|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Ufff, coś tam naskrobałam, jutro tylko upiększę prace i może takie pełne 2 strony będą
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
buahhot pożyczyłam od koleżanki, ale moja koleżanka też gdzieś taką samą widziała tylko, że srebrną.
A aukcje widziałam. ![]() Kitka dzięki, choć teraz zauważyłam, że na tym zdjęciu się garbię. ![]() loluska mam nadzieje, że od fotografa zdjęcia będą fajne. To ja teraz będę czekać na Twoje zdjęcia. ![]() caate też mi się strasznie podoba i tak świetnie się w niej czułam. Choć jest wąska to super się w niej tańczyło.
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
no dobrze, wkleje za te moje offy
ale nie moge znalezc tych ladniejszych, tutaj na nk masz wiecej jak chcesz ![]() http://nk.pl/profile/73500/gallery/album/3 malowalam i czesalam sie sama ![]() jeju kiedy to bylo, oje poczatki z eyelinerem pamietam
Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-01-10 o 21:54 |
|
|
|
#2854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale zabawa byla super,tanczenie do 5nad ranem i jako nieliczna nie sciagnelam butow, naprawde super wygodne do tanczenia sa, bo maja platforme ostatnie zdjecie pokazuje to Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-01-10 o 21:58 |
|
|
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
caate cudnie wyglądałaś, a ta fryzura. Nie mogę oderwać od Ciebie oczu.
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
caate suuuper
![]() Ja jestem na tyle stara, że za moich czasów to miałam na studniówce gorset i długą spódnicę do tego No i meeega krótkie włosy
|
|
#2857 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Przespałam się ponad godzinkę i ból głowy minął uf
![]() Dzięki dziewczyny ![]() Ja też się bardzo cieszę, że za tyle sprzedałam Choć jak wcześniej napisałam teraz żałuję ale przejdzie mi ![]() Cytat:
A ja skromnie, wygrałam zestaw Olay A Ty? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Rzeczywiście chłopak uparty jak nie wiem co.. I głupia sytuacja, nie wiadomo do końca co robić bo jak pisałaś chcesz to delikatnie załatwić.. Ale ja bym chyba już nie wytrzymała i wybuchła ![]() Choć z drugiej str to miło tak widzieć jak komuś zależy i jak się stara ![]() Cytat:
Ja to w ogóle Tobą oczarowana jestem bo masz taką urodę jaka zawsze mi się podobała
|
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
E.J. ja na swojej też miałam gorset i spódnicę.
![]() snowhitee dzięki jeszcze raz. Ja niby jeszcze skromniej, bo zestaw Pantene, albo bardzo się ciesze.
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
caate pięknie wyglądałaś
|
|
|
|
#2860 | ||
|
Raczkowanie
|
angelinmyheart śliczna sukienka
Cytat:
![]() Cytat:
To musiały być fajne spodnie jak poszły za taką cene ![]() Wiesz co lepiej go przegoń póki możesz. Ja miałam kiedyś prześladowce, faceta wogóle nie znałam, a łaził za mną wszędzie. Zaczęłam się go bać, bo później idąc wieczorem na impreze zagadał i doskonale wiedział gdzie ide i jak moje plany wyglądają. Zaczął być nachalny i nie było dnia co by za mną nie szedł, albo nie zaczepiał. Czułam się jak w filmie, moja mama chciała zadzwonić na policje. Naprawdę czułam wielki niepokój, zwłaszcza jak gdzieś wychodziłam w nocy i on się pojawiał. Moje koleżanki nawet kiedyś go zaczepiły i mówiły żeby dał mi spokój. Na szczęście po jakimś roku w końcu do niego dotarło, że nic z tego nie bd i od tego czasu już mnie nie gnębi.
|
|
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie inne, w sklepach szybciutko się rozeszły i dlatego pewnie
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
angelwithoutsoul dziękuje.
|
|
#2863 |
|
Raczkowanie
|
Witam właśnie Was nadrobiłam ostatnio nie mam na nic czasu. Jutro idę do biblioteki wypożyczyć książki do pracy licencjackiej a potem nauka na piątek na egzamin i weekend na uczelni. Dziś była tylko podstawa.
angelinmyheart ślicznie wyglądałaś. caate dobrze, że nic Ci się nie stało
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
Eh, dziewczyny...:/ Kurdę, nie wiem jakim cudem ale co chcę dodać jakiegoś posta ze swojego kompa to mi nie chce go wyświetlić ;/ Nie wiem czemu :/
|
|
|
|
#2865 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczyny
czuje sie oszolomiona ![]() Cytat:
![]() sama sie czesalam, bo moja studniowka zaraz po swietahc byla, przelozyli ja na wczesnijeszy termin i zapisalam sie do fryzjera na 10rano, a ze to sobota byla i w nocy spadl taki snieg, ze zakopalam sie samochodem pod domem i nie mialam jak do fryzjera dojechac to sama sie uczesalam, do dzis zaluje, bo zawsze chcialam zeby fryzjer zrobil mi fryz, a to byla okazja idealna, no ale niestety bylo tyle sniegu, a o 9rano niewiele w sobote ludzi jechalo i paietam, ze na studniowke jechalismy prawie 2h, tzn ja najpierw do TZta i od niego, bo mialam na drugim koncu miasta i u niego sie malowalam i ubieralam, bo balam sie ze jak sie zakopie, to splynie mi caly make up ![]() dobrze, ze spodni zalujesz, tzn ze sa ladne i warte ceny ![]() Cytat:
ja na TZta studniowke mialam piekna czarna ![]() ale on nie ma zdjec, tylko jakies na plytce, ja nawet ich nie widzialam taka mialam jak w zalaczniku naTZta studniowce, wygladalam w niej bajecznie Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-01-10 o 22:26 |
||
|
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
ja już po ćwiczeniach, małym SPA i idę spać. dobranoc
|
|
|
|
#2867 |
|
Raczkowanie
|
Caate, co do Twoich przygód, dobrze, że Ci się nic nie stało
Snow, nie żałuj, kupisz nowe ![]() Buahhot, fajnie, że ciuszki przyszły takie, jak oczekiwałaś no i bardzo szybko Pozbądź się kompleksu "brzucha" i zaprezentuj Kitka, nieciekawa sytuacja z panem natarczywym, może powinnaś być bardziej stanowcza? Przyszły mi dziś "stingi od Kingi", które wygrałam na fejsie Już drugie, bardzo ładne Ja mam w czwartek połowinki, a tu taki nastrój studniówkowo-zabawowy panuje, więc na pewno pochwalę się zdjęciami Idę zaraz nałożyć samoopalacz... Ogólnie przespałam dziś praktycznie cały dzień, a małą jego część spędziłam z moim byłym - ostatnio ciągle spotykamy i naprawdę dobrze mi z nim jest, w sensie, że dobrze się rozmawia, zero sprzeczek itd...
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
caate sukienka idealna dla Ciebie
|
|
#2869 | ||
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() Cytat:
![]() widze, ze kolejna zabiegana studentka ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
Niezapominajka 89 dziękuje.
![]() caate boska ta sukienka. ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- marthaaa to teraz czekamy na Twoje zdjęcia.
|
|
#2871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() az nie zatkalo co napisalas, musze to przetrawic ![]() ja zaluje bardzo, ze jestem taka niska, ale nie mozna miec wszystkiego. a na 100dniowce swojej bylam wlasnie tak swiezo po dekoloryzacji, pamietam jak sie balam, ze bede ruda boze ile wspomnien sie wiaze,eh![]() chyba zaloze wreszcie fb, ciagle ktos cos tam wygrywa ![]() co do bylego, to sama chyba niebawem sie przekonasz na cyzm stoisz ![]() noo byla rewelka a jeszcze szukalam w sklepach 2tyg sukienki okazalo sie, ze nic nie ma, w ostatniej chwili mama poprosila ciocie,zeby mi uszyla i uszyla mi w 2,5dnia (w dzien studniwoki rano odbieralam )identyczna i to byl strzal w dziesiastke, lezy taka piekna w szafie, chcialabym ja kiedys zalozyc, ale watpie zeby byla oakzja, bylam w niej na 2studniowka (Tzta i jego przyjaciela), a na swoja mialam ta czerwona, a ona uniwersalna jest, bo ten szyfon sie odpina, czyli juz inny styl powstaje![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
![]() widze, ze wieczorek wspomnien nam powstal ![]() |
||
|
|
|
#2873 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w związku już nigdy nie jest tak kolorowo...Caate, nie ma co trawić, sama prawda, jesteś piękną kobietą, musisz znać swoją wartość i mieć tego świadomość Angelinmyheart, no pewnie w piątek będą jakieś Mam nadzieję, że takie nadające się tu heheJa ostatnią taką imprezę, na której 'wyglądałam', jaką miałam, to był bal gimnazjalny no i wesela...
|
|
#2874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to co ja mam powiedzieć? bo dla mnie już nazewnictwa brakło
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
Caate ta czarna suknie również przepiękna
![]() Marthaaa nie kuś nowymi spodniami bo miałam na co inne te pieniążki przeznaczyć I fajnie, że tak dobrze się dogadujesz z byłym, może coś z tego będzie?
|
#2876 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
juz wczesniej mialam mowic, ale jakos z glowy mi wypadlo
|
|
|
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, zdołowałam się stanem konta, co z tego że wypłata przyszła jak taka niska, że większość debet zjadł, a teraz nawet debetu nie mam tylko jakiś kredyt limitowy przyznany...
dobrze, że w końcu za styczeń mi zapłacą jak człowiekowi ech, kasy coraz mniej a tu ledwo połowa miesiąca No ale nie smęcę Wam dalej, idę poćwiczyć i spać, do jutra na pewno mi przejdzie gorszy nastrój. Dziś tylko podstawa no i balsam antycell i tyle. Dobrej nocy Laseczki
|
|
#2878 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ah jak sobie przypomne![]() tez niska ![]() przepraszam, ja tak mowie niska i wysoka ![]() chodzi o to,ze chcialaby miec dluzsze nogi ![]() Cytat:
przyznac mi sie, ktora jest z Kazimierza Wielka i mnie na nk podgladala ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
TZtowi nie bede mowic, bo ostatnio jak powiedzialam,ze napisalyscie ze jest przystojny to mi nie wierzyl i musialam mu posty pokazywac teraz jest szczuplejszy na twarzy moim zdaniem. a jak znajde te zdjecia z jego 100, to bylo 3lata temu to dopiero bedzie chuda mordka i taki koxxik
|
|||
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
caate mam pytanie, jak znalazłaś pracę, jako opiekunka Zuzi?
Ja to zawsze miałam z 2 stron niania.pl i szukam-opiekunki.pl, ale ostatnio nic tam ciekawego nie ma, a szukam czegoś na pół etatu by połączyć dwie prace.
|
|
#2880 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() no nic, ja ide uczyc sie angola to tyle z dzisiejszej rozrywki...dobranoc wszystkim
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

A aukcje widziałam. 

Ja też się bardzo cieszę, że za tyle sprzedałam
za spodnie 

To musiały być fajne spodnie jak poszły za taką cene 

to co ja mam powiedzieć?