|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011
Cytat:
Hellloooo |
|
|
|
|
#4022 |
|
Zadomowienie
|
Justine-
witaj,dużo tu Justyn mamy ze 4 ![]() jak tak czytam o tej Waszej Wa-wie,to włos się jeży...w takich wioskach jak moje nie ma takich problemów...nie ma szans żeby rodzącej nie przyjęli
|
|
|
|
#4023 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4024 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dlatego zamierzamy wrócić za max 2 lata do siebie na wschód ))wychowanie dzieci w stolicy mnie osobiście przeraża iwona |
|
|
|
|
#4025 |
|
Raczkowanie
|
U mnie jest jeden szpital wię wyboru nie ma.. ale dzisiaj dzwonilam do zlobka i pani kazala zapytac w marcu bo wtedy bedzie sie trzeba zapisac.. ciekawe czy sie zalapie..
odnosnie listy to fajny pomysl.. pomocny tez chyba sobie zrobie
|
|
|
|
#4026 |
|
Zadomowienie
|
Osioleknat- u nas też zapisy na wiosnę,ja mam nadzieję moja córcię posłac do przedszkola na 2,5roku...tylko musi nauczyc się siusiac...a to już większy problem
|
|
|
|
#4027 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My też z tżem chcielibysmy kiedyś wrocic do Olsztyna. Niestety pewnie to predko nie nastapi, bo na Warmii to dużo gorzej z pracą, a to podstawa dla nas by miec prace... No bo inaczej przecież sie nie utrzymamy
|
|
|
|
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
Heeejj..... nawet nie probuje nadrabiać...........
Od dzisiaj nie bierzemy juz luteiny i trochę pobolewa mnie brzuch....... i mam taki ból glowy że nie wiem jak żyje..................... .................. macie na to jakieś sposoby? błagam o pomoc bo zaraz zwariuje................. ...... |
|
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki
![]() Co się dzieje z inutil ? ![]() ![]() Czekam na wizytę...dzisiaj mamy...i stresik lekki
|
|
|
|
#4030 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja już zmykam, czas z domku wyjeżdżać do gina. Trzymajcie :kciuki :
|
|
|
|
|
#4032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
Bylismy na wizycie tydzień temu (3 stycznia).... w sobotę się zorientowałam, że brakuje mi tabletek, a ani nie dostaliśmy recepty, ani nie powiedziała że mam skończyc ją brać....
Więc dzisiaj do niej zadzwonilam i mi powiedziała, że mam już nie brać skoro i tak mi się skończyły, za to mam brać magnez......... Że na badaniu wyszło że wszystko super sie rozwija i nie ma powodu żeby nadal brac... |
|
|
|
#4034 |
|
BAN stały
|
jej, teraz to czulam jak mnie kopalo przez kilka sekund
oj. bedzie rojber. 15 tydz to dziecko ma juz 8-9 cm to juz moze byc je czuc wzruszylam sie az. ale dobrze, przynajmniej wiem ze wszystko u malenstwa jest ok.
|
|
|
|
#4035 |
|
Zadomowienie
|
No to jesteśmy umówione:P
Agula ale ten ból głowy tochyba nie zwiazany z brakiem lutki, ja jeszcze w ciazy bolu glowy nie mialam, wiec nie wiem, co doradzic... Podobno bezpieczny jest apap, ale nie wiem na sto procent... Cześć Zapałeczka! |
|
|
|
#4036 |
|
BAN stały
|
najlepszy jest czysty paracentamol, mi lekarz kazal, a na ulotce nawet jest napisane ze mozna stosowac w ciazy
|
|
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiąże braku luteiny z bólem głowy
![]() Mnie juz kilka razy męczylo.... nie pomaga leżenie, woda, nic..... Gin pozwoliła mi brac apap, że jest bezpieczny ale też nie chce sie faszerować codziennie przeciwbólowymi.... nawet bezpiecznymi.... |
|
|
|
#4038 |
|
Zadomowienie
|
Agulaaa- niestety poza paracetamolem to nic nie znam
![]() Zmalowana-nic się nie martw ![]() Zapałeczka- witamy Inutil-gdzie jesteś?? ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Kasiahexe
|
|
|
|
#4039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I kolejna mamusia JAK FAJNIE ![]() witamy!! |
|
|
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
A może na ból głowy słabą kawkę ?
|
|
|
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
U mojego gina mega opóźnienie, więc czekam grzecznie w domu
i znoszę powoli jajko
|
|
|
|
#4042 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Mamusie
Jestem pełna podziwu dla ilości postów od listopada, ale obiecuję przebrnąć przez cały wątek Mam termin na 18-19 lipca, pierwsza ciąża, z zaskoczenia Pomyślałam, że może nawiążę kontakt z innymi mamusiami, bo ja na razie jakoś brak zaangażowania wykazuję Cytat:
|
|
|
|
|
#4043 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam serdecznie
![]() wątek podczytuję w zasadzie od początku, ale dopiero teraz postanowiłam się przyłączyć. Termin mam na 14 lipca. Jutro usg tak więc zobaczymy co tam się wykluwa.
|
#4044 |
|
Raczkowanie
|
Jakie to życie dziwne, jestem warszawianką od pokoleń, ale gdybym tylko miała cień szansy wynieść się stąd do Olsztyna, to chyba spakowałabym się w 3 minuty. Olsztyn to moje najukochańsze miejsce na całym świecie
i weź tu babie dogódź (tak to się pisze??? )no i witamy nową koleżankę i mamy kolejną do basenu w wawie ![]() iwona |
|
|
|
#4045 | |||
|
Zakorzenienie
|
Babonik, to pomyślę, ale na razie nie obiecuję
ale zawsze na kawę możemy się umówić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
to podobnie jak u mnie, bo w 13 tc byłam to pani dr twierdzi że podejrzewa, ale pewności nie ma justine, witamy nową mamusię ![]() Dziewczyny, jak po badaniach?
|
|
|
#4046 |
|
Zadomowienie
|
Nie koniecznie, mój gin mówił że duphaston spokojnie mogę odstawic w skończonym 8 t.c. bo od tego czasu łożysko zaczyna wytwarzać progesteron i nie ma już potrzeby brać progesteronu jeżeli nic się nie dzieje, tzn nie ma plamień i bóli. Ja tak odstawiłam i to z dnia na dzień i nic się nie stało
![]() Martwię się o Inutil... co z Tobą???
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca." P. Coelho Liliana i Mikołaj - są już z nami moje kochane kruszynkihttp://www.suwaczki.com/tickers/3jvzhdge5a3ww6li.png Edytowane przez asiago Czas edycji: 2011-01-10 o 20:31 |
|
|
|
#4047 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety ale od początku ciązy na zapach kawy mnie normalnie naciąga..... a kiedys nie mogłam bez niej życ......
|
|
|
|
#4048 |
|
Zadomowienie
|
Cześć mamuśki
![]() Strasznie dużo piszecie Ech no niestety Nasza państwowa służba zdrowia pozostawia wiele do życzenia Ja na szczęscie sie zapisałam do prywatnej przychodni która przyjmuje na NFZ. Z rejestracją nie ma problemu można się nawet przez internet zarejestrowac Zapisy sa na konkretną godzine więc nie siedzi sie po kilka godzin w poczekalni no i człowieka traktują po ludzku. Ja chodzę co 3 tygodnie przez przychodnię na NFZ i do tego moja ginka przyjmuje jeszcze prywatnie więc w każdej chwili moge do niej pójśc prywatnie. Witam nowe mamusie
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
#4049 |
|
Wtajemniczenie
|
ja już po wizycie
nie mialam robionego dzisiaj USG - szkoda poza tym obadal mnie organoleptycznie - 'wymacał" ile wlezie i powiedzial, że rozwija sie prawidlowo (tzn. pewnie macicę miał na myśli)... wyniki miałam bardzo dobre, waga - jak na mnie za duża, ale jedo zdaniem też git no i ciśnienie ok. to teraz czekam na to USG w przyszła środę, a i następna wizyta za miesiąc...a teraz idę naleśniki smażyć, co by na jutro na obiad były bo ostatnio jak przychodzę do domu po pracy to zanim się doczekam obiadu to zdążę już mnóstwo innych rzeczy wciągnąć z głodu. więc przechodzę na system wieczornego pitraszenia ![]() w ogóle to witam nowe mamusie |
|
|
|
#4050 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Rebelll, brumekwitam
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
uff nadrobiłam zaległości ale musze powiedzieć że macie niezła wenę z tym pisaniem ![]() wiecie co wczesniej narzekałam ze wogóle nie czuje sie w ciaży:swietne samopoczucie, żadnych wymiotów, brak zmeczenia no i mam za swoje od kilku dni ucinam sobie popłudniową drzemkę, non stop mnie mdli i rano dziś strasznie mi sie kreciło w głowie. Chciałam czuć ciąże to mam za swoje
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.

Troche was juz podczytuje, ale nie mialam odwagi sie odezwac
Nazywam sie Justyna, mieszkam w uk, jestem z rocznika 87. 

Zakończone: 2

zębole
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)