Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-12, 23:51   #3061
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

witam
ja już w pl

jak na razie :
* vatika na cała noc

będzie:
* dłuuga kąpiel
* peeling kawowy z oliwką
* regulacja brwi
* balsam
* zineryt na buzie

jeszcze pomaluję pazurki o ile zdecyduję się na jakiś kolor
Stary 2011-01-12, 23:55   #3062
Donka94
BAN stały

Dobry wieczór ja dzisiaj na chwilkę tylko, zaraz biegnę się poSPAmowac Jutro idę do fryzjera na obcinanie i farbuję włoski brązem castinga albo średnim brązem perfect mousse
Donka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 00:10   #3063
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

N chwilę jednak wpadłam

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
E.J., a szkoda gadać. Nie zauważył, jak wyglądam w sumie nic nie powiedział, a potem to nawet nie chciał mnie przytulić, a teraz to rozmawiać. Przykro mi. W sumie nic mu nie zrobiłam tylko tato zaczął się przy mnie z niego trochę nabijać, ale to przecież nie moja wina... . Teraz mi napisał, że też nie jestem w porządku. Nie wiem o co chodzi.
Może Tż uważa, że go nie broniłaś? nie wstawiałaś sie za nim?

Ja też coś ostatnio zaś jestem pofochana ze swoim

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
mnie też dziś z egzaminu zwolnili dostałam 5
brawo

Pouczyłam się, tak na każde pytanie umiem trochę, może starczy

Jak na razie ćwiczyłam a pokrzywka się parzy

Będzie:
- kąpiel
- umycie twarzy żelem
- maseczka z drożdżami ze Soray
- Brevoxyl na czoło
- na resztę twarzy krem
- na ciało balsam, a na uda balsam antycell
- na stopy krem rozgrzewający ale tylko z nazwy
I chyba tyle

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

Donka94 pochwal się jutro efektem jak wrócisz od fryzjerki

Dobrej nocy Laseczki i zdrowego snu

Edytowane przez E.J.
Czas edycji: 2011-01-13 o 00:03
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 00:20   #3064
sylvi_86
Zakorzenienie

zaryzykowalam i nalozylam dwie maseczki jedna po drugiej ii nie pogryzly sie ufff, a teraz siedze z platkamy zelowymi pod oczami
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 00:28   #3065
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

i zaaaapomniałam
będzie jeszcze balsam brązujący, bo za 3 dni muszę dobrze prezentować sie w zakolanówkach

Cytat:
Kitka gratuluje zdania! Moim zdaniem teraz też masz świetną figurę. Nie jedna kobieta pewnie Ci zazdrości.

marthaaa super kolor Ci wyszedł. Widzę, że masz tak, jak ja. Moja mama i część rodziny też mi mówią, że lepiej mi w jasnych, a ja najlepiej czuje się w ciemnych i bardziej mi się na mnie podobają.

Mam ochotę na spamowanie. Muszę iść jutro do Rossmanna po maseczki i mam ochotę w końcu wziąć za siebie, bo tak w sumie od prawie 2 lat czuje, że mi żyje przemija, a ja stoję w miejscu.
tez muszę się wybrać
Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Caate - E.J. wygladasz na bardzo sympatyczną i nie masz takiego wrednego,brzydkiego czy sukowatego wyrazu twarzy jak ja np.

Nie chwalmy już tak piersi Kitki, bo jej zauroczymy

Caate, a skąd kupujesz amlę, allegro?
też kupowałam na all

Cytat:
Kitka, bo studiuje zaocznie i w sumie tylko tyle, a tak to nie pracuje (teraz to mam na 1/8 etatu), ale wcześniej to tylko chwilowe pracę i głównie to się obijam. I tak, jakoś mam wrażenie, że marnuje swój najlepszy czas.

E.J. ile zmian. Piękna jesteś.

caate polecam Ci Vatike tzn. olej kokosowy z niej używam ją od ponad miesiąca i uwielbiam ją nakładać. Tak pięknie pachnie i kojarzy mi się z Karaibami.
też ja uwielbiam

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Mnie włosy wypadają ogólnie, więc w Castingu nie widzę chyba przyczyny...Z resztą malowałam nim trzeci raz w życiu, robię to , jak mnie najdzie.

Tallulah, mam kolor brąz, a tak wygląda na mnie Następnym razem wezmę ciemny, bo wkurza mnie, że na rudo się świecą.

Może uważacie tak, jak moja mama - w jasnych lepiej, ale ja lubię ciemne włosy, ciemne kolory, ubrania, ciemne meble... Wszystko, co jest ciemne

Dla porównania w naturalnym kolorze też
(nie patrzcie na tytuł zdjęcia, mam już zdjęcie pod tytułem brązik, stąd to ON)
bardzo ładnie Ci w tym kolorze
a te rzęsy

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
- Mleczko Garnier różane
- Mleczko Celia ze świetlikiem
- Płyn dwufazowy Ziaja
- Płyn micelarny Perfecta
wole micelarny, naprawdę bardzo dobry
kupiłam go kiedyś z Twojego polecenia
Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Stary 2011-01-13, 01:05   #3066
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poziomeczkaa89 Pokaż wiadomość
witam
ja już w pl

jak na razie :
* vatika na cała noc

będzie:
* dłuuga kąpiel
* peeling kawowy z oliwką
* regulacja brwi
* balsam
* zineryt na buzie

jeszcze pomaluję pazurki o ile zdecyduję się na jakiś kolor
a gdzie byłaś? bo chyba nie doczytałam

---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ----------

już po kąpieli było:
balsam nawilżający na ciało
serum do biustu
depilacja
krem pod oczy
krem na twarz nawilżający
pomalowałam paznokcie

jutro wybieram się na zakupy po spożywkę, ale wejdę też pooglądać kosmetyki może coś kupię, ale na pewno poproszę o próbkę podkładu tego co caate zachwalała, muszę sprawdzić czy taki dobry może też jakiś ciuszek kupię

i należą mi się baty, bo na noc obżeram się cukierkami

---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ----------

już po kąpieli było:
balsam nawilżający na ciało
serum do biustu
depilacja
krem pod oczy
krem na twarz nawilżający
pomalowałam paznokcie

jutro wybieram się na zakupy po spożywkę, ale wejdę też pooglądać kosmetyki może coś kupię, ale na pewno poproszę o próbkę podkładu tego co caate zachwalała, muszę sprawdzić czy taki dobry może też jakiś ciuszek kupię

i należą mi się baty, bo na noc obżeram się cukierkami

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 01:05   #3067
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

w ie i właśnie wpadliśmy w odwiedziny
Stary 2011-01-13, 01:14   #3068
Airish88
Zakorzenienie

Witam dziewczynki. ostatnio mniej się pojawiam bo jak wiadomo sesja i mnóstwo nauki. Ciągle jakieś zaliczenia. Oby jak najszybciej to się skończyło.

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Jak juz jesteśmy w temacie demakijażu: jaki jest wasz ulubiony produkt do demakijażu oczu?
Ja uwielbiam Johnson 3w1

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Dla uczących się

Notatki studenckie są nazywane rodzajem sztucznej pamięci, ponieważ przez zapisanie najważniejszych informacji na kartce papieru, pozwalają zapamiętać i utrwalić dany materiał, usystematyzować informacje oraz pomagają wzmocnić koncentrację. Są wspaniałą pomocą naukową, ale pod jednym podstawowym warunkiem - muszą być dobrze zrobione: rzetelnie, czytelnie i z sensem.
Jak robić notatki studenckie?
  • - Staraj się z toku wypowiedzi wykładowcy odczytać, które informacje są potrzebne i notuj tylko to, co jest naprawdę istotne. Często studenci starają się zapisać wykład „słowo w słowo" z tego, co opowiada profesor. Niestety taka notatka zawiera wiele niepotrzebnych informacji. I przez natłok słów jest mało czytelna na pierwszy rzut oka. Jeśli nie jesteś pewna, czy dana informacja jest ważna, zapisz ją na marginesie albo użyj słowa-klucza.
  • - Staraj się pisać wyraźnie, zwłaszcza jeśli piszesz szybko. Jeśli nie potrafisz, warto po wykładzie przepisać notatki. Nie jest to strata czasu - porządkujesz w ten sposób materiał i utrwalasz zapamiętane z wykładu informacje. Późniejsza nauka będzie dzięki temu dużo łatwiejsza i szybsza.
  • - Zamieszczaj nagłówki - dzięki temu materiał będzie podzielony na części, co ułatwi naukę. Szybko przejdziesz do punktu, który w danym momencie jest ci potrzebny.
  • - Zapisuj informacje w sposób przejrzysty - nie rób zbyt dużych odstępów między wersami, nie ścieśniaj też zbytnio wersów. Ważne są akapity, które porządkują tekst i łatwiej jest w nim później szybko odnaleźć potrzebną informację.
  • - Używaj zapisów w punktach - stosuj cyfry, litery, gwiazdki, myślniki, kropki. Najlepiej jeżeli stworzysz sobie swój własny system i będziesz się tego trzymać, np.; najważniejsze punkty oznaczaj cyframi rzymskimi (I, II, III), podpunkty arabskimi (1, 2, 3), kolejne podpunkty dużymi literami (A, B, C), itd.
  • - Stosuj podkreślenia, zakreślenia i ramki - w ten sposób wyraźnie zaznaczysz to, co najważniejsze, a różne kolory pomogą w zapamiętywaniu i wiązaniu różnych informacji ze sobą. Kolorowe notatki studenckie są w nauce bardziej efektywne.
  • - Podczas pośpiesznego zapisywania możesz używać skrótów - mogą okazać się bardzo przydatne pod warunkiem, że będziesz w stanie je odszyfrować. Dlatego staraj się stosować tylko te podstawowe.
  • - Generalnie notatki zapisuj własnymi słowami, bo tylko w ten sposób ułatwisz sobie od razu późniejszą naukę, dzięki temu lepiej zrozumiesz materiał. W niektórych jednak sytuacjach najlepiej jest zanotować tekst dokładnie czyli dosłownie np. definicje.
  • - Najważniejsze informacje pisz drukowanymi literami. Zapis taki powoduje, że dana fraza wyróżnia się - szybciej odnajdziesz to co najistotniejsze w tekście.
  • Nazwiska, daty, nazwy miejscowości, pojęcia zapisuj innym kolorem niż niebieski lub czarny używany do ciągłego pisania. Albo po zapisaniu zakreśl je flamastrem - będą z daleka rzucać się w oczy to i łatwiej zapadną w pamięć.
  • - Sprawdzaj, na bieżąco (najlepiej od razu po wykładzie) czy to, co zanotowałeś jest dla ciebie zrozumiałe - znaczenia słów, których nie rozumiesz, odszukaj w słowniku i zapisz je obok. Będziesz mieć mniej pracy przed egzaminem.
  • - Zostawiaj sobie miejsce na własne uwagi, komentarze. Dlatego zachowuj marginesy na kartkach i po każdym wykładzie zostaw pustą stronę. To ułatwi ci dopisywanie wyjaśnień i dodatkowych informacji bez konieczności przyklejania karteczek. Przejrzystość notatek naprawdę jest bardzo ważna.
  • - Wspomagaj zapiski znakami graficznymi i rysuj (zgodnie z logiką) strzałki, grafy, algorytmy - wszystko, co pomoże zobrazować usłyszane informacje, powiązać fakty.
  • - Jeżeli czegoś nie rozumiesz, a nie masz możliwości natychmiast poprosić o wytłumaczenie - zaznacz sobie w odpowiednim miejscu na marginesie, że jest to kwestia do wyjaśnienia.
  • - Utrzymuj porządek w notatkach - pomogą w tym segregatory, kolorowe teczki i skoroszyty. Niech zawierają oznaczenie przedmiotu, tematu i daty lekcji. To nie jest zbędna buchalteria - dzięki takiemu porządkowi zawsze będziesz wiedzieć czy brakuje ci jakichś notatek, a jeśli tak to z jakiego przedmiotu, dnia i tematu.
  • - Jeśli tylko będziesz mieć taką możliwość, poproś studenta z wyższego roku, żeby pożyczył ci swoje notatki. Będziesz mógł porównać je ze swoimi i może uzupełnić jakieś luki, braki czy wyjaśnić zagadkowe kwestie. Może rok wcześniej profesor inaczej podchodził do referowanego tematu, bardziej dla ciebie zrozumiały.
Dziękuje Kochana. Przyda się, ale teraz totroszke już późno. W następnym semestrze na pewno wykorzystam tą metodę

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Cześć piękne Mam dziś niesamowicie dobry humor, czuję się już dobrze, dwa zaliczenia nadrobiłam i byle dalej do przodu Przyszła mi paczka z Avonu, będę wypróbowywać dziś ten tonik oczyszczająco nawilżający
Gratuluje

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Haha dobre, dobre

Cytat:
Napisane przez marlienkaa2 Pokaż wiadomość
Oj nie każda, hehe Ja jestem szczupła i brzydka
Siedzę z maseczką na włosach. Niebawem będę ją zmywać.
Kurcze, wszystkie się farbują, a tylko ja jedna nie. Moje włosy nigdy farby nie widziały. Czy ja jestem dziwna?!
Ja się nie fatbuje od listopada już i póki co nie mam zamiaru bo boje się łysa zostać :P

Cytat:
Mam ochotę na spamowanie. Muszę iść jutro do Rossmanna po maseczki i mam ochotę w końcu wziąć za siebie, bo tak w sumie od prawie 2 lat czuje, że mi żyje przemija, a ja stoję w miejscu.
Też mam ostatnio takie wrażenie

Cytat:
Kitka, bo studiuje zaocznie i w sumie tylko tyle, a tak to nie pracuje (teraz to mam na 1/8 etatu), ale wcześniej to tylko chwilowe pracę i głównie to się obijam. I tak, jakoś mam wrażenie, że marnuje swój najlepszy czas.
W podobnej sytuacji jesteśmy. Ja niestety teraz w ogóle pracy nie mam, ale licze na to, że niebawem coś się zmieni w tej kwestii. Trzeba być dobrej myśli

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
Wczoraj uczyłam się 4h.. a dzisiaj 3h na głupie koło ... i zaraz miałam na niego wychodzić a na szczęście sobie odpaliłam forum i co wyszło? że koła nie ma! jest za tydzień... świetnie
Przynajmniej już coś umiesz

Mam do Was pytanko. Ostatnio ciągle sedzi mnie skóra głowy i zauwazyłam, że pojaiają mi się takie jakby strupki. WIecie czym to może być spowodowane i jak sobie z tym poradzić?

I jeszcze drugie? Jaki samoopalacz polecacie na twarz? Już nie mogę na tą swoją bladość patrzeć, a na solarium nie chce chodzić.

I jeszcze chciałam Wam się pochwalić. Mój Tż zrobił mi wczoraj ogromną niespodziankę. Przyszedł do mnie z rana i przyniósł śliczny bukiecik róż ze stokrotkami i rafaello. Zupełnie bez okazji. Stwierdził, że na stoliku mam zbyt pusto Cuuuudowny on jest

Zmykam zaraz spać. Słodkich snów
Stary 2011-01-13, 07:34   #3069
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

dziendobry ja juz na nogach moja corcia dzisiaj o dziwo wczesniej wstala bo wieczorem poszla wczesnie spac
buahhot nie mam jasnej karnacji, nie jestem taka blada z natury, a czuje sie juz lepiej juz tak nie piecze,wzielam za duzo minut

kobieta sukcesu teraz sie na to wkurzam ale kiedys bede z tego zadowolona jak juz bede stara a bede mlodo wygladac chociaz kto wie.......

---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ----------

A teraz ogarne domek, zjem sniadanko swierze buleczki mi mąż przywiozl po pracy

i mam zamiar :

-umyc wloski szamponem joanny z plukanka
-nalozyc odzywke z avonu do zniszczonych
-nalozyc serum z avonu do zniszczonych wloskow

-zrobic peeling twarzy(TWARZ moja juz zbrazowiala nie mam buraka )
-nalozyc maseczke z morza martwego

-odzywka na paznokcie
-pomalowac ale nie wiem na jaki kolor.....

---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ----------

moj maz przyszedl z pracy do domu rano i mowi do mnie Dziendobry ty moj buraczku hahahahaha potrafi pocieszyc
Stary 2011-01-13, 09:54   #3070
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
zaryzykowalam i nalozylam dwie maseczki jedna po drugiej ii nie pogryzly sie ufff, a teraz siedze z platkamy zelowymi pod oczami
A czemu miały się pogryźć?

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

airish: ja polecam do brazowienia twarzy ziaja sopot spa, mialam tez nutri bronze z loreala, ale efekt mi sie po nim nie spodobal (moze dlatego, ze kupilam jego ciemnejsza wersje. Jasniejszej niestety ani w superpharm ani w innych sklepach nie widzialam) Kosztuje z 7 zl (nie ma to jak ceny ziaji )

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 10:03   #3071
Airish88
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Ja już po kawce/ Postranowiłam, że od dzisiaj przestaje narzekać i biore się ostro za siebie. W związku z tym zaraz wstaje i wskakuje na rowerek, potem szybkie SPAmowanko i nauka

Cytat:
airish: ja polecam do brazowienia twarzy ziaja sopot spa, mialam tez nutri bronze z loreala, ale efekt mi sie po nim nie spodobal (moze dlatego, ze kupilam jego ciemnejsza wersje. Jasniejszej niestety ani w superpharm ani w innych sklepach nie widzialam) Kosztuje z 7 zl (nie ma to jak ceny ziaji )
Hmmm a nie daje on takiego pomarańczowego efektu? I jak z zapachaem?

Dla mnie dobry jest SunOzon z Rossmana, ale daje taki zapach, że ani ja ani Tż nie jest w stanie wytrzymać :P

Wciągnełam się strasznie ostatnio w podczytywanie bvlogów modowych. chyba sama bede musiała sobie założyć

Miłego dnia dziewuszki
Stary 2011-01-13, 10:17   #3072
kobietasukcesu
zawsze mam racje

blondyneczka: Ty te maseczki tak rano nakladasz? Nie lepiej popoludniu?

airish: u mnie nie było pomarańczowego efektu. I zapach ma delikatny, nawet całkiem przyjemny. Na pewno nie taki, przed którym się trzeba ewakuować

Bo po tym lorealu to źle wyglądałam, tak pomarańczowo i nie umiałam się tym równo posmarować. Ziaja daje wolniejszy efekt, ale w podsumowaniu lepiej wyglądałam po niej niż po lorealu.

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-01-13 o 10:19
Stary 2011-01-13, 10:29   #3073
Airish88
Zakorzenienie

Cytat:
blondyneczka: Ty te maseczki tak rano nakladasz? Nie lepiej popoludniu?

airish: u mnie nie było pomarańczowego efektu. I zapach ma delikatny, nawet całkiem przyjemny. Na pewno nie taki, przed którym się trzeba ewakuować

Bo po tym lorealu to źle wyglądałam, tak pomarańczowo i nie umiałam się tym równo posmarować. Ziaja daje wolniejszy efekt, ale w podsumowaniu lepiej wyglądałam po niej niż po lorealu.
Dziękuje za informacje

W takim razie wykończe ten SunOzon i kupie na próbe Ziaje
Stary 2011-01-13, 10:31   #3074
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
Dziękuje za informacje

W takim razie wykończe ten SunOzon i kupie na próbe Ziaje
Napisz potem jak Ci się sprawuje

<3 <3 <3
Stary 2011-01-13, 10:32   #3075
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Czesc dziewczyny

Cytat:
(...)I jeszcze drugie? Jaki samoopalacz polecacie na twarz? Już nie mogę na tą swoją bladość patrzeć, a na solarium nie chce chodzić.

I jeszcze chciałam Wam się pochwalić. Mój Tż zrobił mi wczoraj ogromną niespodziankę. Przyszedł do mnie z rana i przyniósł śliczny bukiecik róż ze stokrotkami i rafaello. Zupełnie bez okazji. Stwierdził, że na stoliku mam zbyt pusto Cuuuudowny on jest

Polecam samoopalacz z oriflame https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...zy.html&next=1 daje bardzo naturalny efekt

kochanego masz TŻta

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 11:07   #3076
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poziomeczkaa89 Pokaż wiadomość
w ie i właśnie wpadliśmy w odwiedziny
ja też aktualnie przebywam w Irlandii

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 11:17   #3077
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cześć wszystkim.

Airish88 kochanego masz Tż. I może w końcu obie zaczniemy myśleć pozytywnie, przecież mamy tyle wolnego czasu i możemy uczyć się wielu nowych rzeczy np. gotowania, bo to bym chciała się nauczyć dobrze.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 11:51   #3078
honey1012
Wtajemniczenie

Dzień dobry piękne ja kawkuje , poćwiczyłam już a zaraz biore się za nauke
Miłego dnia

Cytat:
marthaa: dla mnie dobra ilosc godzin snu to 9 godz, a przeabsolutne minimum to 6

I jeszcze dbam o to, żeby się obudzić w płytkiej fazie snu, bo wtedy się łatwiej wstaje. Potem czasami zasnąć nie mogę i się tylko stresuje, że się obudzę nie w tej fazie snu co trzeba I idę jeszcze poczytać i wstaje wcześniej, bo skoro nie prześpię 9 to 8 z hakiem nie może być, musi być 7,5. Nawet namiętnej nocy bym odmówiła, jakby mi to miało moje wyliczenia zniszczyć
Hahaha w życiu bym nie pomyślała o wyliczaniu płytkiej fazy snu

SZCŚLIWA
honey1012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 12:01   #3079
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cześć dziewczyny

Jestem dzisiaj jakaś taka przybita, chyba dół mnie dopada. Nie mam na nic ochoty, najlepiej bym nie wychodziła z łóżka.

angelinmyheart Mam nadzieje, że już dzisiaj wszystko w porządku z Tżtem

Airish88 Fajnego masz Tżta

E.J. Ale słodziutka jesteś z twarzy

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 12:02   #3080
Airish88
Zakorzenienie

Już poćwiczeniach, a teraz czas na SPA

Cytat:
Napisz potem jak Ci się sprawuje
Ok. Na pewno dam znać

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

Polecam samoopalacz z oriflame https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...zy.html&next=1 daje bardzo naturalny efekt

kochanego masz TŻta
Dzięki, ale najpierw wypróbuje Ziaje bo zdecydowanie tańsza

Dziękuje. Jest dla mnie wspaniały

Cytat:
Cześć wszystkim.

Airish88 kochanego masz Tż. I może w końcu obie zaczniemy myśleć pozytywnie, przecież mamy tyle wolnego czasu i możemy uczyć się wielu nowych rzeczy np. gotowania, bo to bym chciała się nauczyć dobrze.
Wiem, wiem. To właśnie, że go mam strasznie mnie pociesza.

Racja, racja. Najważniejsze to konstruktywnie wykorzystywać wolny czas. Ja ostatnio troszke nawet zaczełam gotować dla mojego Tż'ta i był zadowolony wiec chyba nie jest tak źle jak myślałam

Zmykam dziewczyny Do później
Stary 2011-01-13, 12:15   #3081
angelinmyheart
Zakorzenienie

angelwithoutsoul dzisiaj jeszcze się nie odezwał. Mam nadzieje, że szybko to zrobi, bo od rana czekam na jego telefon, a pierwsza nie chce się odzywać.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-01-13, 12:32   #3082
angelwithoutsoul
Raczkowanie

angelinmyheart Dzisiaj powinno mu już przejść, wiesz jacy są faceci, obrażają się o byle gówno A zwłaszcza jeśli chodzi o ich "męską dumę"

Dziewczyny jaki szampon z Farmony bd lepszy brzozowy czy pokrzywowy?

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Stary 2011-01-13, 12:49   #3083
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

hej
kawa to podstawa

Cytat:
Dzień Dobry

Ja już po kawce/ Postranowiłam, że od dzisiaj przestaje narzekać i biore się ostro za siebie. W związku z tym zaraz wstaje i wskakuje na rowerek, potem szybkie SPAmowanko i nauka

Dla mnie dobry jest SunOzon z Rossmana, ale daje taki zapach, że ani ja ani Tż nie jest w stanie wytrzymać :P

Wciągnełam się strasznie ostatnio w podczytywanie bvlogów modowych. chyba sama bede musiała sobie założyć

Miłego dnia dziewuszki
oo załóż

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
ja też aktualnie przebywam w Irlandii
o prosze a gdzie ?
Stary 2011-01-13, 12:55   #3084
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Hej;*
Cytat:
Dzień Dobry

Miłego dnia dziewuszki
Zakładaj, ja uwielbiam przeglądać takie rzeczy
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

kochanego masz TŻta
Też mogę go polecić, strasnzie go lubię
Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
wiecie jak ja cierpie ? tak sie spalilam.........dupcie mam czerwona spac nie moge.......
Oj biedna, też się raz opaliłam na pawiana

Cytat:
Witam dziewczynki. ostatnio mniej się pojawiam bo jak wiadomo sesja i mnóstwo nauki. Ciągle jakieś zaliczenia. Oby jak najszybciej to się skończyło.

Ja uwielbiam Johnson 3w1

Dziękuje Kochana. Przyda się, ale teraz totroszke już późno. W następnym semestrze na pewno wykorzystam tą metodę

Gratuluje

Haha dobre, dobre

Ja się nie fatbuje od listopada już i póki co nie mam zamiaru bo boje się łysa zostać :P

Też mam ostatnio takie wrażenie

W podobnej sytuacji jesteśmy. Ja niestety teraz w ogóle pracy nie mam, ale licze na to, że niebawem coś się zmieni w tej kwestii. Trzeba być dobrej myśli

Przynajmniej już coś umiesz

Mam do Was pytanko. Ostatnio ciągle sedzi mnie skóra głowy i zauwazyłam, że pojaiają mi się takie jakby strupki. WIecie czym to może być spowodowane i jak sobie z tym poradzić?

I jeszcze drugie? Jaki samoopalacz polecacie na twarz? Już nie mogę na tą swoją bladość patrzeć, a na solarium nie chce chodzić.

Miałam podobne problemy ze skórą głowy kiedyś i w moim przypadku to chyba było uczulenie na szampon, bo zaczęłam używać innego i problem zniknął Może z Tobą jest podobnie?

dzisiaj:
woda z cytryną na buzie (podobno pomaga w walce z zatkanymi porami)
maseczka złuszczająca
oliwka baby dream dla mam na włoski z naftą
peeling całego ciała
oliwka na całość
pomalowanie paznokci
miłego dnia
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 13:02   #3085
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

wiecie coo
miałam wczoraj się wy brązowić a okazało się ze wyrzuciłam przed wyjazdem balsamy
Stary 2011-01-13, 13:11   #3086
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez honey1012 Pokaż wiadomość

Hahaha w życiu bym nie pomyślała o wyliczaniu płytkiej fazy snu

Brzmi prześmiesznie, ale tak się łatwiej wstaje. Albo raczej w ogóle da się wstać jeśli chodzi o mnie

<3 <3 <3
Stary 2011-01-13, 13:58   #3087
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
angelinmyheart Dzisiaj powinno mu już przejść, wiesz jacy są faceci, obrażają się o byle gówno A zwłaszcza jeśli chodzi o ich "męską dumę"

Dziewczyny jaki szampon z Farmony bd lepszy brzozowy czy pokrzywowy?
Wiesz wydaje mi się, że pokrzywowy, choć dziewczyny też sobie chwaliły brzozowy. Każde włosy reagują inaczej.
A co do Tż. jeszcze się nie odezwał. Jak oni nam dokuczają to jest dobrze, a jak my im to od razu foch.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-01-13, 14:19   #3088
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
A, bo jego tata trochę śmiał się z jego błędów na maturze z polskiego. Ja zaczęłam się śmiać, bo Tż. powiedział takie zdanie "On w niego wchodzi" i jakoś mi się tak dziwnie skojarzyło. Mi napisał, że nie potrzebnie naskoczyłam na niego z tymi maturami. Ja to w sumie nic takiego nie powiedziałam, a on teraz nie ma ochoty ze mną rozmawiać, a kiedyś wiele razy trochę się ze mnie nabijał, że tak słabo zdałam maturę i studiuje zaocznie... .
Nie smutaj się
Sama dobrze wiesz, że Twój tŻ ma różne "odchyły".
Mam nadzieję, że Cię nie uraziłam, ale po wymianie PW mam o nim takie zdanie.
Cytat:
Cześć wszystkim.

No ja też. Niby coś tam umiem, ale muszę się nauczyć gotować zup, bo mi tŻ powiedział, że się ze mną nie ożeni

Pamiętacie mnie?
Trooochę mnie nie było, ale mam od cholery nauki, problem z netem był, ale już jestem.. Trochę Was przez klika dni podczytałam..

Zbrzydłam strasznie.. nie mam czasu na jakieś ćwiczenia, zabiegi upiększające no nic.. Źle mi z tym

Zaraz biorę się za naukę, czeka mnie najgorszy tydzień w życiu..
Pozdrawiam
Stary 2011-01-13, 14:21   #3089
angelinmyheart
Zakorzenienie

zielone_oko nie uraziłaś mnie. Wiem, jaki jest.

Pewnie, że Cię pamiętam i na pewno jesteś ciągle śliczna.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-01-13, 14:45   #3090
angelwithoutsoul
Raczkowanie

angelinmyheart Też byłam za tym pokrzywowym, musze go wypróbować

A co do Tżta, to odezwie sie napewno, tylko musi troche ochłonąć. Więc nie martw się i niezaprzątaj sobie zamartwianiem głowy

zielone_oko Pamiętamy Cie, odwiedzaj nas teraz częściej

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości