|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki po raz siódmy (część 7)
ja też mam egzamin jutro
nie mam dobrych przeczuć, bo ks. to szaleniec---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#3692 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie było Cię... ja też czekałam od 16.30... sama![]() [QUOTE=Lenkapuma;24305080] [/COLOR]A właściwie to zauważyłyście, że się zadziwiająco (jak na mnie) rozgadałam? Nie wiem czy się z tego cieszyć, czy zacząć martwić [COLOR=Silver][QUOTE] A mnie co innego zadziwiło bo dziewczyny mówiły, że nic nie zamawiasz... jak to robisz? ja też chcę ![]() Cytat:
![]() Co do kołdry - dwie są beee... u nas druga leży w szafie ![]() SDC dzieki, że mi uświadomiłaś gdzie jesteśmy, napewno bym nie wysiadła
|
|
#3693 | ||
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
Mam wyrzuty, że część znajomych zaniedbałam (np. Melka Poza tym, można się przyzwyczaić do codziennej nauki, spania 6h, trybu uczelnia-dom-siłownia-dom, czasem nawet na siłowni się uczę (np. jeżdżąc na rowerku, ćwicząc na atlasach nogi). Staram się jak mogę, utrzymuję w ten sposób równowagę emocjonalną, rekompensując sobie pewne kwestie, kosztem równowagi fizycznej i psychicznej, ale wierzę, że będzie tylko lepiej. ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
Meleńka
|
||
|
|
|
#3694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w czasie wakacji też miałam niezły zapieprz i się nam nie udało spotkać ![]() Tak, miałaś mi dopomóc, ale imprezy i tak nie było więc się nie dopominałam, ale będę, bo mój zakupoholizm w dalszym ciągu domaga się dopieszczania a potem kino, lody i gorąca czekolada w łóżku z Tobą <3 same przyjemnościw ten weekend muszę się uczyć, w pon. kolejny egzamin także kasiencja, ja chyba czwartkowe zakupy odpuszczę, ale gdybyście w przyszłym tygodniu coś... ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
I dostałam piękne złote kolczyki z Apartu.. Proste, ale eleganckie i urocze ![]() takie, taaaakie http://www.apart.pl/pl/zloto,c,1,3,4379
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2011-01-11 o 23:23 |
||
|
|
|
#3695 | |
|
|
Cytat:
Czekam na stupendium i w piątek ruszam na podbój A na same przyjemności jak najbardziej zasługujemy Mam nadzieję, że uda nam się plan niecny ów zrealizować w trybie bardzo szybkim Jakby któraś chciała się wybrać w piątek/sobotę na zakupy to chętnie wybiorę się z ową niewiastą.
|
|
|
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
Melka u mnie też się zwróciło ale w postaci prezentów właśnie
|
#3697 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciężko mi powiedzieć, bo to było w wakacje... Naprawdę nie pamiętam. Ale możesz sobie zobaczyć w wątku rozliczeniowym którejś z Organizatorek ![]() Cytat:
Czemu nikt mi nie powiedział, że to Ecrulo? ![]() Skompletowałam swoje zamówienie z elfa i jest za duże
|
|
#3698 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3699 | |
|
Copyraptor
|
Ola, nie pytałaś?
![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3700 |
|
Zadomowienie
|
a ja nie poznałam, że to ona
tfuuuuuuuuuuu, z zamkniętymi oczami
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ecrulo;24317827]Ograniczam wizaż, kontakty międzyludzkie i kilka innych przyjemności, a mężczyzn widuję tylko w internecie
Mam wyrzuty, że część znajomych zaniedbałam (np. Melka Poza tym, można się przyzwyczaić do codziennej nauki, spania 6h, trybu uczelnia-dom-siłownia-dom, czasem nawet na siłowni się uczę (np. jeżdżąc na rowerku, ćwicząc na atlasach nogi). Staram się jak mogę, utrzymuję w ten sposób równowagę emocjonalną, rekompensując sobie pewne kwestie, kosztem równowagi fizycznej i psychicznej, ale wierzę, że będzie tylko lepiej. ![]() No to ja podobnie ale nie ogarniamjak pozaliczac zajecia ktore mi sie na siebie nakladaja.Czasem nie wiem w co rece wlozyc
|
#3702 | ||
|
|
Cytat:
I cera mi się poprawiła i w ogóle ostatnio jest ach ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- [QUOTE=zagubiona_w_swoich_ snach;24318723] Cytat:
|
||
|
|
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
Miło mi było się z Wami spotkać
I mogę dodać do poznanych Krakowianek-wizażanek kolejne dziewczyny |
|
|
|
#3704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
Nie , raczej o tym ze mnie z czegos wyrzucą
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
a ja kiedy znajde czas na jakieś spotkanie ;/
|
|
|
|
#3707 |
|
|
Mam ITS na jednym kierunku, ale prowadzący, mimo iż podpisywali, słabo chcą się stosować, jednak pomoce to trochę
A też czuję, że polecę z kogni, no ale zobaczy się...
|
|
|
|
#3708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że jesteście takie oszczędne w słowach po spotkaniu, mniej żal doskwiera, że się opuściło
![]() Cytat:
![]() Ostatnio mam mniej czasu na podczytywanie Was na wątku, a co dopiero w klubie. Cytat:
Apart ma piękną biżuterię, wyniosłabym stamtąd połowę asortymentu
|
|
|
#3709 |
|
Nie depcze krokusów
|
|
|
#3710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i podziwiam
|
|
#3711 |
|
Copyraptor
|
O mamo, zrobiłam wpis o smażeniu steków, ile pisania żeby opisać jak usmażyć kawałek mięsa
|
|
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
Ecrulo, to jak będziesz wiedzieć, o której masz 23-ego egzamin to daj znać
![]() Cholerka, ok, odstąpię zatem obie wejściówki Ecrulo
|
#3713 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)Cytat:
![]() Bedzie dobrze, trzymam kciuki! ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
natomiast te kolczyki ![]()
|
|
|
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluję! i fajnie że to brata
![]() Hula sam się wywoła jak mu się zachce, jak to nie ciąża to luuuuzzzzzz chyba zaczynacie mnie namawiać na te paski Neciak rozumiem, że one są u Ciebie? ile one kosztują?i jak to się stosuje??? powodzenia ![]() ja też nie miałam pojęcia. dobrze się zakamuflowała! dzięki za wczorajsze spotkanie- jak zwykle udane i dzięki wizażowi poznałam niemal swoją sąsiadkęTendencja do wzrastającej hermetyczności nauki organizacji potęguje się w miarę aksjomatyzacji i kwantyfikacji tej nauki. ??? nic nie rozumiem....tak się zastanawiam gdzie mogę kupić jakieś ładne kartki urodzinowe? zazwyczaj robię sama ale jakoś w tym roku popłynęłam i czas mnie goni więc muszę kupić. byłam w empiku ale mają tam straaasznie badziewiaste! a ja chcę ładną, uduchowioną macie pomysł?i granatowe spodnie są super
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#3716 |
|
Nie depcze krokusów
|
Tendencja do wzrastającej hermetyczności nauki organizacji potęguje się w miarę aksjomatyzacji i kwantyfikacji tej nauki.
Nie cierpię takich sztucznie komplikowanych twierdzeń...
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie. nie cierpię i nie rozumiem
dlatego nie studiuję prawa![]() jak wczoraj?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#3718 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam gołąbki i to właśnie z kapustą
Może za krótko je trzymasz i kapusta nie zdąży zmięknąć i jest żylasta ?Cytat:
Cytat:
A co do jusztynki to moim zdaniem ona działa na zasadzie afirmacji - im częściej sobie powtarzasz że będzie dobrze, tym większe prawdopodobieństwo że tak będzie, czyli samospełniająca się przepowiednia. Ja jestem na takie coś za leniwa i czasem wolę pogrążyć się w maraźmie dnia codziennego ![]() Z tymże nie zgadzam się z tym że wszystko zależy od nas i zazdroszczę tych "99% osiągniętych celów które sobie postawiłaś" Cytat:
![]() Malla Nie mówiąc już o Mju bo to leniuch wszechczasów ![]() Cytat:
Zjeść Danio i strącić głoda ?---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- blair moim zdaniem Twój avatar i Twój nick do Ciebie nie pasuje ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Mju ja bym chciała z Aidemu http://aidem.eu/index.php?option=com...=884&Itemid=58 Jest szansa ?
|
|
#3719 |
|
Nie depcze krokusów
|
Oj, czasem mnie nie ma na spotkaniu, nic się nie dzieje
I tak bym się do niczego nie przydała, bo ani humorem nie tryskam, ani rozmownością. Posmucę się trochę w domowym zaciszu i wrócę do Was.Idę dzisiaj do kina na Harry'ego Pottera z kuzynką, może nie zasnę - póki co wszyscy mi mówią, że nudny. Lalaith - nie chcę, żeby moja córka wyrosła na babochłopa jak ja ![]() blair witch to wiedźma :P
|
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
Toś mi pojechała. Ja uwielbiałam jako dziecko grać na Pegasusie, a nie uważam się wcale za babochłopa
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.

nie mam dobrych przeczuć, bo ks. to szaleniec

Nie było Cię... ja też czekałam od 16.30... sama
[COLOR=Silver]
No ale znowu ja jestem ciepłolubna, terrorysta zimnolubny, więc tu nie ma wojen... Ale i tak zainwestuję na następną zimę w dwie 

Może za krótko je trzymasz i kapusta nie zdąży zmięknąć i jest żylasta