|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
"Jak możesz trzymać się z daleka ode mnie i odejść? Czy twoje serce mogłoby zapomnieć o mnie? Twój oddech należy do mnie. Czy kiedykolwiek możesz przestać oddychać?
Jest taka piosenka, którą zawsze omijasz, ale nigdy nie usuniesz ze swojej playlisty. Kochany brzuszku przepraszam za te wszystkie motyle. Kochana poduszko, przepraszam za te wszystkie łzy. Kochane serce, przepraszam za ten cały bałagan. Kochany mózgu. Miałeś rację... Byłoby mi dużo łatwiej gdyby Bóg do mnie przemówił. Gdyby powiedział cokolwiek. Niechby chociaż zakasłał. -Kim jesteś? -Kimkolwiek chciałabyś żebym był. "
|
|
#4142 |
|
Raczkowanie
|
'' przeraża cię coś? pamiętaj , życie nie jest cudowne . patrzą na ciebie i widzą twoją niedoskonałość tu za dużo (tłuszczu) tu popraw zmień a najlepiej przestań być sobą chudość atakuje ze wszystkich stron ale gdy już ktoś osiągnie 'cele' w oczach jawi się jako przegrany najpierw mówią tak , potem inaczej chudnij, chudnij , chudnij ... a teraz PRZYTYJ.. po co nakręcasz motywacje , skoro tego nie akceptujesz TO NIE CHUDE JEST PIĘKNE ? to nie o to chodziło? Czy ktoś zauważy mnie .. Czy ktoś dostrzeże wnętrze , a nie 'chude' ciało ? Pod przykryciem anorektycznej atrybucji , jestem ja , taka jak byłam, lecz naznaczona . Czy to umniejsza moją wartość, jako człowieka ? Powiedz.. tak właściwie czego chcesz? chudości ? Zatracić się w teraźniejszości . Nieprzypominająca przeszłością Bez zaczepienia w przyszłość. '' |
|
|
|
#4143 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje <3 pisane w dziwnym stanie więc może i bezsensowne
![]() a słońce wychodzi z brudno niebieskiej chmury, przeciąga się i głupia wierzysz, że będzie dobrze. nie wiem czy to marihuana, czy basy grane, ale słuchaj wyblakłeś... bez przyczyny nie kupuje perfum za 220 złotych, nie stoję godzinami przed szafą i nie uśmiecham się, wiesz? a jeśli zadajesz pytania, na które znasz odpowiedź to powiem Ci, że jesteś beznadziejny. postaw się w mojej sytuacji, ja nie wiem nic. świecić takiemu po oczach latarką, a ten dalej zapatrzony w ganje i gorzką żołądkową. spieprzyłeś mi za jednym zamachem dwa lata, pierwszy i ostatni dzień roku. Planowałeś to od dawna? gdybyś wiedział czego ja chcę to nie byłoby naszego problemu, gdybyś wiedział ile w stanie jestem dać sterczałbyś pod moim oknem. P.S podstawiłabym drabinę. postaraj się. tylko tyle.
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
kontastowao - bez Ciebie też nie byłoby to samo. big love ♥
"Jeżeli należysz do tych, którzy kochali jeden raz,
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." |
|
|
|
#4145 |
|
BAN stały
|
x_truskawka_x
heh, no wiesz, wybaczam Ci na zdrowie ... 'że w moim sercu chciałaś znaleźć schronienie, powiadasz naiwna dziewczynko ?' stał przed nią prosto w twarz plując tymi słowami, jednocześnie prosto w serce wbijał jej nóż. popatrz na nich, my kiedyś też tacy byliśmy, kiedyś też naiwnie wierzyliśmy w to, że raz splatanych rąk, nic ani nikt nie jest w stanie rozdzielić . nie móc przytulić się do Ciebie w tym i w każdym innym momencie, to jak nie móc oddychać przebywając w pomieszczeniu wypełnionym po brzegi tlenem . nierealne zdarzenia wplątane w nasze sny, przypominają nam o szczęściu, którego w takim stopniu nigdy nie doznamy . ten ból, ta krew, tak, to wszystko mówi, że odszedł od niej on . spisujesz wszystkie plusy i minusy każdej dziewczyny, nie zważając na to, że sam żadnych plusów nie posiadasz . z całą siłą uderza pięścią w mur, tak jakby nie wiedziała, że bólu serca, nie pokona nic . ... |
|
|
|
#4146 |
|
Zadomowienie
|
Every now and then we all visit a world of hurt
- the only real difference is how long we have to and wish to stay there. Co jakiś czas wszyscy odwiedzamy świat bólu - Jedyną różnicą jest to, jak długo musimy i chcemy w nim pozostać Dni mijają lecz czas nie leczy ran Tak ciężko mi żyć, upojona wciąż Zapachem Twoich perfum Zmieniłam adres zamieszkania, numer telefonu Wyrzuciłam wszystkie twoje listy, wyrzuciłam twoje wady! I choć na zewnątrz udaję silną W środku wciąż noszę wszystko co we mnie kochałeś Miłość tak słodko kiwa Widziałam jej twarz Wymówiłam jej imię Smakowałam te łzy którymi płakałeś Żyłam w cieniu w mym umyśle Teraz tu jest chłód Nie zostawiaj mnie |
|
|
|
#4147 |
|
Raczkowanie
|
Marsi89 na zdrówko
"
zwali ją niezdecydowana . Nie dla tego, że nie mogła zdecydować, lecz dlatego, że nie ufała . i chyba powinnam przestać kochać, przestać czekać. A ja chowam kłamstwa do słoika z ciasteczkami. Bez powietrza wytrzymam 30 sekund więc tylko na tyle możesz odejść. '' ____________ ...nocnym pociągiem aż do końca świata. wizaz |
|
|
|
#4148 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ♥
- Wyrzuć z siebie cały smutek, złość, to co ci przeszkadza.
- Będę k*rwa krzyczeć z 30 lat. Zauroczyć jest się łatwo. Wystarczy, że zobaczysz chłopaka który ma ładny uśmiech. Jego charakter jeszcze bardziej utwierdza w przekonaniu, że możecie się zaprzyjaźnić. Tylko kilka spojrzeń, gestów, spotkań, słów i zaczynasz patrzeć na Niego zupełnie inaczej. Na Jego widok przechodzą Cię dreszcze, zapamiętujesz każde słowo. Wszystko co powie ma większą wartość od innych. To Jego głos chcesz usłyszeć, to Jego zapach sprawia, że tracisz kontrolę. Z nikim innym nie chcesz spędzać wieczorów. Nie ma godziny w której byś o Nim nie myślała.Spacerujecie razem, rozmawiacie, żartujecie, słuchacie muzyki, robicie zakupy, oglądacie filmy. Zawsze zamyślona, rozkojarzona, ale uśmiechnięta. Chcesz być w Jego życiu tą jedyną i najwspanialszą. Czas 'przed Nim' nie istnieje, jakby zawsze był i będzie. wolna? zajęta? a co ja kur*a toaleta jestem?! |
|
|
|
#4149 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję ;* miło mi <3 ![]() nigdy nie lubiłam patrzeć się mu w oczy, bo wiedziałam, że zostaną we mnie na zawsze. sypię cukier do kubka wpatrując się w jeden punkt. patrzę się i regularnie sypię sobie kolejne łyżeczki, chciałam po prostu osłodzić sobie życie. ale dzięki temu, ono stało się jeszcze bardziej gorzkie. chciałam, ale on mi na to nie pozwolił. chciałam.
odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2011-01-11 o 17:30 |
|
|
|
#4150 |
|
Zadomowienie
|
ratatamm - okradłam
Marsi89, x_truskawka_x - bardzo mi miło ______________
'W moje życie zakradła się niepokojąca samotność, ale brakło mi zapału do nawiązania kontaktu ze starymi znajomymi, którzy przypominali mi teraz dietę bez soli i cukru. Chciałabym być normalna, ale to nie jest moje życie. Niekiedy wydaje mi się, że jestem już tylko wspomnieniem o sobie. Kiedy dzieje się źle, są tacy, którzy szukają wtedy innych, którym wiedzie się gorzej i w tym znajdują pocieszenie. Niektóre dni już od samego świtu są paskudne. Przyszłam teraz do Ciebie tylko po to, by Ci powiedzieć, że gdyby zdarzyło się coś i byłabym Ci kiedykolwiek potrzebna albo potrzebne by Ci było wszystko z mojego życia, a może jeszcze coś innego, to tylko zawołaj, a przybiegnę. Każdy jest panem samego siebie, jest dla siebie oazą. Każdy powinien przede wszystkim zachować kontrolę nad sobą'
|
#4151 | |||
|
Raczkowanie
|
-Co robisz kiedy jest Ci źle tak jak mi dzisiaj? -Patrzę na Twoje zdjęcie i uśmiech od razu powraca -Ale ja się pytam na serio a ty sobie jaja robisz -hehe tylko że ja się nie wygłupiam bo naprawdę tak robię, to Ty jesteś moim lekarstwem na złe dni. To moje zabawki i moja piaskownica więc łaskawie nie wpierdal*jcie się rozum ! dlaczego pozwoliłeś mi się zakochać?! Przecież kazałam Ci pilnować serca a ty co? na wagary sobie poszedłeś ! Moje życie coraz częściej przypomina "Mode na sukces" -A wiesz co mnie w tej miłości wkurza najbardziej? -No co? -Bo zawsze jak ktoś mi złamie serce są przeceny w sklepach a ja je opuszczam dlatego bo mam wy***ane na świat. Wiesz ostatnio zastanawiałam się nad tym dlaczego ciągle niszczysz mi życie i doszłam do wniosku że nadal coś do mnie czujesz. „Na początku był chaos, potem jakiś po*** wymyślił miłość „ -znasz to uczucie kiedy słyszysz jakąś piosenkę pierwszy raz i od razu się w niej zakochujesz? -Chyba tak.. -Więc czemu nie wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? To jest to samo. -Nieprawda -No jak nie jak tak. Piosenka zawsze szybciej czy później się znudzi tak samo jak osoba, w której się zakochałaś. Nawet najwybitniejsi naukowcy nie zrozumieliby twojego bełkotu -Codziennie Cie widzę -Gdzie ? -W moich snach... Jak słucham Hiszpańskich piosenek czuję coś dziwnego w brzuchu, może dlatego że kojarzą mi się z Tobą -mogę mieć do Ciebie prośbę? -Jasne, jaką? -Wyjdź raz na zawsze z mojego umysłu i serca ! Jakbyś był inny to widząc mnie z moim nowym chłopakiem zrozumiałbyś że tęsknisz za mną, ale w Tobie nie ma nic normalnego! Czy naprawdę musiałeś naopowiadać mu tyle głupot na mnie? no proszę Cie ogarnij się w końcu i przestań niszczyć mi życie . Jej budzik zadzwonił jak zwykle kwadrans po piątej. Wstała lekko zaspana po czym otworzyła okno, poczuła jak zimne powietrze wkrada się do jej pokoju... Nie wiedziała co się z nią dzieje, miała ochotę krzyknąć na całe osiedle "*****" po to by rozładować emocje aczkolwiek po chwili straciło to jakikolwiek sens. Usiadła na oknie i zaczęła o nim myśleć... Minęło już 7 miesięcy a Ona nadal tęskniła pomimo tego że traktował ją jak szmatę. Miała tego dosyć! Zeskoczyła z parapetu i zaczęła rzucać o ścianę wszystkim co jej wpadło w ręce. Dając upust złości pojawiał się w niej coraz większy gniew aż w końcu padła bezwiednie na podłogę zalewając się łzami. Cytat:
kradnę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|||
|
|
|
#4152 |
|
Rozeznanie
|
'Jeżeli pić to w dogodnym towarzystwie , jeżeli mam kochać , to bez Ciebie .
Lubie piątki. Lubie czekoladę, mandarynki i paprykowe Laysy . I lubię dużo mówić. I śmiać się tez lubię. I lubię sport. Lubie tez zielony, fioletowy, czarny kolor. I lubię na Ciebie patrzeć. Kochac cię tak po cichu, żeby nikt nie słyszał też lubię. Życzę Panu dużo szczęścia i miłości, a poza tym rozumu i tego, żeby się Pan w końcu nauczył, że dziewczyny to nie zabawki. Uwielbiam patrzeć mu się prosto w oczy, dotąd, aż sam spuści wzrok a jakby tak te wszystkie kopiary i dzieci wysyłające jakieś denne linki do giltery.pl zamknąć w jednym wielkim pokoju ? + zgubić klucz. ;D chyba zawsze już będę powtarzać , że o wiele lepiej jest kumplować się z facetami niż z dziewczynami . zobacz ile to kryje w sobie plusów . chłopacy są mniej zaborczy , chociażby o to , że kupiłaś sobie jakieś tam lepsze ciuchy od nich . nie będą zazdrośni o to , że masz nowego , cudownego faceta . szczerze powiedzą ci , jak wyglądasz w tej nowej sukience przed wyjściem na imprezę . pomogą Ci zarwać do kolesia , który od dawna ci się podoba . nauczą cię kilku dobrych sztuczek , dzięki którym twój podryw będzie bardziej skuteczniejszy . nie będą się nad tobą roztkliwiać , gdy przy flaszce zaczniesz opowiadać o swoim złamanym sercu , tylko porządnie przytulą do siebie , bluzgając na frajera , który doprowadził cię do łez . dzięki nim nauczysz się jeździć na desce , nauczysz zaciągać , poznasz smak dobrej imprezy . oni nauczą cię bycia niezależną , twardą , silną . potem możesz być dumna , że nie jesteś jedną z tych , które piszczą bo poszedł im tips na lekcji w-fu . ręce całe z krwi , ból w oczach , przeraźliwy wrzask . mimo rzeźni , którą wywołała , postawiła na swoim . spieła swoje pęknięte serce agrafką ' |
|
|
|
#4153 |
|
Przyczajenie
|
-nie widzisz , że on cie kocha ?
-jakoś tego mi nie okazuje -bo oni tacy są . to my zawsze musimy dać pierwsze znak. -to radzę się im zmienić . -oni są jak blondynki . mądry chłopak --> tylko w fikcji . wiesz jak to jest . ? zaraz ci opowiem ty patrzysz na niego , a chcesz żeby on się na ciebie spojrzał , więc bawisz się innymi chłopakami . wtedy myślisz że spojrzy i że będzie zazdrosny . w takiej sytuacji masz racje spojrzy się , choć nie będzie chciał a zazdrość o ciebie , wypali mu serce . ale on widząc ciebie i widząc to , że się nie patrzysz robi tak samo . chce żebyś poczuła zazdrość o niego . on bawi się innymi . zżera Cię zazdrość ? wiem , tak jest , go też zżerała . gdyby tak to złożyć to spójrzcie , wy sami siebie się oszukujecie a widać jak bardzo do siebie pasujecie . wiem , chcesz , żeby to on tobie powiedział że cie kocha , ale daj mu czas . on tak samo chce żebyś ty mu dała jakiś znak wiesz ? .. |
|
|
|
#4154 |
|
Raczkowanie
|
napisz .. czy coś.
A możesz mi powiedzieć dlaczego , już mnie nie kochasz ? Dziś się dowiedziałam , że byłam tylko zauroczeniem. Chciałabym powiedzieć, że Ty dla mnie też ale nie umię kłamać. Byłeś czymś więcej niż kolegą, przyjacielem. Nie byłeś bratem.. byłeś moim życiem, moim sercem, moim misiem przytulanką. |
|
|
|
#4155 |
|
Raczkowanie
|
" Zauważyłeś, że wyrażenie ' bo kocha ' usprawiedliwia wszystko?
Złość, rozdrażnienie, niepohamowaną radość i niekończącą się tęsknotę? Tak, jakby miłość cokolwiek wyjaśniała. A nie wyjaśnia nic. Uśmiechała się. Bawiła się wszystkimi. A tak naprawdę nie umiała o nim zapomnieć. tęsknię za tobą tak, że aż palą mnie dłonie z niedotykania. " |
|
|
|
#4156 |
|
Raczkowanie
|
po raz kolejny pokazujesz mi świat, jakiego nie znałam.
tym razem jest to świat bólu, cierpienia i łez. jesteś święcie przekonana, że jutro będzie takie jak dzisiaj. wtulasz się w jego ramiona, zamykasz oczy i rozpływasz się. przysięgał, że nie dopuści do tego, byś zapłakała. więc wierzysz. ślepo i naiwnie mu wierzysz. od początku czułaś, że on kłamie. dlaczego więc teraz płaczesz?
|
#4157 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zabieraam , cudne . '' Wiedziała to już po tygodniu. Ujęły ją jego wrażliwość i czułość. Później doszedł szacunek, jakim ją otaczał. To chyba przez ten sza*cunek czekał z pierwszym pocałunkiem tak długo. Mimo że go prowokowała, dotykając, ocierając się o niego, nawiązując do tego w rozmowach, całując jego dłoń w ciemnym kinie. Minęło strasz*nie dużo czasu, zanim po raz pierwszy pocałował ją w usta. nasze wzroki spotykają się uciekamy najprędzej jak się da, byleby wspomnienia nie zdążyły znowu zadać bólu. czasem człowiek nie wie co robić. i tkwi pomiędzy przeszłością, teraźniejszością i przyszłością. chce coś skończyć, coś rozpocząć. ale nie potrafi. nie potrafi? czy może po prostu się boi? '' |
||||
|
|
|
#4158 |
|
Raczkowanie
|
' Nie zrozum mnie źle, kocham Cię, ale nienawidzę bardziej. *;
Że ostatni raz spotkamy się na pieprzonym pogrzebie. Znowu liczę dni kiedy się zmienię ' A wiatr we włosach poczuję .. *; No to co, że pada? w końcu po deszczu przychodzi tęcza. ![]()
|
|
#4159 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam, ale może mnie tu trochę nie być ... szkoła
.
..bo życie wymaga od nas za wiele...
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#4160 |
|
Zakorzenienie
|
♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Ja wolałabym być tym kotem,
niż sobą szukającą szczęścia, zgubioną, zależną, bezpańską. i wiem, że każdego dnia coraz ciężej jest mi bez Ciebie i z każdą chwilą coraz krótszy łapię oddech z każdym dniem coraz dalej jestem Ciebie.. nie my czy ty i ja bo ja sama ja dokładne dwa miesiące od rozstania w zapisanych wiadomościach zauważam te od ciebie te, które pisałeś na dobranoc te, które zawsze powodowały uśmiech serca wczytuję się i obmywam twarz łzami nie potrafię tak szybko wymazać cię z pamięci ludzie żyją wspomnieniami oddychają przeszłością duszą się ________ mam nadzieję, że nie odeszłam w nie pamięć? może jeszcze się przydam? aktualnie postanawiam do was wrócić nadrobiłam wszystko jak zawsze całuję rączki za talent ♥♥♥
|
|
#4161 |
|
Raczkowanie
|
bo z tobą miłość nie jest bolesna.
jeszcze będzie pięknie, zobaczysz. elastyczna miłość, energiczna miłość, żądna miłość, zbyt sceptyczna miłość.. żebrzę spojrzeniem o nowe wrażenia, o ciebie... jest nam niewygodnie tam, gdzie diabeł sprawia, że grzeszymy. północ, rośnie napięcie. gdzie jesteś? nie pytajcie mnie o człowieczeństwo.miałam sen tej nocy... przecież wiesz, że zawsze bałam się pustki. wiesz, że mogłabym wykorzystać kogoś kogoś takiego jak ty.. mój mały chłopczyk z poplątanymi włosami. śpią we mnie niespokojnie wszystkie twoje słowa. wiesz, mam coraz krótsze sny. coraz mniej w nich ciebie.. hop hop misiu. hop hop do mnie. to mnie rozpierdala na kawałki. trzask trzask, plask.. kulka w łeb? nawet nie poczujesz.. skończone, widziane, przeżyte, poznane...pokochane w twoim życiu. i nie pokocham... twoje spojrzenie jest obce i surowe jak tafla chłodnej wody... kocham się ze wspomnieniami.
|
#4162 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ten zabieram.przepraszam, że się nie udzielam. aktualnie mam próbne egzaminy i na dodatek chora jestem. nic mi się nie chce, ale obiecuję, że się w końcu poprawię. ![]() ~*~
Nawet nie wiesz jak Ona bardzo cierpi. On - moje szczęście, które od zawsze szukałam. ![]() ' Piękna noc, chodźmy na spacer. Pozwól, że Cię zaprowadzę tam gdzie witraże są obrazem zdarzeń.. ' ' Wyznawcy. Świat bez uczuć jest martwy. ' Ta cholerna słabość, która nie pozwala od Ciebie odejść.
|
|
#4163 |
|
Rozeznanie
|
musiałam Cię zobaczyć,
musiałam przekonać się, że to nie za Tobą tęsknię. tak w głębi serca, na samym dnie, pozostał mi ślad po Tobie. "Czas nie leczy ran, tylko przyzwyczaja nas do bólu." steal my soul, please. /proszę, skradnij moją duszę.
summer au pair - UK! Edytowane przez MUTD Czas edycji: 2011-01-11 o 21:22 |
|
|
|
#4164 |
|
Raczkowanie
|
Ciche wieczory.. bez Ciebie to już codzienność i standard.
Nowy rok. Bez miłości, bez kłamstw, bez zdrady, bez niego. Przyzwyczaiłam się do braku. Braku kogoś kochanego, kogoś kto tak perfekcyjnie wmawiał miłość każdego poranka. Bo dobranoc bez niego , nie brzmi tak jak brzmieć powinno. Dlaczego tak trudno jest kochać ? |
|
|
|
#4165 |
|
Raczkowanie
|
" wstaję rano. zakładam twarz, bo już nie liczy się co w środku. jeden sms, a potrafi wywołać łzy. sprawić, że życie zaczyna sens tracić. czekać. znaczy cierpieć. o cel i sens nie pytaj świata. choć wie co jest i co było. kiedy wyciągasz dłoń, a nie chwyta jej nikt. zakochana para jest jak wschód lub zachód słońca. zjawisko codzienne, choć tak rzadko spotykane. nieistotne jak postrzegają nasz związek inni. najważniejsze, jak spotrzega je Twoje serce. "
|
#4166 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję.
![]() gdzie są: agatte?! Primadonna, otojest, extremalna, latin, Tis, 3martyna3, abuune, nydee, keendy .. ? ![]() dla tych co odchodzą, tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=419361 wątek z prośbami, tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=421605 nie pozwoliłabym Ci umrzeć.
mogę mieć takie życie, jaki inni mają sen! ![]() Edytowane przez patrysiowa_ Czas edycji: 2011-01-11 o 22:21 |
|
|
|
#4167 |
|
Rozeznanie
|
merci. ♥
Są takie daty, które zmieniają wszystko i chociaż chcielibyśmy je zapomnieć - zawsze pamiętamy. pragniemy siebie nocą z oczami dziwnie drżącymi. ale jak wiemy, mnożenie przez jeden nic nie daje. drżyj chwilo bo następnej nie będzie. ona sobie na to nie pozwoli. przyjdź do pokoju 308 moje lędźwie czekają na twój oddech.
|
#4168 |
|
Raczkowanie
|
ostatnio to mi się nawet grzeszyć odechciało , ogarniasz ?
siniak na pośladku nie przewidzi szelestu rąk . wzdłuż ciała pomiędzy miękkim " don't touch " , a " weź mnie " na ostro . nie oferuję usług body & breakfast . w erze telefonów komórkowych tak trudno jest trzasnąć słuchawką . twoi kumple stoją pod jej oknem i krzyczą ' wskocz mu do łóżka ! ' . ale hola ! nie muszą , już tam jest . to wszystko jest fantastycznie popierdo**** . jeśli facet zachowuje się jakby miał Cię w dupie , to znaczy , że ma Cię w dupie . już za dużo najadłam się wstydu i upokorzenia . generalnie jestem na diecie . Chciałabym zobaczyć siebie z perspektywy Twojej własnej. Patrze na ekran komputera i widzę " KOCHANIE JEST DOSTĘPNE ". Czekam minutę , 2 , 6 , 10 , 30min . I nic nie ma , nie piszę . Myślę sobie " co zapomniał o mnie ? " patrze na jego opis i widzę" Ślicznotka u mnie " . Weź nie pier**** , że nie jesteś odpowiedni dla mnie . Powiedz prawdę , ze to ja nie jestem dla Ciebie . Powinno istnieć jedenaste przykazanie : Nigdy nie opuścisz tych , którzy cię kochają . uwieelbiam Cię , uwieelbieniem bezgranicznym , wieesz .? Wiesz czemu nie cierpię każdej dziewczyny z ładną , zadbaną twarzą , z talią osy i z uśmiechem niczym wyjętym z reklamy? Bo wiem że cholernie by do Ciebie pasowała . Kopciuszek miał wyjątkowo trudne dzieciństwo. Wredne przyrodnie siostry, praca ponad siły i straszna macocha. Poza tym, że musiała zatruwać się, wyciągając popiół z popielnika, to na dodatek nie miała nawet kanału MTV. jestem teraz na etapie „ wykastrujmy wszystkich facetów , a będzie lepiej " . Jaki kolor mają twoje oczy ? Niebieski ? Szary ? Nie ważne , nie lubię żadnego z nich . - Nie chce mi się żyć... - Zawsze byłaś leniwa ... Z Tobą było tak, jak z bulimią. Napawałam się twoim widokiem, chłonęłam twój zapach i dotyk. Napełniałam się tobą po brzegi, by potem rzygać łzami. Gdyby tylko pluszowy miś mógł odwzajemnić uścisk swoimi włochatymi łapkami byłby prawie idealnym substytutem ciebie . Gratuluję . Właśnie , tym gestem , który aktualnie wykonujesz , automatycznie zostajesz umieszczony , jako kolejny na liście skończonych dupków . Owacje na stojąco . - śpisz ? . - nie kur*a oglądam powieki . - ej, mam problem. chyba kocham gościa, który ma mnie totalnie w dupie. - napisz mi jego adres na kartce, ja pójdę poszukać dobrej siekiery. ![]() Ludzie o identycznych charakterach odpychają się jak magnesy . Dopiero gdy jedno odwróci się dupą do drugiego , zaczyna się przyciąganie . Rany boskie , jestem kioskiem ! Pytasz co u mnie ? Mikrouszkodzenia w strukturze mięśnia sercowego , a neony bardziej niż zwykle oślepiają unerwione źrenice . Cześć , jestem nikim i ch*j mnie obchodzi kim ty jesteś . Nie jestem gruba . Jestem po prostu pełna miłości . ! Uwielbiam każdą z osobna ! <3
|
|
#4169 |
|
Zadomowienie
|
patysiowa, ratatamm - misie, dziękuje za pamięć
* deszcz spływał powoli, jakby o czymś przypominał. właśnie dlatego że jesteś słaba musisz być bardzo silna. ♥
|
#4170 |
|
Raczkowanie
|
Okradłam: SparklyAngel (moja kochana jak zawsze cudowna
), _mandarynka (zaskakująco ), no love_no love you (co ja od Ciebie ostatnio kradnę ), your blue eyes ( kocham Cię za ten pierwszy opis )To było takie kiczowate i romantyczne zarazem
Jesteś architektem moich snów, projektantem uśmiechu, wynalazcą szczęścia -Nadal Go kochasz? -Tak -To przestań ! -Oddychasz? -Tak -To przestań -Czuję, że powinnam Cię kochać -Szkoda, że nie kochasz -To zrób coś, żebym pokochała A teraz chodźmy naprzeciw marzeniom -Co ty robisz? -Odkochuję się -Kocham Cię -Ja Ciebie też -Kłamiesz -Jak ty dobrze mnie znasz Kłamstwo to prawda w masce
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.

na zdrowie