Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-11, 15:24   #2911
marta 85
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość

Nie martw się, nie zapomnimy na pewno !

Dobre to z Housem

Demakijaż twarzy to jeden z najważniejszy etapów pielęgnacji skóry. Usuwa z niej brud, kurz oraz wydzielinę łojową, które utrudniają skórze oddychanie. Przez zaniedbywanie tej czynności zatykają się pory łojowe, a w efekcie na twarzy pojawiają się zaskórniki. Skóra staje się też ziemista i szara. Naucz się prawidłowo ją oczyszczać.

1. Przed rozpoczęciem demakijażu zabezpiecz włosy opaską, a następnie dokładnie umyj ręce.

2. Zacznij od oczu. Nasącz płatek kosmetyczny specjalnym płynem do demakijażu oczu. Może to być mleczko, śmietanka, żel lub olejek.Te preparaty są wyjątkowo delikatne i przeznaczone do wrażliwych miejsc twarzy. Przyłóż płatek do zamkniętej powieki, lekko dociśnij i pozostaw na kilkanaście sekund, żeby preparat rozpuścił cienie i tusz.

3. Delikatnie przesuwaj płatek od zewnętrznego do wewnętrznego kącika oka. Nie rozciągaj i nie trzyj przy tym skóry, bo to przyspiesza powstawanie zmarszczek. Jeśli płatek jest brudny i rozmazuje tusz, weź następny.

4. Tusz do rzęs zmywaj pionowymi ruchami, z góry do dołu. Zwróć uwagę, aby resztki tuszu nie pozostały między rzęsami i w kącikach oczu. Pamiętaj, źle oczyszczone rzęsy stają się kruche i mogą się łamać.

5. Zanurz patyczek kosmetyczny w płynie do demakijażu i zmyj resztki tuszu z pomiędzy rzęs. Pamiętaj, te okolice oczu są szczególnie wrażliwe, rób to więc ostrożnie, by nie podrażnić spojówek.

6. Za pomocą płynu, którym zmywałaś oczy, i nowego wacika, zetrzyj z ust pomadkę lub błyszczyk. Zasada jest ta sama jak w przypadku oczu. Przyłóż nasączony wacik, odczekaj kilka sekund i delikatnie przesuń płatek z lewej strony w prawą lub odwrotnie.

7. Oczyść resztę twarzy. Zwilż mleczkiem do demakijażu płatek kosmetyczny. Zmywaj twarz kolistymi ruchami. Najpierw policzki, potem szyję, podbródek i przesuwaj wacik w kierunku czoła.

8. Może ci się wydawać, że skóra jest już czysta, ale tak nie jest. Samym mleczkiem nigdy nie oczyścisz twarzy dokładnie. Dlatego teraz powinnaś umyć twarz żelem i wodą. Zwilż ręce, nanieś niewielką ilość kosmetyku i rozetrzyj na buzi, aż powstanie piana. Spłucz letnią wodą. (rysunek buzi, która jest myta rękoma)

9.
Teraz tonik. On ściąga pory, odkaża i łagodzi podrażnienia. Nalej płyn na płatek kosmetyczny i tak jak zmywałaś skórę mleczkiem, przemyj ja tonikiem. Zmieniaj płatki dopóty, dopóki będą zupełnie czyste.

10. Ostatni etap – krem pielęgnacyjny. Oczywiście odpowiedni do rodzaju skóry. Nanieś go punktowo na czoło, nos, brodę, policzki i szyję. Lekko rozsmaruj i wklep opuszkami palców.

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 15:48   #2912
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Jak juz jesteśmy w temacie demakijażu: jaki jest wasz ulubiony produkt do demakijażu oczu?

Ja aktualnie mam dwufazowy olejek z bielendy, ale mam teraz taki tusz, który ciężko zmyć czymkolwiek

Mam teraz zamiar nauczyć się zakładać sztuczne rzęsy. A ile się takie rzęsy trzymają? Czy to tak na jeden wieczór zakładacie?

Czy dermatolog jest mi w stanie pomóc na przetłuszczanie się skóry? Bo normalnie nie wytrzymam... Wczoraj to już o 10 rano musiałam użyć matujących chusteczek

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-01-11 o 15:52
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 15:54   #2913
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Jak juz jesteśmy w temacie demakijażu: jaki jest wasz ulubiony produkt do demakijażu oczu?

Ja aktualnie mam dwufazowy olejek z bielendy, ale mam teraz taki tusz, który ciężko zmyć czymkolwiek

Mam teraz zamiar nauczyć się zakładać sztuczne rzęsy. A ile się takie rzęsy trzymają? Czy to tak na jeden wieczór zakładacie?
- Mleczko Garnier różane
- Mleczko Celia ze świetlikiem
- Płyn dwufazowy Ziaja
- Płyn micelarny Perfecta

Dla uczących się

Notatki studenckie są nazywane rodzajem sztucznej pamięci, ponieważ przez zapisanie najważniejszych informacji na kartce papieru, pozwalają zapamiętać i utrwalić dany materiał, usystematyzować informacje oraz pomagają wzmocnić koncentrację. Są wspaniałą pomocą naukową, ale pod jednym podstawowym warunkiem - muszą być dobrze zrobione: rzetelnie, czytelnie i z sensem.
Jak robić notatki studenckie?
  • - Staraj się z toku wypowiedzi wykładowcy odczytać, które informacje są potrzebne i notuj tylko to, co jest naprawdę istotne. Często studenci starają się zapisać wykład „słowo w słowo" z tego, co opowiada profesor. Niestety taka notatka zawiera wiele niepotrzebnych informacji. I przez natłok słów jest mało czytelna na pierwszy rzut oka. Jeśli nie jesteś pewna, czy dana informacja jest ważna, zapisz ją na marginesie albo użyj słowa-klucza.
  • - Staraj się pisać wyraźnie, zwłaszcza jeśli piszesz szybko. Jeśli nie potrafisz, warto po wykładzie przepisać notatki. Nie jest to strata czasu - porządkujesz w ten sposób materiał i utrwalasz zapamiętane z wykładu informacje. Późniejsza nauka będzie dzięki temu dużo łatwiejsza i szybsza.
  • - Zamieszczaj nagłówki - dzięki temu materiał będzie podzielony na części, co ułatwi naukę. Szybko przejdziesz do punktu, który w danym momencie jest ci potrzebny.
  • - Zapisuj informacje w sposób przejrzysty - nie rób zbyt dużych odstępów między wersami, nie ścieśniaj też zbytnio wersów. Ważne są akapity, które porządkują tekst i łatwiej jest w nim później szybko odnaleźć potrzebną informację.
  • - Używaj zapisów w punktach - stosuj cyfry, litery, gwiazdki, myślniki, kropki. Najlepiej jeżeli stworzysz sobie swój własny system i będziesz się tego trzymać, np.; najważniejsze punkty oznaczaj cyframi rzymskimi (I, II, III), podpunkty arabskimi (1, 2, 3), kolejne podpunkty dużymi literami (A, B, C), itd.
  • - Stosuj podkreślenia, zakreślenia i ramki - w ten sposób wyraźnie zaznaczysz to, co najważniejsze, a różne kolory pomogą w zapamiętywaniu i wiązaniu różnych informacji ze sobą. Kolorowe notatki studenckie są w nauce bardziej efektywne.
  • - Podczas pośpiesznego zapisywania możesz używać skrótów - mogą okazać się bardzo przydatne pod warunkiem, że będziesz w stanie je odszyfrować. Dlatego staraj się stosować tylko te podstawowe.
  • - Generalnie notatki zapisuj własnymi słowami, bo tylko w ten sposób ułatwisz sobie od razu późniejszą naukę, dzięki temu lepiej zrozumiesz materiał. W niektórych jednak sytuacjach najlepiej jest zanotować tekst dokładnie czyli dosłownie np. definicje.
  • - Najważniejsze informacje pisz drukowanymi literami. Zapis taki powoduje, że dana fraza wyróżnia się - szybciej odnajdziesz to co najistotniejsze w tekście.
  • Nazwiska, daty, nazwy miejscowości, pojęcia zapisuj innym kolorem niż niebieski lub czarny używany do ciągłego pisania. Albo po zapisaniu zakreśl je flamastrem - będą z daleka rzucać się w oczy to i łatwiej zapadną w pamięć.
  • - Sprawdzaj, na bieżąco (najlepiej od razu po wykładzie) czy to, co zanotowałeś jest dla ciebie zrozumiałe - znaczenia słów, których nie rozumiesz, odszukaj w słowniku i zapisz je obok. Będziesz mieć mniej pracy przed egzaminem.
  • - Zostawiaj sobie miejsce na własne uwagi, komentarze. Dlatego zachowuj marginesy na kartkach i po każdym wykładzie zostaw pustą stronę. To ułatwi ci dopisywanie wyjaśnień i dodatkowych informacji bez konieczności przyklejania karteczek. Przejrzystość notatek naprawdę jest bardzo ważna.
  • - Wspomagaj zapiski znakami graficznymi i rysuj (zgodnie z logiką) strzałki, grafy, algorytmy - wszystko, co pomoże zobrazować usłyszane informacje, powiązać fakty.
  • - Jeżeli czegoś nie rozumiesz, a nie masz możliwości natychmiast poprosić o wytłumaczenie - zaznacz sobie w odpowiednim miejscu na marginesie, że jest to kwestia do wyjaśnienia.
  • - Utrzymuj porządek w notatkach - pomogą w tym segregatory, kolorowe teczki i skoroszyty. Niech zawierają oznaczenie przedmiotu, tematu i daty lekcji. To nie jest zbędna buchalteria - dzięki takiemu porządkowi zawsze będziesz wiedzieć czy brakuje ci jakichś notatek, a jeśli tak to z jakiego przedmiotu, dnia i tematu.
  • - Jeśli tylko będziesz mieć taką możliwość, poproś studenta z wyższego roku, żeby pożyczył ci swoje notatki. Będziesz mógł porównać je ze swoimi i może uzupełnić jakieś luki, braki czy wyjaśnić zagadkowe kwestie. Może rok wcześniej profesor inaczej podchodził do referowanego tematu, bardziej dla ciebie zrozumiały.

Stary 2011-01-11, 15:57   #2914
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Ten z ziaji mi się już znudził, potrzebowałam odmiany, dlatego mam ten z bielendy, ale działają praktycznie identycznie.

Ogólnie dobrze sobie radzą, ale są czasami takie kosmetyki, które się nie chcą z rzęsami/powiekami rozstać

Mam też próbkę płynu dwufazowego heleny rubenstein, ale żaden cud, 20 razy droższy od ziaji, a różnicy nie odczułam.

<3 <3 <3
Stary 2011-01-11, 16:30   #2915
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Witajcie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

tez niska
przepraszam, ja tak mowie niska i wysoka
chodzi o to,ze chcialaby miec dluzsze nogi
Spokojnie, bardziej to było żartobliwe.... tym bardziej jak sobie przypomne moją ksywkę z pracy "kurczaczek"

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
nie martw się, ja tą wypłatę też będę mieć niższą niż zwykle przez te wszystkie dni wolne głowa do góry w lutym będzie lepiej
U mnie na pewno - dostanę normalną, pełną wypłatę a teraz miałam tyle ile mi wyszlo na zlecenie
I uważaj na tego przystojniaka, może tylko chce wygrać zakład?

Cytat:
TZ zawsze mowi,z e ja usiedziec nie potrafie chwili, a na lozku to juz w ogole turlam sie po nim, siadam, ale ja po prstu nie umiem siedziec spokojnie, jestem zywa.
Ja to określam lekkim niewykrytym ADHD bo to samo mam

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 16:38   #2916
marthaaa
Raczkowanie

Cytat:

Czy dermatolog jest mi w stanie pomóc na przetłuszczanie się skóry? Bo normalnie nie wytrzymam... Wczoraj to już o 10 rano musiałam użyć matujących chusteczek
Ja płyn z AA lub z Bourjois używam do demakijażu no i żel do mycia twarzy. Sztuczne rzęsy na jeden wieczór, ale potem można je jeszcze użyć. A dermatolog dobry pomaga na wszystko, polecam wizyty, naprawdę Wiem po sobie ...

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
marthaaa zazdroszczę Ci, że tak łatwo i fajnie Ci idzie z Angielskim. Ja z tym językiem chyba nigdy się nie polubię uczę się go prawie 12 lat, a i tak mało umiem. Pewnie to częściowo wina nauczycieli (nigdy nie miałam dobrego), ale też moja po mało się uczę się w domu.

honey1012 ja od kilku lat używam Nivea Soft i, jak dla mnie najlepszy krem nawilżający.
Jednym wchodzi matematyka, jednym historia... Mnie angielski Nie ma czego zazdrościć.

Cytat:
Uwielbiam angielski, to jest mój ulubiony przedmiot, mimo że nie jestem w nim dobra [ marna 3 mi wychodzi...] Ale wypróbuję twoje metody, może polepszę sobie sytuacje (:

Ojj....Uważaj, żeby tż się nie dowiedział (;

Genialne botki ! Szkoda że już po aukcji, bo bym sobie kupiła takie same...

Jak byłam na basenie, to widziałam takiego cudnego gościa, wyglądał jak Nate z "Plotkary" ! Mniam

Ja kiedyś normalnie wpadłam na słup ! Przysięgam, że tak było ! No bo idę chodnikiem, czytam gazetę i normalnie na słup wpadłam ! A moja mama jeszcze się perfidnie śmiała

Jak cię walnę, to Dr. House będzie miał zagadkę na 100 następnych odcinków ! Nie jesteś za gruba ! Gruba to jestem ja, a mimo to widać mi te kości :P Generalnie to ja mam dziwną budowę, bo kostki u nóg i nadgarstki mam chude, no i dekolt, a wszystko inne ... . Bez komentarza

O też nie mogę się doczekać (: Mam jakiś dziwny uraz do solariów i do samoopalaczy Nie wiem dlaczego..

Żartujesz ? No to pozdrów babcię ode mnie, żeby jeszcze żyła następne minimum 100 lat

Nie martw się, nie zapomnimy na pewno !

A i nareszcie mi kompa naprawił tata. No i internet się zrobił już tak, że mogę pisać posty normalnie. No dobra, zmykam bo kolędę mam
Botki są jeszcze na innych aukcjach. Polecam metody z angielskiego,naprawdęA już najlepiej wyjechać. Co do słupa-też kiedyś uderzyłam, choć wiem, że stoi tam od X lat... A co do mojej grubości - mam tłuszcz zamiast kości w tym miejscu, więc wiem, co mówię

Cytat:
Napisane przez honey1012 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Dziękuje za miłe powitanie i ile znajomych nicków
Zaczełam poranek od prysznica,balsamu antycellulit,porządku z buzia i teraz pije kawke A po kawce ćwiczenia

Może możecie polecic mi jakiś dobry krem nawilżający?

caate wyglądałaś pięknie na stu też miałam czerwoną sukienke.
Masz bardzo ciekawa urode
Ja polecam Iwostin, tylko cena - 40zł

Aaaa! I wpadłam na to, kogo mi Caate przypomina, no Kasia Glinka, nie wiem dlaczego

EDIT: Ktoś prosił o link do stringów, obecnie nie ma, ale często są konkursy i warto polubić stronę Kingi http://www.facebook.com/photo.php?fb...aBieliznaKinga na fejsiku

Moja miłość : Juan Martin Del Potro

Edytowane przez marthaaa
Czas edycji: 2011-01-11 o 16:43
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 16:46   #2917
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Kitka, PENELOPE CRUZ Jeśli nadal tak wyglądasz, to nie wiem, z czego chcesz się odchudzać i w ogóle jesteś piękna Takie ciemne włosy, ładny nosek, następna Ja przy was oszaleję i popadnę w ogromne kompleksy
Co do kości na dekolcie - są moim zdaniem bardzo sexy, ja niestety jestem za gruba, żeby było widać
Oj, zgadzam się Kitka jesteś seksowna laska i też zaraz oszaleje

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość

eh...ja wczoraj poszłam spac o 2.30 , wstalam dzis o 7.... zaczynaja sie najgorsze dni stycznia....trzymajcie dzis za mnie kciuki zeby mi kolokwium w miare poszlo, tzn żebym zaliczyla
Jak Ci poszło?

Cytat:

To też mój ulubiony I dwufazowy z Loreala

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Dziękuję za przyjęcie do klubu

Stary 2011-01-11, 17:12   #2918
loluska
Zakorzenienie

Cześć piękne Mam dziś niesamowicie dobry humor, czuję się już dobrze, dwa zaliczenia nadrobiłam i byle dalej do przodu Przyszła mi paczka z Avonu, będę wypróbowywać dziś ten tonik oczyszczająco nawilżający

Cytat:
no dobrze, wkleje za te moje offy
ale nie moge znalezc tych ladniejszych, tutaj na nk masz wiecej jak chcesz
http://nk.pl/profile/73500/gallery/album/3

malowalam i czesalam sie sama
jeju kiedy to bylo, oje poczatki z eyelinerem pamietam

piękna sukienka, bardziej podobała by mi się bez tego odpinanego materiału, ale i tak boska, no i za uczesanie się, ja bym nie potrafiła zdjęcia na nk masz boskie zwłaszcza z sesji... na ostatnich dwóch bym cie nie poznała

Kitka jesteś baaardzo seksowna

kurcze ja jestem taka blada, muszę kupić sobie balsam z ziaji żeby troszkę do soboty nabrać kolorku

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 17:12   #2919
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Musicie do zobaczyć http://komixxy.pl/499926/cala-prawda-

Stary 2011-01-11, 17:14   #2920
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc

Troche Was ponadrabialam bo mnie pol niedzieli i wczoraj caaaaly dzien nie bylo. Napisze ile pamietam bo jestem tak zmeczona ze totalnie nic ale to nic mi sie nie chce Jeszcze nawet obiadu nie jadlam

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
ja tak czytam i czytam wszytskie si euczycie a ja mam skonczone tylko liceum z matura jak narazie i nic wiecej, chcialabym wrocic do szkoly ale jak narazie musze poszukac pracy a pozniej pomysle o szkole.....jak zaczne zarabiac i bede miala wiecej kasy to zaczne lepiej o siebie dbac, kupie te witaminki o ktorych piszecie i wogole nakupuje kosmetykow bo teraz to juz wszytsko mi sie pokonczylo szykuje mi sie praca w biurze mam nadzieje ze sie uda narazie czekam moj teść ma mi zalatwic

E.J fajnie masz do kosmetyczki mmm... ja kiedys chodzilam raz w tygodniu minimum do kosmetyczki a teraz jzu nie pamietam kiedy bylam no coz .... ale jak pojde dp pracy to sie wezme za siebie
Wow co tydzien? I to minimum? A moge spytac co Ci robila co tydzien, tzn jakie zabiegi itd??

Wiesz, tez kiedys tak myslalam, tzn po studiach - fajnie, pojde do pracy, bede sobie chodzic na zabiegi itd itd a tymczasem pracuje juz od ponad roku i nie bylam ani razu
I niby ze pracuje to popoludniami sie dalej ucze a w ogole jak wracam to marze o lozeczku a nie zeby jeszcze leciec gdzies na miasto do gabinetu sie upiekszac.

A teraz co do filmow

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
widziałam zapowiedź w kinie i nie zachęciła mnie do obejrzenia tego filmu.
a "Salt", o którym pisałyście, jest według mnie słaby. kolejny film z Jolie, w którym dzieje się to samo i ona gra taką samą postać. przejadło się to już.
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
ja chcę iść w tym tygodniu na "Mr. Nobody". widziała może któraś z Was?
Widzialam Salt tez i widzialam zapowiedz Turysty czy jak to tam sie ten film nowy nazywa w pt jak bylam w kinie.

Co do Saltu to w 100% sie z Toba zgadzam, byl nudny i oklepany, takie typowe amerykanskie "musze uciekac bo mnie zabija".
Turysta nie wiem czemu ale jakos mi sie kojarzy ze byl juz film o podobnej fabule Nudy nudy - takie moje zdanie.

Co do Mr. Nobody to ppolecam, zakrecony ale taki inny niz wszystkie, fajnie czasem taki film obejrzec

Cytat:
A ja chcę iść z TŻ na "Poznaj naszą rodzinkę" Poprzednie 2 części oglądaliśmy i film jest niesamowity naprawdę polecam, do tego świetna gra świetnych aktorów
Tez widzialam, bylam w pt z TZ i mimo ze go chyba troche juz graja to kino bylo pelne Dobrze ze mielismy wczesniej rezerwacje bo ja musze miec super miejsca, jak nie mam to nie ide Tzn ide w innym terminie

Moi Rodzice tez byli i tez Im sie podobal, tak samo poprzednie czesci

My to w ogole z TZ jestesmy filmomaniacy, serialomaniacy plus ja jeszcze ksiazkomaniaczka

Cytat:
co do tego ang, to wiem, ze moje nastawienie jest takie, bo nie czailam tego jak tak mozna... przepisywalam sie w liceum z klasy francuskiej (tam byl nuiemiecki rozszerzony), do medialno-artystycznej i dopiero od 2klasy liceum mialam do czynienia z ang. zdawalam egzamin do tej klasy, zdalam, slabo bo na 51%, ale uczylam sie sama. Na koniec 3kl mialam 3, bo widzialam fakt odstaawalam od reszty grupy, ale to byl poziom bardzo zaawansowany. w 3klasie zmienil sie nauczyciel, dopuscil mnie raz do glosu, stwierdzil ze za dlugo gadam, wiec aktywnoscia nie moglam nadrobic-balam sie, a ze on nie robil sprawdzainow, to nie mialam miec z czego ocen i tak udupil 11osob (13os miala grupa), chodzilismy z tym do dyrekcji itp ale nic nie dalo, wiec postawilam na niemiecki i juz. w tej szkole jest angielski i francuski, nie ma innego wyboru niestety, dlatego musze jakims cudem nauczyc sie tego jezyka...

a wiecie,ze rezygnuje z Zuzi? jakos tyg temu oznajmilam to rodzicom, maja miesiac na poszukanie kogos, bo za malo zarabiam i mi sie to kompletnie juz nie oplaca, a teraz wazniejszy mi ten ang. to powiedzialam rodzicom, ze nie mam jak dojezdzac, bo miesiecznie robie 800km lacznie na dobieranie Zuzi i to jest zbyt wysoka eksploatacja samochodu z czym wiaza sie wymiany czesc (rozrzad,swiece,tuleje,am ortyzatory,filtry itp a droga to tam bardziej dziurawa niz asfaltowa jest) a Zuzia dzisiaj jak zobaczyla mnie w przedszkolu, to do mnie 'kotku, ja juz wiem, wybudujesz dom kolo mnie i nie bedziesz musiala do mnie jezdzic i bedziesz codziennie ze mna'

no i wracam od niej, byla wieeelka mgla, no nic nie bylo widac mleko, w pewnym momencie rzeka wylala na droge, a to juz takie wioski sa, ze auta malo kiedy jezdza no i tam sa mosty straszne, strome i waskie ze 1auto sie miesci i trzeba przepuszczac, i dzisiaj jak mialam ten most wylecialam z niego i zawislam jednym kolem... ogolnie widzialam smierc przed oczami, ze wpadne do tej rzeki i sie utopie...
jestem blada jak sciana, musialam biegac po jakis meiszkancach i prosic, zeby ktos mnie wyciagnal... tak sie zastanawiam, nie wiem co lepiej bo barirka dalej sie zacyznala tak od polowy mostu i moze bym sie na niej zatrzymala, ale wtedy bym uszkodzila przod, a tak to zawislam na podwoziu... no ogolnie masakra, w zyciu nie mialam czegos takiego, hamuje i czuje jak wpadam w poslizg, skrecam w prawo auto jedzie prosto, lece po tym lodzie i nic nie moge zrobic..
a najlepszsze jest to, ze koles duzym volvo mnie wyciagal i sie slizgal tak sam i sie stoczyl do rowu, wiec ja wisze na moscie, a on w rowie i dopiero jakis bus nas powyciagal, no wiec, zarysowalam ta listwe na samym dole i troche halogen, mam nadzieje, ze cale podwozie jest.. i to bylo podwierdzenie, ze Zuzia to zly pomysl, bo ja mimo, ze dobrze jezdze, drogi sa jakie sa, a ja nie poswiece dla niej samochodu,ani zdrowia...

przepraszam za tego offa, ale jestem sparalizowana strachem, ide odpoczac w goracej wannie pelnej piany i zrobie jakies spa, zeby sie zrelaksowac...

Co do jezyka - mialam podobnie bo zmienielam w ogole cale liceum w 2 klasie bo najlepszy nauczyciel z chemii i biologii przechodzil na emeryture wiec musialam poszukac jakiejs szkoly w dobra klasa biol - chem.
No i wczesniej mialam angielski ale bardzo slabo prowadzony, bardzo, nauczycielka fatalna a w tej klasie byl tylko niemiecki wiec w ogole sie juz odcielam od jezyka. Jednak na studiach chcialam kontynuowac angielski bo najwiecej fachowej literatuty jest w tym jezyku a zebym mogla to zrobic to musialam zdac mature z angielskiego, taki byl wymog.

No to sie zaparlam i pouczylam niecaly rok i wyobrazcie sobie ze tylko 2 osoby z calej szkoly zdaly na 6 w tym ja A nie bylo mi latwo, naprawde bo same przygotowania do egzaminow na studia medyczne mi sporo czasu pochlanialy.

Wiec dasz rade Caate, jestes ambitna dziewczyna i warto probowac

A co do cen to ja Cie doskonale rozumiem. Na ksiazki na studiach wydawalam mase kasy. Jakby zliczyc moja biblioteczke to jest spooooro warta. Plus stetoskop i mundurki.

A teraz w czasie specki wcale nie mam lepiej bo podstawowe ksiazki 500, 2 prenumeraty kolo 250, soczewka Volka kolo 1300 plus wszystkie kursy ktore musze odbyc, dojazdy do roznych miast, nocleg i wyzywienie to tysiece zlotych

I bardzo dobrze ze rezygnujesz z tej pracy, nie ma co narazac zdrowia. Dobrze ze to sie skonczylo tylko ewentualnie zadrapaniem auta a nie Twoja krzywda

Aaaaa i mam prosbe - zrob jak mozesz filmik z tym jasnym makijazem, nie wiem jak dziewczynom ale mi latwiej wtedy odwzorowac, taki lekki nawet by mi sie nadal do pracy

Cytat:
ojoj zeby TZ nie byl zazdrosny
tez na poczatku myslalam, ze moj TZ nie jest przystojny, ale teraz widze, jak babki reaguja na niego i czasami to siekera by mi sie przydala, on ma zabojcze spojrzenie i brwi i jeszcze tak mowi, ze zawsze Cie zatka
Gwarantuje Ci ze mnie nie zatka

Aaaa i jeszcze chcialam dodac ze ogladalam zdjecia i wszystkie dziewczyny wygladalyscie przeslicznie, bez wyjatku

Przepraszam ze nie tak kazdej z osobna ale mnie normalnie opuszki palcow az bola

Ide robic obiad

Jeszcze sie wrocilam bo mi sie przypomnialo:

Loluska - duzo zdrowka
A te leki to faktycznie tak moga dzialac na czlowieka, nie przejmuj sie. One sa dobre jak czlowiek nie ma nic do roboty gdy choruje i tylko moze sobie polezec i wtedy duzo spi. Co innego jak podczas choroby musi sie uczyc itd to juz gorzej.

I dokupilam sobie jeszcze serum do wlosow kreconych wczoraj, Johna Friedy, mam juz w sumie caly zestaw - szampon, odzywke, spray ochronny i serum Mam nadzieje ze bedzie dobre bo jak nie to sie wkurze

W ogole w douglasie to serum (gdy kupowalam poprzednie 3 rzeczy) kosztowalo 54 zl a w rossmannie dalam 32 Tylko z kolei w rossmannie przynajmniej u mnie a bylam w kilku w okolicy, prawie nic nie ma pana Johna do kreconych, zostaje mi douglas bo w super-pharm tez nie ma
Sa glownie serie dla blondynek, brunetek i na objetosc.

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2011-01-11 o 17:31
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 17:21   #2921
_Alessandra
Zakorzenienie

Hej Kochane !!!!!!!!
Ale się za Wami stęskniłam! Przez ostatnich parę dni, no prawie tydzień[!] nie miałam internetu, bo panu, od którego mamy internet ukradli 7 tych takich anten internetowych (nie pamiętam jak się to profesjonalnie nazywa ) i oczywiście sprawa jest już na policji i podobno od początku stycznia już mieli parę takich zgłoszeń, co za idioci, już nie mają czego kraść A wiadomo, to pieniądze idą na zakup nowego, szybko trzeba to zrobić, bo klienci czekają, makabra..Ale dziś już jest Ale mam za to do zrobienia dziś 3 referaty..I jeszcze nauczyć się na jutro na kartkówkę z zajęć praktycznych i obsługi konsumenta..Jutro na pewno tu wpadnę i może co nie co nadrobię, ale tak wszystko dokładnie to przeczytam i poodpisuję na feriach - moja klasa ma od 17 stycznia do końca stycznia ferie, bo w lutym mamy miesięczne praktyki i w styczniu nam "oddają" te 2 tygodnie Także w piątek idę już ostatni dzień

A i od wczoraj zaczęłam pić pokrzywę 2 razy dziennie i stosować na nowo retinoid Locacid500 co 2 dzień, robię do niego drugie i ostatnie podejście, jeśli mi nie podpasuje, to z niego totalnie rezygnuję, a jeśli będzie ok, to mam zamiar go stosować do końca marca

Ja Piękności już lecę, bo tyle tego mam i trzeba się w końcu wziąć za robotę...Buziaki!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 17:34   #2922
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
My to w ogole z TZ jestesmy filmomaniacy, serialomaniacy plus ja jeszcze ksiazkomaniaczka

Witam koleżankę książkomaniaczke

Stary 2011-01-11, 17:37   #2923
zffazoffana
Zakorzenienie

dziś przyszło moje Tresemme
i jestem bardzo ciekawa efektu

a mam do Was pytanko. Używała któraś z Was może maseczek firmy marion? bo pierwszy raz się z nimi spotykam i zastanawiam nad zakupem

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 17:39   #2924
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

_Alessandra duużo sił na tyyyle nauki

Talullah smacznego obiadu

Zapomniałam sie "pochwalić" na pocieszenie kupiłam dziś sobie 10 paczek chusteczek i maseczkę z drożdżami ze Soray

Stary 2011-01-11, 17:50   #2925
ekomonika
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry tekst

Ja to i tak mam nieco mózg zepsuty od kobiet w gazetach, odchudzonych magiczną dietą photoshopową
Bo to co faceci (nie wszyscy wiadomo) uznają za chudość dla mnie wygląda normalnie
Ale z drugiej strony nogi takie jak u niektórych modelek to mnie po nocach straszą. Ale mnie takie nie grożą z pewnością.
Dzięki, ktoś z moich znajomych zrobił z niego demotywatora No ja tak samo mam i to jest dość hmm...[ szukam odpowiedniego słowa ] frustrujące [?]. Kurdę, robię petycje żeby zlikwidować photoshop'a Mam koleżanki które się odchudzają tylko dla tego żeby mieć bardzo chude nogi. Jedna chudsza od drugiej. Ich dieta polega na [uwaga, uwaga] gumach do żucia i popijania ich zieloną herbatą z puszki .

Cytat:

Dwufazowy z Lirene. Dermatolog powinien pomóc, mogę ci polecić parówki i peelingi co kilka dni, powinno pomóc, choć na jakiś czas.
Cytat:
Botki są jeszcze na innych aukcjach. Polecam metody z angielskiego,naprawdęA już najlepiej wyjechać. Co do słupa-też kiedyś uderzyłam, choć wiem, że stoi tam od X lat... A co do mojej grubości - mam tłuszcz zamiast kości w tym miejscu, więc wiem, co mówię
Wypróbuję przy najbliższej nadającej się okazji Tak, moje rozgarnięcie w niektórych momentach jest nie do opisania To co, zakładamy mini grupę wsparcia w odchudzaniu ? Haha

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
O boże...:c ojest::co jest::coj est::coje st:
Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Hej Kochane !!!!!!!!
Ale się za Wami stęskniłam! Przez ostatnich parę dni, no prawie tydzień[!] nie miałam internetu, bo panu, od którego mamy internet ukradli 7 tych takich anten internetowych (nie pamiętam jak się to profesjonalnie nazywa ) i oczywiście sprawa jest już na policji i podobno od początku stycznia już mieli parę takich zgłoszeń, co za idioci, już nie mają czego kraść A wiadomo, to pieniądze idą na zakup nowego, szybko trzeba to zrobić, bo klienci czekają, makabra..Ale dziś już jest Ale mam za to do zrobienia dziś 3 referaty..I jeszcze nauczyć się na jutro na kartkówkę z zajęć praktycznych i obsługi konsumenta..Jutro na pewno tu wpadnę i może co nie co nadrobię, ale tak wszystko dokładnie to przeczytam i poodpisuję na feriach - moja klasa ma od 17 stycznia do końca stycznia ferie, bo w lutym mamy miesięczne praktyki i w styczniu nam "oddają" te 2 tygodnie Także w piątek idę już ostatni dzień

A i od wczoraj zaczęłam pić pokrzywę 2 razy dziennie i stosować na nowo retinoid Locacid500 co 2 dzień, robię do niego drugie i ostatnie podejście, jeśli mi nie podpasuje, to z niego totalnie rezygnuję, a jeśli będzie ok, to mam zamiar go stosować do końca marca

Ja Piękności już lecę, bo tyle tego mam i trzeba się w końcu wziąć za robotę...Buziaki!
Routery może ? O, ja też Jesteś może ze śląska ? No ja niby tak, mieszkam z 70 km od Krakowa, to już jest Śląsk

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

co do książek, to teraz czytam "Jedz, módl się, kochaj" E. Gilbert, świetna jest ! (-; No i muszę się wam pochwalić że najprawdopodobniej pojadę do Rzymu z koleżanką w wakacje ! Aha, i zobaczcie jakie zdjęcie zobaczyłam na demotach : http://demotywatory.pl/2530495/Mowio...lepiejandquot; Piękna ta laska (-;
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 17:53   #2926
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zffazoffana Pokaż wiadomość

a mam do Was pytanko. Używała któraś z Was może maseczek firmy marion? bo pierwszy raz się z nimi spotykam i zastanawiam nad zakupem
Miałam ostatnio zieloną glinkę w proszku, na 2x była,raz zrobiłam z wodą mineralna a raz z oliwą, za dużo roboty przy tym, wolę jednak w kremie, ale mogę polecić

Teraz mam na twarzy zieloną glinkę z Ziaji a potem będzie Dermika Senne marzenie

Stary 2011-01-11, 18:14   #2927
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Ja używałam tylko już nie pamiętam jakiej i czy dobra była Jak mi się przypomni to napiszę. A już mi się przypomniało dzięki marcie. Też właśnie miałam zieloną glinkę, jak dla mnie dużo roboty nie było, tylko trzeba mieć jakieś naczynie do rozrobienia.

Ale chyba ich nie ma w rossmanach itd, ja kupiłam w jakimś osiedlowym sklepie.

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

ekonomika: peelingi robię regularnie. A parówka hmm, nie wiem czy dla mnie bo do tego wszystkiego mam cerę naczynkową.

http://www.kosmetykionline.pl/produc...25050045-.html
Tą maseczkę muszę sobie kupić. Takie fajne ciepełko po niej jest

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Cytat:

co do książek, to teraz czytam "Jedz, módl się, kochaj" E. Gilbert, świetna jest ! (-; No i muszę się wam pochwalić że najprawdopodobniej pojadę do Rzymu z koleżanką w wakacje ! Aha, i zobaczcie jakie zdjęcie zobaczyłam na demotach : http://demotywatory.pl/2530495/Mowio...lepiejandquot; Piękna ta laska (-;
Czytałam. Podobała mi się. Tak ją reklamowali, że w końcu się skusiłam
A zwykle kupuje ksiązki na chybił-trafił. Kontynuacje też czytałam.

I widziałam film- ale jak to film, pominął wiele kwestii. Co książka to książka

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

A tak apropo (jak właściwie napisać to słowo) dermiki- to jest promocja ich maseczek w rossmanie.

<3 <3 <3

Czas edycji: 2011-01-11 o 18:02
Stary 2011-01-11, 18:20   #2928
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
wow ale seksi kiecuszka

caate ojej dobrze ze cala i zdrowa

agusiownik pochwal sie lupami udanych zakupow

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

ojej caate Ty jestes tak sliczna ze powinnas cos z tym zrobic jakis modeling.....masakra..... .
jednak nigdzie nie poszłam, bo mi się nie chciało..

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
Napisane przez honey1012 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Dziękuje za miłe powitanie i ile znajomych nicków
Zaczełam poranek od prysznica,balsamu antycellulit,porządku z buzia i teraz pije kawke A po kawce ćwiczenia

Może możecie polecic mi jakiś dobry krem nawilżający?

caate wyglądałaś pięknie na stu też miałam czerwoną sukienke.
Masz bardzo ciekawa urode
mogę Ci polecić nawilżający od Elizabeth Arden, ale on troszkę kosztuje

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 18:28   #2929
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

kobietasukcesu miałam tą maseczkę kiedyś, dawno temu z linku - super była

Opowiem Wam śmieszną historię z życia wziętą, tak na poprawę humoru - Tż się o mnie martwił, że nie daje przez ponad pół dnia życia bo po tym czasie zadał pytanie "co u Ciebie"

Stary 2011-01-11, 18:39   #2930
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:

uwielbiam Tresemme

Stary 2011-01-11, 18:45   #2931
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dzisiaj się zamierzam porządnie wyspamować.

Było:
-peeling twarzy
-na skalp: ampułka rzepowa+woda brzozowa+radical
-na długość: olejek fur mama
-wypicie skrzypu i pokrzywy

będzie:
-maseczka z białej glinki
-maseczka z żeń-szeniem
-maseczka do cery naczynkowej z kasztanem
-peeling ciała
-szampon koloryzujący na włosy
-mleczko do ciała
-balsam brązujący do ciała
-krem z mocznikiem do twarzy a potem krem brązujący
-depilacja
-mycie włosów szamponem z żeń-szeniem +odżywka natural vital przeciw wypadaniu
-malowanie paznokci
-tabletka magnezux2, cynku i żeń-szenia x2
-masaż ud i pośladków szorstką rękawicą
-kąpiel z kulką do kąpieli i lekturą nowego cosmo
-herbatka irving tea spa- sweet relax (polecam ją )

Dnia mi nie wystarczy

A to prawda, że syoss to inna wersja tresseme czy ja coś namieszałam?

<3 <3 <3

Czas edycji: 2011-01-11 o 18:50
Stary 2011-01-11, 18:47   #2932
marta 85
Wtajemniczenie

A właśnie, zapomniałam napisać- Cześć Honey Fajnie że też tu jesteś
Co do kremu to polecam ten - Garnier z różą link

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ja.html&next=1

Stary 2011-01-11, 18:54   #2933
buahhot
Marcelover ♥♥♥

czeesc

Cytat:
nie martw się, ja tą wypłatę też będę mieć niższą niż zwykle przez te wszystkie dni wolne głowa do góry w lutym będzie lepiej

Buahhot miłej nauki i powodzenia jutro

Caate no przystojny Twój TŻ Mój urodziwy nie jest ale ma w sobie to coś w każdym razie mnie przyciągnął

Ehh ale ja jestem głupia, chyba kręci mnie kierowca u mnie w firmie Jest starszy ode mnie o 8lat, ale zupełnie nie zachowuję się na swój wiek, znamy się już 2lata odkąd tam pracuję ale ostatnio coś tak przeciągamy się spojrzeniami i w ogóle tak jakoś dziwnie, dziwna atmosfera jest między nami i on takie podteksty kieruje co raz częściej
A Twoj ile Tz ma lat jesli moge spytac?
Eee jesli koles ma 30lat to nie jest taki stary

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
dziękuje

eh...ja wczoraj poszłam spac o 2.30 , wstalam dzis o 7.... zaczynaja sie najgorsze dni stycznia....trzymajcie dzis za mnie kciuki zeby mi kolokwium w miare poszlo, tzn żebym zaliczyla

miłego dnia Piękne
Kitka pieknie wygladalas jaka figura

Cytat:
powodzenia

dziekuje Ci
ciesze sie, ze do nas wrocilas

dzieki
wiesz nie tak latwo, probowalam ale to za duzo zabawy, trzeba byc wytrwalym i jak masz wiekszosc za free to Ci sie nie oplaca jezdzic i tracic swoj czas taka jest prawda, a ja nie mam takich znajomosci zeby sie wybic, szzegolonie ze za niska jestem, to mam marne szanse

dzisiaj moge powiedziec, ze mam gladka buzie
chociaz, moze w jednym miejscu bede miala jakas gule, ale juz przywyklam. zastanawiam sie czy dawac revlon colorstay i upewnic sie czy on mnie zapycha? ale boje sie, bo ostatnio jak dalam to od nowa mnie wysypalo wiec to chyba to...
wiec jaki podklad kupic, gdy nie mam pieniedyz?
a moze z manhattanu? osobiscie nie mialam, ale duzo dziewczyn go lubi

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Cześć piękne Mam dziś niesamowicie dobry humor, czuję się już dobrze, dwa zaliczenia nadrobiłam i byle dalej do przodu Przyszła mi paczka z Avonu, będę wypróbowywać dziś ten tonik oczyszczająco nawilżający (...)
ooo przypomnialaś mi, w czwartek do kolezanki przyjdzie moj perfum z Avonu

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 19:08   #2934
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Idę się wzmocnić kolacją a potem coś spróbuje się pouczyć. Oczywiście notatki do nauki mam na 140 karteczkach

Potem jeszcze wpadnę i zamelduję co i jak ze spa

Miłego wieczorku

Stary 2011-01-11, 19:26   #2935
_Alessandra
Zakorzenienie

Ja dosłownie na momencik, na chwilę się oderwałam od roboty i nauki...
I mam ogromną prośbę do Talullah, bo Ty jesteś tu ekspertką w dziedzinie medycyny i życie mi uratujesz jak mi pomożesz
Bo teraz tak średnio z kasą stoję, a te tabletki Merz Spezial mi się wczoraj skończyły i wolałabym kupić coś tańszego, jeśli będzie działać na cerę i zastanawiam się nad Belissa Cera
Skład:
1 tabletka zawiera:
wyciąg ze skrzypu polnego 130 mg
L-cysteina 30 mg
Wyciąg z ziela fiołka trójbarwnego 50 mg
Wyciąg z liści zielonej herbaty 10 mg
Laktoferyna 10 mg
Witamina A 470 µg
Witamina B1 0,8 mg
Witamina B2 1,0 mg
Witamina B6 1,1 mg
Witamina B12 0,6 µg
Witamina C 30 mg
Witamina E 5 mg
Witamina PP 8,9 mg
Biotyna 77 µg
Kwas pantotenowy 5,1 mg
Kwas foliowy 200 µg
Cynk 7,3 mg
Jod 73 µg
Żelazo 6,9 mg
I nie wiem czy się opłaca i czy coś pomoże? Bo u mnie Merz kosztuje ponad 40zł a te tabletki 18 z groszami..Czy może po prostu zwykłe tabletki z bratkiem albo z samym cynkiem? A może znasz jakieś w miarę tanie tabletki, które pomogą? Bo mnie już trafia z tą cerą i muszę coś brać...Z góry dziękuję za odp.

I jeszcze jedno pytanko, czy taka herbatka coś pomoże na cerę?
Skład:
W 1 saszetce:
Ziele fiołka trójbarwnego - 400mg
Liść pokrzywy - 400mg
Ziele skrzypu - 400mg
Kwiat hibiskusa - 300
??

a i tak zauważyłam :
ekomonika - ooo właśnie, to to , o to mi chodziło, routery Nie, ja jestem z woj. dolnośląskiego, ze Świdnicy A co Ty też , bo nie załapałam - chodzi o pokrzywę, retinoid, internet czy ferie? Przepraszam, ale dziś już średnio myślę

E.J - dziękuję Ci bardzo, przyda się

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 19:37   #2936
agusiownik
Zakorzenienie

idę się poSPAmować

Stary 2011-01-11, 19:43   #2937
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Ale Ty piękna jesteś Kurdeee dziewczyny ja przy was wpadam w kompleksy
Ty przeciez też jestes piekność

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Hej
przyszłam się tylko przywitać żebyście mnie nie zapomniały
nie będzie mnie tu teraz za często bo biorę się za szukanie pracy, bądź przedłużenie stażu i za pisanie pracy mgr
powodzenia w szukaniu pracy i pisaniu

Cytat:
ja uzywam do całego demakijażu mleczka z garniera różowego

Cytat:
Oj, zgadzam się Kitka jesteś seksowna laska i też zaraz oszaleje
dziekować

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Kitka jesteś baaardzo seksowna

kurcze ja jestem taka blada, muszę kupić sobie balsam z ziaji żeby troszkę do soboty nabrać kolorku
dziekuje... dobrze ze juz lepiej sie czujesz też musze sie brazujacy zaczac smarowac

Cytat:
heheheh dobre, dobre

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Kitka pieknie wygladalas jaka figura
wlasnie do tej figury bym chciala wrocic, zaraz wrzuce wam w album jaka mam obecnie....

dziewczyny- chyba mocno kciuki trzymalyście bo... ZALICZYŁAM!!!!!:jup i: tak sie ciesze, to było z przedmiotu ktorego sie najbardziej bałam i już mam za sobą

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 19:47   #2938
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
j

mogę Ci polecić nawilżający od Elizabeth Arden, ale on troszkę kosztuje
troche tzn ile?

kitka: a jaki teraz rozmiar nosisz? Bo jak pisałaś, że tak źle wyglądasz to spodziewałam się niewiadomo czego, a jakoś wcale się nie przestraszyłam

<3 <3 <3

Czas edycji: 2011-01-11 o 19:56
Stary 2011-01-11, 19:51   #2939
marthaaa
Raczkowanie

Tak Kitka myślałam dziś o Tobie w szkole, żebyś zdała Poważnie.

Ja właśnie jestem po malowaniu włosów brązem castingu no i to jest megasuperhiper ciemny brąz na moich włoskach, ale wiedziałam i byłam na to gotowa. Jak wysuszę, to się wam pokażę . Swoją drogą kocham odżywkę z tej farby - powinni taką produkować.

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 19:53   #2940
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Tak Kitka myślałam dziś o Tobie w szkole, żebyś zdała Poważnie.

Ja właśnie jestem po malowaniu włosów brązem castingu no i to jest megasuperhiper ciemny brąz na moich włoskach, ale wiedziałam i byłam na to gotowa. Jak wysuszę, to się wam pokażę . Swoją drogą kocham odżywkę z tej farby - powinni taką produkować.

widzisz- zadzialalo

pokaż fotki po farbie

dodalam zdjecie, co prawda z wakacji ale mniej wiecej taka mam teraz figure... w brzuch poszło.... zaraz poszukam czegoś jeszcze aktualniejszego może

dodałam drugie- nie śmiać się :P

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......

Edytowane przez Kitka:)
Czas edycji: 2011-01-11 o 20:03
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości