|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Dziękuję
![]() Blondyneczka udane łowy ![]() Cytat:
nie chodzę częściej tylko tak raz na 3-4 tyg. teraz pomyślę bo jestem zadowolona z pazurków a sama tak nie umiem I poszłam dzięki temu, że mam przedłużoną umowę.Cytat:
powodzenia ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Nie było dziś merza, będzie jutro ale porozmawiałam na jego temat z panią farmaceutką i się okazało, że mimo, że nie jest tani (u mnie kosztuje 40 zł) wiele osób go kupuje i chwali, że jest lepszy od innych tańszych specyfików i jest bardziej przyswajalny od nich
|
|
|
#2822 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- loluska ta mgiełka działa jak tonik, więc polecam ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny help!!! jak się robi przypis w wordzie???
bo zapomniałam
|
|
#2824 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
co do tego ang, to wiem, ze moje nastawienie jest takie, bo nie czailam tego jak tak mozna... przepisywalam sie w liceum z klasy francuskiej (tam byl nuiemiecki rozszerzony), do medialno-artystycznej i dopiero od 2klasy liceum mialam do czynienia z ang. zdawalam egzamin do tej klasy, zdalam, slabo bo na 51%, ale uczylam sie sama. Na koniec 3kl mialam 3, bo widzialam fakt odstaawalam od reszty grupy, ale to byl poziom bardzo zaawansowany. w 3klasie zmienil sie nauczyciel, dopuscil mnie raz do glosu, stwierdzil ze za dlugo gadam, wiec aktywnoscia nie moglam nadrobic-balam sie, a ze on nie robil sprawdzainow, to nie mialam miec z czego ocen i tak udupil 11osob (13os miala grupa), chodzilismy z tym do dyrekcji itp ale nic nie dalo, wiec postawilam na niemiecki i juz. w tej szkole jest angielski i francuski, nie ma innego wyboru niestety, dlatego musze jakims cudem nauczyc sie tego jezyka...
a wiecie,ze rezygnuje z Zuzi? jakos tyg temu oznajmilam to rodzicom, maja miesiac na poszukanie kogos, bo za malo zarabiam i mi sie to kompletnie juz nie oplaca, a teraz wazniejszy mi ten ang. to powiedzialam rodzicom, ze nie mam jak dojezdzac, bo miesiecznie robie 800km lacznie na dobieranie Zuzi i to jest zbyt wysoka eksploatacja samochodu z czym wiaza sie wymiany czesc (rozrzad,swiece,tuleje,am ortyzatory,filtry itp a droga to tam bardziej dziurawa niz asfaltowa jest) a Zuzia dzisiaj jak zobaczyla mnie w przedszkolu, to do mnie 'kotku, ja juz wiem, wybudujesz dom kolo mnie i nie bedziesz musiala do mnie jezdzic i bedziesz codziennie ze mna' no i wracam od niej, byla wieeelka mgla, no nic nie bylo widac mleko, w pewnym momencie rzeka wylala na droge, a to juz takie wioski sa, ze auta malo kiedy jezdza no i tam sa mosty straszne, strome i waskie ze 1auto sie miesci i trzeba przepuszczac, i dzisiaj jak mialam ten most wylecialam z niego i zawislam jednym kolem... ogolnie widzialam smierc przed oczami, ze wpadne do tej rzeki i sie utopie... jestem blada jak sciana, musialam biegac po jakis meiszkancach i prosic, zeby ktos mnie wyciagnal... tak sie zastanawiam, nie wiem co lepiej bo barirka dalej sie zacyznala tak od polowy mostu i moze bym sie na niej zatrzymala, ale wtedy bym uszkodzila przod, a tak to zawislam na podwoziu... no ogolnie masakra, w zyciu nie mialam czegos takiego, hamuje i czuje jak wpadam w poslizg, skrecam w prawo auto jedzie prosto, lece po tym lodzie i nic nie moge zrobic.. a najlepszsze jest to, ze koles duzym volvo mnie wyciagal i sie slizgal tak sam i sie stoczyl do rowu, wiec ja wisze na moscie, a on w rowie i dopiero jakis bus nas powyciagal, no wiec, zarysowalam ta listwe na samym dole i troche halogen, mam nadzieje, ze cale podwozie jest.. i to bylo podwierdzenie, ze Zuzia to zly pomysl, bo ja mimo, ze dobrze jezdze, drogi sa jakie sa, a ja nie poswiece dla niej samochodu,ani zdrowia... przepraszam za tego offa, ale jestem sparalizowana strachem, ide odpoczac w goracej wannie pelnej piany i zrobie jakies spa, zeby sie zrelaksowac... |
|
|
|
#2826 | ||||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
egzamin dobrze bedzie...ide wypić red bulla i do nauki,wrrr
|
|
|
#2827 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
pelno nauki to do lata chyba schudne ? ![]() caate dobrze ze nic Ci nie jest
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-01-10 o 19:52 |
|
|
|
|
#2828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() caate masakra jakaś, dobrze, że nic Ci się nie stało
|
|
|
#2829 |
|
BAN stały
|
caate masakra :O dobrze, ze 'tylko' tak się skonczylo
|
|
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
Buahhot no taka szczoteczka to super sprawa, tylko pozazdrościć
![]() Caate jejku współczuję ![]() zresztą jak każde małe dziecko ![]() A ja idę się na chwilkę przespać chyba bo głowa mi pęka dziś wrr Ale cieszę się bo sprzedałam przed chwilką spodnie za 100zł w których i tak nie chodziłam Choć bardzo fajne są i teraz jak na nie patrze to mi szkoda ale wiem, że jakbym je zostawiła to i tak bym nie chodziła, miałam je na sobie 2x i jakoś nie polubiłam..
|
#2831 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() fajnie ze sprzedalas spodnie ![]() dobra ide myc wlosy
|
|
|
|
|
#2832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zarezerwowałam bilety na "Mr. Nobody" ![]() w tv widziałam bardzo ciekawy news - wymyślili żywność z łusek gryki, która ma 0 kalorii. jest już opatentowana i za jakiś czas trafi do sklepów. pokazywali tylko jakieś wafle robione z tych łusek. |
|
|
|
|
#2834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, że udało Ci się spodnie sprzedać ![]() samaraNW kiedy idziesz na ten film? napiszesz potem czy było warto? Nie lubię pisać prac zaliczeniowych bo nigdy nie wiem jak napisać wstęp i zakończenie
|
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
loluska zdjęcie w załączniku. Zasłoniłam twarz, bo mimo nieostrego zdjęcia widać moją głupią minę.
Ja bym chciała na tyle zdać maturę z ang. ![]() blondyneczka dziękuje. ![]() buahhot pokarz ciuszki. ![]() snowhitee dziękuje. Mi tez zestaw z aniołków jeszcze nie doszedł, a co wygrałaś?caate współczuje takiej przygody. Dobrze, że nic Ci się nie stało.
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2837 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ciuszków "na sobie" dzis nie pokaze, bo moj brzuch aktualnie nie wyglada zbyt dobrze bo na zdjeciach (aukcja) chyba widzialas?
|
|
|
|
|
#2838 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- A to na poprawę humoru http://demotywatory.pl/2523367/Sposob-na
|
|
#2839 |
|
Zadomowienie
|
Ja również widziałam te wafle 0 kalorii
Robione z łusek gryki chyba ,o ile się nie mylę. Więc tak , jestem na diecie niskowęglowodanowej i bezglutenowej i bezmlekowej (więc sprawa nieco utrudniona,dlatego nie ma sensu zebym ci pisała co jem ) Ale jeśli chodzi o niskowęglowodanową to możesz wpisać sobie indeks glikemiczny w google i będzie pokazane które produkty mają niski,średni i wysoki poziom. Na podstawie tego możesz ułożyć sobie przykładowy jadłospis.
|
|
|
|
#2840 | |||||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
za spodnie Cytat:
ja też nie wiem nigdy... najgorzej zacząć chyba, potem juz jakoś leci... a co studiujesz??? Cytat:
Cytat:
heheh dobre, dobre ![]() caate wspolczuję bardzo sytuacji... Pan Namolny nie daje za wygrana, wczoraj zaszedł to kumpela powidziała że mnie nie ma w domu dziś napisał czy znajdę czas na herbate- napisałam że nie bo mam mase nauki ... to odpisał : "nawet 10 minut przerwy?! " bezczelny, coraz bardziej mnie wk....
|
|
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
trochę źle z nim postępujesz. mówiąc "nie, bo mam masę nauki", dajesz mu nadzieję na inny raz i nie da Ci spokoju. powinnaś mu napisać : nie i nie mam zamiaru nigdy nigdzie z Tobą wychodzić. wtedy zrozumie, że na poważnie nie jesteś tym zainteresowana. faceci rozumieją tylko dosłowne rzeczy, niestety.
Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2011-01-10 o 20:49 |
|
|
|
#2842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weszłam na swoje forum ze studiów i ludzie jakoś nie szaleją ze stylem pisania ![]() Zreszta z tym gostkiem to i tak nie wiadomo co i jak ![]() samaraNW dobrze powiedziała jak powiedzieć takiemu typkowi ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Aha! polecam Wam taki zabieg parafiny na dłonie
|
|
|
#2843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie co dziewczyny, nikomu nie zycze takiej sytuacji, myslalam ze takie rzeczy to tylko w filmach... kapiel sie udala, teraz sie wybalsamuje, naloze amle i chyba zaraz pojde spac ![]() snow, dobrze Ci poszlo ![]() buahhot, czekam tez na zdjecia real na Tobie ciuszkow szczegolnie tego sweterka i bluzki z zabotem |
|
|
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
ale mam do nadrobienia ;p
Dzisiaj tylko oczyszczenie rano, krem , puder i tusz zaraz do wanny
|
#2846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2847 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak będziesz miec wyraźniejsze foto to wstawiaj bez zastanowienia popodziwiam sobie Cytat:
no to nie jest u mnie tak źle jeszcze :P powodzenia życzę Cytat:
![]() Cytat:
dobrze że nic ci się nie stało, ja wolę nie myśleć co bym w takiej sytuacji zrobiła ja mykam dobranoc
|
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
ja muszę nałożyć dzisiaj balsam brązujący na ciało, bo taka blada jestem
|
|
|
|
#2849 |
|
Zakorzenienie
|
angelinmyheart sliszna ta sukienka
az musialam poogladac swoje zdjecia ze studniowki, tez mialam czerwona, ale i tak uwazam ze TZ ladniej ode mnie wygladal |
|
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
caate pokaż foty ze studniówki
jeszcze jestem chwile
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.

nie chodzę częściej tylko tak raz na 3-4 tyg. teraz pomyślę bo jestem zadowolona z pazurków a sama tak nie umiem
I poszłam dzięki temu, że mam przedłużoną umowę.
powodzenia

ale trudno sie mowi
dobrze bedzie...