|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Misqa ściskam cie bardzo gorąco, wpadaj do nas częściej. Na temat twojego męża już się nawet nie będę wypowiadała bo aż brak mi słów
|
|
|
|
#2732 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Treść usunięta
|
|
|
|
#2733 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będziesz szczęśliwa z Juleńką i w końcu zaczniesz żyć, bo wcześniej to tylko w stresie i smutku. Cytat:
|
|
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
mozna tylko raz
agus - sliczny brzuszek! ja mialam te jednorazowr i bylam zadowolona ssr - masz ta liste co trzeba miec do porodu na trojce ? |
|
|
|
#2735 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładnie Ci będzie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() wow szalejesz Ja dziś też trochę zaszalałam i vero modzie kupiłam wełniany płaszczyk ,czarny taki klasyczny z dużym kołnierzem-moje marzenie i dwie bluzeczki Madzia a co Ty taka nerwowa??? Tż nie ustawił telewizora,w ogóle stweirdził że mu się nie podoba i pojedzie wymienić na inny. |
|||
|
|
|
#2736 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zamowie te jednorazowe przy okazji innego zamowienia za jedna przesylka dziekuje za mile komentarze mojego brzunia |
|||
|
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
madzia - obcinaj wlosy, ladnie ci bedzie
ja tezciela,m na boba po tym jak dluuugo mialam dlugie i jestem zadowolona, wlasnie musze isc podciac |
|
|
|
#2738 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Agus współczuję zapalenia spojówek. Brzusio masz śliczny i jaki już duży, super ![]() Dziś objechaliśmy z mężem sklepy "dzieciowe", kupiliśmy trochę ciuszków, oglądaliśmy wózki no i w tym temacie to już zwariowałam Wpadłam na chwilę do pracy, usłyszałam dużo miłych słów na temat wyglądu (może będzie chłopak? |
|||
|
|
|
#2739 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ojj następnym razem zobaczycie będzie następny raz?![]() Misqa a ja tuuule... Ktosia no to ja na odwrót... jak mam wzdęcie wyglądam jak w ciąży i to nieźle zaawansowanej ![]() brzuch mi wysadza, a drobnej postawy jestem i śmiesznie... kiedyś mężowi jak to pokazałam to widziałam przerażenie w jego oczach |
|
|
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
SSr super że księżniczka zdrowa, oby tak dalej!
Ana*** hoki poki jest na kasetach "czerwonej straży pożarnej" ale chyba już nie do zdobycia ja przegrałam sobie je na płytę ale zostawiłam w pracy, na szczęście koleżanka je ma i mi odda ![]() jak coś to pytaj ![]() baja_86 a tam skarbnico już ci pisałam że ja chętnie pomogę, a co do pomocy dyd. to ja akurat miałam super bo nasze przedszkole to miało wyglądać mieć piękne dekoracje dużo pomocy super edukacyjne zabawki a my miałyśmy być na wszystkich kursach żeby było że tu się nie oszczędza... ale za to dzieci i ich zwykła zabawa byłyyyy daleko w tyle... ale np jeśli chodzi o książki to ja prosiłam dzieci o przyniesienie, rodzicom na zebraniu mówiłam że co poniedziałek bajki (oczywiście podpisane) i czytaliśmy jak przeczytaliśmy to oddaliśmy, a niektóre kupiłam sobie sama, tak jak pomoce, do teraz kupuje co jakiś czas tablice dydaktyczne, bo takich pomocy nigdy dość, no i dla mnie gazeta nauczycielka przedszkola jest super kupuje wycinam pomoce laminuje i mam na długiii czas dlatego "nauczycielke" będę polecać zawsze ![]() Rybulka wowwww ale super rewelacja jaki Miłosz już "dorosły" no pakuj ja tu czekam ![]() ![]() na Ciebie hmm fajnie że czasem się widujesz z dziewczynami takie spotkania są super,twarda jesteś bardzoooo ale ja tez chce 2 ale za 4 lata cobym awans na mianowanego zdążyła zrobić, jakby nie awans to bym za 2 lata już chciała ![]() agus87 zdecydowanie jednorazowe, ja od razu wywalałam jest higienicznie bardziej, a dwa nie chciało by mi sie bawić w pranie.. 2 paczki po 10 sztuk starczą nie są drogie a naprawdę szybko do kosza razem z podkładem i bez problemu... Rosette hejjj ale ci fajnie z tymi zakupami, jeśli chodzi o buty to ja w tym roku miałam fajnie kupiłam jedne za 50 zł, a niedawno w promocji krótkie kozaczki - botki za uwaga 45! ![]() MisQa przytulam mocno... twój mąż.. ehsss... atomufka jaaaaaaaaaaaa vero modaaaaaa uwielbiam ciuchy z vero!!!! bardzo ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- ktosia86 e tam słodkie.. a cytrynę miałaś? nasza kliwia jeszcze pączkiem zagryzła ![]() ![]() widze już zakupowe szaleństwo cię ogarnia ![]() ja dziś się z siostrą widziałam pół dnia gadałyśmy i nie potrafiłyśmy skończyć uwielbiam to
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-01-07 o 18:38 |
|
|
|
#2742 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz to były ostatnie nr a że ja noszę 40
to jeszcze były ![]() trzymam kciuki żeby ci się udało
|
|
#2744 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaaa nerw mnie jakiś złapał, jestem tak wkurzona, że jakby ktoś tu był to bym mu chyba wlała Żartuję oczywiście, ale wkurza mnie wszystko. Poza tym dobijają mnie jeszcze inne rzeczy i to sie tak kumuluje. Cytat:
![]() Dobra zetnę się... Postaram się w tym tygodniu umówić, ostatecznie w ferie pójdę (moje zaczynaj,a się 14 lutego)Cytat:
![]() Marta zazdroszczę tych pomocy w przedszkolu, zabawek edukacyjnych, kursów itp. ech... ja się zapisałam na te dwa moje kursy ale nie wiem kiedy będę.... jak się pytałam, to się dowiedziałam, że do końca roku sporo czasu jeszcze a tak na własną rękę to teraz mnie nie stać, zresztą nawet o niczym nie słyszałam. |
|||
|
|
|
#2745 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A Kliwia niezła agenciara Szał zakupowy - oj tak Choć kierują mną też bardzo racjonalne pobudki, bo po pobycie w szpitalu i leżeniu cieszę się każdym dniem kiedy jestem na chodzie i staram się załatwić co mogę, zeby nie obarczać tym tżta ![]() Co do siostry, to szkoda, ze nie da się nagadać na zapas co?
|
||
|
|
|
#2747 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
codzienność
hehe jak to zabrzmiało Brak pewności co do pracy i kasa, która nam do 1 nie starcza Więc czasami jak mnie weźmie to chodzę jak na szpilkach, jak taka bomba tykająca. |
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, to pomimo ograniczenia wydatków nadal wam nie starcza kasy? Dlaczego nie masz pewności co do pracy?
|
|
|
|
#2750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda a może da się przegrać?![]() szczególnie jak założę koszule nocną polecam na te przypadłość koper włoski i zieloną herbatę pić i brzuch znika ![]() Cytat:
a brzuch przy wzdęciach jak co najmniej 6/7 miesiąc |
||
|
|
|
#2751 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a do pracy nie mam pewności bo umowę mam na rok, po za tym nasze zerówki są dopiero rok w tej szkole a jak mnie przyjmowali to mi sama Pani dyr powiedziała, że nie wie czy zerówki są na rok otwarte czy na dłużej bo sama jest w szoku , że Prezydent je otworzył. Cytat:
|
||
|
|
|
#2754 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my się nie zapisywałyśmy my co miesiąc jak nie częściej szliśmy w ramach godzin do dyspozycji dyrektora, więc hmm niby fajnie tak jak te pomoce super ale czasem wolałybyśmy coś fajnego dla dzieci a nie milionowy kurs czy w każdej sali teka z pomocami z maca juki i wsipu, wystarczyło by ze 2-3 na przedszkole, tak samo zajęcia dodatkowe co z tego że dzieci się mogą super rozwijać bo mają rytmikę angielski francuski niemiecki gimnastykę z akrobatyką szachy kółko plastyczne kółko teatralne basen grotę solną... jak nie mają się kiedy bawić... my już czasem z zajęć rezygnowałyśmy żeby te boroki mogły się po prostu pobawić... no tak dlatego ja na butach z wymiarem nogi wygrywam ale ciuchy... nigdy nic nie kupie.. Cytat:
![]() ta kliwia miażdzy, kurde teskno mi za nią..racjonalne pobudki są najważniejsze ![]() ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- jak dostanę to przegram ale kiedy dostanę to nie powiem.. Cytat:
polecam zachować WSZYSTKIE paragony i pod koniec miesiąca patrzeć co kupowaliście najwięcej a było mało przydatne albo co można zastąpić tańszym odpowiednikiem...
|
|
|
#2755 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to musisz mieć malutki ten brzusio ![]() No wyprzedaże to ściema,a te niektóre szmaty które wiszą w sklepach ,sorry za darmo bym tego nie wzięła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zazdroszczę pogaduszek z siostrą ja moją też będę miała niedługo na dłużej boże już nie mogę się doczekać Cytat:
chyba jesteś wysoka ?![]() Nasza kuchnia podobno się montuje ale się denerwuję mam nadzieję ,że będzie ładna.
|
||||
|
|
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
Marta zaraz poszukam czegoś u mnie ( z kursów) ale to pewnie droga sprawa na własną rękę??
Oczywiście pies to nie tak na 100% będzie. Jeśli pojawi się na świecie to za pół roku, wtedy też wszystko się wyjaśni tzn czy mam dalej pracę , czy nie. I zobaczymy jak stoimy finansowo, jeśli cienko, to oczywiście go nie kupimy
|
|
|
|
#2757 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie mam tabele w Excelu i tam wszystko zapisuję. Ale wiem z tego tylko ile poszło np. na jedzenie, rachunki. Np w tym miesiącu po opłaceniu: czynszu, kablówki, internetu, gazu, prądu, obiadów, kredytu + troszkę zakupów wydaliśmy już 2080 zł (sam kredyt to 1060zł) zostało nam do opłacenie woda, telefon + jedzenie. (nie wiem jak z benzyną stoimy jeszcze). Może starczy, może nie. Tyle, że ubezpieczenie samochodu dochodzi
|
|
|
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jest lekko,tymbardziej,że nie wszystkie rzeczy idą po naszej myśli,ale coś za coś jakbym była w Polsce to nie mogłabym sobie pozwolić na to wszystko
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.

I już się od kilku miesięcy zbieram i nie mogę.