|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D
Te ćwiczenia są baaardzo przyjemne. A jak się je skończy to się człek czuje jak na odwyku
Aaabecanka - Jestem, jestem cały czas, niczym przyczajony tygrys kurde jak Was czytam to się na nowo motywuję |
|
|
|
#2582 |
|
Raczkowanie
|
Cześć! Czytałam Was do 57 strony, potem od 80
Na pewno chcę do Was dołączyć, ćwiczenia mi się ściągają, tylko nie wiem na jaki program się zdecydować. Test ołówka przeszłam, moja pupa jest dość krągła i wystająca, nie wiem czy jest jędrna... W pupie mam 97 cm i chciałabym chyba żeby była mniejsza. Również chciałąbym ujędrnić i pomniejszyć uda. Jak sądzicie, który program przyda mi się? |
|
|
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedna z dziewczyn robiła 3 pozniej 2 i bardzo ładne efekty jak pokazywała zdjęcia w wątku ja od poniedziałku, albo jak mi się sesja skończy wracam do bbl , bo 2 razy zaczynałam i albo wyjazd albo choroba ciągle coś nie pozwalało mi tego ukończyć
|
|
|
#2584 |
|
Raczkowanie
|
Pokazywała zdjęcia? Mogłabym je zobaczyć? To faktycznie zrobię tak jak mówisz!
![]() Więc co, od poniedziałku walczymy z pupami?
|
|
|
|
#2585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pupe chce podnieść i nawet jak by się powiększyła troszkę to bym się nie obraziła bo ma tylko 91 cm
|
|
|
#2586 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Sporo dziewczyn pisze, że nie lubią Bum Bum, a mnie ono przypadło do gustu, za to robiąc Cardio Axe po raz trzeci, zaczęłam się trochę nudzić. W dalszej części programu Bum Bum pojawia się tylko raz w tygodniu, a CA aż trzy razy. Zastanawiam się, czy można robić BB zamiast CA. Dziś robiłam CA i H&T, w sumie 290 spalonych kalorii. Dla porównania we wtorek spaliłam 340 robiąc dokładnie to samo. Są dwie możliwości - organizm szybko się przyzwyczaił albo nie przyłożyłam się dzisiaj. Zaczęłam też czytać o Insanity. Jeszcze nie wiem, czy się na to zdecyduję, bo nie znalazłam dotąd filmików do ściągnięcia. Podobno to znacznie wyższy poziom. Edytowane przez Kazeko Czas edycji: 2011-01-08 o 02:57 |
|
|
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
znowu probuje BBL. nie gwarantuje ze przy nim zostane i bede regularnie cwiczyc bo zaliczenia i sesja sie zblizaja :P
ale poi co dziś 3 dzień ![]() bum bum i cardio axe w jeden dzień to masakra
|
|
|
|
#2588 |
|
Raczkowanie
|
Insanity jest o NIEBO trudniejsze! Jezeli wczesniej nie cwiczylas to moze byc ci za ciezko. Ale z drugiej wszystko zalezy tez od samozaparcia ;]
Jak tam dziewczyny idą wam ćwiczenia? |
|
|
|
#2589 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj pierwszy dzień @ mam, ale co tam, póki z bólu nie umieram jeszcze, to poćwiczę dzisiaj
![]() W łapy wpadła mi gazetka z Lidla z promocjami. I co me oczy wypatrzyły? Taśmy i opaski do ćwiczeń - lecę w poniedziałek to obczaić i jak będą spoko, to kupuję, bo moja guma do H&T wzięła i strzeliła
|
|
|
|
#2590 |
|
Przyczajenie
|
Wczoraj zaliczyłam H&T. Dzisiaj powinien być dzień przerwy, ale chyba jeszcze raz zrobie Bum Bum. Czy to możliwe, żebym już po 2 dniach widziała efekty? o.O To dziwne, ale już mi się wydaje że mój tyłek jest trochę bardziej podniesiony. Może to tylko siła autosugestii
|
|
|
|
#2591 |
|
Raczkowanie
|
No i tydzień minął a ja ....schudłam i czuję się jak nowo narodzona!!
Ćwiczę dalej.....bo lato już czuję |
|
|
|
#2592 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2593 |
|
Raczkowanie
|
Hahahah
Aabecanka widzę że mamy ten sam problem
|
|
|
|
#2594 |
|
Przyczajenie
|
witam was
![]() dopiero dzisiaj sie zalogowalam na forum i troche poczytalam na temat tych cwiczen . i jestem bardzo dobrze nastawiona na rozpoczecie treningu :p zatem mam prosbę. czy ktoś mógłby mi wysłać jakiś link z rapidshare ( i innych stron) do pobrania tych cwiczen ? bardzo mi zalezy )
|
|
|
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http:// pokazywarka.pl /znycbb/ 2 spacje , żeby nie wykropkowało ja myśle , że od przyszłego poniedziałku zacznę znowu bbl , i skoncze myslalam ze od dzisiaj dam rade, ale 4 zaliczenia mam w weekend i nie jestem w stanie
|
|
|
#2596 |
|
Przyczajenie
|
Dzisiaj rozpoczęłam drugi tydzień. Zaliczyłam Sculpt (47 min., 174 kcal), a do tego rozciąganie z wątku Akcja - robimy szpagat, ze str. 34-35-36. Wcześniej rozciągałam się 2 x w tygodniu, teraz będę rozciągać się zawsze gdy w programie jest Sculpt.
Sculpt spodobał mi się bardzo, przyjemnie się ćwiczy, a na dodatek bardzo lubię tę muzykę. |
|
|
|
#2597 |
|
Raczkowanie
|
@na próbowałam ściągnąć z linku co podałaś coś mi nie działa. Pierwszy plik się ściągnąć bez problemu a przy drugim wyskakuje jakiś błąd. Może znasz jakąś inna stronę z tymi ćwiczeniami? Byłabym bardzo wdzięczna
|
|
|
|
#2598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale możesz poszukać na torrentach wiem , że było
|
|
|
#2599 |
|
Przyczajenie
|
hwłasnie tez probwalam sciagac z tych linkow ale nie dzialaly
![]() poszukam czegos innego. jak znajde to podam link
|
|
|
|
#2600 |
|
Rozeznanie
|
wystarczy wpisac w google, i wyskakuje link do chomika.. zreszta pare postwo dalej dziewczyny pisaly ze stamtad sciagnely... no, ale jak komus sie nie chce choc troche wyslic i poszukac... to chyba nie nadaje sie do tych cwiczen :-P
|
|
#2601 |
|
Przyczajenie
|
Wpiszcie w google "chomikuj Brazil Butt Lift".
|
|
|
|
#2602 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, proszę Was
Jeżeli naprawdę zależy Wam na ćwiczeniach, to same powinnyście wpaść na pomysł wpisania w wyszukiwarkę Ja niestety zaczynam od jutra, bo zostawiłam pen drive'a u TŻ Planuję najpierw slim&lift, potem slim&shape a na koniec ten ostatni program. Zajmie mi to 12 tygodni, ale naprawdę bardzo mi zależy. A może mogłabym wrzucić swoje zdjecie i doradziłbyście mi?
|
|
|
|
#2603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak wytrwasz 3 miesiace na tym to Cie bede podziwiac :P ja raz wytrwalam 2 tyg,potem przez problem ze zdrowiem przerwalam, i juz 2 podejscia robilam i nie umiem;/ a to czasu brak ale tak patzrac to to jest potem chooooolernie nudne :P |
|
|
|
|
#2604 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć, jestem nowa w tym wątku, zamierzam zacząć BBL
![]() Powiedzcie proszę, co znaczą oznaczenia przy filmikach: D2_Sculpt., D3, D1, D3_2 . Bo ja nie mam pojęcia. Chcę ściągnąć właściwe filmiki do mojego planu, czyli lift and shape, ale muszę wiedzieć, co te D3 itp. znaczą.
Wewnętrznie:Solgar Vm75, olej lniany/z pestek dyni, ![]() ![]() zewnętrznie: szampon/żel do mycia ciała glogg, Dermena men, Loxon 5% ![]() Wcierki na porost włosów https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255 |
|
|
|
#2605 |
|
Raczkowanie
|
Jedwabna jak będziesz mieć fotki to wrzucaj
sama jestem ciekawa jakie efekty dają te ćwiczenia.
|
|
|
|
#2606 |
|
Raczkowanie
|
Ok, to wstawię u siebie w Albumie
Mam nadzieję że mi pomożecie!Od dzisiaj zaczynam, zobaczymy co z tego będzie. Właśnie boję się, żeby nie znuziły mi sie po 3 miesiącach, ale naprawdę chciałabym coś zrobić z pupą i udami. Zresztą same zobaczycie
|
|
|
|
#2607 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2608 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj było moje pierwsze Bum Bum. Masakra! Zawsze sądziłam, że mam dobrą kondycję, ale to dla mnie niemożliwe nie zatrzymywać się! Dziś Cardio Axe i H&T, baaaaaardzo mi się podobały
![]() Aaabecanka i jak efekty po 28 dniach? |
|
|
|
#2609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Widziałam, że wątek 'pokaż swoją pupę' jest dość popularny, więc może jakaś fanka BBL też ma takie zdjęcia? Jestem bardzo ciekawa efektów
|
|
#2610 |
|
Raczkowanie
|
Również jesteś po 2 dniu?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.

kurde jak Was czytam to się na nowo motywuję 
Na pewno chcę do Was dołączyć, ćwiczenia mi się ściągają, tylko nie wiem na jaki program się zdecydować.
jedna z dziewczyn robiła 3 pozniej 2 i bardzo ładne efekty jak pokazywała zdjęcia w wątku

ale... jeszcze nie dziś 
. Bo ja nie mam pojęcia. Chcę ściągnąć właściwe filmiki do mojego planu, czyli lift and shape, ale muszę wiedzieć, co te D3 itp. znaczą.