Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM! - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-11, 12:49   #1621
adusia1554
Rozeznanie

Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!

Hmm... wczorajszy dzień jako dietowy określam na tak sobie ale to przez to, ze dopiero po poludniu zrobilam zdrowe zakupy.
Wczorajsze menu:
śniadanie: 2 parówki drobiowe z musztardą+kromka chleba
obiad: 2 pieczone ziemniaki, pol kotleta schabowego,2 ogórki kiszone
kolacja: grahamka z serkiem kiri, pomidorem, ogorkiem i szczypiorkiem
Beznadzieja wiem. Mało posiłków. I nie było wczoraj ćwiczeń.

Ale dzisiaj zmiany, bo zakupy juz zrobione, a więc:
śniadanie: grahamka pol z kiri,pomidorem, ogorkiem i szczypiorem, pol z chuda wedlina+ herbatka owocowa bez cukru
II śn: kiwi pokrojone w kostke +pol banana pokrojone w kostke + 2łyzki jogurtu naturalnego + lyżeczka musli
Obiad: gotuje szczawiowa na skrzydelkach wiec zjem miseczke zupy z jajkiem+jedno skrzydelko gotowane moze byc i zjem 2 pierogi ruskie bo napewno sie im nie opre
Kolacja: surówka z marchewki i jablka
A wieczorem pojezdze jeszcze rowerkiem.

Agnes jak tam jest dzidzia?
adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 14:21   #1622
milusia1991
Rozeznanie

Hej schaboszczaki Ja dzisiaj po próbnej maturze z j.n. prosto nie było. Ogólnie uświadomiło mnie w tym że jeszcze wiele powinnam się nauczyc. Słówka, słówka,słówka! Ale nie mogę się już doczekac wyników z tych matur. Przepraszam że na tak krótko ale lecę do matmy
Stary 2011-01-11, 14:24   #1623
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milusia1991 Pokaż wiadomość
Hej schaboszczaki Ja dzisiaj po próbnej maturze z j.n. prosto nie było. Ogólnie uświadomiło mnie w tym że jeszcze wiele powinnam się nauczyc. Słówka, słówka,słówka! Ale nie mogę się już doczekac wyników z tych matur. Przepraszam że na tak krótko ale lecę do matmy
Dasz radę! Koniecznie powiedz jak się dowiesz jakie masz wyniki . Będziemy trzymać kciuki caaaały maj .
Ehh jak widzę ten Twój podpis to tak się zastanawiam, czy ja też kiedyś będę taki mieć? Chciałabym już być chuda, a nie męczyć się ;(.

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 14:45   #1624
69love69
Zakorzenienie

ale sie rozpisalyscie, ja siedze i się ucze ciagle, po 2 zaliczenia dziennie ;/ ten tydzień jest gorszy niż sesja, ktora mnie czeka.

w ogole dzwonilam dzisiaj do hiszpani w sprawie praktyk i spoko przyjeli by mnie, bo sie dogaduje w 2 jezykach, ale od czerwca do sierpnia, a my mozemy wyjechac dopiero po 1.07 (bo od wtedy się liczy nastepny rok akademicki) wiec wielka dupa.
no ale nic, w lutym spotkanie o praktykach to moze tam cos ogarne. juz postanowilam- praktyki robie zagranica

dietowo ok, w końcu się opamiętałam w piątek połowinki, kiecka jest (znaleziona w szafie;p) torebka za 13,5 z przeceny, buty (niewygodne jak cholera, ale nie mam innych) są, wiec mozna leciec :d

no ale do tego czasu 3 koła i 1 zaliczenie;/ masaaaakra!
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 15:01   #1625
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
Witam Kochane moje *****
Wtorek
Waga: 57,3
Wymiary bez zmian.81/65/89;udo 49,7
Wczoraj pan z DHL przywiózł mi moją suszarkę
Chodzi jak kombajn, wygląda jak odkurzacz Przed chwilą użyłam jej po raz pierwszy. co prawda spodziewałam się, że A) - po jej użyciu będę miała napuszoną szopę, albo B)- po jej użyciu będę miała turbo sexy fryzurę jak po wyjściu od fryzjera.
Jesteście ciekawe co otrzymałam?
Aa otrzymałam efekt zadowalający Jak na pierwszy raz - całkiem ok, myślę że jak dopasuję odpowiedni kosmetyk, może być super Polecam A ta suszarka to remington ac5011, tak jak pisałam

Też mam suszarkę Remington, tylko że moja była kupiona jakiś rok temu- fajna z funkcją jonizacji no i te nowe suszarki mają takie sitko, że nie wkręca włosów Ładnie się po niej kudełki układają- ja jestem zadowolona, mama i siostra też.

sam seks! też mam spodnie tego typu, czarne i takie kawa z mlekiem - świetne są

Marzą mi się czarne rurki takie megaobcisłe, ale postanowiłam sobie, że jak schudnę, to kupię

Jaka to?

Ewelka, szybko leć na przeceny Pożycz kasę od rodziców jak nie masz, w niektórych sklepach można wynaleźć naprawdę fajne egzemplarze
22 - lekki kryzys :P jak idę do ulubionego klubu, jest najgorzej, same gimnazjalistki a ja... jesień wieku xD
Da Grasso uwielbiam : love: Ale nie byłam tam ze 3 lata

Kochana, świetnie rozumiem Twojego moralniaka. Przejdzie mu, martwi się, pewnie czuje się zawiedziony. Trzymaj się Będzie ok )) Mój TŻ też się nie odzywa jak go wkurzę i faktycznie tak jest lepiej :p

Nie odezwałam się... TŻ zadzwonił wieczorem, wkurzony był jak diabli i ogólnie trzymał dystans, wykręcał się, że pewnie w najbliższym czasie nie będzie mógł się skontaktować, bo się uczy do sesji (no ok rozumiem, ale ściema aż miło ). W końcu pękł i napisał mi SMSa o 5 rano! Odpisałam, bo akurat się przebudziłam i oddzwonił do mnie wariat jeden. Gadaliśmy godzinę. W szkole ledwo na oczy widziałam, bo dzień wcześniej długo siedziałam przy książkach.
Podsumowując, to wszystko dobrze się skończyło, TŻ dalej fajny jak zawsze

100% to samo
Na początku byłam zła, że TŻ tak reaguje, bo to przecież tylko kolega! xD
Ale raz, że kolega napalony na co innego niż na rozmowę, a 2 -że jakby TŻ gadał z jakąś dziunią na imprezie, to chyba bym wyszła z siebie

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2011-01-11 o 15:02
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 16:11   #1626
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Monia obłażą niestety:/ mi co prawda tylko od swetra, bo zwierza nie mam, ale przypuszczam, że wtedy by było widać na nich całe futro. Nieobłażące mam czarne rurki z Cubusa, czarne, ale z jeansu. Też je lubię, bo są dobrze uszyte, nie spadają z tyłka, no i mieszczę się tam w 38
Eee to szkoda a już się na nie napaliłam :P

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
sesja to chyba najgorszy czas na odchudzanie.. w kółko bym coś jadła.. pomocy!! od czego zacząć?
Od wywalenia z domu wszystkich nie dietetycznych rzeczy :P

Cytat:
Wczoraj pan z DHL przywiózł mi moją suszarkę
Chodzi jak kombajn, wygląda jak odkurzacz Przed chwilą użyłam jej po raz pierwszy. co prawda spodziewałam się, że A) - po jej użyciu będę miała napuszoną szopę, albo B)- po jej użyciu będę miała turbo sexy fryzurę jak po wyjściu od fryzjera.
Jesteście ciekawe co otrzymałam?
Aa otrzymałam efekt zadowalający Jak na pierwszy raz - całkiem ok, myślę że jak dopasuję odpowiedni kosmetyk, może być super Polecam A ta suszarka to remington ac5011, tak jak pisałam
Ja dostałam suszarkę na urodziny od Tż ale Babyliss, najważniejsze że ma duży dyfuzor, zimny nawiew, jonizację i jest leciutka. Tylko ja mam długie i gęste włosy to muszę je na małe pasma dzielić jak podsuszam bo się nie mieszczą :P Wczoraj dostałam,a dzisiaj już suszyłam

Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość
w ogole dzwonilam dzisiaj do hiszpani w sprawie praktyk i spoko przyjeli by mnie, bo sie dogaduje w 2 jezykach, ale od czerwca do sierpnia, a my mozemy wyjechac dopiero po 1.07 (bo od wtedy się liczy nastepny rok akademicki) wiec wielka dupa.
no ale nic, w lutym spotkanie o praktykach to moze tam cos ogarne. juz postanowilam- praktyki robie zagranica

dietowo ok, w końcu się opamiętałam w piątek połowinki, kiecka jest (znaleziona w szafie;p) torebka za 13,5 z przeceny, buty (niewygodne jak cholera, ale nie mam innych) są, wiec mozna leciec :d

no ale do tego czasu 3 koła i 1 zaliczenie;/ masaaaakra!
A jakie Ty masz połowinki na studiach i poka kiecę!

Dziewczyny, obżeram się słodyczami Mam @,a dodatkowo TŻ do prezentu wrzucił chyba wszystkie moje ulubione słodycze (oczywiście w wersjach xxl) to teraz tylko siedzę i wchłaniam. O masakra, jak ciężko ich nie ruszyć kiedy są obok :P

Poza tym mam kupę nauki do piątki. Wczoraj chciałam szkołę rzucać, taki miałam nastrój. A dzisiaj wstałam o 6 i spać nie mogłam bo się denerwowałam. Boże,jeszcze 3 dni,a potem wielkie uffff ... chyba upiję się ze szczęścia jak już będe miała wszystkie wpisy i oddam indeks :P
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 17:36   #1627
agniesikk
Zakorzenienie

Monia, a co Ci TŻ kupił? Mój Brzydal mi kupuje Raffaello Za to ja mu piekę ciasta i zawsze tak go nakarmię, że je u mnie z 5 byczych kawałków i jest tak najedzony, że nie może się ruszyć

U mnie dietetycznie to tak... Średnio. Nie jestem zadowolona. No trudno. Jutro będzie lepiej.

Mam dużo nauki, a obijam dupsko przed kompem. Ajjj o 18 pójdę

Btw. WAM TEŻ SIĘ WYŚWIETLAJĄ ZŁE GODZINY DODAWANIA POSTÓW? U MNIE JAKOŚ DO PRZODU JEST "WIZAŻOWY ZEGAR"
Stary 2011-01-11, 17:41   #1628
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

A jakie Ty masz połowinki na studiach i poka kiecę!

tak, na studiach ;d jutro zrobie jakieś foty!
Stary 2011-01-11, 17:59   #1629
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Minia sto lat stooooooooooooooooooooo lat!

spelnienia marzeń bo czego jeszcze! nie wiem jak moglam nie zlozyc Ci zyczen! To wczoraj urodzinki byly?czy dzisiaj?

poka ta babybliss na allegro
aniabania Ty tez pokaz mi na all swoja suszarke!

mam fajna strukture wlosa, ale sa cienkie i oklapniete, tylko suszarka pomaga wiec musze zainwestowac w suszarke! tak tak tak!

poza tym, zmeczylam sie
dobrze jem, chipsy odrzucialm przed kasa, jestem dumna!
Stary 2011-01-11, 20:00   #1630
aante_e
Miss Pudernica

Ewalka nie wiem z czym można jeść taką potrawkę z ryby, bo stworzyłam ją spontanicznie dzisiaj jadłam z kromką chleba razowego, jutro planuję z ryżem.

Jestem w lesie z nauką
Stary 2011-01-12, 07:25   #1631
aniabaniaa
Zakorzenienie

Hej kochane

Agniesik- super! )) fajnie wszystko się zakończyło cieszę się

Love! Czekamy na zdjęcia (ja też nie miałam takiej imprezy u siebie na uczelni ;p myślałam,że Cię jakiś licealista zaprosił )

Moooniaaaa! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA! ;D;D;D;D;D;D;D Staruszko Ty
Dużo kasy i seksu
ha! dostałaś suszarkę, tak jak mówiłaś ;D i jak wrażenia? ja też muszę robić jak Ty - dzielić na pasma, itd.mam tyle tych włosów..że szok!

Ewelka,moja jest taka: http://allegro.pl/tohrh2-cudna-perlo...397684881.html

U mnie dietka w miarę ok, od wczoraj waga spadła 0 0,2

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 07:36   #1632
69love69
Zakorzenienie

Cytat:

Love! Czekamy na zdjęcia (ja też nie miałam takiej imprezy u siebie na uczelni ;p myślałam,że Cię jakiś licealista zaprosił )

u nas samorząd aktywnie bardzo działa więc organizuje duzo roznych imprez, w tym także połowinki

bozee nigdzie dzisiaj nie ide a wstalam o 6.30 a szłam spać po północy więc za długo to nie spałam..
Stary 2011-01-12, 07:52   #1633
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
u nas samorząd aktywnie bardzo działa więc organizuje duzo roznych imprez, w tym także połowinki

bozee nigdzie dzisiaj nie ide a wstalam o 6.30 a szłam spać po północy więc za długo to nie spałam..
hahaha! jesteś psycholem ;p to czemu Ty nie śpisz
Ale Ci zazdroszczę,że nigdzie nie idziesz!

A ja w ogóle dzisiaj poszłam spać o 12 w nocy - wzięłam się za tłumaczenie pracy mgr. masakra ;] nie ma to jak przerost ambicji
mniejsza z tym - byłam padnieta po całym dniu, w dodatku to tłumaczenie, dzisiaj na uczelni zaliczenie z przedmiotu praktycznego, także pewnie będzie ustny ;] i co ja robię?wstaję o 6 i piekę karpatkę dla TŻa.
W trakcie okazuje się co?
że mikser pierwszy - nie działa, mikser drugi- nie działa.

nie wspominając o tym, że nie było masła,margaryny itp i musiałam lecieć cichaczem na poranny shopping;p

echh , pięknie zapowiada się mój dzień.

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2011-01-12 o 07:55
aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 08:21   #1634
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha! jesteś psycholem ;p to czemu Ty nie śpisz
Ale Ci zazdroszczę,że nigdzie nie idziesz!

.
nie idę, ale będe zakuwać cały dzien.. jutro zaliczenie i koło i w piątek 2 koła z języków
Stary 2011-01-12, 09:12   #1635
zooska
Zakorzenienie

Tak samo, wstałam wcześnie mimo, że nic nie mam na uczelni,ale na 18 lece na 3 zaliczenia z geologii wiec musze sie przyłozyc^^ w piatek jeszcze 4 och..masakra

też tak macie, że mało jecie, tzn normalnie,ale zdrowo no mniejsza, a brzuch macie jak balon:O od tygodnia tak mam...

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 10:50   #1636
adusia1554
Rozeznanie

Wczorajszy dzien uwazam za dietowo dobry. Z jadlospisu nie zjadłam tego gotowanego skrzydelka bo zrobie z nich dzisiaj na obiad dietetyczna potrawke z kurczaka z duza ilosca warzyw, ale za to do kolacyjnej sałatki zjadłam poł grahamki z zoltym serem.

Dzisiajsze menu:
śniadanie: bułka(niesety biała nie mieli innych juz w sklepie), pol z chuda wedlina pol z plastrem zoltego sera
II sniadanie: 3 plastry swiezego ananasa i kiwi
Obiad: miseczka szczawiowej; na drugie danie 2 ziemniaki z wody polane potrawka z kurczaka+odchudzona mizeria(ogorek starty na grubych oczkach, posiekany koperek i natka, odrobina soli morskiej i pieprzu wymieszane z jogurtem naturalnym)
Kolacja: jeszcze nie wiem.

Aha i jem na małym talerzyku i w malej miseczce, wydaje sie ze jedzenia jest duzo choc jest duzo mniej a ja i tak sie najadam

Edytowane przez adusia1554
Czas edycji: 2011-01-12 o 10:51
adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 11:43   #1637
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
U mnie to się nazywa półmetek

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
też tak macie, że mało jecie, tzn normalnie,ale zdrowo no mniejsza, a brzuch macie jak balon:O od tygodnia tak mam...
mamy;/ ja piję na to kminek, ale nie mielony, tylko całe ziarna. Kupuję w lidlu duże opakowanie za coś koło 3 zł. Sypię trochę do szklanki i piję jak herbatę, tylko kilka razy sobie dolewam wody

Moje śniadanie:
- 2 kromki razowca z pasztetem, ogórkiem i szczypiorkiem
- łycha sałatki z pora, łycha sałatki bawarskiej.

Kupiłam dzisiaj TŻtowi duuużą czekoladę milke z orzechami i toffi, padę jak będzię ją jadł i na pewno zdegustuje czy dobra
Stary 2011-01-12, 12:29   #1638
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie to się nazywa półmetek

to pewnie zależy od regionu, ja z nazwą półmetek spotykam się tylko tutaj na wizażu ;P

wklejam zdjęcie kiecki, ale jakoś koślawo stoję. co do pończoch jeszcze się waham czy te czy cieńsze (to są 40den, ale na zdjęciu wyszły ciemniej niż to wygląda na żywo) bez twarzy bo niewyjściowo bardzo sie prezentuje dzisiaj :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04594.jpg (17,3 KB, 22 załadowań)
Stary 2011-01-12, 13:59   #1639
zakrecoOona
Zakorzenienie

Hej dziewczyny !

Czy mogę dołączyć w Wasze progi? Chciałabym stracić 4 kg i potrzebuję trochę wsparcia i motywacji
zakrecoOona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 14:08   #1640
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:

Ja codziennie chodzę spać o 0:00 lub 1:00 i wstaję o 6:40

Cytat:
to pewnie zależy od regionu, ja z nazwą półmetek spotykam się tylko tutaj na wizażu ;P

wklejam zdjęcie kiecki, ale jakoś koślawo stoję. co do pończoch jeszcze się waham czy te czy cieńsze (to są 40den, ale na zdjęciu wyszły ciemniej niż to wygląda na żywo) bez twarzy bo niewyjściowo bardzo sie prezentuje dzisiaj :P
Super kiecka A co do pończoch, to ja bym zostawiła te.

Cytat:
Napisane przez zakrecoOona Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny !

Czy mogę dołączyć w Wasze progi? Chciałabym stracić 4 kg i potrzebuję trochę wsparcia i motywacji
Witamy
Stary 2011-01-12, 14:18   #1641
zakrecoOona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość

Witamy
Dziękuję

Powiedzcie mi, czy stosujecie jakieś specjalne diety, czy po prostu ograniczacie pewne produkty bądź ich spożycie? Jestem na trzecim dniu dukanowskiej i dziś podjęłam decyzję, ze chyba z niej zrezygnuje, bo ciężko jest mi jej przestrzegać, a po prostu zagonie moje lenistwo do robienia ćwiczeń i będę pilnowała bardziej tego co jem? Pomoże?
Stary 2011-01-12, 14:55   #1642
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję

Powiedzcie mi, czy stosujecie jakieś specjalne diety, czy po prostu ograniczacie pewne produkty bądź ich spożycie? Jestem na trzecim dniu dukanowskiej i dziś podjęłam decyzję, ze chyba z niej zrezygnuje, bo ciężko jest mi jej przestrzegać, a po prostu zagonie moje lenistwo do robienia ćwiczeń i będę pilnowała bardziej tego co jem? Pomoże?
Ja po prostu mniej i zdrowiej jem. Powiem Ci, że przez parę dni próbowałam być na tej diecie Dukana i po prostu dla mnie porażka- brakowało mi węglowodanów, chodziłam taka wkurzona, mój jeszcze-wtedy-nie-chłopak to sam się dziwi, jak ze mną wytrzymał, o wszystko mu robiłam awantury. Zresztą jego siostra miała tak samo na tej diecie. Teraz to bym nie dała rady. Dukan+szkoła=niewypał

Młodziutka pewnie jesteś, to wystarczy wdrożyć zdrowe odżywianie+ćwiczenia i schudniesz na pewno Dla mnie te diety Dukana itp. to tylko dla tych, którzy mają problemy ze schudnięciem ze względu na przemianę materii, uwarunkowania genetyczne itp.
Stary 2011-01-12, 15:04   #1643
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję

Żadnych diet, po prostu wprowadzamy zdrowe nawyki

Czyli wiadomo słodycze, fastfoody, majonezy i tłuste sosy, kolorowe napoje gazowane, kupne soki, tłuste potrawy, białe pieczywo i ogolnie produkty mączne- najlepiej wywalić, a jesli sie nie da no to ograniczyć

Chlebek jakis ciemny, brązowy ryż i pełnoziarnisty makaron, chude mięso i ryby, sery (ale oczywiście nie zółty ;p) dużo warzyw, owoce ( ale nie za dużo i najlepiej tak do godziny 16), sosy na bazie jogurtu naturalnego, zielona lub czerwona herbata, woda.

jemy mniej wiecej 5 razy dziennie średnio co 3h, nie podjadamy! jemy porządne śniadanie, bo one ma nam dac energie na cały dzień i pamiętamy, że jabłko na 2 śniadanie to żaden posiłek

No i ruszamy dupsko z kanapy

Poczytaj sobie wątki podwieszone na dietetyce

Edytowane przez 69love69
Czas edycji: 2011-01-12 o 15:06
Stary 2011-01-12, 15:10   #1644
zakrecoOona
Zakorzenienie

Cytat:
Ja po prostu mniej i zdrowiej jem. Powiem Ci, że przez parę dni próbowałam być na tej diecie Dukana i po prostu dla mnie porażka- brakowało mi węglowodanów, chodziłam taka wkurzona, mój jeszcze-wtedy-nie-chłopak to sam się dziwi, jak ze mną wytrzymał, o wszystko mu robiłam awantury. Zresztą jego siostra miała tak samo na tej diecie. Teraz to bym nie dała rady. Dukan+szkoła=niewypał

Młodziutka pewnie jesteś, to wystarczy wdrożyć zdrowe odżywianie+ćwiczenia i schudniesz na pewno Dla mnie te diety Dukana itp. to tylko dla tych, którzy mają problemy ze schudnięciem ze względu na przemianę materii, uwarunkowania genetyczne itp.
W tym roku kończę 21 lat Co do Dukana - studiuję, a co za tym idzie - mam więcej wolnego czasu i siedzę i myślę co bym zjadła - tymbardziej teraz kiedy jestem już po sesji

Cytat:
Żadnych diet, po prostu wprowadzamy zdrowe nawyki

Czyli wiadomo słodycze, fastfoody, majonezy i tłuste sosy, kolorowe napoje gazowane, kupne soki, tłuste potrawy, białe pieczywo i ogolnie produkty mączne- najlepiej wywalić, a jesli sie nie da no to ograniczyć

Chlebek jakis ciemny, brązowy ryż i pełnoziarnisty makaron, chude mięso i ryby, sery (ale oczywiście nie zółty ;p) dużo warzyw, owoce ( ale nie za dużo i najlepiej tak do godziny 16), sosy na bazie jogurtu naturalnego, zielona lub czerwona herbata, woda.

jemy mniej wiecej 5 razy dziennie średnio co 3h, nie podjadamy! jemy porządne śniadanie, bo one ma nam dac energie na cały dzień i pamiętamy, że jabłko na 2 śniadanie to żaden posiłek

No i ruszamy dupsko z kanapy

Poczytaj sobie wątki podwieszone na dietetyce
Dziękuję za wskazówki, i chyba tak zrobie jak radzicie
Stary 2011-01-12, 15:23   #1645
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
W tym roku kończę 21 lat Co do Dukana - studiuję, a co za tym idzie - mam więcej wolnego czasu i siedzę i myślę co bym zjadła - tymbardziej teraz kiedy jestem już po sesji

To jesteśmy rówieśniczkami

Już po sesji?Zazdroszcze

Wchodź często na wątek, mi to pomaga, motywuje mnie
Stary 2011-01-12, 16:21   #1646
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
Minia sto lat stooooooooooooooooooooo lat!

spelnienia marzeń bo czego jeszcze! nie wiem jak moglam nie zlozyc Ci zyczen! To wczoraj urodzinki byly?czy dzisiaj?

poka ta babybliss na allegro

dobrze jem, chipsy odrzucialm przed kasa, jestem dumna!
W poniedziałek miała urodziny
Suszarka to model D121E.
Ja byłam dzisiaj w biedronce i nie wzięłam kebabowych

Cytat:

Ja bym włożyła zwykłe cieliste + czarne buty Bo z ciemnymi na górze jest za jasno :P

Byłam dzisiaj u fryzka i jestem zadowolona Machnęła chyba 10cm.potem zmierzę bo miałam 66cm. :P ,ale sama chciałam i najważniejsze:wiedziała jak zająć się moimi falami

A na obiad gotowany cycek kurzy, warzywa z patelni i sos czosnkowy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF05121.jpg (58,2 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF05152.jpg (39,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0514.jpg (33,2 KB, 16 załadowań)
Stary 2011-01-12, 16:41   #1647
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Ja codziennie chodzę spać o 0:00 lub 1:00 i wstaję o 6:40
podziwiam! też chodzę spać 1 albo i 2, ale w tedy rano zwlekam się koło6. Teraz chodzę wcześniej, bo 12, a rano jak mam wstać na 7 to zasypiam

Cytat:
Ograniczam słodycze (nie jem od połowy grudnia z małymi grzeszkami w święta i dzsiaij), fast foody, nie jem po 18, unikam sra żółtego, białego chleba, soków i napojów gazowanych.

Monia ale piękne włosy! Mi się zawsze marzyły fale
a teraz marzę, żeby moje włosy odrosły do poprzedniej długości. Miałam do pasa prawie, ale po rostaniu z chłopakiem w grudniu 2010 ciachnęłam do ramioni mocno wycieniowałam. nigdy nie miałam takich krótkich. Co prawda już dużo odrosły, ale to jeszcze nie to samo.
Też była w biedrze i oglądałam nowy smak: ser gouda z cebulą, ale odłożyłam i pomaszerowałam dalej
Stary 2011-01-12, 16:52   #1648
bita smietana
Zakorzenienie

Ja tylko na chwilę, bo lecę się uczyć, pozawalałam ostatnio kolokwia i pokutuję, rozpaczam i ogólnie, muszę spiąć tyłek i zacząć się uczyć. I jeszcze mi emoty nie chcą na wizażu działać, o co ja biedna pocznę bez tej zielonej mordy po każdym zdaniu. aante_e, dzięki za namiar na te spodnie, poleciałam i kupiłam, bo swoje ostatnio wszystkie rozwaliłam (tu:zielona mordka). Nawet nie wiesz jak bardzo jestem CI wdzięczna, bo Camaieu mam pod domem. Monia, wszystkiego najlepszego! Dużego, dietetycznego tortu i jakie Ty masz śliczne włosy (mordka z serduszkami zamiast oczu :P) love, sukienka na półmetek (ja na wizażu poznałam nazwę połowinki ) bardzo fajna. no i lecę dalej, buziaki dziewczęta A i dietę staram się trzymać, ale wiecie jak to jest, dobrymi checiami to piekło jest wybrukowane... edit: o, niektóre działają, ale te z panelu obok nie chcę... I cały tekst zbiło mi w jedno, bez sensu...

Edytowane przez bita smietana
Czas edycji: 2011-01-12 o 16:53
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 16:57   #1649
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj u fryzka i jestem zadowolona Machnęła chyba 10cm.potem zmierzę bo miałam 66cm. :P ,ale sama chciałam i najważniejsze:wiedziała jak zająć się moimi falami
wlosy pieeeeeekne! Przypominaja mi moje, naprawde mam teraz takie fale! Tylko krotsze i polowe mniej grzywke sobie zrobilas?? ja jakis czas temu obcielam sama z ciekawosci czy sie bedzie ukladac. faluje sie, robi sie taki wicher. Korcze a tak bym chciala miec jeszcze krotsza na bok. Zaradzisz cos?

Cytat:
szalona, ja wstalam o 7 jak budzik dzwonil. A nie sory, mama rano krzyknela "Ewelina!" z drugiego pokoju to uslyszalam i sie zerwalam, minute przed moim budzikiem

Cytat:
i co ja robię?wstaję o 6 i piekę karpatkę dla TŻa.
ta jeszcze bardziej szalona. ja, jak musze wstac o 10 to budzik nastawiam, na 11 w sumie tez. Masakra. rano nie funkcjonuje

zjadlam na obiad spagetti, masakra. Mama zrobila, super, juz jestem glodna. Walnelam wyklad na temat wysokiego Ig , jestem pewna ze po 18 wszyscy pojda zagladnac do lodowki ehh drazni mnie wszytsko. Szczegolnie mlodszy brat. no tak, wiem, 2 nadchodzi...
Stary 2011-01-12, 17:35   #1650
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
podziwiam! też chodzę spać 1 albo i 2, ale w tedy rano zwlekam się koło6. Teraz chodzę wcześniej, bo 12, a rano jak mam wstać na 7 to zasypiam

Monia ale piękne włosy! Mi się zawsze marzyły fale
a teraz marzę, żeby moje włosy odrosły do poprzedniej długości. Miałam do pasa prawie, ale po rostaniu z chłopakiem w grudniu 2010 ciachnęłam do ramioni mocno wycieniowałam. nigdy nie miałam takich krótkich. Co prawda już dużo odrosły, ale to jeszcze nie to samo.
Też była w biedrze i oglądałam nowy smak: ser gouda z cebulą, ale odłożyłam i pomaszerowałam dalej
Ja mogę iść spać o 23:00, wstac o 10:00,a i tak jeszcze bym pospała uwielbiam spać :P
Przez chłopaka ścięłaś? Ajj głupia :P nie warto :P
Też dzisiaj oglądałam ser gouda z cebulą

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
wlosy pieeeeeekne! Przypominaja mi moje, naprawde mam teraz takie fale! Tylko krotsze i polowe mniej grzywke sobie zrobilas?? ja jakis czas temu obcielam sama z ciekawosci czy sie bedzie ukladac. faluje sie, robi sie taki wicher. Korcze a tak bym chciala miec jeszcze krotsza na bok. Zaradzisz cos?

zjadlam na obiad spagetti, masakra. Mama zrobila, super, juz jestem glodna. Walnelam wyklad na temat wysokiego Ig , jestem pewna ze po 18 wszyscy pojda zagladnac do lodowki ehh drazni mnie wszytsko. Szczegolnie mlodszy brat. no tak, wiem, 2 nadchodzi...
Fryzjerka powiedziała,że mam dużo nowych włosków, dosłownie jeżyka przy skórze co mnie bardzo cieszy bo wypadają i wypadają :P Ja miałam zawsze grzywkę na bok tylko taką rzadsząi źle wyglądała przy spiętych włosach to teraz zrobiła mi taką,wychodzi prawie z czubka głowy,taki jakby trójkąt. A grzywkę i tak zawsze prostowałam i ta pewnie też będę musiała, więc ciachaj i prostuj chociaż Ty masz ładne duże oczyska to nie zasłaniałabym ich grzywą
A i powiedziała,żebym zrobiła dużo cieniutkich pasem ciemniejszych o 2 tony na początek i to jakimś tonikiem,a nie farbą,a potem myślała o farbowaniu. Może na wiosnę zrobię jak będę potrzebowała letnich zmian i powiewu świezości :P Co o tym sądzisz

Ja we wtorek dostałam @ to tak nawrzeszczałam na mamę,że potem ją przepraszałam a w szkole na wszystkich warczałam,ale dziewczyny od razu wiedziały o co mi chodzi i schodziły mi z drogi
Ale na bracie możesz się wyżyć,nie żałuj sobie, od czego ma się rodzeństwo?

Boże, koniec spamowania bo jutro 2 zaliczenia,w piątek 2. Muszę wziąć się do roboty.
Ale jeszcze:
Aga- będziem ciociami?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości