|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nowy roczek zaczynamy i się razem ODCHUDZAMY ;)
Po samych tabletkach się nie tyje, one tylko łaknienie wzmagają i się więcej je, no i woda się zatrzymuje. Z tym to akurat nie mam problemu, ale zaczęłam się zastanawiać, czy mogą mieć jakiś wpływ na wolniejsze chudnięcie. No nic, będę królikiem doświadczalnym i dowiem się po moim przykładzie :p
|
|
|
|
|
#92 |
|
Przyczajenie
|
Witam w dniu dziejszym.Dziś zrobiłam sobie zdrowe zakupy:płatki owsiane,jogurt naturalny,serek wiejski chudy,wode mineralną ,zieloną herbatę
A od wczoraj robię ćwiczenia 6Weidera.I zastanawiam się nad ćwiczeniami Insanity.Słyszałam ze są bardzo cięzkie....Ale chyba nie mam wyjścia.... Do wakacji chcę mieć płaski brzuch i wogóle chcę schudnąć.
Edytowane przez malaCZARNApalona Czas edycji: 2011-01-10 o 12:43 |
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Co do tabletek antykoncepcyjnych to brałam długo od 18 roku życia do 26 czyli 8 lat nie miałam żadnej przerwy. Nie przytyłam na nich nic, nie miałam większego apetytu ani nic kompletnie mi się nie działo.
Piłam dużo wody bo lubiłam mało jadłam bo nie potrzebowałam więcej prawie zawsze gdzieś do 18 bo kolacjii nigdy bo nie bywałam głodna wieczorami To były czasy!!! A teraz to mi się żołądek rozciągnął i więcej potrzebuje. Myślicie że z czasem żołądek się kurczy jak ma mniej pokarmu naraz dawane? Ja wiem że jest takie powiedzenie ale czy to jest prawda? Bo sama nie wiem - no bo z drugiej strony są też operacje zmniejszenia żołądka u bardzo otyłych więc kurczy się sam czy nie bardzo?
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
dojczyk moje koleżanki biorą anty, odchudzają się i nie mają problemów z gubieniem kilogramów i nie można dać się tylko temu wzmożonemu łaknieniu.
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
Mała Czarna a ja robie 8 minutówki na różne partie ciała i wiesz fajnie i łatwo to wygląda na filmie ale powiem ci że ciężko było nadażyć ale dziś to dopiero 3 dzień tych ćwiczeń będzie i może z czasem będzie lepiej, jeszcze one przede mną bo na razie kawa mnie ratuje. Ciężki dzień dzisiaj mgła chyba niskie ciśnienie i padam, nawet skusiłam się na 2 kawałki mojego ciasta wczoraj upieczonego zeby odżyć trochę--- wiem wiem grzeechhhh
![]() :pa la:![]()
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
witam w kolejnym trudnym dniu odchudzania "
![]() u mnie ok jak narazie. rano platki fit pozniej 1,5 na silonwi i przed chwila obiadek .nadal 0 slodyczy ![]() wydaje mi sie ze malo pije ,ogolnie nie lubie niegazowanych wod czy mozna to czym inny zastapic a czy ktoras pila ocet jablkowy ? jesli tak to czy dziala ? |
|
|
|
|
#97 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś miałam marny dzień - nic mi się nie chciało i jakaś głodna ciągle chodzę :/
Ale za to byłam na łyżwach i trochę poruszałam się tam Z grzeszków to tylko zaliczyłam Princesse marchewkowo-brzoskwiniową, więc chyba nie aż taki straszny Nadal dużo piję i ciągle latam na sikanie, ale to akurat mnie tylko cieszy. Mnie Tż też wkurza, bo on się bezkarnie opycha słodyczami, a też powinien boczków się pozbyć! I waga znów wskazuje 62,3 :/
Edytowane przez Junx Czas edycji: 2011-01-10 o 22:13 |
|
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
U mnie dzisiaj dzień przez to ciasto to na minus bo to słodkie a miało nie być słodkiego
Ale ćwiczenia były . Ach a kto to jest TŻ??
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
Towarzysz życiowy
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
u mnie również dzień na plus ale poza spacerowaniem ćwiczeń zero
|
|
|
#102 |
|
Przyczajenie
|
I kolejny dzień zmagań
Kurczę od a6w bolą mnie plecy Chyba źle wykonuję te ćwiczenia.Nawet brzuch mnie tak nie boli,już nie mam takich zakwasów.Ech dopiero 3 dzień ale muszę dać radę.Pozdrawiam
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Jezu, no nie mogę się jakoś zmobilizować porządnie.... Chodzę niewyspana, jeszcze ta pogoda :/ przytłacza mnie praca licencjacka, której jeszcze nie zaczęłam, a w sumie za 5 miesięcy bronię
Wszystko to składa mi się w jedno wielkie "NIC MI SIĘ NIE CHCE" ..ahh no cóż... trzeba dać radę jakoś wziąć się w garść ...
|
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
U mnie dziś na razie wszystko super, na śniadanie pół kefiru z płatkami owsianymi pycha - nadal jestem pojedzona
słodyczy w domu nie mam więc luzik Cwiczenia później jak malutka wstanie Ja kiedyś robiłam a6w doszłam do dwóch tygodni ale im więcej powtórzeń tym nudniej. Niby miałam ochote na ćwiczenia ale nie wytrwałam niestety mam nadzieje że dzięki forum nie odpuszczę
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
witam .u mnie chyba na plus .rano platki pozniej obiad i na kolacyjke wasa i jajko. a i podwieczorek pomelo bylo. no i aerobik godzinny.... dzieki tej czerwonej herbacie wogole nie chce sie jesc tak ... a jak u was dzisiejszy dzien ?
|
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
U mnie chyba dobrze
szkoda tylko, że nie zdążyłam rano zjeść śniadania i jadłam dopiero o 10:30 :/ Dziś wyjątkowo bez niczego słodkiego - skończyły mi się mueslowe batoniki i postanowiłam, że nie będę już ich kupować Na wagę nie wchodzę, bo i tak czuję, że kiepsko będzie... Zresztą, odchodząc od tematu odchudzania - ostatnio zauważyłam u siebie strasznie dużo siwych włosów! Jestem przerażona! Owszem mam farbowane włosy, ale to nie z tego powodu. Gdzie nie zrobię przedziałka tam widzę po parę siwych włosów... Taka młoda jestem, a tu już siwiaki
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
Hej kobietki
ja chce zrzucić trochę tłuszczyku przed moimi urodzinami. Ale stawiam głównie na sport aerobowy. Trzymam kciuki!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A co do odchudzania to zaczęłam sobie zapisywać to co jem.Podobno dobrze jest tak robić. Miłego dnia wszystkim
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Można się dołączyć w roli obserwatora, który od czasu do czasu pochwali się, ile zrzucił? Bo z moją wagą to aż wstyd pisać, a potrzebuję kogoś, kto mi nakopie w chwilach słabości
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich u mnie wczoraj dzień był raczej na plus z małym wyjątkiem na obiad zjadłam kotlecika mielonego małego specjalnie sobie takiego zrobiłam i co?? Ano miałam brzuch napompowany jak balon taki wzdęty pewnie od tego że był smażony - okropność- ale dobrze że to już po moich ćwiczeniach było bo bym nie dała rady
![]() A co do ćwiczeń to zaczełam je lubić!! I o to chodziło!!! ![]() kla ski:![]() Grunt to ćwiczenia!!! Nawet się ważyłam wczoraj i jest jeszcze mniej ale podpisu nie zmieniam bo postanowiłam zapisywać tylko to co waga pokaże w soboty rano- wiadomo do soboty to się jeszcze wiele może zdażyć ![]() A co do siwych włosów to ja też mam 28 lat ale na szczęście jeszcze żadnego nie dopatrzyłam się - chciałabym mieć takie jak mój tata ma 55 lat duuużo włosów i bardzo mało siwych Oby geny po tatusiu były w tej kwestii
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
m.Czarna jak plecy bolą to rzewczyście źle robisz, obejrzyj sobie na youtube jak dokładnie się powinno robić, ja jak kiedyś robiłam to tylko z opisu korzystałam i coś mi nie grało, a po obejrzeniu wyszło,że wszystko robiłam źle
![]() junx butelka tak strasznie dużo nie waży to jedynie taka nasza jedna z wielu wymówek hehe wczorajszy dzień minus dzisiejszy plus
|
|
|
#112 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
.A ćwiczenia robię dobrze bo na YT oglądałam.Widocznie bolały mnie bo daaawno nie ćwiczyłam.Wczorajszy dzień u mnie na plus.Dzisiejszy jak narazie też.Tylko pogoda mnie wykańcza
|
|
|
#113 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Poza tym, nie sądzę, żebyś miała jakoś tragicznie dużo kg jeśli to w avatarze zdjęcie TWOJE, to śliczna z Ciebie dziewczyna Chwal się nam osiągnięciami, pożal się do nas kiedy coś nie wyjdzie Dziewczyny, u mnie wczoraj pojawiła się MEGA motywacja.. i po prostu nie odpuszcze póki przynajmniej 75 kg nie osiągnę! ; D będzie ciężko... bardzo ciężko... ale dam radę. Dziś od rana kromka chleba z twarogiem i jakieś 5 paluszków wieczorkiem będą ćwiczenia i wiecie co? obiecałam sobie że ta motywacja NIE ZNIKNIE!
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
Adka1989 to super że cie dopadła w sensie motywacja!!!
Chwal się wszystkim co dobre i co niekoniecznie na plus, a jaki zestaw cwiczeń masz zamiar robić?
|
|
#115 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Chętnie się przyłącze do wspólnej walki ze zbędnymi kilogramami. Odchudzanie rozpoczęłam 3 stycznia i na dzień dzisiejszy jestem o 3 kg lżejsza. Przede mną jeszcze 15, ale jestem pewna, że tym razem mi się uda .
|
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
jolunia10, będzie ciężko, ale próbuję z aerobiczną szóstką weidera
+ 30 brzuszków po skończeniu każdej serii ![]() Dziś pierwszy dzień aerobiczna szóstka - jedna seria, 6 powtórzeń + 30 brzuszków gratis i szczerze? Wszystko, ale to totalnie WSZYSTKO mnie boli...! ![]() Ale dam radę... ! ![]() A teraz tak szczerze Wam powiem co było tak na serio powodem załamki... okazało się, że waga na jakiej się ważyłam do tej pory jest ZEPSUTA... na prawdę mam 4 kilo więcej niż pokazywała ;( ALE TO MNIE TYLKO ZMOTYWOWAŁO DO DZIAŁANIA ![]() i dokończę tą szóstkę weidera! ![]() obiecuję sobie to :P no i Wam :P edit: jeśli chodzi o dzisiejsze posiłki: rano kromka chleba, garstka paluszków, rosół z makaronem i mały kawałek mięsa na obiad... i stop na dziś już tylko woda
Edytowane przez Adka1989 Czas edycji: 2011-01-13 o 18:11 |
|
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
A u mnie kiepściutko. Z jedzeniem marnie, nie dbam o posiłki i ich ilość, nastawienie do życia też raczej negatywne
Dziś jogurt z musli, w pracy dwie kanapki z lekkiego pieczywka, na obiad kotlety sojowe z surówką, na kolację kanapki z twarożkiem. Jutro czeka mnie maraton szkolno-uczelniany: od 8mej do 11ej w pracy z moją dzieciarnią, mała przerwa na przebranie się i od 14ej do 21ej zajęcia
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Przyczajenie
|
Junx u mnie też ciężko szczególnie, że ciągle widzę męża wsuwającego czekoladowe cukierki... dostał od natury szczupłość w prezencie, a ja się zaokrągliłam jak bałwanek
Chyba muszę dołożyć do diety ćwiczenia, ale boję się zacząć bo mięśni mam już za dużo, nie chcę wyglądać jak kulturystka
|
|
|
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
LISIAM, współczuję... najgorsze jest, jak ktoś, z kim mamy stały kontakt nie musi się ograniczać i NIE ROBI TEGO
![]() ciężko wtedy porządnie się za siebie wziąć.. zawsze coś tam kusi ...
|
|
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
Mnie kusi jak mam podły nastrój, czyli od poniedziałku. Z czystego łakomstwa bym coś zjadła. Nie jakiś tam jogurt czy jabłko tylko coś konkretniejszego
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.

Wiem tylko, że często się po nich tyje parę kilo 

Do wakacji chcę mieć płaski brzuch i wogóle chcę schudnąć.

wziąć się w garść ...
Jestem przerażona! Owszem mam farbowane włosy, ale to nie z tego powodu. Gdzie nie zrobię przedziałka tam widzę po parę siwych włosów... Taka młoda jestem, a tu już siwiaki
aerobowy. Trzymam kciuki!!!!!!!!
kla ski: