapożyczyc troszkę.Ale czego się nie robi,żeby spełnic swoje marzenie ![]() ![]()
"Nie rezygnuj z celu tylko dlatego,że jego osiągniecie wymaga czasu,czas i tak upłynie" Edytowane przez BunnyZukino333 Czas edycji: 2011-01-07 o 06:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2283 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
Na co zachorowalas ze musialas odwolac?????? ja nawet pytalam lekarza coby bylo gdyby sie przeziebil czlowiek po operacji, mowil ze byly juz takie przypadki. to sa wtedy naturalne odruchy i nawet mozna kichnac..najwyzej troszke skrzepow poleci...tylko zakazuje dlubania patyczkiem w nosie..bo mowil ze juz z takimi agentami mial doczynienia ![]()
![]() |
#2284 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja dostałam anginy bardzo silnej,miałam gorączkę i strasznie się czułam.wszyscy mówili mi,że to przeznaczenie,że nie powinnam robić,ale...co się odwlecze to nie uciecze.szkoda,że u nas tak długie terminy są.Zazwyczaj jak człowiek jest najbardziej gotowy to musi czekać miesiącami. Kurcze z kasa mi się trochę pokomplikowało.dziś się dowiem co i jak.Jeśli nie bedę miała z tego zrodła brakującej kwoty to za kredytem trzeba pochodzic,ale...chciałam tego uniknac:/
![]() |
#2285 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jaka kwota u Ciebie za cala operacje?
![]() |
#2286 | |
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ------- ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ------ Edytowane przez roki3 Czas edycji: 2011-01-07 o 11:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przeraża mnei to,że tak daleko będę i to całkiem sama,nie bedzie miło obudzic się z myślą,że nikogo bliskiego nie ma przy tobie:/
![]() |
#2288 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2289 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiecie co obawy sa wielkie i strach rowniez...ale jak sobie pomysle ze juz w lutym moge miec zgrabny nos...i koniec z tym utrapieniem..to az czuje w sercu maj ![]()
![]() |
#2290 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ammmm u kogo robisz ten nosek??
![]() |
#2291 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() BunnyZukino napisalam Ci wiadomosc na priv ![]() co do obudzenia sie po operacji hmmm ja sama nie wiem czy przyjedzie ktos bliski...napewno na drugi dzien po odbior mnie ze szpitala ![]() a do szpitala mam okolo 20km
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2292 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#2293 |
Wtajemniczenie
|
oooo to az 4 doby??? dlaczego tak???
mi lekarz powiedzial ze jedna noc i wypis do domku..potem po 3 dniach do niego juz do gabinetu wyjac setony...a po 5 zmienic gips na nowy jesli bedzie dobra opieka...a telefonik bedziesz miala to z rodzinka w kontakcie stalym bedziesz...
#2294 |
Raczkowanie
|
do BUNNY ZUKINO333na pewno poczujesz się o niebo lepiej człowiek jest taki spełniony . Inie martw się kiedy ktoś nie zauważy zmiany . ja miałam mega garbaty nos ale i tak nie wszyscy zauważyli. Moja sąsiadka dopiero po kilku miesiącach mi się zapytała , Pani w sklepie myślała że coś z włosami zrobiłam. Ludzie widzą nasze defekty i naśmiewają się z nich w chwili gdy z nami rozmawiaja .Sama spróbuj sobie wyobrazic jaki ma nos twoja koleżanka którą widziałaś miesiąc temu twarz w myślach się widzi nos gdzieś unika. Ja z moim nosem męczyłam się od zawsze operacje miałam w wieku 39 póżno ale jestem i tak szczęśliwa że wreszcie mogę poczuć się piękną lub po prostu nie wyróżniać się z tłumu nosem i już nikt nie powie na mnie 'ta z tym nosem" powodzenia na pewno będziesz zadowolona pozdrawiam.
Edytowane przez roki3 Czas edycji: 2011-01-07 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2296 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2297 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzieki za wsparcie ![]() ![]() Mi wiele osób mówi,ze nie powinnam tego robic,ze mam ok nos,ze mi pasuje.Ale ja tego nie przyjmuję do wiadomosci.czasami nawet sama przestaje widziec jego okropnosc,ale nie na długo.Dlatego chec zrobic ,zaliczyc to i zapomniec,cieszac sie nowym lepszym(we własnym mniemaniu wizerunkiem)
![]() |
#2298 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale gdyby nie wskazania zdrowotne to chyba nie udaloby mi sie ziscic tej operacji. Co nas nie zabije to nas wzmocni ![]()
![]() |
#2299 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2300 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nom mam nadzieję,że to się spełni.Trzymajcie kciuki.
![]() |
#2301 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=ammmm;24209261]No ten wyglad spedza mi sen z powiek
![]() ![]() tak wogole to fajnie ze sa tu przychylne osoby..bo cala rodzinka jest na nie OD ROKI3 chyba nie będzie tak źle mi kumpela przyprowadziła swoją półtora roczną wnuczke na kilka godzin był to jej pierwszy raz co sama u mnie została i o niebo nie przestraszyła się i nie płakała . natomiast siostry córka 4 lata powiedziała że wyglądam jak bandyta ![]() ![]() Edytowane przez roki3 Czas edycji: 2011-01-07 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny pomóżcie! Kto orientuje się, ile mniej więcej kosztuje zwężanie nosa, ale nie ruszając kości, tylko skrzydełek nosa (część chrzęstna).
|
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=gabi188;24211616]roki3 czy robiłas sobie fotki dla prównania? zaraz po operacji i po tych 8 m-cach>?
daj maila to ci wyślę |
![]() ![]() |
![]() |
#2305 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do zdjec nosa jaki chcialabys miec, to troche nie za bardzo...bo lekarz sugeruje sie twoja twarza i twoimi rysami...moj lekarz wlasnie sie smial ze niektore kobiety sobie wymyslaja ze np. chca miec nos jak Nicole Kidman hehe a to nie tedy droga ![]()
![]() |
#2306 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich ! Dawno nie odwiedzałam tego wątku. Przyczyna załamanie.. nie, wściekłość po nieudanej operacji.
![]() Pokrótce : w kwietniu ubiegłego roku przeszłam pełną korektę nosa ( garb, czubek, osteotomia). O bólu lub jego braku nie będę się rozpisywać. Wyżywałam się na forum zaraz po operacji ( dla ciekawych info kilkanaście stron wcześniej ). Wybieram się na kolejną kontrolę, ponieważ delikatnie mówiąc nie jestem zadowolona z efektów operacji . Mam wrażenie, jakby operację przeprowadzał młody asystent chirurga a nie on sam. Mam zapewnioną darmową poprawkę ale nie wiem czy warto się na nią decydować, czy nie lepiej zmienić chirurga...... Jeśli ktoś jest w podobnej sytuacji, proszę o komentarz. |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2308 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wklejam pare fotek gwiazd po nieudanych operacjach, za duzo razy poprawiane no i efekt taki, nos zupelnie stracil naturalny wyglad.. I fotka nosa Nicole Kidman teraz i przedtem, wyjsciowki wcale nie miala zlej... Ja dla mnie Kim Kardashian ma przepieknie zrobiony nos , ale jej wczesnisniejszy byl maly, tylko go ladniej wymodelowala. Wszystko zalezy od wyjsciowki. Edytowane przez Mamacita Czas edycji: 2012-09-22 o 16:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Wtajemniczenie
|
A co to znaczy skrocic nos??? mi lekarz powiedzial ze mam dobra odleglosc miedzy ustami i nosem, chrzastke tez ok..ale delikatnie go skroci
#2310 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Odleglosc miedzy ustami i nosem sie nie zmienia , nos zostaje skrocony z czubka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.