|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mmmmmmm ja nie doradzę Ci bo nie jestem chrzestną matką jeszcze, ale mój TŻ kupowłam na Chrzciny złoty łańcuszek z medalikiem, ubranka i ja zrobiłam małej album na zdjęcia. W ogóle ja nie lubię dawać na prezenty pieniędzy, może i niektórzy tego oczekują, ale pieniądze daję wtedy gdy wiem, że na coś konkretnego są potrzebne, albo po prostu nie wiem już co kupić bo dziecko/dorosły wszystko już ma. a co ja dzisiaj pierwsza jestem na wizazu? wpadłam tylko na moment i lece na zajęcia, wieczorem postanowiliśmy zaprosić znajomych więc musze coś delikatnie przygotować, a jutro może już zobaczymy zdjecia z wyjazdu ![]() miłego dnia dziewczynki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1592 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mówi ze jak się mojemu bratu Matuś urodził to tez wózek kupiła no to i nam musi, żeby było po równo. Tyle ze my mamy na oku wózek od szefa tż'ta który już nam obiecał jak jeszcze nie mysleliśmy o starankach :P on ma dużo kasy więc wózek jest z dobrej firmy i wypasiony, a do tego niezniszczony i zadbany, a odda nam go za pare groszy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() będziecie rodzić razem z agulą a ja miesią po Was ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() certi, udanego wieczorku ![]() ![]() a ja muszę zmykać na miasto, do apteki i rossmana, trocha brzydka pogoda jest i mi się nie chce ale co zrobić ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1593 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moniczka gratuluję z całego serca ![]() Cytat:
Miłego dnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1594 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1595 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I widzę, że jesteśmy "podobnie" zaciążone ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No to nam ciężarnych przybywa ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1596 |
Zakorzenienie
|
mmmmmm, moim zdaniem kolczyki i ksiązka to wystarczający prezent, ale jeżeli Wam to nie obciąży budżetu to możecie dorzucić jakieś pieniązki do tego
![]() agulaa, Wasz babelek to prawdziwy olbrzym ![]() ![]() byłam na mieście i kupiłam sobie sweterek i wygodny staniczek i jestem zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1597 | |
Zakorzenienie
|
czesc i czołem,
pracusie przepracowane i w sobote długo spia ![]() moniczka2123 super, mmmmmm ja tez mysle ze jakas niewielka sumke mozna jeszcze dolozyc, Cytat:
![]() a wlasnie ja jestem ciekawa ile moj szkrab wazy, chociaz najwazniejsze dla mnie to byleby nie mial duzej głowy ![]() ![]()
![]() |
#1598 |
Zakorzenienie
|
metko, rozumiemy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1599 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje wszystkim mamusiom!
![]() Nie odpowiadam wam indywidualnie bo leniuszek poswiateczny dalej trzyma ale zdrowia zycze wszystkim i tym duzym i tym malutkim! ![]() No a teraz moja relacja z powrotu z mezem do Wloch. Powiem wam ze tak okropnej podrozy to dawno nie mialam, jak wczoraj. Zaczelo sie od tego ze w nocy z czwartku na piatek przyszlo ocieplenie i spadl deszcz. Na wszystkim- na chodnikach, drogach, samochodach- zrobil sie straszny lod! ![]() Na drogach gololedz okropna a my wyruszamy o 3 w nocy zeby spokojnie dotrzec na 6 na lot do Katowic. Nie dalo sie nawet isc po chodniku, tak slisko - tylko po sniegu jako tako ![]() Na drogach w Jedrzejowie taka slizgawica ze jechalismy z predkoscia 20 km/h! Przed nami jechal kawalek bus z przyczepka - jechal to nie to slowo - slizgal sie. On w jedna strone a przyczepka w druga! ![]() Dopiero na krajowej 78 - czyli drodze na Katowice - bylo jako tako. Dalo sie jechac. Juz w samochodzie odkrylam ze zapomnialam mojej szminki i wlozylam polskie kozaczki. A nie troche lzejsze - wloskie ale to nic. Jak dojechalismy okazalo sie ze do kontroli kolejka jakiej nigdy w zyciu nie widzialam. ![]() Oczywiscie wlaczylam alarm moim stanikiem. ![]() Ale to tradycyjnie w Katowicach - na Ciampino to sie nie zdaza. ![]() Ale najgorsze bylo wchodzenie do samolotu - pierwszy raz Wizzar kontrolowal i ciezar i wymiary bagazu podrecznego ![]() Moja torba ma wystajaca plastikowa raczke i przez nia jest o jakies 2 cm za duza. Nie dalo tlumaczenie ze to tylko ta wystajaca raczka - 272 zl karta doliczam do kosztow tej swiatecznej wyprawy! ![]() Nie wiem czy nie taniej kosztowaloby mnie wynajecie samochodu i dojazd do Polski i z powrotem!!! ![]() ![]() Rozumiem ze kryzys i ze musza wyrownac sobie straty za zamkniete lotniska przed swietami ale wnerwia mnie takie bezduszne podejscie do podroznych - wydoic do konca! ![]() ![]() A jak dolecielismy to na bagaz czekalismy ponad pol godziny! ![]() Ale to juz wina Wlochow ![]() A w domu czekala nas lodowka- bo okna otwarte. Moj tesc jak zwykle nas tak zalatwil. W mieszkaniu pewnie bylo nie cieplej niz 10 stopni - tyle co na zewnatrz. ![]() Jak po obiedzie wlaczyl maz ogzewanie to dopiero wieczorem sie cieplo zrobilo ![]() Chyba na zime bede odlatywac jak ptaki - ale w odwrotnym kierunku - na polnoc do Polski! ![]() ![]() ![]() Przywiozlam troche czekolad, kielbase, piernika i pasztet mojej mamy. Juz jedlismy na sniadanie ![]() ![]()
#1600 |
Zakorzenienie
|
sjoanko, to mieliscie podróż z przygodami
![]() ![]() u mnie dzis podobna sytuacja na chodnikach, aż wywinęłam piruet i spadłam na dupcie na chodniku :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1601 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A może urodzi się 7. sierpnia w naszą rocznicę ślubu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Świetny pomysł ![]() Cytat:
![]() Niezła podróż ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- A tak w ogóle to dzień dobry ![]() Nie nastawiłam sobie budzika i wstałam dziś o 12 ![]() ![]() Muszę się zabrać za przygotowanie zajęć na jutro, ale będę do Was zaglądać ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1602 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się muszę jutro do CH wybrać bo już nie mam w czym chodzić...spodnie mi zaczynają gnieść brzuch i mnie boli, wszystkie T-shirty mi podchodzą do góry, w staniki sie zaczynam nie meścić - to co będzie poźniej....i jakieś dłuższe sweterki muszę sobie pokupić.... nie wspominając o brakach w kosmetykach! Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1603 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ale tak myślę, że na 2 chrzestnych to mało, mimo, że kolczyki dość drogie... ![]() Cytat:
![]() chyba rozmumiemy ![]() z ubrankami i zabawkami jest ten problem, że ona ma starszą siostrzyczkę więc wszystko mają w dużych ilościach. W dodatku mieszkanie małe, nie chcemy im go jeszcze "zagracać" niepotrzebnymi rzeczami... Martolka no to pospałaś ![]()
Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Edytowane przez mmmmmm Czas edycji: 2011-01-08 o 12:12 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cos takiego kupilam dla moich. http://allegro.pl/aniol-stroz-z-imie...402245190.html te tez sa ladne |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1605 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() A ja właśnie dziś czuję się świetnie. Wreszcie się porządnie wyspałam ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1606 |
Wtajemniczenie
|
Agula chętnie ,,napromieniuje" się tymi dzieciaczkowymi fluidami od Ciebie
![]() Martoolka nigdy w życiu tak długo nie spałam ![]() sjoanna podróż z przygodami ale najważniejsze że szczęśliwie dojechaliście ![]() ![]() A ja się nudzę, mężus śpi bo wczoraj za bardzo porządzili ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1607 |
Zakorzenienie
|
sjoanna niezle ale dobrze ze juz w domku jestecie,
u nas tez slizgawica, tesciowa nawet dzwonila zebym z domu nie wychodzila, acelinka Ty lepiej tez uwazaj na siebie agulaaabar wlazl ale tak jakby troche mniejszy ![]() Martoolka87 no to niezle pospalas ![]()
#1608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiadomo strach przez nieznanym zawsze jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1609 |
Zakorzenienie
|
dobry.
ale leniwy... u nas prawie nie ma śniegu. i mżawka ![]() idę coś posprzątać, bo jutro kolęda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1610 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja już po księdzu, byliśmy jeszcze szukać tego zlewu i baterii ... nie ma na czym oka zawiesić a nie stać mnie na baterię za 400 zł i do tego zlew za 300 ![]() O matko, ale podroż ![]() ![]() Agula, padłam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja wczoraj wstałam rano, wyszłam z klatki, udało mi się nie wywinąć orła, ale nie mogłam wsiąść do samochodu ![]() ![]() ![]() ![]() I chciałam ostrzec TZta, żeby uważał jak będzie wychodził, ale jak zadzwoniłam to powiedział, że właśnie leży na chodniku ![]() Źle sie dzisiaj czuję ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Metka, dasz radę ![]() ![]() mmmmmm, co do chrzcin, to ja zawsze kupowałam złote kolczyki i albo dokładałam do tego kaskę albo nie ( w zależności od sytuacji). Mój TZ ostatnio też był, i zrobił tak samo. Ale Wy oboje jesteście chrzestnymi, tak?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1611 | ||
Zakorzenienie
|
Ja chyba też nie
![]() ![]() Cytat:
![]() Oglądałam ostatnio program o kobietach, które miały orgazm podczas porodu, więc może nawet będzie całkiem przyjemnie ![]() A TŻ będzie rodził z Tobą? Cytat:
![]() Skończyłam przygotowania do jutrzejszych zajęć. Zabieram się za robienie obiadu, bo TŻ zaraz wstanie po nocce ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1612 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to sobie ładnie pospałaś ![]() ![]() ![]() mmmmmm, aha to Wy obaj jesteście chrzestnymi do jednego dzieciątka? Dziwnie jakoś ![]() ![]() magolinko, to masz jeszcze moje : ![]() ![]() ![]() agawoo, ale tż był w pracy ... gdybym wiedziała ze tak ślisko jest to bym nie wychodziła. Kurcze przez takie rzeczy czuję się jak chora a nie w ciąży, a podobno ciąża to nie choroba ![]() ![]() agula, ja pewnie w jakieś sweterki sie będe mieścić bo lubie tuniczki, ale ze spodniami będzie kłopot za miesiąc. Planuję sobie kupić spodnie z pasem, ale na allegro bo są dużo tańsze niz w sklepach ciązowych. A stanik to jeden mam dobry i ciągle w nim tyram ![]() ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-01-08 o 15:13 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1614 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No teraz się z tego śmieję, ale faktycznie nie było mi do śmiechu ![]() Ale musiało to wyglądać przekomicznie, jakbym była pijana albo coś ![]() Cytat:
![]() A fluidków troszkę poproszę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będę uważać ![]() proszę: ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1616 |
Wtajemniczenie
|
acelinko dziękuję i za Twoje fluidy, mam nadzieję że pomoże, choć dopiero od lutego będziemy się starać bo jak tż usłyszał że od razu po tabletkach jest większe prawdopodobieństwo ciąży mnogiej to aż zbladł i absolutnie nie ma teraz mowy o jakiś staraniach
![]() Ciężaróweczki nasz wszystkie uważajcie na siebie ![]() certi czekamy na zdjęcia z niecierpilwością ![]() Martoolka orgazm podczas porodu?? mam mieszane uczucia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A z tymi orgazmami podczas porodu czy karmienia to ![]() Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-01-08 o 17:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fluidki schowaj do szufladi przydadzą się w odpowiednim momencie ![]() ale jaja z tymi orgazmami ![]() ![]() agawoo, proszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1619 |
Wtajemniczenie
|
tez widzialam ten program o orgazmie podczas porodu. Ale to sie rzadko zdaza, ale musi byc fajnie
![]()
#1620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://kobiecyporadnik.pl/title,Poro...jtticaid=6b90e Ja zaczynam co raz bardziej fiksować na punkcie ciąży. Jakiś czas temu pisałam Wam, że mój instynkt macierzyński się totalnie wyciszył, a teraz wciąż rośnie. A te Wasze dzidziusiowe opowieści jeszcze bardziej mnie nakręcają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.