|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cytat:
![]() ja to miałam raczej tylko problemy z tipsami, bo strasznie szybko mi powietrzem podchodziły i mi odpadło po tygodniu kilka ![]() ale znalazłam panią, która mi na szybko robiła przed ślubem, w sumie chciałam tylko manicure, z ogłoszenia na osiedlu ją znalazłam ![]() ![]() także jakby co, to wiem, że tylko do niej ![]() no to dobrze, że ulga większa. ja wiem tylko tyle, że podatek podnieśli od nowego roku. nic więcej nie wiem i chyba nie chcę wiedzieć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1742 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Koniecznie rób zdjęcia, wiem, że na wizazu dziewczyny chwalą się swoimi pomysłami i inne je komentują, doradzają itp. Fajne hobby ![]() no właśnie jeśli chodzi o tą kartę to ja tak myślałam, że mi ją zaraz przyślą i nie muszę za to płacić. Ja bardzo często używam karty, praktycznie nie noszę gotówki, a czasami jak robię zakupy i mam po prostu za mało pieniążków to przeciągam plastikiem, swoją drogą nie wyobrażam sobie życia bez karty płatniczej ![]() kupiłam mięsko chyba na tydzień i już ładnie je pokroiłam i podzieliłam, a teraz gotuję rosołek i obiad. Nawet nie wiem kiedy mi ten dzień zleciał ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() u Ciebie śnieg? a u mnie deszcz od rana ![]() ultra, ja też kiedyś próbowałam z pazurkami, ale potem z braku czasu zrezygnowałam i tez troszke mi sie nie chciało. Dziewczyny ogólnie to dzisiaj umieram, dzieciaki w przedszkolu były prze prze prze straszne ![]() Za to strasznie się cieszę że pojechałam na te zajęcia do podstawówki ![]() ![]() teraz nie zostaje mi nic tylko wziąć się za naukę logiki ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1744 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mi też dzisiaj dzień szybko minął, choć bardzo mi się nie chciało wstawać rano do pracy po zwolnieniu. Ale fajnie, bo mi umowę przedłużą ![]()
![]() |
#1745 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1746 |
Zakorzenienie
|
asiulku, to super że umowa będzie przedłużona
![]() ![]() ja sie zastanawiam czy jak się położe na pół godzinki to potem będe się w stanie uczyć czy jeszcze bardziej nie bedzie mi sie chciało niż teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1747 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja zawsze po takiej drzemce budzę się zła ![]()
![]() |
#1748 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może i zareagowałam, ale niewystarczająco, na noc sobie zafunduję theraflu, bo to już coś poważniejszego, jeśli boli cały czas, a nie tylko po obudzeniu. acelinka trzymam kciuki za naukę i egzamin. koleżanki z mojej starej grupy chyba już miały, też coś wspominały, że masakra. ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
![]() ech i przegapiłam moją trzysetkę ![]() idę sprzątać w kuchni.
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-01-13 o 16:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1749 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Hej hej kochaniutkie, mi tez dzionek zleciał dzisiaj strasznie szybko, po pracy do taty do szpitala, z mamą na zakupy, potem oddałam samochód do warsztatu bo coś olej kapał i uszczelkę trza znów wymienić, odstawiłam samochód i przyjechał po mnie siostrzeniec i jak już wlazł na arbate to posiedział do 17tej, potem powtórka Brzyduli obowiązkowo
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pasja super, jak tylko będziesz miała jakieś foty pazurków to wklejaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za logikę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja muszę się zabrać za prezentację, mam 5 kartek które muszę umieć bo babka nie toleruje czytania ![]() ![]() W weekend szkoła ![]() ![]() I wiecie co jeszcze muszę zrobić?? umyć głowę ![]() Przeżywam jakiś horror jak mam to robić, jakieś straszne uprzedzenia mam do tej czynności ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1750 |
Wtajemniczenie
|
magolinka ale dlaczego tak nie lubisz myć głowy? przecież TY masz śliczne włoski
![]() TŻtowi zachciało się kociołka węgierskiego i poleciał do sklepu po wołowinkę, no i zamiast rosołu będzie zupa gulaszowa ![]() dziewczynki uczące się trzymam kciuki za Waszą wytrwałość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1751 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ehh pyszności dzisiaj u Was ![]() ![]() a tak w ogóle meetka jak się kochana czujesz oprócz tego że synuś daje Ci popalić?? ![]() silvyetta widzę że jesteś, pisz co u Ciebie?? ![]() Guska a co u Ciebie??? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1752 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1753 |
Konto usunięte
|
aaa pracuję ciężko i chora jestem ,zagladam ale nawet nie mam siły pisać....
dziękuję za pamięć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1754 |
Raczkowanie
|
hej Laseczki,pisze,bo magolinka
![]() ![]() nadrobilam wszystko miedzy myciem jedengo okna i drugiego,ale juz nie zdaze poodpisywac bo mam jeszcze kilka prac domowych do skonczenia,bo mam dzisiaj dzien wolny(w koncu)i staram sie ponadrabiac wszystko,zrobilam nawet sernik bez twarogu!bo tu niestety nie ma i musialam uzyc wloskiego serka ricotta,oczywiscie smak nie ten sam,ale chociaz przyblizony. Magolinka duzo zdrowka dla Twojego Taty Certi piekne fotki Acelinka nie przepracowuj sie i spij ile wlezie ![]() Metkaa 3mam kciuki ![]() Asiulek gratuluje przedluzonej umowy ![]() Moniczka,Guska,Martoolka, Sjoanna,bezaczek,gospella ,agawoo, dziewczyneczka,woda,ultra ,black buziaki dla wszystkich i jutro na pewno sie odezwe ![]() ![]() ![]()
#1755 |
Zakorzenienie
|
a ja miałam dziś umyć głowę, a już chyba nie umyję
![]() ja nawet lubię, nie lubię tylko za bardzo pod prysznicem, bo mi się kołtunią, bo jestem nauczona i przyzwyczajona do miski ![]() na jutro zostało mi 6 uchwytów. idę do łazienki. dobranocek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1756 | ||||
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() ![]() Miałam dzisiaj koszmarny dzień. Wrrrr.... I jestem wymęczona na maksa. Niedawno wypiłam kawę, to mi trochę lepiej, bo muszę się jeszcze spakować na jutrzejszy wyjazd. I jeszcze przed wyjazdem rano do lekarza ![]() Cytat:
A pani w banku powiedziała, że musiałaby mi zablokować tą kartę, żeby przysłali mi nową. Szalona chyba jest, ja tej karty ciągle potrzebuję, bo gotówki nie lubię nosić, nigdy nie wiem ile mi potrzeba. Wrrrrr.. musze się przejść do tego banku.... A w jakim banku masz konto? Cytat:
![]() Pokaż fotki nowego kolorku ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Dziewczynki, znikam na trzy dni, w sumie prawie cztery, bo zajrzę dopiero w poniedziałek wieczorem ![]() Nie piszcie za dużo, albo jedną ochotniczkę poproszę o streszczenie ![]() Trzymajcie się ciepło, buziaki ![]() Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-01-13 o 21:48 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1757 | |
Wtajemniczenie
|
Myslalam, ze was nadrobie, ale chyba nie dam rady gaduly
![]() ![]() Piekniusie ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1758 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() metko dzieci przy brzydkiej pogodzie są bardziej pobudzone, może mały też już to czuje? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja właśnie wcinam na śniadanko chlebek z twarożkiem i konfiturą ![]() Fajnie sie mówi z tym odpoczywaniem ... też bym chciałam poleniuchować, no ale tera zniestety nie dało rady. Mega mnie cieszy że jutro nie mam zajec tylko dzisiaj i w niedzielę to przynajmniej się wyśpie ![]() bezaczku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Spytaj jeszcze raz, albo po prostu zmień bank ![]() ![]() woda, ale Cię dawno nie było ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1759 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Jestem tak śpiąca, że jak sprawdzałam pocztę i miałam tam maila "mów płynnie po angielsku...", to przeczytałam "miś w płynie" ![]() ![]() Dziś mam wystawianie ocen. Będzie wesoło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1760 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny !
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() woda sodowa - witaj ![]() ![]() acelinko ![]() ![]() no a dzisiaj dla nas wazny dzien z TZ o 10.00 szczegoly zdradze dopiero o 12 zeby nie zapeszyc wiec prosze Was kochane o mocne trzymanie kciukow o 10 na pewno nam sie bardzo przydadza ![]() ![]()
![]() |
#1761 |
Zakorzenienie
|
martoolka
![]() no to będzie wesoło rzeczywiście ![]() ultra, dziękuję ![]() ![]() ![]() a ja miałam jeszcze spać ... ale musiałam tż'ta zawieśc do pracy bo musze ja autkiem jechac na uczelnie bo koleżanki akurat nie mają dostępu do aut dziś ... jak wróce to od razu pójde spać chyba, tylko gdzie tam wieczór ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1762 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej hej laseczki
![]() ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;24355543]aaa pracuję ciężko i chora jestem ,zagladam ale nawet nie mam siły pisać.... dziękuję za pamięć.[/QUOTE] Oj kochana no to nie dobrze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Trzymam mocno kciuki ![]() ![]() acelinko powodzenia na logice ![]() woda śliczny ten Twój synek ![]() bezaczku poszła wiadomość na nk ![]() Spadam dziewczyny bo dziś do szkoły i pół dnia tam spędzę ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1763 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.Niestety zdradzalam was z watkami modowymi i urodowymi, ale juz powracam jak corka marnotrawna ![]() 3.Zaczynam trzymac kciuki ![]() Nie moglam sie zdecydowac, ktore zdjecie wybrac. Na tym wyglada jak smierdziel (akurat bylismy na Minorce, bylo strasznie goraco i musialam mu taki luzny podkoszulek kupic, bo reszta mu sie do ciala po prostu lepila), ale uznalam, ze jest to najszczerszy usmiech mojego malenstwa (swoja droga ten usmiech jest identyczny jak TZa ![]() Mam tu cos dla was http://www.youtube.com/watch?v=I198LyvBfyE http://www.youtube.com/watch?v=EemIzj2x2b8&NR=1 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1764 |
Zakorzenienie
|
woda, swietne filmiki
![]() ![]() ![]() a ja zmykam do przedszkola a potem tylko zajrzę do domku no i na uczelnie ... ultra! kciuki trzymam! trzymam mocoooocno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1765 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
synio świetny ![]() a jaki ma sliczny szlaforczek ![]()
![]() |
#1766 |
Zakorzenienie
|
poszłam do przedszkola a tam inwazja babć i dziadków
![]() ![]() ![]() to nic poucze się jeszcze logiki ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1767 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Dobrze, ze mi przypomnialas o dniu babci i dziadka, bo we wtorek jedziemy do moich rodzicow i wypadaloby, zeby wnusio cos przywiozl. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1768 | |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() miałam się wcześniej odezwać ale padły mi akumulatorki w myszce i musiałam trochę podładować, a w między czasie posprzątałam cały dom, poprałam, poprasowałam, poskładałam pranie, czyli zrobiłam wszystko co mogłam, żeby się nie zacząć uczyć ![]() ![]() ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;24355543]aaa pracuję ciężko i chora jestem ,zagladam ale nawet nie mam siły pisać.... dziękuję za pamięć.[/QUOTE] Gusia dobrze, że się odzywasz ![]() ![]() Cytat:
![]() woda sodowa witamy po dlugiej nieobecnosci. Kurcze znowu klawiatura mi sie psuje i nie mam polskich znakow ![]() edit: no już działa ![]() ultra nie miałam okazji trzymać kciuków, ale mam nadzieję, że wszystko się udało ![]() co do włosów, to ja do obecnego koloru włosów dochodziłam bardzo długo, zaczęłam malować włosy już w liceum na początku i zawsze pomimo tego, że kupowałam jasne farby to zazwyczaj wychodziły mi włosy bardzo ciemne, czarne też miałam jakiś czas, no i fryzjerka powiedziała, że nie da się tak po prostu zdjąć koloru, że trzeba robić pasemka i tak się zaczeło ![]() ![]() ![]() Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2011-01-14 o 13:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1769 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
![]() no to zadzwoń do tej pani, im prędzej, tym lepiej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1770 |
Zakorzenienie
|
Woda - swietny twoj synus - ale zabawek duzo dostal - az sie nie wiedzial czym zajac no oczywiscie oprocz ukochanej maskotki.
![]() A co ciekawego na watkach modowo -urodowych. Moze jakies fajne linki podeslesz? ![]() Certina - nie martw sie jak mnie rozumiecie a pisze bez polskich znakow to i ciebie tez ![]() Zmienilam awatarka bo sie przeciez juz swieta skonczyly. Nie wiem czy znacie to Ruby Gloom - lubie ta kreskowke - takie ma 'mroczne' klimaty a w rzeczywistosci jest fajna. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.