Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Coraz mocniejsze kopniaki czujemy, wiosną się rozpakujemy 12 21,43%
Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną ze aż miło 37 66,07%
II trymestr dopiero sie kończy.... a tak wiele nas już łączy... 7 12,50%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-14, 09:13   #901
ja_gusia
Przyczajenie

Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
i paleczki do uszu dzidziusia

Kochana! moja znajoma po surodpedagogice mawia, że do ucha nie powinno się wkładać niczego mniejszego od własnego łokcia, zatem może lepiej, że zapomniałaś o tych zakupach??

pozdrawiam ciepło

ja_gusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 09:15   #902
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

O, basta! Ta glukoza mnie przeraża, ja idę w przyszłym tygodniu

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 09:15   #903
Zytus
Rozeznanie

mary poziomkowa juz sie zarejestrowalam ze dwa dni temu
Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 09:22   #904
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja_gusia Pokaż wiadomość
Kochana! moja znajoma po surodpedagogice mawia, że do ucha nie powinno się wkładać niczego mniejszego od własnego łokcia, zatem może lepiej, że zapomniałaś o tych zakupach??
to jak znajoma dba o higienę uszu niemowlaka?

Zytus, super!

vege!
Stary 2011-01-14, 09:25   #905
dorkabl
Zadomowienie

spice1985 wole teraz czytać etykietki. Stosowałam krem do biustu z Ewelina na którym jest notatka ze nie poleca sie kobietom w ciąży oraz podczas karmienia.
Chce kupić krem/kuracje borowinowa przeciw rozstępom.

mary poziomkowa Dzięki za info.

anula_81 patyczki do uszu każda położna ci odradzi. Z tego co wiem to porucz lekarza nikomu nie wolno nic wkładać dziecku do uszka. Czyścimy zwilżonymi wacikami!!

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

mary poziomkowa czyścimy tylko płatek, ucho, nic do środka!
dorkabl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 09:27   #906
caffelate05
Rozeznanie

witajcie
udało mi się nadrobić czytanie

Moria44 boski miałaś sen czytałam i wyobrażałam sobie tę tuszkę

Grazin witamy na forum i gratuluję dzidzi.
Ja nie robiłam sobie wróżb jeśli chodzi o płeć dziecka. U nas sprawdziła się nie wiem, intuicja? Przeczucie?
Marzyliśmy oboje o dziewczynce, ale jak tylko zaszłam w ciążę oboje wiedzieliśmy, że będzie chłopczyk. Lekarz w szpitalu robiąc mi usg w 15tc pytał czy już znamy płeć i czy mamy jakieś przeczucia.
Powiedziałam mu i tylko skwitował, że się nie mylimy, że będzie chłopak
I najśmieszniejsze teraz. Jesteśmy tak zakochani w synku z TŻtem, że nie wyobrażam sobie teraz, że miałby okazać się córeczką
I jeszcze jedno: imię mieliśmy od początku wybrane ale tylko dla chłopca.
A żeby nie było: najważniejsze, żeby dziecko zdrowe się urodziło, w terminie, chociaż pomarzyć sobie można

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy,
aby kołysanką i ciepłymi słowami
utulić ciebie płaczącego wtedy,
kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.
caffelate05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 09:27   #907
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Listopadowa, hej! Podglądałam zdjęcia na fejsie, ależ cudny ten Twój syneczek! No i piękne mieszkanie/dom
Dziękować
Synalek rośnie jak na drożdżach i już niezły z niego kawaler. Nawet sympatię ma
A to mieszkanko, dom na razie pozostaje w sferze marzeń
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 09:28   #908
Siasiek
Zadomowienie

Cześć dziewczyny
Pada u nas strasznie a ja muszę wyjść na zakupy bo młody ma jutro imprezkę urodzinową. Moria i babeczki jutro będę Twoje robić, znów

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
A co sądzicie o takich pajacykach:
http://allegro.pl/pajacyk-pajac-z-si...394691332.html
i takich śpiochach
http://allegro.pl/spioch-spioszki-sp...398617854.html
??

Bo ja się zakochałam chyba i tylko takie kupię
Ubranka fajne i sprzedawca ok(sprawdzony ), i ceny też ma niezłe.
Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
Halo mamuśki chciałam się do was dołączyć
mam przewidywany termin na 13 maja ale nie wiem jeszcze co będzie bo lekarz jakoś się określić nie umie teraz jestem w 23 tygodniu.
jak będzie dziewczynka to będzie Zuzia a jak chłopiec to Sebastian
mam ogromne przeczucia co do dziewczynki, ale lekarz chyba widzi pyrtusia

zrobiłam sobie wszystkie możliwe wrózby i w każdej wychodzi dziewuszka a wy wierzycie w takie wróżby?? typu kręcenie obrączką nas ręką czy igłą nad brzuchem?
Witam koleżankę z bardzo bliskiego mi miasta
Cytat:
hej kochane!

ja przepraszam, ze wczoraj odpuscilam, ale czulam sie bardzo zle juz mielismy jechac do lekarza, bylo mi slabo, rece sie trzesly i w ogole, na szczescie spalam duzo i czuje sie odrobine lepiej, wiec jestem w pracy i mam sie lepiej, probowalam was wczoraj doczytac, ale tak przyznam przelecialam pobieznie bo nie mialam sily. oszczedzajcie nas dzisiaj(w sensie pracujace

jak pisalam ja wczoraj zaopatrzylam sie w butelki itp i szczesliwie patrze jak rosnie mi kupka rzeczy dla dzidziusia, jeju czy wam tez sprawia to taka radosc?

wracam do pracy, mam nadzieje, do zobaczenia pozniej
Biedna kiedy Ty będziesz odpoczywać?

Moria co za sen, ja bym tam nie chciała żeby mi się takie śniły...
Ja się ostatnio często budzę w nocy, już coraz więcej wysiłku muszę włożyć żeby się obracać z boku na bok.

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 09:31   #909
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
O, basta! Ta glukoza mnie przeraża, ja idę w przyszłym tygodniu
Ja tak cały czas opóźniam tą glukozę (mam złe doświadczenie , wrrrr) - ale i tak w ostatnim tygodniu muszę się wybrać do laboratorium, żeby wynik był na początek lutego (bo wtedy wizyta u gina). Przy okazji muszę zrobić bad. ogólne moczu i może powtórzę tokso

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2011-01-14 o 10:26
Stary 2011-01-14, 09:37   #910
MoniaK
Zakorzenienie

Idę trochę mieszkanie ogarnąć, bo małż już został zagoniony do odkurzacza i śmiga Później muszę się trochę paznokciami zająć Aha, jeśli lubicie lakiery i malowanie paznokci to zapraszam na blog i forum (w podpisie)
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 09:50   #911
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
[[/COLOR]mary poziomkowa czyścimy tylko płatek, ucho, nic do środka!
To oczywiste i zdawało mi się zawsze, że te pałeczki dla niemowlaków to zapewniają właśnie

Listopadowa, ja mam wizytę pod koniec stycznia i też przed muszę się zmieścić z glukozą, tokso, morfo ogólną i moczem

MoniaK, bywam czasem na Twoim blogusiu

vege!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 09:51   #912
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

witam witam,wyspałam sie dzis jak suseł, i dobrze sie czuje dzidzia dziś nie kopie za bardzo.... chyba sie ogarne i pójde na jakies małe zakupki, szkaoda ze mieszkam w tak małym miescie i nie ma tu przecen dzidziowych ubran cos bym soebie pokupiła ,mam chęc ,ale moze polatam po lumpkach i coś upoluje
Stary 2011-01-14, 09:59   #913
Kasia5
Raczkowanie

CZeść Dziewczyny Ale się rozpisałyście Ja w tym tygodniu byłam na usg i będę miała synka. Marzyliśmy o córce, ale od początku czułam, że będzie chłopak. Teraz myślimy nad imieniem. Kupiłam w zeszłym miesiącu spodnie ciążowe z esprita, ale jeszcze w nich nie chodzę. Dalej noszę spodnie sprzed ciąży.
Zrobiłyście mi smaka tymi lodami
Kasia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 10:02   #914
ja_gusia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość

moja szwagierka poprosila zamiast kwiatow kupony totolotka
my poprosiliśmy o książki - uzupełniamy naszą biblioteczkę. aktualnie nie mamy już gdzie trzymać tych wszystkich ksiąg, ale nie narzekamy

Stary 2011-01-14, 10:13   #915
moria44
Wtajemniczenie

Dziewczyny, nadrabiałam Was 55 minut Głowa mi pęka od tego czytania to nie na moje zdrowie

Uważam, że powinno się teraz na wizażu zakładać wątki miesięczne, czyli np. tylko mamusie majowe, czerwcowe itd. Oczywiście teraz to ja bym się nie dała od czerwcówek odseparować - never! Ale kolejne wątki mogłyby już iść nowym system bo później jest nas tak dużo, że nie da rady nadrobić a wiem, że jest jeszcze grupa mam, które nas tylko podczytują ale się nie udzielają, bo nie są w stanie być na bieżąco.

Wiecie, że w wątku mamuś majowo-czerwcowych 2009 było w sumie 38 mam! U nas jest prawie 80
Fajnie, bo wątek żyje i nie ma tu nigdy pustek ale traci się kameralność i ciężej kojarzyć wszystkie mamy
Często zdarza się, że ktoś wpada nie czyta poprzednich stron i zadaje pytanie na które padła odpowiedź już kilkakrotnie, często na ostatnich 10 stronach więc mam wrażenie, że nie dla wszystkich jest to wątek, gdzie się siedzi, gada, nawiązuje znajomości a bardziej "forum informacyjne" - wpadam - zadaję pytanie - dostaję odpowiedź -uciekam.

Nie mam tu na myśli nikogo konkretnego i nikogo nie chcę urazić, ja po prostu mam duży sentyment do wizażowej poczekalni i to co najbardziej w niej lubię, ucieka mi między palcami

To taka moja refleksja, ciekawa jestem czy moderatorzy mogliby taką informację w poczekalni zawiesić sugerującą tworzenie odrębnych, miesięcznych wątków.

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
wiecie ze mam lody-mrozone truskawki, owoce lesne i straciatelle i mnie wogole nie rusza temat lodow ani czekolady!!!
jestem normalnie w szoku, bo poza ciaza to uwielbiam
aga u mnie to samo Przed ciążą byłam wielką amatorka słodyczy a teraz mogłyby dla mnie nie istnieć.

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
Halo mamuśki chciałam się do was dołączyć
Hello mamuśko - jesteście już na liście

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/rozki-rozek-becik-...401336554.html

zastanwiam sie czy nie zamowic
co myslicie??
agus ja nie kupuję w ogóle rożka, jeśli już to cienki, bawełniany otulaczek Ale są mamy, które są zakochane w rożkach i gorąco polecają więc kieruj się intuicją

matallwar - koleżanka polecała mi bardzo te ciuszki, podobno świetna jakość. Też mi się kilka rzeczy b. podoba ale póki nie przeprowadzę selekcji i wyliczeń mojej wyprawki, mam szlaban na zakupy

Cytat:
oj jaki sen kochana!!
a jestes pewna, ze to nie bylo mieso renifera? albo losia? bo takie zazwyczaj gosciom serwuje,a le generalnie liscie z papierem toaletowym wychodza taniej niezly sen, ale sie usmialam
Zdecydowanie tuszka

Cytat:
Napisane przez ja_gusia Pokaż wiadomość
pozdrawiam ciepło
Ja również nie zamierzam kupować żadnych patyczków

Cytat:
Napisane przez caffelate05 Pokaż wiadomość
Moria44 boski miałaś sen czytałam i wyobrażałam sobie tę tuszkę
caffelate - była pyszna, mięciutkie, różowe, soczyste mięsko a ten smakkk ...

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
Moria co za sen, ja bym tam nie chciała żeby mi się takie śniły...
Ja się ostatnio często budzę w nocy, już coraz więcej wysiłku muszę włożyć żeby się obracać z boku na bok.
Siaśku u mnie podobnie, czuję się jak stara babka

Spice
- oreo znam, też kupowałam na allegro za gruuuubą kasę

daisy
- wydaje mi się, że widziałam je w Almie, teraz z promocji nawet ale stronka almy mi nie działa i nie mogę sprawdzić. Też zamawiasz on-line do domku?

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 10:15   #916
amarcia
Wtajemniczenie

Cześć i czołem Kto tęsknił???

Kochane moje - ja na pewno... Ależ bez Was źle... A jak tu siusiaków dużo! Aż się zaczerwieniłam w takim towarzystwie

W podpisie jest link do zdjęcia mojej Wikuni - znacie już zarejestrowałam w konkursie i baaaaaaaaaardzo prosiłabym o głosy
(nawet nie wiem czy dobrze się otwiera i czy dobry link dałam- mój pierwszy konkursik)
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 10:21   #917
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny!

Nie cierpie swojej pracy, mam jej za duż- chętnie oddam.
Wieczoram jestem padnięta, troche Was próbuje nadgonić i po kilku stronach zayspiam - nie to żeby mnie te tematy nudziły , po prostu wykańcza mnie praca.

Szukam zastępstwa - jakby któraś była chętna .

Mnie się też śniła anula i agus87 że jako pierwsza z nas urodziłą w kwietniu anula a potem agus i ja się zaczęłam stresować, że ja będę następna .

Sny są niesamowite.
jeju ale jestem dzisiaj senno popularna(jesli to o mnie chodzi)))
dobrze ze dzis piatek moze mnie sie tez cos przysni
tylko mi nie kraczcie porodu juz w kwietniu szczegolnie kolo 23-go bo w wielkanos pustki w spzitalach i lekarza nie uswiadczysz, podczytuje was pracujac

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 10:21   #918
amarcia
Wtajemniczenie

Moja malutka ważyła 2500g, urodziła się ponad 3 tyg wcześniej i bardzo lubiła rożek. Chyba te "wcześniejsze" dzieciaczki po prostu muszą czuć ciepełko i mieć ciut ciasno, takie miałam wrażeniem, więc to zależy od dzidziulka.

I muszę Wam powiedzieć, że mój bejbik juz tak kopie, że brzuch tak świetnie podskakuje chwilami
Stary 2011-01-14, 10:22   #919
ja_gusia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość

Uważam, że powinno się teraz na wizażu zakładać wątki miesięczne, czyli np. tylko mamusie majowe, czerwcowe itd. Oczywiście teraz to ja bym się nie dała od czerwcówek odseparować - never! Ale kolejne wątki mogłyby już iść nowym system bo później jest nas tak dużo, że nie da rady nadrobić a wiem, że jest jeszcze grupa mam, które nas tylko podczytują ale się nie udzielają, bo nie są w stanie być na bieżąco.

Wiecie, że w wątku mamuś majowo-czerwcowych 2009 było w sumie 38 mam! U nas jest prawie 80
Fajnie, bo wątek żyje i nie ma tu nigdy pustek ale traci się kameralność i ciężej kojarzyć wszystkie mamy
Często zdarza się, że ktoś wpada nie czyta poprzednich stron i zadaje pytanie na które padła odpowiedź już kilkakrotnie, często na ostatnich 10 stronach więc mam wrażenie, że nie dla wszystkich jest to wątek, gdzie się siedzi, gada, nawiązuje znajomości a bardziej "forum informacyjne" - wpadam - zadaję pytanie - dostaję odpowiedź -uciekam.

Nie mam tu na myśli nikogo konkretnego i nikogo nie chcę urazić, ja po prostu mam duży sentyment do wizażowej poczekalni i to co najbardziej w niej lubię, ucieka mi między palcami

To taka moja refleksja, ciekawa jestem czy moderatorzy mogliby taką informację w poczekalni zawiesić sugerującą tworzenie odrębnych, miesięcznych wątków.
takie miesięczne byłyby łatwiej do ogarnięcia istotnie, bo ja też jak dziś weszłam, miałam do nadrobienia 12 stron

a poza tym pomyślałam, że jestem czerwcowo/lipcowa trochę, a takiego wątku nie ma więc też bez sensu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 10:24   #920
amarcia
Wtajemniczenie

moria44 ja ci się odetnę od czerwcówek!!! Pojadę do tej Łodzi podwodnej, bo blisko mam i klapsnę w ten zgrabny tyłek!

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

A ja majowo-czerwcowa bo z tym 3 czerwca może byc różnie, więc wątek stworzooooony dla amarci
Stary 2011-01-14, 10:31   #921
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
A jak tu siusiaków dużo! Aż się zaczerwieniłam w takim towarzystwie

Cytat:
W podpisie jest link do zdjęcia mojej Wikuni - znacie już zarejestrowałam w konkursie i baaaaaaaaaardzo prosiłabym o głosy
(nawet nie wiem czy dobrze się otwiera i czy dobry link dałam- mój pierwszy konkursik)
Mówisz i masz Ile razy dziennie można klikać?
Ślicznotka z Twojej Córci
Stary 2011-01-14, 10:32   #922
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
POBUDKA SPIOCHY!!!!!
Nie produkowac dzisaj za duzo, bo do kompa usiade dzisaj o 18 dopiero

Lece do pracy. buziaki

Wybacz przekrecanie nicka, nawet nie zwrocilam uwagi , ale tez zes sobie szyfr wymyslila

Ja glukozy wlasnie nie robie... mieszkam za granica i nikt mi czegogos takiego nie kazal robic, ale tesciowa ma mi przyslac glukometr, bo wole jednak wiedziec jakby cos bylo nie tak, chociaz mysle ze jak oddalam krew to zrobili mi tez badania pod tym katem, ale w 100%

Agus wzornictwo mi nie podchodzi jakos... chyba numer 4 i 6 chyba byl super, ale... wyszly
ja rozek mam w zestawie z posciela i tez slyszalam, ze podobno jest nie przydatny, ale zawsze moze sie w wozku sprawdzic
kurcze ja poki co nuie wybrazam sobie nosic niemowlaka bez rozka
Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
witam się i żegnam
dziś piątke - weekendu początek

Zosia znów robiła piesze wycieczki o 4 nad ranem, więc troche padnięta jestem ...
wstałam 50min później niż budzik miałam ustawiony

słońca życzę
bo jakoś u nas od paru dni pochmurno ciągle
kochana znowu mi sie z tym okiem tak porobilo
zakropilam tym antybiotykiem, jest bardzo delikatny
wiec nie poiwnno nic sie stal
w nocy mialam mocno zaropiale oko i tak jakby wysuszone, a rano czerwone i spuchniete, ale po kroplah duuuuuzo lepiej
moglam zatrzec np oliwka po kapieli ??
Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny!

Nie cierpie swojej pracy, mam jej za duż- chętnie oddam.
Wieczoram jestem padnięta, troche Was próbuje nadgonić i po kilku stronach zayspiam - nie to żeby mnie te tematy nudziły , po prostu wykańcza mnie praca.

Szukam zastępstwa - jakby któraś była chętna .

Mnie się też śniła anula i agus87 że jako pierwsza z nas urodziłą w kwietniu anula a potem agus i ja się zaczęłam stresować, że ja będę następna .

Sny są niesamowite.
no to ja ci mowie, ze to proroczy sen
Cytat:
Dziewczyny, nadrabiałam Was 55 minut Głowa mi pęka od tego czytania to nie na moje zdrowie

aga u mnie to samo Przed ciążą byłam wielką amatorka słodyczy a teraz mogłyby dla mnie nie istnieć.

Hello mamuśko - jesteście już na liście

agus ja nie kupuję w ogóle rożka, jeśli już to cienki, bawełniany otulaczek Ale są mamy, które są zakochane w rożkach i gorąco polecają więc kieruj się intuicją

matallwar - koleżanka polecała mi bardzo te ciuszki, podobno świetna jakość. Też mi się kilka rzeczy b. podoba ale póki nie przeprowadzę selekcji i wyliczeń mojej wyprawki, mam szlaban na zakupy

Zdecydowanie tuszka

Ja również nie zamierzam kupować żadnych patyczków

caffelate - była pyszna, mięciutkie, różowe, soczyste mięsko a ten smakkk ...

Siaśku u mnie podobnie, czuję się jak stara babka

Spice
- oreo znam, też kupowałam na allegro za gruuuubą kasę

daisy
- wydaje mi się, że widziałam je w Almie, teraz z promocji nawet ale stronka almy mi nie działa i nie mogę sprawdzić. Też zamawiasz on-line do domku?
ok kochane dzieki za porady co do rozka
na pewno jeden kupi co najmniej
Stary 2011-01-14, 10:34   #923
amarcia
Wtajemniczenie

Listopadowa dziekujemy

Powiem szczerze, że nie wiem ile razy można, nie znalazłam wzmianki żadnej. To wogóle był spontan pełen z tym zdjęciem weszłam na kompa, otworzyłam tą galerię a Wiki mówi: o ile dzieci zapytałam czy też chce i poszło
Stary 2011-01-14, 10:39   #924
anula_81
Zakorzenienie

Ale mnie wystrasyzlyscie ztymi paleczkami, to sa takie grube, specjalnie, ja nei wiedzialam, jestem niedoswiadczona matka, najwyzej beda dla nas Mowi sie trudno!

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2011-01-14, 10:40   #925
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

Amarcia- Wikusia ma mój głosiksliczna z niej dziewczynka
Stary 2011-01-14, 10:42   #926
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
MoniaK, bywam czasem na Twoim blogusiu
super Tylko że on nie taki mój on wspólny z kilkoma dziewczynami i każdy może przesłać zdjęcia

Cytat:
racja mogliby zrobić miesięczne wątki, chociaż teraz to mi w sumie wszystko jedno jak tu się zadomowiłam Ciekawe czy mamy z innych wątków też tak pędzą

Cytat:
na taką ślicznotkę to tylko głosować można codziennie?
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 10:42   #927
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Dzień Dobry brzucholinki

Anula to chyba ta praca tak na Ciebie działa kochana , odpoczywaj jak najwięcej
Moria no co za sen ale się uśmiałam na początek dnia
Kasia5 gratuluje synusia

Aaa i co do patyczków, to ja zamierzam używac, są takie specjalne dla dzidziusiów, watka jest na czubku wąska, a później szeroka dla bezpieczeństwa (nie można wsadzic dzidziusiowi do uszka). Moja siostra używała, tylko nie wkładajac do środka, tylko z zewnątrz się czyści, to co wypływa

Edytowane przez Dziewczonka
Czas edycji: 2011-01-14 o 10:55
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 10:44   #928
anula_81
Zakorzenienie

a i dziewczyny dziekuje za wsparcie, Siasiek, Moniqac, listopadowa i reszta kochane jestescie, w poniedzialek ide do lekarza z glebokim postanowieniem wreszcie ponarzekania, bo zawsze siedze cicho i prosba o zwolnienie!

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2011-01-14, 10:45   #929
Aliczka88
Zadomowienie

Witajcie

Moria - popuściłam na Twoim śnie

U mnie makijaży ciąg dalszy więc tylko zaglądam na chwile.
Głodna jestem i ide sobie zrobić, jajecznice z papryka i zółtym serem
A poza tym dziś była u mnie siostra TŻta i powiedziała ze dadzą nam w spadku prawie nowe łóżeczko, kojec, przewijak i siedzisko takie fajne do jedzenia. Także troche rzeczy nam odpadnie do kupna

Siusiaki górą!! Boje sie tylko, że przy nastepnej wizycie nasz siusiak zniknie i bedzie Madzia zamiast Miśka

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 10:47   #930
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Listopadowa dziekujemy

Powiem szczerze, że nie wiem ile razy można, nie znalazłam wzmianki żadnej. To wogóle był spontan pełen z tym zdjęciem weszłam na kompa, otworzyłam tą galerię a Wiki mówi: o ile dzieci zapytałam czy też chce i poszło
Ja też zagłosowałam na taką śliczną dziewczynkę
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości