![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Watek Zimowy - Chanel, Guerlain, Dior, Clarins, Collistar, Estee Lauder, N
Cytat:
nic nie znalazlam. troche malo mi za diora... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowy Watek Zimowy - Chanel, Guerlain, Dior, Clarins, Collistar, Estee Lauder, N
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
czy cos u mnie za clarinsa zbozowego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
jest w negocjacjach w tej chwili.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
BAN stały
|
znajdziesz coś u mnie za:
190. Dior Holiday Collection - limitowana kolekcja - zestaw = puder + roz + brazer - w czarnym etui z pedzelkiem - mam pudelko - testowane. odcienie sa raczej jasne tzn. najlepsze do jasnej lub srednio jasnej cery, dla ciemnej cery moze byc za jasny 203. Chanel - Kaska Beige - ubytek testowy 5 razy - pacynki nieuzywane, mam welurek i kartonik 229. Chanel - 4rki - Mystic Eyes - ubytek 2 moze 3 makijazy, mam kartonik, pacynki nieuzywane 100. Guerlain Ombre Eclat Duo & Liner - # 360 L' Heure Rose 6.6g użyte raz - jest kartonik, pacynki nieużywane, https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-20...en-i-liner.htm oraz za cienie, które zalączylam na zdjeciu- bo nie wiem ktory to nr Poza wątkiem mam jeszcze Guerlain meteoryty z nowej kolekcji nr 03, guerlain w pozłacanej białym złotem puder prasowany voyage imperiale.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkie rzeczy ktore wymienilas sa w negocjacjach z wyjatkiem 100. Guerlain Ombre Eclat Duo & Liner - # 360 L' Heure Rose 6.6g użyte raz - jest kartonik, pacynki nieużywane, czy chcialabys te cienie za zapach DKNY 30 ml? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
BAN stały
|
Bardzo chętnie...a dobrałabyś coś za odsypke butterfly pearles?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chetnie, tylko podoba mi sie jeszcze kilka innych rzeczy u Ciebie i chetnie wymienie to co Ty chcesz tylko musze poczekac na wyjasnienie innej wymianki.... podobaja mi sie u Ciebie jeszcze: YSL edp, dior puder sypki oraz miniaturki kremow carrots. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Podobaja mi się jeszcze prasowane motylki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chetnie a czym konkretnie jestes zainteresowana? ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na ile wyceniasz swoj zestaw? w tej chwilii obie piatki mam w negocjacjach... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zestaw jest nowy, nietestowany, data ważności do 12/2012 i 03/2013 Jeśli są w negocjacjach, to poczekam na Twoją decyzję, nie pali się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
jestem, ale czekam na wyjasnienie mojej wymianki....jak cos sie wyjasni na dniach to od razu sie do Ciebie zglosze....nie wiem kiedy wizazanka mi odpisze. ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kosmetyki są świeże? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli interesuje Cie fioletowy liner collistara oraz cienie twilight diora 5tki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
nowe piatki diora kosztuja w sephorze i douglasie 234 pln, a liner kosztuje kolo 80 pln.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
ok, pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się kilka rzeczy, ale to nie ta półka cenowa niestety
![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.