Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-13, 18:44   #3601
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

w K. o moim debiucie
Stary 2011-01-13, 19:29   #3602
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
hmmm, muszę spróbować

A z szynką i serem widzę podobnie robimy, tylko ja jeszcze musztardę daję

Stokrotko, bardzo mi przykro!

Mąż dzisiaj zrobił pyszny obiad. Wykorzystaliśmy nasz robot kuchenny i zrobił na parze warzywka plus mięsko. wszystko lekkie, pyszne. Taki obiadek to mój żołądek bez problemów przyjmuje
mój mąż zrobił podobny obiad, z tym, że wazywa dusił na patelni a do tego kotlety mielone ale nie smażone tylko uduszone z warzywami, pychota i lekkie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość

Dziewczyny padam-bylam u dentysty i mam wyrwanego zeba!
nie musze chyba mowic ze boli
samo wyrywanie spoko znieczulenie dobrze zadzialalo ale teraz rwie
jechalam do dentysty ze wielkiem strachem bo mialam tam juz stan zapalny i balam sie ze antybiotyk dostane i martwilam sie o karmienie, ale od razu mi wyrwala i spoko.

ide nadrabiac co tu sie dzieje
oj biedactwo ale dobrze że wyrwany to będziesz miał święty spokój. Dentysta to najgorszy lekarz

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 19:44   #3603
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ja dzis miałam szczawiową i pieczeń rzymską w sosie + ziemnaczki + surówka z kapusty pek.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 20:04   #3604
iwka28
Wtajemniczenie

Cześć Jeszcze tylko jutro i woooooooooooooooolne. I dobrze, bo jak usłyszę o kolejnym pomyśle na usprawnienia, pracę zespołową itp to zacznę mordować i znowu będzie o Polakach w Holandii przepiękny program w telewizji.

Dziękuję Wam bardzo za Wszystkie opinie dotyczące ostatniego piętra. Oglądaliśmy mieszkanie które nam się nawet podobało, fajny rozkład, widok cudny (3 piętro, ostatnie, przed oknami mały park, dalej za parkiem taka sama zabudowa a w tle panorama miasta). No ale... mieszkanie narożne, blok z cegły ale nie ocieplony (tu się nie ociepla bo po co wg nich), widać spękania na tapecie na ścianie zewnętrznej, do zrobienia kuchnia (nowe szafki i sprzęt), łazienka i do kupienia nowy piecyk C.O. - więc rachunek spory a cena też nie najniższa, chyba więc odpuścimy.

atomufka - firma międzynarodowa stąd takie "meetingi" Teraz mi przykleili plakaty na wprost wejścia na nasze piętro - co by je widzieć zaraz po wejściu - mamy z tego ubaw i co chwilę ktoś recytuje na głos - "we can, we create" i śmiech - dobrze że ludzi mam w pracy sympatycznych (no dobra w większości )
Podobają mi się Twoje nowe "cichobiegi" jak je nazywam - a jedna para butów więcej przy tej ilości bagażu różnicy nie robi Macie w Irlandii komisy gdzie możesz sprzedać ubrania/rzeczy których nie zabierzecie ze sobą? W Holandii to są fajne miejsca - zwłaszcza jak chcesz kupić jakieś meble "z duszą". 6 tygodni - wow - szybko zleci

samba - Twoja koleżanka jest nienormalna, ale to chyba już sama wiesz hahaha - ignoruj ją i tyle, ciesz się że ludzie nie wiedzą że jesteś z jej polecenia bo Ciebie też by mogli unikać. Ignoruj jak tylko możesz., na takich lekarstwa nie ma.
Gratuluje domku, jest śliczny. Przemyślałabym tylko ogrzewanie podłogowe - nie wiem czy się sprawdzi całą powierzchnie domu - mam teraz w łazience, wkurza mnie że się wolno rozgrzewa, więc trzeba poczekać aż się podłoga nagrzeje, piecyk więcej chodzi - mam ogrzewanie gazowe. Czy stygnie wolniej niż grzejnik - nie zauważyłam wielkiej różnicy.

Anika - bardzo ładny wózek.

Ddaaiissyy - dostaniesz za niepokazywanie się - jak się czujesz i jak podróż - relację poproszę

Agatka - no niestety kościół nie jest najbardziej rzutką instytucją jaką znam, ale może to tylko w sekretariacie tak jest?

śliweńka - zachowanie Pani Dyrektor pozostawiam bez komentarza, trzymam kciuki za dalsze szukanie pracy w zawodzie.

stokrotka - Eeeee ja lubię moją dentystkę Jest baardzo miła, nigdy nie miałam z nią problemów ani z jej pracą, jak jesteśmy w Krakowie to zamawiamy full serwis W Holandii w ogóle się nie opłaca płacić ubezpieczenia na dentystę - co miesiąc jakieś 120 zł/osoba, a jak przyjdzie co do czego to część kosztów i tak trzeba ponieść. Do tego jak oni już coś robią to ręce opadają - kumpela się poddała przy leczeniu kanałowym, po prostu poleciała do Polski i się DAŁO zrobić

madzia - co macie wliczone do czynszu? ogrzewanie, zaliczkę na wodę?

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 20:20   #3605
Rybulka
Zakorzenienie

Martuś, u nas to trochę psychiatryk w sumie

Atomufko, jesteśmy ogólnie zadowoleni, ale mamy telewizję N i oni co jakiś czas tam coś zmieniają w swoim oprogramowaniu czy coś i czasem nie mogę włączyć tej telewizji i wtedy muszę dekoder wyciągać z kontaktu... Przez co całość uruchamia się kilka minut Ten telewizor jest tam z czyms nie kompatybilny czy cuś Chaotycznie napisałam

Rosi, fajnisty obraz! Boskie kolory!

Ana, zależy kiedy chcesz ją bronić

Katunia, zdjęcia dla Ciebie Jedno na włochatym dywanie, a drugie na takiej płachcie misiowatej

Wyrwany ząb? Bidulka

Scio, słuchaj lekarza i dbaj o siebie!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_6261.jpg (29,0 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_6316.jpg (30,5 KB, 28 załadowań)
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 20:34   #3606
ktosia86
Zakorzenienie

Rybulko ale śliczne zdjęcia
Stary 2011-01-13, 20:36   #3607
iwka28
Wtajemniczenie

Słodkie te zdjęcia rączek i nóżek Waszych maluchów

Rybulko - mam pytanie do Ciebie jako bibliotekarki - moja kolekcja książek się rozrasta i chciałabym je jakoś uporządkować w mojej domowej biblioteczce - możesz mi podpowiedzieć jaki system by mi się sprawdził? mam na myśli podział na kategorie albo uwagi organizacyjne Ładnie proszę

Stary 2011-01-13, 20:40   #3608
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Cześć Jeszcze tylko jutro i woooooooooooooooolne. I dobrze, bo jak usłyszę o kolejnym pomyśle na usprawnienia, pracę zespołową itp to zacznę mordować i znowu będzie o Polakach w Holandii przepiękny program w telewizji.

Dziękuję Wam bardzo za Wszystkie opinie dotyczące ostatniego piętra. Oglądaliśmy mieszkanie które nam się nawet podobało, fajny rozkład, widok cudny (3 piętro, ostatnie, przed oknami mały park, dalej za parkiem taka sama zabudowa a w tle panorama miasta). No ale... mieszkanie narożne, blok z cegły ale nie ocieplony (tu się nie ociepla bo po co wg nich), widać spękania na tapecie na ścianie zewnętrznej, do zrobienia kuchnia (nowe szafki i sprzęt), łazienka i do kupienia nowy piecyk C.O. - więc rachunek spory a cena też nie najniższa, chyba więc odpuścimy.

atomufka - firma międzynarodowa stąd takie "meetingi" Teraz mi przykleili plakaty na wprost wejścia na nasze piętro - co by je widzieć zaraz po wejściu - mamy z tego ubaw i co chwilę ktoś recytuje na głos - "we can, we create" i śmiech - dobrze że ludzi mam w pracy sympatycznych (no dobra w większości )
Podobają mi się Twoje nowe "cichobiegi" jak je nazywam - a jedna para butów więcej przy tej ilości bagażu różnicy nie robi Macie w Irlandii komisy gdzie możesz sprzedać ubrania/rzeczy których nie zabierzecie ze sobą? W Holandii to są fajne miejsca - zwłaszcza jak chcesz kupić jakieś meble "z duszą". 6 tygodni - wow - szybko zleci

wow skąd ja to znam,u nas w firmie pełno jest takich plakacików
Tutaj nie ma takich miejsc ,gdzie można coś sprzedać,można jedynie oddać na charity za darmo....Problem w tym ,że nie mamy nic takiego co da się sprzedać...w weekend popakujemy mniej więcej rzeczy i się zobaczy...

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Martuś, u nas to trochę psychiatryk w sumie

Atomufko, jesteśmy ogólnie zadowoleni, ale mamy telewizję N i oni co jakiś czas tam coś zmieniają w swoim oprogramowaniu czy coś i czasem nie mogę włączyć tej telewizji i wtedy muszę dekoder wyciągać z kontaktu... Przez co całość uruchamia się kilka minut Ten telewizor jest tam z czyms nie kompatybilny czy cuś Chaotycznie napisałam

Rosi, fajnisty obraz! Boskie kolory!

Katunia, zdjęcia dla Ciebie Jedno na włochatym dywanie, a drugie na takiej płachcie misiowatej

Wyrwany ząb? Bidulka

Scio, słuchaj lekarza i dbaj o siebie!
acha ok

Rybulko ale słodkie stópeczki

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 20:50   #3609
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Rybulko śliczne nóżki.

Iwka oo fajne mieszkano by było. U nas w czynsz jest wliczone standardowo fundusz remontowy i ogrzewanie. Wodę, gaz i prąc mamy na liczniki.

Stary 2011-01-13, 20:58   #3610
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Rybulko śliczne nóżki.

Iwka oo fajne mieszkano by było. U nas w czynsz jest wliczone standardowo fundusz remontowy i ogrzewanie. Wodę, gaz i prąc mamy na liczniki.
madzia - jesli tylko ogrzewanie i fundusz remontowy to mnie sie ten czynsz wysoki coś wydaje? Sprawdzaliście na co idą pieniądze z funduszu remontowego?
No fajne mieszkanie , ale przeraziłam się kosztami jego utrzymania - ogrzanie mieszkania które ma w sumie tylko jedną ścianę w bryle budynku (tzn. od klatki schodowej nieogrzewanej i sąsiadów) a reszta to zewnętrzne ponieważ mieszkanie ciągnie się przez całą szerokość budynku i jest na samym jego koncu- wyszły by nam wysokie rachunki za ogrzewanie.
Szukamy dalej.

Stary 2011-01-13, 21:11   #3611
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
Scio super wiesci ze z maleństwem jest wszystko dobrze....
przerazasz mnie swoją wagą.... po dupie powinnas dostac
az sprawdziłam ile wazyłam w 16 tyg.... lepiej nie gadac

dzis znow wyjde zdołowana od lekarki jak stane na wadze

my dzis pierwszy dzien na SR idziemy.... ciekawe jak to bedzie

Aguś ale 900 zł za trzyczesciowy czy dwu???

ja własnie zapłaciłam za dwuczesciowy 1250,00

no to lece do lekarza trzymcie kciukaski
za dwu, ale to po znajomosci i w 2009 rokuwe wrzesniu
Cytat:
ale fajnie się Wam udało z tym wózkiem!

daj znać jak już kupisz tą kieckę i liczę na jakieś zdjęcie
A gdzie Wy się wybieracie? Co to za impreza?

Kochana, na kiedy planujecie przeprowadzkę?
no i może jakieś zdjęcie łazienki? Ale Cię męczę!

Kochana! Było pewne, że wszystko jest dobrze! Mam nadzieje, że Pani doktor Cię uspokoiła i że już nie będziesz miała złych myśli. Kochana Ty w końcu musisz uwierzyć, że wszystko jest dobrze i zacząć się cieszyć!
A już za nie długo pewnie poczujesz ruchy dzieciątka i będzie gites!

U mnie lepiej. Nie wiem co jest grane z tym brzuchem. Wczoraj wypiłam nospe, mąż robił mi okłady aż zasnęłam. Dzisiaj już jest lepiej, ale czuję go cały czas. No nic, dzisiaj mała dietka. Suchary, a na obiad mąż powiedział, że ugotuje mi coś lekkiego.

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

nie nam, a szwagierce
Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Mój synek w 22 tc ważył 480 g, lekarz niby mówił, że też idealnie rośnie, mam nadzieję, że nie urodzi się jakimś olbrzymem Nie wiem czy widziałaś tą tabelkę tutaj sobie fajnie można wagę porównać
http://forum.gazeta.pl/forum/w,585,8...du_tabela.html

Super że wszystko ok Fajny jest widok takiej dzidzi machającej Nasz synek już się teraz nie mieści na ekranie i tylko fragmentami go pokazują hehe
Co do wagi to jeszcze nadrobisz, ale rzeczywiście powinnaś chyba więcej jeść.
Ja do połowy ciąży miałam 1 kg na plusie, a teraz w 29 tc mam już 10 kg więc nawet nie chce wiedzieć ile będę pod koniec ważyć, ale teraz mi się taki apetyt włączył że jestem wiecznie głodna
no to dobrze wazy
Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Aguś a czy przy fabryce jest jakiś sklep, gdzie można kupić te wózki w niższej cenie? Bo ja do Ostr. nie mam daleko, więc jakby co to chętnie się tam przejadę.

I było się tak martwić? Wszystko jest i będzie w porządku A ginka niech nie przesadza z tym ochrzanem, ja na ostatniej wizycie (w 17tyg) miałam -8kg i nikt nic nie powiedział. Jeśli dzidziuś rośnie tak jak powinien, to Twój spadek wagi w niczym absolutnie nie przeszkadza

Bidulka niestety tak czasem jest, że te bóle nie przchodzą od razu. Dobrze robisz z tą dietką, troszkę Twój żołądek musi odpocząć. Na obiad proponuję, jakąś delikatną zupkę.
mozna kupic u mnie w ostrowie, ale na limanowskiego 2 w niemowlaku i na placu 23 stycznia w sklepie wszystko dla dziecka

a mnie teraz oswiecilo, ze przeciez i ja moge miec woek z jedo, a ze mam tam znajomego wyjdzie taniej
a modele sa calkiem fajne
Stary 2011-01-13, 21:23   #3612
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

A nie wiem jak to w ogóle wygląda, ale chyba jak najszybciej to w czerwcu pewnie bo to chyba najwcześniejszy termin?
Nikt nas o tym nie informował...

Cudne stópeczki
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 21:23   #3613
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Katunia wow a poszłaś na wyrwanie, czy na miejscu się okazało, że do wyrwania??
wiedzialam ze do wyrwania, balam sie ze moze mi antybiotyk dac bo stan zapalny dodatkowo sie zrobil ale nie trzeba bylo
ja mam dosc slabe zeby i jak sie psuje i nie zareaguje zaraz to takie skutki jak dzis gryyy
no i niestety sprawdzilo sie u mnie powiedzenie - jedna ciaza jeden zab no u mnie nawet dwa-jeden uratowalam i jest zaplombowany

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

oj biedactwo ale dobrze że wyrwany to będziesz miał święty spokój. Dentysta to najgorszy lekarz
ja tez nie lubie dentystow-sadystow
ale jak trzeba to nie ma wyjscia

Cytat:

Wyrwany ząb? Bidulka
juz mnie boli na szczescie
Rubulko kochana slicznie dziekuje za fotki stópek Miłoszka.
Zakochałam sie w tym drugim-jutro zabieram sie za fotografowanie mam takie wlochaty dywan wiec jutro moje dzicie pozna jak sie fajnie na nim lezy

ktosiu - chcialam napisac ze pilysmy w dziecinstwie to samo mleko mleko mamy z drobinkami zapalu do nauczycielstwa Moja mama jest nauczycielka w przedszkolu z 25letnim stazem pracy. Bardzo duzo sie od niej nauczylam i jest dla mnie wzorem, zawsze moge liczyc na jej pomoc. Mimo ze ma juz tyyyyle lat pracy jest wciaz mloda duchem i ma ogromny zapal do pracy, nie u niej ani jednego objawu wypalenia zawodowego. Ma czasem wiecj pomysłów i checi do pracy niz inne nauczycielki z ktorymi pracuje. To ona np.prowadzila program e-Twinning, jest administratorem strony interntowe, dodaje newsy, galerie...

zmykam spac bo zabek (a raczej dziura po nim) dalej dokucza
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 03:57   #3614
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Rosi - ja uwielbiam impresjonizm, bardzo mi sie podoba Twój obraz. Też juz wybrałam kilka dla nas, ale na razie się wstrzymuje z zakupem, bo wydając >300 zł. musielibyśmy być urządzeni w gniazdku na stałe, a na razie nie mamy takich możilwości.
Ja choruję na coś takiego http://allegro.pl/olejny-obraz-roman...358991682.html

Żabcia - przeprowadzka- superrrrrrrrr!! Oj będzie się działo
sliczny obraz

Ojjj bedzie bedzie

Cytat:
daj znać jak już kupisz tą kieckę i liczę na jakieś zdjęcie
A gdzie Wy się wybieracie? Co to za impreza?

Kochana, na kiedy planujecie przeprowadzkę?
no i może jakieś zdjęcie łazienki? Ale Cię męczę!

U mnie lepiej. Nie wiem co jest grane z tym brzuchem. Wczoraj wypiłam nospe, mąż robił mi okłady aż zasnęłam. Dzisiaj już jest lepiej, ale czuję go cały czas. No nic, dzisiaj mała dietka. Suchary, a na obiad mąż powiedział, że ugotuje mi coś lekkiego.--
Oczywiscie jak tylko kupie to od razu sie pochwale

Wybieramy sie na polska zabawe cos bardziej jak bal z okazji Walentynek u nas w miescie tylko ze wlasnie doszly mnie sluchy ze zostala przeniesiona z 5tego lutego na 5tego marca bo maja jakies problemy ze sale i wkoncu ma byc impreza na zakonczenie karnawalu

Przeprowadzke planujemy pod koniec miesiaca musimy jeszcze TV kupic i mozna sie wprowadzac

Dzisiaj skonczylismy lazienke na gorze jeszcze tylko musimy kupic wieszak na reczniki , papier itp

Wymalowalismy tez lazienke na dole i niestety nie obeszlo sie bez niespodzinki kupilismy szafke razem ze zlewem ... wyciagamy z pudelka a tu zlew popekany musimy jechac jutro wymienic mam nadzieje ze nie beda nam zadnych problemow robic

Zdjecia bede jak tylko zrobie jutro moze wrzuce albo na weekendzie wiem ze babska ciekawosc nie zna granic

uuu biedna mam nadzieje ze z brzucholkiem bedzie lepiej

Cytat:

Katunia, Ana, Zabcia dziękuję Właśnie najbardziej jestem nastawiona na tę ramkę, ale dla dziadków też bym chciała coś zrobić. I teraz myślę co.
hmm to moze zrob jeszcze to drzwko szczescia?

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Żabcia...a Ty gdzie znów się na imprezę wybierasz ? Koniecznie pokaż sukienkę No i przeprowadzka...będzie wydarzenie
eee tam znowu ja po zdjeciach widze ze Ty czesciej wychodzisz na imprezki tak jak pisalam wyzej ... miala byc impreza z okazji walentynek ale podobno przesuneli na marzec wiec bedzie na zakonczenie karnawalu

ojj tak juz sie nie moge doczekac

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
racja

musze do niej napsiac czy wysyla przesylki poza granice Polski

Cytat:
czesc dziewczynki ja juz po wizycie...

no i nie jest dobrze bo o ile wymaz poszedl dobrze to badanie moczu wykazało ze mam cukier w moczu

dostałam prikaz scisłej diety do tego we wtorek powtoórzyc moczi i morfologie i natychmiast z wynikmai do niej bo jesli to nie jest błedne badania to czeka mnie ponowna krzywa cukrowa i diabetolog... no i moze cesarka

z lepsiejszych widomosci (nie dla mnie ofcors) tyję przepieknie jak to powiedziała położna i lekarka mała zaczeła sie obracac w dół główką
i za 4 tyg mamy nastepne usg

jednym słowem masakra
a miało byc tak pieknie

nawet pojechałam do biblioteki zeby wypozyczyc cos na temat cukrzycy ale nic nie mieli
super ze z dzidzia wszystko ok
trzymam kciuki za wyniki aby wszystko wyszlo ok

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
A wczoraj miałam przykry dzień. Musiałm uśpić mojego pieskaJuż był stary, ledwo sie ruszał, prawie nie widział ale szkoda nam było wcześniej go, ale wczoraj już nic nie dało sie zrobić, dostał paraliżu ciała, nie mógł się podnieść, biedny szamotał się i piszczał. Eh jak smutno
przykro mi ...

Cytat:
liczy liczy dzieki

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Miało byc w styczniu, ale chyba jednak przeprowadzka bedzie w lutym
to juz bliziutko

a lazienke juz calkiem macie skonczona?

Cytat:
cudne

a to ja mam pytanko do Ciebie bo widze ze masz wlochaty dywan jestes z niego zadowolona? jak z utrzymaniem itp? Bo wlasnie mamy na oku cos w tym stylu i sie zastanawiamy czy kupic

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2011-01-14 o 03:58
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 07:50   #3615
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cześć
No ...dzisiaj robię kolejne podejście do złożenia papierów w sądzie. Przed 12 R przyjeżdza i mam nadzieję, że tym razem się uda !
Żabcia...owszem ja chodzę na imprezy, ale to takie zwykła pubowe wyjścia a nie bale, gdzie wypada iść w ładnej kiecce

Idziemy dziś wieczorem na koncert znajomych, jutro jak zwykle koncert u nas lokalnie w pubie. Do tego głowa mnie boli, ciśnienie jakieś kiepskie, sączę kawkę w nadziei, ze pomoże U nas 29.01 jest koncert Czesław Śpiewa...zastanawiamy się czy iść, ale raczej nie przepuścimy takiej okazji

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png

Edytowane przez AgatkaL
Czas edycji: 2011-01-14 o 07:52
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 07:53   #3616
mona_ja
Wtajemniczenie

trututuuu pobudka

Samba śliczny ten wasz domek, mały i zgrabny no i ma wszystko czego potrzeba mamy podobną działkę do waszej, długą i wąską(szer 21m).
Ja mam na oku taki http://www.e-projektydomow.pl/projek.../PDJ-4095.html wizualnie bardzo mi sie podoba, tylko bym troche rozkład pomieszczeń zmieniła.

Iwka powodzenia w poszukiwaniu mieszkania

Żabcia mam nadzieję że bez problemów wymienicie umywalkę, my tak mieliśmy ze zlewem do kuchni ale w castoramie wymienili bez dwóch zdań

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 08:01   #3617
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Iwka u nas wszystkie nowsze bloki tzn nie z wielkiej płyty mają tak z czynszem. Ale za to ogrzewanie mamy bez liczników A wielkość czynszu u nas się w liczy od m2.

Zabcia czekam na zdjęcia w takim razie. Ja też mam włochaty dywan w salonie i bardzo łatwo się go odkurza

Mona Twój projekt jest super bo: sypialnia rodziców jest z łazienką i garderobą oddzielną a przy kuchni jest spiżarnia

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2011-01-14 o 08:03
Stary 2011-01-14, 08:10   #3618
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Dzięki za miłe słowa

W sumie to M. troche poskarzył, ze bardzo mało jem. (bo faktycznie mam maleńki apetyt), no i pani dr powiediała, ze trzeba zaczac jesc wiecej, zeby nie było anemii.

Dziewczyny a jak się zachować w stosunku do dziecka jeśli nauczyciel jest ewidentnie niesprawiedliwy? Bo ja pamiętam takie sytuacje ze swojej edukacji szkolnej, ze nauczyciel ewidentnie faworyzuje jakiegoś ucznia i czasem przychodziłam do mamy, ze to niesprawiedliwe, bo ja to coś tam coś tam zrobiłam i nic.
Oj mam nadzieje, ze zozumiałyście.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 08:59   #3619
martucha84
Zakorzenienie

Ana*** nie wiem bo nie utrzymuje z nią kontaktu więc nie wiem co i jak z jej pomysłem teraz

stokrotka24 ale ja gotować nie potrafię tylko coś na szybko więc tym bardziej mi miło dziś naleśniki z wczoraj

anika trzymam kciuki choć już za późno daj znać jak było

ktosia86 mi czasem jak słucham takich ludzi to nie tylko witki opadają

Katunia współczuję bólu denstystowego.. brrryyy

Rybulka hahahahahah no tak bo u nas też

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak się zachować w stosunku do dziecka jeśli nauczyciel jest ewidentnie niesprawiedliwy? Bo ja pamiętam takie sytuacje ze swojej edukacji szkolnej, ze nauczyciel ewidentnie faworyzuje jakiegoś ucznia i czasem przychodziłam do mamy, ze to niesprawiedliwe, bo ja to coś tam coś tam zrobiłam i nic.
zrozumiałam... hmmm niestety miałam to na co dzień w postaci naszej szefowej która dzieci wpływowych rodziców na kolana brała cukierki dawała ochy i achy a jak dziecko "zwyczajne" do niej przyszło to mówiła że jest bardzo zajęta i żeby wróciło do sali po jakimś czasie dzieci to zauważały szczególnie jak były starsze - 6 latki i często gęsto podchodziły do nas na dyżurze i pytały czemu pani... ich nie lubi..
ehssss nigdy nie wiem co powiedzieć takiemu dziecku mam pustkę w głowie...
zawsze są sympatie jakieś większe w stosunku do dzieci nie da się tego unikąć ale wydaje mi się że trzeba to jakoś w sobie złamać i traktować je w miarę równo bo niesprawiedliwości na jakimkolwiek polu dzieci szybko zauważą nie są przecież głupie.....
ja ci słonko nie pomogę bo nie wiem..

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

ach no i bym zapomniała - widział ktoś film aż po grób? ja wczoraj byłam na nim w kinie, szłam z myślą że ide bo nie ma nic ciekawego, jakaś pewnie dziwna komedyja o ironicznym panie których chce stype za życia sobie zrobić, ale jak się miło zaskoczyłam dla mnie bardzo fajny film momentami śmieszny, na koniec się poryczałam, taki film o miłości ale nie o miłości o żadnych miłostkach księciach czy królewnach a o starszym panu z koszmarną tajemnicą...
jak ktoś będzie miał ochotę zobaczyć to polecam
choć pewnie Rosi wszytko w 3 sekundy odgadnie bo to strateg ale może...
tu macie zwiastun
http://www.orange.pl/kid,4000000432,...009,video.html
Stary 2011-01-14, 09:09   #3620
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
(...)
mozna kupic u mnie w ostrowie, ale na limanowskiego 2 w niemowlaku i na placu 23 stycznia w sklepie wszystko dla dziecka

a mnie teraz oswiecilo, ze przeciez i ja moge miec woek z jedo, a ze mam tam znajomego wyjdzie taniej
a modele sa calkiem fajne
W tych sklepach to pewnie można kupić, ale w "normalnych" cenach?
A mnie chodziło o sklep fabryczny, albo zakup z fabryki, bo wtedy jest taniej.

Cytat:
(...)
ktosiu - chcialam napisac ze pilysmy w dziecinstwie to samo mleko mleko mamy z drobinkami zapalu do nauczycielstwa Moja mama jest nauczycielka w przedszkolu z 25letnim stazem pracy. Bardzo duzo sie od niej nauczylam i jest dla mnie wzorem, zawsze moge liczyc na jej pomoc. Mimo ze ma juz tyyyyle lat pracy jest wciaz mloda duchem i ma ogromny zapal do pracy, nie u niej ani jednego objawu wypalenia zawodowego. Ma czasem wiecj pomysłów i checi do pracy niz inne nauczycielki z ktorymi pracuje. To ona np.prowadzila program e-Twinning, jest administratorem strony interntowe, dodaje newsy, galerie...

zmykam spac bo zabek (a raczej dziura po nim) dalej dokucza
i brawa dla Twojej mamy
Moja mama uczy też w przedszkolu, od 30 lat i pomimo tego, ze jest już zmęczona (ale bardziej tą papierologią niż pracą), to nie wyobraża sobie innego zawodu, a dzieciaki ją kochają. Wydaje mi się, że kiedyś więcej osób wybieralo ten zawód z prawdziwego powołania, a teraz niestety mnóstwo jest nauczycieli z przypadku, którzy pokończyli różne filologie, historię, czy inne kierunki i nie mogąc znaleźć pracy poszli uczyć.

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Dzięki za miłe słowa

W sumie to M. troche poskarzył, ze bardzo mało jem. (bo faktycznie mam maleńki apetyt), no i pani dr powiediała, ze trzeba zaczac jesc wiecej, zeby nie było anemii.

Gdyby moje dziecko zgłosiło mi taki problem, to oczywiście bym wysłuchała wszystkich argumentów, ale bez wydawania opinii, tzn. może bym powiedziała "że może pani miała zły dzień, bo każdy ma do tego prawo" na przykład. Gdyby to było jednorazowe, to można sprawę w ten sposób rozwiązać, ale jeśli by się powtórzyło, to pewnie bym przy najbliższej okazji podpytała inną mamę, czy jej dziecko zgłasza tego typu zastrzeżenia. Jeśli tak, to pewnie w końcu bym porozmawiała z nauczycielem, o ile faktycznie ta niesprawiedliwość objawiała by się np. jakims psychicznym znęcaniem nad dziećmi, czy powstaniem u mojego dziecka jakiegoś lęku przed tymi lekcjami. Na pewno nie wyskoczyłabym jednak do nauczycielki tak wprost "dlaczego nie lubi pani mojego dziecka", bo to bez sensu, tu potrzebna jest bardziej dyplomatyczna rozmowa.
Dzieci często wyolbrzymiają pewne rzeczy, więc na pewno nie można im ślepo i bezgranicznie wierzyć, tylko przyjmować to na zdrowy rozsądek, ale z drugiej strony dziecko musi czuć, że mnie to obchodzi i w razie czego stanę za nim. Tak myślę na dzień dzisiejszy, a co zrobię jesli tak sie zdarzy to wyjdzie w praniu

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2011-01-14 o 09:11
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 09:13   #3621
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

no dzień dobry

męża jednam nie zamordowałam to chyba dobrze

wczorajsza SR przeżyliśmy było kameralnie położna i trzy pary razem z nami
było bardzo wesoło, wczoraj była pogadanka o ciąży porobiliśmy plan organizacyjny i zapoznaliśmy się miedzy sobą

co śmieszne całe zajęcia miałam wrażenie ze znam skądś jedną parę
po czym jak wyszliśmy tylko to mąż mi powiedział słuchaj ja te parę skądś znam wiec mu mowie ze miałam to samo odczucie i pól drogi do domu zastanawialiśmy się skąd ich znamy
ale nie wiemy gdzie...

zajęcia trwały 1,5 godzinki a następne ponoć po 2 godzinki

Scio wagą sie nei martw odrobisz ja miałam na minusie dosc długo a teraz prosze tyle na plusie ze szok

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
W tych sklepach to pewnie można kupić, ale w "normalnych" cenach?
A mnie chodziło o sklep fabryczny, albo zakup z fabryki, bo wtedy jest taniej.

i brawa dla Twojej mamy
Moja mama uczy też w przedszkolu, od 30 lat i pomimo tego, ze jest już zmęczona (ale bardziej tą papierologią niż pracą), to nie wyobraża sobie innego zawodu, a dzieciaki ją kochają. Wydaje mi się, że kiedyś więcej osób wybieralo ten zawód z prawdziwego powołania, a teraz niestety mnóstwo jest nauczycieli z przypadku, którzy pokończyli różne filologie, historię, czy inne kierunki i nie mogąc znaleźć pracy poszli uczyć.

Gdyby moje dziecko zgłosiło mi taki problem, to oczywiście bym wysłuchała wszystkich argumentów, ale bez wydawania opinii, tzn. może bym powiedziała "że może pani miała zły dzień, bo każdy ma do tego prawo" na przykład. Gdyby to było jednorazowe, to można sprawę w ten sposób rozwiązać, ale jeśli by się powtórzyło, to pewnie bym przy najbliższej okazji podpytała inną mamę, czy jej dziecko zgłasza tego typu zastrzeżenia. Jeśli tak, to pewnie w końcu bym porozmawiała z nauczycielem, o ile faktycznie ta niesprawiedliwość objawiała by się np. jakims psychicznym znęcaniem nad dziećmi, czy powstaniem u mojego dziecka jakiegoś lęku przed tymi lekcjami. Na pewno nie wyskoczyłabym jednak do nauczycielki tak wprost "dlaczego nie lubi pani mojego dziecka", bo to bez sensu, tu potrzebna jest bardziej dyplomatyczna rozmowa.
Dzieci często wyolbrzymiają pewne rzeczy, więc na pewno nie można im ślepo i bezgranicznie wierzyć, tylko przyjmować to na zdrowy rozsądek, ale z drugiej strony dziecko musi czuć, że mnie to obchodzi i w razie czego stanę za nim. Tak myślę na dzień dzisiejszy, a co zrobię jesli tak sie zdarzy to wyjdzie w praniu
ktosiu ja właśnie wyjściową cenę zakupu miałam 1340,00 z tego facet nam dał rabat 1280,00 ostatecznie stanęło na 1250,00 i do tego folie ochronną dostaniemy w prezencie

matko adaptera zapomnieliśmy kupić do maxi cosi

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 09:23   #3622
Zakorzenienie

Cytat:

i brawa dla Twojej mamy
zgadzam sie z Toba
na pewno teraz tez sa nauczycielkie z powolania ale duzo jest takich, kto np nie dostal sie nigdzie na studia to hopsna pedagogike bo uwaza sie ze to latwe studia. Jak ja startowalam na studia to juz w ogole byla masakra-na US oglosili wtedy pierwszy raz konkurs swiadectw(bez egzaminow) i bylo cos 20 osob na miejsce!! mi bardzo zalezalo i mimo ze miala 5,0 to sie nie dostalam bo trzeba bylo miec ponad 5... ciekawe ile z tych osob faktycznie poszla tam z powolaniem i ile "a zloze tam tez bo jest konkurs swiadectw moze sie dostane"....

Marta
- wlasnie ty kiedy na studia startowalas, bo teraz nie pamietam czy my z jednego rocznika? gdzie ty konczylas ?

anika - fajnie ze podobalo sie na SR
u nas na zajeciach bylo duuuuzo par,zawsze ok 30 osob, ale polozna byla bardzo fachowa i fajnie sie jej sluchalo i obowiazkowo trzeba bylo notowac ;p moj maz zawsze padal ze smiechu jak mowila "grupa pisze" hiii czulam sie jak w szkole. ale pisalam i nie zaluje czesto zagladam do tych notatek.

zabcia - dolaczam sie do ciekawskich bab i tez chce zobaczyc lazienke
fajna zabawa Ci sie szykuje

Jakos przezylam ta noc,nie bylo tak zle, ale dalej mnie boli. Da sie strzymac bo i tak nic przeciwbolowego wziac nie moge.
A jaki Tomus byl wczoraj udany-jak przyjechalismy od dentysty to wiedzial chyba ze mamusia nie ma sily sie z nim bawic i wyglupiac i grzecznie siedzial prawie godzine w bujaczku i gadal z myszka miki(pluszakiem)nawet tz sie do niego nie musial odzywac-tak nadawal do myszki ze az sie smialismy do siebie-super to brzmialo
A dzis kolejne male urodzinki - Tomus konczy 3 miesiac
Stary 2011-01-14, 09:25   #3623
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Martucha, Ktosia dzięki za odpowiedzi, ja się tak właśnie zastanawiałam nad tym po Waszej wczorajszej dyskusji, wiem, ze zawsze jedne dzieci lubi sie mniej inne iecej (ja na pratykach zawsze lubiłam takich pociesznych łobuziaków, bardziej niz prymuski )
Ale pamiętam takie sytuacje ze szkoły, gdzie pani stawiała oceny za sympatie, ktoś mógł się naprcować i dostać niższą ocene niz pani faworytka. Dzieci to czują i właśnie tak się zastanawiałam, ze jak by moje dziecko przyszło to jak z nim rozmawiać, zeby nie stracił szacunku do nauczyciele, a jednocześnie wiedziało, że może liczyć na moje wsparcie i jestem "po jego stronie"

Ech prosze nie zracać uwagi na mój styl wypowiedzi, dzis moj mózgowy ośrodek odpowiedzialny za formuowanie myśli jest nieaktywny

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 09:25   #3624
kliwia
Zakorzenienie

hejo

Moi rodzice prztjechali ale odpoczelam. mala tez spokojniejsza jakas, zaczarowali ja chyba

Mamusia nagotowala pyszonosci, przywiozla 2 ciasta, moja lodowka taka pelna to jeszcze nie byla.
Do tego poszli do marketu i zorbili zapasy maki, cukru makaronow, oleje wedliny z dluga data, i garmazerke Uff

Mniam mniam.

kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 09:30   #3625
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
no dzień dobry

męża jednam nie zamordowałam to chyba dobrze

wczorajsza SR przeżyliśmy było kameralnie położna i trzy pary razem z nami
było bardzo wesoło, wczoraj była pogadanka o ciąży porobiliśmy plan organizacyjny i zapoznaliśmy się miedzy sobą

co śmieszne całe zajęcia miałam wrażenie ze znam skądś jedną parę
po czym jak wyszliśmy tylko to mąż mi powiedział słuchaj ja te parę skądś znam wiec mu mowie ze miałam to samo odczucie i pól drogi do domu zastanawialiśmy się skąd ich znamy
ale nie wiemy gdzie...

zajęcia trwały 1,5 godzinki a następne ponoć po 2 godzinki

Scio wagą sie nei martw odrobisz ja miałam na minusie dosc długo a teraz prosze tyle na plusie ze szok

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

ktosiu ja właśnie wyjściową cenę zakupu miałam 1340,00 z tego facet nam dał rabat 1280,00 ostatecznie stanęło na 1250,00 i do tego folie ochronną dostaniemy w prezencie

matko adaptera zapomnieliśmy kupić do maxi cosi
U nas cena wyjściowa za ten wózeczek to 1216 zł a folia kosztuje 18zł. Ciekawe czy uda nam sie coś utargować w razie czego.

Cytat:
zgadzam sie z Toba
na pewno teraz tez sa nauczycielkie z powolania ale duzo jest takich, kto np nie dostal sie nigdzie na studia to hopsna pedagogike bo uwaza sie ze to latwe studia. Jak ja startowalam na studia to juz w ogole byla masakra-na US oglosili wtedy pierwszy raz konkurs swiadectw(bez egzaminow) i bylo cos 20 osob na miejsce!! mi bardzo zalezalo i mimo ze miala 5,0 to sie nie dostalam bo trzeba bylo miec ponad 5... ciekawe ile z tych osob faktycznie poszla tam z powolaniem i ile "a zloze tam tez bo jest konkurs swiadectw moze sie dostane"....

Marta
- wlasnie ty kiedy na studia startowalas, bo teraz nie pamietam czy my z jednego rocznika? gdzie ty konczylas ?

anika - fajnie ze podobalo sie na SR
u nas na zajeciach bylo duuuuzo par,zawsze ok 30 osob, ale polozna byla bardzo fachowa i fajnie sie jej sluchalo i obowiazkowo trzeba bylo notowac ;p moj maz zawsze padal ze smiechu jak mowila "grupa pisze" hiii czulam sie jak w szkole. ale pisalam i nie zaluje czesto zagladam do tych notatek.

zabcia - dolaczam sie do ciekawskich bab i tez chce zobaczyc lazienke
fajna zabawa Ci sie szykuje

Jakos przezylam ta noc,nie bylo tak zle, ale dalej mnie boli. Da sie strzymac bo i tak nic przeciwbolowego wziac nie moge.
A jaki Tomus byl wczoraj udany-jak przyjechalismy od dentysty to wiedzial chyba ze mamusia nie ma sily sie z nim bawic i wyglupiac i grzecznie siedzial prawie godzine w bujaczku i gadal z myszka miki(pluszakiem)nawet tz sie do niego nie musial odzywac-tak nadawal do myszki ze az sie smialismy do siebie-super to brzmialo
A dzis kolejne male urodzinki - Tomus konczy 3 miesiac
U mnie w mieście też zrobili mnóstwo odmian pedagogiki i zjawisko jest dokładnie takie jak piszesz - nigdzie się nie dostałam, to siup na pedagogikę. Przykre to
Tomuś kochany, ze pozwolił Ci odpocząć i duuużo buziaków z okazji jego małej rocznicy

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
hejo

Moi rodzice prztjechali ale odpoczelam. mala tez spokojniejsza jakas, zaczarowali ja chyba

Mamusia nagotowala pyszonosci, przywiozla 2 ciasta, moja lodowka taka pelna to jeszcze nie byla.
Do tego poszli do marketu i zorbili zapasy maki, cukru makaronow, oleje wedliny z dluga data, i garmazerke Uff

Mniam mniam.

Super!
Stary 2011-01-14, 09:31   #3626
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Rybulko ale śliczne zdjęcia

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Słodkie te zdjęcia rączek i nóżek Waszych maluchów

Rybulko - mam pytanie do Ciebie jako bibliotekarki - moja kolekcja książek się rozrasta i chciałabym je jakoś uporządkować w mojej domowej biblioteczce - możesz mi podpowiedzieć jaki system by mi się sprawdził? mam na myśli podział na kategorie albo uwagi organizacyjne Ładnie proszę
Wiesz co, ja u siebie w domu mam poukładane książki w kilku, że tak powiem, działach:
poezja, powieści, biografie, słowniki, naukowe.
W obrębie tych działów książki poukładałam alfabetycznie . Jest ład i porządek

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
(...)
Rybulko ale słodkie stópeczki
Dzięki

Cytat:
Rybulko śliczne nóżki.
(...)

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
A nie wiem jak to w ogóle wygląda, ale chyba jak najszybciej to w czerwcu pewnie bo to chyba najwcześniejszy termin?
Nikt nas o tym nie informował...

Cudne stópeczki
Dzięki
A co do obrony, to niekoniecznie w czerwcu Jak promotor np. wyjeżdża, to może być obrona i w maju czy kwietniu Ale jak Wam nic nie mówił, to pewnie pierwsze terminy w czerwcu

Cytat:
(...)
Rubulko kochana slicznie dziekuje za fotki stópek Miłoszka.
Zakochałam sie w tym drugim-jutro zabieram sie za fotografowanie mam takie wlochaty dywan wiec jutro moje dzicie pozna jak sie fajnie na nim lezy
(...)
Powodzenia i koniecznie pokaż efekty
Co do upominków dla dziadków i babć, to skorzystam z Waszych pomysłów i damy laurki z odciskami nóżek i rączek Miłoszka, a w środku każdemu napiszemy inny tekst, takie podziękowanie słowami wnuka

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
(...)
a to ja mam pytanko do Ciebie bo widze ze masz wlochaty dywan jestes z niego zadowolona? jak z utrzymaniem itp? Bo wlasnie mamy na oku cos w tym stylu i sie zastanawiamy czy kupic
To są zdjęcia robione u fotografa i ona miała takiego włochacza .

Martuś, widzisz jak to czasem w kinie fajnie jest być pozytywnie zaskoczonym filmem

Anika, super, że Wam sie podobało w szkole rodzenia
Stary 2011-01-14, 09:33   #3627
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

ach no i bym zapomniała - widział ktoś film aż po grób? ja wczoraj byłam na nim w kinie, szłam z myślą że ide bo nie ma nic ciekawego, jakaś pewnie dziwna komedyja o ironicznym panie których chce stype za życia sobie zrobić, ale jak się miło zaskoczyłam dla mnie bardzo fajny film momentami śmieszny, na koniec się poryczałam, taki film o miłości ale nie o miłości o żadnych miłostkach księciach czy królewnach a o starszym panu z koszmarną tajemnicą...
jak ktoś będzie miał ochotę zobaczyć to polecam
choć pewnie Rosi wszytko w 3 sekundy odgadnie bo to strateg ale może...
tu macie zwiastun
http://www.orange.pl/kid,4000000432,...009,video.html
Bill Murray? To muszę obejrzeć

Czytam "Młot na czarownice"
Ja pitolę, ale propaganda
Stary 2011-01-14, 09:38   #3628
Rybulka
Zakorzenienie

Katunia, brawa dla Tomeczka A dla Ciebie

Kliwia, superaśni rodzice
Stary 2011-01-14, 09:40   #3629
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
hejo

Mniam mniam.

ooo pieknie ze mamuska przyjechala, na pewno odpoczniesz troche prz niej. Mala spokojniejsza bo i ty spokojniejsza jestes!

Cytat:

Powodzenia i koniecznie pokaż efekty
Co do upominków dla dziadków i babć, to skorzystam z Waszych pomysłów i damy laurki z odciskami nóżek i rączek Miłoszka, a w środku każdemu napiszemy inny tekst, takie podziękowanie słowami wnuka

To są zdjęcia robione u fotografa i ona miała takiego włochacza .
Pochwale sie jak mi sie uda
Rybulka ty cwaniaro - tu u fotografa te fotki robilas a ja myslalam ze sama polowałas na takie fajne ujecie !No dobra nie wazne sliczne sa ja sie pobawie w fotografa sama.
A wlasnie - wierszyk slowami wnuka dobry pomysl.

a propos nie wiem czy pisalam - jeszcze w szpitalu napisalam wierszyk dla p.dr z podziekowaniem za leczenie i wlasnie byl tak napisany jakby to Tomus mowil Michal zawiozl jej karte z wierszykiem jak juz bylismy domku i po kilka dniach jak go znow spotkala to sie zachwycala moja "twórczością"
Stary 2011-01-14, 09:42   #3630
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości