Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-07, 07:59   #1561
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

silvyetta, dziękuję za gratki wszystkiego naj w Nowym Roku

black! STO LAT! STO LAT! Ja winiaczka niw wypije, ale zastąpie soczkiem

Remmi, super że zajrzałaś co do wyglądu to tez uważam ze młodziutko wyglądasz
Mnie często postarzają o pare lat

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
hej jutro mam wizyte dopiero u lekarza miesiaczki nie mam od listopada 3 testy pozytywne i tak wlasnie sie zastanawiam czego sie jutro dowiem.bardzo sie denerwuje a co do wieku to ja 30 grudnia skonczylam 25 a moj maz w pazdzierniku 28 starzy jestesmy
Daj później znac co powiedział lekarz
Ja się już nie moge doczekac następnej wizyty

bezaczku, ja też blokowa i też nie umiem się z piecem opbchodzić, kiedyś mieliśmy swoje centralne ale ja byłam mała i paliła mama z bratem a potem nam założyli ogólne i już się nie nauczyłam jedynie co to do kominka dokładam drewno jak jestem u Wojtaska
a co do kubeczków to pierwszy raz widze
Co do Twoich statysyuk urlopowych, to ja raczej nie idę do pracy, bo będzie mało dzieci, ale dla pewności jeszcze zadzwonie do przedszkola za to jestem umówiona z psiapsiółką na pisanie referatu z filozofii :zygi:
Co do pisania pracy, to ja też długo nie umiałam sie zebrać w sobie ale jak już usiądziesz to pójdzie ja robiłam często tak, że jak miałam wolny dzień to siadałam z rana ... i pisałam dopóki tz z pracy nie wrócił na poczatku sie zmuszałam ale po godzince pisanie łatwiej idzie i tak jakoś się w to wdrażasz raz pisałam od południa do 22 niemal non stop no oczywiście z małymi przerwami na wizaż i byłam z siebie dumna
za prace

martoolka, dziękuję za życzonka i gratki my też się byczyliśmy z tż'tem po świętach wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Z tymi pałami to dobre, ale się zdziwią ale dobrze im tak
Fajnie yb było tak ten stary roczek powtarzac, ale wtedy bym, się nie doczekała na narodziny dzidzi więc miejmy wszystkie nadzieje że ten Nowy Rok będzie jeszcze wspanialszy

magolinko, ale Cię załatwił tż mój nie czyta póki co

metko, a tak z ciekawości jakie macie łóżeczko drewniane czy turystyczne? Bo ja się wiele opinii różnych nasłuchałąm i teraz sama nie wiem które lepsze
My mamy dość dużą suyypialnie, ale przez to że mamy wielkie łóżko tez się zrobiła nieustawna, ale jakoś pokombinujemy bo na początku w drugim pokoju będzie kołyska, która mój dziadek robił dla bratanka, prześliczna jest i nie umiem sobie jej odmówić nawet na kilka miesięcy

Dana,

capri, chyba zalezy od dzieciątka, bo Wojtasa kupy śmierdziały okropniaście jak zaczęłam do niego przychodzić może dlatego, że on ogólnie duuużo je łakomczuszek
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 09:13   #1562
agawoo
Zakorzenienie

Hejka

Ja też klikam do Was dzisiaj z pracy. Na razie jest względny spokoj i mam nadzieje, że tak zostanie To sobie z Wami posiedzę

Po południu mam dużo roboty w domu, muszę dziś posprzątać bo jutro nie dam rady. Jutro mamy księdza Wrrrr... nie lubię tych wizyt ....
A potem musimy jechać poszukac nowej baterii do zlewu, bo cieknie woda na całego .....
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 09:24   #1563
acelinka
Zakorzenienie

agawoo, a to poszukasz mi od razu baterii do umywalki? Bo tez mi cieknie
w ogóle przydałby się nam remont łazienki, ale teraz to raczej większą potrzebą jest kupienia większego autka tak jak mieliśmy w planie pieniązki czekają aż nam się zechce czegoś poszukać
ja też nie lubię jak ksiądz chodiz po kolędzie, na szczęście mam to już za soba
Stary 2011-01-07, 09:44   #1564
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
agawoo, a to poszukasz mi od razu baterii do umywalki? Bo tez mi cieknie
w ogóle przydałby się nam remont łazienki, ale teraz to raczej większą potrzebą jest kupienia większego autka tak jak mieliśmy w planie pieniązki czekają aż nam się zechce czegoś poszukać
ja też nie lubię jak ksiądz chodiz po kolędzie, na szczęście mam to już za soba

Dobra, i wyślę pocztą
No większe autko to Wam się teraz przyda

A co do księdza, to jestem ciekawa jak to będzie - pierwszy raz wspolnie z TZtem będziemy przyjmować
Stary 2011-01-07, 09:48   #1565
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
capri, chyba zalezy od dzieciątka, bo Wojtasa kupy śmierdziały okropniaście jak zaczęłam do niego przychodzić może dlatego, że on ogólnie duuużo je łakomczuszek
Ponoc jak dziecko zaczyna jesc normalne jedzenie to kupy smierdza, na razie moja pije jeszcze mleczko No ale fiolkami to one tez nie pachna
Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość

Ups Nie miałam takiego zamiaru

Kochane wczoraj Black, dzis ja stawiam winko! A dla ciezarnych soczek

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 10:01   #1566
acelinka
Zakorzenienie

no to agawo czekam na przesyłke

capri a urodzinki masz? no to STO LAT !!!!!! mnóstwo zdrówka i szczęścia
Kochana jak tam Alusia ? moze jakieś foto ciociom rzucisz, co?

zbieram sie o mykam do biblioteki a potem do mojej Baśki pisć referat na filozofie chce mi sie jak jasny gwint trudno trzeba to zrobić
Stary 2011-01-07, 10:21   #1567
magolina
Wtajemniczenie

capri najlepszego dużo zdrówka i spełnienia marzeń. Twoje zdrowie

A ja za 40 minut kończe pracę
Wieczorem mamy gości, będzie winko i ploteczki
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 10:33   #1568
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

certi: sto lat , sto lat najlepszego!

Ale mialam piekny sen, snilo mi sie moje dziecko i ze coreczke mialam i tak caly czas ja przytulalam chyba podswiadomie caly czas o tym mysle i dlatego ... ale taki fajny sen
Stary 2011-01-07, 10:53   #1569
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Ponoc jak dziecko zaczyna jesc normalne jedzenie to kupy smierdza, na razie moja pije jeszcze mleczko No ale fiolkami to one tez nie pachna

Capri, wszystkiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
capri najlepszego dużo zdrówka i spełnienia marzeń. Twoje zdrowie

A ja za 40 minut kończe pracę
Wieczorem mamy gości, będzie winko i ploteczki
Oj zazdroszczę Ja do 16 dzisiaj

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
certi: sto lat , sto lat najlepszego!

Ale mialam piekny sen, snilo mi sie moje dziecko i ze coreczke mialam i tak caly czas ja przytulalam chyba podswiadomie caly czas o tym mysle i dlatego ... ale taki fajny sen

Piękny sen Mi też się sniło ostatnio, że w ciązy byłam Też podświadomie chyba cały czas o tym myślę...
Stary 2011-01-07, 11:14   #1570
metkaa
Zakorzenienie

czeeesc

caprica6 wszystkoego najlepszego

agawoo
łózeczko musi zostac na razie tak jak jest bo jakos sobie nie wyobrazam do malenkiego dziecka latac w nocy po kilka razy do drugiego pokoju
acelinka kupilismy tradycyjne, drewniane lozeczko

posprzatalam, czekam na kolezanke, moze w koncu sie zjawi
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 11:25   #1571
silvyetta
Raczkowanie

hej Laseczki
Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
silvyetta zaglądaj częściej i napisz co się u ciebie działo przez ten czas co cię nie było
dzieki bezaczek,opowiem wszystko

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Witam po przerwie świąteczno- noworocznej
I nadrabiam jak szalona
hej Martoolka
Cytat:
Caprica ja z przyjemnoscia te winko z Toba wypije 100 lat!Spelnienia marzen nadziei i oczekiwan!!!
Cytat:
Piękny sen Mi też się sniło ostatnio, że w ciązy byłam Też podświadomie chyba cały czas o tym myślę...
dolaczam sie do Waszego gronaja tez caly czas snie,ze jestem w ciazy,i to na pewno po czesci zasluga wizazu,ale tez chyba presji otoczenia i naszych rodzicow,ktorym wszyscy zyczyli wnukabo my tez juz swoje latka mamy,ale chyba jeszcze troszke musimy poczekac,szczegolnie na nowy domek

podczas tych swiat mialam tylko 3 dni wolnego(2 dni swiat i nowy rok),wczoraj tez bylam w pracy i juz sie troche tym zmeczylam,zobacze czy dadza mi chociaz urlop na wielkanoc,zeby moc jechac do domu.Chcialabym zmienic prace,ale tu tak latwo nie jest,szczegolnie dla obcokrajowcow
Swieta spedzilismy u rodzicow Tzta,a sylwestra na stokach narciarskich i bylo suuuper,tylko krotko
milego dzionka
silvyetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 11:28   #1572
certina4
Wtajemniczenie

wróciłam z angielskiego, nawet nie było tak źle, pozytywnie wręcz bym powiedziała, mam nadzieję, że szybko będzie nam szła do przodu nauka

a teraz poprasuję chwilkę i uciekam na zajęcia do wieczora

Dziewczyneczko dziękuję Kochana, ale te życzenia to chyba dla naszej Capri

Capri szczęścia, zdrowia i dużo miłości

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
wam się nie chce do pracy, a ja to bym chciała
bo ja nie mam pracy i męczy mnie to strasznie głównie psychicznie, ale też i fizycznie, bo się rozregulowałam, wstaję o 10-11, siedzę do północy a zazwyczaj dłużej i nie umiem sobie sama powiedzieć żeby iść spać szybciej czy wstawać nastawiam już sobie budzik wcześniej, próbuję chodzić spać wcześniej, ale i tak śpię po 10 godzin albo i więcej do tego ten wiszący nade mną licencjat już rozważam zapisanie się do wizażowej grupy wsparcia w temacie postanowień noworocznych coby pisać choćby po kilka zdań, ale codziennie
może chociaż dziś pójdę do łóżka koło 23.

dobranocek
bezaczku ja też tak miałam jak nie miałam ani nauki ani pracy, siedziałam po nocach, ale jeszcze wtedy nie mieszkałam z TŻ, teraz on do pracy wstaje o 6 więc wcześniej się dużo kładziemy i się już przyzwyczaiłam,

A jeśli chodzi o pisanie pracy to tak jak dziewczyny radzą robiłam i ja i dlatego obroniłam magisterkę w maju grunt to wyznaczać sobie terminy do których masz napisać poszczególne rozdziały no i jednak trochę motywacji, że im szybciej się za to weźmiesz, tym szybciej będziesz miała to już za sobą i zaczniesz szukać pracy i nie będziesz taka podłamana

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 12:15   #1573
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

agawoo
łózeczko musi zostac na razie tak jak jest bo jakos sobie nie wyobrazam do malenkiego dziecka latac w nocy po kilka razy do drugiego pokoju
U mnie lozeczko jeszcze stoi w naszej sypialni, budze sie czasem po 5 razy w nocy i na razie nie dalabym rady latac ciagle do drugiego pokoju... czesto nawet Ala spi z nami taka jestem padnieta - daje jej cyca, zje i zasypia

Dziekuje wszystkim za zyczenia

Stary 2011-01-07, 12:17   #1574
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Z tymi pałami to dobre, ale się zdziwią ale dobrze im tak

Nie powinni się zdziwić, bo ich ostrzegałam. Jeden koleś mi oddał pracę przed terminem i to był czysty plagiat, więc mu powiedziałam, że ma szansę jeszcze to poprawić, bo inaczej będzie pała i wszystkich uprzedziłam, że ja się dobrze z wujkiem google znam i mogę sprawdzić czy pisali to sami. Jak byli na tyle leniwi, że nawet szyku zdań nie poprzestawiali, to sami są sobie winni

A co do kup, to chyba kupy własnego dziecka mniej śmierdzą niż obcego po prostu

Cytat:
Jutro mamy księdza Wrrrr... nie lubię tych wizyt ....
My mamy we wtorek. Myślałam, że uda mi się wywinąć bo będę w pracy, ale mam zmianę grafiku i akurat wtorki mam wolne

Cytat:
Ja jeszcze nie wypiłam ale zaśpiewam:
Niech Ci gwia-zdka po-myśl-noś-ci ni-gdy nieeeeeee zagaśnieee

Cytat:
Uwielbiam takie sny

Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość
dolaczam sie do Waszego gronaja tez caly czas snie,ze jestem w ciazy,i to na pewno po czesci zasluga wizazu,ale tez chyba presji otoczenia i naszych rodzicow,ktorym wszyscy zyczyli wnuka
U nas też już się wszyscy dopytują. Co prawda i tak myślałam, że będzie znacznie gorzej i będą nam non stop zadki truli, żebyśmy sobie dziecko machnęli, ale na szczęście jak na razie tylko w święta im się zebrało na dopytywanie "kiedy dziecko?", a do tej pory był spokój, bo od razu po ślubie oficjalnie ogłosiliśmy, że jeszcze się nie staramy
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 13:03   #1575
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
agawoo łózeczko musi zostac na razie tak jak jest bo jakos sobie nie wyobrazam do malenkiego dziecka latac w nocy po kilka razy do drugiego pokoju

posprzatalam, czekam na kolezanke, moze w koncu sie zjawi
No to jest racja, te wolałabym mieć maleństwo blisko, żeby nie latać.

Cytat:
Nie powinni się zdziwić, bo ich ostrzegałam. Jeden koleś mi oddał pracę przed terminem i to był czysty plagiat, więc mu powiedziałam, że ma szansę jeszcze to poprawić, bo inaczej będzie pała i wszystkich uprzedziłam, że ja się dobrze z wujkiem google znam i mogę sprawdzić czy pisali to sami. Jak byli na tyle leniwi, że nawet szyku zdań nie poprzestawiali, to sami są sobie winni

My mamy we wtorek. Myślałam, że uda mi się wywinąć bo będę w pracy, ale mam zmianę grafiku i akurat wtorki mam wolne

Uwielbiam takie sny

U nas też już się wszyscy dopytują. Co prawda i tak myślałam, że będzie znacznie gorzej i będą nam non stop zadki truli, żebyśmy sobie dziecko machnęli, ale na szczęście jak na razie tylko w święta im się zebrało na dopytywanie "kiedy dziecko?", a do tej pory był spokój, bo od razu po ślubie oficjalnie ogłosiliśmy, że jeszcze się nie staramy

Martoolka, to chyba będziesz musiała spotkać się z tym księdzem ...

A to dopytywanie w sprawie dziecka jest najgorsze. Bo nawet jeśli bardzo chcę je miec, to niekoniecznie mam ochote wszystkim o tym opowiadać.
Jak zajdę w ciąże, to na pewno wszystkich o tym poinformuję
Stary 2011-01-07, 13:13   #1576
magolina
Wtajemniczenie

Hej hej ja już w domku, byliśmy z tż na zakupach na dzisiejszy wieczór no i kupiliśmy wódkę i parę pierdół do jedzenia i 100 zł poszło.......
Czekam teraz na motywację, żeby posprzątać tż oczywiście już zmienia kontakty i przełączniki na nowe tam gdzie jeszcze nie zmieniał - wiecie takie zboczenie zawodowe bo jest elektrykiem śmiać mi się chce z jego stwierdzeń: nie mogę patrzeć na ten kontakt, muszę go wymienić
No i tak jest ze wszystkim co dotyczy elektryki

Co do Waszych snów dziewczyny to możemy podać sobie dłonie bo ja mam tak samo a kiedyś to nawet śnił mi się sam poród - sama przyjemność bo nie czułam bólu
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 13:19   #1577
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
ale śliczny sen ja się staraliśmy to też często mi się śniło, że mam dziecko albo że jestem w ciąży

Cytat:

agawoo łózeczko musi zostac na razie tak jak jest bo jakos sobie nie wyobrazam do malenkiego dziecka latac w nocy po kilka razy do drugiego pokoju
bardzo niewygodne by to było tak biegac do drugiego pokoju ladne są takie łóżeczka tradycyjne, ale turystyczne znowu bardziej funkcjonalne wiec mamy dylemat, dobrze że zostało nam sporo czaso do zastanowienia się
A imiona jakies już wybraliście?

Cytat:

tak, sami sobie są winni niech pisza jeszcze raz

u nas sie pytali kiedy dziecko a jak mówilismy że jak tylko bozia da, to się dziwili że tak szybko chcemy ale teraz wszyscy są zadowoleni moja mama wczoraj powiedziała, że musi sobie skarbonke kupić i zacząć na wózek zbierać
Stary 2011-01-07, 14:09   #1578
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Capri, wszystkiego najlepszego

Oj zazdroszczę Ja do 16 dzisiaj

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

mi sie co jakis czas to sni,
Cytat:

Uwielbiam takie sny
ja tez

Cytat:
ale śliczny sen ja się staraliśmy to też często mi się śniło, że mam dziecko albo że jestem w ciąży

bardzo niewygodne by to było tak biegac do drugiego pokoju ladne są takie łóżeczka tradycyjne, ale turystyczne znowu bardziej funkcjonalne wiec mamy dylemat, dobrze że zostało nam sporo czaso do zastanowienia się
A imiona jakies już wybraliście?

tak, sami sobie są winni niech pisza jeszcze raz

u nas sie pytali kiedy dziecko a jak mówilismy że jak tylko bozia da, to się dziwili że tak szybko chcemy ale teraz wszyscy są zadowoleni moja mama wczoraj powiedziała, że musi sobie skarbonke kupić i zacząć na wózek zbierać
my sie nie staramy , ale juz bym chciala tzn wiem ze mam duzo innych obowiazkow i moje chcenie na nic
Stary 2011-01-07, 14:18   #1579
metkaa
Zakorzenienie

caprica6 zamierzam robic tak samo

acelinka tez troche myslelismy nad tym turystycznym lozeczkiem ale w koncu zdecydowalismy sie na tradycyjne, a imie juz kiedys oglaszalam, bedzie szymon
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-07, 18:38   #1580
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
caprica6 zamierzam robic tak samo

Cytat:

Masz racje z tymi kupami
Dziekowac

Co do wypytwania kiedy dziecko to uwazam ze jest to tylko i wylacznie sprawa przyszlych rodzicow i nie powinno sie do tego wtracac, a co dopiero naciskac!

Stary 2011-01-07, 19:03   #1581
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

Masz racje z tymi kupami
Dziekowac

Co do wypytwania kiedy dziecko to uwazam ze jest to tylko i wylacznie sprawa przyszlych rodzicow i nie powinno sie do tego wtracac, a co dopiero naciskac!
Prawda? A moja teściowa nie może sobie odpuścić, i bez przerwy sugeruje nam, że powinniśmy się postarać. I to o chłopca (bo ma cztery wnuczki, więc marzy się jej wnuczek). Wrrrrr....
Stary 2011-01-07, 19:12   #1582
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
jak słodko na pewno piękna chwila zobaczyć swoje maleństwo

a wiesz ze ja mam tak samo nie wiem czemu ale ciagle mysle ze mam 21 lat a tu juz tak samo jak ty 23
Tak, chwila cudowna i słowami opisać si jej nie da....... to trzeba przeżyć

A ja mam 21 lat i na tyle sie czuje

Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość
agulaaabar wzruszajaca fotka z usgto musi byc niesamowite przezycie pierwszy raz zobaczyc takie cudo
mam pytanko do Was obu:powiedzialyscie juz o dzidzi Waszym rodzinkom?jak reakcje?pamietam,ze agula miala powiedziec w swieta.
Tak powiedzieliśmy mialy byc zdjęcia usg w ramkach i wogóle a w końcu mężuś załatwil sprawe przy rozdawaniu prezentów cytuje "No to my mamy jeszcze jeden prezent... mama bedzie babcią, babcia prababcią, Ty ciocią, Ty wujkiem, Ty ciocią a my rodzicami"
Miny zgromadzonych - bezcenne
A teściom przy łamaniu sie oplatkiem bo pojechalismy do nich po kolacji tata się bardzo ucieszył a tesciowa.... załapała dzisiaj!!! i przyjechala ze storczykiem pogratulować.... no myslalam że padne
Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Remmi, Ty na swój wiek też nie wyglądasz!
A tak ogólnie stawiam Wam wizażowego winiaczka, bo jestem o rok starsza :P
Spoźnion ale najszczersze..... stooooo laaaaat!!
Soczkiem toast wzniesiony
Cytat:
hej jutro mam wizyte dopiero u lekarza miesiaczki nie mam od listopada 3 testy pozytywne i tak wlasnie sie zastanawiam czego sie jutro dowiem.bardzo sie denerwuje a co do wieku to ja 30 grudnia skonczylam 25 a moj maz w pazdzierniku 28 starzy jestesmy
to czekamy na wieści

Cytat:

Dziekowac

Sto lat sto lat

Dokładnie... poza tym czasami nie przyjdzie komus do głowy, że może się starają o dzidziusia a coś stoi na przeszkodzie.... i wtedy jest to strasznie przykre i bolesne......

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 20:07   #1583
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Już się Babcia na wydatki szykuje

Cytat:
a imie juz kiedys oglaszalam, bedzie szymon
ślicznie

Cytat:
Prawda? A moja teściowa nie może sobie odpuścić, i bez przerwy sugeruje nam, że powinniśmy się postarać. I to o chłopca (bo ma cztery wnuczki, więc marzy się jej wnuczek). Wrrrrr....
U mnie jest tak, że moi rodzice pewnie by woleli wnuka, bo same córki mają, a teściowie wnuczkę, bo mają 2 synów i 2 wnuków, więc co byśmy nie zmajstrowali, to i tak będzie rozpieszczone przez jednych, albo przez drugich dziadków

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Tak powiedzieliśmy mialy byc zdjęcia usg w ramkach i wogóle a w końcu mężuś załatwil sprawe przy rozdawaniu prezentów cytuje "No to my mamy jeszcze jeden prezent... mama bedzie babcią, babcia prababcią, Ty ciocią, Ty wujkiem, Ty ciocią a my rodzicami"
A teściom przy łamaniu sie oplatkiem bo pojechalismy do nich po kolacji tata się bardzo ucieszył a tesciowa.... załapała dzisiaj!!! i przyjechala ze storczykiem pogratulować.... no myslalam że padne

Dokładnie... poza tym czasami nie przyjdzie komus do głowy, że może się starają o dzidziusia a coś stoi na przeszkodzie.... i wtedy jest to strasznie przykre i bolesne......
Fajnie to Twój mężuś wymyślił
A Teściowa nieźle zakręcona

A co do tego na końcu to właśnie z tego powodu nawet jak się będziemy starać o dzidziusia, to zamierzamy uparcie twierdzić, że się nie staramy, bo widzę, że wtedy jakoś nie ma tego ciągłego wypytywania
A jak już zafasolkujemy, to się wszyscy dopiero dowiedzą, że jednak się staraliśmy
Ale Wam oczywiście się przyznam jeśli się będziemy starać
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 21:07   #1584
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
A co do tego na końcu to właśnie z tego powodu nawet jak się będziemy starać o dzidziusia, to zamierzamy uparcie twierdzić, że się nie staramy, bo widzę, że wtedy jakoś nie ma tego ciągłego wypytywania
A jak już zafasolkujemy, to się wszyscy dopiero dowiedzą, że jednak się staraliśmy
dokładnie i my robimy w ten sposób, wiem ja i mój mąż, wiecie WY i moja przyjaciolka
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 21:41   #1585
moniczka2123
Zadomowienie

Hej moje kochane oto i jestem wrocilam z pracy niedawno a teraz relacja z wizyty u ginekologa:
KONIEC 9 A JUŻ ZACZĄŁ SIĘ 10 TYDZIEŃ MOJEJ CIĄŻY (HURA HURA) NASZE SŁODZIUSKIE MALEŃSTWO MA JUŻ CAŁE 3 CENTYMETRY SERDUSZKO BIJE ŚLICZNIE AŻ 174 UDERZEŃ NA MINUTE ŚLICZNIUSIE JEST PRZEWIDYWANY TERMIN PORODU 6 SIERPIEŃ 2011

życie jest piękne

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 22:05   #1586
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Hej moje kochane oto i jestem wrocilam z pracy niedawno a teraz relacja z wizyty u ginekologa:
KONIEC 9 A JUŻ ZACZĄŁ SIĘ 10 TYDZIEŃ MOJEJ CIĄŻY (HURA HURA) NASZE SŁODZIUSKIE MALEŃSTWO MA JUŻ CAŁE 3 CENTYMETRY SERDUSZKO BIJE ŚLICZNIE AŻ 174 UDERZEŃ NA MINUTE ŚLICZNIUSIE JEST PRZEWIDYWANY TERMIN PORODU 6 SIERPIEŃ 2011

życie jest piękne
Moniczka, gratulacje

Co do informowania o staraniach, ja tez nie zamierzam nikogo informować, chyba, że mój szanowny małżonek wychlapie swojej mamusi Oby nie, nie będzie presji ....
Stary 2011-01-07, 22:12   #1587
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Moniczka, gratulacje

Co do informowania o staraniach, ja tez nie zamierzam nikogo informować, chyba, że mój szanowny małżonek wychlapie swojej mamusi Oby nie, nie będzie presji ....
Dziękować
I wam też życze malenstwa słodkiego uda wam sie na pewno

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-07, 22:15   #1588
bezaczek7
Zakorzenienie

jej

ej, tylko ja nie mam takich snów?

i nie udało się ani pracy ruszyć ani iść spać o 23, poszłam o 1
ale za to jestem na bieżąco w sprawach sercowych koleżanki łącznie z cytowaniem smsów

ale naprawdę, jutro się zabiorę choćby za znalezienie badań i posortowanie. myślicie, że będę musiała je powtórzyć, bo były robione w zeszłym roku?

capri sto lat

wiecie co, niedawno ósma woda po kiślu się mnie zapytała czy już się obroniłam. a czy ja jej pytam czy już jest w ciąży?? ale porównanie no ale powiedzcie. nie jej sprawa. tak samo jak będę w ciąży, tak i jak się obronię, wszyscy się dowiedzą. nie?

a mi teść na urodziny i dzień później na święta życzył czarnych dzieci w sensie ciemnowłosych i takich ładnych jak ja. hmm...

i wiecie co, nas już też zaczynają podpytywać kiedy dzidzi. ale ludzie jakoś tak mają, szczególnie w dzisiejszych czasach, że jak ślub, to jest w ciąży. i nie rozumieją, że można się pobrać i mieć dziecko dopiero za 2 lata na przykład

moniczka tak, życie jest piękne

a księdza mamy w niedzielę...

dobranocek
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35

Edytowane przez bezaczek7
Czas edycji: 2011-01-07 o 22:26
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 22:38   #1589
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:

życie jest piękne
gratulacje

A u nas siostra mojego Tz zawsze sobie zartuje jak u nas jest : ''no dobra musze juz isc zebyscie mieli czas na zrobienie dziecka " czy cos w tym stylu
Stary 2011-01-07, 23:00   #1590
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
A tak to im piszę PLAGIAT! i dopisuję adres strony www Jak ktoś ręcznie przepisywał to dostaje 1+, a jak na kompie to gołe 1
dobra jesteś

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
ale fajnie to załatwiliście

Cytat:

no !

Cytat:

życie jest piękne
GRATULACJE!!!

A ja się właśnie zastanawiałam - co/ile dziecko dostaje u Was na chrzciny od chrzestnych? Idziemy w niedzielę i nie możemy się zdecydować jak to załatwić. Tzn. ja wiem, że to zalezy od zamożności itp. no ale tak "na oko"

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości