|
|
#31 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Hopea - zamówienie
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Sunflower, pamiętasz który model krawatek przyszedł inny niż na zdjęciu? Właśnie sobie przypomniałam, ze była taka syt. przy ost. zamówieniu ale nie mogę sobie przypomnieć którego modelu dotyczyła.
|
|
#33 |
|
BAN stały
|
Sunflower , czy wiesz,że jesteś aniołem ??
dziękuję ![]()
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Ja również się dopisałam do tabeli
|
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Ja też się dopisałam do tabelki. Niedługo wpiszę ile czego potrzebuję.
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
A ja bym chciała zauważyć, że względnie niedużo łańcuszków potrzeba do rabatów, a ceny są atrakcyjne:
pozycja 46 łańcuszek M/R112 - potrzeba 8 m, aby cena za metr wyniosła 32,16 zł pozycja 48 łańcuszek J/BR53 - potrzeba 11 m, aby cena za metr wyniosła 19,09 zł pozycja 49 łańcuszek M/GRL050 - potrzeba 10 m, by cena za metr wyniosła 24,44 zł Także zapraszam
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Dodałam do tabeli 2 pozycje do bigli: wiersz 36 i 37. Mam nadzieję, ze dobrze wprowadziłam dane. Proszę o sprawdzenie
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam, że nie ale to ja się kopnęłam
Edytowane przez nagaLy Czas edycji: 2011-01-08 o 21:34 |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, właśnie miałam składać zamówienie do Hopea ,ale w sumie mogę zrobić to z wami i załapać się na więcej zniżek
Tylko totalnie nie wiem jak to mam zrobić... która dziewczyna mi pomoże? Może jakiś link do instrukcji? Ps. Słabo udzielam się na wizażu, ale chyba znacie moje wrapki .. to tak żeby nie było, że żartuje, bo zamówienie mi się przy tych cenach powyżej 1000 zl się szykuje.Buziaki za inicjatywę. |
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze ze bede w Hopei w tym tygodniu - sprawdze koncowki lancuszkow jakie maja i wtedy bede wiedziala ile innych jeszcze dobrac
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Druty i łańcuchy to cena za metr. Drobnica typu kulki i ogniwa - cena za 1 gram (w pierwszej kolumnie - w razie wątpliwości - masz napisane ile sztuk w gramie). Bigle - cena za parę (zatem jak chcesz 1 prarę, wpisujesz 1 w Twojej kolumnie AX). Linki do każdego produktu z osobna są w kolumnie drugiej od lewej, czasem zawierają kilka produktów tego samego rodzaju, wtedy posługujesz się symbolem z kolumny pierwszej). ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Kuleczki od poz 57 do 61 - dobiły do rabatu, zmieniam ceny na rabatowe.
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
Wpisując żmijki - wiersz 87 - zrobiłam błąd - mają być 50 mm - już poprawiłam w komórkach z nazwą i cena/waga.
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiedziałam, że się tak zmobilizujecie w jeden dzień, można będzie to zamówienie zamknąć nawet szybciej jak nikt nie ma nic przeciwko. Może być czwartek/piątek?
![]() Trochę (a nawet bardzo) przeraża mnie już siedzenie 3 dni nad rozdzielaniem tego zamówienia więc ograniczyłam ilość osób, w tabelce jest jeszcze miejsce na 2 osoby i koniec
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Sun, dodaj linka do tabeli w swoim podpisie, jak możesz? Bo ja mam zwyczaj wyświetlać ostatnią stronę postów, a link jest tylko na pierwszej.
Co do terminu zamknięcia- mi to w sumie obojętne, ale ostrzegam, że kasę na przelew będę miała dopiero koło 20 (tzn. maksymalnie 20 mają mi przelać stypendium, czasami udaje im się to wcześniej). |
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Sun, a planujesz Szczecin jakoś w tygodniu dostawy? Bo - jakby co - ja od 7-8 do 16 w każdy dzień powszedni mogę być wolna, więc gdyby przyszło do mnie i akurat byś zajrzała, to byśmy się szybko z tym dzieleniem uwinęły. No.. może nie szybko ale pewnie szybciej niż jednoosobowo.
----- Ja nie mam nic przeciw zamknięciu pod koniec tygodnia
Edytowane przez nagaLy Czas edycji: 2011-01-08 o 22:36 |
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Aniu, te krawatki, o które pytałaś co maa złe zdjęcie na stronie to te:
http://www.hopea.pl/katalog_produkto...tka_ag925_kr6/ ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- No niestety dopiero w lutym będę Może wtedy jakieś zamówienie zorganizujemy?
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Może któraś dodać ceny tych sztyftów: http://www.hopea.pl/katalog_produkto...lka/szt-925-k/ do tabelki? (wiersz 38). Próbowałam sama, ale wychodzi mi jakiś błąd
|
|
|
|
|
#48 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Myślę, że w lutym zdążymy już wymyślić braki w asortymencie i poczuć niepohamowaną chęć nabycia nowej porcji.---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
Zobaczcie całościową cenę zamówienia
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze rekord nie padł chyba? Zdaje mi się..
Nie strasz kwotą matki założycielki tabeli, bo nam zwieje ![]() /i chyba się spłoszyła bo ciachnęła tabelę i już nie ma nowych wpisów )) /
Edytowane przez nagaLy Czas edycji: 2011-01-08 o 23:11 |
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
NagaLy...wielkie dzięki
chyba sobie poradziłam z tabelką, ale w zamawianiu nie umiałam się ograniczyć :-( I pewnie jutro jak spojrzę na świeżo to pewnie coś jeszcze dodam ![]() Dobrej nocki życzę. ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- A'propos całości... nie da się od Hopea od całęj sumy zamówienia dostać jakiegoś rabatu? Ktoś próbował? |
|
|
|
|
#52 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do kwoty zamówienia - widzę, że koleżanka to moja krew, też ma problem z "no po prostu nie mogę nie wziąć" ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
To raczej walka z swoim charakterem...
Jak jest za mało materiału w domu to włącza się nawyk oszczędności i wtedy odbija się to z niekorzyścią na projekcie. ps. Chociaż ceny srebra są teraz mordercze... a patrząc po cenach wyrobów w galerii ...niektórzy kupują... chyba jeszcze po 1600zł/ kg drutu
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
ale jesteście błyskawice
jak zajrzałam to już zamknęłyście listę
|
|
|
|
|
#55 |
|
Rozeznanie
|
Dopisałam oponki ryflowane w dwóch rozmiarach. Podpięłam je pod kategorię "Kuleczki, oliwki", bo na stronie Hopei również jakoś tak zostały zaklasyfikowane. Jeśli jednak powinno być inaczej to przepraszam i obiecuję poprawę
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
Bezczelnie dopisałam się.Tylko proszę mnie w dostępności "poprawić"
![]()
Edytowane przez RudaAB Czas edycji: 2011-01-09 o 08:01 |
|
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
NagaLy, Sun dopisałam kuleczki diamentowane cena z rabatem (są w tej samej tabelce hopeii co zwykłe kuleczki) jeśli możecie to rzućcie okiem czy faktycznie tak jest.
|
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
hej, mozna sie jeszcze dopisac do zamowienia?
|
|
|
|
|
#59 |
|
Rozeznanie
|
Już zamknęłyście? Pozwólcie się jeszcze dopisać.
|
|
|
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
Też się dopisałam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.

) Myślę, że w lutym zdążymy już wymyślić braki w asortymencie i poczuć niepohamowaną chęć nabycia nowej porcji.
jak zajrzałam to już zamknęłyście listę