|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
kreskowa
rumuneczkaxd miło mi ![]() ...
zanim ona zadała pytanie, on już na nie odpowiadał, w pewnym sensie czytał jej w myślach, i zawsze mówił to co usłyszeć chciała . nie mam wielu wad, jak każdy z nas, jestem tylko sobą. moje serce nadal normalnie funkcjonuje, może nie bije tak mocno, bo nie ma dla kogo, ale popatrz, ono mimo to nadal stara się utrzymać mnie przy życiu . i choć w moim sercu tylko Ty, to w moich snach pojawia się Twój sąsiad, wiesz on jest dużo przystojniejszy od Ciebie i tak ładnie się do mnie uśmiecha . nie masz żadnych szans, najmniejszych szans nie masz już u mojego serca, za bardzo go zraniłeś. prosto w klatkę piersiowa wbijasz nóż, szyderczo śmiejesz się z moich łez . kocham Cię, ale nie możemy być razem, wiesz jetem za ładną laską jak dla Ciebie . ludzie nie wierzą w kosmitów, a tak na naprawdę na co dzień się z nimi mijają . mijają się z pozbawionymi uczuć durniami, zaślepionymi kasą bogaczami, których nie sposób nazwać kosmitami . ... |
|
|
|
#4202 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
''
Założę się, nie czujesz nic. Przeżywasz to rozstanie jak marny film. jak być najlepszą powiedz zanim stracę cię. Co miało trwać, straciło sens. Dziś koniec przyszedł do nas już o tym wiesz. [Kasia Kowalska - nie jestem najlepsza] Popatrz na te chwile kiedy jeszcze się znaliśmy, ile w nich było uśmiechu? Popatrz teraz na te chwile, kiedy mijamy się na ulicy, jesteśmy jak obcy sobie ludzie? Cofnij się do przeszłości, wróć do teraźniejszości.. Sam najlepiej wiesz co było lepsze. musisz być silna. zagryzaj wargi. zaciskaj pięści. tłum krzyk, kładąc na głowę poduszkę. rzucaj doniczkami z balkonu na przechodniów, żeby odreagować. ale nie płacz. nigdy nie wolno Ci uronić łzy. nie wolno Ci pokazać słabości.'' |
|
|
|
|
#4203 |
|
Raczkowanie
|
On. Nikogo nie zabił, a jednak zakazany.
|
|
|
|
#4204 |
|
Rozeznanie
|
Marsi89 - dziękuję <3 ![]() leciałam wysoko, co działało dobrze na moje samopoczucie. ale zbyt gwałtowny upadek przekreślił wszystko. to co chciałam Ci powiedzieć, uciekło razem z Tobą. jesteś jak kot. skradasz się cicho, rujnujesz moje życie i zaraz słyszę głośny specyficzny krzyk, co oznacza tylko jedno. gdybym mu pokazała, że mi zależy moje życie by się przewróciło o 360 stopni. nie w tym życiu kochanie. to życie ma być szczęśliwe, a dzięki Tobie staje się tego odwrotnością.
odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2011-01-12 o 21:30 |
|
|
|
#4205 |
|
Raczkowanie
|
wreednia, agatka944 - jejuu perełki jesteście boskie i oczywiście okradam
Czasem zastanawiam się czy ja czasami , nie mam na plecach napisu "Naiwna.Rozkochaj-zostaw" . Nowe życie, bez niego. Życie na poziomie z poglądami na przyszłość. Realną przyszłość ![]() Żyła w rzeczywistości, chodź lubiła ten aromat fantazji. Słodziła pięć łyżek cukru do herbaty, wychodziła boso na podwórze, zapominała zakładać bluzki, gdy szła do szkoły,
pakowała lekcje nie na ten dzień co powinna, zamiast chusteczek wyciągała skarpetki a gdy chciała czytać książke, czytała do góry nogami. I pomyśleć , że to wszystko przez pewną osobę , która namieszała w pewnej głowie. Edytowane przez smileandsweet14 Czas edycji: 2011-01-12 o 21:49 |
|
|
|
#4206 |
|
BAN stały
|
brak czasu, więc jeśli były pochwały to dziękuję
myślisz że nie pamiętam, a ja już nie potrafię żyć wspomnieniami.
słyszysz? może krzyczę zbyt cicho mieszkam w rogu Twojego łóżka. zasnę Ci kiedyś, nie obudzę się, przykryta kołderką nagrobka przyszłam w nasze miejsce, czekam na Ciebie tak długo że w kręgosłup wrosło mi to drzewo o które się opierałam na pamięć znasz mnie tylko nagą zarys ciała który wypełniasz swoim podnieceniem w mokrych snach opłakuję Cię nad ciepłą trumienką mojego serca teraz dotykasz mnie tak cicho jakbyś chciał sobie przypomnieć jak kochać żeby nie zranić |
|
|
|
#4207 |
|
Raczkowanie
|
Nowy rok dał mi niewyobrażalną lekkość. Nie wiem czy to dzięki mojej podświadomości czy może ogromnej determinacji, by ten był lepszy od poprzedniego. Ale wiem, że to dzięki Tobie. Źle było między nami ostatnio. Nie potrafiłam sobie z tym poradzić. Ale teraz...Samo przeszło. Idealnie z 1. stycznia poczułam pierwszy raz od bardzo dawna, że bez Ciebie mogę żyć. I idealnie sobie z tym poradzę. Do niczego nie byłeś mi potrzebny. To właśnie dzięki temu, że zadałeś mi tyle ran teraz jestem w stanie zacząć nowy rozdział w życiu. Bez Ciebie. I wiesz? Chyba mi z tym dobrze... : ) (sorry, że takie długie ale mnie natchnęło )
|
#4208 | |
|
Rozeznanie
|
caroline2324 - dziękuję, ale brakuje mi Ciebie tutaj.
Marsi89 & rumuneczkaxd - dziękuję Dziewczynki. ![]() ratatamm - jestem Kwiatuszku. Cytat:
Swoją wielką miłość wyznaj mi szeptem. Nie chcę by ktoś usłyszał jak pięknie mówisz do mnie. Każde słowo wypowiadasz z odrobinką radości jutra. On mówiąc do mnie nie kończy zdania kropką. On kończy je słodkim 'kocham Cię'. Policzki nie pamiętają już Twoich ust. A wazon już dawno przestał tęsknić za delikatną łodygą konwalii. Odrobiną szczęścia wyzbyj ze mnie smutek.
|
|
#4209 |
|
Raczkowanie
|
smileandsweet14 dziękuję gwiazdeczko
i ja również zabieram![]() moja droga jest usłana różami, różami z ostrymi kolcami. |
|
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję.
;* Cytat:
są śliczne... zabieram. ;*'Miłość sprawia, że zwykli ludzie
|
|
|
#4211 |
|
Raczkowanie
|
smileandsweet14
wiarę w miłość przywróć mi. w barze pustych marzeń. kolorowe niebo. i pewnie wcale Cię nie obchodzi to, że mnie ranisz? to nie człowiek szaleje, lecz wszystko wokół niego. a kiedy śmiejesz się, rób to tylko dla mnie. przestajesz mnie fascynować-zaczynasz wkur.wiać. |
|
|
|
#4212 |
|
Raczkowanie
|
Okradłam:poprostuAsiss (co ja Cię lubię promyczku
), naiwna0 (standardowo kocham Twoją różnorodność i biorę, aha miałam napisać już wcześniej, ale się zawiesiłam avek zaje*isty aha i dziękuję za nieziemskość ) , ciiri Boję się tylko jednego, że nigdy nie będę już taka szczęśliwa jak teraz
Nie jestem już smutna tylko zmęczona, zmęczona walką o coś pięknego. Kiedy już wyciągam po to rękę to to się oddala, unosi wysoko i pęka jak bańka mydlana, dotkniesz jej i puff znika -Kochasz Go? -Nie - To czemu tak na Niego patrzysz? - To tylko wspomnienie pierwszej pier*olonej miłości -Dlaczego rysujesz tylko czarne serduszka? -Bo taka jest moja miłość - To znaczy jaka? -Nieodwzajemniona Mam takie zimne usta. Dawno nikt ich nie dotykał I nie mów do mnie, że żałujesz, że kochasz, że przepraszasz, ja nie mogę już tego słuchać. Mam alergię na kłamstwa Dławię się Twoimi kłamstwami
|
#4213 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki wielkie
żyjemy na krańcu świata balansujemy na odłamkach złamanego serca. nie da się żyć między oddechem a śmiercią między tobą a nią. wybieramy z reguły to co łatwiejsze. nawet jakbyśmy mieli się zmusić, i tak wybierzemy to co łatwiejsze. gdybym mogła wybierać na zawsze oddychałabym już tylko z tobą.
|
#4214 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
cudowne moje Talenciary no cóż mogę powiedzieć.. okradam! Lubicie to słowo ? ;D ____________________ " I trust You all the same and I don't know why. Ufam Ci cały czas tak samo i nie wiem, dlaczego. I know that You could be, could be, coming back to me.. Wiem, że możliwe, możliwe jest, że do mnie wrócisz.. this room is crowded but I am so alone in it.. ten pokój jest zatłoczony, a ja jestem w nim taka samotna.. Funny how the years, they just pass us by. Seems like yesterday You were in my life.. Zabawne jak lata mijają obok nas. Wydaje się jakbyś jeszcze wczoraj był w moim życiu.. I think of all I had and it makes me weak.. Myślę o tym, co miałam i robię się słaba.. "
|
|
|
#4215 |
|
Raczkowanie
|
moje wielkie love i mój piękny pokłon dla : affen, ratatamm, ciiri, istny paradoks, toogether93, your blue eyes, marsi89, z innej bajki, rumuneczkaxd , paralogiczna, patrysiowa, mandarynka, marikab, bezfantazji, happyend, christerine, nydee, kamisha.
![]() dziś nazywamy jutrem a nasze speszone serca już tyko czarną dziurą. jest takie jedno małe, ale wielkie uczucie, które pozwala kochać i nienawidzić w jednej chwili, znasz je ? tak to miłość . już nigdy nie będzie dobrze - wstając, rzuciła swoim zepsutym sercem. bardzo często Jej imię, brzmi jak moje wypowiadane przez Ciebie. to nie uśmiech, nie rozpacz, nie grymas i nie szczęście, to fikcja skarbie. - ale on miał mnie kochać, obiecał mi ! - mi rodzice obiecali, że będę prezydentem w sukience księżniczki, a jednak jestem tylko zwykłym człowiekiem i noszę przetarte jeansy, już wiesz jak to jest z obietnicami ? przysięgam, że mogę zawodzić. przysięgam, że bywam zazdrosną suką. przysięgam, że zdarza mi się zdradzać. przysięgam, że czasem zaćpam. ale najważniejsze jest to, że kocham ponad swoje małe serce... przysięgam. kiedyś wierzyłam, że gdy usypiam leży koło mnie mój anioł stróż. teraz wiem, że miałam rację bo gdy otwieram oczy, codziennie jesteś tam Ty. Widzisz jest słońce i jest księżyc, wschód i zachód, niebo i ziemia. Księżyc nie uśnie bez słońca, zachód nie zejdzie bez wschodu, tak właśnie mnie dopełniasz. cole zastąpiłam winem, trampki zastąpiłam szpilkami, a moje ulubione czekoladowe płatki ... nie, One zostały, tylko Ciebie jakby trochę więcej.
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
|
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
to nie jest proste.
nie jest. nie oczekuj ode mnie za wiele. ideałów przecież nie ma. no dobrze, oprócz ciebie. nigdy nie każ mi wybierać między tobą a czymś, bo zawsze i tak wybiorę ciebie. |
|
|
|
#4217 |
|
Raczkowanie
|
siatkaara m o n Paralogiczna pijana uczuciem katrin_love kreskowa niczego_po_trochu chcialam byc cherry pie madzisko13 i_nie_zmienia_sie_nic marikab affe Ciri myCh 3martyna3 otojest Marsi89 naiwnie__ so_steadfast Guziki xD suve agrr ciiri ratatamm Wreeednia nowa era x_truskawka_x Issuee loveethis LoVe FoReVeR_ ouu PaniJania (jeśli żle napisałam twój nick to przepraszam)
Dziewczyny co by tu mówić po prostu kocham was Jeśli chodzi o mnie to jestem pod wrażeniem każdym waszym postem, i zawsze podbijacie me serducho Niektóre w tym wątku się nie pojawiły albo piszą tu rzadko ..mogłam bym mieć prośbę do tych dziewczyn wracajcie ! -zostaw mnie samą, -nie, -to siedź i milcz patrz jak cierpię . Spaceruję po lesie z myślą że tam jesteś .. (..) -zmienię twój świat na kolorowy jeśli mi pozwolisz .. -ale mój świat ma tyle barw ile mu potrzeba.. -czyli ile ? -dwa czarno-biały rzeczywisty .. Chcę zostać twoją prywatną gwiazdką, powodem dla którego zaczniesz się uśmiechać, tą najważniejszą która będziesz tulić w swych ramionach. Rozumiesz ? Patrzysz na mnie lecz nie dostrzegasz mnie .. Wczorajsza data twojego kłamstwa, nie kocham Cię już .. ________ ...nocnym pociągiem aż do końca świata. wizaz Edytowane przez no love_no love you Czas edycji: 2011-01-13 o 13:34 |
|
|
|
#4218 |
|
Zadomowienie
|
sanderson - dziękuuje i ja również podziwiam Ciebie !
* nie potrzebuje za wiele by czuć się teraz dobrze, może tylko łyk lub dwa dobrej espresso, i ciebie. /doesn't take that much for me to feel alright now, maybe just a sip or two of good espresso, and you. lepiej idź, lepiej się pożegnaj. /you better go, you better say good bye. i teraz ona budzi się kolejnego szarego dnia, oh, gdzie poszła miłość ? /and now she wakes to another grey day, oh, where did love go ? nigdy listu ani telefonu, żadnego zapukania do drzwi. /never a letter or a call a knock upon the door.
|
#4219 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje ;*
nydee, absorbeed, ciiri, xxgroszek07xx, affen - cuuudne ♥ Nie ma rzeczy
Bardziej złudnej niż miłość Nawet mnie nie kochałeś W przeciwnym wypadku Nie odszedłbyś w taki sposób Jestem dziś tak samotna, że mogłabym sprzedawać łzy Tam gdzie gitary dźwięk Z jedwabiu skrzydła mam Wznoszę się spośród nut, wymykam się Będę tęsknić za bezmiarem naszych dni i nocy, za nami samymi Za twoimi uśmiechami gdy się ściemniało Niech będzie tak jak tego chcesz Zabierz swój płaszcz i adres w sercu skreśl |
|
|
|
#4220 | ||
|
Rozeznanie
|
♥
cieszę się
milusio ![]() Cytat:
i dokładnie...Kamisha olała nas (ciepłym moczem ) ![]() Cytat:
dziękuję taa lubie a Ty? ![]() lovelove <3!! ![]() __________ 'Gorące cappuccino parzące dłonie , obok paczka marlboro chociaż rzucasz palenie . W głowie zamęt , jedno imię i ku*wa nie wiesz co się z tobą dzieje. tutaj codziennie uczę się, że nie ma uczuć. Uwierzyłam, że mogę mieć wszystko to, co chcę, bo wszystko zależy ode mnie, od mojej ambicji, uporu i ciężkiej pracy. Łatwo jest zauważyć kobiecość w butach na obcasach. Trudniej zauważyć ją w glanach bądź moją osobą towarzyszącą, teraz , jutro,zaraz, zawsze ! byśmy byli wyspą szczęścia w tym morzu fałszu Miłość jest wtedy wielka, kiedy gra nie na jednej, ale na wszystkich strunach serca szczęście, razem z definicją własnej siebie, odnalazłam w Tobie, i mimo, że nie lubisz własnego imienia, to te sześć liter, to dla mnie najcudowniejsze siedem liter pod słońcem, wiesz ? Bezwstydnie całować Cię na środku ulicy. A niech się patrzą, niech wiedzą jaka jestem szczęśliwa przy Tobie. Uwielbiam jak wypowiadasz moje imię W miłości jest zawsze trochę szaleństwa. Ale zawsze też w szaleństwie jest trochę rozumu. Twój głos... Działa na mnie jak czekolada... wytwarza hormon szczęścia. jeżeli chcesz wiedzieć, co ma na myśli kobieta, nie słuchaj tego co mówi - patrz na nią.. i pamiętaj, nigdy nie można oznaczyć z pewnością, gdzie się w kobiecie anioł kończy, a diabeł poczyna Moja duma; wstrętna, skulona, parszywa suka nie pozwala mi wstać i biec do Ciebie. jeśli jest jakaś granica w miłości, przysięgam, ze ja przekroczę.'
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
" nieważne, co mówią moje usta i co robią moje ręce najważniejsze jest to, co czuję w środku ... więc można bez niego śmiać się i rozmawiać chciał teraz tylko czuć ją, blisko siebie melodia jego słów wiruje nade mną nawet teraz, gdy patrzę w twoje oczy i po raz kolejny kłamię, że kocham pięknie byłoby kiedyś tak kochać, aż do końca swych dni "
|
|
#4222 |
|
Raczkowanie
|
wreednia -
![]() I już nie tracę zmysłów kiedy go zobaczę. Nie wzdycham , nie płacze,
nie myślę, nie czuje. To jak z fizyką. Zrobisz jakiś błąd i całe działanie do kitu. Ciśnienie na 200 , samopoczucie na 20 a miłość do niego na 2. I już nawet czekolada nie smakuje tak jak smakować powinna. Kuracja "zapomnij" zakończona z pomyślnością, jednak z efektami ubocznymi. |
|
|
|
#4223 |
|
Przyczajenie
|
Tylko przykryj Mnie szeptem na koniec dnia i powiedz że kochasz
Najbardziej nienawidzę w Tobie tego, że tak cholernie mnie do Ciebie ciągnie. ![]() zabójcza precyzja mechanicznej pomarańczy. ![]() Siła to zdolność przełamania czekolady na cztery kawałki i zjedzenia tylko jednego (; ![]() Nigdy nie jesteśmy bardziej samotni, niż leżąc w łóżku z naszymi tajemnicami i wewnętrznym głosem, którym żegnamy lub przeklinamy mijający dzień. ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- smileandsweet14 Czasem zastanawiam się czy ja czasami , nie mam na plecach napisu "Naiwna.Rozkochaj-zostaw" . Żyła w rzeczywistości, chodź lubiła ten aromat fantazji. Słodziła pięć łyżek cukru do herbaty, wychodziła boso na podwórze, zapominała zakładać bluzki, gdy szła do szkoły, pakowała lekcje nie na ten dzień co powinna, zamiast chusteczek wyciągała skarpetki a gdy chciała czytać książke, czytała do góry nogami. I pomyśleć , że to wszystko przez pewną osobę , która namieszała w pewnej głowie. Śliczne Zabieram wszystkie
Edytowane przez MiodowaPanienka Czas edycji: 2011-01-13 o 15:41 |
|
|
|
#4224 |
|
Raczkowanie
|
latin, ratatamm, affen - okradam, okradam i jestem zachwycona twórczością, każdej z Was, z osobna <3
'Najważniejsze jest to, że jesteś, gdy możemy poczuć się wzajemnie. A w mojej głowie, słońc milionami, karuzela nocą lśni. Dotykaj całowaniem, tak jak lubisz. Takie kolce jakie róże, takie słońce jakie burze. To spacer przez chodniki łez. Nieodpowiednie miejsce, nieodpowiedni czas' Edytowane przez desecrate Czas edycji: 2011-01-13 o 15:44 |
|
|
|
#4225 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje, kocham Was <3
affen, xxgroszek07xx, grise - kocham.kocham.kocham <3 to taki moment w którym siadasz i wiesz, że nic się nie wydarzy, gdy budzisz się i zasypiasz z dziwnym spokojem. Ona miała widocznie to 'coś' co ja widziałam w Tobie. padło pytanie czemu biorę problemy tak głęboko do serca. być może dlatego, że ten problem zagnieździł się w nim już dawno, a serce teraz tęskni za tym jak było jej z nim weselej... nie wiem jak Ty, ale ja wszystko pamiętam. alkohol zagłusza tylko rozum, nigdy nie zagłuszy serca. życie zmusiło mnie bym szybko dorosła. w zasadzie nigdy o to nie pytałam, w zasadzie nigdy o tym nie mówił, to były jedyne błędy. dziś nie liczba dwa mi bliska, dziś trzy mi bardziej znane, a trzy rozpada się na dwa i jeden. jeden to Ja. szczęścia. czasem miałam wrażenie, że śpię z nim na chmurach, zapomniałam że chmury to para. upadek w ocean, a dziś słono, słono na policzkach. a jeśli Go kochałaś nie będziesz w stanie powiedzieć na jego temat złego słowa, mimo wszystko. On nie był zły, on szukał swojego szczęścia.
|
#4226 |
|
Raczkowanie
|
To co o mnie słyszysz może być prawdą, ale może być tak samo fałszywa jak ta suka co ci to powiedziała.
masz na dupie narysowaną baterię, więc trzeba cię ładować. to nie było tylko wczesne wstawanie i pisanie esa 'wstawaj :p'. potem uśmiechy w szkole, rozmowy. nie planowałeś nic-ale ja, idiotka, musiałam Cię pokochać. 380 dni kochania, przepełnionych cierpieniem. zaczęło się niewinnie. zamydlone oczy gdybym nie cierpiała, a w radości pływała... gdyby moje gdyby się spełniły.. |
|
|
|
#4227 |
|
Zadomowienie
|
_changime - bardzo mi miło
no love_no love you, sanderson93 - łał, dziękuję! agatka944, Christerine, Marsi89, rumuneczkaxd, styrana - okradłam ______________
'Wszyscy jesteśmy igraszką w rękach losu. Dlaczego to zrobiłam? To znaczy, dlaczego dopuściłam do sytuacji, w których mam poczucie winy? Mój dezodorant powiększa dziurę ozonową, zostawiam na talerzu warzywa i kotlety, choć miliony głodują, całowałam się z mężczyzną po ciemku i nie powiedziałam mu o opryszczce. Dziewczyna zawsze znajdzie tysiące powodów, by mieć poczucie winy, no nie? Pojawiają się w naszym życiu osoby niezapomniane. Takie, które trwają przy nas tylko przez moment, a tak wiele potrafią wnieść do naszego małego świata. Później odchodzą, swoje zdanie uważając za wykonane. Jeszcze żaden człowiek nie irytował mnie tak bardzo jak On, ale też żaden mężczyzna mnie tak nie pociągał. Dystans nigdy nie oddziela dwóch serc, którym naprawdę zależy. Jestem Twoją kobietą, a Ty jesteś moim mężczyzną'
|
#4228 |
|
Zadomowienie
|
Powiedz mi, czy w Twoich oczach jest jeszcze coś z NAS? W jednej chwili zrozumiałam wszystko. Teraz Twój uśmiech oświetla dzień innej. Każde Twoje spojrzenie wzbusza we mnie emocje i tysiące "jeśli...", "a gdyby tak...". "Just another day Started out like any other." Poprostu następny dzień Zaczynający się jak każdy inny. "I will learn to love again I will learn to trust." Będę uczyć się znowu kochać Będę uczyć się ufać. "It's here, it's now Open your eyes and see it Right here, right now Open your eyes to love." To tutaj i teraz Otwórz oczy i popatrz Właśnie tutaj właśnie teraz Otwórz oczy na miłość.
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
wystarczy gest, słowo by zranić tak boleśnie i zniszczyć cienką nić porozumienia.
|
|
#4230 |
|
Rozeznanie
|
uwielbiam Was ( ;
"brawo !wygrałeś talon na ku#^e i balon " [`Weekend`"Frozen inside without your touch Without your love, darling Only you are the life among the dead Przywróć mnie do życia Żyłam kłamstwem, które jest puste w środku Przywróć mnie do życia " "Now that I know what I'm without You can't just leave me Breathe into me and make me real Bring me to life" Teraz, kiedy wiem, czego mi brak Nie możesz mnie tak zostawić Natchnij mnie i spraw bym ożyła Przywróć mnie do życia ' [ bring me to life ]
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

i ja również zabieram

), naiwna0 (standardowo kocham Twoją różnorodność i biorę, aha miałam napisać już wcześniej, ale się zawiesiłam
no cóż mogę powiedzieć.. okradam! Lubicie to słowo ? ;D 
Zabieram wszystkie