|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 |
Naczelny Hipster
|
Dot.: Facebook- ktos probowal sie 'wlamac' ?!
Mi kiedyś tak zablokowało konto jak próbowałam zalogować się z iPoda i kazało zalogować się z komputera. Ale mapki żadnej mi nie pokazywało, lokalizacji też nie. Wyświetliło się tylko pytanie czy rozpoznaje tą próbę zalogowania, ale nie podawało żadnych szczegółów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Naczelny Hipster
|
Ja korzystam zazwyczaj z komputera
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Zadomowienie
|
Teraz wszystko jest możliwe
![]() Pamiętam sytuację, która zdarzyła się jakieś 2-3 mce temu. Znajomy napisał (na swoim koncie na facebooku) że musi się ludziom do czegoś przyznać, że cała sytuacja bardzo go męczy, nigdy nie wiedział jak to zrobić ale teraz w końcu się zdecydował powiedzieć prawdę, że... jest gejem. I takie tam jeszcze, że ma nadzieję, że jego przyjaciele to zrozumieją... Aż musiałam przeczytać to jeszcze raz, bo może i nie zdziwiłabym się normalnie ale jemu dopiero, co urodziło się dziecko, miał żonę i wydawało mi się, że był w miarę szczęśliwy a tu taka wiadomość hehe. Co się okazało parę dni później ktoś włamał mu się na konto i zrobił mu taki dowcip ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Wtajemniczenie
|
Mojemu TŻ też ktoś się włamał na konto i wysyłał do jego znajomych jakiś spam... Przeprosił znajomych i zmienił sobie hasło, ale takie niefajne to było.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Wtajemniczenie
|
Nic takiego mi się nie zdarzyło. Wiem jednak, że po zalogowaniu się 3 razy błędnym hasłem, trzeba podać maila i fb dokonca weryfikacji, czy ty, to napewno ty.
Miałam jednak dziwną sytuację z innymi znajomymi. Okazało się że przesłali mi prywatną wiadomość (a nie były to osoby, które miały to w zwyczaju. Nasze kontakty były raczej MOCNO słabe). Wiadomość miała w treści jakiś opis w stylu: "obczaj to" i podany link. Kiedy weszłam w link, mój antywirus wykrył trojany... więc jak widać takie włamania rzeczywiście się zdarzają. Często loguję się do fb przez iPhone'a używając przypadkowego wifi. Np w KFC lub kawiarniach - nigdy nie miałam z tym problemu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a mialyscie taki przypadek, ze szukająć kogoś po adresie email, ta osoba dostała automatycznie od was zaproszenie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Zadomowienie
|
Na fejsie trzeba "uważać", bo często przy każdej możliwości oferują wysłanie zaproszenia ... może przypadkiem kliknęłaś?
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Raczkowanie
|
Wesna Niekoniecznie ktoś musiał włamać się na ich konto. Są na FB aplikacje, które funkcjonują teoretycznie jako quiz albo konkurs klikasz zezwolenie bo chcesz z tej aplikacji skorzystać, a później spamuje wszystkich Twoich znajomych jakimiś dziwnymi wiadomościami. Ci znajomi mogli to zrobić sami totalnie nieświadomie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 |
Raczkowanie
|
Dot.: FACEBOOK serwis społecznościowy
Hej dziewczyny, będę mega wdzięczna za odpowiedź na moje pytanie. Widziałam, że na profilu wyswietla się taka sugestia, coś w stylu "sprawdź co słychac u tych znajomych zaraz po zalogowaniu" i zdjęcia kilku osób. Czy są to zdjęcia osób, których profile ostatnio się oglądało, czy losowo wybrani znajomi? Nie mam konta a bardzo zależy mi na tej informacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Rozeznanie
|
Czy ten cały ranking znajomych jest wiarygodny? I o co chodzi z tą wagą oceniania? Im znajomych więcej, tym mniejsza?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Raczkowanie
|
facebook
Dziewczyny mam problem, mianowicie czy da się usunąć aplikacje ranking znajomych na facebooku? Tzn że da się to wiem, tyle że jak usunę to nadal jestem w tym rankingu do oceniania, denerwuje mnie to strasznie i jakoś mi się to nie widzi żeby inni mnie oceniali ;p czy wiecie jak to zmienić żeby mnie tam nie było?
![]()
![]() |
#377 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fashion World na Facebook
ubrania które kupujesz u sasiada znajduja sie w twojej szafie i mozesz w nie ubierac swoja postac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny-ratunku-gdzie moge sprawdzic kogo zparosilam do znajomych-chodzi mi o takie zaproszenia wyslane ale oczekujace
![]()
![]() |
#379 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 |
Raczkowanie
|
i jeszcze-co znaczy opcja zaczepka-co oznacza?? co ktos dostanie za wiadomosc jak ja nacisne?? Kochane pomozcie
![]()
![]() |
#381 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;24082598]Widać na głównej facebooka po prawej stronie, że ktoś tam Cię zaczepił i że można odwzajemnić zaczepkę i nic poza tym nie znaczy.[/QUOTE]
Reeva-ale widza to wszycy czy tylko ta osoba ktora zaczepie?? ![]()
![]() |
#383 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I tam na liście znajomych, przy tych, któryz nie odebrali zaproszenia jest jakaś adnotacja, pokroju "czeka na przyjęcie" czy coś w ten deseń. Co do zaczepek, to widzi je tylko ten, który zaczepkę otrzymał, nikt więcej.
![]() |
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
Czy jest taka opcja, że moi znajomi nie będą widzieli na głównej każdego skomentowanego przeze mnie zdjęcia, linku, czy co tam jeszcze? Wczoraj skorzystałam z komputera koleżanki kiedy była zalogowana na FB i zauważyłam, że na głównej wyświetla się wszystko co skomentowałam, polubiłam
![]() ![]()
![]() |
#385 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#386 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#387 |
Rozeznanie
|
Na poczte dostalam widomosc ,ze wyslala do mnie zaproszenie osoba X.Po czym jak weszłam na facebooka tego zaproszenia nie ma.NIc.Zadnego sladu po nim.Wiem ze zaproszen nie mozna anulować i pytanie;Co z nim sie stalo?Macie pomysły?Mialyscie taką sytuacje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Rozeznanie
|
Można, ale chyba tylko pojedynczo. Ja wchodzę na swój profil i klikam w krzyżyk nad daną aktywnością. Pojawia się okienko, w którym możesz wybrać czy chcesz skasować to, że polubiłaś, czy tylko informację o tym, że polubiłaś.
![]() |
#389 |
Zakorzenienie
|
Mam tak często. Głównie z wiadomościami - na skrzynkę dostaję info, że dostałam wiadomość od X, a wchodząc na FB nie mam nic. Po jakimś czasie to się samo odblokowuje, przynajmniej u mnie.
![]() |
#390 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tzn. że dana osoba usuneła zaproszenie. na fejsie można usunąć zaproszenie, które wysłaliśmy komus.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.