|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VI
Lili i Dudi - głos oddany
Trzymam kciuki za wygraną Waszych słodziaków - przepiekne maja usmiechy!!! Cytat:
![]() Dudi trzymam rękami i stopami, żeby wszystko poszło po Twojej mysli ![]() Cytat:
Aaby będzie dobrze, wszak student bez lufy to jak żołnierz bez karabinu - tak mi zawsze babcia powtarzała Głowa do góry, klata w przód i jedziesz ![]() A tak w ogóle to dzień dobry SPD Ja już siedzę w pracy. Zaraz trzeba się po kawę wybrać, bo to będzie długi dzień. Pogoda nieciewaka: wieje, pada, wieje i znowu mży. Szaro, buro i nieprzyjemnie ![]() Dzisiaj po pracy muszę się jeszcze na zakupy wybrać, bo szukam prezentu od ludzi z firmy dla prezeski. Ja stawiam na jakieś wypasione etui do kluczy i breloczek z Ochnika lub Wittchen - czy Waszym zdaniem to dobry pomysł? Nie mamy zbyt dużo tych składkowych pieniędzy, a prezeska kupiła sobie nowy dom, więc powinno się jej to przydać.... Pora na kawę ![]()
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
No tak nie do końca, bo kompletnie tego nie rozumiem.
Straciłam ochotę na te studia. Jak nigdy. Du.pa blada. Miłego dnia wszystkim
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
e-torebka
zagapiona od dziewczyn aaby dasz rade nie ma czym się przejmować to tylko studia tylko że ja się nie uczyłam tz uczyłam się ale dopiero właśnie do poprawek bo taki leń był ze mnie
|
|
|
|
#2554 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nieraz do biedronki, ale wkurza mnie, że tam zawsze jest kolejka i nie mozna placic karta. I jeszcze do tesco, ale rzadko bo daleko, jezdzimy jak inne sa juz zamkniete, bo tesco jest 24h.Z paybacka jeszcze nie cale 2000 pkt i uzbieram na blender.Taki: http://www.payback.pl/pb/id/13510/index.html Wydaje mi sie, że jest zły. Wolno sie w paybacku punkty zbiera, ale mozna u wielu pratnerów programu zbierac. My do swojego konta mamy podlaczone wszystkie telefony z orange z rodziny ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() W ten weekend możesz poprawic tak?Pisałam Wam,że zostałam poproszona na chrzesna?? I bardzo bym chciała nią zostać, ale przecież nie dostanę rozgrzeszenia, dopóki z TZ mieszkamy Niby ślub koscielny już zaplanowany to może pozwolą mi być chrzesna mimo mieszkania??
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|||
|
|
|
#2555 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2556 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Eh obudziłam się z kiepskim humorem, ja chce słońce, eh wszystko mnie dobija ![]() Lili, Dudi oczywiście głosy oddane ![]() Cytat:
Ja też nigdy nic nie wygrałam ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Marcia a czemu mialabys nie dostac rozgrzeszenia? to w takim razie slubu tez nie dostaniesz. Ale dla mni to nie do pomyslenia zeby ksiadz nie dal rozgrzeszenia za to z kim mieszkam
|
|
|
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, terminu wyznaczonego nie ma. Nawet, jeśli mogę, to nie poprawię, bo w niedzielę mam mega wielki egzamin (i hiper ważny!) i nie mam czasu na makro.
Zła jestem. I smutna. I tyle. Nie męczę Was już
|
#2559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
|
#2561 | ||||||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Przeglądałam ostatnio katalog i chyba będę musiała coś kupić bo kod mi się kończy Tylko ostatnio się jakość etorebek popsuła i nie wiem czy kupować.Twoja fajna, trzyma kształt? ..ale do adidasów to mi torebki nie pasują, w ogóle![]() Cytat:
Dzień dobry SPD ![]() Wkurzona jestem!! mam takie łośki w pracy, że nie wiem czy to tępe czy złośliwe...
|
|
|
#2562 |
|
kobieta za ladą
|
dodaja
![]() abby poprawisz sie zobaczysz![]() marcia do spowiedzi idziesz z karteczką i ksiądz ją podpisujesz ze takową odbyłaś i nigdy w życiu nie napisze ze nie dostałaś rozgrzeszenia boby złamał tajemnice spowiedzi możesz iść do "obcego" księdza który cie nie zna lub do każdego innego kościola aa przecież nie musisz sie z tego mieszkania spowiadać ![]() wogóle to sie witam z kawką oczywiście![]() no co wy tylko raz można głosować dziwny ten konkurs no to nic nie wygram bo mam mało znajomych
|
#2563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i szybko biegłabym do USC.Mi się coś takiego nie zdarzyło, moze mam bardziej wyrozumiałych księży ![]() Jakby nie było uważam ze nikomu krzywdy nie wyrządzam tym swoim 'grzechem', a pozatym ksiądz na podstawie tego z kim mieszkam nie ma prawa osądzać mnie co z tą osobą robie. Bo to chyba bardziej chodzi o to ze skoro mieszkamy razem = wspolzyjemy ze soba. A pewnie gdzies na swiecie sa takie osoby ktore mieszkaja razem a nie wspolzyją,dlatego krzywdzace jest takie szufladkowanie. ojj ja bym sobiez tym ksiedzem pogadała w tym konfesjonale"pala: Aaby
|
|
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
Abby dasz rad. Będzie dobrze
|
#2565 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze Hanula pisze, jakbyś nie miała dostać rozgrzeszenia to byś ślubu nie mogła wziąć ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() U mnie właśnie sypie śnieg i to ostro |
||||
|
|
|
#2566 | ||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Cytat:
Nie wiem czemu ludzie mają takie ciśnienie na śluby kościelne jak tak na prawdę mają wszystko w dupie (ogólnie,nie ad personam rzecz jasna takie przemyślenia w****ionego umysłu)Właśnie się dowiedziałam, że przez 4 miesiące minimum będziemy ponad 1000zł w plecy
|
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w klubie Puntodivista ja też choruję na ten samochód
|
|
|
|
#2568 |
|
kobieta za ladą
|
punto aż 1000??
![]() ![]() a z tym niemieszkaniem przed ślubem heheh ja przyjechałam 300 km do mojego i gdzie niby bym miała mieszkać nie zapomne 1 kolendy jak mi ksiądz powiedział ze se dzieciaka(tż 6 lat młodszy) z piaskownicy wyciągnełam mina mu zrzedła jak zapowiedzi nasze przyjmował na szczęście upatrzyliśmy sobie innego księdza do ślubu
|
#2569 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam SPD
Ja z małym do 9:30 pospałam. Teraz już mały wcale mi w dzień nie śpi, za to zasypia około 21 i budzi się o około 9. Dieta trwa i mam zamiar dzisiaj sobie kupić tabletki linea. Czytałam pozytywne opinie, że nie drogi i przy diecie i ćwiczeniach pozwalają szybciej schudnąć. Miała któraś?? Po za tym napaliłam się by kupić jakiś fajny masażer do ciała i jakiś krem wyszczuplający, ale to może po zaliczce, póki co chce wypróbować te tabletki. Dziś zaplanowałam sobie szorowanie łazienki, a jutro reszte mieszkania. Po za tym muszę napisać projekt, ale to wieczorem. Dziś na obiad robie sobie ryż brązowy z warzywami na parze, dla Tż mam kotleta od wczoraj i dorobie tylko sos i kluski z dziurką. Kurcze musze sobie kupić jakiś krem do twarzy, ale znowu kasa ucieknie. Ale bez kremu cała się łuszcze mimo, że cera mieszana to na czole mam suche skórki. Lili duii zagłosowane
|
#2570 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
, a spowiadamy się z tego co uważamy za grzech (w końcu od tego mamy sumienie) więc po prostu pomiń tą kwestie marcia45
|
||
|
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
Ja obecnie jestem na etapie wyboru samochodu pomiędzy Hyunai ix20 a citroen c3. I na nic nie moge się zdecyować.
Kiedyś chorowałąm na audi a2 ale już go nie produkują
|
#2572 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
![]() Cytat:
Księża to są różni i nie warto się nimi przejmować Ale chciałabym zobaczyć jego minę My księdza nie przyjmujemy
|
|
|
#2573 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam AX stary, ale jary
|
|
#2574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sypianie ze sobą przed ślubem to grzech, i wcale nie napisałam ze jakby było inaczej. Nie mniej jednak, wiele ludzi sypia ze sobą nie mieszkając razem, jak i rowniez jest wiele osob mieszkających razem i nie sypiających ze sobą. A to takie bez sensu generalizowanie, ze mieszka ze sobą tzn ze sypia razem. I do tego cała moja wypowiedz się odnosi. Ja "takie ciśnienie na ślub kościelny "mam bo jestem osobą wierzącą, chce w przyszłości ochrzcić swoje dziecko, chce przyjac nazwisko mojego meza i zalozyc z nim rodzine. tak jestem wychowana i nie widze w tym nic super nadzwyczajnego. religia i wiara to temat dosc dyskretny i wolałabym nie zaczynac takiej dyskusji Kazdy zyje wg swojego sumienia i tyle
|
|
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś miałam głupi sen, masakra to chyba przez te rozmowy o ślubach.
Śniło mi się że był dzień ślubu miałam białą suknie pod spodem czarne rajstopy i dodatek czerwony, okazało się że nie mam butów i że zapomniałam kosmetyczki do makijażu umówić cała zestresowana odberłama prezenty dla rozciów w podziękowaniu (dla mamy pościel dla taty świeczniki ze świeczkami) i przyjechał taki kuzyn z którego mama jeszcze za życia się obraziła na całą rodzinę i powiedział że oni nie będą na ślubie (to było w dzień ślubu) bo na pogrzeb jadą i cali zaplakani z jego siostra stali wręczyli mi prezent tak jakoś badziewnie zapakowany i mi zabrali (ukradli i uciekli) te prezenty na podziekowania dla rodziców a jak otworzyłam ten prezent to to była niy kołdra koc taki brudny podarty z dziurami aaa i jeszcze poszukiwałam srebrnych dodatków do sukni bo nie posiadam nic prócz żółtgego złota bo na srebro mam uczulenie i tak na parę godzin przed ślubem w tym śnie biegałam ale obudziłam się jak ten prezent od tego kuzyna rozpakowałam i jak mi zabrali te prezenty dla rodziców co za sen oczywiście tż się jak zwykle nabijał i jak mu powiedziałam to mówi no i tego się obawiam że takie problemy będą przed śłubem że kosmetyczka buty. Sama nie wiem czy mam się smiać czy płakać
|
|
|
|
#2576 |
|
kobieta za ladą
|
kurde a ja jeszcze nie dostałam swiadectwo pracy jak nie dostane dziś to jutro nie pójde sie zarejestrować caly następny tydzień mój ma 1 zmiane a urząd do 15 więc nie zarejestruje sie dopiero za tydzień no i w lutym nici chociaż z małej częsci zasiłku dopiero w marcu
![]()
|
#2577 |
|
Zadomowienie
|
Witam witam
![]() Kash wiedziaaaałam, że dostaniesz ta podwyżkę Dudi, Lili głosy na wasze berbecie oddane Po 5* ma się rozumieć ![]() Aaby Dodajka, sikoreczka ![]() Co do: - utrwalania makijażu lakierem- jest taki specjalny lakier do tego- fixer chyba się nazywa, utrwalania makijażu lakierem do włosów bym jakoś specjalnie nie polecała ![]() -pasków wybielających do zębów- Nadia daj koniecznie znać czy to wybielanie boli Mój bratanek ich używał i mówił, że bolało, ale może ma wrażliwe zęby czy cóś Może bym się skusiła przed ślubem. bo mówił, że efekty są ![]() Wpadam w panikę przedślubną
Edytowane przez anoola Czas edycji: 2011-01-13 o 09:35 |
|
|
|
#2578 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Możliwe, że nie umiem wyrazić tego co chcę powiedzieć ale to dlatego bo w****iona jestem na maksa
|
|
|
#2579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2580 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
ale wolę taki peeling niż jakiś granulkowany wcześniej oczywiście buzię trzeba umyć czymś a mikro po wszystkiemu wyprać ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
ale spodobały mi się i myślę, że coś wymodzicie
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.

tylko że ja się nie uczyłam tz uczyłam się ale dopiero właśnie do poprawek bo taki leń był ze mnie

od jakichś 2 lat tak robię, bo lokówki grubej nie mam a cienkie loczki mi nie pasują ...a te zrobione prostownicą są idealne i super

poprawisz sie zobaczysz

Ja mam AX stary, ale jary