|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
jest cieplutka
no właśnie boję się trochę tego polskiego zimna tutaj ciepło, więc ciężko się bedzie przestawić
|
#1532 |
|
Rozeznanie
|
Ja raczej wyszczuplaczy nie potrzebuję. Raczej uwypukleń
konkretnie w biuście i może trochę tyłek. Fałdek nie mam ani brzucha więc satyny się nie boję. Ostatnio jestem w pełni zadowolona ze swojej figóry. Tylko biust bym powiekszyła i tyłek podniosła u MNIE W MIEŚCIE NIE MA ŻADNYCH SUKIENEK ŁADNYCH a jak jest to za kosmiczne $
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
jakbyś zgadła ;P ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
ja popijam wodą mineralna z cytryna ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- ja tak średnio, wole sq jednak z tych 2
|
|
|
|
|
#1534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chudzielcu Ty nasz
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
Milusia, jak nie masz brzuszka to na Ciebie będzie super, bo na modelce z all widać brzuch nawet po fotoszopie, strach się bać
Sukienka ogólnie fajna, nie w moim stylu, ale myślę, że będziesz super wyglądała Kupuj kupuj, a najlepiej przymierz ja najpierw u tej koleżanki![]() Agnes, masz cudną czapę ![]() Zrobiłam sobie test temperamentu, potrzebowałam go do dzisiejszego zaliczenia (pierdoły straszne). Wyszło, że jestem cicha, ryczę gdzie popadnie, mam kompleks niższości wobec wszystkiego i wszystkich i wyglądam na głupszą niż jestem, love it |
|
|
|
#1536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę się Wam pochwalić: drugi dzień bez fast foodów i słodyczy, choć kusiło, oj kusiło!! Właśnie zaraz będę musiała coś zjeść! Ale nie obeszło się bez puszki pepsi :[. Za to poćwiczyłam sobie godzinkę . A zaraz się może jeszcze zabiorę za hula hop lub jakieś 8-minutówki. W ogóle jestem z siebie dumna: szukam dobrego fryzjera, wprowadzam w życie metodę CG, próbuję znaleźć idealne kosmetyki ii ... taka będzie ze mnie laska, że ho ho! :P
|
|
#1537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam drugi dzień bez podjadania, ale idzie tak średnio, bo przyjechałam do domu i mama przyniosła pyszne ciasto
|
|
|
|
|
#1538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
No to mi możecie powiedzieć - od czego zacząć?
Kiedyś już myłam włosy odżywką, teraz w zasadzie niby też wielkiej krzywdy włosom nie robię, ale wciąż coś jest nie tak (od cięcia,a raczej jego braku, zaczynając). Zawsze myłam Yungiem, więc teraz kupiłam Isanę . I na pewno będę się rozglądać za odżywką bs (mam joanny z apteczki babuni, ale nie powiem żeby to jakaś rewelacja była) i czymś do stylizacji .A dla tych co nie wiedzą - to jest metoda mycia i pielęgnowania włosów kręconych chyba nawet rozwinięcie to Curly Girl czy jakoś tak .
|
#1541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znaczy juz nie dotyczy, bo mniej więcej do wakacji moje włosy kręciły się (delikatnie, ale miałam całkiem fajne fale), ale kiedy zaczęłam o nie bardziej dbać wyprostowały się... Jest to normalne?Robię sobie listę nowych postanowień, bo potrzebuje się zmotywować czymkolwiek i nie chce mi się uczyć
|
|
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
No i gdzie ta lista postanowień?
Dziewczyny, a co dzisiaj wszamałyście? przyznawać się! Ja: -kromka ciemnego pieczywa ze słonecznikiem z wieśniakiem -kurczak + surówka -2 kanapki z warzywami -warzywka gotowane na parze Gdyby nie ta nieszczęsna pepsi to bylabym w 7 niebie!
|
#1543 |
|
Miss Pudernica
|
Moje wczorajsze jedzenie
![]() - pasta rybna z 2 kromkami chleba orkiszowego - zupa ogórkowa - ryż z 2 małymi kotletami mielonymi i ogórkami kiszonymi - i koło 23 Gingers, sałatka Gyros, kromka chleba orkiszowego 2 danie zjadłam za póżno, już o 18, i ta sałatka w nocy mnie dobiły, źle się dzisiaj czuję. Także dzisiaj dzień postny, przynajmnie do wieczora, bo idę z TŻ na urodziny kolegi. Ale obiecuję nie podjadać! Dzisiaj będzie: - 2 kromki chleba orkiszowego z twarożkiem i szczypiorkiem - zupa ogórkowa - wieśniak z truskawkami - no i co tam wpadnie na urodzinach
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja odżywką nie myję, mam włosy prawie do pasa to bym się chyba wykończyła Z odżywek b/s popatrz jeszcze joanna naturia (z wrzosem i mięta,cytryną i miodem itd.), niektóre odżywki d/s też nadają się do b/s. A do stylizacji ja mam żel aloesowy,ale on już został wycofany :P A jaki masz typ włosów? Zależy na czym ta pielęgnacja polega :P |
|
|
|
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezu, jakiego mam kaca mordercę. Aż spać nie mogłam W ogóle pokłóciłam się z chłopakiem. Bo ja chcę z nim iść w Krk do jakiegoś klubu potańczyć, a on do mnie, że on raczej nie tańczy. Jak go pytałam w sylwestra o to samo, to powiedział, że ok, pójdziemy Nie wiem, jakaś przewrażliwiona jestem? Czepiam się? Bo już sama nie wiem. Przecież nikt mu nie każe tańczyć jak zawodowy tancerz, możemy się trochę powygłupiać, potańczyć wolne i tyle.
|
|
|
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na sylwestra może był % to się chętniej zgodził :P Wstydzi się pewnie chłopak. A na jakichś weselach czy innych imprezach tańczy? Mój nie tańczy jak mistrz parkietu (ja zresztą też nie:P),ale tak się zgraliśmy,że uwielbiam z nim tańczyć ja wiem co on lubi, on wie co ja, więc świetnie się dogadujemy podczas tańca. Ale na jakiś kurs kiedyś chciałabym z nim iść ![]() Więc wyciągnij go, może się przekona
|
|
|
|
|
#1547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ładny jadłospis U mnie wczoraj dośc grzesznie: tost+jajecznica z 3 jajek mały hot-dog, musialam zjeśc coś na szybko przed zaliczeniem ![]() no i w domu pełna rozpusta, przywiozłam gorący pyszny chleb z piekarni i nie mogłam się oprzeć trochę ciasta ![]() serek wiejski na dobre, białkowe zwieńczenie dnia ![]() Nie używam już na codzień suszarki i prostownicy (czasem chcę zrobić bardziej zaawansowaną fryzurę ), włosy myję co kilka dni, używam szamponu bez silikonów, odżywki- różnie, zależy co mi pod rękę wpadnie, nakładam maseczki i inne głupoty. I są proste![]() agniesikk, jak sam nie lubi to ciężko będzie go chyba namówić, żebyście poszli we dwójkę, ale może jak będą jeszcze jacyś jego znajomi i pójdziecie wspólnie to nie będzie chciał się wyłamywać? Upij go ![]() Mój też chyba jakoś nie przepadał za tańczenie, teraz mu już przeszło, ale z kolei mi się już nie chce i jakos nie wiem, nie idzie mi już
|
|
|
|
|
#1548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę mam moralniaka, bo przesadziłam z alkoholem, no ale trudno. Niedługo minie mi ten moralniak, nie będę się przejmować tak bardzo. Właśnie w sylwestra był trzeźwy I powiedział, że pójdziemy, a teraz się wykręca. Może niepotrzebnie tak na niego naskoczyłam, no ale najpierw się zgadza, a teraz nie. Mówił mi, że nie umie tańczyć, no ale ja też nie umiem, mam dwie lewe nogi, ale lubię się pobawić trochę. Raz w życiu był na weselu u swojej siostry i nie tańczył pewnie, bo pilnował chrześnicy swojej (był i świadkiem i chrzestnym, więc spadł na niego przykry obowiązek:P). Ale z byłą na studniówkę to poszedł ![]() Cytat:
Nie no, nie powiem, trochę mi przykro, bo jednak jesteśmy młodzi i kurde zwyczajnie chciałabym sobie iść potańczyć gdzieś z moim chłopakiem. Jeszcze mi wczoraj napisał w SMSie jak się do niego przyczepiłam trochę wstawiona "Czy ja cię kiedyś perfidnie okłamałem? Nie dotrzymałem słowa? Jeśli tak, to mnie rzuć. Jak nie, to zajmij się imprezą, a nie pisaniem SMSów". No to zajęłam się imprezą Dżizas, jak my się ostatnio kłócimy. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-01-08 o 12:28 |
||
|
|
|
#1549 | ||||
|
Zakorzenienie
|
browar pub
Cytat:
![]() a CG, eh tego sie nie da strescic, ale widze ze wiekszosc wiesz ja myje wlosy Isana, odywka bs to joanna, masek i odzywek jest spory wybor, polecam apteczne waxy i seboradin. Nie moge sie doczekac jak podetne wlosy bo cos mi zmizernialy ![]() Cytat:
Ja przez takie zakazy rozstalam sie z chlopakiem. Mlodzi bylismy, on chcial mnie ciagle miec przy sobie. nadal jest zazdrosny ale radzi sobie z tym, a ja jakbym miala ochote potanczyc to bym poszla! ![]() nie kloc sie z Nim, powiedz o co Ci chodzi, ze chcesz sie pobawic z Nim, jesli on nie chce idź z kolezankami, niech sie buczy jak ma ochote. Nie rezygnuj z przyjemnosci bo jemu sie nie chce brzydkiego sfochowanego smsa Ci napisal a moze po prostu nie mial ochoty nigdzie wyjsc? mialam tak w mikołajki. Focha mialam sama do siebie, ominela mnie niezla impreza i potem zalowala. Przejdzie mu ![]() Cytat:
Ja ogolnie daje rade, uwielbiam tanczyc ale w parze niezbyt mi wychodzi, w sumie nikt nie narzekal jeszcze ale z wujkami itp nie potrafie ![]() Ja dzisiaj na wadze 52,9. Schudlam cale 3 kg. Nie wierze Bylam pewna ze cos poszlo w gore a tu w dol. Jestem milo zaskoczona. Takiej wagi nie mialam chyba od 2 lat. mimo to, wychodowalam sobie niezle sadlo na brzuchu i tylek bo przy takiej wadze, malo co zlecialo ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
W życiu chodzi o ludzi których spotykasz na swojej drodze i o wszystko co z nimi możesz stworzyć! Edytowane przez _Ewelka___ Czas edycji: 2011-01-08 o 13:48 |
||||
|
|
|
#1550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Typ 3A. Żel aloesowy palomy był genialny Aha i nie mogę stosować babydream ani ziołowych, bo koszmarnie mi plączą włosy.
|
|
#1551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ej wiecie co, wczoraj na imprezie jakiś koleś proponował mi seks w toalecie. Ludzie to jednak mają posrane w głowach ![]() BOŻE, JAK CI ZAZDROSZCZĘ SPADKU WAGI! Moje gratulacje Ja dzisiaj walę dietę, bo jakoś po imprezie nie mam ochoty np. na serek wiejski. Kanapki z wędliną i ketchupem królują dzisiaj u mnie. I sok pomarańczowy. Ale jak się tak ważyłam, to myślałam, że przytyłam ponad kg, ale woda mi po okresie schodzi i ważę troszkę mniej jednak. Ufff. Ale od jutra znowu dieta. Wczoraj kolega do mnie na mój wywód o tym, jak alkohol zaszkodzi mojej diecie "Popier*oliło cię z tym odchudzaniem" Nie ma to jak szczera opinia kolegi z dzieciństwa Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-01-08 o 14:36 |
|
|
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co tu dzisiaj taka cisza?
Wstałam dzisiaj strasznie późno, więc nawet nie jadłam śniadania, tylko zaczęłam od zupy :P. Więc: - zupa pomidorowa - kurczak z bananem - sałatka - 4 fererro rocher (nie mogłam się oprzeć, ale zaraz je spalę! :P) - kanapka z ciemnego pieczywa z szynką I przed chwilą skończyłam, mam nadzieję, że dzisiaj już więcej nie zjem . A co z Wami?
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam sobie dzisiaj nie szkoduję
Ale od jutra postanawiam poprawę Dzisiaj na kacu nie mam ochoty na zdrowe jedzenie.
|
|
|
|
#1554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo wiem, że przy ćwiczeniach + zdrowym odżywianiu z drobnymi grzeszkami na pewno schudnę! Tylko kurde nie potrafię sie do tych ćwiczeń zmobilizować!
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
Winyl, mam tak samo z tymi ćwiczeniami, w sensie z zamiarem regularności. Tylko ja dopiero muszę je wprowadzić :P. Juz 2 miesiąc wybieram się na basen i aerobik, tłumacze sobie: masz to za darmo, dobrze prowadzone, jest na uczelni w dobrych warunkach, czemu jeszcze siedzisz na tyłku?
Ale nigdy nie udaje mi się tak ostatecznie zebrać, mam nadzieję w końcu to zmienić. Dzisiaj nie dietetycznie, miałam imprezę rodzinną ![]() Wiecie, już mnie ta sesja zaczyna przytłaczać, praktycznie nie mam dnia bez dużej ilości nauki, nawet nie mam jak o diecie myśleć TŻ powiedział mi (na wyraźne żądanie szczerej odpowiedzi ), że przydałoby mi się zrzucić trochę brzuszka po świętach, chłopak ma jakiegoś hopla na punkcie płaskich brzuchów No więc trzeba się wziąć za siebie. Aaaa i stwierdził, że mam taką miękką pupę i był zadowolony bo myślał, że to komplement. ![]() ![]() Ale nie ma szans, zorganizuję się, zepnę wreszcie poślady i znajdę czas i na dietę, i na ćwiczenia i na sesję. Prawda prawda prawda?
Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2011-01-08 o 22:03 |
|
|
|
#1558 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczęta
wszystko przeczytała, ale nie mam za bardzo kiedy odpisać, bo ogarniam ten cały bajzel w domu i powoli wyciągam rzeczy do spakowania. ciągle czuje się zmęczona, leże całymi dniami,śpię. ja dzisiaj zjadłam na śniadanie : - 3 małe kromki grzanek francuskich na maśle. obiad: 2 kromki z serkiem chrzanowym. kolacja: jeden tost z ketchupem. dwa pierniczki (36kcal) Wiem,że to bardzo mało, ale w ogóle nie mam apetytu. aż dziwne. ah no i oczywiście dzisiaj 2 szklanki coli winyl - wiem co przeżywasz
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dobrze, że ktoś mnie rozumie! Najgorsze, że ja właśnie na uczelni też mam brzydko mówiąc zapieprz i po prostu cały czas coś robię i nie chcę się odrywać, bo później się znowu do tego nie zabiorę ...
|
#1560 |
|
Raczkowanie
|
mogłabym dołączyć? chciałabym zrzucić 8 kg
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.

a jak jest to za kosmiczne $ 

.

Ja ogolnie daje rade, uwielbiam tanczyc ale w parze niezbyt mi wychodzi, w sumie nikt nie narzekal jeszcze 
Moje gratulacje