Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer. 2011 - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
"Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka" 23 37,10%
"Kurtka za mała, brzuszek już duży, a nam do wiosny czas się dłuży" 6 9,68%
"Wielkie brzuchy, duże dzieci, do porodu szybko zleci" 1 1,61%
"Mamusie zaczynają wyprawkę kupować, a dzidzie na naszych brzuszkach trenować" 2 3,23%
"Dzieciaczki w brzuszkach buszują, a mamusie wyprawki kupują" 3 4,84%
"Z uśmiechem na twarzy na wiosnę czekamy, by przywitać się z naszymi maluszkami" 3 4,84%
"Płeć maluszków już znamy i wyprawkę im szukamy" 1 1,61%
"Chłopiec czy dziewczynka - to już wiemy i piękną wyprawkę kompletujemy!" 5 8,06%
"Coraz większe mamy brzuszki - uśmiechnięte w nich maluszki" 18 29,03%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-10, 21:22   #4561
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
Dziewczonka ale za dużo tego rózowego nie kupuj bo będzie za słodka
Żartowałam z tym różowym , bo po przeczytaniu linka od Siaśka non stop mi się zapalało czerwone światełko w głowie jak oglądałam ciuszki dla dziewczynki, no a teraz .... bedę szalec
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 21:23   #4562
andziot
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer

mała mi sie tak rozpycha że aż mnie macica zabolała
i gulka się zrobiła

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 21:24   #4563
kruczaa
Rozeznanie

Cześć kobietki
Dziewczonka gratuluje udanej wizyty Płeć potwierdzone, to już możesz rozpoczać "różowe" zakupy

My jutro mamy połówkowe USG, oj chciałabym już wiedzieć kto w tym moim brzuszku siedzi. Trzymajcie kciuki
kruczaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 21:24   #4564
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Żartowałam z tym różowym , bo po przeczytaniu linka od Siaśka non stop mi się zapalało czerwone światełko w głowie jak oglądałam ciuszki dla dziewczynki, no a teraz .... bedę szalec
no własnie mi też się jeszcze zapala to światelko

Stary 2011-01-10, 21:26   #4565
Lolka1212
Zadomowienie

Supeeerr!! Najlepiej jak maly wymiata przed TV i tak nóżką trzepie jak szalony buahahah

A ten tekścik znacie?? Już chwilę temu był w necie na topie, ale nadal należy do moich ulubionych
https://mamotoja.pl/mamo_to_ja_to_je...ul,7667,0.html
Stary 2011-01-10, 21:34   #4566
principessina
Zakorzenienie

lolka mi bardzo podoba sie imie Bartek, gdyby po wlosku nie bylo brzydkie to bym tak nazwala synka

andziot no chyba lenia sie jak to Wlosi hehe no a tak na powaznie to jest jedna przychodnia na mniej wiecej 30 tys mieszkancow i z kazdej takiej przychodni badania pacjetow wysylanie sa do szpitala, a taki szpital to nie wiem na ile tysiecy ludzi, wiec moze dlatego to tak dlugo trwa...nigdy nie zrozumiem ich biurokracji, wyobraz sobie ze wstaje jutro o 6tej, a resjestracja jest otwarta od 7.30 ale juz od 6.30 sa ludzie przed zeby wziac ticket, wiec jakbym poszla o 7.30 to juz bym sie nie wyrobila, bo krew pobieraja do 9tej, ah troche to skomplikowane zaczym ja doszlam jak to dziala to prawie osiwialam, Nobla mi powinni dac
Stary 2011-01-10, 21:51   #4567
anula_81
Zakorzenienie

jeszcze tylko doczytalam, ze Dziewczonka bedzie miala corenke i to zdrowa i wszystko dobrze* cudnie kochana gratuluje
ja ide spac bo nie moge z tymi plecami, goraca woda pod prysznicem polewalam ale niewiele pomoglo, czy ktoras z was tez tak cierpi?
caluje mocno i nei zapominajcie o mnie, bo piszecie i piszecie!

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 21:56   #4568
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
jeszcze tylko doczytalam, ze Dziewczonka bedzie miala corenke i to zdrowa i wszystko dobrze* cudnie kochana gratuluje
ja ide spac bo nie moge z tymi plecami, goraca woda pod prysznicem polewalam ale niewiele pomoglo, czy ktoras z was tez tak cierpi?
caluje mocno i nei zapominajcie o mnie, bo piszecie i piszecie!

ja dzisiaj bylam z moimi plecami. mi po masazach jest lepiej. lekarz za duzo nie pomogl, zalecil smarowanie mascia fastum i masaze jak najbardziej-tyle. anula jak cie boli na dole to mozesz miec ucisk na cos
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 22:00   #4569
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
ja dzisiaj bylam z moimi plecami. mi po masazach jest lepiej. lekarz za duzo nie pomogl, zalecil smarowanie mascia fastum i masaze jak najbardziej-tyle. anula jak cie boli na dole to mozesz miec ucisk na cos
no boli mnie po lewej stronie od lopatki w dol az do kosci ogonowej, ale tak masakrycznie, ze siedzeni w jakiejkolwiek pozycji nie wchodzi w gre, teraz pisze na stojaco, zaraz TZ bedzie mi masc wsmarowywal, mam fastuum akurat z PL w domu, skoro tez smarujesz i lekarz zalecil to znaczy ze nie zaszkodzi, odezwe sie jutro kochane
dziekuje aga za rady

dobrej nocki zycze

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2011-01-10, 22:02   #4570
andziot
Zakorzenienie

trzymaj się anula_81, oby ból ustąpił i żebyś się wyspała spokojnie

Stary 2011-01-10, 22:04   #4571
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
no boli mnie po lewej stronie od lopatki w dol az do kosci ogonowej, ale tak masakrycznie, ze siedzeni w jakiejkolwiek pozycji nie wchodzi w gre, teraz pisze na stojaco, zaraz TZ bedzie mi masc wsmarowywal, mam fastuum akurat z PL w domu, skoro tez smarujesz i lekarz zalecil to znaczy ze nie zaszkodzi, odezwe sie jutro kochane
dziekuje aga za rady

dobrej nocki zycze
no nie ma sprawy. wiem co to za bol. trzymaj sie
Stary 2011-01-10, 22:05   #4572
andziot
Zakorzenienie

jak pisałam wcześniej o rozpychaniu to chyba właśnie dzidzia zmieniała pozycję, bo teraz już czuję ją normalnie czyli po prawej u góry
a parę ostatnich dni jakoś po lewo mocniej mnie kopała

Stary 2011-01-10, 22:15   #4573
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
jak pisałam wcześniej o rozpychaniu to chyba właśnie dzidzia zmieniała pozycję, bo teraz już czuję ją normalnie czyli po prawej u góry

moj mlody od ladnych paru dni bardzo bardzo malo kopie, w stosunku do tego co bylo 2 tyg temu. czuje ze sie okreca, troche rozpycha, ale kopniakow malo, bardzo. troche mnie to martwi
Stary 2011-01-10, 22:19   #4574
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
a co to za smutna agus?
opowiadaj jak corcia, czy duza juz?
kochana opisalamw klubie
a o corci pisalam po 18
ma 560 gramow i rozwija sie prawidlowo
Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Supeeerr!! Najlepiej jak maly wymiata przed TV i tak nóżką trzepie jak szalony buahahah

A ten tekścik znacie?? Już chwilę temu był w necie na topie, ale nadal należy do moich ulubionych
https://mamotoja.pl/mamo_to_ja_to_je...ul,7667,0.html
ja sobie brzuch i wszystko co w srodku pooobrywalam od smiechu

jutro chyba przejade sie do miasta na swieze powietrze troche
bo juz ponad tydzien siedze w domu
a takie godzinnie lub dwu wyjscie
dobrze mi zrobi
pobuszuje w lumpkach
Stary 2011-01-10, 22:20   #4575
amarcia
Wtajemniczenie

Doczytałam...
Gratuluję obfitych we wspaniałe wiadomości wizyt
Kwiatecek kup może kochana w aptece test na wykrycie sączących wód płodowych - dla własnego i Alanka spokojnego snu Też myślę, ze moze to byc kwestia leku, ale nie ma jak pewność
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 22:31   #4576
andziot
Zakorzenienie

idę spać
bo mężu mnie wygania

papa kochane
kolorowych snów ...

Stary 2011-01-10, 22:39   #4577
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
No Kwiatecek... U la laaaaaaaa...

Ciąg dalszy - z tego co zauważyłam, dziewczyny z wyraźną linią b ędą miały synków. Czy sa dziewczyny z linią i potwierdzonymi córeczkami? Koleżanka próbowała mi wcisnąć że jak jest linia to będzie syn. A ja sie uparłam, że statystykę zrobie i udowodnię że nijak się ma linia do płci dziecka
Ja nie mam nawet cienia linii i będzie syn. Czytałam artykuł, że kolor tej linii i to, czy w ogóle się pojawia zależy od karnacji, niby im ciemniejsza karnacja, tym wyraźniejsza linia. Ta teoria by się sprawdzała w moim przypadku, bo jestem blondynką o bardzo jasnej karnacji i linii nie mam wcale.

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 22:42   #4578
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agnieszka.M Pokaż wiadomość
Ja nie mam nawet cienia linii i będzie syn. Czytałam artykuł, że kolor tej linii i to, czy w ogóle się pojawia zależy od karnacji, niby im ciemniejsza karnacja, tym wyraźniejsza linia. Ta teoria by się sprawdzała w moim przypadku, bo jestem blondynką o bardzo jasnej karnacji i linii nie mam wcale.

tak, jak pisalam juz wczesniej, zgadza sie ze od koloru karnacji, i w moim przypadku tez sie zgadza, bo jestem bardzo blada nie mialam i miec nie bede

zbieram sie spac. dobranoc
Stary 2011-01-10, 22:54   #4579
mała migotka
Zakorzenienie

rzadko odzywam sie,jakos zawalona jestem pracą. U nas bedzie chłopczyk
mała migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 22:55   #4580
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mała migotka Pokaż wiadomość
gratulacje
Stary 2011-01-10, 23:17   #4581
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję

Mi wstępnie też chłopaka ginekolog przepowiedział, ale do czwartku muszę czekać na potwierdzenie... nie mogę się doczekać No i żeby zobaczyć znów dzidzię

Cytat:
Co do bólów pleców, to ja mogę Amol polecić, mnie przekonał mąż do niego, bo u mnie w domu się go nie używało. Nie zdarzyło mi się, żeby nie pomógł. Wsmarować w plecy i nagrzać Do tej pory niezawodny.

Mnie na szczęście tylko pobolewają, wystarczy, że się położę i przechodzi.

Cytat:
Napisane przez Agnieszka.M Pokaż wiadomość
Linii też nie mam w ogóle, mimo, że ciemne mam włosy i ani jasną ani ciemną karnację... Taką średnią.

Cytat:
moj mlody od ladnych paru dni bardzo bardzo malo kopie, w stosunku do tego co bylo 2 tyg temu. czuje ze sie okreca, troche rozpycha, ale kopniakow malo, bardzo. troche mnie to martwi
Mi też się więcej kręci niż kopie ostatnio, myślę, że to zależy od nastroju dzidzi. Pokopała dziś tylko, jak się uczyłam. A potem, jak słuchałam muzyki to chyba tańczyła w środku :P

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 23:29   #4582
Dziewczonka
Wtajemniczenie

No proszę myślalam, że znowu mnie nadrabianie kilku stron czeka, a tu co? pustki!

Cytat:
Gratulacje , to teraz chyba chlopcy na watku wiodą prym

No a ja dzisiaj trochę pochodziłam, rano badania, potem lekarz, makro, kfc i znowu mnie kłuje w dole brzucha i w pochwie , normalnie z łożka się nie można ruszyc. Martwię się o szyjkę, czy się trzyma, a wizyta u mojego gina dopiero 27.01
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 23:37   #4583
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Gratuluję

Mi wstępnie też chłopaka ginekolog przepowiedział, ale do czwartku muszę czekać na potwierdzenie... nie mogę się doczekać No i żeby zobaczyć znów dzidzię

Co do bólów pleców, to ja mogę Amol polecić, mnie przekonał mąż do niego, bo u mnie w domu się go nie używało. Nie zdarzyło mi się, żeby nie pomógł. Wsmarować w plecy i nagrzać Do tej pory niezawodny.

Linii też nie mam w ogóle, mimo, że ciemne mam włosy i ani jasną ani ciemną karnację... Taką średnią.

Mi też się więcej kręci niż kopie ostatnio, myślę, że to zależy od nastroju dzidzi. Pokopała dziś tylko, jak się uczyłam. A potem, jak słuchałam muzyki to chyba tańczyła w środku :P
ktory tc, ze cie tak kopie ?
brzuszek wyglada na 16..
Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
No proszę myślalam, że znowu mnie nadrabianie kilku stron czeka, a tu co? pustki!

Gratulacje , to teraz chyba chlopcy na watku wiodą prym

No a ja dzisiaj trochę pochodziłam, rano badania, potem lekarz, makro, kfc i znowu mnie kłuje w dole brzucha i w pochwie , normalnie z łożka się nie można ruszyc. Martwię się o szyjkę, czy się trzyma, a wizyta u mojego gina dopiero 27.01
kochana odpoczywaj, bedzie git majonez
nie nerwuj sie
Stary 2011-01-11, 07:40   #4584
Aliczka88
Zadomowienie

Witam Mamusie!
Bardzo sie ciesze ze po wczorajszych wizytach wszystko w porządku Oby tak dalej!!
I powiem Wam ze tyle sie o tej pościeli Feretti wczoraj naczytałam ze chyba ją zamówie Komplet posciel + wypełnienie + ochraniacz na łóżeczko kosztuje około 270zł. Ja dokupie prześcieradło, rożek, przybornik i moze skusze sie na baldachim
Tylko powiedzcie mi jak to jest z tymi rożkami, bo ja nie doświadczona.... Są rozmiary na 100x100 i 85x85. Który lepszy i przydatniejszy. Mnie sie wydaje ze tem mniejszy bo przeciez w tym 100 dziecko sie utopi.

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 07:53   #4585
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Gratuluję

ja mam dziwny typ urody bo ciemne wlosy i oczy, ale skora jasniutka.

co do przepychania w brzuchu i kopania... po tym co wczoraj napisalam moj mlody pieknie dal o sobie znac bylo widac jak sie pcha i jak kopie po lewej stronie troche nad pepkiem, czy to mozliwe zeby juz kopal tak wysoko skoro to 22t 2d? dziwnie odczuwam kopanie, mniej czuje kopniaki poprostu za to bardzo widac z zewnatrz. dziwnie

witam rano
zaraz zbieramy sie do przedszkola

---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Witam Mamusie!
Bardzo sie ciesze ze po wczorajszych wizytach wszystko w porządku Oby tak dalej!!
I powiem Wam ze tyle sie o tej pościeli Feretti wczoraj naczytałam ze chyba ją zamówie Komplet posciel + wypełnienie + ochraniacz na łóżeczko kosztuje około 270zł. Ja dokupie prześcieradło, rożek, przybornik i moze skusze sie na baldachim
Tylko powiedzcie mi jak to jest z tymi rożkami, bo ja nie doświadczona.... Są rozmiary na 100x100 i 85x85. Który lepszy i przydatniejszy. Mnie sie wydaje ze tem mniejszy bo przeciez w tym 100 dziecko sie utopi.

ja za bardzo nie pomoge, bo co prawda rozek mialam ale nie lubilam i nie uzywalam, z tego co pamietam to na pewno nie mialam metr na metr tylko mniejszy, chyba nie ma sensu brac takiego duzego bo to jest tylko na sam poczatek taki rozek.
ja z tego ferreti zamowie spiworek, posciel super, kupilabym gdybym nie miala, ale mam takze sam spiworek biore
Stary 2011-01-11, 08:00   #4586
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:

ja za bardzo nie pomoge, bo co prawda rozek mialam ale nie lubilam i nie uzywalam, z tego co pamietam to na pewno nie mialam metr na metr tylko mniejszy, chyba nie ma sensu brac takiego duzego bo to jest tylko na sam poczatek taki rozek.
ja z tego ferreti zamowie spiworek, posciel super, kupilabym gdybym nie miala, ale mam takze sam spiworek biore
Też tak właśnie myślałam, przeciez na sam początek starczy ten na 85cm.
A śpiworek jest przydatny? Bo jakoś nie umie sobie go wyobrazić do czego miał by mi służyć....

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 08:00   #4587
anula_81
Zakorzenienie

Hej dziewczyny!
ja juz siedze od pol godzinki w pracy bo mnie rano obudzila dzidzia i uz nie moglam zasnac
wczoraj jak juz zasnelamto jakos spalam, co prawda w przedziwnych pozycjach ale sie udalo, rano jak jechalam metrem to nawet mnie plecy nie bolaly, ale teraz znowu sie zaczyna, chyba musze sie przywzyczaic, mamy na szczescie apteke kolo pracy to podskocze pozniej, powiem wam, ze normalnie to teraz czuje sie genialnie, juz nie jestem taka senna , do zgagi sie przyzwyczailam, a te plecy zwyczajnie mi pracowac nei daja

gratuluje wszystkich udanych wizyt!!

Cytat:
Gratuluję

niestety tu w Norwegii nie widzialam amolu, ale kupie sobie chyba cos rozgrzewajacego, tylko podobno tu sa przeciwni takim rozwiazaniom i w ciayz nie powinno sie stosowac, wiec badz tu czlowieku madry
ja jak dluzej poleze to tez jest troche lepiej, ale neistety w ciagu dnia nawet nei mam sie jak polozyc, dopiero wieczorem, chyba musze wyblagac troche zwolnienia, choc u nas to graniczy z cudem
Cytat:
tak, jak pisalam juz wczesniej, zgadza sie ze od koloru karnacji, i w moim przypadku tez sie zgadza, bo jestem bardzo blada nie mialam i miec nie bede

zbieram sie spac. dobranoc
ja mam raczej jasna karnacje(pomieszana moze) ale ciemne wlosy i oprawe oczu i mi wczesnie linia sie pokazala w sumie, nie ejst bardzo ciemna, ale dobrze widoczna, od pepka do wzgorka lonowego
Cytat:
mnie tez zmienia pozycje wczoraj wieczorem sie wystraszylam bo nagle i wybrzuszylo brzuch po prawej stronie taka gorka twarda jak kamien a z drugiej miekki i tylko taka jakby nozka albo co, wiec stwierdzilam ze sie mala musiala pupka albo glowka wypiac do mamusi
poza tym czesto czuje pod skora jak sie prtzekreca i raz kopie baaardzo nisko a raz nad pepkiem
Cytat:
no nie ma sprawy. wiem co to za bol. trzymaj sie
kochana dziekuje
Cytat:
trzymaj się anula_81, oby ból ustąpił i żebyś się wyspała spokojnie
dziekuje, chyba wasze zyczenia pomogly, bo pomimo bolu jakos spalam

dzisiaj dopiero wtorek...ehh.....a do piatku tyyyke czasuuuuu

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2011-01-11, 08:10   #4588
eweska
Moderatoreska

Dzień dobry

Napisałam post i mi się niedobry jeden skasował

Dziewczonka gratuluję córci, najważniejsze że zdrowo sobie rośnie
Mała Migotka gratuluję synka

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Ja jak zwykle nie pospałam sobie, ale od przyszłego tygodnia sobie odbiję, zaczynają sie ferie więc nie trzeba będzie rano wstawać

Udało mi się wygrać wczoraj dwie aukcje z pakami ubranek jedną za 100zł, drugą za 113,50 zł A ciuszków sporo i ładnie wyglądają, przydadzą się na bank
Jeszcze tylko śpioszków i kaftaników trzeba będzie dokupić i wydaje mi się że na razie starczy zakupów ciuszkowych, a trzeba będzie się zabrać za grubsze rzeczy :P
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 08:35   #4589
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Witam mamuśki

Po wczorajszej szkole rodzenia padałam jak przysłowiowe 20 zł
To jednak trwało ponad 3 godziny, więc trochę czasu zeszło.

Gratuluję wszystkim dziewczynom, które dowiedziały się wczoraj, kto mieszka w ich brzuszkach

Ja mam dzisiaj wieczorem wizytę u endo, jutro e gina.

Miłego dnia dziewczyny.
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 08:38   #4590
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość

Też tak właśnie myślałam, przeciez na sam początek starczy ten na 85cm.
A śpiworek jest przydatny? Bo jakoś nie umie sobie go wyobrazić do czego miał by mi służyć....
aliczko ja bylam tym zachwycona. moj mlody w sumie 2x nakryl sie caly kolderka, myslalam ze padne jak rano zobaczylam w lozeczku ze go nie ma, odkrywam koldre a on caly pod nia i jaki wdech glebokiwzialjak go odkrylam, spocony jak szczurek, a jak juz byl wiekszy i umial fikac nogami to ciagle sie odkopywal i byl zmarzniety nad ranem, takze jak tylko widzialam w sklepie te spiworki to kupilam i uzywalam. jeden mialam cienki jakby frotowy a drugi cieplejszy jak kolderka.

mnie sie to sprawdzilo. wsadzasz w taki spiworek malego, zapinasz i masz spokojna glowe ze nie zmarznie i nie zakryje sie kolderka
http://allegro.pl/feretti-premium-sp...389097472.html

Cytat:
Hej dziewczyny!
ja juz siedze od pol godzinki w pracy bo mnie rano obudzila dzidzia i uz nie moglam zasnac
wczoraj jak juz zasnelamto jakos spalam, co prawda w przedziwnych pozycjach ale sie udalo, rano jak jechalam metrem to nawet mnie plecy nie bolaly, ale teraz znowu sie zaczyna, chyba musze sie przywzyczaic, mamy na szczescie apteke kolo pracy to podskocze pozniej, powiem wam, ze normalnie to teraz czuje sie genialnie, juz nie jestem taka senna , do zgagi sie przyzwyczailam, a te plecy zwyczajnie mi pracowac nei daja

gratuluje wszystkich udanych wizyt!!

niestety tu w Norwegii nie widzialam amolu, ale kupie sobie chyba cos rozgrzewajacego, tylko podobno tu sa przeciwni takim rozwiazaniom i w ciayz nie powinno sie stosowac, wiec badz tu czlowieku madry
ja jak dluzej poleze to tez jest troche lepiej, ale neistety w ciagu dnia nawet nei mam sie jak polozyc, dopiero wieczorem, chyba musze wyblagac troche zwolnienia, choc u nas to graniczy z cudem

ja mam raczej jasna karnacje(pomieszana moze) ale ciemne wlosy i oprawe oczu i mi wczesnie linia sie pokazala w sumie, nie ejst bardzo ciemna, ale dobrze widoczna, od pepka do wzgorka lonowego

mnie tez zmienia pozycje wczoraj wieczorem sie wystraszylam bo nagle i wybrzuszylo brzuch po prawej stronie taka gorka twarda jak kamien a z drugiej miekki i tylko taka jakby nozka albo co, wiec stwierdzilam ze sie mala musiala pupka albo glowka wypiac do mamusi
poza tym czesto czuje pod skora jak sie prtzekreca i raz kopie baaardzo nisko a raz nad pepkiem

kochana dziekuje

dziekuje, chyba wasze zyczenia pomogly, bo pomimo bolu jakos spalam

dzisiaj dopiero wtorek...ehh.....a do piatku tyyyke czasuuuuu

anula, dobrze ze sie lepiej czujesz, ja nie wiem jak cie tak bedzie bolalo czy bedziesz mogla pracowac, ja wiem ze tam chetnie zwolnien nie dawaja, ale powiem ci ze czasem tak sie moze skonczyc. jak ja bym pracowala to od wcz bylabym na zwolnieniu bo lekarz pytal i kazal wypoczywac na ten kregoslup.

po drugie takie masci sa stosowane przy stanach zapalnych itd, wiec na pewno troche znieczulaja (powiedzial mi lekarz ze w sumie moglby mi zapisac tabletki , bo ciaza juz wysoko, ale sie wstrzymal-a ja sie z tego ciesze.) mnie tez pomoglo jak zmienilam poduche na jakas wellpur. no i masaze. zwykly masaz fizykalny, bardzo mi to rozgrzewa i mam ulge na ok 1,5dnia max, i masaz kamieniami(niby nie powinno se w ciazy, ale ja mam robiony tylko do stanika)
tyle co moge polecic i powiedziec jak ja sobie radze. nie wiem czy amol by pomogl na takie bole
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości