|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VI
Cytat:
Dziękuję za portal, na pewno poczytam. Wczoraj sporo Punciaków oglądałam - fajne i faktycznie ekonomiczne autko. Yariski bardzoooooooo mi się podobają, ale trochę za drogie są. Będę polować na coś max do 10000 (najlepiej 7000-8000zł). I właśnie znalazłam Renault Megane Cabrio http://moto.allegro.pl/renault-megan...397776804.html To bym się po mieście powoziła.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-01-12 o 22:24 |
|
|
|
|
#2522 |
|
Konto usunięte
|
jeśli chodzi o auta to nie polecam diesel'a. moi rodzice się 2 lata temu na niego skusili sądząc, że będą mniej wydawać na paliwo, jednak jak się później okazało koszty naprawy takiego samochodu są wyższe.
dodatkowo w ropie przy niskiej temperaturze wytrąca się parafina, która zatyka dopływ paliwa do silnika. w zimę stacje benzynowe sprzedają ropę z dodatkiem środka, który zapobiega wydzielaniu parafiny. w tym roku mój tata zrobił sobie zapas ropy w lato, bo znalazł tanią, w okazyjnej cenie i gdy tylko przyszły mrozy samochód nie chciał jeździć (pomijam fakt, że zgasł mi na środku ronda okropna przygoda). później po przeholowaniu go do domu trzeba było ogrzewać paliwo w baku (suszarką do włosów ), żeby parafina znów się rozpuściła i żeby można było wlać ten specjalny środek.
|
|
|
|
#2523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
starej zmeczonej cery ![]() idę kobiety Tż wrócił zrobię mu coś na "obiad"
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-01-12 o 22:24 |
|
|
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
ja się tyle napisałam i akurat jak wysyłałam posta to mi się komputer wyłączył
![]() Dudi pisałam że kadet fajne autko i słynne jak na swoje czasy oj kiedys autko rządziło :Caroline_88 wypróbuj miskturkę na pewno będziesz zadowolona bo jeszcze nikt nie był z niej nie zadowolony tylko nie zdziw się jak tż nie będzie chciał ztobą baraszkować bo zapach mu będzie przeszkadzał vilandre to zależy od typu samochodu a przedwewszytskim od stacji na której sie tankuje paliwo/olej mój tato nie mial nigdy takiej sytuacji a jeździ dislem chyba z dobre 5-6 lat my mieliśmy raz a właściwie wtedy tż kuzyn pożyczył autko i gdzieś zatankował w nocy mu przymarzło i do firmy jechał 4 godziny A co do naprawy prawdą jest że naprawa dużo więcej kosztuje niż na benzynę dlatego kupując disla trzeba mu sie dokładnie przyjrzeć obejrzeć najlepiej z 2-3 specami żeby wszystko ci określili. Choć właśnie mój tato kupił na szybko w de i nie ma problemów z autkiem żadnych a wymiany jak wymiany wszystko się zużywa no ale to już nie jest takie drogie no oczywiście zależy co. Podejrzewam, że rodzice chyba trafili na niezbyt ciekawy egzemplarz no i przy kupnie disla trzeba brac pod uwage że na pewno ma przekręcony licznik o nie jedne 100 000 km Chyba że ma książkę serwisową prowadzoną regularnie wtedy można by wierzyć że jest ok Na ten temat mogę polemizować tż ma forum samochodowe więc troszkę obeznałam się w tych tematach.
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2011-01-12 o 22:51 |
|
|
|
#2525 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() no właśnie mój tata miał wtedy wlane paliwo przeznaczone na lato, ale był świeżo upieczonym posiadaczem diesel'a dlatego nie wiedział jakie mogą być skutki wlewania takiej ropy zimą ja znawczynią tego tematu jestem, ale tata powiedział, że jakby miał wybierać to by nie wziął znów diesela. samochód kupił roczny, więc wydawałoby się, że nie powinien być jakiś trefny, ale nigdy nic nie wiadomo
Edytowane przez 201607280909 Czas edycji: 2011-01-12 o 23:01 |
|
|
|
|
#2526 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co mi szkodzi
|
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny któraś pisała o peelingu mikrofibra...czy trzeba mieć jakąs specjalną?? bo mam w domu ścierkę z mikrofibry ale ona mięciutka strasznie jest ...
wogóle czytam własnie o utrwalaniu makijażu lakierem...robiyście tak kiedyś??
|
|
#2528 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Lece spać, bo już mega późno, a jutro znowu pobudka ok. 5.30 |
||
|
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
jeździcie na zakupy do reala?? bo od jutra wchodzi fajna promocja kup jedno drugi za 1 gr...i nie wiem czy jak pojadę po południu to jeszcze cos będzie...bo fajne rzeczy sa...
|
|
#2531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż przejrzę gazetkę
|
|
|
#2532 |
|
Copyraptor
|
Te promocje z 1gr są dość często, i raczej towaru jest sporo, więc nie musisz się spieszyć
![]() To nie to co Lidl, gdzie niektórych rzeczy już o 10 nie ma
|
|
|
|
#2533 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 01:30 ---------- Poprzedni post napisano o 01:29 ---------- dodałam wpis w klubie dla spd dotyczący fryzury i czekam na wskazówki
|
|
|
#2534 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a masz może przepisy?Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja używam od niedzieli i jak na razie nie wice różnicy żadnej oprócz tego, że strasznie mnie zęby bola ![]() ja jeszcze nie śpie, zrobiłam sobie przerwę a zaraz znowu do nauki ale jutro(tzn. już dziś) ostatni taki ciężki dzień w tym tygodniu
|
|||
|
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry drogie SPD
![]() Ja już w pracy dziś umieram brzuch boli z powodu okresu, później do lekarza z tż. Miłego dnia ![]() Kash i koniecznie pochwal się wysokością podwyżki ![]() Caroline spróbuj gwarantuję zadwoloenie, każdy komu tą miksturkę poleciłam był zadowolony, nawet koleżanka kosmetyczka później polecała klientom
|
|
|
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę o kciuki !
|
|
|
|
#2537 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
niestety, jak się przeprowadzę do TŻta będę musiała jeździć do Lidla 2 przystanki tramwajem, a najbliższy większy supermarket to Real (i dojazd specjalnym autobusem Realowym, bo linia tramwajowa kończy się sporo przed realem), który wydaje mi się znacznie droższy od Auchan szkoda, że nie mamy z TŻtem samochodu - wtedy chyba specjalnie jeździłabym do Auchan na zakupy
|
|
|
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
trzymamy trzymamy mocno
A zapomniałam się pochwalić w końcu po ponad roku jaki nie prawie dwóch kupiłam wczoraj torebkę
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2011-01-13 o 07:10 |
|
|
|
#2539 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
podoba mi się. lubię pikowane torby
|
|
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
ufff to chyba totalne bezguście to ja nie jestem jak komuś się podoba
A do adidasów będzie pasować
|
|
|
|
#2541 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
![]()
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
Dudi i Lili chciałam dziś na was oddać głosy ale nie mogę chyba tylko raz można oddać na dane zdjęcie głos. I to nie ważne z jakiego kompa poprostu zalogowana osoba na wizażu może tylko raz na dane dziecko zagłosować.
|
|
|
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc dziewczynki. Dyżur przebiegł bez problemów. Uff
![]() Ja do wybielania zębów używam pasty blanx - jestem zadowolona z efektów, bo ja mam żółtą kość i dentystka powiedziała, że tylko wybielanie chemiczne mi pomożę a ta pasta radzi sobie całkiem dobrze. Ja mam taką http://3.bp.blogspot.com/_WWORkmfjSf...-h/blanx.3.jpg ona dodatkowo chroni szkliwo. Dudi i Lili głosy oddane
|
#2545 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ja również prosze o to samo o 12 punkt i potem o 14 ![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Oliwka bardzo fajna torebka i kolor fajny, uniwersalny Ja tam jak ubieram adidasy ( rzadko) to biore torbe jaką mam, nie chce mi sie przekładać i cudować Np tego lata caly czas chodzilam w moich ukochanych trampkach atmosphere i do tego nosilam kufererk lv
|
|
|
|
#2547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
Makro w plecy
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2550 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dzisiaj dwa ćwiczenia mnie czekają, a między nimi muszę z kotem do weta iść... Wieczorem znajomy impreze robi, ale nie wiem czy z TŻ pójdziemy... Cytat:
Cytat:
Jak bolą to pewnie działa...Słyszałam, ze przy wybielaniu zębów właśnie bolą... |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

5 l/100 km, yariska, renault megane i to zarówno normal jak i kombi (kombi schodzi do 4 l/100 km, ale bardzo ciężko kupić taką w dobrym stanie, nie po wypadku, wiem, bo szukałam takiej rok
) i kilka innych dobrych i w miarę pojemnych autek
i absolutnie nie reklama portalu

okropna przygoda). później po przeholowaniu go do domu trzeba było ogrzewać paliwo w baku (suszarką do włosów
), żeby parafina znów się rozpuściła i żeby można było wlać ten specjalny środek.

aż przejrzę gazetkę

ślicznie dziękować!!