|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
wiedziałam.... "uderz w stół a nożyce się odezwą" hehe
![]() Cytat:
Dzisiaj zobaczymy co tatuś zrobił
|
|
#3062 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Cytat:
|
|
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia, zazdroszczę prawdziwie domowego obiadku
![]() Ja nawet zakupów nie zrobiłam i z obiadu nici, kolacje trzeba będzie zrobić porządną. Tosty hawajskie mi chodzą po głowie ![]() Ktosiu, uuuu, to cienko rzeczywiście w Twojej bibliotece ![]() Jak chcesz, to Ci cos podeślę ![]() Ja miałam chcicę na na hot-doga jak oglądałam w ciąży Gotowe na wszystko jakis odcinek, w którym ciągle coś o hot-dogach gadali Mąż mi pojechał kupić, bo normalnie myślałam, że zwariuję |
|
|
|
#3064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już mężowi wysłałam listę zachcianek na dziś A co do książek, to jeszcze pokładam nadzieję w tym, ze tż zapisze się do innej biblioteki i będzie mi po drodze z pracy przywoził.
|
|
|
|
|
#3065 |
|
Wtajemniczenie
|
Ech...w tym miesiącu R dostał kiepską wypłatę, właśnie do mnie dzwonił, że zajrzał na konto (on ma 10 wypłatę)...miał kilka dni postojowego i do tego L4, więc lipa...musimy w tym miesiącu trochę przyoszczędzić, bo ciężko będzie. Ech...ta kasa.
Gucia...co do cywilnego ślubu, to fakt...jest takie przeświadczenie, że on jest taki jakby "mniej ważny" nie wiem jak to określić, ale przecież to ślub o takiej samej ważności jak i z kościelny. Tak mi się skojarzyło, bo ostatnio mama R coś mówiła, że jak myślimy o slubie to lepiej poczekać co będzie z tym unieważnieniem kościelnym, bo brać tylko cywilny to jakoś tak niebardzo...ech. Gucia podrzuć jakąś fotkę ślubną, bo ciekawa jestem
♥ Jesteśmy zaręczeni !!! ♥ http://s8.suwaczek.com/201102120926.png ♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011 http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png Edytowane przez AgatkaL Czas edycji: 2011-01-10 o 13:51 |
|
|
|
#3066 | ||
|
Zakorzenienie
|
haha, trzeba się troszkę poznęcać! Cytat:
![]() Rybulko pamiętam, jak pisałaś, że TŻet własnie Ci pojechał po hot doga... łłłooo kiedy to było! ![]() Cytat:
Nie zapomnę jak moja prababcia stwierdziła, że nie ważne jaki ślub, ważne że chcemy być razem, że chcemy sie pobrać, a nie żyć na kocią łapę i że nie ważne w jaki sposób. I mówiła to kobieta prawie 90 letnia, której reakcji najbardziej sie obawiałam. Kochana, mam nadzieje, że dacie rade finansowo w tym miesiącu. Styczeń zawsze jest ciężki - strasznie długi miesiąc. Nam jakimś cudem udało się zaoszczędzić w grudniu i w zasadzie wszystko co zaoszczędziliśmy, wydaliśmy teraz na ślub - prezent, jakieś pierdołki i poszło
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-01-10 o 14:01 |
||
|
|
|
#3067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
się przyczepią czemu tylko cywilny, potem się przyczepią czemu zaraz po ślubie nie ma dzieci, czemu parę lat później nie jest się umęczoną matką-polką itp ![]() Jak ktoś jest wierzący i ślub kościelny jest dla niego ważny, to niech robi, a jak nie, to nie musi i nikomu nic do tego ![]() Cytat:
![]() Ostatnio przytachałąm z antykwariatu książkę o medycynie sądowej, odciskach palców, metodach wykrywania zbrodni itp
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-01-10 o 14:12 |
||
|
|
|
#3068 |
|
Wtajemniczenie
|
narazie wszystko przyszykowałam a godzinę przed przyjściem tż wkładam do piekarnika , zobaczymy co z tego wyjdzie tzn z ziemniaków bo skrzydełka to już nie raz robiłam
AgatkaL sniłaś mi się dzisiaj i twój tż , ale nie napiszę ci co mi się śniło bo jakoś tak źle mi się śniłaś
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3069 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chciałabym wziąć ślub kościelny - ale nie katolicki, a do tego potrzeba dwojga . Z tżetem stwierdziliśmy, że taka wersja ślubu jest dla nas najodpowiedniejsza---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Kasiu, jak podgotowałaś ziemniaczki, to włóż sobie je do piekarnika później niż skrzydełka, podejrzewam, że będą potrzebować 15-20min max.
|
|
#3071 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hmmmm zaciekawilas mnie tym..... Cytat:
ciekawe jak z autkiem bedzie!! Kasiu ja ziemniaczki robie tez tak jak dziewczyny pisaly (w koncu od nich sie nauczylam), surowe obtaczam w oleju i przyprawach i na 180 st do piekarnika na 30 min-wychodza pycha! Gucia - Ty kochana masz wazne zadanie na dzis-pokazac fotki ze sluby swojego! Ja juz od tego czytania jestem tak ciekawa tego zamku, Twojej sukni.... musisz musisz musisz..... plissssA co do waznosi slubu koscielnego, cywilnego podpisuje sie pod Waszymi slowami-nie uwazam zeby cywilnmy byl mniej wazny czy cos w tym rodzaju! I tak najwazniejsze jest to ze sie kochacie i chcecie byc razem do konca zycia! |
|||
|
|
|
#3072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3073 |
|
Wtajemniczenie
|
ufff .... po ekspertyzie wyszło na nasza korzyść tzn. zwrócili uwagę na ten pedał gazu , porobili zdjęcia koleś powiedział że nawet samoloty z nieba spadaja to tylko maszyny zawsze coś może się zdarzyć w najmniej spodziewanym momencie także stwierdzli że to było przyczyną nie możności zatrzymania samochodu
![]() gucia wiem wiem zresztą ziemniaki chwilę bo troszkę za długo je gotowałam katunia dokładnie
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3074 | |
|
Zakorzenienie
|
Guciu nie daj się prosić o zdjęcia ślubne
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3076 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za godzinke jedziemy ![]() mam nadzieje, ze potwierdzi plec, albo chociaz powie czy cos widac, bo on nie lubi za wczesnie mowic./... |
||
|
|
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
agus - kciuki za wuzyte, niech dzidziolek sie tyleczkiem nie wypnie
tylko pokaze co tam ukrywa hahakasia - no to super z ta ekspertyza !! Moj dzidziolek zasnal, ja pojadlam obiadu - mialam zapiekanke z makaronem-mniam. A teraz mam ochote na kawke (zbozowa) ale nie lubie sama pic kawy... kto ma ochote na kawe stawiam wode
|
|
|
|
#3078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3080 | |||
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam to co już napisałam w pracy lic., posegregowałam książki na potrzebne do tego działu, przejrzałam je pozaznaczałam i ułożyłam plan działu jak ma to wyglądać i o czym pisać
![]() Cytat:
![]() Robię bardzo podobnie z tym że ja w ogóle nie używam termoobiegu nie wiem czemu on służy, bo nie widzę różnicy jak coś piekę "z" a jak "bez" ![]() ![]() Cytat:
może winko do pysznego obiadku?![]() Cytat:
ale to będzie już dzisiaj 3 kawa... hmmm jak nie pije to wcale ale mam dni, że kilka wypiję ![]()
|
|||
|
|
|
#3081 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3082 |
|
Zakorzenienie
|
baja - jest jeszcze czekolada milka z chrupkami ryzowymi mniammmm
Ana - brawo! widze ze grzecznie posluchalas i kup w tylek poskutkowal! caly czas myslalam kiedy napiszesz do nas i brawo wytrwalas godzine to teraz sioo do pisania i wroc po kilku kapitach. A o czym Ty kochana piszesz ?
|
|
|
|
#3083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piszę o wartościach moralnych ![]() Aaaa i dzięki za kopa uciekam
|
|
|
|
|
#3084 |
|
Zakorzenienie
|
Smaka mi narobiłaś, ale tak sie własnie składa, że mam ją w domu i chyba ją odpakuje
|
|
|
|
#3085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak by mi się trafił delikwent niewierzący, to cóż poradzić - siłą go nawracać nie będę i przed ołtarz ciągnąć
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-01-10 o 15:35 |
|
|
|
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
Rosette jakie poczekasz ja cię ubije
i wymuszę fotkę a ziemniaczki robię identycznie jak Ty ![]() Rybulka ja ją zamawiam ciesze się że ci sie podoba już nie mogę się doczekać kiedy mi przyjdzie ![]() a ja dzis zrobiłam wariacje ze spagetti do do pomidorów z mięskiem dorzuciłam ser marchewkę i zieloną pietruszkę wyszło pysznie ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-01-10 o 16:14 |
|
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
Musialam jednak leciec do banku zlozyc wniosek o nowy PIN
![]() nie ma to jak skleroza pociazowa kasiaher i jak ekspertyza? bylismy na spacerze wcisnelam sie w plaszcz zimowy, ale w cyucach lekko ciasny i musialam wciagac brzuch by sie guziki nie rozchodzily Wkurza mnie to ze sie nie mieszcze teraz w cycach w zadna kurtke :/ a wtej co w ciazy pod koniec hcodzilam to siara wyjsc dla mlodej mamy eeehZaczely sie juz jakies wyprzedaze na buty? bo chce sobie kupic jakies buty na zime na przyszly rok a ze mam numer 40 to musze kupic w pierwszym rzucie
|
|
|
|
#3088 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3089 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Gucia no u nas sie nieciekawie dzieje, podejrzewam że głównym sprawcą jest..nuda. Nic sie ciekawego w naszym życiu nie dzieje, a jak już to jakieś problemy,na rozrywki nie mamy kasy nie ma się z czego cieszyć, dlatego wkradają sie takie bezsensowne kłótnie. No ale od wczoraj jest nieźle, powoli wraca wszystko do normy ![]() Co do ślubu kościelnego czy cywilnego- my jesteśmy praktykującymi katolikami i nie wyobrażam sobie nie mieć ślubu kościelnego, ale też nie potępiam tych którym cywilny wystarcza, absolutnie nie uważam żeby był gorszy, ważne że składacie przysięgę a gdzie i jak to mniej ważne No i też czekam na fotki ![]() Anika piękne zakupy zrobiłaś, bardzo mi się podoba ta pościel 2częściowa, tania i śliczna A ja właśnie wyciągnęłam z piekarnika babkę kakaowo-migdałową, jeszcze obleję ją czekoladą i
|
#3090 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

ładnie to tak nękać ciężarną?

A co do książek, to jeszcze pokładam nadzieję w tym, ze tż zapisze się do innej biblioteki i będzie mi po drodze z pracy przywoził.

a ze mam numer 40 to musze kupic w pierwszym rzucie