|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011
Cytat:
czy zgodnie z zaleceniami lekarza wszystkie czynności wykonujesz na czworaka ?
|
|
|
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011
|
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=cytrynka3002;242789 18- a tu tak szybko zleciało
. Dobra, ja zmykam trochę na balkonie posiedzieć - dotlenię się minimalnie Od kilku dni ciągle głodna chodzę...co zjem, to zaraz mnie ssie w żołądku, już dziś chyba ze 3 śniadania zjadłam Cytrynko ja sie zbieram na zakupy cudnie jest ptaszki cwierkają nawet
|
|
#2224 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2225 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2226 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak masz zaległości w szkole to weź się za naukę a nie tu przesiadujesz i bezsensu ciągniesz temat , który ciebie nie dotyczy.Jakim prawem w ogóle się tu udzielasz??? nie jesteś w ciązy nie rodzisz w styczniu ani lutym to wara ![]() ![]() Nie chcę Cię tu więcej widzieć...![]() ![]() ![]() poniosoło mnie
|
|
#2227 |
|
Rozeznanie
|
matko boska 52 osoby na wątku hahaha co to się porobiło
|
|
#2228 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=cytrynka3002;242776 53]Hej dziewczyny - ja dziś dla odmiany prawie nie spałam - nie mogłam znaleźć dobrej pozycji...kręciłam się, aż mąż mnie ochrzanił
.Lilijko- odbierałaś mój poród też ?? Co do numerów komórek ja podałam JeSuis, myślałam, że macie dużo numerów, bo każda rozpakowana Mama dawała nam na forum znać właśnie przez Ciebie, albo JeSuis . A co do aktywności ciężarówek naszych - faktycznie - udzielają się praktycznie te same osoby - wczoraj analizowałam to sobie - na szczęście Lutoew dziewczyny dzielnie się trzymają - sama nie zostanę na forum pod koniec stycznia, jakby co .Wiesz co, po takim strasznym weekendzie prognozuję, że Gabi wyskoczy z Ciebie z prędkością światła Podpisuję się pod tym Werka - Widzisz - wyjście do ludzi wystarczy, żeby trochę humorek poprawić...no i super, że fryzurka została pochwalona . Na pewno poczułaś się kobieco bardziej, co ? A szkołą się nie przejmuj - pewnie szybko Ci zleci, może będzie coś ciekawego - ja nieraz z nudów poszłabym sobie na jakiś wykład czy coś takiego, żeby mi czas zleciał .Cytat:
![]() Ostatnia miesiączka 19 maj, cykle 31 dniowe około.
|
|
#2229 |
|
Raczkowanie
|
afera na wątku, to wszystkie się zebrały
![]() mika_am widzę że czytasz jak już będziesz po porodzie to proszę napisz mi wiadomość jak Ci się rodziło na Kościuszki
|
|
|
|
#2230 | |
|
Zadomowienie
|
witam po okropnej nocy,
odespałam do 10, ale i tak nie mam siły na nic. w nocy strasznie bolał mnie brzuch, jak na okres, myślałam, że padnę, ale przeszło na szczęście.... jutro do gina ![]() la'Mbria ale mi narobiłaś ochoty na muffinki Cytat:
jutro zapytam mojego, bo mam termin na 16 stycznia, blisko, a nic się nie dzieje...oprócz bólów brzucha |
|
|
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny jestem mamusią kwietniową piszę bo aż mnie samą poruszyła ta sytuacja u was przyznaję bez bicia że podczytuję sobie wasz wątek coby się przygotować psychicznie na to co mnie niedługo czeka. I niedawno jak wczoraj opowiadałam tżtowi o tej lasce z tą zmianą terminu i w ogóle a dziś rano czytam takie wiadomości... Przykre to że takie osoby mają ubaw z ciężarnych. Wiem jak musicie się czuć i naprawdę to aż przykre...
|
#2232 |
|
Rozeznanie
|
dobra dziewczyny, zabieram się za obiad, dziś w menu sola - filety już się w mleku moczą, mąż ma upiec fryty a ja idę przyrządzić kapuchę kiszoną
dużo słońca dla wszystkich
|
|
#2233 |
|
Zadomowienie
|
A ja kurde znowu bez humoru
Wrocilam z praktyk...bylo fajnie, dostalam 4,4+ i 5...wiec u niej to normalnie najlepsze oceny... Wiec bym powinna byc szczesliwa dzis... Potem sie poklocilam z tata ze musialam na niego czekac 10min. (jak jakies rozpieszczone dziecko sie zachowalam ;/) i bylo mu smutno, ze tak z nim rozmaiwam... Chciclam go przeprosic..usmiechnac sie nie umialam... wrocilam do domu i sie rozryczalam oczywiscie...;/ Ja juz nie wiem co mi jest...co chwile sobie cos wymyslam, wkrecam...potem 5min. jest fajnie i znowu marudze, ze mi zle, wszystko jest do dupy...i w ogole ![]() Az sie naprawde zaczynam obawiac czy ja w jakas depresje nie wpadam...bo ja nie potrafie panowac ostatnio nad pewnymi emocjami...czuje sie jakby ktos we mnie wszedl i sterowal mna po swojemu...gdzie ja taka nie jestem i wcale nie chce byc ![]() Juz naprawde wole wszystkich unikac, zeby sobie przez to o mnie jakiegos zdania nie wyrobili... niby rodzice i TŻ tlumacza mnie wciaz ciaza...ale ja sie boje, ze po porodzie jeszcze bardziej mi odwali albo tak jak pisalam, w jakas depresje wpadne ![]() A jeszcze dalej do szkoly zaraz musze isc...A ja juz mam naprawde dosyc tego wszystkiego...nie chce tam isc, usmiechac sie i udawac ze jest fajnie jak mi sie chce po porstu zaszyc w lozku i plakac sobie...
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNY Jelly37 i Adzia15 dostały BAN STAŁY
|
|
|
|
#2235 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wez dziewczyno lepiej sie za nauke a nie zasmiecasz nasz watek swoimi wpisami.Wszystko co piszesz to sciema a ty to jedna i ta sama osoba co twoja kolezanka a nawet jej maz. Cytat:
![]() [QUOTE=cytrynka3002;242776 53] dziekuje za wyliczenie terminu ![]() Ja jestem tez na watku z innymi mamusiami juz od 4 lat i my rowniez zalozylysmy sobie inne prywatne forum do ktorego tylko wybrane osoby maja dostep i nikt nas nie podczyta,rowniez pamietam ze byl incydent z jakimis osobami ktore wprosily sie na watek i robily zamieszanie ![]() czyli juz te osobki nic nie wpisza na watek?? Wera to wszystko powoduja hormony ,przejdzie tylko nie mysl ze to depresja bo pewnie kazda z nas w ciazy miala takie drazliwe dni,mi czesto zdaza sie zaplakac a za chwilke juz sie cieszyc z czegos innego
http://tickers.baby-gaga.com/t/lamla...2_1_Amelka.png[/image][/link] http://s8.suwaczek.com/201102274965.png Edytowane przez karinaaa Czas edycji: 2011-01-10 o 12:08 |
||
|
|
|
#2236 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękujemy Panu Moderatorowi
---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lilijka3 a wiesz od modów czy pisały z tego samego IP i czy nie mają jeszcze jakiś klonów??
|
|
|
#2238 |
|
Raczkowanie
|
Grrrrrrr....
Powiem Wam, że ta Adzia vel Jelly skuteczniej mnie dzisiaj obudziły niż poranna kawka ![]() ale najlepiej je faktycznie olać i nie przejmować się głupotą ludzi ![]() A teraz mam do Was pytanie bo magluje ten temat od jakiegoś czasu i nie potrafię cały czas podjąć decyzji... chodzi mi mianowicie o wybór leżaczka/huśtawki... Już niby się zdecydowałam, ale koleżanka powiedziała mi, że jej dziecko nie znosiło elektrycznej huśtawki więc szkoda na nie pieniędzy - więc padło na leżaczek - i tutaj do Was pytanie czy już kupiłyście leżaczki dla maluchów czy kupujecie później i jak tak to jakie.... ![]() I czy kupujecie już też maty edukacyjne czy dopiero za jakiś miesiąc? |
|
|
|
#2239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jessy_ dziewczyny kupują fisher price leżaczek bujaczek rainforest chyba do 18kg czy jakoś tak, taki polecają ja na razie nie mam ani leżaczka, ani maty...... kupię ewentualnie po porodzie, albo może, ale to może dostanę w prezencie (takim sugerowanym) |
|
|
|
|
#2240 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A maty edukacyjne to tez fajna sprawa ale na razie tylko będą zagracać nam mieszkanie, bo na początek maluch też nie reaguje. Myslę, że spokojnie można się wstrzymać z zakupem.Huśtawki w ogóle nie rozważałam.
|
|
#2241 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Za to teraz śmieszą mnie wszelkie głupoty. Wczoraj nawet dostałam takiego ataku śmiechu, że po 15 minutach aż mamuśka przeleciała do nas na górę bo nie wiedziała co się dzieje - czy czasem nie zaczęłam rodzić
|
|
|
|
|
#2242 |
|
Zadomowienie
|
mam mate z tiny love z muzyka klasyczna -kupilam uzywana juz dosyc dawno i lezaczek pewnie jakis z fisher price pewnie bede niedlugo sie rozgladac ,bo przy pierwszym dziecku u nas spelnil sie super
acha i jesli znajde hustawke uzywana to pewnie tez kupie ![]() ale ja stawiam na uzywane rzeczy bo na nowe szkoda mi kasy i tak na dlugo nie posluza
|
#2243 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja je mam co chwile...do tego sama doprowadzam do glupich sytuacji a potem przez to rycze...jak jakas masochistka ![]() Cytat:
to wypytuja juz o takie powazniejsze sprawy... Wiec do chrztu raczej wstrzymuje sie z zakupami typu mata edukacyjna czy lezaczek... Chociaz to drugie mysle ze by sie dosc wczesnie przyadlo...No ale na razie nie planuje kupowac
|
|
#2244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i uważam, że nie tylko Ty masz takie jazdy...... tylko masz odwagę o tym napisać wprost...... |
|
|
|
|
#2245 |
|
Rozeznanie
|
Przydalo by sie u nas troszke tego sloneczka, bo mnie jakas chandra lapie a to prze zta ponura pogode...
A propo lezaczka itp tez maz mi kazal sie wstrzymac bo nie wiadomo co dostaniemy, no i ostatnio od znajomych pozyczylismy hustawke taka http://allegro.pl/hustawka-bujak-lew...391050133.html Moj brat tez taka mial i zadowolony byl, wiadomo jak mala pouzywa to sie odda. Mata podoba mi sie ta http://allegro.pl/mata-edukacyjna-we...387078292.html Ale to komus powiemy jak by pytal, no chce jeszcze karuzele ale nie znalazlam zadnej ladnej za rozsadna cene. Poza tym wlasnie przyszedl moj kocyk ufff na szczescie mi sie podoba, bo ja czesto mam tak ze cos dlugo szukam a i tak kupie beznadziejna...Pani od fryzjera dzwonila ze mam byc o 15... |
|
|
|
#2246 | |
|
Zakorzenienie
|
nie, już nic nie napiszą.......
---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2247 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
urodzisz to i humory się skończąi bardzo dobrze |
|
|
|
|
#2248 |
|
Rozeznanie
|
ja tez lilijko nie moge sie doczekac! Mam jakis taki kiepski tydzien, bo maz pracuje caly poza jutrem, kiedy musi isc pomoc tacie i tez go nie bedzie caly dzien. No i tak sama siedze od 8 do 19, czasem zwarjowac mozna...
|
|
|
|
#2249 |
|
Zadomowienie
|
to na poprawę humoru:
http://demotywatory.pl/2530831/andqu...a-jest-brzydka |
|
|
|
#2250 |
|
Zadomowienie
|
Jessy Sara bardzo lubi huśtawkę, kupuliśmy taka z Fisher Price na gwiazdkę. Ale wczesniej nie ma sensu, dopiero ponad miesięczne dziecko bedzie z tego korzystac
http://allegro.pl/fisher-price-husta...389653608.html Znikamy na spacerek póki słoneczko świeci
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.

, włączyłam pranie (oczywiście przypomniało mi się w ostatnim momencie, że czegoś tam nie dołożyłam), w międzyczasie woda do wanny i fruuuu
plusku, plusku..........

. Na pewno poczułaś się kobieco bardziej, co
QUOTE]

wrocilam do domu i sie rozryczalam oczywiscie...;/