|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Cytat:
![]() bardzo ladny kolor wlosow na tym zdjeciu z drzewem, pasuje Ci |
|
|
|
|
#2942 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratulacje kochana To jesteśmy już dwie które używają tego mleczka
|
|
#2943 |
|
Raczkowanie
|
Kitka ja także nie wiem, czego chcesz od swojej figury
Każda mówi,że jest gruba i brzydka, a jak przyjdzie co do czego to...
|
#2944 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Tez witam i dziekuje za smacznego
![]() Cytat:
Alessandra - normalnie za dobre zdanie masz o mnie Ja to sie zaczelam specjalizowac w jednej dziedzinie med tylko i aktualnie moje zycie kreci sie wokol zacmy, jaskry, wad wzroku itd ![]() Aleeee jezeli zalezy Ci glownie na cerze to ja bym zrobila tak - podarowala sobie ta belisse cere a kupila albo ta herbatke o ktorej wspominalas albo czystego bratka (tylko musisz sie liczyc z poczatkowym wysypem, nie u kazdego wystepuje ale jest duze prawdopodobienstwo). Mysle, mysle - kupilabym jednak ta herbatke a do tego complex witamin z grupy B (kosztuje grosze) oraz osobno pila zielona herbate. To by najlepiej podzialalo typowo na cere. A czy Ty pijesz jeszcze te wit musujace? Bo jezeli tak to tym bardziej belisse nie bo za duzo tego by bylo, nadmiar tez nie jest dobry. Wiec ta herbata, koniecznie wit z gr B, zielona plus jak masz ochote albo np bierzesz na stale jakies preparaty witaminowe to tak, ale jezeli sie zdrowo odzywiasz to nie musisz. Chociaz ja sie za bardzo nie orientuje w diecie wegetarianskiej no ale to juz od Ciebie zalezy ![]() Aaaa co do kuracji tretinoina to ja tez mam, ale ja smaruje albo 2 albo 3 razy w tygodniu cienka wartwe a jak widze ze sie za bardzo luszcze to mieszam pol na pol z kremem babydream nagietkowym i jest super. Tylko ja mam Retin - A ale to to samo ![]() No i musze sie pochwalic - odebralam wczoraj wreszcie wlasne recepty na wlasne wydrukowane na nich nazwisko ![]() Cytat:
![]() A robilas brazem czy ciemnym brazem? Ja kupilam ciemny bo ogolnie to chcialam ciemna czekolade ale nie bylo a robilam kiedys brazem i wyszedl mi na moje oko za jasny ![]() Mam nadzieje ze ten ciemny braz mi nie wyjdzie czarny ale cos mi swita ze kiedys daaawno tez go mialam i wlosy byly jednak ciemne bo dosc ciemne, ale brazowe Z takim polyskiem brazowym, nie czarnym na czym mi najbardziej zalezy ![]() A co odzywki - to ja ja nienawidze, wyrzucam albo jak jestem w domu to oddaje Mamie. Jakbys mieszkala blisko mnie to bym Ci oddawala te flakoniki
|
||
|
|
|
#2945 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
a kolory włosów to już wszystkie w życiu przerabialam, teraz wróciłam do naturalnego bo chce dać wlosom odpocząc - niech rosna a potem jak już beda mialy fajną długość to pokombinuje znowu z farbą...
|
|
|
#2946 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A jakie seriale ogladasz?![]() I co możesz powiedzieć o tej serii do kręconych Friedy? bo właśnie sie zastanawiam nad nią i nie wiem czy warto![]() Cytat:
![]() Ja używałam rożowej glinki z Mariona i sobie chwalę! Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2947 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Siedzę z maseczką na włosach. Niebawem będę ją zmywać. Kurcze, wszystkie się farbują, a tylko ja jedna nie. Moje włosy nigdy farby nie widziały. Czy ja jestem dziwna?!
|
|
#2948 | |
|
CABIN CREW
|
danke
Cytat:
|
|
|
#2949 |
|
BAN stały
|
![]() Dzisiaj byłam w Rossie i bylo dużo rzeczy w CDN (cena na dowidzenia) ![]() i kupilam maseczke do włosow glisskur za cale 5,99 i 2masczeki Under 20 po 1,39. Oba produkty byly w CDN
|
|
|
|
#2950 |
|
zawsze mam racje
|
marlienka: nie jesteś dziwna. Ale lubisz swój kolor czy boisz się farbowania?
ja uważam mój naturalny odcień za nieco wyblakły (a kiedyś taki nie był... ), więc delikatnie go zmieniam. Raz taki brąz, raz taki, ale zawsze właśnie brązy, ani nie na czarno ani się nie rozjaśniam.Kiedyś znalazłam taki fajny odcień jakiegoś szamponu koloryzującego, ale nie mogę sobie przypomnieć co to za firma i jaki odcień Pamiętam tylko, że coś z natury.
|
#2951 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
ja sobie obiecalam ze jak mi w miare ten tydzien dobrze naukowo pójdzie to w sobotę albo niedzielę jade znowu na marywilska bo podobalo mi się tam sporo ciuchów i butów i sobie coś kupię
|
|
|
#2952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2953 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kitka Wyglądasz dobrze. Może zamiast odchudzania zacznij ćwiczyć. Postaraj się wyeliminować fast foody (jeśli je jesz), pij dużo wody.
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
Kitka wyglądasz dobrze, nie jesteś gruba, nie wiem skąd nawet wziął Ci się taki pomysł
|
|
|
|
#2955 | ||
|
CABIN CREW
|
kobietasukcesu- nosze teraz 38 ale kiedys nosilam 36...
Cytat:
Cytat:
chcialabym miec płaski brzuszek i nie miec boczkow....
|
|
|
#2956 |
|
Raczkowanie
|
Mnie włosy wypadają ogólnie, więc w Castingu nie widzę chyba przyczyny...Z resztą malowałam nim trzeci raz w życiu, robię to , jak mnie najdzie.
Tallulah, mam kolor brąz, a tak wygląda na mnie Może uważacie tak, jak moja mama - w jasnych lepiej, ale ja lubię ciemne włosy, ciemne kolory, ubrania, ciemne meble... Wszystko, co jest ciemne Dla porównania w naturalnym kolorze też ![]() (nie patrzcie na tytuł zdjęcia, mam już zdjęcie pod tytułem brązik, stąd to ON )
|
#2957 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam dokladnie to samo. Nie zmieniam drastycznie koloru tylko go jakby hmmm uwidaczniam, chce zeby byl bardziej wyrazisty. Mam naturalny braz wiec albo robie szamponem koloryzujacym ton w ton albo przyciemniam o ton, max 2 tez szamponem. Robie tymi do 24 myc bo szamponetki to - albo mi w ogole wlosy nie zalapuja koloru, nawet jak zrobie bardzo ciemnym brazem albo mi sie wyplukuja przy 2 myciu chociaz pisze ze wytrzymuja 6 - 8 myc. Ale nigdy, nigdy w zyciu nie rozjasnilabym wlosow, nie cierpie blondu (oczywiscie nie chce Was urazic, panie jasnowlose z watku ) zaden mi sie nie podoba, ani jak ktos ma naturalny ani farbowane. Nie cierpie tez czarnych wlosow ale takich hmm ktore wygladaja na az sztuczne plus do tego opalenizna z solarium - dla mnie to tragedia. Ktos tu na watku sie wypowiadal - chyba Snowhite? poprawcie mnie jezeli sie myle - ze jasne wlosy odmladzaja.Ja sie z tym w ogole nie zgadzam bo dla mnie blond wlosy sprawiaja ze twarz wyglada tak nieco mdlo, taka malo wyrazista. Za to znam wiele kobiet ze tak powiem w starszym wieku ktore maja ciemne wlosy i wygladaja wrecz fantastycznie i chcialabym tak wygladac w przyszlosci No ale co osoba to inne zdanie ![]() Marlienkaa2 - ale ja nie mam odrostow. Zwykle mi sie zdazy wyplukac a jak sie nie wypluka to i tak nie widac za bardzo roznicy. A robie Castingiem nie wiem, co 3 miesiace, czasem wiecej jak juz mnie naprawde drazni ze sa jasniejsze ![]() Martha - no wlasnie mialam to samo, tez mnie wkurzalo ze braz pod swiatlo wpadal w rudy. I nadal byl dla mnie za jasny Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-01-11 o 21:04 |
|
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść
![]() Buahhot mój Tż jest o rok starszy ode mnie ![]() Kitka ja nie wiem co Ty chcesz od swojej figury ![]() Marthaaa a mi się bardzej w ciemnych podobasz W ogóle też śliczna jesteśKtoś pytał o krem nawilżający i tonik do demakijażu, moje number one to mleczko do demakijażu z kolagenem Celii i krem bionawilżający z biała herbatą Herbika plant - wszytko, dobre, polskie i tanie ![]() ![]() Oprócz nich nie obejdę się też bez mydła w kostce biały jeleń i płynu miceralnego bourjois
|
#2959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wpadłam tylko na chwilę (znów ),mega padam... |
|
|
|
|
#2960 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żarcik oczywiście a co do ciemnych włosów to niestety ja nie znam osoby której by nie postarzały No ale wiadomo co kto lubi Wiem jedno, mnie ciemne włosy przytłaczały, miałam szarą cerę wtedy, wyglądałam na starszą każdy mi to mówił ![]() W blondzie zupełnie inaczej
|
|
#2963 |
|
zawsze mam racje
|
Mnie się ostatnio zachciało rozjaśnić, ale wizja odrostów mnie zniechęciła
Blondynką byłam do ja wiem 2/3 rż, potem włosy mi ściemniały.Według męskiej opini powinnam mieć czarne włosy, ale mnie taka totalna czerń nie będzie pasować, szczególnie po nieprzespanej nocy- straszyłabym
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-01-11 o 21:23 |
|
|
|
#2964 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
i bardzo dużo osob jak wrócilam mówi mi że wyglądam lepiej...a ja sama nie wiem ![]() chyba co komu pasuje
|
|
|
#2965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
marthaaa
rewelacyjny kolorek marlienkaa2 to ty w avku?? buahhot jaki perfum zamówiłaś? Kitka tak szczerze to na tych zdjęciach na których masz rozmiar 38 wyglądasz bardziej ponętnie i kobieco Talullah dziękuję ![]() ![]() moja dzisiejsze Spamowanko: ciało: depilacja masaż syrenką żel under 20 na plecy balsam nawilżający serum eveline na piersi sudocrem punktowo twarz mleczko avon care nawilżające i tonizujące (mój dzisiejszy nabytek) jak na pierwszy raz jmoge powiedzieć że jest bardzo delikatne co akurat jest dobre dla mojej cery, która nie lubi się z wszelakimi mocniejszymi żelami żel ze świetlikiem pod oczy żel punktowy under 20 na niespodzianki alantan na całej buzi krem nivea na usta
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
o tez miałam zamówienie na ten
ładnie pachnie ja mykam spać, dobranoc![]()
|
|
#2969 |
|
Raczkowanie
|
To też zależy od osoby i urody... Moja mama w czarnych wygląda tragicznie, a mam taką koleżankę, która w blondzie, w naturalnych, w rudych, w czarnych czy w brązach - we wszystkich wygląda super
![]() a co do rozmiaru tak chciałam napisać...to jest względne chyba trochę. Ja mam w jednym sklepie 40 a w innym 36...Nie potrafię się określić jednym...
Edytowane przez marthaaa Czas edycji: 2011-01-11 o 21:47 |
|
|
|
#2970 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
mam te perfumy .... kiedys użylam ich przed wyjsciem na uczelnie i wszyscy sie zachwycali, kolezanki nie wierzyly ze to perfumy z avonuCytat:
i jak na imprezy robilam sobie afro loki to wszyscy faceci zwracali uwage na wlosy i je bardzo chwalili ![]() zrobilam maseczke peel off z avonu oczyszczajaca i umylam kłaki![]() coś mi pod klawisz alt wpadło i nie zawsze działa ... nie wiem jak to wyjąć....
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

Każda mówi,że jest gruba i brzydka, a jak przyjdzie co do czego to...

),