Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-09, 12:39   #2941
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 12:44   #2942
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Rosi ooo to nieźle Ty wy tacy wielcy fani?? Mój mąz tez, ale jednak jak coś wypadnie to sobie już daruje.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 12:49   #2943
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-09, 12:55   #2944
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Kochana ja to nie mogę, kurcze jedno kopnięcie a ja mam już schizę i o niczym innym dziś z mężem nie rozmawiam I w sumie to stwierdziłam, że fajnie by było mieć takiego małego brzdąca a mój mąż jak to usłyszał, to aż mnie uściskał z radości. Od razu powiedział, że dziś zabieramy się za pisanie CV i szybko szuka czegoś dodatkowego aby nas było stać na to dziecko hehe Co prawda ja i tak czekam aż będzie coś wiadomo w sprawie pracy mojej więc przez pół roku i tak nie mam zamiaru jeszcze tabsów odstawić. No nic... zobaczymy jak się to potoczy, na razie mały kop mnie oszołomił kompletnie. Zobaczymy czy to się utrzyma czy to tak chwilowo

Dzwoniłam dziś nawet do mamy i jej opowiadam a on mi powiedziała to samo co ty, że jak ja czy brat ją czasem kompnęliśmy, to aż się z bólu zginała

Koleżanka jest w 23 tyg a mała tak ją kopie, że koc jej skacze
Madzia za Tobą to się nie nadąży
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 13:00   #2945
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-09, 13:02   #2946
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Madzia za Tobą to się nie nadąży
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
hehe zgadzam się. Jak się w coś wkręcę to wiecie temat na 24 godz 7 dni w tygodniu jak było z mieszkaniem przecież tempo wszystkiego mieliśmy wtedy niesamowite

Stary 2011-01-09, 13:10   #2947
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-09, 14:00   #2948
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
ale tu cisza....

aż strach się odezwać

ja wczoraj poszłam spać po 1, oglądałam film na tvn-ie, wstałam o 7 z zapchanym kinolem, jak chciałam wydmuchać to krew mi poszła ciurkiem. Przed ciążą nie pamiętam żeby kiedykolwiek mi krew leciała.

W ogóle coś mi się robi z wizażem...widze w subskrypcjach że jest coś nowego napisanego a jak wchodzę to widzę stare posty i nic nowego, i to takie stare posty na które ja już odpowiadałam
U mnie dzieje się z wizazem to samo

Co do tża to dziś spokojnie chociaz rano była mała sprzeczka

Madzia ale ty szybko zmieniasz zdanie

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 14:07   #2949
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

a ja własnie obrabowałamnasze konto

kupiłam:

* pościele niebieskie pszczółki i zielone hipcie

http://allegro.pl/wyprzedaz-2-elem-p...385472612.html

* komplet wzor 128 księzyc ciemny beż
http://allegro.pl/14ele-posciel-haft...371357366.html

* kocyk seledynowy
http://allegro.pl/gruuuby-kocyk-tloc...383087032.html

* 3 przescieradła
http://allegro.pl/przescieradlo-frot...403142375.html

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 14:22   #2950
kliwia
Zakorzenienie

bzyczka krew z nosa w ciazy to objaw normalny.

Mi tez wizaz nawala, w ogole sie zalogowac na PC nie moge [ a na lapku mam zapamietane haslo ] i te subksrypcje wczoraj tez widzialam. porazka

Bylismy na spacerku bo na plusie 7 stopni
A dzis jakas sfohowana chodze, wiec pol spaceru bylo bez odezwania sie jesu kobiety i ich fanaberie

anika ja mam 2 posciele dla malej i jeszcze nie korzystalam z nich
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 14:34   #2951
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

Mi tez wizaz nawala, w ogole sie zalogowac na PC nie moge [ a na lapku mam zapamietane haslo ] i te subksrypcje wczoraj tez widzialam. porazka

A dzis jakas sfohowana chodze, wiec pol spaceru bylo bez odezwania sie jesu kobiety i ich fanaberie

ja bede miała dwa łóżeczka wiec musze miec na zmiane

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 14:52   #2952
Rybulka
Zakorzenienie

Miłośniczki "Dirty dancing", widziałyście?
http://patrz.pl/filmy/wedel-surykatki-reklama

Atomufko, my mamy narożnik z Agaty i jestem bardzo zadowolona. Tylko mogliśmy bardziej, że tak powiem, z głową, wybrać kolor

Co do TV, to wiem, że to zależy od wielkości salonu, ale i tak 55 cali nie mieści mi się w głowie

MisQa, rzeczywiście, czeka Cię wiele kłopotliwych sytuacji związanych z sytuacją z Tżem, ale kiedyś i tak się wszyscy dowiedzą.

Lustereczko, trzymamy kciuki

Strippi, roczek? Wow, jak to zleciało! Ale co się tu dziwić, jak za 4 miesiące mnie też to czeka
Tortowe cudeńka

Ktosiu, dzięki w imieniu Miłoszka

Katuniu, Miluś ma 4 ząbki, a dwa kolejne mu się przebijają, więc można powiedzieć, że 6
Ja, jakbym nie miała laktatora, to by mi piersi kilka razy rozerwało w okresie gdy karmiłam

Bzyczko, w ciąży może Ci się tak robić z krwawieniem. Mnie np. często krwawiły dziąsła. Po ciąży przeszło
Ja też coś mam dziwnego z Wizażem od dwóch dni, bo mi się w ogóle nie pokazuje nasz wątek w subskrypcjach. Muszę klikać na „pokaż wszystkie subskrypcje”, czy jakoś tak

Martuś, no co Ty! Zas jednego znajomego mniej A Wu nie usunął
Kolacja iście orientalna- dostałam ryż, pikantną surówkę i kurczaka na chrupko podanego na gorącym półmisku. Tak mi skwierczał ten kurczak, że dopiero po jakichs 5 minutach mogłam zacząć jeść. Ale pyszne i takie inne
Ja chyba mam taki sam kontakt ze wszystkimi siostrami. Nie mogłabym powiedzieć, że z którąś bardziej... Z najstarszą tylko częściej rozmawiam przez telefon My w ogóle, przed moim ślubem, byliśmy rodziną, która dużo czasu spędzała razem w dużym pokoju, w którym jest telewizor i dużo ze sobą rozmawialiśmy. Ja, z oczywistych powodów po ślubie, z tego towarzycha wypadłam i nie ukrywam, bardzo mi brakuje tych chwil .
Widzisz, a jednak schudłaś! Ja cały czas ważę 56 kilo- tak już od czerwca . Ostatnio powiedziałam lekarzowi, że chyba tą wagę zepsutą i założę się, że wszystkie jego pacjentki ważą 56
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 15:07   #2953
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

heloł

bylismy z mężem na kręglach i mąż dzisiaj spi na podłodze bo mnie 2 razy ograł

co do sof/kanap to my teraz śpimy na narożniku z Agaty- bardzo wygodny i chwalimy sobie no (mamy dość ciemny- taka ciemna czekolada i jest ok a koleżanka ma podobny tylko czarny i narzeka, że się czepia wszystko do niego) i do nowego mieszkanka tez kanapkę skórzaną z Agaty kupilismy.
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 16:17   #2954
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
a ja własnie obrabowałamnasze konto

kupiłam:

* pościele niebieskie pszczółki i zielone hipcie

http://allegro.pl/wyprzedaz-2-elem-p...385472612.html

* komplet wzor 128 księzyc ciemny beż
http://allegro.pl/14ele-posciel-haft...371357366.html

* kocyk seledynowy
http://allegro.pl/gruuuby-kocyk-tloc...383087032.html

* 3 przescieradła
http://allegro.pl/przescieradlo-frot...403142375.html
oj ty nie dobra

ja w pracy siedzę ;(

w piatek o 23 montowaliśmy zmywarkę już 2 zmywania były cieszymy się jak małe dzieci ciekawe o co z TŻ będziemy sie teraz kłócić chyba kto śmieci wyniesie do z sypu buhahaha

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 16:37   #2955
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta

Cytat:
hehe zgadzam się. Jak się w coś wkręcę to wiecie temat na 24 godz 7 dni w tygodniu jak było z mieszkaniem przecież tempo wszystkiego mieliśmy wtedy niesamowite
Jejuuu jeszcze niedługo mamą zostaniesz jak się wkręcisz
Stary 2011-01-09, 16:43   #2956
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
nadrobilam....

a teraz strach sie bac ile zajmie moj post-ciekawe kto go przeczyta w calosci
(...)
(...)
a'propos przygod z dziecinstwa:...
mialam chyba kilka , chyba 2 latka i siedzialam w pokoju, mama w kuchni. Wolam do mamy: "mamusiu wcinam" mama do mnie "wcinakj coreczko wcinaj" - myslac ze cos zajadam. Mama przychodzi po chwili do pokoju a ja w(y)cinam obus
bawilam sie z bratem na podworku, weszlam na wysokie schody od przedszkola i krzycze"lap rzucam" brat zamiast lapac podniosl tylko glowe i oberwal - ceglą...

ktosia - tekst z siusiakiem nieziemski - naprawilas go juz ?;p
(...)
Ja przeczytałam
Siusiaka nie dało się naprawić, ale nie żałuję
Niezła aparatka z Ciebie była w dzieciństwie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
oj to przykro.... na pewno sie poprawi

a u nas leci sobie czas spokojnie...na razie nie mysle o pracy bo priorytetem jest Tomaszko. Kase mamy wiec na razie nie ma sie co martwic na szczescie. A juz do mnie moje firma gdzie tez prtacowalam dzwonila kiedy moge wrocic i szkolenia z szybkiego czytanie prowadzic wiec trzeba bedzie niedlugo cos pomyslec. Problemem dla mnie bedzie na razie tylko rozwiazanie sprawy kamienia, bo jak cos to skonczy sie na laktatorze. Na razie nie kupowalam bo nie byl mi potrzebny.
Prowadzisz szkolenia z szybkiego czytania?

Cytat:
ale tu cisza....

aż strach się odezwać

ja wczoraj poszłam spać po 1, oglądałam film na tvn-ie, wstałam o 7 z zapchanym kinolem, jak chciałam wydmuchać to krew mi poszła ciurkiem. Przed ciążą nie pamiętam żeby kiedykolwiek mi krew leciała.

W ogóle coś mi się robi z wizażem...widze w subskrypcjach że jest coś nowego napisanego a jak wchodzę to widzę stare posty i nic nowego, i to takie stare posty na które ja już odpowiadałam
Krwawienie z nosa, czy z dziąseł jest normalne w ciąży.

Cytat:
na mnie na szczęście ludzie się jeszcze nie rzucają ale bardziej irytuje mnie "uświadamianie" mnie jaki to poród jest straszny i w ogóle...decydowanie za mnie. Np ostatnio była taka sytuacja, spotykamy znajomych i facet mówi że jak urodzę to się napijemy a jego żona że nie bo ona będzie piersią karmiła no jasnowidz normalnie albo hasła o jak będziesz rodzić to będziesz się tak drzeć że cie pół miasta będzie słyszało
Mnie tez wkurzają teksty takich jasnowidzów, szczególnie te opierające się na "zobaczysz, jak... ja tak miałam". Nosz kurka

Cytat:

Już sie bałam, że to mnie się coś pogibało z tym logowaniem, ale widać, ze nie. Mnie nieraz samo wylogowuje na przykład

Byłam dzisiaj w szkole i jestem padnięta. Dobrze, ze babeczka nas puściła sporo wcześniej, bo chyba bym nie wysiedziała
A tak w ogóle to chyba zaczynam czuć ruchy maleństwa. Tzn czuję takie coraz silniejsze "bąbelkowanie" w dole brzucha i tak mi się wydaje, ze to jest właśnie to Śmieszne uczucie.
Stary 2011-01-09, 16:53   #2957
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj w szkole i jestem padnięta. Dobrze, ze babeczka nas puściła sporo wcześniej, bo chyba bym nie wysiedziała
A tak w ogóle to chyba zaczynam czuć ruchy maleństwa. Tzn czuję takie coraz silniejsze "bąbelkowanie" w dole brzucha i tak mi się wydaje, ze to jest właśnie to Śmieszne uczucie.
Który to tydzień? szkoda, że nie masz suwaczka...
Do szkoły chodzisz tylko w niedziele czy w sobotę też byłaś?
Stary 2011-01-09, 16:55   #2958
iwka28
Wtajemniczenie

Właśnie obejrzałam film pt. Czarny Łabędź - bardzo mi się podobał i ta muzyka....

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Jakbym wiedziała gdzie jest pudełko

hmm to była przenośnia

Zdjęcia będę mieć ,ale rodzice pojechali tam dziś i zapomnieli zabrać aparat! Podobno wyszło super ,AGD które zamówiliśmy przez interent też.A teściowa na razie tam nie jedzie ,na szczęście ,bo nie będzie marudzić
hehe to wyciełaś mamie obrus

Mam nadzieję ,że tato nie podczytuje wiażu chyba bym padła na tamtym forum mam inny nick

oj aż tak źle?
Serio musisz mieć pudełko?> sam paragon nie wystarczy?

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
atomufka ciekawa jestem waszej kuchni, no i całego mieszkania bo styl chyba będziecie mieli podobny
a z tżem szkoda gadać, ostatnio zrobił sie dla mnie po prostu wredny, opyskliwy, a nic szczególnego miedzy nami nie zaszło.

Mona trzymam kciuki za dogadanie się.

Cytat:

Iwka jejku ale miałam przeżycia z tym samolotem. Do opłat stałych doliczam czynsz, wodę, prąd, gaz, internet, kablówka, telefon, obiady wykupione w szkole i do tego ten kredyt jeszcze dochodzi.
Madzia - z czynszem ani z obiadami nie pokombinujecie, ale może spróbujcie zmienić ofertę kablówki, telefonu (można dzwonić korzystając ze Skype) na tańsze, bo w tym momencie zarobków nie macie najniższych a nie jesteście w stanie nic odłożyć. Może Ty poszukaj jakiegoś dodatkowego zajęcia?

Cytat:
o dzisas co za akcja nawet pies się przyłączył

Będę wdzięczna za namairy.A ta szafa świetna ,ale obawiam się ,że do gabinetu jej nie wcisnę , a na górze mamy dwa pokoje ze skosami edit: ale Tż mówi,że może wejdzie,bo docelowo chcemy zrobić szafy na zamówienie.A co do koloru to najwyżej się przemaluje mam doświadczenie w tej sprawie
Pierwsza myśl która mi przyszła do głowy to przemalowanie, zobacz sobie jeszcze na system PAX, tam mają różne drzwi do wyboru.

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
oj ty nie dobra
ja w pracy siedzę ;(

w piatek o 23 montowaliśmy zmywarkę już 2 zmywania były cieszymy się jak małe dzieci ciekawe o co z TŻ będziemy sie teraz kłócić chyba kto śmieci wyniesie do z sypu buhahaha
Heheheh przejdzie Wam te pęd do sprzątania

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 17:00   #2959
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Który to tydzień? szkoda, że nie masz suwaczka...
Do szkoły chodzisz tylko w niedziele czy w sobotę też byłaś?
19 tydzień
A do szkoły chodzę zazwyczaj w sobotę i niedzielę, ale teraz jakoś tylko dzisiaj byly zajęcia.
Stary 2011-01-09, 17:07   #2960
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
19 tydzień
A do szkoły chodzę zazwyczaj w sobotę i niedzielę, ale teraz jakoś tylko dzisiaj byly zajęcia.
O to już lada moment pół metek
Stary 2011-01-09, 17:17   #2961
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Rosi dzięki zaraz mu pokażę

Anika szalejesz

Mona, Ana eee może i zmieniam zdanie , ale z realizacją w tym przypadku to i tak nie wcześniej niż za pół roku A do tego czasu moge jeszcze kilka razy zmienic zdanie

Iwka na razie mąż chce czegoś poszukać dodatkowego, bo on ma ten nienormowany czas pracy i mógłby to wykorzystać. A ja od października idę na kolejne studia. Chyyba wybiorę lic z filologii angielskiej Rodzice powiedzili, że mi je opłacą (zaoczne).

Stary 2011-01-09, 17:22   #2962
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
O to już lada moment pół metek
Zleciało

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:

Anika szalejesz

Mona, Ana eee może i zmieniam zdanie , ale z realizacją w tym przypadku to i tak nie wcześniej niż za pół roku A do tego czasu moge jeszcze kilka razy zmienic zdanie

Iwka na razie mąż chce czegoś poszukać dodatkowego, bo on ma ten nienormowany czas pracy i mógłby to wykorzystać. A ja od października idę na kolejne studia. Chyyba wybiorę lic z filologii angielskiej Rodzice powiedzili, że mi je opłacą (zaoczne).
Byłabyś moją koleżanką po fachu, hehe
Zobacz, niby jeden kopniak, a jak zmieniło się Twoje nastawienie Co będzie jak koleżanka urodzi i weźmiesz malucha na ręce
Stary 2011-01-09, 17:26   #2963
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

Byłabyś moją koleżanką po fachu, hehe
Zobacz, niby jeden kopniak, a jak zmieniło się Twoje nastawienie Co będzie jak koleżanka urodzi i weźmiesz malucha na ręce
oj strasznie, pewnie jeszcze bardziej mi się zachce . Ty też skończyłaś fil. angielską??

Stary 2011-01-09, 17:30   #2964
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Atomufka już mam To jest nasza kanapa + pufa (choć można tez bez pufy kupić, ale ja polecam z pufą) . Tylko my zmieniliśmy materiał przy zamówieniu i nam za tę samą cenę zrobili z alcantary - rewelacja, wszystko się zmywa z tego i nie ma plam, więc polecam. My mamy kolor neon red. Zaraz ci wkleję, jak ona na żywo wygląda. Aha i jeśli chdozi o przesyłkę to jeśli jest ponad 200 km ( u nas było ponad 400 km) to 200zł kosztuje. Ale panowie wnoszą ją na górę sami już hehe

http://allegro.pl/naroznik-dany-pufa...387106779.html
Dzięki ale super ten narożnik Tylko najgorzej będzie z wyborem koloru.Mówisz ,że alcantara lepsza,wezmę to pod uwagę.Madzia a wy jaki kolor macie z tego wzornika? chodzi mi o numer .
Chyba go zamówimy ,bo za taką cenę nic nie znajdziemy.

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
jak spełnie to powiem

a dziękuję
a co do dotykania brzucha to irytuje bardzo, tzn jak ktoś bliski dotyka to dla mnie było ok, nie było oporów nawet sama pozwalałam, ale jak jest ktoś nie bliski to mnie to wkurzało, szczególnie dlatego że te osoby po prostu kładły rękę na brzuchu nawet nie pytając czy mogą dotknąć, czasem na bezczela się odsuwałam, np jak spotkałam kogoś z kim mam przelotny kontakt a ten gratuluje i bach ręka! zabić to mało
ale czasem były dni że nawet dotyk bliskich irytował
więc zależy kto dotyka no i jaki humor

idziemy na basen trzymać kciuki
Tak myślałam,często współczuję tym ciężarnym ,że są tak macane

Cytat:
Treść usunięta
wow
A ja nie cierpię piłki nożnej
Cytat:

No kobiece fochy są straszne ja mam co miesiąc takie stany,tż wtedy mówi ,że się rozwiedzie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Miłośniczki "Dirty dancing", widziałyście?
http://patrz.pl/filmy/wedel-surykatki-reklama

Atomufko, my mamy narożnik z Agaty i jestem bardzo zadowolona. Tylko mogliśmy bardziej, że tak powiem, z głową, wybrać kolor
dzięki rybulko

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 17:33   #2965
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
oj strasznie, pewnie jeszcze bardziej mi się zachce . Ty też skończyłaś fil. angielską??
Stary 2011-01-09, 17:37   #2966
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:

Anika szalejesz

Madzia a te studia 3 letnie?
Ja też mam nadzieję,że w końcu pójdę na studia,ale teraz sama już nie wiem jakie wybrać.

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 17:39   #2967
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też mam nadzieję,że w końcu pójdę na studia,ale teraz sama już nie wiem jakie wybrać.
A jakie kierunki bierzesz pod uwagę?
Stary 2011-01-09, 17:40   #2968
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ktosiu powiedz mi w takim razie, ciężko jest na takich studiach, jak wygląda pisanie pracy licencjackiej?? Ona jest po polsku prawda???

Atomufka cieszę się, że sie podoba. Nawet sama Pani z tego sklepu (mąż dzwonił) powiedziała, że alcantara jest lepsza , zresztą męża kanapa kawalerska ma już z 10 lat a jest w idealnym stanie a i pies na niej brykał i masa rzeczy się rozlała A do tego suedine podobno sie masa rzeczy przyczepia bo coś a'la materiał na pluszaki.
Kolor już Ci mówię (ale ze wzornika alcantary) mamy "neon red"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1186724405_7.jpg (107,5 KB, 10 załadowań)

Stary 2011-01-09, 17:42   #2969
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
skoro lic, to chyba 3 letnie Mamy koleżanki córka to skończyła, tez zaocznie i czekam aż mama mi da namiary na tę uczelnię. Jest ona 40km od nas, więc nie musiałabym tam spać

Stary 2011-01-09, 17:47   #2970
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Ktosiu powiedz mi w takim razie, ciężko jest na takich studiach, jak wygląda pisanie pracy licencjackiej?? Ona jest po polsku prawda???

Atomufka cieszę się, że sie podoba. Nawet sama Pani z tego sklepu (mąż dzwonił) powiedziała, że alcantara jest lepsza , zresztą męża kanapa kawalerska ma już z 10 lat a jest w idealnym stanie a i pies na niej brykał i masa rzeczy się rozlała A do tego suedine podobno sie masa rzeczy przyczepia bo coś a'la materiał na pluszaki.
Kolor już Ci mówię (ale ze wzornika alcantary) mamy "neon red"
Nie będę ściemniać, bo studia do najłatwiejszych nie należą. Na pewno wymagają ogromnej samodyscypliny, bo mnóstwo jest pracy własnej. Niektóre egzaminy są bardzo ciężkie, coroczny pogrom to egzamin z praktycznej nauki języka (ustny i pisemny z 4 przedmiotów). Przed sesją totalny brak życia towarzyskiego. Praca dyplomowa jest oczywiście po angielsku
Ogólnie powiem wprost, jeśli chcesz pójść na ten kierunek "dla papierka" to nie warto, bo szkoda czasu i pieniędzy. Żeby naprawdę być dobrym filologiem to trzeba tym po prostu żyć
Generalnie, to ja uwielbiałam swoje studia, jedyne czego żałuję, to tego, że jak poszłam do pracy, nie mogłam poświęcić aż tyle czasu na naukę. Chętnie poszłabym na nie jeszcze raz, tak dla własnej frajdy.

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2011-01-09 o 17:50
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości