|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011
Inutil wróciła do domu bez swojego drugiego serduszka
Inutil kochana trzymaj się,bądź dzielna. Elianka,Glizda, Kasiahexe,Inutil cały czas o Was myślę ... trzymajcie się dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#4052 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieeee ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4054 |
|
Rozeznanie
|
o matko
;( Inutil - trzymaj się dzielnie!!!dobijają mnie te straszne wiadomości, tyle ze sobą jesteśmy że mi się już wydawało, że nic złego stać się nie może
|
|
|
|
#4055 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4056 |
|
Zadomowienie
|
Inutil
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stapelka też tak się czuję, a zło czai się cały czas ![]() ![]() Inutil, jesteśmy z tobą, przytulamy i pocieszamy ![]() ![]() ![]() ![]() ;( |
|
|
|
#4057 |
|
Raczkowanie
|
bardzo mi przykro;(
iwona |
|
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
cholera jasna, przez to mozna samemu zwariowac... Inutil - przeciez wszystko bylo ok...
jutro ja mam gina, troche sie martwie, bo nie mam mdłosci. troche schizuje... do tego maż mnie denerwuje ze mam wziac jeszcze wolne, a ja sie dobrze czuje,tyle ze senna jestem i chyba jakies ciche dni zarzadze bo mnie juz nosi... |
|
|
|
#4059 |
|
Zadomowienie
|
Inutil tak mi cholernie przykro
![]() ![]() wiem co czujesz...coraz częściej, jak czytam tu te straszne wiadomości, co się co jakiś czas pokazują...wracają złe wspomnienia Dlaczego takie rzeczy się w ogóle zdarzają??? Trzymaj się dzielnie, nie będzie łatwo, ale czas leczy rany
|
#4060 |
|
Zadomowienie
|
Monia, może lepiej weź to wolne. Odpoczywaj i się relaksuj. Ja chyba też powinnam a jutro mam maraton od 15do 20:/
|
|
|
|
#4061 |
|
Zadomowienie
|
Inutil kochanie bardzo mi przykro wiem ze to cholernie boli
Kochane cały czas Was podczytuje jestem Wami całym serduchem wierze ze Wam się uda ![]() ![]() Ja własnie dzisiaj wyszłam ze szpital i jest coraz lepiej, chociaż boli jak nie wiem co to mam przy sobie kochających ludzi którzy wspierają mnie z całego serca, a najbardziej mój najukochanszy mąż teraz wiem ze decyzja o małżenstwie była najlepsza w moim życiu!!! Buziaczki dla Was i Waszych kochanych dzieciątek |
|
|
|
#4062 |
|
Zadomowienie
|
Kasia, ekstra, że twoi bliscy tak sie sprawdzaja, ze jestescie tak blisko z mężem
My tu o Tobie też myślimy![]() Aby wszystko wam sie poukladalo jak najlepiej
|
|
|
|
#4063 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4064 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo mi przykro... to nie jest sprawiedliwe...
|
|
#4065 |
|
Wtajemniczenie
|
Inutil bardzo, bardzo współczuję
trzymaj się kochana...kasiahexe to najważniejsze, że w takich trudnych chwilach można liczyć na najbliższych, a przede wszystkim na męża... |
|
|
|
#4066 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze az lzy stanely w oczach
![]() i coraz bardziej zaczynam sie bac.. jeszcze to chorobsko co sie przypeletalo ![]() Dziewczyny trzymam kciuki zeby nastepnym razem sie udalo..
|
|
|
|
#4067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o Inflancką, to u mnie to jest na razie numer jeden w rozważaniach gdzie rodzić. MOje dwie bliskie koleżanki tam ostatnio rodziły (jedna w październiku 2009, druga w lipcu 2010) i są bardzo zadowolone. Tzn. podobała im się opieka przy porodzie, pokoje porodowe, opieka nad dzieckiem w pierwszych 2 dobach. Za to narzekały na sale poporodowe, że duże i brzydkie łazienki. Ale myślę, że te 2-3 dni to da się przetrzymać... ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
Nie wiem co można powiedzieć, nie wyobrażam sobie jak strasznie to musi bolec ((Bardzo, bardzo współczuję
|
|
#4068 | |||
|
Zakorzenienie
|
och wspaniale ja tez czekam, może za 3-4 tygodnie sama poczuję moją kruszynkę
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Inutil Kasiahexe za Ciebie trzymam, mam nadzieję że szybko dołączysz do grona szczęśliwych mamuś
|
|||
|
|
|
#4069 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Naprawdę przeprowadziłabyś się do Olsztyna? A skąd miasto znasz, jeśli mogę zapytać? Ja zawsze myślałam, że Olsztyn trochę małomiasteczkowy jest, ale fakt, bardzo przyjazny do życia - jeziora, lasy, no i ogólnie ładnie u nas![]() Cytat:
Więc tylko króciutko, bo jestem w szoku... Ogólnie nasze maleństwo ma się dobrze. Z 7 mm w grudniu urosło do pokaźnych 4 cm . Doktor zrobił mi jednak usg przez brzuszek, choć bezpośrednio przed wizytą już straciłan na to nadzieję, bo mi polożna wyliczyła, że jestem w 10 tc a nie 11 więc pomyślałam, że nic z tego usg brzusznego nie będzie, a tu taka niespodzianka. I nie uwierzycie, mały dawał takie koziołki, że sam lekarz się dziwił i stwierdził, że rzadko sie zdarza by w tak wczesnym tygodniu tak wszystko pieknie bylo widać i , że dzidzia taka ruchliwa.. Wiercił się, przekręcał a wykopy nóg miał opanowane do perfekcji. Stwierdziliśmy, że w tatusia idzie, bo to piłkarz...tylko, że ręcznyZa tydzień w pt. mamy pierwsze poważne usg - genetyczne i to będzie dopiero stres, ale jestem dobrej myśli. Muszę... Aaa, i jeszcze waga mi spadła, ale nieznacznie z 65 na 64,7 ![]() Inutil, kochana, jeszcze raz - trzymaj się. My tu o was, dziewczyny nie zapomnimy... |
||
|
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
inutil
jakoś nie wiem co pisać, a jak wchodziłam na wizaż miałam tyle tematów beznadziejny dzień
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
Intuil-strasznie mi przykro, to okropne jak takie coś się dzieje
Trzymaj się!Aż głupio pisać o swojej dzisiejszej wizycie... Nasz Maluch rośnie, ma już 7 cm, mam 13tc 2dni. Strasznie ruchliwy był, ale wszystko jest wporządku, widzieliśmy paluszki u rąk i u nóżek i cos dyndało pomiędzy nóżkami prawdopodobnie sisior, ale to jeszcze nie na 100%. Tż wpatrzony w monitor jak w obrazek, całą drogę do domu opowiadał jak się Maluszek zachowywał Bezcenne.Troszkę sie bałam przed wizytą bo dzisiaj zasłabłam na ulicy... Mam bardzo niskie ciśnienie :/ Ale juz sie czuję dobrze. |
|
|
|
#4072 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
Jedne mamy witamy w gronie ;asia_102 ,yugoslavia inne mamy tracą swoje aniołki cały czas o Was myślę i broń boże nie żegnam z naszego grona,czekamy na spotkania z Wami i chcemy wiedziec co u Was...a przedewszystkim czekamy na najważniejsze wieści że macie bijące serduszka w brzuszkach ![]() Kasia-jesteś bardzo dzielna,tak trzymaj,życzymy szybkiego zafasolkowania ![]() Dzień wczoraj smutny,ale gratuluję dziewczynom wspaniałych wieści z wizyt u lekarza. Życzę reszcie samych takich wspaniałych wizyt!!! miłego dnia |
|
|
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co się stało? przecież było wszystko dobrze to niesprawdiedliwe ![]() inutil, trzymaj się mocno!!!
|
|
|
#4075 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Intuil przytualm kochana, tylko tyle moge.
Kasiahexe dobrze, ze trzymasz sie tak mocno i masz meza przy sobie. Zycze szybkiego zafasolkowania. Cytat:
U nas tez jest kiepsko ze zlobkami, ale mam nadzieje, ze skoro moje dwie srajdy przeszly juz przez przedszkole, to z trzecim bedzie ciut latwiej. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ufff... A ja dzis bylam u krwiopijcow. Az trzy fiolki napuscili. Wyniki jutro, mam nadzieje, ze beda ksiazkowe. Babonik a Ty z pracy tak wczesnie, czy z domu? |
||||||||
|
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
Odebrałam dzie wyniki na ft3 i tf4, na 9.30 mam wizyte u endokrynologa.
Mam tez nasze grupy krwi, jesli obeoje mamy dodatnia, to jest juz ok czy na cos jeszcze sie patrzy? |
|
|
|
#4077 |
|
Zadomowienie
|
witam Piękne
Inutil kochana tak bardzo mi przykro kasiahexe to najważniejsze, że możesz liczyć na męża on też przeżywa tragedie. Witam serdecznie nowe mamuśki za fasolki!!ja dziś idę na wizytę o 17 15 trzymajcie troszkę za mnie jak sobie któraś przypomni
|
|
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam takie pytanie- brzuch mnie boli jak na okres( nie tak strasznie, ale jednak), oczywiście żadnych plamień nie mam itd, aby ten tępawy ból.
|
|
|
|
#4079 |
|
Rozeznanie
|
wchodze na wizaz a tu takie smutne wiesci
![]() inutil bardzo mi przykro trzymaj sie dzielnie! ![]() kasiu trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie ![]() witam tez nowe mamuski pieleszka, karolinee1983, Natka_ ciesze sie ze wizyty udane super ze wszystko w porzadku!ja czekam tylko do piatku i do usg..juz nie moge sie doczekac...
|
|
|
|
#4080 |
|
Rozeznanie
|
Kalinka, też mam w piątek usg
o 9,00Carmela - i jak wyniki hormonów? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

Inutil kochana trzymaj się,bądź dzielna. 

)
zębole

moje kochane kruszynki

za fasolki!!