|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011
Magdaka - gratulacje i wracaj szybko do siebie
o i czekamy na foto kolejnego przystojniaka ![]() Panie Jacku - dziecko jest na pewno pod dobrą opieką tak więc proszę się pozbyć czarnych myśli i wierzyć że będzie dobrze. Widać że lekarze od razu sie zajęli Dorotą, trzymam mocno kciuki
|
#1982 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011
Cytat:
nie dziwota, że wymęczona jak niezły kawał Filipa się Wam urodził serdeczne gratulacje dla Pana i Magdy no i witamy Filipa wśród ciotek
|
|
|
|
|
#1983 |
|
Zadomowienie
|
właśnie odczytałam sms od Magdaki
sprzed 15 minut że Filipek śpi obok niej ![]() ach!!!!!!!! :serduszka:
|
#1984 |
|
Konto usunięte
|
Jezu Jelly trzymaj się kochana i oczywiscie Gratulacje
Witam Was Dziewczyniki wieczorną porą Gratuluję rozpakowanym Mamusią i ich maluszką ![]() Kurczę ale się zdenerwowałam tą wiadomością o Jelly przecierz Ona dostała tylko lek na zbicie gorączki
|
|
|
|
#1985 |
|
Rozeznanie
|
może któraś pomoże mi rozwiać problemik ,bo gin obliczył mi termin porodu na 17 luty , a ostatnią miesiączkę miałam 10.05 przy regularnych cyklach co 27 dni więc chyba mam źle obliczoną datę ,bo według różnych kalkulatorów wychodzi mi na 12 .02
|
#1986 |
|
Zadomowienie
|
Trzymam kciuki za Dorote, oby wszystko dobrze sie skończyło...
|
#1987 |
|
Rozeznanie
|
Panie Jacku dziekujemy za informacje! Na pewno wszystko bedzie dobrze. Trzymamy kciuki za Dorote i za Martusie!
magdaka Gratulacje, chlopak duzy! Zyczymy zdrowka. Dzieki dziewczynki! Macie racje powinnam myslec o swoim dziecku. A malemu u dziadkow bedzie dobrze. Tym bardziej ze mecza mnie skurcze przepowiadajace przed chwila zlapaly mnie dwa
Edytowane przez ligotka Czas edycji: 2011-01-09 o 19:16 |
|
|
|
#1988 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do terminu - ja od ginka dostałam to kółeczko magiczne i wychodzi mi, że powinnaś rodzić około 4 lutego . Także wiesz - bądź gotowa już na początku miesiąca, bo różnie to bywaCytat:
.Dziewczyny, nie da się precyzyjnie daty wyznaczyć...ja mam między 28stycznia, a 1 lutego rodzić z tych wszystkich obliczeń, także same zobaczcie, jaka rozpiętość jest. |
||
|
|
|
#1989 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesius...oszczedzaj sie i uważa na siebie, nie ma żartów, lez i odpoczywaj i bedzie dobrze
|
|
#1990 | ||
|
Zadomowienie
|
ja się miewam bardzo dobrze chyba wytrwam do terminu![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja własnie myślałam, że zaczynam mieć skurcze. I myśląc dalej - poszłam spać.. jakbym miała rodzic to mnie skurcze obudzą.. ale to fałszywe...
|
||
|
|
|
#1991 |
|
Rozeznanie
|
taaa jeszcze beda mnie pewnie meczyc przez okolo 5 tygodni !
|
|
|
|
#1992 |
|
Zadomowienie
|
No pewnie tak będzie...trzeba się przyzwyczaić...co nam pozostaje
.Ja idę sobie zrobić kolacyjkę jakąś dobrą...tylko sama jeszcze nie wiem, co bym sobie zjadła .
|
|
|
|
#1993 |
|
Rozeznanie
|
Gratulacje dla szczesliwych rodzicow, niech synus zdrowo rosnie, a Magdaka wraca szybko do formy
Panie Jacku dziekujemy za info, nadal zaciskamy kciuki, wierzymy ze bedzie dobrze, duzo sil zycze, malutkiej z mleka modyfikowanego nic nie bedzie, a Dorota niech odpoczywa i do zdrowia wraca. Cytrynko masz racje, najwazniejsze, to spokoj zachowac, ja pamietam jak ze srednia na wczesny porod sie nastawilam, bo ciaza zagrozona itd.., a przenosilam ja do 41 tygodnia, to byl niezly szok, dlatego teraz nastawiam sie, ze urodze tydzien pozniej, a jak urodzi sie wczesniej to bedzie to mile zaskoczenie, pod warunkiem, ze wszystko z nia dobrze bedzie, ale niech siedzi to malenstwo do terminu, czyli do skonczenia 37 tygodnia, ja licze ze w piatek w szpitalu troche wiecej sie dowiem, o stanie szyjki, i pewno lekarz w przyblizeniu powie, czy malej mam sie spodziewac w terminie, czy troche przed, no i co wazne, ile to rozwarcie w cm. wynosi, oraz czy czop ktory mi odszedl na pewno czopem byl, bo teraz zwatpilam , owszem wszystko wygladalo jak ma wygladac, ale jakos malo moim zdaniem go bylo ![]() Jesuis odpoczywaj, ja tez w wiekszosci siedze, bo TZ nie pozwala mi nic robic, ale jutro on do pracy idzie, wiec bede musiala choc raz wyjsc mlodsze dziecko ze szkoly odebrac, nie mniej spacery mi nie szkodza, bo dobrze sie po nich czuje, wiec pojde zolwim krokiem, a starsza TZ postara sie odebrac w czasie przerwy obiadowej (mlodsza tez chcial, ale przesada to by bylo, chyba ze nie dam rady), mam nadzieje, ze na tyle bede sie ok czula, ze w tym tygodniu dam rade sama, bo TZ ma ciezki okres w pracy, jak to w styczniu, plus jeszcze z autem problem, bo musi cos ponaprawiac, zeby przeglad przeszlo, a termin warunkowy w czwartek mija .
|
|
|
|
#1994 |
|
Zadomowienie
|
magdaka gratulacje. Aha i gratuluję również wszystkim tatusiom, bo o tym zapomniałam.
|
|
|
|
#1995 |
|
Rozeznanie
|
cytrynko ja dzis do meza powiedzialam ze zostalo nam 34 dni wolnosci, chodzilo mi o to ze nasze zycie po urodzeniu malej juz nie bedzie nigdy takie jak teraz, bezstroskie i tylko we dwojke, zawsze bedzie trzeba o kogos dbac! No wiec uznalam ze nie bede sie denerwowac kiedy mala wyjdzie tylko cieszyc sie z kazdej chwilki teraz bo to juz nie wroci
Zebyscie nie zrozumialy mnie zle ja oczywiscie bardzo sie ciesze jak mala juz bedzie Ale to takie myslenie zeby to niedoczekanie sie uspokoic troszke
|
|
|
|
#1996 |
|
BAN stały
|
Kolejne wiadomości.
Dorota dostała leki,ale w międzyczasie przestała oddychać-musieli ją intubować. Udało się przywrócić oddech,na razie jednak nadal jest nieprzytomna. Lekarze dają jej ok.40-45% szans na przeżycie
|
|
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
MAGDAKA GRATULACJE
Kawał chłopa z tego Filipa ![]() JeSuis ale numer z tym szpitalem i w ogóle, teraz to musisz się już oszczędzać ![]() Ligotko Ty lepiej poczekaj na nas Termin jeszcze daleko I dobrze, że odmówiłaś bratu. Swoją drogą powinien mieć więcej wyobraźni, przecież wie, jak może czuć się kobieta w końcówce ciąży.Justyna M dla mnie ten tydzień to już nie ma znaczenia. Możesz sobie wyliczyć na tej stronie www.dziecko.haczewski.pl ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- a mi się przysnęło hehe jak dziecko
|
|
|
|
#1998 |
|
Zadomowienie
|
ja w to po prostu nie wierzę!!! Musi być dobrze!!! Jesteśmy z Wami!!!
|
#1999 |
|
Rozeznanie
|
Boze, co za wiesci
![]() Zeby szybko przytomnosc odzyskala, a lekarstwa zaczely dzialac.. Mam nadzieje, ze lekarze wiedza na co jest uczulona ![]() Jeszcze ta jej goraczka ehh. Mysle o niej cieplo, wierze ze bedzie ok. |
|
|
|
#2000 |
|
Zadomowienie
|
a ja się pochwalę. Niedawno trzymałam Juliana - boze jaki on maciupki! to nie pierwszy niemowlak, którego miałam na rękach.. ale jak się trzyma w brzuchu takiego.. to na inne się reaguje chyba bardziej emocjonalnie. Przynajmniej ja tak mam...
|
|
|
|
#2001 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Cytat:
. Dokładnie...dziewczyny ja Was przepraszam, ale ja już dłużej nie będę ukrywała tego, że mi się w to wierzyć nie chce...mam mnóstwo wątpliwości, ale nie będę tutaj o nich pisała... Pomyślcie tylko - czy gdyby z Wami coś tak strasznego się działo (a 40% szans na przeżycie to tragedia...), to Wasi mężowie pisaliby o tym na forum ...
|
||
|
|
|
#2002 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez dewi Czas edycji: 2011-01-09 o 20:53 |
|
|
|
|
#2003 |
|
Zadomowienie
|
spokojnie!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! To nie jest prawda!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#2004 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja juz od tygodni tylko czytałam posty naszej "biednej" jelly37 i czekałam na odpowiedni moment aby podzielić się z kimś ta informacją ![]() Przecież to jest nienormalne aby kobieta urodziła wczoraj, a dzisiaj spędziła cały dzień na wizażu !! Poza tym spójrzcie na zdjęcie "Martusi" przecież to zdjęcie wygląda na bardzo stare , może to ona sama jak była mała. I ostatnia sprawa, który z naszych TŻ miałby siłę pisać na wizażu kiedy my byśmy miały 40% na przeżycie !! To kolejna oszustka, jakas psychiczna baba. TO JUŻ KONIEC !!!!!!! Chciała zwaracać na siebie uwagę i udawało jej się to !! Nie zdziwię się jak zaraz napisze Nam że czuje się wspaniale albo że umarła............. żal mi takich ludzi naprawdę
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv730y6j3jyp.png http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png 09.09.2009 Edytowane przez Enia_ Czas edycji: 2011-01-09 o 20:46 |
|
|
|
|
#2005 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może powinnyśmy to zrobić w inny sposób, ale tu są dziewczyny, które za bardzo się denerwują i nie można z tym czekać... |
|
|
|
|
#2006 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisz proszę jak tam opieka na klinikach. Z iloma osobami leżysz na sali? Chciałabym tam rodzić póki co. |
|
|
|
|
#2007 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ona grała na uczuciach innych ! Tu sa kobiety w ciąży juz na końcówce i to naprawdę były emocje jak ktoś pisał że koleżanka z wizażu ma 50% na przeżycie !! Wszystkie przeżywały , wspierały............ a ktoś po drugiej stronie miał z tego niezły ubaw zapewne ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv730y6j3jyp.png http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png 09.09.2009 Edytowane przez Enia_ Czas edycji: 2011-01-09 o 20:56 |
|
|
|
|
#2008 |
|
Raczkowanie
|
ludzie,wierzyc mi sie nie chce ani w jedna ani w druga wersje. Niech sie cos wyjasni w ktoras strone...
|
#2009 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2010 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.

o i czekamy na foto kolejnego przystojniaka 

, owszem wszystko wygladalo jak ma wygladac, ale jakos malo moim zdaniem go bylo