|
|
#1591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
http://tatuaz.opoczno.pl/images/1.jpg ten też jest fajny
![]() http://www.bloblo.pl/image/42798/def...atua%C5%BC.jpg i ten ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
![]() ja bym chciała na łopatce chyba ![]() ![]() Nieee ![]() To widocznie coś innego Ci się pokazało ![]() Chodziło mi o tatuaż na miejscu intymnym faceta --> http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT7Nf3g eqALVet3j5OKQucaBnC88QjeH Y68-a-LX0C-IdH3owTYnmDcrjeS
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2011-01-12 o 13:29 |
|
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Madziuś, też gdzieś na łopatce, albo na lędźwiach jak Madziarka
. Tu tatuaż kosztuje z 200euro, więc na razie mogę tylko pomarzyć ![]() Tatuaż - wąż ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Już wrzucam na YT
|
|
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
200 euro masakra!ale to chyba zależy od wielkości, tego czy jest kolorowy czy czarno-biały ![]() Ja się nie orientuje ile kosztuje tatuaż w naszych rejonach, ale chciałabym tak maks 200 zł dać, no chyba, że tyle to na samym wejściu ![]() Masakra co??
|
|
|
|
|
#1595 | |
|
Zakorzenienie
|
http://tatuaze.net.pl/ceny-tatuazy.html
![]() Jakiś nie teges ten facet co pisał ten artykuł. Ludzie piszący komentarze mają rację, pokazuję wzór tatuarzyście i chcę wiedzieć ile kasy mam szykować, a nie że on zrobi i mówi dawaj tysiaka ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
![]() O matko ile szczurków ![]() Miyu, Whisper, Kadiya, Smok- te są fajowe ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Jakbym przyszła ze szczurem do domu, to mama by mnie chyba pogoniła razem z nim bo nie lubi zwierząt, które maja takie ogony
|
|
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie...eh...
Bo jak zrobi to nie ma odwrotu...i wtedy może właśnie zaśpiewać 1000 , a faktycznie tatuaż wart jest 200zł :niesmak:---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Ja nie lubię takich wielkich gryzoni, Ale trzeba przyznać, że szczury są bardzo inteligentne |
|
|
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lepiej wcześniej wiedzieć na ile się szykowac, nie mówię, że dokładnie,no ale tak mniej więcej ![]() No są ![]() Twoje pchełki są małe, ale gdyby porównać Gumiśka albo Wojtasa z takim szczurkiem to byłyby pewnie podobnej wielkości ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Gumiś jest z nami 9 m-cy
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2011-01-12 o 14:06 |
|
|
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
Gumiś
Mieciulka pastwi się nad papierem toaletowym (Filmik ma tylko 1,5 minutki więc tym razem Was nie zanudzę ) ![]() Znowu mam muchę w mieszkaniu
Edytowane przez tikki85 Czas edycji: 2011-01-12 o 14:15 |
|
|
|
#1599 |
|
Rozeznanie
|
Ale szybki Robaczek
![]() |
|
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Taaak...szybka to ona jest bardzo
![]() Tu juz tylko pomoże ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak żmija ![]() No raczej Miecia budownicza ![]() Przyszła babka, jej syn zgłaszał szkodę, chciała się czegoś dowiedzieć, ale sama nie wie o co tam chodziło, bo 'on coś tam wysyłał', to 'dzwoni a oni go odsyłają ciągle gdzie indziej', 'oni coś tam mu wysłali', 'teraz każą wysłać jakies oświadczenie' I ja mam niby wiedzieć o co chodzi i ewentualnie pomóc Pomijając to, że my tu w biurze nie mamy żadnych informacji o szkodach i nie mamy możliwości udzielania żadnych infromacji ![]() Uwielbiam takich ludzi ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Do domuuuu ![]() Jak nie pada to jeszcze na pocztę
|
|
|
|
|
#1603 | |||
|
Zakorzenienie
|
jeeee
![]() Sto lat dla Gumisia! ee... to teraz nierealne... ![]() musiałoby być niepokalane poczęcie czy coś... ehh.. byłam głodna, dlatego pewnie. Cytat:
"jestem brudasem, mówie ci... zawsze nim byłam, w końcu przestań śnić, nie jesteś czyściochem mówie ci, jesteś brudasem..." Cytat:
jakieś stringi czy coś? czy gacie po tacie? Cytat:
tak nasikała, że aż trociny się przykleiły czy wlepiły... ![]() Tikki pięknie Mieciulka biega
|
|
#1604 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tragedia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Majciochy takie babciowate...mimo, że kobieta wcale nie jest taka stara... ![]() Cytat:
. Tak...ma ADHD i to takie spore ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- kolejna akcja pomocy zwierzaczkom http://www.tesco.pl/schroniska/ |
||||
|
|
|
#1605 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jest nas więcej ![]() Rude jest piękne ![]() Cytat:
![]() Najlepiej by było chyba zrobić badania krwi, to prędzej wykrywa ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
Oblałam wf
![]() W sumie brałam to pod uwagę i to bardzo. Ale jednak miałam taką malutką nadzieję, że zdałam, bo przecież napisałam i w jednym i drugim pytaniu coś. A to, że to były dwa najobszerniejsze działy i ni cholery nie mają związku z moim kierunkiem i wf to nie moja wina. I mam taki dzień z du.py. Mam ochotę usiąść i płakać ale wiem, że nie mogę bo jutro muzyka i muszę śpiewać i grać. |
|
|
|
#1608 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poprawisz Cytat:
kujonie ![]() Tekst taty- Na co idziecie? W takim razie miłego senasu W piątek o 17:15 będzie ksiądz , jakby nie mógł przyjść wcześniej Czyli trzeba będzie wyjść z Kamą na dłuższy spacer
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2011-01-12 o 19:59 |
||
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie Madziuś tu jest problem. W środę mam kolokwium, w czwartek następne, a we wtorek mam poprawiać wf (egzamin+ kolokwium), a tego jest w trzy i trochę. Muszę ogarnąć milion notatek, a większość jakoś zrobić.
Za to z tej rozpaczy napisałam Hymn Pochwalny Sesji
|
|
|
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś Tż wyjeżdża zapowiada się ponury dzień.. do tego muszę siedzieć do 16 na uczelni przez durne seminarium..u mnie też w piątek kolęda
|
|
#1611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to się nazbierało ![]() Będę mocno trzymać Pochwal się swoim dziełem ![]() Cytat:
A kiedy teraz się widzicie? haha
|
||
|
|
|
#1612 | ||
|
Zakorzenienie
|
No witam kobietki!
![]() Wyprałam striniole, wyprasowałam, a ręczniki ugotowałam Cytat:
![]() Twój maluszek jest uroczy jak tak śmiesznie biega na akord chyba ojjjjj taaaaaaak Cytat:
![]() Ok, idę szykować się do pracy...
|
|
#1613 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słodziutkie Cytat:
- ale to jest tylko moje zdanie ![]() Dziś masz na później
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2011-01-13 o 10:05 |
||
|
|
|
#1614 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...no i ma się rozumieć porządnie ręczniki wyprasowałaś? ![]() Cytat:
Cytat:
.Andrea
|
|||
|
|
|
#1615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od razu po odstawieniu pojawiły Ci się takie problemy? ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- A mi się dziś śniło, że byłam w ciąży ( nie wiem jakim cudem
|
|
|
|
|
#1616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dodatkowo od tych 2 tyg. z może 1-dniowymi przerwami boli mnie biust ![]() Cytat:
Edytowane przez tikki85 Czas edycji: 2011-01-13 o 10:26 |
||
|
|
|
#1617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To może fajtycznie bejbi ![]() Albo tak jak Agata pisała u niej to po odstawieniu przez jakiś czas było ok, a później coś się schrzaniło ![]() A nie masz teraz możliwości pójścia do gina? ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Mam ńjusy ![]() Narazie nie dostanę umowy o pracę, tylko do końca roku na zlecenie dalej, ale dostanę podwyżkę ![]() Ewentualnie, dyrektor zobaczy, jak się będzie sprawa rozwijać, co ci Niemcy będą robić i może wtedy dostanę umowę o pracę
|
|
|
|
|
#1618 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Oby to nie było nic schrzanione, bo nie chcę się faszerować lekarstwami .Cytat:
za podwyżkę |
||
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
Mój komp ześwirował od wczoraj Jak włączam to zawiesza się i nic nie idzie zrobić, restartuje go i po uruchomieniu jest to samo TŻ próbuje wszystkiego, ale najprawdopodobniej to przez jedną z durnych aktualizacji i nie wiemy na razie jak to naprawić. Teraz piszę w trybie awaryjnym i mam okienko edycji na całą stronę ![]() Masakra po prostu masakra Odezwę się jak już komp będzie naprawiony (mam nadzieję niedługo) |
|
|
|
#1620 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jutro wolne ![]() Ja do kościoła też nie chodzę, i trudno mi uwierzyć że najpierw Adam i Ewa, Kain i Abel, a wtedy co, "każdy z każdym" ? i jesteśmy dziećmi kazików jeeee Nie potrafię się przełamać i uwierzyć, chociaż brałam ślub kościelny. Nie wiem, żyje w takiej niewiedzy i moge pójść do kościoła, ale nie wierzę w istnienie tego i owego... no nie wiem jakoś chyba te zmuszanie do kościoła za dzieciaka mnie tak odrzuciło ![]() Tak tak wyprasowałam... na parze Cytat:
Cytat:
ja przed tabletkami miałam okres co 30 - 32 dni. A cykle nieregularne, są cyklami bez owulacyjnymi więc nie zajdzie się w ciążę... trzeba to leczyć tabletkami Więc tikki jak chciałaby dzidzi to trzeba zrobić porządek z cyklem za umowę!!! Oby wszystko poszło dobrze!
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.

--> 

pomoże 

?
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

kujonie
, jakby nie mógł przyjść wcześniej