|
|
#2701 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Ładne fryzurki dla panny młodej
Cytat:
zwłaszcza ten smoky eyes uwielbiam takie!![]() |
|
|
|
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a macie może w swoich zbiorach jakieś zdjęcia z fryzurami do ślubu ale w takie włosach raczej średniej długości? bo w większości dominują fryzury z długich włosów, a ja mam takie trochę poniżej ucha i nie mam pojęcia co z nimi zrobić, a jakoś nie mam chęci ich zapuszczać i pewnie już by mi za dużo nie urosły bo ślub za 5 miesięcy
|
|
|
|
|
#2703 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sutaszuję ![]() Główna przyczyna rozwodów? Kobiety myślą, że po ślubie mężczyzna się zmieni, a on się nie zmienia, natomiast mężczyźni mają nadzieję, że kobieta się nie zmieni, a ona się zmienia. Edytowane przez Dorotheaa Czas edycji: 2011-01-11 o 20:12 |
|
|
|
|
|
#2704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc muszę dalej szukać
|
|
|
|
|
|
#2705 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#2706 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na co dzień nie wyglądam tak ładnie i mam trochę kompleksów, ale bardzo mnie podbudowałaś
|
|
|
#2707 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny! planuję ślub cywilny latem. szukam fryzury nowoczesnej awangardowej lekko drapieżnej. mam włosy do ramion. macie jakieś pomysły?? chce wyglądać bardziej sexy niż romantycznie
|
|
|
|
|
#2708 |
|
Raczkowanie
|
To ja też się tu dopiszę
Otóż potrzebuję rady Nie zaskoczę Was niczym nowym, bo szukam fryzury ślubnej. Problem polega na tym, że to co niby pasuje do sukienki, nie bardzo pasuje do mnie. No i szukam potwierdzenia, że to co chcę zrobić, nie jest jakimś totalnie poronionym pomysłem Suknia będzie taka jak na zdjęciu, cała z koronki, bez żadnych ozdób. Wiem, że nie chcę gładkiego, ciasnego koka. Moim włosom do gładkości daleko i nawet po prostownicy zawsze coś gdzieś odstaje. Dlatego zastanawiam się nad czymś luźniejszym. Jakieś upięcie na dole, z widocznymi lokami. Naoglądałam się już taką masę zdjęć, że oczopląsu można dostać.. A jednak dalej jestem niepewna swojej decyzji. Pomożecie? Pronovias_Magnolia-B.jpg 9956824.jpg hair_441_10_m.jpg luzne2.jpg 077.jpg 242c46308b801dadmed.jpg PS. Bardzo podoba mi się też pomysł z tym ukośnym dobieranym, ale zastanawiam się, czy da się w to w ogóle wpiąć welon???? PS.2. Dodam, że nie jestem blondynką, a na zdjęciach jak na złość same blondynki Kolor moich włosów jest zbliżony do tej pani na przedostatniej fotce.
Edytowane przez setsiaq Czas edycji: 2011-01-19 o 12:22 Powód: Zapomniałam dodać, że... |
|
|
|
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Druga też Ta ostatnia też jest bardzo ładna, ale właśnie ja twierdzę, że welon zasłoni cały jej urok i także mam problem z doborem bo takie mi się podobają...
|
|
|
#2710 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no właśnie też się boję czy ten dobierany nie zginie pod tym welonem... ale, jest jeszcze dzień po ślubie, kiedy będziemy robić obiad dla tych gości którzy wyjadą później i do zwiewnej, letniej kiecki będzie pasować idealnie ![]() I im dłużej o tym myślę, tym bardziej chyba jestem zdecydowana na tą drugą
|
|
|
|
|
|
#2711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A powiedz, będziesz miała też jakiś kwiat/spinkę we włosach czy sam welon??
|
|
|
#2712 |
|
Raczkowanie
|
Chyba sam welon. Ale jak pójdę do fryzjera na próbną fryzurę, to może mnie czymś jeszcze zaskoczy?
Okaże się w praniu ![]() A póki co, to jeszcze czegoś poszukam, może akurat...?
|
|
|
|
|
#2713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A masz może gdzieś większe zdjęcie tej pierwszej fryzurki?? Bo się zakochałam
|
|
|
#2714 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czy któraś mi pomoże?? oglądałam milion różnych fotek i nie moge nic znaleźć. |
|
|
|
|
|
#2715 |
|
Raczkowanie
|
Niunia2011 niestety nie mam więcej. Zdjęcie znalazłam tak ze 30-40 stron wcześniej na tym wątku i nie próbowałam szukać większego nawet... Myślę, że fryzjer jak zobaczy nawet takie małe, to będzie wiedział co z czym i jak
![]() chocolate88 a masz może jakieś przykłady? Bo ja chyba nie za bardzo wiem o co Ci dokładnie chodzi. A zawsze jak się zobaczy obrazek, to może się coś skojarzy
|
|
|
|
|
#2716 |
|
Raczkowanie
|
setsiaq nie mam właśnie nic. chodzi mi o jakieś upięcie, najlepiej z włosami zaczesanymi do tyłu. coś, żeby fajnie wyglądało z dużym kwiatem. mam włosy do ramion bez grzywki ale łatwo się układają i są podatne na kręcenie. chciałabym, żeby fryzura ładnie wyglądała na ceremonii (mam ślub cywilny) ale też nadawała się na imprezę w klubie
|
|
|
|
|
#2717 |
|
Raczkowanie
|
Chodzi Ci o coś takiego?
http://www.profryzury.pl/files/image...e%20spiete.jpg http://forum.przewodnikmp.pl/richedi...0fb677d662.jpg http://forum.przewodnikmp.pl/richedi...b15c6a0f77.jpg http://streetgallery.pl/sgallery/pub...icture_175.jpg Bo ja jakoś nie mam wyobrażenia o połączeniu fryzury ślubnej z imprezową
|
|
|
|
|
#2718 |
|
Raczkowanie
|
setsiaq nie chce takiej typowo ślubnej fryzury. coś w stylu np. jak te z pokazu calvina kleina
http://www.*************/fryzury-na-...ra-i-karnawal/ albo coś prostego: http://www.youtube.com/watch?v=DXPjyzfzaHA lub może jakieś połączenie z irokezem ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- te c.k są na stronce ************* w dziale na sylw i karnawał ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- jest blokada kopiowania. rozdziele kropkami ![]() s.t.y.l.i.s.t.k.a.pl |
|
|
|
|
#2719 |
|
Raczkowanie
|
No to rzuciło mi się w oczy coś takiego tylko
http://www.examiner.com/images/blog/...mages/6(4).jpg i ewentualnie takie http://www.bride.ca/wedding-ideas/im...rDiBratto2.jpg przypomianjące ten filmik. Wydaje mi się, że to takie trochę łagodniejsze wersje ![]() Widziałam też kiedyś zdjęcie przypominające to http://www.weddinghairstylesden.com/...ept-updo.shtml ale było duuuużo więcej takich zwisających "wąsów" z góry i na większości z nich były tak jakby ponawlekane koraliki. Każdy z tych "wąsów" wyglądał dość sztywnie, więc może coś takiego zamiast irokeza? A te koraliczki o których mówiłam, były białe, to taki ślubny kolor
|
|
|
|
|
#2720 |
|
Raczkowanie
|
dzięki setsiaq. może coś z tych fotek zainspiruje moją fryzjerkę i wymyślimy coś extra.
|
|
|
|
|
#2721 |
|
Raczkowanie
|
Jestem bardzo ciekawa rezultatu chocolate88
jak możesz, to zrób później zdjęcie i pochwal się co z tego wyszło
|
|
|
|
|
#2722 |
|
Rozeznanie
|
Może coś takie?
Przepraszam, jak się coś powtarza. |
|
|
|
|
#2723 |
|
Przyczajenie
|
bylam ostatnio na targach slubnych i upatrzylam sobie swietną fryzurkę
bo bokach dobieraniec a z tylu tak swietnie upięte... naprawde wygladalo to przecudnie..---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- ale ta ostatnia fruzura rewelacja, ta z pomaranczowym storczykiem |
|
|
|
|
#2724 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2725 |
|
Raczkowanie
|
setsiaq ślub mam dopiero czerwiec/lipiec. jak będę na próbnym to zrobię fotki i wrzucę.
![]() 222aniolek podoba mi się pierwsza i ostatnia fryurka ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- podobają mi się takie z elementem warkocza. może skuszę się na coś w podobnym stylu. jak szaleć to szaleć góra jest ciekawie zrobiona.---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- znalazłam coś takiego http://ikf.styl.fm/fryzury-wieczorowe/fryzura959821.htm |
|
|
|
|
#2726 |
|
Rozeznanie
|
1.
|
|
|
|
|
#2727 |
|
Rozeznanie
|
2.
|
|
|
|
|
#2728 |
|
Rozeznanie
|
3.
|
|
|
|
|
#2729 |
|
Rozeznanie
|
4.
|
|
|
|
|
#2730 |
|
Rozeznanie
|
5. I już niestety ostatnia.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.

moje propozycje. 

więc muszę dalej szukać
Taka delikatna, kobieca uroda.

Druga też
Żona męża swego...
i do zwiewnej, letniej kiecki będzie pasować idealnie