|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| "Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka" |
|
23 | 37,10% |
| "Kurtka za mała, brzuszek już duży, a nam do wiosny czas się dłuży" |
|
6 | 9,68% |
| "Wielkie brzuchy, duże dzieci, do porodu szybko zleci" |
|
1 | 1,61% |
| "Mamusie zaczynają wyprawkę kupować, a dzidzie na naszych brzuszkach trenować" |
|
2 | 3,23% |
| "Dzieciaczki w brzuszkach buszują, a mamusie wyprawki kupują" |
|
3 | 4,84% |
| "Z uśmiechem na twarzy na wiosnę czekamy, by przywitać się z naszymi maluszkami" |
|
3 | 4,84% |
| "Płeć maluszków już znamy i wyprawkę im szukamy" |
|
1 | 1,61% |
| "Chłopiec czy dziewczynka - to już wiemy i piękną wyprawkę kompletujemy!" |
|
5 | 8,06% |
| "Coraz większe mamy brzuszki - uśmiechnięte w nich maluszki" |
|
18 | 29,03% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer
dziekuje niesmialo
![]() Czyli wygralam w kategorii "najbardziej zeschizowana ciezarowka" ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
wspolczuje powrotu do pracy i gratuluje 24 tygodnia ![]() Dziewczonka ale trafilas z ta durna baba... A my dopiero wstalismy, mezu kuchnie sprzata, ja wcinam jogurcik z bananem i tak mi doooooooobrze ![]() Cos tam o ruchach pisalyscie, na poczatku rzeczywiscie nie czuje sie ruchow non stop, pozniej juz znacznie czesciej, ale pamietajcie ze dzidziusie tez kiedys spia i wtedy raczej nie kopia ![]() |
|||
|
|
|
#4082 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer
Cytat:
ale pamiętaj że Twój "projekt" jest teraz najważniejszy do wykonania a ta sukienka jest narawdę piękna gdybym nie miała w planach za jakiś miesiąc, dwa, zowolnienia i siedzenia w domu w dresach to na pewno bym ją kupiła !!!mała dziś chyba nadrabia bo ma wiecej siły i daję znaki ide uśpic Zosię
|
|
|
|
|
#4083 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to szybko ci te siwe zaczely wychodzic. no ja tez farbuje czesto, bo na takich krotkich bardzo widac odrost, jeszzce jak sie ma braz, a farbowane na blond, no ale sa dziewczyny co chca bardzo uwazac, to dla nich alternatywa sa pasemka czytalam ze niby mozna sie zarazic 2 dni przed wystapieniem krostek, ale nigdzie nie pisze ile teraz moze sie wylegac u mlodego. rece opadaja |
|
|
|
|
#4084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczescie moj mezus mi farbuje bo poszlabym z torbami farbujac co miesiac u fryzjera
|
|
|
|
|
#4085 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mialam kontakt z tym dzieckiem w poludnie, a wieczorem go wysypalo . alez ja mam pecha w tej ciazy
|
|
|
|
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
Andziot o tym z ponownych zachorowaniem miałam na myśli ospę...
chciałam uspokoić Agnieszkę żeby się nie stresowała niepotrzebnie...moja siostra mimo że nie chorowała na ospę a miała kontakt i z siostrzenicą i szwagrem nie zachorowała. I w przedszkolu też dzieciaki chorowały na wszystkie możliwe choroby zakaźne, a ona świnkę dopiero w gimnazjum załapała i to była jej jedyna choroba zakaźna. Więc nie jest powiedziane że jak miała kontakt z chorym to musi zachorować.
|
|
#4087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rany, taka głodna się zrobiłam że wcisnęłam Nudle Knorr Rzadko to jem ale tak mnie naszła ochota, że nie mogłam a teraz pękam bo one bardzo sycące są Z kolei obiad będzie super zdrowy, bo łosoś na parze + szpinak + makaron penee
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4088 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja sie farbuje na ogol sama. 2 lusterka i jechane ![]() ja tez kocham farbowanie, tez mialam wszystkie kolory swiata, ale od lat w blond sie czuje najlepiej |
|
|
|
|
#4089 |
|
Wtajemniczenie
|
Eve kiedy na to 3d idziesz?
![]() Ojej to ja przepraszam za ta ospe. W zasadzie nigdy sie nie odzywam na jakis temat jak nie znam i nie wiem na 100%, ale w tym przypadku jakos mi sie wydawalo to logiczne ech... Dobrze, ze jest tu nasza Pani doktor co bedzie nam dzieci leczyc ![]() Moniqac udanych zakupow ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Widzialyscie ten nowy watek na forum ?
|
#4090 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a w drugiej juz w 16tyg czulam ze cos sie tam rusza, a na dobre od 17tyg |
|
|
|
|
#4091 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczonka co za wredny babsztyl ;/
Widzę, że nie tylko ja mam koszmary ![]() Wczoraj byłam na uczelni pojechałam na egz. taka zestresowana bo kompletnie nic nie umialam tak mi sie nie chciało uczyc. Wchodze siadam karteczki itp a ona do nas "jezeli ktos chce 4 niech podejdzie poda imie nazwisko, a jak ktos chce 5 moze pisac" łaa jak mi sie humor poprawił z moja wczorajasza widza to bym nawet na 3 nie napisała i dalej nie czuje zadnych ruchow widocznie za wczesnie bzyczka1 co prawda jestem dopiero w 18 tyg ale ostatnio bolal mnie pepek znaczy to nie byl bol tylko takie jak by szczypanie łaskotanie takie dziwne jakies Strasznie mi sie podoba ta sukieneczka
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske Edytowane przez SiLLee Czas edycji: 2011-01-09 o 14:36 |
|
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
ja poczułam w 17 tygodniu pierwszego kopniaka
a za nim jeszcze kilka i przez pierwsze trzy dni czułam tylko wieczorem, ale później się już dzidzia rozkręciła i poszło przedwczoraj tż pierwszy raz poczuł przez skórę a ja wczoraj wieczorem i teraz czuję dzidka tak niziutko, a wcześniej czułam wysoko bardzo.
|
|
#4093 | |
|
Rozeznanie
|
Witajcie Kochane!
a teraz jestem tylko na chwilkę bo przyjeżdza mój Tż, później jedziemy na lotnisko po mojego ojca i brata a później do domku ![]() Dziś się popłakałam,bo tak bardzo tęskniłam za Tżtem, a że u nich w domu grypa panuje/panowała to nie wiedzieliśmy czy mam już jechać czy odczekać ze 2 dni, ale jednak jadę tam dziś. Może się już nie zarażę. Niby Tż i jego rodzina już są zdrowi ale kij wie jak długo mogą zarażać... Dziewczyny w ogóle śliczne te ubranka kupujecie! Ja wszystkich zakupów nie komentuję ale nad każdą fotką się rozczulam Uwielbiam te małe ciuszki, takie słodkie Cytat:
Kurde Dziewczonka, w szoku jestem,że na taką wredną głupią babę trafiłaś Takie fajne zakupy zrobiłaś i taki zonk Może jednak zmieni zdanie? a jak nie to koniecznie musi Ci przesłać ubranka osobnymi listami/paczkami tak jak ma napisane w aukcji...
|
|
|
|
|
#4094 |
|
Zakorzenienie
|
Paulizia
jeszcze sie nie umawialam, ale cos kolo 22-28 tygodnia chyba jest najlepiej, tak ? ja juz nie pamietam.... |
|
|
|
#4095 |
|
Wtajemniczenie
|
Eve no ja nie wiem wlasnie dokladnie kiedy, ale sprawdzilam cene o zgrozo od 140 funtow
|
#4096 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki ja tak na szybko bo zaraz na obiad do rodziców jadę.
Co do polecanych sprzedających na allegro to też jestem za. Myślę, że w nowym wątku w pierwszym poście wkleję listę ale zajmę też drugi post i tam będziemy wpisywać ważne informacje, o wyprawce, sprawdzonych allegrowiczach, sklepach itd. co Wy na to? No i kolejna sprawa związana z nowym wątkiem - tytuł ![]() Jeśli macie propozycje to już możecie pisać, urządzimy tak jak poprzednio sondę a jeśli nie macie, to myślcie ![]() Buziaki, do wieczorka
|
#4097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym to bedzie okazja na potwierdzenie plci.
|
|
|
|
|
#4098 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc tak to działa. Co do odbioru osobistego to nie każdy się na to zgadza, a jeżeli na aukcji nie ma napisane że jeżeli wylicytujesz kilka przedmiotów, to zapłacisz raz za przesyłkę, to też niestety może żądać żebyś zapłaciła za każdą Musiałabyś się wcześniej dogadać o jedną przesyłkę, ale wydaje mi się że w tym wypadku chodzi właśnie o zarobek na przesyłce bo przedmioty są tanio sprzedane, wiele osób tak robi. Wiem że to wkurzające,ale niestety tak jest I nie sądzę żeby wystawianie jej negatywa było uczciwe, jeżeli nie ma napisane na aukcji że możliwy odbiór osobisty i wysyłka jedną paczką po wylicytowaniu kilku przedmiotów. Dodatkowo za przesyłkę doliczają koszty pakowania i czas na to pakowanie A wiem o tym bo już się parę razy przejechałam
|
|
|
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Dziewczynki ja z niecierpliwoscia czekam na jutrzejsza wizyte u lekarza, moze do jutra nie zdechne, taki kaszel mnie meczyl w nocy, znowu jestem nieprzytomna
no i do tego bola mnie zeby, gorn jedynki, co to jakis nowy objaw przeziebienia :b rzydal:bzyczka1 ja widze, ze Ty z dzidzia juz obkupione tyle super rzeczy!!! Dziewczonka ja bym chyba zrezygnowala z zakupu, najwyzej dostaniesz jedno ostrzezenie...kurcze ale zeby za kazda wysylke 10 zl ![]() eweska to ten wozeczek, ale nie moge marki sie dopatrzec
|
#4100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tytułu wczoraj któraś z nas rzuciła fajne hasło, nawet cytowałam ale nie pamiętam jak brzmiało Cytat:
To jest nieuczciwe i nie powinniśmy się godzić na takie praktyki
|
|
#4101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja podobno nie miałam ospy do tej pory, mój brat w dzieciństwie był chory i ja się nie zaraziłam więc to pewne nie jest ze jak sie mialo kontakt to sie zarazi, ale jest ryzyko i to wystarczy w grupach wysokiego ryzyka, ja wiem ze najgrozniej jest jak przed porodem samym matka ma ospę ... Cytat:
ale sprzedający jest człowiekiem tak samo jak kupujący ... i logicznym wydaje się spakowanie wszystkiego do jednej paczki, jakby napisala wyraźnie że za każdą aukcję odzielnie płaci się za przesyłkę to byłoby fair wtedy z jej strony wiele srzedających pisze dokładnie ile wynosi przesyłka za 2,3,4 itp kupionych przedmiotów i to ma sens, a nie na siłe wyłudzanie pieniędzy wiem że wiele jest takich sprzedających (i czesto sie ludzie na nich łapią) że mają konkurencyjna cenę za dany produkt (dużo niższą niż inni) a za przesyłkę piszą 20zl np, dlatego trzeba bardzo uważnie czytać aukcje, a w przypadku tego sprzedającego to było raczej świadome niedomówienie, bo wystawiając kilka aukcji musiała liczyć się z tym że może wygrać je jedna osoba ...
Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka... Dante Alighieri Edytowane przez andziot Czas edycji: 2011-01-09 o 12:30 |
||
|
|
|
#4102 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
lub ten http://www.bobowozki.com.pl/product_...7&%3CosCsid%3E No to są te same wózki :P Ale cudnie takie malutkie bliźniaki wyglądają Ja nie mogę uwierzyć że już niedługo ja z takimi maleństwami będę jeździć
Edytowane przez eweska Czas edycji: 2011-01-09 o 12:36 |
|
|
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
otóż to, jak ktoś chce sprzedać np za 10 zł to wsytawia kup teraz 10 zł a nie licytację od złotówki. Jak robi tak to musi się liczyć z tym że może sprzedać za 1zł. A negatywa bym wystawiła gdyby mi wysłała w jednej paczce albo w liście a nie w takiej ilości paczek za jakie płacę. A tak to neutrala za niemożność dogadania się. A nawet jak on wystawi neutrala to przecież my możemy odpisać na jej komentarz.
Ja miałam taką sytuację, chłopak wysłał mi grę na PS3 tak porysowaną, że zwróciłam mu uwagę że ja mu nie wystawię komentarza ale liczę że on wystawi mi pozytywa bo ja się wywiązałam z transakcji wzorowo. To zaczął wymyślać że moja konsola porysowała tą płytę a on mi wysłał w stanie idealnym, czyli takim w jakim wystawiał.
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
jakie słodkie te bliźniaki
matulu aż za serce ściska i wy Eweska i Tav będziecie takie miec w domku
|
|
|
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
Principessina
ja nie w temacie lekko ale ten wozek to byc moze ABC design - niemiecki, cena w zaleznosci od ilosci fotelikow, gondoli i siedzisk do ok 4 tys zl. Duzo zdrowka Ci wysylam |
|
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
http://moda.allegro.pl/kuferek-itali...392387779.html
podoba Wam się ??? |
|
|
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, ale drożyzna te bliźniacze wózki
a dzieciaczki słodkie Co do tej afery z przesyłką to po prostu jest nauczka, aby dokładnie czytać opisy i w razie wątpliwości pytać sprzedającego przed kupnem. Jak widać niektórzy to takie gnidy, iż myślą jakby tu oszukać (bo dla mnie to będzie jawne oszustwo, jeśli ona nie wyśle każdej aukcji w osobnej paczce). andziot, ta torba jest podobna do którejś kultowej torebki Hermesa, którą często nosi Victoria Beckham (wyleciała mi nazwa z głowy) ale w takiej cenie bym jej nie kupiła
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117911 Edytowane przez MoniaK Czas edycji: 2011-01-09 o 12:40 |
|
|
|
#4108 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
:PUżywany Jane jaki drogi już http://allegro.pl/od-1zl-jane-twin-t...385588701.html a licytacja jeszcze nie skończona. Edytowane przez eweska Czas edycji: 2011-01-09 o 12:43 |
|
|
|
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
andziot kuferek Italia bardzo mi sie podoba, szczegolnie ten granatowy, mam faze ostatnio na garant
![]() no fajne takie dwa bobaski w jednym, wydatek tez fajny, kurcze weska moze juz pomalu zacznij robic sobie liste, no chyba ze wygralas w lotto ten wozek napewno jest mega ciezki,masz winde w bloku?
|
#4110 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Na razie jej nie strasze negatywami itp., może uda się to załatwic jakos polubownie, a jak nie to .I też podpatrzyłam, że jest napisane PACZKA, więc jak wyśle listem to kolejny powód to wystawienia negatywa
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

(przed chwila sie dowiedzialam)
czy nie?! sama nie wiem, ale staram się nie wpadac w paranoje
te które sa tu od początku może pamiętają jak tu płakałam na pracę, stres, nerwy, nieludzkość szefów w mojej pracy - i ja tam wracam
.

. alez ja mam pecha w tej ciazy

no i do tego bola mnie zeby, gorn jedynki, co to jakis nowy objaw przeziebienia
Czekamy na Ciebie fasolko