|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011
Cytat:
zobaczymy najwyżej oddam na wioskę dla chrześniaczki
|
|
#4592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet babka się zdziwiła że już ktoś kupił jak dzwoniłam do niej bo w pierwszym dniu aukcji upolowałam
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-01-13 o 16:51 |
|
|
|
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
A ktoś coś wie na temat tego detektora ?http://allegro.pl/summer-detektor-te...404636315.html
|
#4594 |
|
BAN stały
|
Dobra odpisuję bo zapomnę:
Babonik te bez wyświetlacza nowy z aukcji to też Baby Sound ale bez LCD. Ten uzywany bierz z LCD ![]() Asiago-zaraz skoczę po miarę ![]() Monia masz łóżko moich marzeń Podobają mi sie te przewijaki ale ja mam ![]() Ecru tylko pokrowiec nałożyć i gotów do pracy z kupą. Beatko-czekam na "marysie" i dam znać co z tym głosem. A marysia ma mi pizzę przywieźć,to potrwa jeszcze ![]() Tak właśnie jako blacha albo pukanie takie ostre.I dziecko ucieka.Poczekaj jak Cię w ucho kopnie,to sie zdziwisz. My co chwilę dostajemy z mężusiem-marysia po uszach. Karolinee nie pocieszę ale w 1 ciaży brzuszek miałam coś widoczny pod koniec 5 miesiaca. Zaszłam w lipcu a na Święta ledwo było kupeczkę widać. Co do zwierzaków-wiecie kto karmi szczura,żółwia?I kto zmienia szczurowi? Mój mały Szymuś.Sam z siebie. I się drze,ze POKRETKI(krewetki) sie skończyły dla żółwia. On ma do tego rękę bo Maks zapomina,ze zwierzęta jedzą. A kiedyś kupiłam im tamagotchi i Szym w nocy do niego wstawał,zeby nakarmic. Zmalowana-ja go właśnie miałam(no nie ten) i nie polecam dla młodych ciaż. Dołuż do Baby Sound i ciesz sie dzwiękiem blachy a ten sobie odpuść. Babonik-zakup świetny.Do ogrodu bym taką chciała.Ale radocha ![]() Asiago-za duze będą bo muszę mieć 19 cm. w udzie ![]() Mam takie 22-24 i sa za wielkie a ja właśnie w nogach nie tyję nic a nic jak moja mama. Takie patyki,ze szok mam
Edytowane przez nerola Czas edycji: 2011-01-13 o 17:44 |
|
|
|
#4595 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny.
Tak Was poczytuje i sama nabralam ochoty na ten detektor,tyle ze na ebayu.es wpisujac-baby sound,pokazuja mi sie rozne rodzaje. Czy ktoras z Was moglaby umiescic fotke detektora o ktorym mowa? Nie chcialabym jakies pod*******ki kupic.Z gory dziekuje ![]() Aaaaa...,bylam u stomatologa i zrobil mi narazie 1go zeba,2wa nastepne w srode. Niestety nie otrzymalam znieczulenia :/ Powiedzial,ze w ciazy tutaj sie nie podaje. Juz sie boje nastepnej wizyty.Po dzisiejszej boli mnie calkiem inny zab
|
|
|
|
#4596 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
http://baby-sound.pl/?p=oprodukcie nie cierpię bez znieczulenia i współczuje. Mnie po wizycie zawsze boli więcej zębów niż przed. |
|
|
|
|
#4597 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety z tych byl tylko jeden w zielonym kolorze i sprzedajacy nie wysyla do Hiszpanii ![]() Najwiecej jest takich: http://cgi.ebay.es/BABY-PULSE-HEART-...item230d48ef3f tyle,ze nic o nich nie wiem.... Nie lubie chodzic do dentysty,a jak jeszcze uslyszalam ze bez znieczulenia,to z checia bym wyszla,ale wstyd ,a w poczekalni corka na zalozenie fluoru czekala ![]() Ja tam u siebie ubytkow nie widze,a boli dopiero przy borowaniu. |
|
|
|
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- malenstwo6, Jola_01 czyżby nowe mamusie się czaiły żeby się do nas przyłączyć i na razie tylko podglądają?
|
|
|
#4599 |
|
BAN stały
|
no nerola, konkurencja nam wzrasta, dziewczyny wy przeciez tez macie dzieciaczki, wrzucie foty do konkursu, jest chyba 50 nagrod,
![]() moj maly spadl duzo, jutro was bede meczyc o glosy, nerola o glosy na tojego tez, solidarnosci ![]() oj edit, kilka ladnych glosow zdobyl ![]() poklocilam sie z tesciem
Edytowane przez Bartessa Czas edycji: 2011-01-13 o 19:04 |
|
|
|
#4600 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny czy wyście oszalały z tymi postami???
Już godzinę Was nadrabiam, a rano zaglądałam na wątek.Już nie wiem, kto co pisał Co do horrorów to uwielbiam oglądać, a jeszcze bardziej czytać. S. King to mój guru i pochłaniam każdą jego napotkaną książkę. Co do tycia, to ja jestem w końcówce 13 tygodnia i przytyłam już 3 kg jak nie więcej ![]() Detektor mi się marzy przez Was Kocham "Magię kłamstw". Ktoś tu pisał o tym serialu tylko po angielsku tytuł. Nawet dziś idzie na canal +. Ja nie potrafię jakoś oglądać seriali na komputerze, jeden po drugim. Wolę w telewizji. Taka jestem tradycjonalistka ![]() Przyniosłam sobie z pracy zaległości do domku, które leżą i się śmieją b siedzę przy kompie i wizaż podczytuję. Ech... ![]()
|
#4601 |
|
Zadomowienie
|
Jaciee, olej zaległości, jesteś w ciąży, a wiz to najlepszy przyjaciel ciężarnej:p
Bartessa, o co poszlo z teściem? |
|
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuszki to prawda, że tylko do 6 msc można przytulanki uskuteczniać ?
![]() :brzyda l:
|
#4603 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
no a tesciu mowi malezu: oooo... za licha czekolada! ![]() ja mu na to ze tesc ma wysoka rente to kupi lepsza. a on ni z gruszki ni z pietruszki ze ja tylko na jego pieniadze patrze, jakby mi kiedys dal lub chociaz pozyczyl glupia "zlotowke" no a ja oczywiscie i moj nie wyparzony jezor mu powiedzialam ze: sam nie lupil a sie do czyjejs czepia... teraz przez miesiac nie bedzie sie do mnie odzywal. on to wogole wykolejony czlowiek jest. nie chodzi juz o te czekolade tylko o fakt ze do wszystkiego musi sie przyczepic i denerwowac na kazdym kroku. ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
Edytowane przez Bartessa Czas edycji: 2011-01-13 o 19:23 |
||
|
|
|
#4604 |
|
Rozeznanie
|
matko, ale się rozpisałyście, pół dnia miała awarię netu i tyle stron
)Aga - TSH 3 to za dużo w ciąży - nie powinno być większe niż 2 a najlepiej w okolicy 1. W ciąży ważniejsze jest FT4 ale z doświadczenia jestem zwolennikiem robienia kompletu bo ładnie wtedy widać jak tarczyca pracuje. Taki przewijak kładzie się na komodzie i tyle?? to się nie ślizga? matko jaka ja jeszcze głupia jestem ))
|
|
|
|
#4605 |
|
Zadomowienie
|
Ale na wilka też może być fajnie:P I na stojaka pod ścianą
![]() Bartessa, ech, co za człowiek, wiem, ze nie o czekolade chodzi , tylko o zasady.Współczuję...A razem mieszkacie? |
|
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
Ty zboczenico
a zawsze to na mnie było że ja zboczona baba jestem, ja mam nadzieję że na wilka u nas nie będzie
|
|
#4607 |
|
BAN stały
|
Obwieszczam,ze moja Marysia naprawiła głośniki i działają dzięki niemu i Beatce
Dziękuję A marysia bo posprząta,ugotuje,przynie sie,wyniesie... Tośka tego Angela nie kupuj Bartessa a rzygaj na teścia Zmalowana-ile chcesz.Uważaj tylko w 7 miesiacu by nie urodzić szybciej a le tak delikatnie czemu nie. Ja po zawsze brałam no-spę na wszelki Horroro maniaczki dajcie tytuły mega ostrych horrorów coś pod piłę
|
|
|
|
#4608 |
|
Wtajemniczenie
|
Nerolka ja raczej czytam te horrory, to nie pomogę. Ale książkę dobrą polecę, jak cosik
|
#4609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taka Marysia to skarb moja robi mi kanapki rano i herbatkę przynosi
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-01-13 o 19:48 |
|
|
|
|
#4610 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was
Chętnie dołączę do Was na tym forum Termin porodu mam na 12 sierpnia 2011 roku i już nie mogę się doczekać. Pomimo tych przykrych objawów ciąża to przepiękny okres dla kobiety. Codziennie oglądam siebie w lustrze, brzusio rośnie, a ja głaszczę, głaszczę i głaszczę Jesteśmy z mężem baaardzo szczęśliwi ![]() Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
#4611 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
No nic to - poczekamy zobaczymy.
|
||
|
|
|
#4612 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja się dzisiaj dowiedziałam, że brat z bratową też są w ciąży
ależ się ucieszyłam, no normalnie się prawie popłakałam ![]() ariina witaj Edytowane przez pieleszka Czas edycji: 2011-01-13 o 19:49 |
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
Matko Was nadrobic graniczy się z cudem.... czytam od ponad godziny i pozapominalam wszystko....
Doradźcie mi bo na pewno większość z Was ma i miała podobna sytuację.. Przy pierwszym badaniu (5tydzien) gin podał mi termin porodu na 4 sierpnia i wg tego dzisiaj zaczynamy 11 tydzien, natomiast wg ostatniego usg, jutro powinniśmy zacząć 12 tydzień.... i którym sie teraz kierowac?? |
|
|
|
#4614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4615 | |
|
Zadomowienie
|
Nerola, jak na złość, nic mi do głowy nie przychodzi, zwłaszcza, że z różnych odmian horrorów to ja wolę te z nawiedzeniami, duchami, egzorcyzmami, jakoś dużo krwi w filmach to już mniej. Choć nie powiem, piła 1 i 2 były naprawdę niezłe, bo kolejne części to już troszkę rozmienianie się na drobne
.Cytat:
A który tydzień u Ciebie?
|
|
|
|
|
#4616 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki laska
Jak znajde chwile czasu,to poszperam na zagranicznych...mam nadzieje,ze znajde ten o ktorym tyle piszecie.Jutro mam wizyte u poloznej,ale tam usg,ni nic nie robia.Jedynie cisnienie i wage zmierzy,a...i wyniki jutro odbieram. Milego wieczorku Wam zycze
|
|
|
|
#4617 |
|
Przyczajenie
|
Jak tu u Was miłoooooo jest
)) Ja jestem w 10 tygodniu A byłyście może już na badaniach prenatalnych? Czy w ogóle się wybieracie?
|
|
|
|
#4618 |
|
Raczkowanie
|
Przy pierwszym badaniu (5tydzien) gin podał mi termin porodu na 4 sierpnia i wg tego dzisiaj zaczynamy 11 tydzien, natomiast wg ostatniego usg, jutro powinniśmy zacząć 12 tydzień.... i którym sie teraz kierowac??[/QUOTE]
zawsze najaktualniejszym jak maluch jest maleńki to i o błąd w obliczeniach łatwo a to na podtsawie długosci maleństwa określają termin i się nie martw bo prawdopodobnie termin zmieni się jeszcze nie raz iwona |
|
|
|
#4619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wierzę że wszystko ok jest ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
|
|
|
#4620 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

zobaczymy najwyżej oddam na wioskę dla chrześniaczki

Zakończone: 2
zębole