W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011 cz.V - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-09, 19:01   #1981
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith
Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011

Magdaka - gratulacje i wracaj szybko do siebie o i czekamy na foto kolejnego przystojniaka

Panie Jacku - dziecko jest na pewno pod dobrą opieką tak więc proszę się pozbyć czarnych myśli i wierzyć że będzie dobrze. Widać że lekarze od razu sie zajęli Dorotą, trzymam mocno kciuki

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 19:02   #1982
gabishing
Rozeznanie

Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011

Cytat:
Napisane przez magdaka13 Pokaż wiadomość
Witam ponownie, (znaczy się ja witam - TŻ Magdaki) dziś, o 14:54 urodził się nam synek Filip. Waży 3870 gram i mierzy sobie 54 centymetry długości. Do tego ma 10/10 punktów w skali Apgar. Poród odbył się siłami natury i bez większych komplikacji. Przyszłe i obecne mamuśki niech się czują poinformowane i niech przynajmniej do jutra, te które mają numer mojej żonki, się wstrzymają z gratulacjami i pytaniami, ponieważ bidula jest nieźle wypompowana porodem. W szpitalu raczej dostępu do neta mieć nie będzie, więc sobie z wami pogada jak już wróci do domku.

nie dziwota, że wymęczona jak niezły kawał Filipa się Wam urodził serdeczne gratulacje dla Pana i Magdy no i witamy Filipa wśród ciotek
gabishing jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 19:05   #1983
JeSuisUnPapillon
Zadomowienie

właśnie odczytałam sms od Magdaki sprzed 15 minut że Filipek śpi obok niej

ach!!!!!!!! :serduszka:
http://www.suwaczki.com/tickers/dqprpx9i136imlln.png
JeSuisUnPapillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 19:05   #1984
2ed2b7bd55856fc562a8a0fc0dc3e3bb1aeadf57_657ce8b8b5c69
Konto usunięte

Jezu Jelly trzymaj się kochana i oczywiscie Gratulacje

Witam Was Dziewczyniki wieczorną porą

Gratuluję rozpakowanym Mamusią i ich maluszką

Kurczę ale się zdenerwowałam tą wiadomością o Jelly
przecierz Ona dostała tylko lek na zbicie gorączki
2ed2b7bd55856fc562a8a0fc0dc3e3bb1aeadf57_657ce8b8b5c69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 19:06   #1985
Justyna M
Rozeznanie

może któraś pomoże mi rozwiać problemik ,bo gin obliczył mi termin porodu na 17 luty , a ostatnią miesiączkę miałam 10.05 przy regularnych cyklach co 27 dni więc chyba mam źle obliczoną datę ,bo według różnych kalkulatorów wychodzi mi na 12 .02

Galeria pazurkowa
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215208&page=23
Justyna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 19:13   #1986
Justine1988
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jelly37 Pokaż wiadomość
U Doroty wystąpiło podejrzenie wstrząsu anafilaktycznego-obecnie jest nieprzytomna,i została przewieziona na OIOM.
Prawdopodobnie jest to reakcja na jakiś lek,na który jest uczulona.
Lekarze walczą o jej życie..
Trzymam kciuki za Dorote, oby wszystko dobrze sie skończyło...

Nasze marzenie się spełniło JESTEŚMY RODZICAMI

24.02.2011 r.
dzień narodzin naszej córeczki

Nadia:
http://www.suwaczek.pl/cache/7ac096c94e.png
Justine1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 19:14   #1987
ligotka
Rozeznanie

Panie Jacku dziekujemy za informacje! Na pewno wszystko bedzie dobrze. Trzymamy kciuki za Dorote i za Martusie!

magdaka Gratulacje, chlopak duzy! Zyczymy zdrowka.

Dzieki dziewczynki! Macie racje powinnam myslec o swoim dziecku. A malemu u dziadkow bedzie dobrze. Tym bardziej ze mecza mnie skurcze przepowiadajace przed chwila zlapaly mnie dwa

Edytowane przez ligotka
Czas edycji: 2011-01-09 o 19:16
ligotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 19:15   #1988
cytrynka3002
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez JeSuisUnPapillon Pokaż wiadomość
Cytrynko no no...ja też myślałam w sumie że tak ma być, w ciąży jest tyle dolegliwości że w pewnym momencie człowiek już nie zwraca uwagi na pewne "drobnostki" ;
swoją drogą to już sama nie wiem, oni twierdzą że wg OM 30.04. (cykle co 27) to mam termin na 6go więc jestem w 36tc (a wg roznych kalkulatorow to juz praktycznie 37) - także kazali mi trzymać nogi chociaż tydzień;

ja chcę trzymać do końca stycznia bo już się śmiałam że nie mam czasu (jak lekarka powiedziała że mogą w sumie mnie zostawić na oddziale) bo mam sesję także mam być podwożona na egzamin i nie łazić nigdzie;

a mały waży 2780g...nie szczędzi mnie
No i rację mają - wytrwaj do 37tc, potem już Maluszek będzie donoszony...a jak będziesz się oszczędzała, to na pewno dasz radę z Grzesiem do końca pochodzić.
Co do terminu - ja od ginka dostałam to kółeczko magiczne i wychodzi mi, że powinnaś rodzić około 4 lutego. Także wiesz - bądź gotowa już na początku miesiąca, bo różnie to bywa.

Cytat:
Napisane przez Justyna M Pokaż wiadomość
może któraś pomoże mi rozwiać problemik ,bo gin obliczył mi termin porodu na 17 luty , a ostatnią miesiączkę miałam 10.05 przy regularnych cyklach co 27 dni więc chyba mam źle obliczoną datę ,bo według różnych kalkulatorów wychodzi mi na 12 .02
Ponownie korzystając z mojego kółeczka od ginka wychodzi, że przypuszczalny termin porodu to 14 luty.

Dziewczyny, nie da się precyzyjnie daty wyznaczyć...ja mam między 28stycznia, a 1 lutego rodzić z tych wszystkich obliczeń, także same zobaczcie, jaka rozpiętość jest.

http://lb1f.lilypie.com/zZUqp1.png
cytrynka3002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 19:20   #1989
Justine1988
Zadomowienie

Cytat:
Witam ponownie, (znaczy się ja witam - TŻ Magdaki) dziś, o 14:54 urodził się nam synek Filip. Waży 3870 gram i mierzy sobie 54 centymetry długości. Do tego ma 10/10 punktów w skali Apgar. Poród odbył się siłami natury i bez większych komplikacji. Przyszłe i obecne mamuśki niech się czują poinformowane i niech przynajmniej do jutra, te które mają numer mojej żonki, się wstrzymają z gratulacjami i pytaniami, ponieważ bidula jest nieźle wypompowana porodem. W szpitalu raczej dostępu do neta mieć nie będzie, więc sobie z wami pogada jak już wróci do domku.
Moje wielkie gratulacje dla szczesliwych rodziców, jaki duży Filipek...a Madzia taka drobniutka i brzuszek malutki miała.

Jesius...oszczedzaj sie i uważa na siebie, nie ma żartów, lez i odpoczywaj i bedzie dobrze

Nasze marzenie się spełniło JESTEŚMY RODZICAMI

24.02.2011 r.
dzień narodzin naszej córeczki

Nadia:
http://www.suwaczek.pl/cache/7ac096c94e.png
Justine1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 19:27   #1990
mysiopez
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gabishing Pokaż wiadomość
a Ty jak się miewasz?? Bo my mamy poród na ten sam dzień

ja się miewam bardzo dobrze chyba wytrwam do terminu
Cytat:
Gratulacje dla rodziców!!!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez ligotka Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczynki! Macie racje powinnam myslec o swoim dziecku. A malemu u dziadkow bedzie dobrze. Tym bardziej ze mecza mnie skurcze przepowiadajace przed chwila zlapaly mnie dwa
przyzwyczaj sie

ja własnie myślałam, że zaczynam mieć skurcze. I myśląc dalej - poszłam spać.. jakbym miała rodzic to mnie skurcze obudzą.. ale to fałszywe...

http://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5e66lgchoj.png
mysiopez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 19:30   #1991
ligotka
Rozeznanie

taaa jeszcze beda mnie pewnie meczyc przez okolo 5 tygodni !
Stary 2011-01-09, 19:36   #1992
cytrynka3002
Zadomowienie

Cytat:
taaa jeszcze beda mnie pewnie meczyc przez okolo 5 tygodni !
No pewnie tak będzie...trzeba się przyzwyczaić...co nam pozostaje.

Ja idę sobie zrobić kolacyjkę jakąś dobrą...tylko sama jeszcze nie wiem, co bym sobie zjadła.

Stary 2011-01-09, 19:46   #1993
marleen32
Rozeznanie

Gratulacje dla szczesliwych rodzicow, niech synus zdrowo rosnie, a Magdaka wraca szybko do formy
Panie Jacku dziekujemy za info, nadal zaciskamy kciuki, wierzymy ze bedzie dobrze, duzo sil zycze, malutkiej z mleka modyfikowanego nic nie bedzie, a Dorota niech odpoczywa i do zdrowia wraca.
Cytrynko masz racje, najwazniejsze, to spokoj zachowac, ja pamietam jak ze srednia na wczesny porod sie nastawilam, bo ciaza zagrozona itd.., a przenosilam ja do 41 tygodnia, to byl niezly szok, dlatego teraz nastawiam sie, ze urodze tydzien pozniej, a jak urodzi sie wczesniej to bedzie to mile zaskoczenie, pod warunkiem, ze wszystko z nia dobrze bedzie, ale niech siedzi to malenstwo do terminu, czyli do skonczenia 37 tygodnia, ja licze ze w piatek w szpitalu troche wiecej sie dowiem, o stanie szyjki, i pewno lekarz w przyblizeniu powie, czy malej mam sie spodziewac w terminie, czy troche przed, no i co wazne, ile to rozwarcie w cm. wynosi, oraz czy czop ktory mi odszedl na pewno czopem byl, bo teraz zwatpilam , owszem wszystko wygladalo jak ma wygladac, ale jakos malo moim zdaniem go bylo
Jesuis odpoczywaj, ja tez w wiekszosci siedze, bo TZ nie pozwala mi nic robic, ale jutro on do pracy idzie, wiec bede musiala choc raz wyjsc mlodsze dziecko ze szkoly odebrac, nie mniej spacery mi nie szkodza, bo dobrze sie po nich czuje, wiec pojde zolwim krokiem, a starsza TZ postara sie odebrac w czasie przerwy obiadowej (mlodsza tez chcial, ale przesada to by bylo, chyba ze nie dam rady), mam nadzieje, ze na tyle bede sie ok czula, ze w tym tygodniu dam rade sama, bo TZ ma ciezki okres w pracy, jak to w styczniu, plus jeszcze z autem problem, bo musi cos ponaprawiac, zeby przeglad przeszlo, a termin warunkowy w czwartek mija .
marleen32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 19:50   #1994
vilya
Zadomowienie

magdaka gratulacje. Aha i gratuluję również wszystkim tatusiom, bo o tym zapomniałam.
vilya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 19:52   #1995
ligotka
Rozeznanie

cytrynko ja dzis do meza powiedzialam ze zostalo nam 34 dni wolnosci, chodzilo mi o to ze nasze zycie po urodzeniu malej juz nie bedzie nigdy takie jak teraz, bezstroskie i tylko we dwojke, zawsze bedzie trzeba o kogos dbac! No wiec uznalam ze nie bede sie denerwowac kiedy mala wyjdzie tylko cieszyc sie z kazdej chwilki teraz bo to juz nie wroci Zebyscie nie zrozumialy mnie zle ja oczywiscie bardzo sie ciesze jak mala juz bedzie Ale to takie myslenie zeby to niedoczekanie sie uspokoic troszke
Stary 2011-01-09, 20:05   #1996
Jelly37
BAN stały

Kolejne wiadomości.
Dorota dostała leki,ale w międzyczasie przestała oddychać-musieli ją intubować.
Udało się przywrócić oddech,na razie jednak nadal jest nieprzytomna.
Lekarze dają jej ok.40-45% szans na przeżycie
Jelly37 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 20:09   #1997
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

MAGDAKA GRATULACJE Kawał chłopa z tego Filipa

JeSuis ale numer z tym szpitalem i w ogóle, teraz to musisz się już oszczędzać

Ligotko Ty lepiej poczekaj na nas Termin jeszcze daleko I dobrze, że odmówiłaś bratu. Swoją drogą powinien mieć więcej wyobraźni, przecież wie, jak może czuć się kobieta w końcówce ciąży.

Justyna M dla mnie ten tydzień to już nie ma znaczenia. Możesz sobie wyliczyć na tej stronie www.dziecko.haczewski.pl

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

a mi się przysnęło hehe jak dziecko
lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 20:12   #1998
olbka
Zadomowienie

Cytat:
Kolejne wiadomości.
ja w to po prostu nie wierzę!!! Musi być dobrze!!! Jesteśmy z Wami!!!

http://www.suwaczki.com/tickers/km5supjyv0nppsj9.png

Kasia
olbka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 20:14   #1999
marleen32
Rozeznanie

Boze, co za wiesci
Zeby szybko przytomnosc odzyskala, a lekarstwa zaczely dzialac..
Mam nadzieje, ze lekarze wiedza na co jest uczulona
Jeszcze ta jej goraczka ehh.
Mysle o niej cieplo, wierze ze bedzie ok.
marleen32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 20:34   #2000
mysiopez
Zadomowienie

a ja się pochwalę. Niedawno trzymałam Juliana - boze jaki on maciupki! to nie pierwszy niemowlak, którego miałam na rękach.. ale jak się trzyma w brzuchu takiego.. to na inne się reaguje chyba bardziej emocjonalnie. Przynajmniej ja tak mam...

Stary 2011-01-09, 20:35   #2001
cytrynka3002
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marleen32 Pokaż wiadomość
Cytrynko masz racje, najwazniejsze, to spokoj zachowac, ja pamietam jak ze srednia na wczesny porod sie nastawilam, bo ciaza zagrozona itd.., a przenosilam ja do 41 tygodnia, to byl niezly szok, dlatego teraz nastawiam sie, ze urodze tydzien pozniej, a jak urodzi sie wczesniej to bedzie to mile zaskoczenie, pod warunkiem, ze wszystko z nia dobrze bedzie, ale niech siedzi to malenstwo do terminu, czyli do skonczenia 37 tygodnia,
Dokładnie - ja mam takie smo podejście - nie nastawiam się, że to "już", tylko czekam sobie cierpliwie.

Cytat:
cytrynko ja dzis do meza powiedzialam ze zostalo nam 34 dni wolnosci, chodzilo mi o to ze nasze zycie po urodzeniu malej juz nie bedzie nigdy takie jak teraz, bezstroskie i tylko we dwojke, zawsze bedzie trzeba o kogos dbac! No wiec uznalam ze nie bede sie denerwowac kiedy mala wyjdzie tylko cieszyc sie z kazdej chwilki teraz bo to juz nie wroci Zebyscie nie zrozumialy mnie zle ja oczywiscie bardzo sie ciesze jak mala juz bedzie Ale to takie myslenie zeby to niedoczekanie sie uspokoic troszke
Ja Ciebie doskonale rozumiem...też ostatnio z mężem o tym rozmawialiśmy...jeszcze kilka tygodni i nasze życie zmieni się o 360 stopni...nie możemy się tego doczekać, ale z drugiej strony chcemy się nacieszyć ostatnimi chwilami w dwójeczkę, z Karolkiem w brzuszku jeszcze.

Cytat:
Napisane przez olbka Pokaż wiadomość
ja w to po prostu nie wierzę!!!
Dokładnie...dziewczyny ja Was przepraszam, ale ja już dłużej nie będę ukrywała tego, że mi się w to wierzyć nie chce...mam mnóstwo wątpliwości, ale nie będę tutaj o nich pisała...
Pomyślcie tylko - czy gdyby z Wami coś tak strasznego się działo (a 40% szans na przeżycie to tragedia...), to Wasi mężowie pisaliby o tym na forum...

Stary 2011-01-09, 20:36   #2002
dewi
Rozeznanie

Cytat:
Kolejne wiadomości.
oj dziewczyny chyba macie racje.....

Edytowane przez dewi
Czas edycji: 2011-01-09 o 20:53
dewi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 20:39   #2003
mysiopez
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dewi Pokaż wiadomość
az mi tchu braklo... Nie mam sil pisac wiecej... Tylko modlic sie trzeba zeby wszystko dobrze sie skonczylo.....
spokojnie!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! To nie jest prawda!!!!!!!!!!!!!!

Stary 2011-01-09, 20:43   #2004
Enia_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mysiopez Pokaż wiadomość
spokojnie!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! To nie jest prawda!!!!!!!!!!!!!!
noooooooooooo laski nareszcie

Ja juz od tygodni tylko czytałam posty naszej "biednej" jelly37 i czekałam na odpowiedni moment aby podzielić się z kimś ta informacją

Przecież to jest nienormalne aby kobieta urodziła wczoraj, a dzisiaj spędziła cały dzień na wizażu !!
Poza tym spójrzcie na zdjęcie "Martusi" przecież to zdjęcie wygląda na bardzo stare , może to ona sama jak była mała.
I ostatnia sprawa, który z naszych TŻ miałby siłę pisać na wizażu kiedy my byśmy miały 40% na przeżycie !!

To kolejna oszustka, jakas psychiczna baba. TO JUŻ KONIEC !!!!!!!
Chciała zwaracać na siebie uwagę i udawało jej się to !!
Nie zdziwię się jak zaraz napisze Nam że czuje się wspaniale albo że umarła............. żal mi takich ludzi naprawdę
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png
09.09.2009

Edytowane przez Enia_
Czas edycji: 2011-01-09 o 20:46
Enia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 20:49   #2005
mysiopez
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Enia_ Pokaż wiadomość
noooooooooooo laski nareszcie

Ja juz od tygodni tylko czytałam posty naszej "biednej" jelly37 i czekałam na odpowiedni moment aby podzielić się z kimś ta informacją

Przecież to jest nienormalne aby kobieta urodziła wczoraj, a dzisiaj spędziła cały dzień na wizażu !!
Poza tym spójrzcie na zdjęcie "Martusi" przecież to zdjęcie wygląda na bardzo stare , może to ona sama jak była mała.
I ostatnia sprawa, który z naszych TŻ miałby siłę pisać na wizażu kiedy my byśmy miały 40% na przeżycie !!

To kolejna oszustka, jakas psychiczna baba. TO JUŻ KONIEC !!!!!!!
Chciała zwaracać na siebie uwagę i udawało jej się to !!
Nie zdziwię się jak zaraz napisze Nam że czuje się wspaniale albo że umarła............. żal mi takich ludzi naprawdę
DZIĘKUJE

może powinnyśmy to zrobić w inny sposób, ale tu są dziewczyny, które za bardzo się denerwują i nie można z tym czekać...

Stary 2011-01-09, 20:52   #2006
zyrafa5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość
Cześć laski pisze ze szpitala, z telefonu na szczęście jest sieć.

Lilijko zmien proszE wagę Kuby- ważył w dniu porodu 3450 nie wiem czemu podane jest ze 2450. Wzrost 54 cm i 10 pkt.
Wczoraj zaraz po cc położna mi go przystawila i ciumkal ładnie. Dziś dostał cycka 3 razy i tez trochę pojadl. Chyba mam mleko bo coś tam przelykal- pilam od kilku dni herbatke laktacyjna z babydream.

Samo cc wspominam ok, przez chwile miałam atak paniki ale anestezjolog był tak fajny ze skutecznie mnie uspokoił. Glaskal po głowie, lądował ramiona. Miałam duże zrosty w brzuchu po tamtej cc i musiał mnie dr siła rozrywac. Czułam to szarpanie i było to okropne uczucie. Wszystko trwało chyba ok 40 min.
Dostałam 3 kroplowki pbolowe bo baaardzo bolało, dopiero po 23 mogłam jako tako się ruszać(a cc było przed 15)
Dziś od razu wstalam o 7. Nie miałam zawrotną głowy i nawet tak bardzo nie cieknie ze mnie. Tylko mam okropne kolki i wzdecia. Dostałam espumisan i bardzo powoli pozbywam się gazów, to tez jest bolesne.
Tak poza tym to nawet ok, mam problemy ze wstawaniem ale to normalne po cc. Głowa mnie nie boli, byłam nawet wziąć prysznic od pasa w dół.

A Kuba ciagle śpi jest bardzo spokojny (odpukac) ładnie chwyta cycka. Spadła mu waga fizjologicznie ale mam nadzieje ze będzie teraz tył. Podobno nie ma zoltaczki wiec chyba wyjdziemy w środę.

Trzymcie się ciepło, wypedzajcie terminowe maluszki!

Aha Jelly ale numer! Gratuluje corci
Gosiaczek super że się odezwałaś.

Napisz proszę jak tam opieka na klinikach. Z iloma osobami leżysz na sali? Chciałabym tam rodzić póki co.
zyrafa5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 20:54   #2007
Enia_
Zadomowienie

Cytat:
DZIĘKUJE

może powinnyśmy to zrobić w inny sposób, ale tu są dziewczyny, które za bardzo się denerwują i nie można z tym czekać...
Ktoś to w końcu musiał napisać !!
Ona grała na uczuciach innych !
Tu sa kobiety w ciąży juz na końcówce i to naprawdę były emocje jak ktoś pisał że koleżanka z wizażu ma 50% na przeżycie !!
Wszystkie przeżywały , wspierały............ a ktoś po drugiej stronie miał z tego niezły ubaw zapewne

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png
09.09.2009

Edytowane przez Enia_
Czas edycji: 2011-01-09 o 20:56
Enia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 20:55   #2008
Chantalle
Raczkowanie

ludzie,wierzyc mi sie nie chce ani w jedna ani w druga wersje. Niech sie cos wyjasni w ktoras strone...

SLEEP WITH ME, SLEEP WITH MY PIT BULL !!!
Moje dziewczynki:
http://www.suwaczki.com/tickers/ug37k6nlp0b0isba.png
Chantalle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 20:56   #2009
madelinem
Zadomowienie

Cytat:
DZIĘKUJE

ooo, a wy skąd wiedziałyście?
nie spodziewałam się, że są aż tacy ludzie na świecie
madelinem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 20:56   #2010
dewi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Enia_ Pokaż wiadomość
Ktoś to w końcu musiał napisać !!
Tu sa kobiety w ciąży juz na końcówce i to naprawdę były emocje jak ktoś pisał że koleżanka z wizażu ma 50% na przeżycie !!
Wszystkie przeżywały , wspierały............ a ktoś po drugiej stronie miał z tego niezły ubaw zapewne

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Ktoś to w końcu musiał napisać !! Prosto z mostu!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości