Udało się po poronieniu :D cz.II - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-10, 21:40   #3391
kasiek64
Zadomowienie

Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II

Asiago Kartacze mniam. Uwielbiam je a mój mąż dałby się za nie pokroić. Jak jesteśmy na wakacjach na mazurach to obowiązkowo jeździmy do teściowej brata w suwałkach i tam ciotka zawsze robi kartacze dla mojego. Tylko że on potrafi wrąbać ok 5 szt.
Ja robiłam 2 razy. Za pierwszym razem udały się a za drugim po wyjęciu z garnka zostały same kulki z mięsa bo ziemniaki rozbabrały się w wodzie

Zosia jest już z nami
kasiek64 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 08:57   #3392
lulka265
Zakorzenienie

Cześć Dziewuszki

co tu takie lenistwo??
ja już wstałamzjadłam śniadanko,ale generalnie czuję się troche grypowo weięc siedze dzis w domku

mam dużo prasowania,także dzień powinien jakoś zlecieć.
Najgorzej jest bo TŻ dzis pracuje od 8 do 23 i tyle godzin będe sama

Dziewczyny mam takie pytanie,czy zastanawiałście sie nad pobraniem krwi pępowinowej ??? bo ja coraz częśćiej o tym myśle i chyba się zdecydujeale o tym musze jeszcze z moim ginem pogadac

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

MADZIK carbamide to jest mocznik,a nie nazwa szamponu szukaj szamponu z mocznikiem ,bo on najlepiej nawilży Ci skórę głowy.
19.04.2011 godz 14:20

Aniołek 26.05.2010r
lulka265 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 09:11   #3393
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lulka265 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewuszki

co tu takie lenistwo??
ja już wstałamzjadłam śniadanko,ale generalnie czuję się troche grypowo weięc siedze dzis w domku

mam dużo prasowania,także dzień powinien jakoś zlecieć.
Najgorzej jest bo TŻ dzis pracuje od 8 do 23 i tyle godzin będe sama

Dziewczyny mam takie pytanie,czy zastanawiałście sie nad pobraniem krwi pępowinowej ??? bo ja coraz częśćiej o tym myśle i chyba się zdecydujeale o tym musze jeszcze z moim ginem pogadac

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

MADZIK carbamide to jest mocznik,a nie nazwa szamponu szukaj szamponu z mocznikiem ,bo on najlepiej nawilży Ci skórę głowy.
ja tez wstalam juz a to przez to ze pol nocy nie spalam wczoraj zostalam na noc sama w domu bo wszyscy w pracy byli,po polnocy zeszlam na dol do kuchni.ja patrze a tu drzwi wejsciowe otawrte nie wiedzialam co ze soba zrobic czy dzwonic po kogos czy dac sobie spokoj.dobrze ze okolica jest w miare spokojna i mieszkamy na uboczu inaczej juz bym dzwonila po policje.swoja droga niech ja dzisiaj dorwe tego ktory ostatni wychodzil i ich nie zamknal
no i w taki o to sposob poszlam spac po 1 i wstalam o 7.chodze jak na rzesach i czuje sie fatalnie.ale moze zaraz mi to minie jak wypije kawke
poza tym planuje jechac na jakies zakupy co bym sie nie nudzila czasem no i obiad musze zrobic
Lulus teraz juz wiem ze to mocznik-ja glupek jestem powiedz mi tylko czy po tym emolium Dove bedzie dobry? bo kupilam i planowalam wyprobowac

co do tej krwi to po co sie to robi?? i nie myslalam o tym bo nie wiedzialam ze cos takiego sie robi

22/23.05.2010
madzik2221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 09:18   #3394
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzik2221 Pokaż wiadomość
ja tez wstalam juz a to przez to ze pol nocy nie spalam wczoraj zostalam na noc sama w domu bo wszyscy w pracy byli,po polnocy zeszlam na dol do kuchni.ja patrze a tu drzwi wejsciowe otawrte nie wiedzialam co ze soba zrobic czy dzwonic po kogos czy dac sobie spokoj.dobrze ze okolica jest w miare spokojna i mieszkamy na uboczu inaczej juz bym dzwonila po policje.swoja droga niech ja dzisiaj dorwe tego ktory ostatni wychodzil i ich nie zamknal
no i w taki o to sposob poszlam spac po 1 i wstalam o 7.chodze jak na rzesach i czuje sie fatalnie.ale moze zaraz mi to minie jak wypije kawke
poza tym planuje jechac na jakies zakupy co bym sie nie nudzila czasem no i obiad musze zrobic
Lulus teraz juz wiem ze to mocznik-ja glupek jestem powiedz mi tylko czy po tym emolium Dove bedzie dobry? bo kupilam i planowalam wyprobowac

co do tej krwi to po co sie to robi?? i nie myslalam o tym bo nie wiedzialam ze cos takiego sie robi

Emoilum to jest szampon i nie musisz juz używać nic innego.Po prostu nim myjesz włosy i tyle...

ta krew pępowinowa może uratować maluszkowi życie,kiedy bęzie już starszy i nie daj Bożę na coś zachoruje.
Ta krew może pomóc równiez kolejnemu dziecku
ja sie zastanawiam na poważnie,oczywiście impreza tania nie jest...
samo pobranie kosztuje sporo,a później trzeba płacić chyba 500 zł na rok za przechowywanie.

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2011-01-11, 09:31   #3395
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Emoilum to jest szampon i nie musisz juz używać nic innego.Po prostu nim myjesz włosy i tyle...

ta krew pępowinowa może uratować maluszkowi życie,kiedy bęzie już starszy i nie daj Bożę na coś zachoruje.
Ta krew może pomóc równiez kolejnemu dziecku
ja sie zastanawiam na poważnie,oczywiście impreza tania nie jest...
samo pobranie kosztuje sporo,a później trzeba płacić chyba 500 zł na rok za przechowywanie.
no dobra juz teraz wszystko wiem co nie zmienia faktu ze tutaj go raczej nie dostane wiec jestem narazie skazana na h&h

co do krwi to juz wiem o czym mowisz,ale nie wiem czy bym sie decydowala na cos takiego.niby dobre "zabezpieczenie" na przyszlosc dla maluszka ale z drugiej strony hmm sama nie wiem

ej laski duzo kawy pijecie w ciazy?bo ja to zwykle pije cappucino albo cos podobnego,sypanej nie lubie a dwa razy rozpuszczalna pilam przez ciaze.Kurde ja to sie pozbede wszelkich uzywek przez ta ciaze oby tylko chcica na sex nie przeszla

22/23.05.2010
Stary 2011-01-11, 09:46   #3396
mokra6
Zadomowienie

hejka! ja tez dzis nietomna nie spalam w nocy od 1 do 5:30no masakra jakas!

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png
mokra6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 09:48   #3397
myha82
Wtajemniczenie

Cytat:
no dobra juz teraz wszystko wiem co nie zmienia faktu ze tutaj go raczej nie dostane wiec jestem narazie skazana na h&h

co do krwi to juz wiem o czym mowisz,ale nie wiem czy bym sie decydowala na cos takiego.niby dobre "zabezpieczenie" na przyszlosc dla maluszka ale z drugiej strony hmm sama nie wiem

ej laski duzo kawy pijecie w ciazy?bo ja to zwykle pije cappucino albo cos podobnego,sypanej nie lubie a dwa razy rozpuszczalna pilam przez ciaze.Kurde ja to sie pozbede wszelkich uzywek przez ta ciaze oby tylko chcica na sex nie przeszla
ja cały czas pije kawe. Jak siedze w domu to jedna a w pracy dwie. mam niskie ciśnienie.

Martynka

Natalka
myha82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 09:52   #3398
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mokra6 Pokaż wiadomość
no to przybij pione odwala mi od tego nie wyspania

Cytat:
Napisane przez myha82 Pokaż wiadomość
ja cały czas pije kawe. Jak siedze w domu to jedna a w pracy dwie. mam niskie ciśnienie.
no ja tez mam nawet bardzo niskie ale staram sie nie pic

22/23.05.2010
Stary 2011-01-11, 09:59   #3399
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
no to przybij pione odwala mi od tego nie wyspania

no ja tez mam nawet bardzo niskie ale staram sie nie pic

A ja sie wyspała, z małym szczególem,bo TŻ poszedł sisiu w nocy,a ja przerażona do niego podeszłam i mówie "nakrm Zuzie,ja już rady nie daje"

co do kawy to ja jestem maniaczka wszystkich używek

red bull,kawka,winko oczywiście w ciązy została mi tylko kawka pije 1 lub 2 dziennie,ale takie bardzo słabiutkie i dużo mleczka daje
właśnie ide sobie zrobic

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:

A czemu nie spałaś??

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2011-01-11, 10:03   #3400
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
A ja sie wyspała, z małym szczególem,bo TŻ poszedł sisiu w nocy,a ja przerażona do niego podeszłam i mówie "nakrm Zuzie,ja już rady nie daje"

co do kawy to ja jestem maniaczka wszystkich używek

red bull,kawka,winko oczywiście w ciązy została mi tylko kawka pije 1 lub 2 dziennie,ale takie bardzo słabiutkie i dużo mleczka daje
właśnie ide sobie zrobic

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

A czemu nie spałaś??
: hahaha: Lulka ty jestes wariatka jednak nie wiem co bierzesz ale tez to chce

22/23.05.2010
Stary 2011-01-11, 10:03   #3401
myha82
Wtajemniczenie

Ja tez pije z duzą iloscia mleka. mój prezes śmieje się, ze pije mleko z kawa.

Martynka

Natalka
Stary 2011-01-11, 10:06   #3402
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:

no to dobre było TŻ się tak na mnie spojrzał i tez myślał,że ze mną coś nie tak,a dzis rano się spytał czy dobrze sie czuje

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Ja tez pije z duzą iloscia mleka. mój prezes śmieje się, ze pije mleko z kawa.

MYHA ja tez właśnie taka pije...
a Ty kochana słyszałaś juz tętno maluszka???bo masz taki podspis,że już nie pamiętam właśnie

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2011-01-11, 10:07   #3403
asiago
Zadomowienie

GG do asiago

Hej dziewczyny,

Ja też mam niskie ciśnienie ( ok 90-100/50-60), ale mam kawowstręt i bardzo rzadko piję kawę, czasami latte, ale też nie za często. Hm dziwne, w ciąży z Julką nauczyłam się pić kawę, wcześniej nie piłam, a z nią jedną obowiązkowo musiałam wypić.

Ja dzisiaj ostatni dzień na L4, ale jutro pójdę jeszcze po jedno do końca tygodnia, bo do końca nie wyzdrowiałam, a jutro muszę jeszcze iść z Julką do dentysty a w piątek o 13.00 ma bal przebierańców w przedszkolu

Wystraszyłam się dzisiaj, jak usłyszałam w DDTVN o powrocie świńskiej grypy, ta 2,5 letnia dziewczynka co zmarła była z Kętrzyna, a to nie tak daleko ode mnie No i jeszcze przypadek tej kobiety w ciąży co leży w śpiączce farmakologicznej, a dziecko z 27t.c. w inkubatorze, bo nie mogło zostać w łonie chorej na świńską grypę matki

Liliana i Mikołaj - są już z nami moje kochane kruszynki
http://www.suwaczki.com/tickers/3jvzhdge5a3ww6li.png
asiago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 10:10   #3404
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiago Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,

Ja też mam niskie ciśnienie ( ok 90-100/50-60), ale mam kawowstręt i bardzo rzadko piję kawę, czasami latte, ale też nie za często. Hm dziwne, w ciąży z Julką nauczyłam się pić kawę, wcześniej nie piłam, a z nią jedną obowiązkowo musiałam wypić.

Ja dzisiaj ostatni dzień na L4, ale jutro pójdę jeszcze po jedno do końca tygodnia, bo do końca nie wyzdrowiałam, a jutro muszę jeszcze iść z Julką do dentysty a w piątek o 13.00 ma bal przebierańców w przedszkolu

Wystraszyłam się dzisiaj, jak usłyszałam w DDTVN o powrocie świńskiej grypy, ta 2,5 letnia dziewczynka co zmarła była z Kętrzyna, a to nie tak daleko ode mnie No i jeszcze przypadek tej kobiety w ciąży co leży w śpiączce farmakologicznej, a dziecko z 27t.c. w inkubatorze, bo nie mogło zostać w łonie chorej na świńską grypę matki

Lepiej nie słuchac takich informacji,mnie to TV tylko stresuje jak nie mieliśmy TV to byłam jakąs spokojniejsza,mniej świadoma a jak kupiliśmy to kłębek nerwów ze mnie sieją panike,wogóle zaraz wszyscy wymrzemy ale najpierw zbankrutujemy

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2011-01-11, 10:12   #3405
kasiek64
Zadomowienie

Cytat:

Witam.
Madzik ja też w tym tygodniu sama w nocy bo tż nocki ma. Strasznie tego nie lubię. I najpierw trzy razy sprawdzam czy mam drzwi zamknięte. A temu co Tobie zostawił otwarte .

Dziewczyny ta wasza bezsenność to chyba taka norma. Ostatnio mnie kuzynka pytała jak mi się śpi. Bo ona większość ciąży nie przespała.

Mi tylko mini używka została w postaci herbaty. Po kawie mi niedobrze i nawet na baraszkowanie nie mam ochoty.

A tak poza tym postanowiłam zając sobie troszkę czasu w bardziej przyjemny sposób i wrócić do czytania książek. Dawno nie miałam na to czasu a teraz skoro siedzę i będę siedzieć na L4 to mozna nadrobić. Także jakby mnie jakiś czas nie było to znaczy że wpadłam w wir a to mnie wciąga do tego stopnia że potrafie od rana do nocy czytać. Więc jak będę wracać od taty ze szpitala muszę wstąpić do biblioteki bo nowe strasznie drogie są.

Zosia jest już z nami
Stary 2011-01-11, 10:16   #3406
madzik2221
Zakorzenienie

no ja tez slyszalam o tej grypie i tu na wyspach juz zmarlo ponad 50 osob.dlatego pewnie oferuja te darmowwe szczepienia.kurde a ja nie wiem czy mam brac czy nie w koncu wszczepiaja nam wirusa do organizmu

22/23.05.2010
Stary 2011-01-11, 10:19   #3407
myha82
Wtajemniczenie

Cytat:

MYHA ja tez właśnie taka pije...
a Ty kochana słyszałaś juz tętno maluszka???bo masz taki podspis,że już nie pamiętam właśnie
Tętna nie słyszałam, ale widziałam bijace serduszko. No i mam nadzieje, ze będzie dalej bic-stad ten opis.

Martynka

Natalka
Stary 2011-01-11, 10:20   #3408
kasiek64
Zadomowienie

Cytat:
no ja tez slyszalam o tej grypie i tu na wyspach juz zmarlo ponad 50 osob.dlatego pewnie oferuja te darmowwe szczepienia.kurde a ja nie wiem czy mam brac czy nie w koncu wszczepiaja nam wirusa do organizmu
A chorujesz w ogóle na grypę??? Moim zdaniem jak ktoś nie ma tendencji do zarażania się tym wirusem to chyba szczepienie nie ma sensu.

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
Tętna nie słyszałam, ale widziałam bijace serduszko. No i mam nadzieje, ze będzie dalej bic-stad ten opis.
To tak ja. Już nie mogę się doczekać wizyty mam dzień po Tobie.

Zosia jest już z nami
Stary 2011-01-11, 10:21   #3409
asiago
Zadomowienie

GG do asiago

Cytat:
Napisane przez kasiek64 Pokaż wiadomość

Mi tylko mini używka została w postaci herbaty. Po kawie mi niedobrze i nawet na baraszkowanie nie mam ochoty.

A tak poza tym postanowiłam zając sobie troszkę czasu w bardziej przyjemny sposób i wrócić do czytania książek. Dawno nie miałam na to czasu a teraz skoro siedzę i będę siedzieć na L4 to mozna nadrobić. Także jakby mnie jakiś czas nie było to znaczy że wpadłam w wir a to mnie wciąga do tego stopnia że potrafie od rana do nocy czytać. Więc jak będę wracać od taty ze szpitala muszę wstąpić do biblioteki bo nowe strasznie drogie są.
Hm, to tak jak mi, z używek pozostała herbataa najlepiej mięta a seks no cóż póki co wolę unikać, raz że chęci brak, dwa że potem mam jakieś skurcze

Ja też dawno nie czytałam, wolę nie zaczynać, bo jak zacznę, to aż przeczytam całą książkę, hm ostatnią jaką czytałam była Kukułka, i jeszcze nie dość że cały dzień leżałam i czytałam, to jeszcze sobie popłakałam

Liliana i Mikołaj - są już z nami moje kochane kruszynki
http://www.suwaczki.com/tickers/3jvzhdge5a3ww6li.png
asiago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 10:21   #3410
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Lepiej nie słuchac takich informacji,mnie to TV tylko stresuje jak nie mieliśmy TV to byłam jakąs spokojniejsza,mniej świadoma a jak kupiliśmy to kłębek nerwów ze mnie sieją panike,wogóle zaraz wszyscy wymrzemy ale najpierw zbankrutujemy
wyrzuc telewizor
szczerze ja tez nie mam tv i wcale nie jest mi jakos specjalnie smutno wrecz przeciwnie jak chce cos obejrze to w necie lukam bo tam jest wszystko

Cytat:

Witam.
Madzik ja też w tym tygodniu sama w nocy bo tż nocki ma. Strasznie tego nie lubię. I najpierw trzy razy sprawdzam czy mam drzwi zamknięte. A temu co Tobie zostawił otwarte .

Dziewczyny ta wasza bezsenność to chyba taka norma. Ostatnio mnie kuzynka pytała jak mi się śpi. Bo ona większość ciąży nie przespała.

no porazka jakas z tymi nockami mnie to zaraz sie wydaje ze lazi ktos po mieszkaniu albo ze ktos wejdzie do mnei do pokoju i cos mi zrobic paranoja
poczekaj niech ci brzuszek urosnie jeszcze troche i ty poczujesz smak bezsennosci

22/23.05.2010
Stary 2011-01-11, 10:26   #3411
lulka265
Zakorzenienie

Nie wiem co Wy macie z tą bezzsennością ja tam śpie jak zabita,tylko jak sie przewracam na drugi bok to sie budzę ale pewnie i mnie dopadnie...no to czemu po nocach na wizazu nie piszecie??

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:

Czyli najwazniejsze już jest no pewnie,że sobie będzie biło cały czasi juz niedługo usłyszysz
a Ty chodzisz w Łodzi do lekarza?

sorki,przeciez Ty z Sosnowca jestes

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2011-01-11, 10:37   #3412
mokra6
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem co Wy macie z tą bezzsennością ja tam śpie jak zabita,tylko jak sie przewracam na drugi bok to sie budzę ale pewnie i mnie dopadnie...no to czemu po nocach na wizazu nie piszecie??
Ta, jakbym właczyła w nocy laptopa to by mi Tż dał popalić I tak mówi, że mi go schowa, bo za długo przy nim siedzę No ale jak ni mam co robić to co mam robić?...

Ja nienawidzę kawy, a już jak doleci mnie jej zapach to wogóle-żygac si chce! Także- nie pijam. Piłam nieraz w pracy z musu z zatkanym nosem jak wstawałam 0 4:30...

Stary 2011-01-11, 10:37   #3413
myha82
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Czyli najwazniejsze już jest no pewnie,że sobie będzie biło cały czasi juz niedługo usłyszysz
a Ty chodzisz w Łodzi do lekarza?

sorki,przeciez Ty z Sosnowca jestes
jestem z Sosnowca a do lekarza chodze w Mysłowicach na NFZ

Martynka

Natalka
Stary 2011-01-11, 10:39   #3414
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
A chorujesz w ogóle na grypę??? Moim zdaniem jak ktoś nie ma tendencji do zarażania się tym wirusem to chyba szczepienie nie ma sensu.

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

To tak ja. Już nie mogę się doczekać wizyty mam dzień po Tobie.
bylam raz przeziebiona ale to nie byla grypa.wiem ze kobiety w ciazy maja oslabiona odpornosc i dlatego sie zastanawiam czy brac ta szczepionke czy dac sobie spokoj,w koncu ona dziala podobno przez rok wiec w sumie mozna by bylo sie zaszczepic.sama nie wiem

22/23.05.2010
Stary 2011-01-11, 10:39   #3415
mokra6
Zadomowienie

Macie u siebie tesco? Są duże promocje: http://www.tesco.pl/promocje/gazetki...andlowe-goclaw Niestety ja się tam już niew ybiorę, ale wyślę koleżankę z pracy po proszek lovela i coś jeszcze.

Stary 2011-01-11, 10:42   #3416
kasiek64
Zadomowienie

Cytat:
no porazka jakas z tymi nockami mnie to zaraz sie wydaje ze lazi ktos po mieszkaniu albo ze ktos wejdzie do mnei do pokoju i cos mi zrobic paranoja
poczekaj niech ci brzuszek urosnie jeszcze troche i ty poczujesz smak bezsennosci
Dla mnie najgorsze były pierwsze samotne noce po wprowadzeniu się do naszego mieszkania. U rodziców nawet jak ich nie było to zawsze był owczarek niemiecki więc kto by się odważył wejść .
Teraz jak jestem sama to jedynym plusem jest możliwość rozwalenia się na całym łóżku. ale tak to budzę się często w nocy do momentu kiedy tż nie wróci z nocki albo z 3 zmiany.

Zosia jest już z nami
Stary 2011-01-11, 12:21   #3417
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Ta, jakbym właczyła w nocy laptopa to by mi Tż dał popalić I tak mówi, że mi go schowa, bo za długo przy nim siedzę No ale jak ni mam co robić to co mam robić?...

Ja nienawidzę kawy, a już jak doleci mnie jej zapach to wogóle-żygac si chce! Także- nie pijam. Piłam nieraz w pracy z musu z zatkanym nosem jak wstawałam 0 4:30...
widze ze masz podobnie jak ja z tz u mnie tez ciagle gada ze siedze przed kompem i takie tam.ale jak on siedzi to twgo nie widzi a poza tym wlasnie co my mamy robic jak nie ma co robic oni maja jakies urozmaicenie chociazby w pracy a my siedzimy calymi dniami w domu i tyle z tego jest

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Dla mnie najgorsze były pierwsze samotne noce po wprowadzeniu się do naszego mieszkania. U rodziców nawet jak ich nie było to zawsze był owczarek niemiecki więc kto by się odważył wejść .
Teraz jak jestem sama to jedynym plusem jest możliwość rozwalenia się na całym łóżku. ale tak to budzę się często w nocy do momentu kiedy tż nie wróci z nocki albo z 3 zmiany.
no to faktycznie ja bym nie wlazla a propo owczarkow-kocham te psy
co do lozka to racja.ale i tak jakos ostroznie sie rozwalam bo mysle ze tz tam jest wcisniety w sciane wogole jakas sie delikatna zrobilam cos

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

halo co z wamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiii cisza jakby wszyscy sie zapadli.

Lulka dawaj tego torta

22/23.05.2010
Stary 2011-01-11, 12:32   #3418
Karla604
Zadomowienie

Hejka

A my się dziś wyspaliśmy Tylko znów mnie brzuch pobolewa po bokach Ja to się mam. Dobrze, że jutro wizyta.

A co Lulcia ma dziś urodziny???? ;>

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Madzik ja ja bym chciała mieć tyle dni do porodu co Ty

Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10
Karla604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 12:37   #3419
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

hejwidziałyście na tamtym wątku nowinę?
Stary 2011-01-11, 12:39   #3420
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karla604 Pokaż wiadomość
Hejka

A my się dziś wyspaliśmy Tylko znów mnie brzuch pobolewa po bokach Ja to się mam. Dobrze, że jutro wizyta.

A co Lulcia ma dziś urodziny???? ;>

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Madzik ja ja bym chciała mieć tyle dni do porodu co Ty
e tam urodziny.zachcialo jej sie torta i poszla robic mowila ze sie z nami podzieli a sobie wezmie tylko kawalatko

wiesz co dopiero co ja mialam 89 dni do konca.to tak leci szybciorem ze ja to nie nadazam zmieniac tych cyferek
a jak juz tak zaczelismy gadac o tych dniach do konca to chcialabym juz byc w 36tc,jakos bym sie tak czula bezpieczniej

22/23.05.2010
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości