|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VI
Dzień dobry
![]() Ja wczoraj nie hulałam bo nie mogłasm ruszyć głową tragicznie się czułam każdy ruch sprawiał niewyorbażalny ból. Dziś jest dużo lepiej i będe musiała nadrobić hulanie najpierw trzeba coś na obiad wymyśleć
|
|
|
|
#2402 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Nie doczekała do zdejmowania przez męża i to do tego bez rączek ![]()
|
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
mała usnęła, a ja sobie drugą kawkę zrobiłam
![]() zmopowałam też podłogi i przetarłam blaty także ogólnie mam porządek, ale powinnam zrobić w końcu bardziej generalne porządki
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
Do domu!
Miłego popołudnia Dziewczynki. Ja pewnie już dziś nie wpadnę - choć późnym wieczorem pokusa może przezwyciężyć obowiązki
|
#2405 |
|
kobieta za ladą
|
ja niedawno wstałam spałyśmy z Julką nos w nos trzymając sie za ręce 2 godziny
kawy mi sie chce ale teraz sie mój położył ehhh
|
#2406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muszę poszyć bo ogólnie bardzo fajne są więc nie wyrzucę przecież ja to mam pecha na legginsy granatowej poszukam w sklepach
|
|
#2407 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja nawet sporo dzisiaj załatwiłam, byłam w bibliotece, później zaszłam do ciucha, nie bardzo mi się chciało szukać bo była dostawa więc ceny spore, (ja chodzę jak wszystko jest po 1 zł), ale i tak sobie poszperałam troszkę i znalazłam super pasek, taki gruby i solidny, a wygląda jak nowy, myślałam, że z ok 15 zł będzie kosztował, poleciałam spytać się ile kosztuję i babka mi powiedziała że 7 zł, to wróciłam na sklep i się zastanawiałam czy brać, stwierdziłam, że normalnie w sklepie bym zapłaciła 35 zł, więc zdecydowana idę do kasy, teraz była inna babka, chce płacić a pani: za pasek 4 zł ![]() Normalnie uradowana wróciłam jak nie wiem A później jeszcze poleciałam do Lidla, bo tam na miejscu pieką pyszny chleb razowy ze słonecznikiem ( dieta ) Zakupy się udały, ale do domu wróciłam padnięta, normalnie do tej pory bolą mnie nogi i czuje zmęczenie
|
|
|
|
|
#2408 |
|
Konto usunięte
|
witajcie dziewczyny
![]() wpadłam na chwilę i zaraz zmykam do nauki. jutro mam jedno kolokwium, pojutrze drugie (to piątkowe z całego semestru zaliczeniowe), a ja jeszcze nic nie umiem pochwalę się moim dzisiejszym zakupem. zaszłam do cukierni i te ciasteczka tak mnie urzekły swoim wyglądem, że musiałam je mieć |
|
|
|
#2409 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A Ziaja ma dużo fajnych kosmetyków, też już sporo przetestowałam Cytat:
Cytat:
![]() Tak się pastwicie nad tymi kaczkami, a ja właśnie taki obcas miałam do ślubu, bo w innym to bym się zabiła ![]() To już wiem czemu u nas była burza z mega piorunami
|
|||
|
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
vilandre
urocze ciasteczka mnie też pewnie szkoda byłoby otwierać![]() jest jeszcze wiele innych przesądów ![]() ale ile w tym prawdy raczej takie miłe i zabawne urozmaicenie
|
#2411 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nadia, a Twój Av to z bajki Happy three friends? Bardzo mocno mi się z nią kojarzy.. |
|
|
|
|
#2412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedna z moich ulubionych Ok. trochę się pouczyłam teraz w ramach przerwy wskakuję na rowerek. a co! trzeba się ruszyć.
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
A ja oczywiście padłam po powrocie z pracy. Nie mogę się od tych drzemek odzwyczaić, ale nic dziwnego skoro w nocy praktycznie nie spałam.
Niedawno położył się TŻ, ja robię raz dwa obiad, bo zaraz wstanie - już słyszałam, że miał telefon z pracy - awaria, więc będzie musiał jechać. Muszę ogarnąć co nieco. Salon woła o pomstę do nieba - pies tyle piachu naniósł (mimo, że po każdym spacerze ma czyszczone łapy), że mamy tu istną plażę. Przy okazji widzę jak ładnie musiał dzisiaj się turlać po kanapie. ![]() Chciałam dzisiaj drodze do domu jakąś torbę upolować. Niestety nic ciekawego nie znalazłam, a przynajmniej nic na tyle ciekawego by cena na która opiewała była do przyjęcia. Zaszłam jednak do mojego ulubionego sklepu z bielizną i zakupiłam gatki sztuk trzy - zakup na ten miesiąc planowany, chociaż jeszcze ze dwa by się przydały.Teraz będę polować na skarpetki - też potrzebuję. ![]() Jutro mam rano wakacje i będzie mi dane spać ponad godzinę dłużej - mam spotkanie na 9. Niby nic, a jednak tak wiele. ![]() Lecę robić obiadek, pewnie zajrzę później
|
|
#2414 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kolejne 2 przedmioty zaliczone. Jutro ciąg dalszy i szczerze Wam powiem, że mam już dość serdecznie i jestem przemęczona. Też mam jakies problemy ze snem i rano wyglądam jak zombie! A gdzie tam połowa lutego ![]() Ja do twarzy używam żele, tonik, peelingi, płatki oczyszczające, maski Wsjo![]() Matko sił nie mam. Taką mam ochotę pobyczyć się, nie robić nic, nie zaglądać do kolejnych książek! |
|
|
|
#2416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale mam kondycję 20 min na rowerku a ja wysiadam...łyk wody i pedałuję dalej
|
|
#2417 |
|
Zadomowienie
|
A przede mną dopiero niestety zaliczenia w weekend i tez mam juz dosyc siedzenia nad ksiazki,a to dopiero poczatek...
|
|
|
|
#2418 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kota wyczesuję dosyć często właśnie...Pytałam weta co z tą sierścią, czy jest to powód do zmartwień i jaka może być przyczyna i stwierdził, że to wypadanie sierści wygląda jakby ją zmieniał, że możemy mieć ciepło w mieszkaniu i dlatego mu się przestawiło... Daje mu też preparat na sierść... Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2419 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2420 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Drogie bo 42 zl chyba kosztuja ale sie łyka jedną dziennie i starcza na 2 miesiace. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
za zaliczenia.Ja dzis podliczylam punkty i mam juz zaliczone laborki z fizyki, jeszcze dwa sprawka i jedna wejsciowka dla podwyzszenia oceny wiec bez stresu ![]() ijaa twoj TZ jest automatykiem? ![]() Ja mam cere spoko ale musze uzywac podkladu, bo jestem blada jak smierc, a rzadko w okresie sesyjnym mam czas sie smarowac samoopalaczami. Jak nie naloze podkladu to wszyscy sie pytaja czy dobrze sie czuje, bo taka blada jestem Wogole boje sie, ze w salonach z sukniemi mnie powaznie nie potraktuja bo wygladam jak 18 najwyzej a mam 23 skonczone. Dzis wreszcie mam czas i chcialam bilety na targi kupic a tu juz przez neta nie mozna i bedzie trzeba w kolejce stac
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
||||||
|
|
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pytania o dowód w sklepie to standard
|
|
#2422 | |
|
Zakorzenienie
|
Jest koordynatorem i technikiem utrzymania ruchu w duuuuuuuuuuuużej drukarni.
Cytat:
... zapytajcie tych którzy nagminnie pytają mnie o dowód przy kupowaniu alko. ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Apropo's TŻa jeszcze, to chwilowo ma chłopak szczęście, że go nie ma. ![]() I lepiej żeby nie wracał w ciągu najbliższej godziny, albo do czasu do kiedy całkowity wku*** ze mnie wyparuje. Do kosza na brudy wrzucił zupełnie mokrą koszulkę. Prawdopodobnie po piłce - był na niej w sobotę. Właśnie wyciągnęłam rzeczny, żeby zrobić pranie. Możecie sobie wyobrazić jak wszystko pięknie pachnie. Mój ulubiony sweter był najbliżej tego świństwa. ![]() A niech tylko pranie nie pomoże, to jutro TŻ mi funduje duże zakupy!
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-01-12 o 18:10 |
|
|
|
|
#2423 |
|
Zakorzenienie
|
ok jutro włączę do rowerkowania brzuszki i powinno być dobrze
oczywiście z dnia na dzień będę zwiększała czas jazdy![]() ehhh gdzie ta moja dawna kondycja kiedy to mogłam jeździć 2 - 3 godziny ![]() Muszę coś wymyślić na jutrzejszy obiad i przerobić jeden temat na egzamin.
|
#2424 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Nie tylko Twoje
Mam tą muzyczkę w telefonie ![]() Ja cały czas wyglądam na szczęśliwą 16 wg ludzi, którzy raczą wyrazić swoją opinię w tym temacie (w różnych sytuacjach) ![]() W tamtym roku byłam u lekarza pracy, było ciepło więc w spódnicy i siedziałam w poczekalni z wyciągniętymi nogami (wszak noga na nogę zaraz by się skleiły ). Przechodzi pan koło 70 (?) z jakimś niewybrednym tekstem na temat moich nóg... a jego żona "No dziecko będziesz zaczepiał, jeszcze Cię za pedofila wezmą" Ścięłam się z TŻ, wykąpałam i zaraz włosy na próbę zakręcę
|
|
#2425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brudy do kosza. czyste do szafy lub na fotel i/lub gdziekolwiek ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
http://www.youtube.com/user/rosebud1.../8/w74e5aXrFs4 o takie
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-01-12 o 18:18 |
||
|
|
|
#2426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymam kciuki dalej abyś wyszystko ładnie pozaliczała.Ja dziś nie mogłam spać, w sumie to i dobrze bo musiałam być godzinę wcześniej w pracy a więc o 6.30 dałam jakoś radę ale od 12 to już mnie tak muliło że praktycznie ściemniałam Jutro jedziemy z tż do lekarza ortopedy od ponad pół roku boli go kolano u jednego byliśmy to przypisał maść i lasery ale nic nie dało.Więc z polecenia udajemy się do dobrego ortopedy z reszta tż tatę kiedys operował i kuzynów leczył no ale koszt wizyty 180 zł pewnie trzeba będzie zrobić prześwietlenie i usg to nawet nie myślę ile i leki Ja do buźki używam cethapil od jakiś 3 tygodni poleciła kosmetyczka której zapisał to dermatolog ale chyba nie ten kupiłam ale to nic płyn micelarny, wcześniej używałam żelu vichy zawsze kupowałam z kremem a żel był za darmo ale krem przestał mi slużyć i ten żel chyba też więc odstawiłam, i w sobotę zakupiłam ten SVR zielony dla cery mieszanej i trądzikowej. zobaczymy.Ale najlepsze co może być dla cery i to każdej tylko że odstrasza tż i koszt może ok 10 zł
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2011-01-12 o 18:31 |
|
|
|
|
#2427 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
Ja was pocieszę że ja miałam sesję ciągłą przez 5 lat
![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Co do wieku mnie też do niedawna pytali o dowód ale wydaje mi się że w ciągu ostatniego roku postarzałam się na twarzy i to bardzo widać. A dopiero w marcu 27 lat skończę
|
|
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
Nim pójde się uczyć, to jeszcze Wam coś opowiem. Wiecie co u mnie się teraz dzieje na uczelni? Czysty cyrk na kólkach. Ludzie są tak zawistni, że szkoda gadać. Jak dostaniesz lepszą ocenę od tych zawistnych to lepiej uciekać, bo są w stanie oczy wydrapać. Masakra jakaś. Zaczynam się tych ludzi bać!
![]() Mamy jeszcze taką jedną agentkę w grupie ale o niej to już kiedy indziej ![]() Jutro mam egzamin na 10, potem 4 godziny ćwiczeń, po ćwiczeniach kończenie okropnego projektu . Pewnie zląduje koło 19. Eh. Piątek wolny, ale nie ma tego dobrego. Musze pisać kolejny rozdział. Daj mi Panie siły! Chyba moja najgorsza sesja! Dobrej nocy i dziękuje za miłe słowa ![]()
|
|
|
|
#2430 |
|
Konto usunięte
|
na szczęście nie są
![]() dobre, lecz jak na mój gust odrobinę za słodkie. wierzch ciastka to beza zmieszana ze zmielonymi migdałami i barwiona barwnikiem spożywczym. nadzienie każde ciasto miało inne: były marmolady i kremy o różnych smakach ![]() i dzięki za trzymanie kciuków
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

Tylko wyrośnięta

raczej takie miłe i zabawne urozmaicenie