|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Treść usunięta
|
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Rosi ooo to nieźle
Ty wy tacy wielcy fani?? Mój mąz tez, ale jednak jak coś wypadnie to sobie już daruje.
|
|
|
|
#2943 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2945 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
hehe zgadzam się. Jak się w coś wkręcę to wiecie temat na 24 godz 7 dni w tygodniu jak było z mieszkaniem przecież tempo wszystkiego mieliśmy wtedy niesamowite
|
|
|
|
#2947 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2948 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do tża to dziś spokojnie chociaz rano była mała sprzeczka ![]() Madzia ale ty szybko zmieniasz zdanie
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
a ja własnie obrabowałamnasze konto
kupiłam: * pościele niebieskie pszczółki i zielone hipcie http://allegro.pl/wyprzedaz-2-elem-p...385472612.html * komplet wzor 128 księzyc ciemny beż http://allegro.pl/14ele-posciel-haft...371357366.html * kocyk seledynowy http://allegro.pl/gruuuby-kocyk-tloc...383087032.html * 3 przescieradła ![]() http://allegro.pl/przescieradlo-frot...403142375.html
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
bzyczka krew z nosa w ciazy to objaw normalny.
Mi tez wizaz nawala, w ogole sie zalogowac na PC nie moge [ a na lapku mam zapamietane haslo ] i te subksrypcje wczoraj tez widzialam. porazka Bylismy na spacerku bo na plusie 7 stopni A dzis jakas sfohowana chodze, wiec pol spaceru bylo bez odezwania sie jesu kobiety i ich fanaberie ![]() anika ja mam 2 posciele dla malej i jeszcze nie korzystalam z nich
|
|
|
|
#2951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
Miłośniczki "Dirty dancing", widziałyście?
![]() http://patrz.pl/filmy/wedel-surykatki-reklama Atomufko, my mamy narożnik z Agaty i jestem bardzo zadowolona. Tylko mogliśmy bardziej, że tak powiem, z głową, wybrać kolor ![]() Co do TV, to wiem, że to zależy od wielkości salonu, ale i tak 55 cali nie mieści mi się w głowie ![]() MisQa, rzeczywiście, czeka Cię wiele kłopotliwych sytuacji związanych z sytuacją z Tżem, ale kiedyś i tak się wszyscy dowiedzą. Lustereczko, trzymamy kciuki ![]() Strippi, roczek? Wow, jak to zleciało! Ale co się tu dziwić, jak za 4 miesiące mnie też to czeka Tortowe cudeńka ![]() Ktosiu, dzięki w imieniu Miłoszka ![]() Katuniu, Miluś ma 4 ząbki, a dwa kolejne mu się przebijają, więc można powiedzieć, że 6 ![]() Ja, jakbym nie miała laktatora, to by mi piersi kilka razy rozerwało w okresie gdy karmiłam ![]() Bzyczko, w ciąży może Ci się tak robić z krwawieniem. Mnie np. często krwawiły dziąsła. Po ciąży przeszło Ja też coś mam dziwnego z Wizażem od dwóch dni, bo mi się w ogóle nie pokazuje nasz wątek w subskrypcjach. Muszę klikać na „pokaż wszystkie subskrypcje”, czy jakoś tak ![]() Martuś, no co Ty! Zas jednego znajomego mniej A Wu nie usunął ![]() Kolacja iście orientalna- dostałam ryż, pikantną surówkę i kurczaka na chrupko podanego na gorącym półmisku. Tak mi skwierczał ten kurczak, że dopiero po jakichs 5 minutach mogłam zacząć jeść. Ale pyszne i takie inne Ja chyba mam taki sam kontakt ze wszystkimi siostrami. Nie mogłabym powiedzieć, że z którąś bardziej... Z najstarszą tylko częściej rozmawiam przez telefon My w ogóle, przed moim ślubem, byliśmy rodziną, która dużo czasu spędzała razem w dużym pokoju, w którym jest telewizor i dużo ze sobą rozmawialiśmy. Ja, z oczywistych powodów po ślubie, z tego towarzycha wypadłam i nie ukrywam, bardzo mi brakuje tych chwil Widzisz, a jednak schudłaś! Ja cały czas ważę 56 kilo- tak już od czerwca |
|
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() bylismy z mężem na kręglach i mąż dzisiaj spi na podłodze bo mnie 2 razy ograł ![]() co do sof/kanap to my teraz śpimy na narożniku z Agaty- bardzo wygodny i chwalimy sobie no (mamy dość ciemny- taka ciemna czekolada i jest ok a koleżanka ma podobny tylko czarny i narzeka, że się czepia wszystko do niego) i do nowego mieszkanka tez kanapkę skórzaną z Agaty kupilismy. |
|
|
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w pracy siedzę ;( w piatek o 23 montowaliśmy zmywarkę już 2 zmywania były cieszymy się jak małe dzieci ciekawe o co z TŻ będziemy sie teraz kłócić chyba kto śmieci wyniesie do z sypu buhahaha
|
|
#2955 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2956 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Siusiaka nie dało się naprawić, ale nie żałuję ![]() Niezła aparatka z Ciebie była w dzieciństwie Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam dzisiaj w szkole i jestem padnięta. Dobrze, ze babeczka nas puściła sporo wcześniej, bo chyba bym nie wysiedziała A tak w ogóle to chyba zaczynam czuć ruchy maleństwa. Tzn czuję takie coraz silniejsze "bąbelkowanie" w dole brzucha i tak mi się wydaje, ze to jest właśnie to Śmieszne uczucie.
|
|||||
|
|
|
#2957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że nie masz suwaczka... ![]() Do szkoły chodzisz tylko w niedziele czy w sobotę też byłaś?
|
|
|
|
|
#2958 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie obejrzałam film pt. Czarny Łabędź - bardzo mi się podobał i ta muzyka....
Cytat:
Cytat:
Mona trzymam kciuki za dogadanie się. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A do szkoły chodzę zazwyczaj w sobotę i niedzielę, ale teraz jakoś tylko dzisiaj byly zajęcia. |
|
|
|
|
#2960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi dzięki zaraz mu pokażę
Anika szalejesz ![]() Mona, Ana eee może i zmieniam zdanie , ale z realizacją w tym przypadku to i tak nie wcześniej niż za pół roku A do tego czasu moge jeszcze kilka razy zmienic zdanie Iwka na razie mąż chce czegoś poszukać dodatkowego, bo on ma ten nienormowany czas pracy i mógłby to wykorzystać. A ja od października idę na kolejne studia. Chyyba wybiorę lic z filologii angielskiej Rodzice powiedzili, że mi je opłacą (zaoczne).
|
|
|
|
#2962 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
![]() Zobacz, niby jeden kopniak, a jak zmieniło się Twoje nastawienie Co będzie jak koleżanka urodzi i weźmiesz malucha na ręce
|
|
|
|
|
#2963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ty też skończyłaś fil. angielską??
|
|
|
|
|
#2964 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko najgorzej będzie z wyborem koloru.Mówisz ,że alcantara lepsza,wezmę to pod uwagę.Madzia a wy jaki kolor macie z tego wzornika? chodzi mi o numer .Chyba go zamówimy ,bo za taką cenę nic nie znajdziemy. Cytat:
![]() wow A ja nie cierpię piłki nożnej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam nadzieję,że w końcu pójdę na studia,ale teraz sama już nie wiem jakie wybrać. |
|
|
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
A jakie kierunki bierzesz pod uwagę?
|
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu powiedz mi w takim razie, ciężko jest na takich studiach, jak wygląda pisanie pracy licencjackiej?? Ona jest po polsku prawda???
![]() Atomufka cieszę się, że sie podoba. Nawet sama Pani z tego sklepu (mąż dzwonił) powiedziała, że alcantara jest lepsza , zresztą męża kanapa kawalerska ma już z 10 lat a jest w idealnym stanie a i pies na niej brykał i masa rzeczy się rozlała A do tego suedine podobno sie masa rzeczy przyczepia bo coś a'la materiał na pluszaki. Kolor już Ci mówię (ale ze wzornika alcantary) mamy "neon red" |
|
|
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy koleżanki córka to skończyła, tez zaocznie i czekam aż mama mi da namiary na tę uczelnię. Jest ona 40km od nas, więc nie musiałabym tam spać
|
|
|
|
|
#2970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie powiem wprost, jeśli chcesz pójść na ten kierunek "dla papierka" to nie warto, bo szkoda czasu i pieniędzy. Żeby naprawdę być dobrym filologiem to trzeba tym po prostu żyć ![]() Generalnie, to ja uwielbiałam swoje studia, jedyne czego żałuję, to tego, że jak poszłam do pracy, nie mogłam poświęcić aż tyle czasu na naukę. Chętnie poszłabym na nie jeszcze raz, tak dla własnej frajdy.
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2011-01-09 o 17:50 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

Ty wy tacy wielcy fani?? Mój mąz tez, ale jednak jak coś wypadnie to sobie już daruje.

jak było z mieszkaniem przecież tempo wszystkiego mieliśmy wtedy niesamowite

] i te subksrypcje wczoraj tez widzialam. porazka

edit: ale Tż mówi,że może wejdzie,bo docelowo chcemy zrobić szafy na zamówienie.A co do koloru to najwyżej się przemaluje