Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-13, 14:39   #1741
bezaczek7
Zakorzenienie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
a co do nowej pasji to owszem owszem to pazurki wiesz szczerze ci powiem ze nie wpadlam na to zeby upamietniac swoje fantazje oczywiscie pazurkowe ale od najblizszej okazji bede to robic i sie chwalic

oki pakuje swoje manatki i fruuu na pociag wczoraj sie dowiedzialam ze zwiekszyli ulgi studenckie i teraz jest 51% zaoszczedzilam na bilecie tygodniowym prawie 2 zl no ale zawsze cos na caly miesiac to juz 8-10 zl
no pewnie, że się chwal! jesteś po szkole, kursie, czy samozwaniec?
ja to miałam raczej tylko problemy z tipsami, bo strasznie szybko mi powietrzem podchodziły i mi odpadło po tygodniu kilka
ale znalazłam panią, która mi na szybko robiła przed ślubem, w sumie chciałam tylko manicure, z ogłoszenia na osiedlu ją znalazłam i stanęło ostatecznie na żelowych, się mi pięknie trzymały z małą poprawką przed podróżą poślubną, normalnie prawie miesiąc chyba
także jakby co, to wiem, że tylko do niej

no to dobrze, że ulga większa. ja wiem tylko tyle, że podatek podnieśli od nowego roku. nic więcej nie wiem i chyba nie chcę wiedzieć
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 15:09   #1742
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
ale mi dzien dzisiaj smignal aaaaaa fajnie

certina nie jesteś wścibska a w sobotę idę farbować sobie włoski bo juz od jakiegoś czasu staram się zejsc z tych moich czarnych chce teraz cos jasnego ale to nie takie latwe jakby sie wydawalo

a co do nowej pasji to owszem owszem to pazurki wiesz szczerze ci powiem ze nie wpadlam na to zeby upamietniac swoje fantazje oczywiscie pazurkowe ale od najblizszej okazji bede to robic i sie chwalic

a jesli chodzi jeszcze o karte do bankomatu to ja bylam zglosic ze chce z nowym nazwiskiem i po tygodniu mi przyslali do domku

Martoolka87 ale wyrobienie karty bankomatowej masz zupelnie za darmo no chyba ze w Twoim banku tak nie jest

oki pakuje swoje manatki i fruuu na pociag wczoraj sie dowiedzialam ze zwiekszyli ulgi studenckie i teraz jest 51% zaoszczedzilam na bilecie tygodniowym prawie 2 zl no ale zawsze cos na caly miesiac to juz 8-10 zl
o fajna zmiana z tym kolorkiem, ale zupełnie jasnego coś chcesz? ze zdjęć ślubnych pamiętam Cię z bardzo ciemnymi włoskami, czy chcesz rozjaśnić na brąz?

Koniecznie rób zdjęcia, wiem, że na wizazu dziewczyny chwalą się swoimi pomysłami i inne je komentują, doradzają itp. Fajne hobby

no właśnie jeśli chodzi o tą kartę to ja tak myślałam, że mi ją zaraz przyślą i nie muszę za to płacić. Ja bardzo często używam karty, praktycznie nie noszę gotówki, a czasami jak robię zakupy i mam po prostu za mało pieniążków to przeciągam plastikiem, swoją drogą nie wyobrażam sobie życia bez karty płatniczej

kupiłam mięsko chyba na tydzień i już ładnie je pokroiłam i podzieliłam, a teraz gotuję rosołek i obiad. Nawet nie wiem kiedy mi ten dzień zleciał No i oczywiście nic się nie nauczyłam dzisiaj

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 15:18   #1743
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie z innej beczki, czy w związku z tym, że macie inne nazwisko to dostałyście z banku kartę na to nowe nazwisko? Mi jakoś niedługo po zgłoszeniu faktu zawarcia małżeństwa przysłali nową kartę na stare nazwisko, poszłam do nich i Pani zamówiła mi kartę nową i to było już bardzo dawno temu, bo jakoś we wrześniu chyba i się zastanawiam czy mam do nich iść czy nic
ja jak byłam zgłosić w banku nowe nazwisko to pani wypisała wniosek o nową karte i po tygodniu dostałam nową karte z nowym nazwiskiem karta powinna przyjśc dawno pocztą, więc lepiej wybierz się do banku

u Ciebie śnieg? a u mnie deszcz od rana

ultra, ja też kiedyś próbowałam z pazurkami, ale potem z braku czasu zrezygnowałam i tez troszke mi sie nie chciało.

Dziewczyny ogólnie to dzisiaj umieram, dzieciaki w przedszkolu były prze prze prze straszne (miałam dziś to najgorsze przedszkole ... ) więcej tam nie pójdę! Choćby nie wiem co. Jak cudownie ze sa ferie juz u mnie od poniedziałku ...

Za to strasznie się cieszę że pojechałam na te zajęcia do podstawówki dzieciaki były przecudowne, nauczycielki miłe, dziewczyny z którymi to robiłam tez super(bo ich nie znałam bo są w innych grupach na studiach), a pani doktor która to organizowała co przerwe pytała jak sie czuję i czy mam kanapki bo musze regularnie jeść i dbać o siebie

teraz nie zostaje mi nic tylko wziąć się za naukę logiki ...
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 15:38   #1744
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość

mnie wczoraj rozłożyło, ale nie dałam się. witamina i dalej działać. znaczy dalej siedzieć na wizażu
dziękuję
Dobrze że od razu zareagowałaś
Mi też dzisiaj dzień szybko minął, choć bardzo mi się nie chciało wstawać rano do pracy po zwolnieniu. Ale fajnie, bo mi umowę przedłużą
Stary 2011-01-13, 15:40   #1745
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:

certina nie jesteś wścibska a w sobotę idę farbować sobie włoski bo juz od jakiegoś czasu staram się zejsc z tych moich czarnych chce teraz cos jasnego ale to nie takie latwe jakby sie wydawalo

a jesli chodzi jeszcze o karte do bankomatu to ja bylam zglosic ze chce z nowym nazwiskiem i po tygodniu mi przyslali do domku

Martoolka87 ale wyrobienie karty bankomatowej masz zupelnie za darmo no chyba ze w Twoim banku tak nie jest

wlasnie zmienili te ulgi dla studentow, ale jak kupowalam bilet miesieczny to mi tylko 1zl taniej wyszlo niz poprzednio wiec nie wiem co to za ulga;/
Stary 2011-01-13, 15:49   #1746
acelinka
Zakorzenienie

asiulku, to super że umowa będzie przedłużona

ja sie zastanawiam czy jak się położe na pół godzinki to potem będe się w stanie uczyć czy jeszcze bardziej nie bedzie mi sie chciało niż teraz
Stary 2011-01-13, 15:53   #1747
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
asiulku, to super że umowa będzie przedłużona

ja sie zastanawiam czy jak się położe na pół godzinki to potem będe się w stanie uczyć czy jeszcze bardziej nie bedzie mi sie chciało niż teraz
Dzięki Nie wiem tylko na ile dostanę tę umowę, ale pewnie znowu na jakiś czas określony.
Ja zawsze po takiej drzemce budzę się zła

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-13, 16:08   #1748
bezaczek7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Mi też dzisiaj dzień szybko minął, choć bardzo mi się nie chciało wstawać rano do pracy po zwolnieniu. Ale fajnie, bo mi umowę przedłużą
no to się bardzo cieszę z przedłużenia
może i zareagowałam, ale niewystarczająco, na noc sobie zafunduję theraflu, bo to już coś poważniejszego, jeśli boli cały czas, a nie tylko po obudzeniu.

acelinka trzymam kciuki za naukę i egzamin. koleżanki z mojej starej grupy chyba już miały, też coś wspominały, że masakra.

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:

proponuję działać, póki dasz radę. jak cie naprawdę zmoże, to się połóż. zrobisz ile dasz radę, w razie gdyby ci się potem już w ogóle nie chciało

ech i przegapiłam moją trzysetkę
idę sprzątać w kuchni.
wishlista
18WRZESIEŃ2010

Edytowane przez bezaczek7
Czas edycji: 2011-01-13 o 16:27
Stary 2011-01-13, 17:29   #1749
magolina
Wtajemniczenie

Hej hej kochaniutkie, mi tez dzionek zleciał dzisiaj strasznie szybko, po pracy do taty do szpitala, z mamą na zakupy, potem oddałam samochód do warsztatu bo coś olej kapał i uszczelkę trza znów wymienić, odstawiłam samochód i przyjechał po mnie siostrzeniec i jak już wlazł na arbate to posiedział do 17tej, potem powtórka Brzyduli obowiązkowo, teraz wizaż no a nauka kiedy??

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
W Kielcach - pewnie ten profesor wszystkie kierunki starej WSP obslugiwal

Choc nazwiska nie moge sobie przypomniec. Bo wielu moze miec takie sklonnosci
Przypomniała sobie sjoanno że ja to miała z doktorem chyba także to chyba nie ten sam człowiek

Cytat:
a ja jestem z siebie dumna. kto inny będzie ze mnie, jak nie ja sama
TŻ trochę przygasił w piecu jak wychodził do pracy, a ja uratowałam sytuację
aczkolwiek na sam koniec za długo nie schodziłam i się za dużo wypaliło

ale chociaż okap umyłam w końcu i się wzięłam za szuflady i szafki. wiecie, że czarne uchwyty były kiedyś miedziane? ale szorowanko proszkiem przez 5 minut i nawet się udało zobaczyć kolor

dobranocek
bezaczku jakaś Ty pracowita nie to co ja

Cytat:
dzień dobry,
Dziewczyny mam pytanie z innej beczki, czy w związku z tym, że macie inne nazwisko to dostałyście z banku kartę na to nowe nazwisko? Mi jakoś niedługo po zgłoszeniu faktu zawarcia małżeństwa przysłali nową kartę na stare nazwisko, poszłam do nich i Pani zamówiła mi kartę nową i to było już bardzo dawno temu, bo jakoś we wrześniu chyba i się zastanawiam czy mam do nich iść czy nic
Ja nie zmieniam karty bo wybieramy się z tż żeby założyć wspólne konto bo już dobija nas to przelewanie kasy z jednego konta na drugie

Cytat:

ultra no to radykalną zmianę widzę szykujesz z włosami i jako przyjaciółka fryzjerki powiem Ci że z prawie czarnych na jasne to trochę czasu Ci zejdzie żeby przejść i nie zniszczyć włosów
Pasja super, jak tylko będziesz miała jakieś foty pazurków to wklejaj

Cytat:
kupiłam mięsko chyba na tydzień i już ładnie je pokroiłam i podzieliłam, a teraz gotuję rosołek i obiad. Nawet nie wiem kiedy mi ten dzień zleciałNo i oczywiście nic się nie nauczyłam dzisiaj
Ja też nie

Cytat:
Dziewczyny ogólnie to dzisiaj umieram, dzieciaki w przedszkolu były prze prze prze straszne (miałam dziś to najgorsze przedszkole ... ) więcej tam nie pójdę! Choćby nie wiem co. Jak cudownie ze sa ferie juz u mnie od poniedziałku ...

Za to strasznie się cieszę że pojechałam na te zajęcia do podstawówki dzieciaki były przecudowne, nauczycielki miłe, dziewczyny z którymi to robiłam tez super(bo ich nie znałam bo są w innych grupach na studiach), a pani doktor która to organizowała co przerwe pytała jak sie czuję i czy mam kanapki bo musze regularnie jeść i dbać o siebie

teraz nie zostaje mi nic tylko wziąć się za naukę logiki ...
acelinko a rozmawiałaś już z dyrektorką czy coś przeoczyłam?? cieszę się że jesteś zadowolona z tych zajęć, a co do pani doktor to miło z jej strony że tak się o Ciebie troszczyła
Trzymam kciuki za logikę

Cytat:
asiulku gratuluję ważne że w ogóle przedłużą, nawet jak jeszcze na czas określony

Cytat:
może i zareagowałam, ale niewystarczająco, na noc sobie zafunduję theraflu, bo to już coś poważniejszego, jeśli boli cały czas, a nie tylko po obudzeniu.
bezaczku zdrówka życzę, zaraz postaram się napisać Ci na nk o co mi chodzi

A ja muszę się zabrać za prezentację, mam 5 kartek które muszę umieć bo babka nie toleruje czytania jak na razie to je chociaż wydrukowałam
W weekend szkoła nie chce mi się jak diabli, na seminarium znów nie idę bo nic nie mam , normalnie ktoś powinien mi tyłek sprać
I wiecie co jeszcze muszę zrobić?? umyć głowę
Przeżywam jakiś horror jak mam to robić, jakieś straszne uprzedzenia mam do tej czynności
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 17:43   #1750
certina4
Wtajemniczenie

magolinka ale dlaczego tak nie lubisz myć głowy? przecież TY masz śliczne włoski

TŻtowi zachciało się kociołka węgierskiego i poleciał do sklepu po wołowinkę, no i zamiast rosołu będzie zupa gulaszowa

dziewczynki uczące się trzymam kciuki za Waszą wytrwałość

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-01-13, 18:09   #1751
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
magolinka ale dlaczego tak nie lubisz myć głowy? przecież TY masz śliczne włoski

TŻtowi zachciało się kociołka węgierskiego i poleciał do sklepu po wołowinkę, no i zamiast rosołu będzie zupa gulaszowa

dziewczynki uczące się trzymam kciuki za Waszą wytrwałość
certi dziękuje nie wiem kochana dlaczego nie lubię wkurza mnie to mycie, potem suszenie i prostowanie - godzina schodzi jak nic.
Ehh pyszności dzisiaj u Was życzę smacznego

a tak w ogóle meetka jak się kochana czujesz oprócz tego że synuś daje Ci popalić??

silvyetta widzę że jesteś, pisz co u Ciebie??
Guska a co u Ciebie???
Stary 2011-01-13, 18:41   #1752
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
certi dziękuje nie wiem kochana dlaczego nie lubię wkurza mnie to mycie, potem suszenie i prostowanie - godzina schodzi jak nic.
Ehh pyszności dzisiaj u Was życzę smacznego

a tak w ogóle meetka jak się kochana czujesz oprócz tego że synuś daje Ci popalić??

silvyetta widzę że jesteś, pisz co u Ciebie??
Guska a co u Ciebie???
ja tez nie lubie myc glowy , najbardziej mnie rozczesywanie wkurza ale juz sie nie moge doczekac kiedy mi wlosy odrosna takie jak na slub mialam juz tesknie za nimi
Stary 2011-01-13, 18:45   #1753
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

aaa pracuję ciężko i chora jestem ,zagladam ale nawet nie mam siły pisać....
dziękuję za pamięć.
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 19:27   #1754
silvyetta
Raczkowanie

hej Laseczki,pisze,bo magolinka mnie zauwazylahehe zartuje
nadrobilam wszystko miedzy myciem jedengo okna i drugiego,ale juz nie zdaze poodpisywac bo mam jeszcze kilka prac domowych do skonczenia,bo mam dzisiaj dzien wolny(w koncu)i staram sie ponadrabiac wszystko,zrobilam nawet sernik bez twarogu!bo tu niestety nie ma i musialam uzyc wloskiego serka ricotta,oczywiscie smak nie ten sam,ale chociaz przyblizony.
Magolinka duzo zdrowka dla Twojego Taty
Certi piekne fotki
Acelinka nie przepracowuj sie i spij ile wlezie
Metkaa 3mam kciuki
Asiulek gratuluje przedluzonej umowy
Moniczka,Guska,Martoolka, Sjoanna,bezaczek,gospella ,agawoo, dziewczyneczka,woda,ultra ,black buziaki dla wszystkich i jutro na pewno sie odezwe
silvyetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 20:27   #1755
bezaczek7
Zakorzenienie

a ja miałam dziś umyć głowę, a już chyba nie umyję
ja nawet lubię, nie lubię tylko za bardzo pod prysznicem, bo mi się kołtunią, bo jestem nauczona i przyzwyczajona do miski

na jutro zostało mi 6 uchwytów.

idę do łazienki.
dobranocek
wishlista
18WRZESIEŃ2010
Stary 2011-01-13, 21:50   #1756
agawoo
Zakorzenienie

Hejka Ale produkujecie
Miałam dzisiaj koszmarny dzień. Wrrrr.... I jestem wymęczona na maksa. Niedawno wypiłam kawę, to mi trochę lepiej, bo muszę się jeszcze spakować na jutrzejszy wyjazd. I jeszcze przed wyjazdem rano do lekarza

Cytat:

Certina, ja się właśnie dziwiłam bo nic nie dostałam. Mam dalej kartę ze starym nazwiskiem a dowód z nowym, i nowym powinnam się podpisywać. Dobrze, że karta jest na PIN, a nie na podpis bo mogłabym mieć problemy.
A pani w banku powiedziała, że musiałaby mi zablokować tą kartę, żeby przysłali mi nową. Szalona chyba jest, ja tej karty ciągle potrzebuję, bo gotówki nie lubię nosić, nigdy nie wiem ile mi potrzeba.

Wrrrrr.. musze się przejść do tego banku.... A w jakim banku masz konto?

Cytat:
dzień dobry

ale dzisiaj fatalna pogoda deszcz ze śniegiem pada i jest tak mokro zimno i nie przyjemnie aż się nie chciało z domu wychodzić

a mnie mój TZ jutro zostawia na 3 dni ciekawe co ja będę sama w domku robiła jedzie z teściami na działkę zainstalować im internet bo oni nie wiedza jak a ze ja się juz umówiłam na sobotę do fryzjera to wyjazd sobie z nimi odpuściłam a może sobie zorganizuje jakieś domowe spa
Ultra, to relaksujący weekend Ci się zapowiada Mój niestety na odwrót, bo jadę do szkoły na 3 dni ...
Pokaż fotki nowego kolorku

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
ja tez nie lubie myc glowy , najbardziej mnie rozczesywanie wkurza ale juz sie nie moge doczekac kiedy mi wlosy odrosna takie jak na slub mialam juz tesknie za nimi
Dziewczyneczka, ja też nienawidzę rozczesywać włosów. Dlatego niedawno ścięłam na krótsze, bo chyba bym łysa została ...

Cytat:
Suuper siostro Gratulacje

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Dziewczynki, znikam na trzy dni, w sumie prawie cztery, bo zajrzę dopiero w poniedziałek wieczorem
Nie piszcie za dużo, albo jedną ochotniczkę poproszę o streszczenie
Trzymajcie się ciepło, buziaki

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2011-01-13 o 21:48
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 22:05   #1757
woda sodowa
Wtajemniczenie

Myslalam, ze was nadrobie, ale chyba nie dam rady gadulyZrobilo sie tutaj jak za starych, dobrych czasow- jak codziennie nie zagladasz, to nie ma szansy zeby wszystko przeczytacTak tylko po lebkach przelecialam i...
Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Chcieliśmy sie pokazać cioteczkom
Piekniusie

Cytat:
Cześć!!! W końcu znalazłam chwilę żeby do Was wpaść Co słychać? Przydałoby mi się jakieś streszczenie
Mi tez
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 05:35   #1758
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
H
acelinko a rozmawiałaś już z dyrektorką czy coś przeoczyłam?? cieszę się że jesteś zadowolona z tych zajęć, a co do pani doktor to miło z jej strony że tak się o Ciebie troszczyła
Trzymam kciuki za logikę
jeszcze nie rozmawiałam. Chociaż nie wiem czy do niej dzwonić, czy maila wysłać ... bo my się nie widujemy, tzn. widujemy się ale mało kiedy

metko dzieci przy brzydkiej pogodzie są bardziej pobudzone, może mały też już to czuje? a jak się czujesz kochana?

Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość
nadrobilam wszystko miedzy myciem jedengo okna i drugiego,ale juz nie zdaze poodpisywac bo mam jeszcze kilka prac domowych do skonczenia,bo mam dzisiaj dzien wolny(w koncu)i staram sie ponadrabiac wszystko,zrobilam nawet sernik bez twarogu!bo tu niestety nie ma i musialam uzyc wloskiego serka ricotta,oczywiscie smak nie ten sam,ale chociaz przyblizony.

ze też Ci się chce w wolny dzień tak sprżatać
a ja właśnie wcinam na śniadanko chlebek z twarożkiem i konfiturą
Fajnie sie mówi z tym odpoczywaniem ... też bym chciałam poleniuchować, no ale tera zniestety nie dało rady. Mega mnie cieszy że jutro nie mam zajec tylko dzisiaj i w niedzielę to przynajmniej się wyśpie

bezaczku za prace domowe co do logiki to rzeczywiście ped. opiekuńcza ma z tym kolesiem co my bo jesteśmy w sumie jednym rokiem tylko inne grupy zobaczymy co to będzie a tak na marginesie to szkoda ze teraz nie studiujesz bo byśmy się widywały czasami

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość

Certina, ja się właśnie dziwiłam bo nic nie dostałam. Mam dalej kartę ze starym nazwiskiem a dowód z nowym, i nowym powinnam się podpisywać. Dobrze, że karta jest na PIN, a nie na podpis bo mogłabym mieć problemy.
A pani w banku powiedziała, że musiałaby mi zablokować tą kartę, żeby przysłali mi nową. Szalona chyba jest, ja tej karty ciągle potrzebuję, bo gotówki nie lubię nosić, nigdy nie wiem ile mi potrzeba.

albo pani w banku jest jakaś niedoedukowana, albo bank dziwny moją starą karte zablokowali jak przyszła mi nowa i ją aktywowałam tp automatycznie stara była nieważna ...
Spytaj jeszcze raz, albo po prostu zmień bank ja ma w ing śląskim, tż też i jesteśmy zadowoleni

woda, ale Cię dawno nie było oddałam głosik na Twojego słodziaka!
Stary 2011-01-14, 06:14   #1759
Martoolka87
Zakorzenienie

Dzień dobry

Jestem tak śpiąca, że jak sprawdzałam pocztę i miałam tam maila "mów płynnie po angielsku...", to przeczytałam "miś w płynie" Po chwili zaczęłam się śmiać sama z siebie
Dziś mam wystawianie ocen. Będzie wesoło
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 06:18   #1760
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny !

Cytat:
no pewnie, że się chwal! jesteś po szkole, kursie, czy samozwaniec?
ja to miałam raczej tylko problemy z tipsami, bo strasznie szybko mi powietrzem podchodziły i mi odpadło po tygodniu kilka
ale znalazłam panią, która mi na szybko robiła przed ślubem, w sumie chciałam tylko manicure, z ogłoszenia na osiedlu ją znalazłam i stanęło ostatecznie na żelowych, się mi pięknie trzymały z małą poprawką przed podróżą poślubną, normalnie prawie miesiąc chyba
także jakby co, to wiem, że tylko do niej
ja chodziłam przez okres 1,5 roku do koleżanki na tipsy i tak podpatrywałam sobie jak ona robi no i zaczęłam na razie robić sobie i na siostrze ćwiczyć jej się trzymają juz 3 tygodnie i nie zapowietrzają się wiec chyba nie ma ze mną tak źle ale na kurs tez się wybieram juz odkładam pieniążki bo suma nie jest mała a chce być dokształcona perfekcyjnie

Cytat:
o fajna zmiana z tym kolorkiem, ale zupełnie jasnego coś chcesz? ze zdjęć ślubnych pamiętam Cię z bardzo ciemnymi włoskami, czy chcesz rozjaśnić na brąz?

Koniecznie rób zdjęcia, wiem, że na wizazu dziewczyny chwalą się swoimi pomysłami i inne je komentują, doradzają itp. Fajne hobby
nooo na poczatek chce sie pozbyc tego czarnego koloru juz ide na druga wizyte do fryzjera i mi babka farbuje na czekolade jasniejsze niz czarne ale to dlugo trwa zanim bede miala cos jasniejszego na glowie, na poczatek chcialabym jasne pasemka

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
wlasnie zmienili te ulgi dla studentow, ale jak kupowalam bilet miesieczny to mi tylko 1zl taniej wyszlo niz poprzednio wiec nie wiem co to za ulga;/
mi na biletach tygodniowych widac roznice 10 zl na caly miesiac tez droga nie chodzi

Cytat:
Ja nie zmieniam karty bo wybieramy się z tż żeby założyć wspólne konto bo już dobija nas to przelewanie kasy z jednego konta na drugie
my robimy z TZ dokladnie to samo mamy wspolne konto ale jeszcze jego dochody przychodza na konto stare musze w koncu pogonic mojego TZ zeby to zmienil bo tez juz mnie drazni takie przelewanie z jednego na drugie konto

Cytat:
ultra no to radykalną zmianę widzę szykujesz z włosami i jako przyjaciółka fryzjerki powiem Ci że z prawie czarnych na jasne to trochę czasu Ci zejdzie żeby przejść i nie zniszczyć włosów
Pasja super, jak tylko będziesz miała jakieś foty pazurków to wklejaj
wiem wiem ze to trzeba duzo czasu ale mam nadzieje ze wkoncu osiagne swoj cel i sie nie poddam swojego czasu kiedy bylam bardzo dlugi okres czasu blondi i sama nie wiem czemu mi do glowy szczelil ciemny kolor ... zreszta ja na moich wlosach mialam juz chyba wszystko od koloru bialego po czarny

woda sodowa - witaj gdzie sie podziewasz ze tyle czasu Cie nie ma

acelinko trzymam kciuki za nauke i egzamin

no a dzisiaj dla nas wazny dzien z TZ o 10.00 szczegoly zdradze dopiero o 12 zeby nie zapeszyc wiec prosze Was kochane o mocne trzymanie kciukow o 10 na pewno nam sie bardzo przydadza

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 06:31   #1761
acelinka
Zakorzenienie

martoolka
no to będzie wesoło rzeczywiście

ultra, dziękuję
trzymam za godz. 10

a ja miałam jeszcze spać ... ale musiałam tż'ta zawieśc do pracy bo musze ja autkiem jechac na uczelnie bo koleżanki akurat nie mają dostępu do aut dziś ... jak wróce to od razu pójde spać chyba, tylko gdzie tam wieczór
Stary 2011-01-14, 08:08   #1762
magolina
Wtajemniczenie

Hej hej laseczki wiecie co?? jestem uzależniona od wizażu

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;24355543]aaa pracuję ciężko i chora jestem ,zagladam ale nawet nie mam siły pisać....
dziękuję za pamięć.[/QUOTE]

Oj kochana no to nie dobrze kuruj się zatem i dużo zdrówka życzę

Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość
Magolinka duzo zdrowka dla Twojego Taty
Certi piekne fotki
Metkaa 3mam kciuki
Asiulek gratuluje przedluzonej umowy
Moniczka,Guska,Martoolka, Sjoanna,bezaczek,gospella ,agawoo, dziewczyneczka,woda,ultra ,black buziaki dla wszystkich i jutro na pewno sie odezwe
No to dobrze że Cię zauważyłam faktycznie zamiast odpoczywać w wolne, szczególnie że tak rzadko dostajesz to Ty w domku pracujesz

Cytat:

Dziewczynki, znikam na trzy dni, w sumie prawie cztery, bo zajrzę dopiero w poniedziałek wieczorem
do zobaczenia

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Jestem tak śpiąca, że jak sprawdzałam pocztę i miałam tam maila "mów płynnie po angielsku...", to przeczytałam "miś w płynie" Po chwili zaczęłam się śmiać sama z siebie

Cytat:
wiem wiem ze to trzeba duzo czasu ale mam nadzieje ze wkoncu osiagne swoj cel i sie nie poddam swojego czasu kiedy bylam bardzo dlugi okres czasu blondi i sama nie wiem czemu mi do glowy szczelil ciemny kolor ... zreszta ja na moich wlosach mialam juz chyba wszystko od koloru bialego po czarny

no a dzisiaj dla nas wazny dzien z TZ o 10.00 szczegoly zdradze dopiero o 12 zeby nie zapeszyc wiec prosze Was kochane o mocne trzymanie kciukow o 10 na pewno nam sie bardzo przydadza
ultra to tak ja ja ja też miałam wszystkie kolory oprócz jasnego blondu, bo z nautry jestem ciemną blondynką.Raz miałam włosy bardzo krótkie i czerwone i nie mogłam w ogóle pozbyć się tego koloru jak farbowałam na inny to czerwony mi prześwitywał a teraz od paru ładnych lat jestem czarniutka i chyba już tak zostanie

Trzymam mocno kciuki i życzę powodzenia

acelinko powodzenia na logice

woda śliczny ten Twój synek

bezaczku poszła wiadomość na nk

Spadam dziewczyny bo dziś do szkoły i pół dnia tam spędzę jutro cały i w niedzielę też pół, nie wiem kiedy się odezwę ale już teraz miłego weekendu Wam życzę kobietki
Stary 2011-01-14, 09:01   #1763
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
woda, ale Cię dawno nie było oddałam głosik na Twojego słodziaka!
Dzieki kochana

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Cytat:
1.ja chodziłam przez okres 1,5 roku do koleżanki na tipsy i tak podpatrywałam sobie jak ona robi no i zaczęłam na razie robić sobie i na siostrze ćwiczyć jej się trzymają juz 3 tygodnie i nie zapowietrzają się wiec chyba nie ma ze mną tak źle ale na kurs tez się wybieram juz odkładam pieniążki bo suma nie jest mała a chce być dokształcona perfekcyjnie
2.woda sodowa - witaj gdzie sie podziewasz ze tyle czasu Cie nie ma

3.no a dzisiaj dla nas wazny dzien z TZ o 10.00 szczegoly zdradze dopiero o 12 zeby nie zapeszyc wiec prosze Was kochane o mocne trzymanie kciukow o 10 na pewno nam sie bardzo przydadza
1. ja tez ide na kurs paznokietkowy, bo mam postanowienie noworoczne, ze sie naucze robic rzeczy, ktore zawsze chcialam wiedziec jak sie robi (te paznokcie i....uwaga.....naucze sie tez zonglowac)

2.Niestety zdradzalam was z watkami modowymi i urodowymi, ale juz powracam jak corka marnotrawna

3.Zaczynam trzymac kciuki

Cytat:
woda śliczny ten Twój synek
Nie moglam sie zdecydowac, ktore zdjecie wybrac. Na tym wyglada jak smierdziel (akurat bylismy na Minorce, bylo strasznie goraco i musialam mu taki luzny podkoszulek kupic, bo reszta mu sie do ciala po prostu lepila), ale uznalam, ze jest to najszczerszy usmiech mojego malenstwa (swoja droga ten usmiech jest identyczny jak TZa).

Mam tu cos dla was http://www.youtube.com/watch?v=I198LyvBfyE
http://www.youtube.com/watch?v=EemIzj2x2b8&NR=1

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 09:16   #1764
acelinka
Zakorzenienie

woda, swietne filmiki a jak ślizgawke przetestował, najpierw misio on jest przecudowny

a ja zmykam do przedszkola a potem tylko zajrzę do domku no i na uczelnie ...

ultra! kciuki trzymam! trzymam mocoooocno
Stary 2011-01-14, 09:24   #1765
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Dzieki kochana

1. ja tez ide na kurs paznokietkowy, bo mam postanowienie noworoczne, ze sie naucze robic rzeczy, ktore zawsze chcialam wiedziec jak sie robi (te paznokcie i....uwaga.....naucze sie tez zonglowac)

2.Niestety zdradzalam was z watkami modowymi i urodowymi, ale juz powracam jak corka marnotrawna

3.Zaczynam trzymac kciuki

Nie moglam sie zdecydowac, ktore zdjecie wybrac. Na tym wyglada jak smierdziel (akurat bylismy na Minorce, bylo strasznie goraco i musialam mu taki luzny podkoszulek kupic, bo reszta mu sie do ciala po prostu lepila), ale uznalam, ze jest to najszczerszy usmiech mojego malenstwa (swoja droga ten usmiech jest identyczny jak TZa).

Mam tu cos dla was http://www.youtube.com/watch?v=I198LyvBfyE
http://www.youtube.com/watch?v=EemIzj2x2b8&NR=1
hej woda kope lat
synio świetny
a jaki ma sliczny szlaforczek
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 09:48   #1766
acelinka
Zakorzenienie

poszłam do przedszkola a tam inwazja babć i dziadków i oddelegowano mnie do domu robią tydzień wcześniej te imprezki bo u nas za tydzień już ferie są

to nic poucze się jeszcze logiki ...
Stary 2011-01-14, 10:03   #1767
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
hej woda kope lat
synio świetny
a jaki ma sliczny szlaforczek
Ten szlafrok jest bardzo cieply i akurat zdaje egzamin, bo cos nam sie z bojlerem stalo i dopiero dzis , albo jutro facet przyjdzie naprawic

Cytat:
woda, swietne filmiki a jak ślizgawke przetestował, najpierw misio on jest przecudowny
Ten mis sie nazywa Yojojo z bajki Waybuloo (maly ma obsesje na jej punkcie), obejrzy sobie ten filmik jeszcze raz i posluchaj jak maly zaczal mowic Yojojo jak tylko go zobaczyl, bezcenne

Dobrze, ze mi przypomnialas o dniu babci i dziadka, bo we wtorek jedziemy do moich rodzicow i wypadaloby, zeby wnusio cos przywiozl.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 13:31   #1768
certina4
Wtajemniczenie

cześć

miałam się wcześniej odezwać ale padły mi akumulatorki w myszce i musiałam trochę podładować, a w między czasie posprzątałam cały dom, poprałam, poprasowałam, poskładałam pranie, czyli zrobiłam wszystko co mogłam, żeby się nie zacząć uczyćmasakra jakaś z tą moją chęcią do nauki. A jeszcze na dodatek jest kolejny przybijający dzień jeśli chodzi o pogodę no i wstałam o 10

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;24355543]aaa pracuję ciężko i chora jestem ,zagladam ale nawet nie mam siły pisać....
dziękuję za pamięć.[/QUOTE]

Gusia dobrze, że się odzywasz kuruj się

Cytat:

ja mam konto w kredyt banku, ale w ogóle pani która przyjmowała dyspozycję na moją nowę kartę była jakś nie kumata, byłam tam 30 min i okazuje się że nic nie załatwiłam? Muszę się do nich wybrać, ale dzisiaj tak bardzo nie chce mi się z domu wychodzić... no i od 16 mają chodzić odczytywać kaloryfery więc zanim bym się wygramoliła...

woda sodowa witamy po dlugiej nieobecnosci. Kurcze znowu klawiatura mi sie psuje i nie mam polskich znakow

edit: no już działa

ultra nie miałam okazji trzymać kciuków, ale mam nadzieję, że wszystko się udało

co do włosów, to ja do obecnego koloru włosów dochodziłam bardzo długo, zaczęłam malować włosy już w liceum na początku i zawsze pomimo tego, że kupowałam jasne farby to zazwyczaj wychodziły mi włosy bardzo ciemne, czarne też miałam jakiś czas, no i fryzjerka powiedziała, że nie da się tak po prostu zdjąć koloru, że trzeba robić pasemka i tak się zaczeło no i kilka lat i miałamm jasne, potem znowu przefarbowałam, bo wyjeżdzałam n a 3 mce za granicę i nie chciałam robić balejage, więc pomalowałam u fryzjerki, miał być jasny brąz - wyszły prawie czarne - z płaczem niemalże wyszłam wtedy od fryzjera, w ogóle w niektórych miejscach były zielone no ale po powrocie znowu balejage i teraz mam znowu blond i nie wiem czy kiedyś jeszcze powrócę do ciemnych kolorów... za dobrze się czuje w jasnych

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Edytowane przez certina4
Czas edycji: 2011-01-14 o 13:36
Stary 2011-01-14, 13:38   #1769
bezaczek7
Zakorzenienie

Cytat:

w takim razie czekamy na ciebie

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
jeszcze nie rozmawiałam. Chociaż nie wiem czy do niej dzwonić, czy maila wysłać ... bo my się nie widujemy, tzn. widujemy się ale mało kiedy

bezaczku za prace domowe co do logiki to rzeczywiście ped. opiekuńcza ma z tym kolesiem co my bo jesteśmy w sumie jednym rokiem tylko inne grupy zobaczymy co to będzie a tak na marginesie to szkoda ze teraz nie studiujesz bo byśmy się widywały czasami
ha ha, no widzisz. też właśnie o tym myślałam czy byśmy się nie spotkały aby kiedy na uczelni
no to zadzwoń do tej pani, im prędzej, tym lepiej
wishlista
18WRZESIEŃ2010
Stary 2011-01-14, 13:41   #1770
sjoanna
Zakorzenienie

Woda - swietny twoj synus - ale zabawek duzo dostal - az sie nie wiedzial czym zajac no oczywiscie oprocz ukochanej maskotki.

A co ciekawego na watkach modowo -urodowych. Moze jakies fajne linki podeslesz?

Certina - nie martw sie jak mnie rozumiecie a pisze bez polskich znakow to i ciebie tez

Zmienilam awatarka bo sie przeciez juz swieta skonczyly.
Nie wiem czy znacie to Ruby Gloom - lubie ta kreskowke - takie ma 'mroczne' klimaty a w rzeczywistosci jest fajna.

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości