|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
kontrastowa0, i_nie_zmienia_sie_nic, persefona_, beautiful_lie love love love : *
" czy jestem szalony chcąc ciebie? czy myślisz, że możesz też chcieć mnie? daj mi cząstkę siebie, pozwól mi się poznać tyle nas łączy, a tyle wciąż dzieli odpocznie, aby znów się zmęczyć ucieknie, aby znów powrócić uśmiechnie się, aby znów być smutnym karmimy się odgrzewaną nadzieją na jednorazowych talerzykach krzycz! dopóki tego nie poczujesz! krzycz! dopóki w to nie uwierzysz! krzycz! nawet jeśli to boli! krzycz! dopóki się nie uwolnisz! "
|
|
#3992 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
your blue eyes , affen - zabieram
Malinowa Girl Borowiczanka no love_no love you smileandsweet14 latin wreednia Marsi89
Miłość w XXI wieku - nierealne
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 Edytowane przez i_nie_zmienia_sie_nic Czas edycji: 2011-01-07 o 14:28 |
|
|
|
#3993 |
|
Raczkowanie
|
i_nie_zmienia_sie_nic -
smileandsweet _________________________ __ dziękuję miło mi bardzo Dotnknij swoimi wargami moje , chodźby miał się skończyć świat. Na marne próbujesz mnie kupić. Próbujesz odzyskać cały świat, który już straciłeś. Życie to nie tylko łóżko i sex. Przemyśl to. Ujżyj świat moimi oczyma,
oczyma dziecka, którym chciałabym być. Edytowane przez smileandsweet14 Czas edycji: 2011-01-07 o 13:51 |
|
|
|
#3994 |
|
Przyczajenie
|
Latin , your blue eyes , rumuneczkaxd , smileandsweet14 , patrysiowa_ . Okradłam
![]() "
Możemy żyć w rutynie i wzruszać się to takie cudowne. Albo możemy wyjechać i iść gdzieś tylko we dwoje. Proszę nie mówmy o tej miłości. Im mniej wiedzą tym mniej będą oceniać. Z nikim nie rozmawiaj o tej miłości. Nie chcę żeby świat wiedział. Dlaczego miałabym być twoją kobietą, Jeśli masz jeszcze dwie? Nigdy nie jestem zadowolona gdy robię się trzeźwa. Dostaję przebłysku nieba, za każdym razem gdy czuję twoją miłość. Tęsknię za tobą, możesz mnie zobaczyć, bo czuję się jak w piekle. Wiem, że śpisz w tej strefie czasowej, ale wciąż patrzę na mój telefon. Jesteś Moją ofiarą, moim rajem, przynajmniej do szczęśliwego zakończenia. " |
|
|
|
#3995 |
|
Rozeznanie
|
'I think I'll wait another year
Myślę, że poczekam kolejny rok.'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#3996 |
|
Przyczajenie
|
mogłabym oskarżyć Cię o gwałt na emocjach.
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
DZIEKUJĘ
___ wsłuchuję się w twój wdech i wydech nie potrzebując niczego nie zasługujesz na mnie nie zasługujesz na takie oczy używam głowy, nie serca nawet gdy twoje marzenia zostaną zniszczone i rozwiane dalej krocz z nadzieją w swym sercu 'gdyby łzy odchudzały byłabym anorektyczką' mogłabym zjarać Twoje serce 'nadzieja to patologia okresu dojrzewania, tak samo jak trądzik i buzujące hormony' |
|
|
|
#3998 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
!Gdy odeszła, najbardziej nie mógł pogodzić się z tym,
że następnego dnia, życie toczyło się dalej. Jak gdyby nigdy nic. Wtedy świat się nie zatrzymał. Nawet na najkrótszą chwilę. Można mieć wszystko o czym się marzy, ale bez miłości to nic nie jest warte. Można nie mieć niczego, ale mieć czyjąś miłość i ma się cały świat. To co, że obrażał się o byle co. To co, że robił z igły widły? To co, że nie umiał opanować swojej zazdrości. To co, że spóźniał się na ich umówione spotkania. To co? Dla niej i tak był wyjątkowy.
|
|
#3999 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje ;*
' your promises never really meant a thing, but they float from your lips so easily. Twoje obiecanki, które tak naprawdę nigdy nic nie znaczyły, Ale tak łatwo wypływały z twoich ust. Make it quick make it painless. Don’t tell me lies just say goodbye. Spraw, żeby to się stało szybko, bezboleśnie. Nie kłam, po prostu powiedz ' żegnaj ' chyba za Tobą tęsknie, chyba mnie po***ało ' |
|
|
|
#4000 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuję motywujecie! topisz naszą miłość. słyszę jej dźwięk, to krzyk. rzucasz uczuciami jak szklaną butelkę o kamień. czas głaszcze mnie po głowie. karze mi zapomnieć.
|
|
#4001 |
|
Raczkowanie
|
Naughty_ - bardzo mi miło.
![]() rumuneczkaxd - smacznego. ![]() krwawa_marry - kradnę. ![]() eajAgnes - nawet nie wiesz jak mi miło widziec mój opis w każdym Twoim poście. Czasami chciałabym tak po prostu stać z tobą i marznąć pośród białych ulic. Nie zwracając uwagi na mijający czas, przechodniów i mróz panujący na dworze. Ukryłabym twarz w twojej szyi, a ty przytulałbyś mnie swoimi silnymi ramionami, szepcząc że nie mam czego się już bać. I wiesz ? Mogłabym już wiecznie trwać w tym szczęściu. Tęsknię za czymś czego nie miałam, nie znałam, a potrafiło jednym spojrzeniem uszczęśliwić i uwolnić serce od conocnych rozpaczy. Nie używając żadnego słowa, nie wydobywając z siebie ani jednego dźwięku. Taki był. Wzięła głęboki oddech, jakby chciała Go ponownie do siebie przyciągnąć . a rano ? przyklejam do twarzy uśmiech, jak co dzień. wieczorem zmywam go jak tusz z rzęs. to wszystko. |
|
|
|
#4002 |
|
Raczkowanie
|
your blue eyes
Dlaczego szczęście jest tam, gdzie nie ma nas ?
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#4003 |
|
Raczkowanie
|
no love_no love you- zabieram sobie co nieco
eajAgnes- Malinowa Girl- ![]() innocent_devil- zabrałam sobie wszystko i_nie_zmienia_sie_nic- proszę o więcej opisów I jesteś tak cholernie doskonały, że przy Tobie czuję się taka nie poukładana, chaotyczna
I mało snu, mało konstruktywnych wniosków, za dużo Ciebie i dużo słów, dotyków, smaków i spojrzeń. Wiosny dużo Brak mi koniecznego dystansu do swojego życia Jeden krok z Tobą jest lepszy niż tysiące mil w gwieździstą noc I nagle tak bardzo zapragnęła kogoś, kto powie jej: " nie pozwolę Cię skrzywdzić" I tylko na Jego widok ogarnia mnie zawsze przyjemne zdziwienie i ekscytacja Byłeś dla mnie swoistą receptą na dziś, na jutro i na całe życie Tak bardzo chciałam być szczęśliwa, że zapomniałam, że On nie jest mój
|
#4004 |
|
Raczkowanie
|
Facet, czy ty wiesz co ze mną zrobiłeś?
Masz przed sobą najszczęśliwszą kobietę pod słońcem! Nie wierzę, po prostu nie wierzę. Nigdy nie działo się ze mną coś takiego. Zakochałam się, cholera. - cieszę się, że trafiłem właśnie na Ciebie. Wcześniej mój świat był smutny. - Już nigdy nie będzie. Jeszcze zakręcę twoim światem i to nie raz czy dwa. /autentyczne, wczorajsze/ Nie to jest jakaś pieprzona bajka. Stoisz tu i teraz i wyznajesz mi miłość. Obudź mnie błagam! Zasada carpe diem, koniec z myśleniem 'co by było gdyby' i koniec z przeszłością. Liczy się teraz. Liczy się chwila. |
|
|
|
#4005 |
|
Raczkowanie
|
desecrate Naughty_ kontrastowa0 Marsi89
Przecież mówiłeś, że do końca wieczności zostaniesz ze mną.. Jaka ta wieczność krótka.. Bo ciebie już nie ma... Zwariowałam na twoim punkcie... Szkoda, że nigdy się o tym nie dowiesz.. Chociaż.. może jednak kiedyś?? ![]() Marzenia się spełniają.. Jestem na to żywym przykładem... I chciałabym... Chciałabym Ciebie. Tylko i aż Ciebie. Cały mój świat. Ejjj!! Wynocha z mojej głowy! Już i tak za długo w niej siedzisz! To, że o Tobie myślę to nie jest moja wina.. Sam mi wchodzisz do głowy.. A ja gości nie wypraszam nigdy.
|
#4006 |
|
Raczkowanie
|
Marsi89 - ajć weny brak, chęci brak ...wielki dół
![]() Historia jak z ,,M jak Miłość"
-tam też im nie wyszło
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
może chodzi o wszystko, co wydarzyło się obok. o skutki uboczne. wrażenia dodane w promocji. nawet nie zdążyłam się tobą zachłysnąć. chciałabym ci wystarczać. tak idealnie pasować do bioder, marzeń i twojego domu. już zawsze na zawsze być. |
|
|
|
#4008 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję Aniołki <3 Motywujecie
Ach, długo jeszcze poleżę w szklanej wodzie, w sieci wodorostów, zanim nareszcie uwierzę, że mnie nie kochano, po prostu . Moja codzienność zmienia się z dnia na dzień. Staje się coraz bardziej szara. Brakuje mi przeszłości. W głębi serca wiem, że ona nigdy nie wróci. Mam cholerną słabość do pewnych osób. Ranią mnie, niszczą, ale wciąż je kocham. Ja siedzę przy płocie, Ty gdzieś w górze, schowany w chmurach spoglądasz na mnie nieśmiało. Daje tyle z siebie, by zobaczyć choć cień zainteresowania z Twojej strony. Zobacz, jak jesteśmy do siebie podobni. Ten sam oddech, ten sam nałóg, ta sama krew. Oddajemy się życiu, do reszty zapominając o nas. Problem w tym, że Ty mnie widzisz. Ja o Tobie śnie. Sztuka. Zapomnieć rzeczy których wprawdzie nie było, stały się częścią Twojego życia. Sztuka, ukrywać ból pod śmiechem. Ja codziennie rodzę się silniejsza i gotowa do walki. Z nadzieją, że nie zobaczę Cię w oczach innej kobiety.
|
|
#4009 |
|
Raczkowanie
|
" Girls will always cry , guys will never admit they did (Dziewczyny zawsze płaczą, a faceci nigdy się do tego nie przyznają) Don't tell me that it`s over (nie mów mi, że to koniec) Most girls most do mean trouble , because they are rarely honest (Większość dziewczyn wplątuje facetów w tarapaty Bo rzadko są uczciwe) Guys hate to fight,girls think its therapy (Faceci nienawidzą się kłócić dziewczyny myślą że to terapia) " Już nie ten sam On, nie ta sama Ona. Miłość marznie gdzieś za oknem. ----------------------------------------- |
|
|
|
#4010 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
''
Dorosłam. lalki zamieniłam na chłopaków, cole na wódkę, i nie układam już zabawek z kinder niespodzianki, teraz układam swoje życie tysiące myśli w których brak jakiejkolwiek logiki. Najpierw chcieliśmy być - się nie udało . Zatem później postanowiliśmy odejść - to też nam nie wyszło. A teraz stoimy gdzieś pomiędzy i z braku pomysłu co dalej, bawimy się w uczucia Tyle już minęło. Tyle się wydarzyło. Tyle razy mogłam, a nawet powinnam Cię znienawidzić, przestać kochać, a jednak nie potrafiłam zapomnieć. Zapomnieć o Tobie... Zapomnieć o kolesiu, krtóry ma w sobie to cholerne cos. I przy którym czuję się naprawdę szczęśliwa. Nie potrafię Cię nie kochać. '' |
|
|
|
|
#4011 |
|
Przyczajenie
|
wiesz w mojej bajce byłeś moim księciem na biaym koniu , jednak moja bajka różni się od tego j******o świata.
nie moge czasami przyzwyczaić się że go straciłąm , trudno mi jest , zwłaszcza gdy zasypiam bez jego ,, dobranoc'' wiem, że lepiej byłoby nie czuć nic, albo cofnąć czas. prezcież jestem tylko zwykłą dziewczyną , która nie spodziewała sie że mnie zranisz , -powiedz mi to. -ale co.? -no wiesz co. , kocham cię. -a musze kłamać.?' tyle naszych wspomnień wypełnia moją głowe. Jeśli kiedyś będzie Ci się wydawać, że zabłądziłaś, nie musisz się bać. Nie pozwól mi upaść , Miłość o którą się tak staramy zabierze nas na szczyt Zawsze czuję te słodkie wibracje, kiedy się spotykamy. *** Troche opisów, dawno mnie tu nie było , ale nadrobiłąm chyba wszystkie zaległości.xd A i skradłam pare opisów , i podziwiam was bardzo za nie. ![]() |
|
|
|
#4012 |
|
Marudziara
|
Wciąż nietrwała jak ślad oddechu na zimnej szybie.
Stale wrażliwa na gestu banał na czułe słowo. Tłucze się o wilgotne powietrze świadomość krzyża rysowanego palcem na plecach Najbardziej drażni bezcielesny chłód bezsilnie odgarniany z czoła topnieje staje się kałużą Wokół biega kwilące antidotum W najlepszym wypadku można przeżyć z wyrwanymi lotkami w ciszy. Rozkurczasz mnie tak że robi się zielono trawa pachnie skóra się różowi i miękko wszędzie. Powiększone źrenice patrzą w przyszłość linie papilarne wyraziste Azyl intymnej odległości miedzy ramieniem a policzkiem
|
#4013 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() *
teraz wiem, co miałam zrobić. czemu teraz zawsze jest niewystarczające? piję. i myślę o Tobie. piątkowy wieczór. Napisz napisz napisz napisz napisz. albo zadzwoń. Tylko ja Ty i Twoje loty. udostępnię Tobie kawałek podłogi obok mnie, jeśli obiecasz leżeć tutaj każdą niedzielę. chodźmy na piwo, pokażę Ci, czego nie będziesz już miał. i będę obserwować jak oddychasz, co noc. zakochana wariatka, mawiają. Chwilozofie, wspomnienia, pieprzona chęć cofnięcia czasu.
|
|
#4014 | |
|
Zakorzenienie
|
kochanie miło mi jest to czytać
![]() bez Ciebie również to nie to samo Cytat:
ja Ciebie też uwielbiam <3 _______ Czy wróci?- cisza zalega za drzwiami
Czas czeka, ja czekam, nie czekasz tylko Ty Bawimy się ze sobą, sobą się bawimy zapominamy że życie ucieka - wieczności nie ma najbezpieczniej zawsze słuchać słów Twoich nocą przeganiasz potwory spod łóżka swoim śmiechem ... więc biegnę za Tobą, więc jestem z inicjatywy Twoich pragnień wyrzekam się siebie Ile jeszcze nocy takich gdzie deszcz rytm łez wystuka o parapet płosząc moje sny o Tobie? Wyznawali sobie miłość nieraz obiecując "nie na zawsze, a na tu i teraz" Mam Cię na powiekach kiedy zasypiam przytulona do ciasnej ciszy i szukam w zimnych poduszkach Twojego głosu na dobre sny Przepaści między nami pokonać się nie da żadnym krokiem Oplatam rękoma Twoje myśli, żebyś nie zgubił mnie nigdy W ich ustach zalegają takie słowa których wypowiedzieć nie chciał nikt
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2011-01-07 o 21:56 |
|
|
|
|
#4015 |
|
Raczkowanie
|
Najtrudniej pozbyć się straconych złudzeń.
Życzył mi dobrej nocy. Zadrżałam od chłodu... Z uniesień zostało mi uniesienie brwi, ze wzruszeń - wzruszenie ramion. Bezlitośnie od tak sobie pożeram Cię w każdej sekundzie życia... Muszę być perfekcyjna,perfekcyjna pod każdym względem... "Twoje oczy dwie filiżanki czarnej,gorącej,wschodnie j kawy. W ich aromacie błąkają się moje wargi"
------------------------------------ Edytowane przez nowa era Czas edycji: 2011-01-07 o 21:47 |
|
|
|
#4016 |
|
Rozeznanie
|
miło mi <3 ![]() jesteś, jesteś. dobrze myślę ? czuję Cię. to chyba prawda ? i bądź tu normalna i zapominaj. każdy dzień jest każdym nowym bólem.
|
#4017 |
|
Raczkowanie
|
LoVe FoReVeR_ - na zdrówko
Czujesz powołanie ? powołanie do rozbijania cudzych związków, rozkochiwanie i porzucanie ?
Tupnęłam nóżką i klasnęłam rękoma a Ciebie nie ma. Już mnie nie kochasz ? |
|
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktoś słyszy, że jej właśnie pęka serce?
|
|
#4019 |
|
Przyczajenie
|
Do cholery, tyle razy mnie wystawiłeś;
zrobiłeś ze mnie tanią, naiwną idiotkę; tyle razy kłamałeś prosto w oczy.. - nienawidzę! a jednak niewytłumaczalnie dalej kocham . chyba muszę jeszcze wypruć gardło zanim odcisnę ślad mojej zimnej, czerwonej dłoni na twoim policzku . mówiłeś, że kochasz - w efekcie zesrałeś się na moje imię . nie wiedziałam z kim mam do czynienia. nie wiedziałam, kogo kocham do cholery . z chęcią zatrzasnęłabym teraz drzwi do jakiejś pieprzonej ciemności i z chęcią zostałabym tam sama . teraz chyba już mi nie zależy, nie wiem - muszę to przemyśleć . już nigdy nikt nie powie, że tak pięknie kocham-zepsułeś to serce . nie będzie już tak samo . I don’t know why I’m still surprised . wszyscy mówili mi jaki jesteś, co ze mną robisz . i tak dalej wierzyłam tylko i wyłącznie w to co mówisz TY . nieźle się przejechałam . mam ochotę z krzykiem wyparować gdzieś, żeby nikt mnie nie już nie szukał, nie znalazł ; z drugiej strony czuję lekki paraliż, nie mogę się ruszyć . a poza życiem, poza istnieniem.. czasem bawimy się w kochanków . bez obietnic, bez słów . bezszelestnie . bardzo często to wszystko dokładnie analizowałam, za każdym razem dochodziłam do wniosku, że nie mam kompletnie żadnych podstaw żeby cię kochać . wszyscy czepiają się mnie, że czasem po prostu nie istnieję, gdzieś uciekam myślami, odpływam - czy to jest do cholery wasz interes, o czym myślę, gdzie jestem ? pamiętam, tak nieudolnie wychodziło Ci to malowanie miłości. gadanie w ogóle Ci nie wychodziło. potrafiłeś jedynie trzymać za rękę, całować a potem udawać że nic się nie stało. Jestem tak cholernie przesiąknięta złudzeniami, naćpana wręcz . myślę, że teraz już mogę powiedzieć jaki jesteś, na prawdę; owszem sprawi mi to lekką trudność i odrobinę bólu, ale przyda mi się samej taka kuracja szczerości - będzie łatwiej, mam nadzieję . nie przypuszczałam, że jeszcze zacznę pisać . tak kure_sko mnie natchnąłeś . ![]() |
|
|
|
#4020 |
|
Raczkowanie
|
GreenGalaxy
smileandsweet14 your blue eyes Toogether93 poprostuAsiss mandragona ![]() A teraz cicho... Od dziś gramy na moich zasadach, kochanie.
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 Edytowane przez i_nie_zmienia_sie_nic Czas edycji: 2011-01-07 o 23:07 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.

motywujecie!