Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecień 2011 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-14, 09:59   #2461
Ewelqa1985
Zadomowienie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

Dziewcyzny dzis zaczelam 32 tc a wiec 8 miesiac ciazy Piccolo dla wszystkich + ciacha dla kazdej jakiej tylko chce

Edytowane przez Ewelqa1985
Czas edycji: 2011-01-14 o 10:01
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 09:59   #2462
laseczkaa
Zadomowienie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
nie wiem czy będziemy całkowicie składać czy tylko porozkładamy i też zobaczymy czy jest wszystko, bo mąż mówi, że nie mamy na razie za bardzo go gdzie wstawić, musimy wyekspediować biurko z komputerem, tylko jeszcze nie wiemy gdzie no i myślimy o kupieniu innej komody pod tv, tylko u nas tv wisi na ścianie i jest problem, bo trzeba szukać komody pasującej, jeszcze pomyślimy, teraz jesteśmy chorzy, to nie mamy sily na nic
my mamy juz lozeczko ale będziemy składać połowa/koniec lutego . juz nie mogę się doczekać . u nas ta sama sytuacja -musimy pozbyć się biurka i komputera - chcemy sprzedać i zamienić na laptopa bo miejsca nie ma ...

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
witajcie
tity super ze kocina wrocila cala i zdrowa ( a nawet nie schudla )
bylismy wczoraj w Tesco kupilsmy wanienke ( na razie bez stelaza mamy miec od znajomej ) paczke pampkow 3-6kg 4 sztk. body oraz 2 sztk. legginsow zaraz zrobie zdj to wrzuce dzis malowany jest pokoj Emilki zielono-zolty bedzie do tego naklejki z kubusiem puchatkiem nio wiec rozgardiasz jest okropny za chwilke wezme sie za obiad i bede starac sie was na biezaco sledzic
oj to koniecznie wklej fotki pokoju jak już będzie pomalowany i z naklejkami a te naklejki gdzie kupowałaś na all ?

Tity
również cieszę się że kociak wrócił cały i zdrowy.

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 10:07   #2463
Ewelqa1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
my mamy juz lozeczko ale będziemy składać połowa/koniec lutego . juz nie mogę się doczekać . u nas ta sama sytuacja -musimy pozbyć się biurka i komputera - chcemy sprzedać i zamienić na laptopa bo miejsca nie ma ...

oj to koniecznie wklej fotki pokoju jak już będzie pomalowany i z naklejkami a te naklejki gdzie kupowałaś na all ?

Tity
również cieszę się że kociak wrócił cały i zdrowy.
naklejki widzialam w leroy merlin ale na all sa tansze i mam zamiar zakupic w pon jak bedzie wyplata juz nie moge sie doczekac
Stary 2011-01-14, 10:10   #2464
iizabelaa
Zakorzenienie

Ja dzisiaj mam SR
ciekawe o czym dzisiaj będzie,
a wieczorem się umówiłam z koleżankami z pracy

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
macie juz rozki - beciki ??
jakiej wielkosc, jakie wypelnienie??
mozecie cos polecic???????/
mam taki
http://allegro.pl/rozek-becik-frotte...411432080.html

i dokupię jeszcze jeden z tej aukcji
http://allegro.pl/my-sweet-baby-roze...406513621.html

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
A ile butelek kupiłaś? Ja mam 2 125ml i 2 260, do tego tylko woreczki do przechowywania pokarmu. Nie wiem czy wystarczy czy nie?

Ohh mi też się marzą normalne zakupy. Zastanawiam się, czy się wcisnę w sukienki sprzed ciąży, bo one w pasie dość wąskie są, a mi teraz pod biustem przybyło

Dziewczyny cud się zdarzył po 3 tygodniach wrócił do domu ten kot co nam przed świętami zaginął. Był u kogoś(podejrzewamy, że u takiej walniętej sąsiadki, co łazi po śmieciach, ale ma ze 20 kotów) w domu bo w węglu cały, ale nawet nie schudł

ja mam 2x150ml i 2x260ml,
siostra mówi, że spokojnie wystarczy

no jestem ciekawa jak mi przyjdzie zrzucić wagę po ciąży

super ze kotek wrócił

Cytat:
Napisane przez izunia233 Pokaż wiadomość
To już chyba możemy nazwać allegroholizmem

ja sobie tłumaczę, że jestem po prostu oszczędna
bo w zwykłym sklepie wydałabym 2 razy tyle na to samo

Cytat:
hej
dziękuję
Wiesz ja też chyba dzisiaj wybiorę się po sklepach wreszcie mogę kupić coś różowego
przyjemne uczucie

Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość
Rożek ten bedę zamawiał,
jak poznam płec mojego łobuza. Iza ma i zachwala.
mam mam,
z wierzchu bawełna a w środku mięciutka frotka,
no i mi pasuję to kompletu od pościeli
Stary 2011-01-14, 10:11   #2465
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewcyzny dzis zaczelam 32 tc a wiec 8 miesiac ciazy Piccolo dla wszystkich + ciacha dla kazdej jakiej tylko chce
to ja serniczka
gratulacje

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 10:20   #2466
patrycja_22
Rozeznanie

Dzień dobry laseczki
Miałam mieć dzisiaj łóżeczko ale nie wiadomo czy na dzisiaj się transport uda załatwić i chyba będzie trzeba to przełożyć a tak się cieszyłam.
Wczoraj wkurzyłam się dodatkowo. Wyprałam pieluchy tetrowe od rodzyneczka i wiecie co wyglądają jakby miały 10letni staż takie się brzydkie zrobiły Dzisiaj idę do normalnego sklepu kupić bo te naprawdę zrobiły się bardzo brzydkie

patrycja_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 10:20   #2467
Tity
Zakorzenienie

Cytat:

No dziewczyny już nam nie wiele brakuje, przynajmniej znacznej większości
izabela no to dobrze, że wystarczy tyle butelek. Mam nadzieję jednak, że na cały dzień nie będę musiała jechać na zajęcia, najwyżej od piątku wieczorem będę robić zapas na sobotę w tych woreczkach.
Co do rożków to mam w sumie 2, jeden wczoraj kupiony w Tesco, jedna z Was wstawiła link z allegro do niego. Taki w osiołki. I drugi do kompletu pościeli.
Wstawiam jeszcze zdjęcie mojej dzisiejszej dyńki. Środek 34 tygodnia. W sumie przez 2 tygodnie chyba tylko góra brzucha trochę napuchła, a tak to bez zmian. Aha i jeszcze wczoraj zauważył mój mąż, że w okół pępka mam chyba siniak. Nie wiem czy też tak macie, czy to mnie ostatnio mały bachnął i tak mi się zrobiło.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brzuch 34 tc.jpg (24,9 KB, 51 załadowań)

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 10:22   #2468
mora103
Raczkowanie

Cytat:
To ja ptysia prosze Gratulacje
mora103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 10:25   #2469
Jok3r
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
czesc Mamuski

kiedy ja was w calosci nadrobie

Eirene kocyk super

diatoma dbaj o siebie

Monti ja boli jako takich nie mam ale jqak sie myje czuje ze mam mam "tam" bardzo miekko wiec to pewnie poczatek

Aja teksty niezle mozna nabrac dystansu

mysle ze brzuch jak na swoj wiek ok i fajna fotka

o tak balsam stoi i czeka az sie przeterminuje bo nie moge sie za niegp wziac ;p

fajowe ciiszki a z ta zgaga i uderzeniami goraco tez wczoraj mialam i nieraz miewam w dzien

no ja jak kucam tez czuje jakbym mmiala spucgniete nogi wiec chyba juz woda mi sie zatrzymuje

ja mam bright starts dla malego i jest super

no tez mam deficyt i czekam na piierwsza kase z Zusu ciekawe ile dadza i kiedy....

ja miewalam jak dluzej popracowalam teraz od kilku dni - odpukac - nie mam

black dbaj o siebie odpoczywaj i sluchaj lekarza

z ta dziewczynka to wiedzialam gratulujemy

jest pieknie jestes w ciazy dzidzia zdrowa ustawia sie w bloki startowe z reszta tematow dasz sobie rade

a ja dziewczynki juz ma maly pokoj ogarniety - ponizejj zdjecie
i zdjecie maleg ktory na usg w 31 wg om mial 1640 i ok 35cm dlugosci ale niestety nie chcial rozszezyc nozek i gin ni epotwieridzl mi ze to chlopak... licze ze na poprzednim usg sie nie nie pomylil
Ten blekit jest cudny. Tez kombinowalam, zeby zmienic kolor w pokoju, ale w sumie nie dawno bylo malowane, a kaska przyda sie na cos innego. No i ostatecznie nie ejst tak zle, wiec odpuscilam.

Bylam wczoraj na tym usg i w sumie wszystko ok tylko musze mojemu gine koniecznie powiedziec o tych bolach/skurczach no i nie dobrze, ze ten bebzol mi tak opadl, ale mlody czuje sie swietnie, kolosem nie jest, rosnie ksiazkowo. Zobaczymy co powie gin. Poko co planuje zakpuy skoro mi "wolno".
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 10:28   #2470
trzyrazyi
Zadomowienie

dziewczyny dzis ostatni dzien pracy juppiiiiii.....ale mam problem tak mi spuchly kostki od srodka ze juz ich nie wida i normalnie takie buly mam ma ktoras z was tak??????
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 10:28   #2471
mora103
Raczkowanie

Cytat:

No dziewczyny już nam nie wiele brakuje, przynajmniej znacznej większości
izabela no to dobrze, że wystarczy tyle butelek. Mam nadzieję jednak, że na cały dzień nie będę musiała jechać na zajęcia, najwyżej od piątku wieczorem będę robić zapas na sobotę w tych woreczkach.
Co do rożków to mam w sumie 2, jeden wczoraj kupiony w Tesco, jedna z Was wstawiła link z allegro do niego. Taki w osiołki. I drugi do kompletu pościeli.
Wstawiam jeszcze zdjęcie mojej dzisiejszej dyńki. Środek 34 tygodnia. W sumie przez 2 tygodnie chyba tylko góra brzucha trochę napuchła, a tak to bez zmian. Aha i jeszcze wczoraj zauważył mój mąż, że w okół pępka mam chyba siniak. Nie wiem czy też tak macie, czy to mnie ostatnio mały bachnął i tak mi się zrobiło.
Ładniutki brzunio,jej już 34 tyd,niedługo bedziesz trzymać malenstwo na rękach.Ja jestem na koncówce 25,
mora103 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 10:29   #2472
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrycja_22 Pokaż wiadomość
Dzień dobry laseczki
Miałam mieć dzisiaj łóżeczko ale nie wiadomo czy na dzisiaj się transport uda załatwić i chyba będzie trzeba to przełożyć a tak się cieszyłam.
Wczoraj wkurzyłam się dodatkowo. Wyprałam pieluchy tetrowe od rodzyneczka i wiecie co wyglądają jakby miały 10letni staż takie się brzydkie zrobiły Dzisiaj idę do normalnego sklepu kupić bo te naprawdę zrobiły się bardzo brzydkie
toś mnie zmartwiła bo ja też u nich 10 kupiłam zobaczę w razie czego się dokupi, a mam też od rp77 więc jak coś 10 będzie

Cytat:

śliczny ja też mam siniaka wokół pępka i boli

Stary 2011-01-14, 10:34   #2473
patrycja_22
Rozeznanie

Eirene może rp77 będzie miał lepsze no a jak coś to zawsze można dokupić gdzieś na miejscu Ja się tylko wkurzyłam, że taki szajs sprzedają no i ludzie niestety je kupują bo są tanie, ja kupiłam 15 szt.

Stary 2011-01-14, 10:39   #2474
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
ja poproszę szarlotkę jęsli moge

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
przyjemne uczucie
ja też sobie tak tłumacze a w sumie to prawda, mam kolezanke co urodziła niedawno i ona zaopatrywała się w hurtowniach we wszystko, jak mi podała ceny to ładne mi hurtownie
ja zapłaciłam połowe tego co ona a teraz dodatkowo jeszcze korzystam z wyprzedaży wiec ja jestem zadowolona, myslalam ze naprawde wiecej nam pojdzie kasy na wszystko,
jeszcze nie mamy wszystkiego ale jest dobrze moim zdaniem

Cytat:
ej dyńki. Środek 34 tygodnia. W sumie przez 2 tygodnie chyba tylko góra brzucha trochę napuchła, a tak to bez zmian. Aha i jeszcze wczoraj zauważył mój mąż, że w okół pępka mam chyba siniak. Nie wiem czy też tak macie, czy to mnie ostatnio mały bachnął i tak mi się zrobiło.
jeszcze 6 tyg albo i nie
mieszkanko śliczne
Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
dziewczyny dzis ostatni dzien pracy juppiiiiii.....ale mam problem tak mi spuchly kostki od srodka ze juz ich nie wida i normalnie takie buly mam ma ktoras z was tak??????
ja też moich nie widze
w ogóle nogi mi zaczely puchniec całe, łydki to mam takie banie że szok

no i oczywiscie zgaga
ona najbardziej mi dokucza

a ja kupiłam rozek wczoraj w Tesco - wzielam takie zieloniutki wiosenny, sliczny fajny materiał, milutki za 24,99 polecam

a tak w ogóle to cześć

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2011-01-14 o 10:41
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 10:40   #2475
izunia233
Zadomowienie

Tity śliczny ten twój brzusio

Ewleqa gratuluję i poproszę kawałeczek orzechowca

Wróciłam z Tesco i praktycznie już nic nie było. Chciałam kupić kocyk, butelki i wanienke i nie kupiłam. Za to zaopatrzyłam się w pampersy, szampon, kremiki, chusteczki i proszek do prania. Niby nic nie kupiłam a 170zł poszło....

Dziewczynki jak macie linka do zestawów butelek z TT lub AVENT to poproszę
izunia233 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 10:40   #2476
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
hej

dziękuję
Wiesz ja też chyba dzisiaj wybiorę się po sklepach wreszcie mogę kupić coś różowego

mam już 2 i w zupełności mi starczą- tak myślę.
wymiar ok 76x76
o jeden mam taki :
http://allegro.pl/rozki-rozek-becik-...408443262.html

gratulacje ale te tygodnie lecą ... przyłączam się do

mała mnie kopie od rana a ja zaraz się szykuję i wychodzę.
może dziś z tż też pojedziemy do Tesco -byłam w tesco dzień przed tym jak wchodziła gazetka czyli w środę i oglądałam produkty ale w moim tesco mieli bardzo mało tzn 1 posciel i ciekawa jestem czy cos dowieźli ...

dziewczyny a jak tam carrefoul jest cos dla dzieciaczków przecenione -któraś teraz była ?

i jeszcze jedno pytanie -zastanawiam się nad kupnem tego rogala do karmienia. które są lepsze te większe czy te mniejsze ? czy mamusie które już mają dzieci miały takie coś i jak sie na tym karmi czy rzeczywiście dobrze - czy wystarczy nawet poduszke podłożyć i efekt bedzie ten sam ?
dokladnie ten chce zamowic,
Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj mam SR
ciekawe o czym dzisiaj będzie,
a wieczorem się umówiłam z koleżankami z pracy

mam taki

i dokupię jeszcze jeden z tej aukcji
http://allegro.pl/my-sweet-baby-roze...406513621.html

ja mam 2x150ml i 2x260ml,
siostra mówi, że spokojnie wystarczy

no jestem ciekawa jak mi przyjdzie zrzucić wagę po ciąży

super ze kotek wrócił

przyjemne uczucie

mam mam,
z wierzchu bawełna a w środku mięciutka frotka,
no i mi pasuję to kompletu od pościeli
fajke rozki, ale ten frotte wydaje mi sie strasznie gruby
ja rodze w kwietniu wiec nie potrzeba takiego puchu
myslec, ze ten cienszy mi wystarczy

w ogole to niektore pisza, ze rozki sa kompletnie nieprzydatne
a ja sobie nie wyborazam noszenia niemowlaka bez rozka, poki co
Stary 2011-01-14, 10:41   #2477
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
no my własnie też musimy małe przemeblowanie zrobić bo zaczęłam truć tżtowi że musimy bo najpierw łożeczko miało stac przy oknie ale stwierdziliśmy że przy oknie nie można a po drugie koło kaloryfera...
potem wymyśliliśmy że na środku pokoju. pokoj mamy w miarę duży więc by się zmiesciło i przejsc normalnie by można było ale zaczełam wymyślać że jak to tak na srodku nawet lampki postawić nie mozna ani nic i wymyslilam ze szafke trzeba jedna przestawic i tam dac łożeczko czyli po ludzku koło ściany i koło naszego łóżka
no wlaśnie gdyby nie te kaloryfery, to ja bym nawet przemeblowania nie musiala robić a tak to niestety

Cytat:
oj sprzedawać, to my nie bedziemy, tylko biurko chyba na razie wyniesiemy do piwnicy, a komputer przeniesiemy chyba na stół do salonu, bo mam połączony salon z kuchnią i jadalnią (tylko sobie nie wyobrażać tu nie wiadomo jakich wielkich pałacy, to tylko mieszkanko 50m ) i ten stół rzadko używamy, tylko jak więcej gości ma być, bo tak to mam ławę, ale to jeszcze trzeba przemyśleć i wszystko wymierzyć

Cytat:
Dzień dobry laseczki
o kurcze, to ja chyba je dzisiaj specjalnie upiorę i zobaczę, bo może faktycznie trzeba będzie kupić nowe

Cytat:

no bardzo ładny
a co do tego siniaka to ja też mam, to tak jest, tak jak z tą brązową kreska
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 10:48   #2478
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Eirene może rp77 będzie miał lepsze no a jak coś to zawsze można dokupić gdzieś na miejscu Ja się tylko wkurzyłam, że taki szajs sprzedają no i ludzie niestety je kupują bo są tanie, ja kupiłam 15 szt.
no właśnie bo tanie to się skusiłam... no nic najwyżej się dokupi te 10 sztuk w sklepie...

Stary 2011-01-14, 11:00   #2479
monikal
Raczkowanie

dzień dobry ciężaróweczki

mnie też pępek boli, tak jakby piecze często i to już jakiś czas, wywija się wystaje i mam ciemniejszą obwódkę wkoło, a ja jeszcze ciemną karnację mam to wygląda nieciekawie.

zmartwiłam się wczoraj bo któraś pisała o pościeli z milpolu a już zamówiłam i teraz troszkę żałuję... czekam jednak jak przyjdzie to wtedy będę wiedzieć co i jak

jak się wgłębiłam w temat pościeli to znalazłam np to http://www.bondodo.eu/index.php/pl/kolekcja i myslę że to będzie pościel zmianowa dla naszej Małej, tylko niestety już nie w tym miesiącu.....

monikal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 11:06   #2480
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
ja poproszę szarlotkę jęsli moge

ja też sobie tak tłumacze a w sumie to prawda, mam kolezanke co urodziła niedawno i ona zaopatrywała się w hurtowniach we wszystko, jak mi podała ceny to ładne mi hurtownie
ja zapłaciłam połowe tego co ona a teraz dodatkowo jeszcze korzystam z wyprzedaży wiec ja jestem zadowolona, myslalam ze naprawde wiecej nam pojdzie kasy na wszystko,
jeszcze nie mamy wszystkiego ale jest dobrze moim zdaniem

jeszcze 6 tyg albo i nie
mieszkanko śliczne

ja też moich nie widze
w ogóle nogi mi zaczely puchniec całe, łydki to mam takie banie że szok

no i oczywiscie zgaga
ona najbardziej mi dokucza

a ja kupiłam rozek wczoraj w Tesco - wzielam takie zieloniutki wiosenny, sliczny fajny materiał, milutki za 24,99 polecam

a tak w ogóle to cześć

Tobie tez od srodka nie widac kostek????? Bo u mnie najgorzej z kostkami wlasnie w tym miejscu tragedia jaksa?
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 11:07   #2481
87czarna
Zakorzenienie

Tity super brzuszek!

No właśnie...miałam już o tym pisac wcześniej. Castia wspominała coś o kołataniu serca-ja mam to samo! Zazwyczaj dopada mnie to wieczorem przed pójściem spac...czuję,jakby miało mi zaraz serce eksplodowac! Nie wiem,co może byc przyczyną?

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 11:09   #2482
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
JA też mam problem z biodrami w nocy, chociaż od 2 dni jakby lepiej, nie wiem po czym.

To mi smaka narobiłaś. Dzisiaj lody kupuję

A ile butelek kupiłaś? Ja mam 2 125ml i 2 260, do tego tylko woreczki do przechowywania pokarmu. Nie wiem czy wystarczy czy nie?

Ohh mi też się marzą normalne zakupy. Zastanawiam się, czy się wcisnę w sukienki sprzed ciąży, bo one w pasie dość wąskie są, a mi teraz pod biustem przybyło

U mnie nie cisza, ale jest lepiej. Od poniedziałku nie biorę Ranigastu i wspomagam się tylko Maloxem, także da się przeżyć

Dziewczyny cud się zdarzył po 3 tygodniach wrócił do domu ten kot co nam przed świętami zaginął. Był u kogoś(podejrzewamy, że u takiej walniętej sąsiadki, co łazi po śmieciach, ale ma ze 20 kotów) w domu bo w węglu cały, ale nawet nie schudł
co do butelek to mam zestaw z TT wiec tam sa dwie malenkie chyba 150 i dwie wieksze 250 kubek niekapek i smoczek, a wlasnie jakie masz woreczki do przechowywania pokarmu? bo ja nie mam pojecia ...

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
kochana na pewno wynagrodzą i pomyśl że kolejny taki remont co najmniej za 10 lat troszkę pocierpimy i będziemy mieć boskie kuchnie + ty łazienka
ja wyemigrowałam do mamy

montii trzymaj sie już niedługo nie będzie tak boleć, a może ty sięza bardzo forsujesz co ?? może byś jeden dzień poleżała i zobaczyła czy nie będzie po takim lenistwie poprawy

mamy mamy

buahahahaa
ale czy ten york co wybuchł był prawdziwy

i nie podzieliłaś się

super te bodziaki

Tity super że kociak wrócił

ja się chyba wykończę przyjechałam do rodziców a u nich wymiana drzwi, tak wiercą że mam dość, to ja już mogłam zostać u siebie i wdychać dalej remontowy kurz
no ja wlasnie leze i nic nie robie ale to chyba wina ulozenia synka, bo zgaga minela a bola pachwiny moze nizej sie ulokowal

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
rety ale przez te tabletki się głupio czuje. Ciekawe jak długę będę je brać do dziewczyn które je biorą: macie też bóle mięśni po nich? Wczoraj najpierw bolał mnie miesień w przedramieniu jakbym go stłukła czy nadwyrężyła a rano po kolejnej tabletce i w nodze to samo, w jednym miescju jakbym przyłożyla gdzieś udem taki promieniujący bół a oprócz tego brak siły we wszystkich mieśniach. Męczę się po 5 min

Zezłościłam się też wczoraj bo przyszły paczki z rzeczami do małej. Zamawialiśmy rożek ze wzorkiem dizozaura, przyszedł taki ale układ materiału taki że dinozaur widoczny do połowy tylko bo wyszło to gdzieś z boku rożka a na środku trawa i inne widoczki

No i od tego r_p77 przewijak przyszedł nie w tym kolorze co zamawialiśmy, a dzisiaj nie mogę się tam dodzwonić

acha i kupiliśmy łóżeczko w tesco za 99zł. Nie jest to moje marzenie, ale mężowi się podobało, a jakoś to wynagrodze sobie pościelą i dodatkami...
a mi wanienki nie przeslal ;/

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 11:17   #2483
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja tak nie mam, ale to ponoć częsta przypadłość w ciązy
i na ostatniej wizycie gin oglądał kostki czy nie mam spuchniętych

w sumie jedyne co można zrobić to wyeliminować sól z diety,
pic dużo wody,
oraz odpoczywać z nogami do góry

Cytat:
ja zauważyłam na all, że sprzedawcy mają 2 rodzaje pieluch tetrowych, lepsze i gorsze, trochę tańsze ,

ja tez wzięłam te najtańsze, bo nie mam zamiaru ich w sumie do niczego specjalnego używać,
ale wyglądają dobrze,
zobaczymy po praniu

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
fajke rozki, ale ten frotte wydaje mi sie strasznie gruby
ja rodze w kwietniu wiec nie potrzeba takiego puchu
myslec, ze ten cienszy mi wystarczy

w ogole to niektore pisza, ze rozki sa kompletnie nieprzydatne
a ja sobie nie wyborazam noszenia niemowlaka bez rozka, poki co
on wcale nie jest grubszy od innych

no zależy jak się człowiek nauczy, w różku na pewno wygodniej i pewniej
poza tym dziecko też trochę sztywniej leży i kręgosłup mu się nie wygina
Stary 2011-01-14, 11:19   #2484
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Tobie tez od srodka nie widac kostek????? Bo u mnie najgorzej z kostkami wlasnie w tym miejscu tragedia jaksa?
teraz jak patrzę to widzę, najgorzej jest wieczorem wtedy to nie wiem gdzie są moje kostki!!!!! nawet ciezko je wyczuc
czeste zjawisko w ciazy no ale jaka to przyczyna
Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Tity super brzuszek!

No właśnie...miałam już o tym pisac wcześniej. Castia wspominała coś o kołataniu serca-ja mam to samo! Zazwyczaj dopada mnie to wieczorem przed pójściem spac...czuję,jakby miało mi zaraz serce eksplodowac! Nie wiem,co może byc przyczyną?
nie mam pojęcia
mnie też to właśnie dopada, bije jak szalone jakby mialo mi wyskoczyc
najpierw mialam tak po fenoterolu, ale teraz nie biore a i tak mam takie kołatania
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 11:29   #2485
Ewelqa1985
Zadomowienie

ok lece obiad robic odezwe sie niebawem
Stary 2011-01-14, 11:30   #2486
wikakika
Rozeznanie

Czesc kobitki,

Nie bylo mnie ponad 3 tygodnie, wiec mam nadzieje, ze mnie znowu przygarniecie. Bylam dwa tygodnie w Polsce a tam cieniutko z netem bylo, a potem jak wrocilam do pracy, to musialam wszystko nadrobic i tez nie mialam czasu na ukochany wizazNie dam rady nadrobic wszystkich postow. mam nadzieje, ze czujecie sie swietnie i wygladacie cudownie i promiennie!!teraz juz bede do konca z wamiBuziaki dla was i maluszkow....
wikakika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 11:34   #2487
patrycja_22
Rozeznanie

iizabelaa moje też przed praniem wyglądały ładnie tylko po praniu zrobiły się z nich takie szmatki

Stary 2011-01-14, 11:35   #2488
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

no witam

wczorajsza SR przeżyliśmy było kameralnie położna i trzy pary razem z nami
było bardzo wesoło, wczoraj była pogadanka o ciąży porobiliśmy plan organizacyjny i zapoznaliśmy się miedzy sobą

co śmieszne całe zajęcia miałam wrażenie ze znam skądś jedną parę
po czym jak wyszliśmy tylko to mąż mi powiedział słuchaj ja te parę skądś znam wiec mu mowie ze miałam to samo odczucie i pól drogi do domu zastanawialiśmy się skąd ich znamy
ale nie wiemy gdzie...

zajęcia trwały 1,5 godzinki a następne ponoć po 2 godzinki

co do przemeblowania to pozarłam sie o to z mezem wczoraj i przedwczoraj bo mielismy plan jak wszytsko poprzestawiac aby sie zmiescic z łóżeczkiem a onb teraz zaczyna kombinowac jak kon po górke

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 11:37   #2489
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
teraz jak patrzę to widzę, najgorzej jest wieczorem wtedy to nie wiem gdzie są moje kostki!!!!! nawet ciezko je wyczuc
czeste zjawisko w ciazy no ale jaka to przyczyna

w necie można o tym dużo znaleźć,
że w ciąży się woda zatrzymuję w organizmie itp
i stąd obrzęki

bratowa tż była pod koniec ciąży cała popuchnięta, ręce, twarz
Stary 2011-01-14, 11:38   #2490
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
rety ale przez te tabletki się głupio czuje. Ciekawe jak długę będę je brać do dziewczyn które je biorą: macie też bóle mięśni po nich? Wczoraj najpierw bolał mnie miesień w przedramieniu jakbym go stłukła czy nadwyrężyła a rano po kolejnej tabletce i w nodze to samo, w jednym miescju jakbym przyłożyla gdzieś udem taki promieniujący bół a oprócz tego brak siły we wszystkich mieśniach. Męczę się po 5 min

Zezłościłam się też wczoraj bo przyszły paczki z rzeczami do małej. Zamawialiśmy rożek ze wzorkiem dizozaura, przyszedł taki ale układ materiału taki że dinozaur widoczny do połowy tylko bo wyszło to gdzieś z boku rożka a na środku trawa i inne widoczki

No i od tego r_p77 przewijak przyszedł nie w tym kolorze co zamawialiśmy, a dzisiaj nie mogę się tam dodzwonić

acha i kupiliśmy łóżeczko w tesco za 99zł. Nie jest to moje marzenie, ale mężowi się podobało, a jakoś to wynagrodze sobie pościelą i dodatkami...
black żadnych bóli mięśni nie zanotowałam

co do rożka to też bym się wkurzyła

jak dodasz do łóżeczka śliczną pościel to na pewno będzie cudnie wyglądać

Cytat:

ja chce najlepiej szarlotkę
no i oczywiście gratuluje
kochana jak pomalujecie już pokój to pamiętaj że czekamy na zdjęcia

Cytat:
Dzień dobry laseczki
o kurczele a jakie wzięłaś ?? zwykłe czy podwójnie tkane

Cytat:
super brzuszek i taki malutki, mój na 30 tydz jest chyba już większy

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość

Bylam wczoraj na tym usg i w sumie wszystko ok tylko musze mojemu gine koniecznie powiedziec o tych bolach/skurczach no i nie dobrze, ze ten bebzol mi tak opadl, ale mlody czuje sie swietnie, kolosem nie jest, rosnie ksiazkowo. Zobaczymy co powie gin. Poko co planuje zakpuy skoro mi "wolno".
super że wszystko ok

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości