Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-11, 20:05   #2941
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
widzisz- zadzialalo

pokaż fotki po farbie

dodalam zdjecie, co prawda z wakacji ale mniej wiecej taka mam teraz figure... w brzuch poszło.... zaraz poszukam czegoś jeszcze aktualniejszego może

dodałam drugie- nie śmiać się :P
pieknie wygladasz czego Ty chcesz od swojej figury?
bardzo ladny kolor wlosow na tym zdjeciu z drzewem, pasuje Ci

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 20:08   #2942
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:

powodzenia w szukaniu pracy i pisaniu

ja uzywam do całego demakijażu mleczka z garniera różowego

dziewczyny- chyba mocno kciuki trzymalyście bo... ZALICZYŁAM!!!!!:jup i: tak sie ciesze, to było z przedmiotu ktorego sie najbardziej bałam i już mam za sobą

Gratulacje kochana

To jesteśmy już dwie które używają tego mleczka

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 20:09   #2943
marthaaa
Raczkowanie

Kitka ja także nie wiem, czego chcesz od swojej figury JA przy was wysiadam dziewczyny, przesadzacie Każda mówi,że jest gruba i brzydka, a jak przyjdzie co do czego to...

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 20:14   #2944
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Witam koleżankę książkomaniaczke
Cytat:
Talullah smacznego obiadu
Tez witam i dziekuje za smacznego

Cytat:
kobietasukcesu miałam tą maseczkę kiedyś, dawno temu z linku - super była

Opowiem Wam śmieszną historię z życia wziętą, tak na poprawę humoru - Tż się o mnie martwił, że nie daje przez ponad pół dnia życia bo po tym czasie zadał pytanie "co u Ciebie"
Nie moge z Twojego TZ Mezczyzni to sa czasami udani

Alessandra - normalnie za dobre zdanie masz o mnie Ja to sie zaczelam specjalizowac w jednej dziedzinie med tylko i aktualnie moje zycie kreci sie wokol zacmy, jaskry, wad wzroku itd

Aleeee jezeli zalezy Ci glownie na cerze to ja bym zrobila tak - podarowala sobie ta belisse cere a kupila albo ta herbatke o ktorej wspominalas albo czystego bratka (tylko musisz sie liczyc z poczatkowym wysypem, nie u kazdego wystepuje ale jest duze prawdopodobienstwo).

Mysle, mysle - kupilabym jednak ta herbatke a do tego complex witamin z grupy B (kosztuje grosze) oraz osobno pila zielona herbate. To by najlepiej podzialalo typowo na cere. A czy Ty pijesz jeszcze te wit musujace? Bo jezeli tak to tym bardziej belisse nie bo za duzo tego by bylo, nadmiar tez nie jest dobry.

Wiec ta herbata, koniecznie wit z gr B, zielona plus jak masz ochote albo np bierzesz na stale jakies preparaty witaminowe to tak, ale jezeli sie zdrowo odzywiasz to nie musisz. Chociaz ja sie za bardzo nie orientuje w diecie wegetarianskiej no ale to juz od Ciebie zalezy

Aaaa co do kuracji tretinoina to ja tez mam, ale ja smaruje albo 2 albo 3 razy w tygodniu cienka wartwe a jak widze ze sie za bardzo luszcze to mieszam pol na pol z kremem babydream nagietkowym i jest super.
Tylko ja mam Retin - A ale to to samo

No i musze sie pochwalic - odebralam wczoraj wreszcie wlasne recepty na wlasne wydrukowane na nich nazwisko

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Tak Kitka myślałam dziś o Tobie w szkole, żebyś zdała Poważnie.

Ja właśnie jestem po malowaniu włosów brązem castingu no i to jest megasuperhiper ciemny brąz na moich włoskach, ale wiedziałam i byłam na to gotowa. Jak wysuszę, to się wam pokażę . Swoją drogą kocham odżywkę z tej farby - powinni taką produkować.
A wiesz ze ja nie zrobilam w koncu tego koloru? Nie mialam sily, nie wiem kiedy naloze

A robilas brazem czy ciemnym brazem? Ja kupilam ciemny bo ogolnie to chcialam ciemna czekolade ale nie bylo a robilam kiedys brazem i wyszedl mi na moje oko za jasny

Mam nadzieje ze ten ciemny braz mi nie wyjdzie czarny ale cos mi swita ze kiedys daaawno tez go mialam i wlosy byly jednak ciemne bo dosc ciemne, ale brazowe Z takim polyskiem brazowym, nie czarnym na czym mi najbardziej zalezy

A co odzywki - to ja ja nienawidze, wyrzucam albo jak jestem w domu to oddaje Mamie. Jakbys mieszkala blisko mnie to bym Ci oddawala te flakoniki
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 20:23   #2945
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
pieknie wygladasz czego Ty chcesz od swojej figury?
bardzo ladny kolor wlosow na tym zdjeciu z drzewem, pasuje Ci

Cytat:
Kitka ja także nie wiem, czego chcesz od swojej figury JA przy was wysiadam dziewczyny, przesadzacie Każda mówi,że jest gruba i brzydka, a jak przyjdzie co do czego to...
brzuch mi urósł i boczki... i ja to widzę i mi przeszkadza....

a kolory włosów to już wszystkie w życiu przerabialam, teraz wróciłam do naturalnego bo chce dać wlosom odpocząc - niech rosna a potem jak już beda mialy fajną długość to pokombinuje znowu z farbą...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 20:25   #2946
Donka94
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Jak juz jesteśmy w temacie demakijażu: jaki jest wasz ulubiony produkt do demakijażu oczu?

Ja aktualnie mam dwufazowy olejek z bielendy, ale mam teraz taki tusz, który ciężko zmyć czymkolwiek
też mam bielendę dwufazową , ale moim ulubuinym jest z vichy do demakijazu calej twarzy

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
My to w ogole z TZ jestesmy filmomaniacy, serialomaniacy plus ja jeszcze ksiazkomaniaczka
I dokupilam sobie jeszcze serum do wlosow kreconych wczoraj, Johna Friedy, mam juz w sumie caly zestaw - szampon, odzywke, spray ochronny i serum Mam nadzieje ze bedzie dobre bo jak nie to sie wkurze

W ogole w douglasie to serum (gdy kupowalam poprzednie 3 rzeczy) kosztowalo 54 zl a w rossmannie dalam 32 Tylko z kolei w rossmannie przynajmniej u mnie a bylam w kilku w okolicy, prawie nic nie ma pana Johna do kreconych, zostaje mi douglas bo w super-pharm tez nie ma
Sa glownie serie dla blondynek, brunetek i na objetosc.
Też kocham filmy, ksiązki i seriale A jakie seriale ogladasz?
I co możesz powiedzieć o tej serii do kręconych Friedy? bo właśnie sie zastanawiam nad nią i nie wiem czy warto

Cytat:
Napisane przez zffazoffana Pokaż wiadomość
dziś przyszło moje Tresemme
i jestem bardzo ciekawa efektu

a mam do Was pytanko. Używała któraś z Was może maseczek firmy marion? bo pierwszy raz się z nimi spotykam i zastanawiam nad zakupem
Ja też zamówiłam Tresemme
Ja używałam rożowej glinki z Mariona i sobie chwalę!

Cytat:
Tak Kitka myślałam dziś o Tobie w szkole, żebyś zdała Poważnie.

Ja właśnie jestem po malowaniu włosów brązem castingu no i to jest megasuperhiper ciemny brąz na moich włoskach, ale wiedziałam i byłam na to gotowa. Jak wysuszę, to się wam pokażę . Swoją drogą kocham odżywkę z tej farby - powinni taką produkować.
Nie wypadają Ci po castingu wloski? bo te cholerne nowe farby w piance mi baaaardzo szybko się spłukują, a naczytałam się o castingu , ale czytałam rownież, ze woski po nim wypadaja

Cytat:
widzisz- zadzialalo

pokaż fotki po farbie

dodalam zdjecie, co prawda z wakacji ale mniej wiecej taka mam teraz figure... w brzuch poszło.... zaraz poszukam czegoś jeszcze aktualniejszego może

dodałam drugie- nie śmiać się :P
Kitka jaka Ty laska jestes
Donka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 20:28   #2947
marlienkaa2
Zadomowienie

Cytat:
Oj nie każda, hehe Ja jestem szczupła i brzydka
Siedzę z maseczką na włosach. Niebawem będę ją zmywać.
Kurcze, wszystkie się farbują, a tylko ja jedna nie. Moje włosy nigdy farby nie widziały. Czy ja jestem dziwna?!
Stary 2011-01-11, 20:35   #2948
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Donka94 Pokaż wiadomość

Kitka jaka Ty laska jestes
danke

Cytat:
Napisane przez marlienkaa2 Pokaż wiadomość
Oj nie każda, hehe Ja jestem szczupła i brzydka
Siedzę z maseczką na włosach. Niebawem będę ją zmywać.
Kurcze, wszystkie się farbują, a tylko ja jedna nie. Moje włosy nigdy farby nie widziały. Czy ja jestem dziwna?!
a ja gruba i brzydka- a chciałabym być szczupla

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-01-11, 20:41   #2949
Donka94
BAN stały

Cytat:
danke

a ja gruba i brzydka- a chciałabym być szczupla
to co mam powiedziec ja?!

Dzisiaj byłam w Rossie i bylo dużo rzeczy w CDN (cena na dowidzenia)
i kupilam maseczke do włosow glisskur za cale 5,99 i 2masczeki Under 20 po 1,39. Oba produkty byly w CDN i podkład Healthy Mix z Bourjois niestety juz w normalnej cenie
Donka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 20:42   #2950
kobietasukcesu
zawsze mam racje

marlienka: nie jesteś dziwna. Ale lubisz swój kolor czy boisz się farbowania?

ja uważam mój naturalny odcień za nieco wyblakły (a kiedyś taki nie był...), więc delikatnie go zmieniam. Raz taki brąz, raz taki, ale zawsze właśnie brązy, ani nie na czarno ani się nie rozjaśniam.

Kiedyś znalazłam taki fajny odcień jakiegoś szamponu koloryzującego, ale nie mogę sobie przypomnieć co to za firma i jaki odcień Pamiętam tylko, że coś z natury.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 20:45   #2951
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Donka94 Pokaż wiadomość
to co mam powiedziec ja?!

Dzisiaj byłam w Rossie i bylo dużo rzeczy w CDN (cena na dowidzenia)
i kupilam maseczke do włosow glisskur za cale 5,99 i 2masczeki Under 20 po 1,39. Oba produkty byly w CDN i podkład Healthy Mix z Bourjois niestety juz w normalnej cenie

ja sobie obiecalam ze jak mi w miare ten tydzien dobrze naukowo pójdzie to w sobotę albo niedzielę jade znowu na marywilska bo podobalo mi się tam sporo ciuchów i butów i sobie coś kupię

ZALATANA......
Stary 2011-01-11, 20:45   #2952
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
troche tzn ile?

kitka: a jaki teraz rozmiar nosisz? Bo jak pisałaś, że tak źle wyglądasz to spodziewałam się niewiadomo czego, a jakoś wcale się nie przestraszyłam
dokładnie nie wiem, bo dostałam w prezencie, ale widziałam na allegro 50 ml kosztuje 120zł, ja mam całe szczęście duże opakowanie 125 ml, więc starczy mi na długo

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 20:50   #2953
marlienkaa2
Zadomowienie

Cytat:
Nie, nie boję się farbowania. Przeraża mnie wizja częstego farbowania odrostów.
Kitka Wyglądasz dobrze. Może zamiast odchudzania zacznij ćwiczyć. Postaraj się wyeliminować fast foody (jeśli je jesz), pij dużo wody.
Stary 2011-01-11, 20:52   #2954
agusiownik
Zakorzenienie

Kitka wyglądasz dobrze, nie jesteś gruba, nie wiem skąd nawet wziął Ci się taki pomysł

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 20:58   #2955
CABIN CREW

kobietasukcesu- nosze teraz 38 ale kiedys nosilam 36...

Cytat:
Napisane przez marlienkaa2 Pokaż wiadomość
Nie, nie boję się farbowania. Przeraża mnie wizja częstego farbowania odrostów.
Kitka Wyglądasz dobrze. Może zamiast odchudzania zacznij ćwiczyć. Postaraj się wyeliminować fast foody (jeśli je jesz), pij dużo wody.
Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
Kitka wyglądasz dobrze, nie jesteś gruba, nie wiem skąd nawet wziął Ci się taki pomysł
chodzi o to ze bylam chudsza i lepiej sie z tym czułam... a teraz jakos tak... chcialabym miec płaski brzuszek i nie miec boczkow....

ZALATANA......
Stary 2011-01-11, 20:58   #2956
marthaaa
Raczkowanie

Mnie włosy wypadają ogólnie, więc w Castingu nie widzę chyba przyczyny...Z resztą malowałam nim trzeci raz w życiu, robię to , jak mnie najdzie.

Tallulah, mam kolor brąz, a tak wygląda na mnie Następnym razem wezmę ciemny, bo wkurza mnie, że na rudo się świecą.

Może uważacie tak, jak moja mama - w jasnych lepiej, ale ja lubię ciemne włosy, ciemne kolory, ubrania, ciemne meble... Wszystko, co jest ciemne

Dla porównania w naturalnym kolorze też
(nie patrzcie na tytuł zdjęcia, mam już zdjęcie pod tytułem brązik, stąd to ON)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bronzik.jpg (56,0 KB, 72 załadowań)

Stary 2011-01-11, 21:00   #2957
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:

ja uważam mój naturalny odcień za nieco wyblakły (a kiedyś taki nie był...), więc delikatnie go zmieniam. Raz taki brąz, raz taki, ale zawsze właśnie brązy, ani nie na czarno ani się nie rozjaśniam.

Kiedyś znalazłam taki fajny odcień jakiegoś szamponu koloryzującego, ale nie mogę sobie przypomnieć co to za firma i jaki odcień Pamiętam tylko, że coś z natury.

Ja mam dokladnie to samo. Nie zmieniam drastycznie koloru tylko go jakby hmmm uwidaczniam, chce zeby byl bardziej wyrazisty.

Mam naturalny braz wiec albo robie szamponem koloryzujacym ton w ton albo przyciemniam o ton, max 2 tez szamponem.

Robie tymi do 24 myc bo szamponetki to - albo mi w ogole wlosy nie zalapuja koloru, nawet jak zrobie bardzo ciemnym brazem albo mi sie wyplukuja przy 2 myciu chociaz pisze ze wytrzymuja 6 - 8 myc.

Ale nigdy, nigdy w zyciu nie rozjasnilabym wlosow, nie cierpie blondu (oczywiscie nie chce Was urazic, panie jasnowlose z watku ) zaden mi sie nie podoba, ani jak ktos ma naturalny ani farbowane.
Nie cierpie tez czarnych wlosow ale takich hmm ktore wygladaja na az sztuczne plus do tego opalenizna z solarium - dla mnie to tragedia.

Ktos tu na watku sie wypowiadal - chyba Snowhite? poprawcie mnie jezeli sie myle - ze jasne wlosy odmladzaja.

Ja sie z tym w ogole nie zgadzam bo dla mnie blond wlosy sprawiaja ze twarz wyglada tak nieco mdlo, taka malo wyrazista.

Za to znam wiele kobiet ze tak powiem w starszym wieku ktore maja ciemne wlosy i wygladaja wrecz fantastycznie i chcialabym tak wygladac w przyszlosci

No ale co osoba to inne zdanie

Marlienkaa2 - ale ja nie mam odrostow. Zwykle mi sie zdazy wyplukac a jak sie nie wypluka to i tak nie widac za bardzo roznicy. A robie Castingiem nie wiem, co 3 miesiace, czasem wiecej jak juz mnie naprawde drazni ze sa jasniejsze

Martha - no wlasnie mialam to samo, tez mnie wkurzalo ze braz pod swiatlo wpadal w rudy. I nadal byl dla mnie za jasny Kocham ciemne wlosy, sliczny kolorek Ci wyszedl

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2011-01-11 o 21:04
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 21:05   #2958
snowhitee
Zakorzenienie

Czeeeść

Buahhot mój Tż jest o rok starszy ode mnie
Kitka ja nie wiem co Ty chcesz od swojej figury
Marthaaa a mi się bardzej w ciemnych podobasz W ogóle też śliczna jesteś

Ktoś pytał o krem nawilżający i tonik do demakijażu, moje number one to mleczko do demakijażu z kolagenem Celii i krem bionawilżający z biała herbatą Herbika plant - wszytko, dobre, polskie i tanie
Oprócz nich nie obejdę się też bez mydła w kostce biały jeleń i płynu miceralnego bourjois

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 21:08   #2959
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie włosy wypadają ogólnie, więc w Castingu nie widzę chyba przyczyny...Z resztą malowałam nim trzeci raz w życiu, robię to , jak mnie najdzie.

Tallulah, mam kolor brąz, a tak wygląda na mnie Następnym razem wezmę ciemny, bo wkurza mnie, że na rudo się świecą.

Może uważacie tak, jak moja mama - w jasnych lepiej, ale ja lubię ciemne włosy, ciemne kolory, ubrania, ciemne meble... Wszystko, co jest ciemne

w ciemnych też super, nadają Ci takiego charakterku

wpadłam tylko na chwilę (znów ),
mega padam...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 21:16   #2960
CABIN CREW

Cytat:

piękne... a oczeta masz cudowne, duze... i te rzęsy....cudo

ZALATANA......
Stary 2011-01-11, 21:17   #2961
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość

Ale nigdy, nigdy w zyciu nie rozjasnilabym wlosow, nie cierpie blondu (oczywiscie nie chce Was urazic, panie jasnowlose z watku ) zaden mi sie nie podoba, ani jak ktos ma naturalny ani farbowane.
Nie cierpie tez czarnych wlosow ale takich hmm ktore wygladaja na az sztuczne plus do tego opalenizna z solarium - dla mnie to tragedia.

Ktos tu na watku sie wypowiadal - chyba Snowhite? poprawcie mnie jezeli sie myle - ze jasne wlosy odmladzaja.

Ja sie z tym w ogole nie zgadzam bo dla mnie blond wlosy sprawiaja ze twarz wyglada tak nieco mdlo, taka malo wyrazista.

Za to znam wiele kobiet ze tak powiem w starszym wieku ktore maja ciemne wlosy i wygladaja wrecz fantastycznie i chcialabym tak wygladac w przyszlosci

No ale co osoba to inne zdanie
ojjj grabisz sobie żarcik oczywiście a co do ciemnych włosów to niestety ja nie znam osoby której by nie postarzały No ale wiadomo co kto lubi Wiem jedno, mnie ciemne włosy przytłaczały, miałam szarą cerę wtedy, wyglądałam na starszą każdy mi to mówił
W blondzie zupełnie inaczej

Dbam o siebie

Stary 2011-01-11, 21:21   #2962
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Wiadomo, ze ile ludzi tyle gustow, nie kazdemu musi podobac sie blond czy czarny

Stary 2011-01-11, 21:22   #2963
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Mnie się ostatnio zachciało rozjaśnić, ale wizja odrostów mnie zniechęciła Blondynką byłam do ja wiem 2/3 rż, potem włosy mi ściemniały.

Według męskiej opini powinnam mieć czarne włosy, ale mnie taka totalna czerń nie będzie pasować, szczególnie po nieprzespanej nocy- straszyłabym

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-01-11 o 21:23
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 21:24   #2964
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
ojjj grabisz sobie żarcik oczywiście a co do ciemnych włosów to niestety ja nie znam osoby której by nie postarzały No ale wiadomo co kto lubi Wiem jedno, mnie ciemne włosy przytłaczały, miałam szarą cerę wtedy, wyglądałam na starszą każdy mi to mówił
W blondzie zupełnie inaczej
ja mialam jasne i K mi truł zebym wrócila do ciemnych i bardzo dużo osob jak wrócilam mówi mi że wyglądam lepiej...a ja sama nie wiem

chyba co komu pasuje

ZALATANA......
Stary 2011-01-11, 21:25   #2965
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
ja mialam jasne i K mi truł zebym wrócila do ciemnych i bardzo dużo osob jak wrócilam mówi mi że wyglądam lepiej...a ja sama nie wiem

chyba co komu pasuje
dokładnie mi np bardzo bardzo podoba się u innych taki zimny popielaty brąz

Dbam o siebie

Stary 2011-01-11, 21:33   #2966
loluska
Zakorzenienie

marthaaa
rewelacyjny kolorek

marlienkaa2
to ty w avku??

buahhot
jaki perfum zamówiłaś?

Kitka
tak szczerze to na tych zdjęciach na których masz rozmiar 38 wyglądasz bardziej ponętnie i kobieco zazdroszczę figury... tej z rozmiaru 38

Talullah
dziękuję

moja dzisiejsze Spamowanko:

ciało:
depilacja
masaż syrenką
żel under 20 na plecy
balsam nawilżający
serum eveline na piersi
sudocrem punktowo

twarz
mleczko avon care nawilżające i tonizujące

(mój dzisiejszy nabytek) jak na pierwszy raz jmoge powiedzieć że jest bardzo delikatne co akurat jest dobre dla mojej cery, która nie lubi się z wszelakimi mocniejszymi żelami

żel ze świetlikiem pod oczy
żel punktowy under 20 na niespodzianki
alantan na całej buzi
krem nivea na usta

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 21:42   #2967
buahhot
Marcelover ♥♥♥

loluska icandessence

Stary 2011-01-11, 21:45   #2968
loluska
Zakorzenienie

o tez miałam zamówienie na ten ładnie pachnie ja mykam spać, dobranoc

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 21:46   #2969
marthaaa
Raczkowanie

To też zależy od osoby i urody... Moja mama w czarnych wygląda tragicznie, a mam taką koleżankę, która w blondzie, w naturalnych, w rudych, w czarnych czy w brązach - we wszystkich wygląda super

a co do rozmiaru tak chciałam napisać...to jest względne chyba trochę. Ja mam w jednym sklepie 40 a w innym 36...Nie potrafię się określić jednym...

Edytowane przez marthaaa
Czas edycji: 2011-01-11 o 21:47
Stary 2011-01-11, 21:51   #2970
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
marthaaa
rewelacyjny kolorek

marlienkaa2
to ty w avku??

buahhot
jaki perfum zamówiłaś?

Kitka
tak szczerze to na tych zdjęciach na których masz rozmiar 38 wyglądasz bardziej ponętnie i kobieco zazdroszczę figury... tej z rozmiaru 38

Talullah
dziękuję

moja dzisiejsze Spamowanko:

ciało:
depilacja
masaż syrenką
żel under 20 na plecy
balsam nawilżający
serum eveline na piersi
sudocrem punktowo

twarz
mleczko avon care nawilżające i tonizujące

(mój dzisiejszy nabytek) jak na pierwszy raz jmoge powiedzieć że jest bardzo delikatne co akurat jest dobre dla mojej cery, która nie lubi się z wszelakimi mocniejszymi żelami

żel ze świetlikiem pod oczy
żel punktowy under 20 na niespodzianki
alantan na całej buzi
krem nivea na usta
ale powiem Ci ze taka "nalana " sie czuje... nie wiem jak to okreslic....

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
loluska icandessence
mam te perfumy .... kiedys użylam ich przed wyjsciem na uczelnie i wszyscy sie zachwycali, kolezanki nie wierzyly ze to perfumy z avonu sa intensywne i bardzo trwale...

Cytat:
To też zależy od osoby i urody... Moja mama w czarnych wygląda tragicznie, a mam taką koleżankę, która w blondzie, w naturalnych, w rudych, w czarnych czy w brązach - we wszystkich wygląda super

a co do rozmiaru tak chciałam napisać...to jest względne chyba trochę. Ja mam w jednym sklepie 40 a w innym 36...Nie potrafię się określić jednym...
ja lubilam sie w rudym bo rzucalam sie w oczy, duzo bardziej niż teraz... i jak na imprezy robilam sobie afro loki to wszyscy faceci zwracali uwage na wlosy i je bardzo chwalili

zrobilam maseczke peel off z avonu oczyszczajaca i umylam kłaki

coś mi pod klawisz alt wpadło i nie zawsze działa ... nie wiem jak to wyjąć....

ZALATANA......
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości