Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-10, 18:51   #2821
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
E.J miłego wypadu do kosmetyczki
Dziękuję było fantastycznie

Blondyneczka udane łowy

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość

E.J fajnie masz do kosmetyczki mmm... ja kiedys chodzilam raz w tygodniu minimum do kosmetyczki a teraz jzu nie pamietam kiedy bylam no coz .... ale jak pojde dp pracy to sie wezme za siebie
Ja byłam hmmm z jakiś miesiąc temu, jak nie półtorej nie chodzę częściej tylko tak raz na 3-4 tyg. teraz pomyślę bo jestem zadowolona z pazurków a sama tak nie umiem I poszłam dzięki temu, że mam przedłużoną umowę.

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
hej

wpadłam tylko się zameldować i porobić notatki z neta
i do nauki lecę

proszę o trzymanie kciuków jutro za mnie

dziś nafta na włosy, babydream, a później reszta SPAmowania
powodzenia

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

muszę jeszcze pomalować paznokcie i idę sobie powtórzyć mięśnie na jutro potem na wspólnej i łóżeczko :d nie mam pojęcia jak wstanę jutro o 6 :P
Pocieszę Cię - ja wstaje ok. 5

Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
Hehe to mój Tż jest jakiś inny, bo wszystko sam zrobić potrafi. Ostatnio nawet mi przyszył łatke do koszuli którą przepaliłam
Szyć do jeszcze nie umie

Nie było dziś merza, będzie jutro ale porozmawiałam na jego temat z panią farmaceutką i się okazało, że mimo, że nie jest tani (u mnie kosztuje 40 zł) wiele osób go kupuje i chwali, że jest lepszy od innych tańszych specyfików i jest bardziej przyswajalny od nich

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 19:03   #2822
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez honey1012 Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczyny udzielałam się chwile w 1 części ale potem jakoś znikłam przyjmiecie mnie ponownie?
Nadszedł nowy rok i pora coś zmienić a nie tylko narzekać
Chcę być zadbana i czuć się dobrze w swoim ciele!
witaj

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

loluska ta mgiełka działa jak tonik, więc polecam

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:
to moje dzisiejsze zdobycze
krem ziaja.zaczelam chodzic na solarium wiec go kupilam bopodobno pomaga w opalaniu,
lactacyd bo mam ostatnio problemy jakies infekcje czesto a od dawna nic nie mialam chyba przez depilacje.
tunika bardzo fajna taka zwiewna przezroczysta rekawy cos w rodzaju kimona-9zl w lumpie
sweterek bardzo lubie takie krotkie sweterki ten bardzo seksowny obcisly bardzo seksi w nim wygladam i jak nowy -7 zl w lumpie
super ciuszki, ja jutro wybieram się do lumpa, może coś znajdę

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 19:12   #2823
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dziewczyny help!!! jak się robi przypis w wordzie??? bo zapomniałam

Stary 2011-01-10, 19:39   #2824
Donka94
BAN stały

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Dziewczyny help!!! jak się robi przypis w wordzie??? bo zapomniałam
http://www.tipy.pl/artykul_1171,jak-...w-wordzie.html
Donka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 19:41   #2825
caate
Zakorzenienie

GG do caate

co do tego ang, to wiem, ze moje nastawienie jest takie, bo nie czailam tego jak tak mozna... przepisywalam sie w liceum z klasy francuskiej (tam byl nuiemiecki rozszerzony), do medialno-artystycznej i dopiero od 2klasy liceum mialam do czynienia z ang. zdawalam egzamin do tej klasy, zdalam, slabo bo na 51%, ale uczylam sie sama. Na koniec 3kl mialam 3, bo widzialam fakt odstaawalam od reszty grupy, ale to byl poziom bardzo zaawansowany. w 3klasie zmienil sie nauczyciel, dopuscil mnie raz do glosu, stwierdzil ze za dlugo gadam, wiec aktywnoscia nie moglam nadrobic-balam sie, a ze on nie robil sprawdzainow, to nie mialam miec z czego ocen i tak udupil 11osob (13os miala grupa), chodzilismy z tym do dyrekcji itp ale nic nie dalo, wiec postawilam na niemiecki i juz. w tej szkole jest angielski i francuski, nie ma innego wyboru niestety, dlatego musze jakims cudem nauczyc sie tego jezyka...

a wiecie,ze rezygnuje z Zuzi? jakos tyg temu oznajmilam to rodzicom, maja miesiac na poszukanie kogos, bo za malo zarabiam i mi sie to kompletnie juz nie oplaca, a teraz wazniejszy mi ten ang. to powiedzialam rodzicom, ze nie mam jak dojezdzac, bo miesiecznie robie 800km lacznie na dobieranie Zuzi i to jest zbyt wysoka eksploatacja samochodu z czym wiaza sie wymiany czesc (rozrzad,swiece,tuleje,am ortyzatory,filtry itp a droga to tam bardziej dziurawa niz asfaltowa jest) a Zuzia dzisiaj jak zobaczyla mnie w przedszkolu, to do mnie 'kotku, ja juz wiem, wybudujesz dom kolo mnie i nie bedziesz musiala do mnie jezdzic i bedziesz codziennie ze mna'

no i wracam od niej, byla wieeelka mgla, no nic nie bylo widac mleko, w pewnym momencie rzeka wylala na droge, a to juz takie wioski sa, ze auta malo kiedy jezdza no i tam sa mosty straszne, strome i waskie ze 1auto sie miesci i trzeba przepuszczac, i dzisiaj jak mialam ten most wylecialam z niego i zawislam jednym kolem... ogolnie widzialam smierc przed oczami, ze wpadne do tej rzeki i sie utopie...
jestem blada jak sciana, musialam biegac po jakis meiszkancach i prosic, zeby ktos mnie wyciagnal... tak sie zastanawiam, nie wiem co lepiej bo barirka dalej sie zacyznala tak od polowy mostu i moze bym sie na niej zatrzymala, ale wtedy bym uszkodzila przod, a tak to zawislam na podwoziu... no ogolnie masakra, w zyciu nie mialam czegos takiego, hamuje i czuje jak wpadam w poslizg, skrecam w prawo auto jedzie prosto, lece po tym lodzie i nic nie moge zrobic..
a najlepszsze jest to, ze koles duzym volvo mnie wyciagal i sie slizgal tak sam i sie stoczyl do rowu, wiec ja wisze na moscie, a on w rowie i dopiero jakis bus nas powyciagal, no wiec, zarysowalam ta listwe na samym dole i troche halogen, mam nadzieje, ze cale podwozie jest.. i to bylo podwierdzenie, ze Zuzia to zly pomysl, bo ja mimo, ze dobrze jezdze, drogi sa jakie sa, a ja nie poswiece dla niej samochodu,ani zdrowia...

przepraszam za tego offa, ale jestem sparalizowana strachem, ide odpoczac w goracej wannie pelnej piany i zrobie jakies spa, zeby sie zrelaksowac...
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 19:42   #2826
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
to moje dzisiejsze zdobycze
krem ziaja.zaczelam chodzic na solarium wiec go kupilam bopodobno pomaga w opalaniu,
lactacyd bo mam ostatnio problemy jakies infekcje czesto a od dawna nic nie mialam chyba przez depilacje.
tunika bardzo fajna taka zwiewna przezroczysta rekawy cos w rodzaju kimona-9zl w lumpie
sweterek bardzo lubie takie krotkie sweterki ten bardzo seksowny obcisly bardzo seksi w nim wygladam i jak nowy -7 zl w lumpie
ale fajne zdobycze

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
angelwithoutsoul dziękuje.

loluska, jak chcesz to mogę wstawić zdjęcie całej sukienki, ale całe jest rozmazane, wiec dużo nie widać. :/ I Tobie też dziękuje.

honey1012 witaj. Podoba mi się Twój opis i przyłącze się do postanowień. Szczególnie co do prawka, którego od 3 lat boje się zrobić i co do angielskiego.

Też tak mam. W sobotę mam mówić przy wszystkich o książce, którą miałam przetłumaczyć, a w ndz. zaliczenie z przedsiębiorczości.

Kupiłam dzisiaj płatki kosmetyczne, olejek ten z Babydream co pisałyście i niebieską torebkę za 6 zł. Kiedyś ją miałam, ale pasek mi się urwał, a za tyle to mogę kupić nową.
prawko fajna rzecz- nie jest wcale strasznie, dla mnie to byla frajda uwielbiam prowadzic auto..

Cytat:
ciesze sie kochana. a co do paznokci to skad taka zmiana ?

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

zaraz poogladam wasze nowe fotki
ja tak czytam i czytam wszytskie si euczycie a ja mam skonczone tylko liceum z matura jak narazie i nic wiecej, chcialabym wrocic do szkoly ale jak narazie musze poszukac pracy a pozniej pomysle o szkole.....jak zaczne zarabiac i bede miala wiecej kasy to zaczne lepiej o siebie dbac, kupie te witaminki o ktorych piszecie i wogole nakupuje kosmetykow bo teraz to juz wszytsko mi sie pokonczylo szykuje mi sie praca w biurze mam nadzieje ze sie uda narazie czekam moj teść ma mi zalatwic

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

hej witaj
dobre postanowienia na nowy rok

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

E.J fajnie masz do kosmetyczki mmm... ja kiedys chodzilam raz w tygodniu minimum do kosmetyczki a teraz jzu nie pamietam kiedy bylam no coz .... ale jak pojde dp pracy to sie wezme za siebie
najwazniejsze ze masz maturę to na studia możesz pójsc kiedy Ci pasuje

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny

wiecie ze przyszly do mnie juz ciuchy z allegro? ale tempo

swoja droga egzamin psozedl mi do d... ale trudno sie mowi

Kitka ja chyba zapisze sie na cwiczenia gdzies zeby wspomoc moje odchudzanie
oj ja też bym chciała się zapisac gdzies ale nie wiem czy czas znajde...
egzamin dobrze bedzie...

ide wypić red bulla i do nauki,wrrr

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 19:44   #2827
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
(...)oj ja też bym chciała się zapisac gdzies ale nie wiem czy czas znajde...
egzamin dobrze bedzie...

ide wypić red bulla i do nauki,wrrr
jesli sie zapisze gdzies to dopiero po sesji, bo teraz ciezko z czasem pelno nauki i jakbym do tego dorzucila diete to do lata chyba schudne ?

caate
dobrze ze nic Ci nie jest

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-01-10 o 19:52
buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 19:48   #2828
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dziękuję też już znalazłam skrót "alt + j"

caate masakra jakaś, dobrze, że nic Ci się nie stało

Stary 2011-01-10, 19:55   #2829
Donka94
BAN stały

caate masakra :O dobrze, ze 'tylko' tak się skonczylo
Donka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 19:55   #2830
snowhitee
Zakorzenienie

Buahhot no taka szczoteczka to super sprawa, tylko pozazdrościć
Caate jejku współczuję Wyobrażam sobie co musiałaś przeżywać.. A Zuzia niesamowite ma pomysły zresztą jak każde małe dziecko

A ja idę się na chwilkę przespać chyba bo głowa mi pęka dziś wrr
Ale cieszę się bo sprzedałam przed chwilką spodnie za 100zł w których i tak nie chodziłam Choć bardzo fajne są i teraz jak na nie patrze to mi szkoda ale wiem, że jakbym je zostawiła to i tak bym nie chodziła, miałam je na sobie 2x i jakoś nie polubiłam..

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 19:59   #2831
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Caate jejku współczuję Wyobrażam sobie co musiałaś przeżywać.. A Zuzia niesamowite ma pomysły zresztą jak każde małe dziecko

Ale cieszę się bo sprzedałam przed chwilką spodnie za 100zł w których i tak nie chodziłam Choć bardzo fajne są i teraz jak na nie patrze to mi szkoda ale wiem, że jakbym je zostawiła to i tak bym nie chodziła, miałam je na sobie 2x i jakoś nie polubiłam..
oj, to odpocznij sobie, ja tez chetnie bym sie polozyla, ale jutro mam kolo z angielskiego i musze sie uczyc
fajnie ze sprzedalas spodnie i to za stowke

dobra ide myc wlosy

Stary 2011-01-10, 20:08   #2832
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:

za sprzedaż spodni

Stary 2011-01-10, 20:10   #2833
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
no i wracam od niej, byla wieeelka mgla, no nic nie bylo widac mleko, w pewnym momencie rzeka wylala na droge, a to juz takie wioski sa, ze auta malo kiedy jezdza no i tam sa mosty straszne, strome i waskie ze 1auto sie miesci i trzeba przepuszczac, i dzisiaj jak mialam ten most wylecialam z niego i zawislam jednym kolem... ogolnie widzialam smierc przed oczami, ze wpadne do tej rzeki i sie utopie...
jestem blada jak sciana, musialam biegac po jakis meiszkancach i prosic, zeby ktos mnie wyciagnal... tak sie zastanawiam, nie wiem co lepiej bo barirka dalej sie zacyznala tak od polowy mostu i moze bym sie na niej zatrzymala, ale wtedy bym uszkodzila przod, a tak to zawislam na podwoziu... no ogolnie masakra, w zyciu nie mialam czegos takiego, hamuje i czuje jak wpadam w poslizg, skrecam w prawo auto jedzie prosto, lece po tym lodzie i nic nie moge zrobic..
a najlepszsze jest to, ze koles duzym volvo mnie wyciagal i sie slizgal tak sam i sie stoczyl do rowu, wiec ja wisze na moscie, a on w rowie i dopiero jakis bus nas powyciagal, no wiec, zarysowalam ta listwe na samym dole i troche halogen, mam nadzieje, ze cale podwozie jest.. i to bylo podwierdzenie, ze Zuzia to zly pomysl, bo ja mimo, ze dobrze jezdze, drogi sa jakie sa, a ja nie poswiece dla niej samochodu,ani zdrowia...

przepraszam za tego offa, ale jestem sparalizowana strachem, ide odpoczac w goracej wannie pelnej piany i zrobie jakies spa, zeby sie zrelaksowac...
dobrze, że Tobie nic się nie stało

zarezerwowałam bilety na "Mr. Nobody"

w tv widziałam bardzo ciekawy news - wymyślili żywność z łusek gryki, która ma 0 kalorii. jest już opatentowana i za jakiś czas trafi do sklepów. pokazywali tylko jakieś wafle robione z tych łusek.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 20:18   #2834
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:

super, że udało Ci się spodnie sprzedać

samaraNW
kiedy idziesz na ten film? napiszesz potem czy było warto?

Nie lubię pisać prac zaliczeniowych bo nigdy nie wiem jak napisać wstęp i zakończenie

Stary 2011-01-10, 20:22   #2835
angelinmyheart
Zakorzenienie

loluska zdjęcie w załączniku. Zasłoniłam twarz, bo mimo nieostrego zdjęcia widać moją głupią minę. Ja bym chciała na tyle zdać maturę z ang.

blondyneczka dziękuje.

buahhot pokarz ciuszki.

snowhitee dziękuje. Mi tez zestaw z aniołków jeszcze nie doszedł, a co wygrałaś?

caate współczuje takiej przygody. Dobrze, że nic Ci się nie stało.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN4912.jpg (92,3 KB, 51 załadowań)

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 20:22   #2836
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:

samaraNW

Nie lubię pisać prac zaliczeniowych bo nigdy nie wiem jak napisać wstęp i zakończenie
jutro idę i pewnie, że napiszę
Stary 2011-01-10, 20:24   #2837
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
loluska zdjęcie w załączniku. Zasłoniłam twarz, bo mimo nieostrego zdjęcia widać moją głupią minę. Ja bym chciała na tyle zdać maturę z ang.

blondyneczka dziękuje.

buahhot pokarz ciuszki.

snowhitee dziękuje. Mi tez zestaw z aniołków jeszcze nie doszedł, a co wygrałaś?

mozesz powiedziec skad ta sukienka? bo gdzies ja widzialam

ciuszków "na sobie" dzis nie pokaze, bo moj brzuch aktualnie nie wyglada zbyt dobrze bo na zdjeciach (aukcja) chyba widzialas?

Stary 2011-01-10, 20:31   #2838
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
jutro idę i pewnie, że napiszę
Dziękuję będę czekać

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

A to na poprawę humoru http://demotywatory.pl/2523367/Sposob-na

Stary 2011-01-10, 20:40   #2839
magne
Zadomowienie

Ja również widziałam te wafle 0 kalorii Robione z łusek gryki chyba ,o ile się nie mylę.
Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość

A możesz napisać co jesz w ciągu dnia? Tak dla przykładu.

Więc tak , jestem na diecie niskowęglowodanowej i bezglutenowej i bezmlekowej (więc sprawa nieco utrudniona,dlatego nie ma sensu zebym ci pisała co jem ) Ale jeśli chodzi o niskowęglowodanową to możesz wpisać sobie indeks glikemiczny w google i będzie pokazane które produkty mają niski,średni i wysoki poziom. Na podstawie tego możesz ułożyć sobie przykładowy jadłospis.
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 20:41   #2840
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
jesli sie zapisze gdzies to dopiero po sesji, bo teraz ciezko z czasem pelno nauki i jakbym do tego dorzucila diete to do lata chyba schudne ?

caate
dobrze ze nic Ci nie jest
na pewno schudniemy

Cytat:

za spodnie

Cytat:

samaraNW

ja też nie wiem nigdy... najgorzej zacząć chyba, potem juz jakoś leci... a co studiujesz???
Cytat:

blondyneczka dziękuje.

buahhot pokarz ciuszki.

jaka figura

Cytat:
Dziękuję będę czekać

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

heheh dobre, dobre

caate wspolczuję bardzo sytuacji...

Pan Namolny nie daje za wygrana, wczoraj zaszedł to kumpela powidziała że mnie nie ma w domu dziś napisał czy znajdę czas na herbate- napisałam że nie bo mam mase nauki ... to odpisał : "nawet 10 minut przerwy?! " bezczelny, coraz bardziej mnie wk....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 20:45   #2841
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Pan Namolny nie daje za wygrana, wczoraj zaszedł to kumpela powidziała że mnie nie ma w domu dziś napisał czy znajdę czas na herbate- napisałam że nie bo mam mase nauki ... to odpisał : "nawet 10 minut przerwy?! " bezczelny, coraz bardziej mnie wk....
trochę źle z nim postępujesz. mówiąc "nie, bo mam masę nauki", dajesz mu nadzieję na inny raz i nie da Ci spokoju. powinnaś mu napisać : nie i nie mam zamiaru nigdy nigdzie z Tobą wychodzić. wtedy zrozumie, że na poważnie nie jesteś tym zainteresowana. faceci rozumieją tylko dosłowne rzeczy, niestety.

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2011-01-10 o 20:49
Stary 2011-01-10, 20:51   #2842
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:

ja też nie wiem nigdy... najgorzej zacząć chyba, potem juz jakoś leci... a co studiujesz???

Studiuje administrację Weszłam na swoje forum ze studiów i ludzie jakoś nie szaleją ze stylem pisania Zreszta z tym gostkiem to i tak nie wiadomo co i jak

samaraNW dobrze powiedziała jak powiedzieć takiemu typkowi tylko brutalna prawda w oczy może pomóc

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Aha! polecam Wam taki zabieg parafiny na dłonie rewelacja

Stary 2011-01-10, 20:53   #2843
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję będę czekać

niezłe

Stary 2011-01-10, 21:03   #2844
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
trochę źle z nim postępujesz. mówiąc "nie, bo mam masę nauki", dajesz mu nadzieję na inny raz i nie da Ci spokoju. powinnaś mu napisać : nie i nie mam zamiaru nigdy nigdzie z Tobą wychodzić. wtedy zrozumie, że na poważnie nie jesteś tym zainteresowana. faceci rozumieją tylko dosłowne rzeczy, niestety.
dokladnie, tylko ze Kitka wspominala, ze chce to lagodnie zalatwic, bo to sasiad... ale ja juz bym nie wytrzymala i napisala mu wlasnie, ze nie mam ochoty utrzymywac z nim kontaktu, bo czuje sie osaczona, a on jest nachalny i nie cierpisz takich facetow, dlatego nie masz zamiaru sie z nim spotykac, bo czujesz sie zmeczona jego osoba, a Twoje zdanie o nim juz sie nie zmieni, bo pokazal swoje prawdziwe natretne oblicze. chociaz zrobisz jak uwazasz, ale wiem ze niedlugo wybuchniesz i wtedy slowa same wyplyna Ci z ust

wiecie co dziewczyny, nikomu nie zycze takiej sytuacji, myslalam ze takie rzeczy to tylko w filmach...

kapiel sie udala, teraz sie wybalsamuje, naloze amle i chyba zaraz pojde spac

snow, dobrze Ci poszlo
buahhot, czekam tez na zdjecia real na Tobie ciuszkow szczegolnie tego sweterka i bluzki z zabotem
Stary 2011-01-10, 21:07   #2845
xjustyniaaax
Zakorzenienie

ale mam do nadrobienia ;p

Dzisiaj tylko oczyszczenie rano, krem , puder i tusz
zaraz do wanny
Stary 2011-01-10, 21:12   #2846
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
dokladnie, tylko ze Kitka wspominala, ze chce to lagodnie zalatwic, bo to sasiad... ale ja juz bym nie wytrzymala i napisala mu wlasnie, ze nie mam ochoty utrzymywac z nim kontaktu, bo czuje sie osaczona, a on jest nachalny i nie cierpisz takich facetow, dlatego nie masz zamiaru sie z nim spotykac, bo czujesz sie zmeczona jego osoba, a Twoje zdanie o nim juz sie nie zmieni, bo pokazal swoje prawdziwe natretne oblicze. chociaz zrobisz jak uwazasz, ale wiem ze niedlugo wybuchniesz i wtedy slowa same wyplyna Ci z ust
ja myślę, że czy załatwi się to łagodnie czy nie i tak będzie niezręcznie. a tak i Kitka i ten chłopak się męczą, bo Ona ma go dość, a on ma ciągle nadzieję, bo w sumie dostaje do niej powód.
Stary 2011-01-10, 21:19   #2847
loluska
Zakorzenienie

Cytat:

blondyneczka dziękuje.

buahhot pokarz ciuszki.

ślicznie jak będziesz miec wyraźniejsze foto to wstawiaj bez zastanowienia popodziwiam sobie

Cytat:
Dziękuję było fantastycznie

Blondyneczka udane łowy

Ja byłam hmmm z jakiś miesiąc temu, jak nie półtorej nie chodzę częściej tylko tak raz na 3-4 tyg. teraz pomyślę bo jestem zadowolona z pazurków a sama tak nie umiem I poszłam dzięki temu, że mam przedłużoną umowę.

powodzenia

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Pocieszę Cię - ja wstaje ok. 5

Szyć do jeszcze nie umie

Nie było dziś merza, będzie jutro ale porozmawiałam na jego temat z panią farmaceutką i się okazało, że mimo, że nie jest tani (u mnie kosztuje 40 zł) wiele osób go kupuje i chwali, że jest lepszy od innych tańszych specyfików i jest bardziej przyswajalny od nich

no to nie jest u mnie tak źle jeszcze :P powodzenia życzę

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
witaj

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

loluska ta mgiełka działa jak tonik, więc polecam

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

super ciuszki, ja jutro wybieram się do lumpa, może coś znajdę
o no to teraz się skuszę

Cytat:
co do tego ang, to wiem, ze moje nastawienie jest takie, bo nie czailam tego jak tak mozna... przepisywalam sie w liceum z klasy francuskiej (tam byl nuiemiecki rozszerzony), do medialno-artystycznej i dopiero od 2klasy liceum mialam do czynienia z ang. zdawalam egzamin do tej klasy, zdalam, slabo bo na 51%, ale uczylam sie sama. Na koniec 3kl mialam 3, bo widzialam fakt odstaawalam od reszty grupy, ale to byl poziom bardzo zaawansowany. w 3klasie zmienil sie nauczyciel, dopuscil mnie raz do glosu, stwierdzil ze za dlugo gadam, wiec aktywnoscia nie moglam nadrobic-balam sie, a ze on nie robil sprawdzainow, to nie mialam miec z czego ocen i tak udupil 11osob (13os miala grupa), chodzilismy z tym do dyrekcji itp ale nic nie dalo, wiec postawilam na niemiecki i juz. w tej szkole jest angielski i francuski, nie ma innego wyboru niestety, dlatego musze jakims cudem nauczyc sie tego jezyka...

a wiecie,ze rezygnuje z Zuzi? jakos tyg temu oznajmilam to rodzicom, maja miesiac na poszukanie kogos, bo za malo zarabiam i mi sie to kompletnie juz nie oplaca, a teraz wazniejszy mi ten ang. to powiedzialam rodzicom, ze nie mam jak dojezdzac, bo miesiecznie robie 800km lacznie na dobieranie Zuzi i to jest zbyt wysoka eksploatacja samochodu z czym wiaza sie wymiany czesc (rozrzad,swiece,tuleje,am ortyzatory,filtry itp a droga to tam bardziej dziurawa niz asfaltowa jest) a Zuzia dzisiaj jak zobaczyla mnie w przedszkolu, to do mnie 'kotku, ja juz wiem, wybudujesz dom kolo mnie i nie bedziesz musiala do mnie jezdzic i bedziesz codziennie ze mna'

dobrze że nic ci się nie stało, ja wolę nie myśleć co bym w takiej sytuacji zrobiła

ja mykam dobranoc

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 21:20   #2848
agusiownik
Zakorzenienie

ja muszę nałożyć dzisiaj balsam brązujący na ciało, bo taka blada jestem

Stary 2011-01-10, 21:28   #2849
caate
Zakorzenienie

GG do caate

angelinmyheart sliszna ta sukienka

az musialam poogladac swoje zdjecia ze studniowki, tez mialam czerwona, ale i tak uwazam ze TZ ladniej ode mnie wygladal on mial piekny garnitur
Stary 2011-01-10, 21:42   #2850
loluska
Zakorzenienie

caate pokaż foty ze studniówki jeszcze jestem chwile

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości