|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
---------------------------------------- 'odpocznijmy
zapomnijmy okłamujmy, bo prawda miesza nam w sercach. Udawajmy, że odpoczęliśmy. Udawajmy, że zapomnieliśmy. Okłamujmy dalej.'
|
#4082 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
your blue eyes, Martusssia, poprostuAsiss - dziś Wy padłyście moją ofiarą kradzieży ;p _________________________ ____ " Pokochałam go zdając sobie sprawę, że kiedyś może odejść zostawiając pustkę w moim sercu. Był pierwszym mężczyzną, którego pokochałam licząc się z konsekwencjami rozstania. A jako jedyny został. Jeżeli ja jestem z Tobą, to wychodzi na to, że Ty jesteś ze mną. "
|
|
|
#4083 |
|
Raczkowanie
|
LoVe FoReVeR_ - na zdrówko kochana
x_truskawka_x - dziękuje myszka I myślisz, że jak mi napiszesz , że mnie nie kochasz to się załamie i przestane funkcjonować ? Był chłopakiem nienormalnym, niepomyślnym ale także nierealnym. Jedna mogła go mieć na całe życie. I proszę. Pomyśl zanim znów powiesz , że mnie nie kochasz. Bo ja nie będe słuchała przeprosin regularnie co tydzień. No patrz . Spojrzałeś na mnie z żartem a ja ze świeczkami w oczach .. Dziś ja na Ciebie patrze z żartem a Ty ze świeczkami. Ładnymi świeczkami ![]() Miał ładne oczy. Czasem przypominały mi niebo w czasie burzy. Dziś nie umie nie ranić, być grzeczna i miła. Patrz jak człowiek zmienia człowieka. Chcę spróbować czegoś nowego.
Zniknij z życia pokocham innego ? ![]() Edytowane przez smileandsweet14 Czas edycji: 2011-01-09 o 15:00 |
|
|
|
#4084 |
|
Raczkowanie
|
dawno tu mnie nie było
!!_____________________
znów dopada mnie to uczucie, że coś straciłam a nie musiałam. byłam dla Niego wszystkim, tak powtarzał, teraz jestem dla Niego nikim, bo ma wszystko! kiedyś zrozumiesz, że takie udawanie nie ma sensu! chcę zapomnieć choć na moment o tym co się wydarzyło, nie myśleć o tym co było złe, czy mogę?! _____________________ takie małe coś dla Was, choć i tak pewnie mało kto przeczyta... zapraszam Was na moją stronę: http://danceitsmylife.blogspot.com/ |
|
|
|
#4085 |
|
Rozeznanie
|
rumuneczkaxd, z innej bajki - jak mi miło <3 bierzcie co chcecie Skarbki
;*dlaczego jej oczy muszą wyrażać uczucia? przecież ona tego nie chce. ona nie chce by on widział, że to boli. nie chcę, odejdź. nie rań, proszę. nie chcę Ciebie, jeżeli wiem, że to już nie Ty.
|
#4086 |
|
Raczkowanie
|
Chodzić po powierzchni tego miasta.
Na wysokich obcasach ponad powierzchnią ziemi. Don't you let me go, let me go tonight. Żegnaj, mój niedoszły kochanku.
|
#4087 |
|
Rozeznanie
|
uff, wreszcie się zebrałam żeby tutaj napisać!
![]() witam w nowym wątku... i od razu znikam, żeby cały nadrobić 'boys are so confusing. i don't know why they say venus and mars. i mean, venus and mars at least have something in common: they're both planets. it's more like mars and a bowl of soup.' chłopcy tak mieszają. nie wiem dlaczego mówi się 'wenus i mars'. chodzi o to, że wenus i mars przynajmniej mają ze sobą coś wspólnego: są gwiazdami. powinno się raczej mówić mars i miska zupy. 'sweetheart, he's just a lesson you needed to learn.' kochanie, on jest tylko lekcją, której musiałaś się nauczyć. 'let the memories count the miles and never be forgotten.' pozwólmy wspomnieniom liczyć mile i pozostać niezapomnianymi. 'i'm just a girl who wants to be the centre of your world.' jestem tylko dziewczyną, która chce być centrum Twojego świata.
|
|
#4088 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo mi miło. Cytat:
pozwoliłam sobie go przywłaszczyć. proszę się nie gniewać. ***
daj mi chwilkę. ja się zaraz w tobie zakocham. a teraz, skarbie, patrz i podziwiaj, jak mi jest świetnie bez takiego palanta u boku, jak ty. już się nie boję, że moje szczęście pryśnie. i już moja w tym głowa by ta chwila trwała wieczność. na moim niebie brak chmur.
|
|
#4090 |
|
Raczkowanie
|
LoVe FoReVeR_
![]() W scenariuszu mojego życia dostałeś główną rolę. Miał być to romans - romans wszechczasów. A co wyszło? Tragedia.
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#4091 |
|
Raczkowanie
|
Nakarm mnie swoim kłamstwem. Mam ochotę się dziś udławić.
|
#4092 |
|
Rozeznanie
|
skoro oczywistym jest, że w końcu zostaniemy same, to po co w ogóle się z nimi wiążemy?
ostatnio nawet kawa mi nie wychodziła. ustawa z dnia 9 stycznia o nieposkromionej tęsknocie. tyle się nasłuchałam, napatrzyłam i naczytałam o nieszczęśliwej miłości, a potem sama w nią weszłam, jakbym nigdy o niej nie wiedziała. wierzę mu. jakie to kretyńskie, że mu wierzę.
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
uciekasz przed wszystkim tym co myślisz
|
|
#4094 |
|
Raczkowanie
|
Pomyśl, kocham cię bardziej niż wszystkie rzeczy na świecie razem wzięte, czy to Ci nie wystarcza?
Gdyby wszyscy moi przyjaciele chcieliby skoczyć z mostu, ja nie skakałbym z nimi, zszedł bym na dół i próbowałbym ich wszystkich złapać. Pierwsze spotkanie.. Już wtedy poczułam, żę okradłes mnie ze wszystkich myśli. Zastanawiałeś się czasem dlaczego tyle dla mnie znaczysz ? Noc nie zwsze, oznacza zło, tak samo jak dzień nie zawsze niesie dobro. Lubię cię bardziej niż mojego pluszowego misia, ale ci, nie mów mu. |
|
|
|
#4095 |
|
Raczkowanie
|
Chyba wszyscy na WOśP - tak nas tu mało
teeeż byłam... zbierało się Mówisz, że wszystkie Twoje kobiety były wspaniałe... Szkoda, że ja nie jestem i nie będę Twoją kobietą ... Udawajmy dalej, że nic między nami nie ma...
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#4096 |
|
Rozeznanie
|
Po co płakać? Płacze się, gdy coś się kończy A ty żyjesz we mnie... Gdziekolwiek teraz jesteś Wróć i pokaż mi jak się czujesz Bo jestem tu zagubiona bez ciebie Będę cię kochać, aż księżyc współgrający ze słońcem nie przestanie istnieć Bez ustanku... I w ciszy będę słuchać głosu serca A burza skończy się w twoich rękach Wieczna miłość trwa tylko przez moment Gdybym mogła podążać za moim sercem jeszcze raz, byłabym twoja... Zatłoczona jedynie łzami, które toną w moim sercu Za każdym razem kiedy pomyślę o tobie i o niej |
|
|
|
#4097 |
|
Zadomowienie
|
kontrastowa0, Marsi89 - dziękuję!
niczego_po_trochu, rumuneczkaxd - bardzo mi miło _changime, happyend, kreskowa, Paralogiczna, patrysiowa_, ratatamm, sanderson93 (jesteś! ______________
'Zastanawiała się czy inni postrzegali Go jak Ona. Patrzyła sztywno przed siebie. Rzeczywistość nie może być o wiele gorsza od wyobraźeń. Strasznie mi smutno. Nigdy nie uda mi się tego zamalować. Może Ty wiesz jaki kolor zakrywa miłość? Nie zasłużył na to, by wiedzieć, że Go kocham. Najwyraźniej nie był zainteresowany Jej uczuciami. Dlaczego kiedykolwiek wydawało Jej się, że tak jest? Był zainteresowany przeleceniem Jej. Gdyby chciał przeżyć przygodę psychologicznej natury, szukałby zapewne kogoś mniej skomplikowanego i bardziej zrównoważonego. Wolałabym mieć raka niż nieszczere serce. To nie kwestia pobożności, tylko zdrowego rozsądku. Rak MOŻE Cię wykończyć, nieszczerość zrobi to na pewno'
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2011-01-09 o 19:51 |
|
|
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
!'mam ochotę iść nie patrzeć za siebie
|
|
#4099 |
|
Raczkowanie
|
i_nie_zmienia_sie_nic- teraz już wiem
![]() i okradłam jeszcze: La_Tua_Cantante, niczego_po_trochu(dziękuję )Nigdy nie dałeś mi szansy odkryć tajemnicy, którą byłeś
Chciałam tylko ciepła, a dostałam piekło Z perspektywy czasu wszystko wydaje mi się takie zwariowane i nierealne, Ty, tamto lato i zakurzone słońce Uwielbiam te dni, gdy w taflii porannej kawy odbija się Twój uśmiech Obecność osób trzecich zamyka rozdział miłość
|
#4100 |
|
Rozeznanie
|
♥
marikab- dziękuje ![]() ______ 'Jeśli czujesz się samotnie, rozejrzyj się i zobacz, jak zmysły mogą Cię zwieść. w programie przewidziano rzucanie popcornem w zakochane pary Świat to dżungla ,ludzie to zwierzęta ,a Ty jako najmniejszy robaczek na ziemi co dzień zostajesz równany z błotem przez tych większych i niby lepszych... Jeśli nie umiesz kochać, to się za to nie bierz! I znowu rodzi się ta pieprzona potrzeba bycia z kimś, bo samemu nie daję się rady.. On jest niebieskookim potworem przez którego zaczęłam kochać szukałam Ciebie dziś w szafie,to szalone, wiem Humor to najlepszy pas ratunkowy na oceanie życia Siedziała z papierosem w dłoni i napawała się tym wspaniałym uczuciem, że już go nie potrzebuje do szczęścia. Jedynym sposobem pozbycia się pokusy jest uleganie jej. czasem wspomnienie bolą bardziej niż cokolwiek na świecie. nie czekaj na odpowiedni moment, wybierz go i uczyń go odpowiednim Szczęście , to najpotężniejszy środek wzmacniający Mam na imię Miłość, moją matką jest Pomyłka, ojcem Przypadek. Urodziłam się w sercu i tam obecnie mieszkam, razem z siostrą Nadzieją. Codzienne kłótnie z kuzynką Nienawiścią sprawiają, że tracę wiarę w siebie, ale dzięki niej staję się też silniejsza. Mimo to boję się, że to ona kiedyś wygra, ma przecież ze sobą Zazdrość, Ból, Kłamstwo, Zdradę, Cierpienie.. A ja? Szczęście czasem wpadnie do mnie przez okno, kiedy wszyscy już śpią. Zaufanie strasznie choruje, Czułość i Optymizm wyjechali na wakacje, nie planują powrotu.. Rozum uważa, że to co robię jest irracjonalne, jest całkowitym przeciwieństwem mnie. Tak więc zostałam sama.. Tylko ludzie czasem o mnie dbają, pielęgnują. Naprawdę się starają. Wiem, że nadejdzie ten dzień, kiedy spełni się sen Bo wbrew pozorom ja tez czasem płacze. Mówisz, że masz dość? To spójrz na tego pijaka pod sklepem, który ma tylko butelkę, która ma na etykiecie ma jakieś procenty i tylko w tym widzi sens. Spójrz na te wszystkie samotne, opuszczone dzieci, umierające z głodu. Spójrz na otaczający Cię świat, a dopiero później mów, że nie masz siły by żyć. Odepchnęłam Cię na odległość jednego kroku. Ty oddaliłeś się o kolejnych tysiące'
TRUDNO NIE WIERZYĆ W NIC Edytowane przez ratatamm Czas edycji: 2011-01-09 o 20:01 |
|
|
|
#4101 |
|
Raczkowanie
|
Zmieniłam numer telefonu .. a teraz co 5 minut zmieniam karte i patrze czy nikt czasami nie napisał.
Moje serce niczym nogi po przejściu 1000 km. to nie realne żeby tyle przejść jak nie realne żeby tak mocno bolało serce. Nagle lekkie ukucie, ból i łzy do końca dnia. Warto czasem pomyśleć zanim się napisze kocham. Słowo te jest wyjątkowe a dla ludzi to zwykle "bądź co bądź" |
|
|
|
#4102 |
|
Zadomowienie
|
Poszalałyście chyba?
Dziękuję Wam bardzo łza na chodniku mgła, bo nic już nie widzę nic, co chciałam zatrzymać w swojej dłoni jest noc kiedy nie daje mi spać, i jest noc kiedy mi się śni. Może to i dobrze. Samotność dotyka bardziej. słyszę swoje serce; nienawidzę go, nie potrafi nawet spokojnie bić. Olejmy wszystko i chodźmy nad rzekę. Będziemy trzymać się za ręce i całować. Będziemy udawać, że tak jest zawsze, dobrze? Nawet nie wiesz ile bym dała za parę gramów odwagi. By po prostu podejść do ciebie i rozwalić ci świat , zanim ty zrobisz mi to po raz kolejny.
|
|
#4103 |
|
Raczkowanie
|
Marsi89
![]() SparklyAngel zabieram smileandsweet14 uzależnienie Wiesz, żyć się odechciewa. Każdy dzień zaskakuje mnie w specyficzny sposób. Płakać mam , czy się śmiać - sama nie wiem..Tylko wena z dnia na dzień większa...Łzy się skończyły i tylko oczy pieką z bólu...
Ja: Siedzę całe noce na parapecie i się gapię w niebo jak idiotka . Już nawet gwizdy się chowają ... Ona: Bo zachmurzone niebo, a Ty się doszukujesz ![]() (rozmowa z Przyjaciółką )
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 Edytowane przez i_nie_zmienia_sie_nic Czas edycji: 2011-01-09 o 21:28 |
|
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
mogłabym czekać na Ciebie całe życie,
gdybym miała pewność, że w następnym życiu, przez te wszystkie lata będziesz przy mnie...
|
|
#4105 |
|
Raczkowanie
|
niczego_po_trochu- na zdrowie myszko
Nie ważnie ile trwa przyjaźń, tylko na ile jesteś gotowa poświęcić ją .. `` budzę się rano. na stole paczka po niebieskich elemach, opakowanie po truskawkowej milce. więc to jednak prawda, zostałam sama. Niczego nie wiesz… Nie jesteś czarodziejem… Wysyłane do nieba papierowym samolotem pragnienia. któregoś dnia zrozumiem, być może nawet Ci wybaczę. ale dzisiaj niczego ode mnie nie oczekuj, pozwól mi Cię nienawidzieć. to tylko chwila słabości. atak arytmii, który szybko minął. `` _______ ...nocnym pociągiem aż do końca świata. wizaz |
|
|
|
#4106 |
|
Przyczajenie
|
dieta cud. kłamstwa 3 razy dziennie. problem w tym, że Ty we wszystkim widzisz problem. tylko nie w sobie. zostanę kardiochirurgiem. wszczepię Ci serce i będziemy szczęśliwi. miłość sama się nie zrobi. ty myślałeś, że jak zgasisz moje Słońce, to mi się śnieg nie stopi? temperatura chyba na minusie. rozpaliłam ognisko. nasze zdjęcia płoną.
|
#4107 |
|
Raczkowanie
|
innocent_devil, no love_no love you- zabieram złotka
Patrzę na Ciebie, słucham o Tobie i myślę jedno: już nigdy nie chcę tak bardzo się pomylić Nie mógłby mnie pokochać, wtedy serce pękłoby mi ze szczęścia Jedną mam pewność- Twe rzęsy nigdy mnie nie okłamią Zaśpiewaj mi Twoje piosenki i opowiedz swoją historię, powiedz mi o Twoich nadziejach i pokaż mi swoje sny Jak mam patrzeć w przyszłość, skoro ty miałeś być moim jutrem?
|
#4108 |
|
Zadomowienie
|
jakieś inne te teraz *** zwykła szara codzienność wypełnia wszystko, nachalna niczym deszcz...
|
#4109 |
|
Wtajemniczenie
|
kontrastowa0, Toogether93, your blue eyes, xxgroszek07xx, ratatamm -
Po cichu okradamy się w snach. Budzę się z nadzieją, że znów nie śniłeś o mnie, przecież mieliśmy zapomnieć. Nie proś o więcej bo dałam Ci wszystko. Gdybyś zwrócił mi serce nie pasowałoby do reszty już.
|
#4110 |
|
Rozeznanie
|
poprostuAsiss, ratatamm, patrysiowa_ urzekłyście mnie
'All the memories are too few.
Wszystkie wspomnienia to za malo. But you were so dead wrong. A ty strasznie się pomyliłaś. What was so wrong that you couldn't find a way to carry on? Co było tak nie w porządku że nie mogłeś tego udźwignąć?'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.

!!
;*

teeeż byłam... zbierało się
Dziękuję Wam bardzo