|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV
dziewczyny jutro w Gazecie Wyborczej maj± byæ testy na p³ytce
|
|
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Ju¿ wiemy
Powoli zapominam o kosztach kursu i egzaminu, bardzo powoli. Jednak to spory wydatek, szczególnie, ze nie mia³am jakiegos oszczêdnego podej¶cia. Twierdzi³am, ze lepiej mi p³acic za jazdy ni¿ za 15 egzamin np. I trochê mnie to zrujnowa³o.
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
ja wziê³am z tej strony testy
http://www.testy-na-prawo-jazdy.com.pl/ja uciekam, dobranoc ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- ja wziê³am z tej strony testy http://www.testy-na-prawo-jazdy.com.pl/ja uciekam, dobranoc
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
sorki, nie zauwa¿y³am postu,który ju¿ Was o tym poinformowa³
![]() a i zapomnia³am Wam siê pochwaliæ-wczoraj dosta³am korektê w formie ksi±¿eczki ![]() uciekam i ja,dobranoc Edytowane przez princeseczka Czas edycji: 2011-01-12 o 22:11 |
|
|
|
#2015 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 376
|
19-go moja kole¿anka zdaje 4 raz, potrzymacie i za ni± kciuki dziewczyny?
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
Skoñczy³am ksi±¿kê (nie by³o to takie cudo jakiego siê spodziewa³am) i te¿ uciekam. I ustawi³am sobie przypomnienie w zwi±zku z wyborcz±.
Dobranoc
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 170
|
|
|
|
|
#2018 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Witam wieczorow± por±!
I od razu na wstêpie informujê Was, i¿ nie przy¶ni³o mi siê nic podczas popo³udniowej drzemki ![]() Ani Markowego, ani eLkowego, kompletnie nic ![]() A bêd±c na treningu zdecydowa³am, ¿e robiê sobie jutro tzw. wagary No mo¿e nie tak ca³kiem, bo na jedno konwersatorium, 45-minutowe pójdê Tak¿e zawsze co¶ Przynajmniej sobie d³u¿ej po¶piêA widzia³y¶cie (chocia¿ nie wiem czy jest w tv), s³ysza³y¶cie (w radiu) reklamê Toyoty, m.in. Yariski? Jak Wam siê podoba? Bo mi strasznie ![]() Swoj± drog± ja ju¿ siê nie mogê doczekaæ kiedy kupiê sobie nowe autko ![]() No ale w koñcu Moje Marzenia- Moja Toyota Cytat:
![]() Cytat:
Te¿ posiadam Zdawaj jak najszybciej ten egzamin i je¼dzijmy razem![]() Cytat:
![]() A ja w sobotê by³am [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2433164 5]a od paru dni jestem posiadaczk± w³asnego samochodu [/QUOTE]Jaki samochodzik, jaki? ![]() Cytat:
Egzaminem siê nie przejmuj, przynajmniej na razie- bêdzie dobrze! ![]() Cytat:
![]() I oczywi¶cie zazdroszczê Cytat:
ju¿ zaci¶niête!jomic, czyta³a¶ mo¿e ksi±¿kê Stephena Clarke'a "Merde! Rok w Pary¿u"? A mo¿e inna z wiza¿anek? ![]() Uciekam do ³ó¿eczka, dobranoc!
![]() Edytowane przez kar0link4 Czas edycji: 2011-01-13 o 00:25 |
||||||
|
|
|
#2019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie. I w³a¶nie: toyota to raczej "ona", prawda. A Yaris? Bo widzia³am kiedys artyku³ i by³o "Tak bedzie wygl±da³ nowy Yaris". Czy¿by "on"?. Grzyzie mnie to od jakiego¶ czasu Karolina, nowe autko? Twoja corsa poczuje siê odrzucona ![]() Nie znam ani ksi±zki ani autora, ale ju¿ zapisaalm sobie. gkruk
|
|
#2020 |
|
Raczkowanie
|
dziêki
![]() piêknie dziêkujê za kciuki ---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- dziêki dziêki
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 642
|
bo to Yariska jest ;> Yaris mo¿e dlatego, ¿eby nie by³a dyskryminowana ^^
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 15 813
|
Kurcze, ja dopiero o 14 wychodze na zajecia, wiec pewnie Wyborczej juz nigdzie nie znajde...
Tam beda uaktualnione pyt.? ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Juz doczytalam, ze tak super!
|
|
|
|
#2023 |
|
Raczkowanie
|
ja by³am o 8 rano i w dwóch sklepach ju¿ nie by³o... nie chcia³o mi siê wiêcej szukaæ, zdajê jutro teoriê, wiêc ju¿ bez sensu
|
#2025 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 829
|
Cytat:
w jarisce powoli sie odkochuje, teraz jest auris
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
uf, wracaj±c z uczelni uda³o mi siê dostaæ Wyborcz±
zawarto¶æ p³yty: nowe prêdko¶ci,aktualne testy na kat. A,B,C,D,przepisy,znaki i sygna³y drogowe, tabela mandatów i pkt karnych,pu³apki punktowe,technika kierowania, pierwsza pomoc. |
|
|
|
#2027 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem czy to on czy ona![]() A co do nowego autka, to jeszcze trochê bêdê musia³a poczekaæ, ale wiecie, ¿e jestem niez³± kombinatork±, tak¿e mo¿e szybciej co¶ wymy¶lê ![]() A ksi±¿kê w³a¶nie sobie kupi³am, z tym, ¿e na cd/mp3, teraz jej s³ucham i muszê j± poleciæ za tydzieñ na zajêciach, oczywi¶cie po niemiecku ![]() Cytat:
![]() Toyota Auris te¿ niczego sobie ![]() Cytat:
|
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
witam
a ja mam o 16 generalna próbê poloneza...a potem jadê na próbn± fryzurkê
|
|
#2029 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 777
|
Cytat:
zazdroszczê po mnie zawsze przyje¿d¿a³ b±d¼ poprzedni kursant b±d¼ I. (zale¿a³o od godziny, wiadomo) prawie, ¿e pod dom i pó¼niej ja go odwozi³am- szczerze mówi±c, nie robi³o mi to wielkiej ró¿nicy, ¿e kto¶ za mn± siedzi... no bo 3 czy 5 minut to chyba nie problem. A nigdy nie zdarzy³o siê tak, ¿e I. tak namiêtnie rozmawia³ z kursantem, ¿e nie by³am w stanie je¼dziæ. Wiadomo, na pocz±tku czyja¶ obecno¶æ w aucie bardziej mnie stresowa³a. Cytat:
nie my¶l jeszcze o tym straszny dzieñ ![]() Cytat:
![]() jak nastawienie? Co do robienia ³uku na sposób. To przecie¿ nie jest tak, ¿e na sposób czyli robiê jaki¶ obrót kierownic± i ju¿ magicznie znajdujê siê w koñcowej kopercie ![]() nawet jak kto¶ robi na sposób to i tak musi pó¼niej umieæ wymanewrowaæ, ¿eby nie znale¼æ siê poza lini±. Pomimo tego, ¿e uczy³am siê sposobem to i tak nie mam problemu z wykonywaniem manewrów ty³em- nie mówiê, ju¿ teraz o ³uku tylko o byciu w realnych warunkach ale to pewnie te¿ sprawa indywidualna.Odebra³am niektóre komentarze jako atak na robienie ³uku sposobem, wiêc musia³am siê odezwaæ ![]() dziewczyny, staram siê ¶ledziæ w±tek na bie¿±co, ale mo¿e co¶ pominê³am. Je¶li mam dopisaæ co¶ do pierwszego posta to proszê o info.
|
|
|
#2030 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
Ja tam nigdy wcze¶niej nie zastanawia³am siê nad p³ci± kursowego autka, ale jak tak teraz sobie przypomnê to zawsze mówi³am "ta toyota, ta yariska";D A je¶li co¶ mi wybitnie nie wychodzi³o to g³aska³am kierownicê ze s³owami "kochana, dlaczego ty mnie tak nie lubisz, co?". Kobitka drug± kobitkê prêdzej zrozumie ;D
sylwiszon jak wrócisz musisz siê obowi±zkowo podzieliæ pomys³em na fryzurkê, mo¿e siê leciutko zainspirujê, bo kompletnie nie mam na siebie pomys³u... Ogólnie snujê siê dzisiaj jak cieñ, 450ml mniej w ¿y³ach robi swoje.
|
#2031 | |||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Ten o ilo¶ci kursantów w aucie? Nie wiem, pewnie gdzie¶ w ustawie o ruchu drogowym. Mi mówili o tym instruktorzy. U mnie w szkole normalne jest to, ¿e mamy ³±czone jazdy z innymi, wiêc nielegalne to na pewno nie jest
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zobaczê jak to jest w przysz³ym tygodniu ![]() Trzyma³am swój termin egzaminu w wielkiej tajemnicy i uda³o mi siê nikomu ze znajomych w klasie o nim nie powiedzieæ, a¿ do dzisiaj. Przez mojego nauczyciela od matmy siê wygada³am. |
|||
|
|
|
#2032 | |
|
Rozeznanie
|
Zachêcam do przekonania siê na w³asnej skórze, to nic nie boli, a mo¿e naprawdê komu¶ pomóc
Teraz tylko mam stracha, ¿eby mi siê siñce na ³apkach nie zrobi³y, bo studniówka... Cytat:
By³am wtedy na ni± w¶ciek³a, poczta pantoflowa dzia³a u nas znakomicie ![]() Dzisiaj oczywi¶cie fala pytañ, ale prze¿y³am to dzielnie - byæ mo¿e dlatego, ¿e nie by³am jedyn± w¶ród tego grona, której siê nie powiod³o od razu, a mo¿e dlatego ¿e zd±¿y³am siê ju¿ pogodziæ z pora¿k± i s³owa pocieszenia nie wywo³ywa³y we mnie ¿adnych negatywnych emocji. No, ale Ty to siê na pewno pozytywem pochwalisz, nie ma innej opcji ![]()
|
|
#2033 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 360
|
Cze¶æ
![]() Cytat:
![]() eee tam straszny ja tam siê cieszê, póki co ![]() Cytat:
![]() brawo dziewczyny a tak same siê zdecydowa³y¶cie oddaæ krew czy jak±¶ akcjê w szko³ach macie?ja sama oddaje krew od prawie 10 lat, mo¿e nie bardzo regularnie ale raz w roku na pewno. Liwiusz jak pielêgniarka sie ³adnie wbi³a a Ty potem mocno dociska³a¶ wacik to siñca nie powinno byæ ![]() Cytat:
![]() a ja ju¿ po ostatniej je¼dzie przed...... by³o dobrze, tak siê swobodnie czu³am w aucie, mimo ¿e nie "moje" to fajnie mi siê nim je¼dzi³o oczywi¶cie nie bezb³êdnie bo by³oby zbyt piêknie, ale mogê powiedzieæ, ¿e to jedna z moich najlepszych jazd
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2011-01-13 o 17:01 |
|||
|
|
|
#2034 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 642
|
te¿ mi nie pozwalaj± oddaæ krwi ;> musia³abym przytyæ z 5 kg, a ciê¿ko mi to idzie
|
#2036 | |
|
Zakorzenienie
|
Martolek, mo¿esz gkruk dopisaæ do pierwszego posta
![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
Edytowane przez princeseczka Czas edycji: 2011-01-13 o 17:12 |
|
|
|
|
#2037 | |
|
Zadomowienie
|
Ja chorujê na tarczycê i w³a¶nie ostatnio pani doktor powiedzia³a, ¿ebym nie oddawa³a
![]() Cytat:
|
|
|
#2038 | |
|
Zakorzenienie
|
mooonik,
za udan± jazdê super jest poczuæ,¿e to by³a "najlepsza jazda"![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2039 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 642
|
dobry wieczor
mnie juz powoli zaczyna lapac trema przed jutrzejszym egzaminem..
|
#2040 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No mam nadziejê, ¿e bêdzie tak jak mówisz z tym siñcem, chocia¿ jak siê tak przypatrzê... wiêkszy ¶lad mam nie na tej ³apce, z której oddawa³am, a na tej, z której robili mi wstêpne badanie. Fajnie, ¿e siê Ci tak dobrze sz³o na tej je¼dzie, na egzaminie bêdzie jeszcze lepiej, musi Mo¿e trafi Ci siê pan Grze¶ ![]() Dziewczyny no niestety, nie ka¿dy ma zdrowie , a wiele osób, w tym sporo ch³opców po prostu dostaje ataku paniki na widok krwi i ig³y - sama dzisiaj widzia³am jak spora grupka zrezygnowa³a w ostatniej chwili, nie byli w stanie.wyszukiwarka hm, mo¿e ja nie jestem najlepsz± osob± do dawania rad, bo sama niesamowicie panikowa³am tam na miejscu, ale spróbuj siê zrelaksowaæ
It's okay to love them both. I did. Edytowane przez liwiusz Czas edycji: 2011-01-13 o 17:26 |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.

No mo¿e nie tak ca³kiem, bo na jedno konwersatorium, 45-minutowe pójdê
)

ju¿ zaci¶niête!

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)