Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Coraz mocniejsze kopniaki czujemy, wiosną się rozpakujemy 12 21,43%
Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną ze aż miło 37 66,07%
II trymestr dopiero sie kończy.... a tak wiele nas już łączy... 7 12,50%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-14, 13:34   #1021
dorkabl
Zadomowienie

Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

ddaaiissyy widziałam to, widziałam...myślałam ze moze cos jeszcze na opakowaniu będzie napisane kupie. Najwyżej poczeka

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Zapiekanka się robi i niedługo będę wcinać

U mnie ważenie będzie jutro, bo u siebie nie mam wagi i muszę korzystać z maminej Ciekawe ile mi przybyło przez tydzień

Rany, jak mi ktoś powie że mam przywiązać tą durną czerwoną kokardę to wrrr
To będziemy atakować razem Ja juz tez powiedziałam zeby mi sie nikt tego nie warzył zrobić ! Chce dziecko ochrzcić a nie, jakieś czary odprawiać!
dorkabl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 13:34   #1022
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
Zobaczcie - ale tam są koszulki...
http://alles.pl/sklep/index.php?cid=100&mid=172

Normalnie ja a mąż
Widziałam już kiedyś, w M jak Mama była reklama i się skusiałam i weszłam na ich stronę Sexi mamuśki co?
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 13:35   #1023
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ooo... Szkoda, że auto nie działa, bo bym podjechała... Niby daleko nie mam, ale jednak autobusem i dojść trzeba. Hmm, ciekawe, czy po weekendzie też będzie przecena...

Na mnie wczoraj koleżanki naskoczyły, że jak to nie wiem, że trzeba czerwoną kokardkę dziecku do wózka przywiązać, bo inaczej mi je zauroczą I że koniecznie muszę to zrobić

Ja tam nie wierzę w takie rzeczy, więc się nie przejmuję, ale serio, przesądów jest tyle, że się można za głowę złapać... I każdy mówi co innego.

A ja wierzę tylko w to, co potwierdzi nauka. O!
Ja tez nie wierze, ale lubie czasem takich głupot posłuchac Bardziej chodziło mi o moje stosunki z męzem aniżeli o ciąze Byłam ciekawa czy to co mi napisze, choc troche bedzie spójne z rzeczywistościa
Przeczytałam i tyle nie gdybam czy sprawdzi się czy nie - choc jakies 12 lat temu, gdy byłam u wróżki, powiedziałą mi ze moim męzem bedzie brunet i opuszczę rodzinne miasto (co wówczas wydawało mi sie niemozliwe, bo zawsze uganiałam się za blondynami i również wówczas byłam zaręczona z blondynem :P) a tu jednak.. zareczyny zerwane, mąz brunet nie blondyn no i wyprowadzka z mojego miasta...

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 13:36   #1024
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
To będziemy atakować razem Ja juz tez powiedziałam zeby mi sie nikt tego nie warzył zrobić ! Chce dziecko ochrzcić a nie, jakieś czary odprawiać!
dokładnie

Słuchajcie, czy kupujecie od razu laktator czy dopiero później?
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 13:37   #1025
kinga_91
Rozeznanie

wlasnie wrocilam od gina no i z dzidziusiem wszystko w idealnym porzadku maly wazy juz ponad 0,5 kg tak wiec duzego faceta mam w brzuszku:jupi :
jedna rzecz mnie martwi moje cisnienie ktore jest bardzo wysokie i w zwiazku z tym chyba czeka mnie szpital narazie przekonalam lekarza zeby mnie teraz tam nie wysylal bo czekaja mnie egzaminy na uczelni no i sie zgodzil ale juz w lutym pewnie wyladuje w szpitalu na kilka dni
narazie dzidzia mnie pociesza ze z nia wszystko dobrze
kinga_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 13:41   #1026
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez kinga_91 Pokaż wiadomość
wlasnie wrocilam od gina no i z dzidziusiem wszystko w idealnym porzadku maly wazy juz ponad 0,5 kg tak wiec duzego faceta mam w brzuszku:jupi :
jedna rzecz mnie martwi moje cisnienie ktore jest bardzo wysokie i w zwiazku z tym chyba czeka mnie szpital narazie przekonalam lekarza zeby mnie teraz tam nie wysylal bo czekaja mnie egzaminy na uczelni no i sie zgodzil ale juz w lutym pewnie wyladuje w szpitalu na kilka dni
Jupi ! Fajowsko !!!!! GRatuluje duzej, zdrowej dzidzi

A jakie masz to ciśnienie? To z powodu ciąży ? Wczesniej nigdy nie miałas ?

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-01-14, 13:42   #1027
principessina
Zakorzenienie

Hej Dziewczynki, ale zescie naprodukowaly, ide Was nadrabiac....
Ja wrocilam do swiata zywych, dzis bylam u internistki i kazala jeszcze przez 2 dni brac syropek, bo kaszel meczy mnie w nocy, a wczoraj bylismy na zajeciach dla ciezarnych i moj maz byl jedynym facetem...no chyba te zajecia tutaj wygladaja troszke inaczej niz w Pl, przynajmniej z tego co slyszalam od kolezanek z Polski....jest kurs oddychania, ale nie pokazuja np. jak malemu zmieniac pielszuke czy pielegnowac.

Wiecie co od paru dni kluje mnie w okolicy pepka po prawej stronie, tez tak czasem macie? moze maly sie tak ulozyl i na cos napiera i tak mnie cos kluje

MonikaK ja kupuje odrazu laktator, tylko sie zastanawiam czy tego tommiee czy aventu

kinga_91 gratuluje zdrowego dzidziusia

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 13:43   #1028
dorkabl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Widziałam już kiedyś, w M jak Mama była reklama i się skusiałam i weszłam na ich stronę Sexi mamuśki co?

Kupiłaś coś czy tylko na str weszłaś?

MoniaK No właśnie mam takie przemyślenia: nastawiam sie na karmienie piersią wiec bedzie mi potrzebny laktator. Wiec trzeba by go kupić teraz bo potem kto mi go kupi, tzn taki jaki chce? A jak niestety nie bede miała pokarmu to wydam kase na darmo...no i jestem w kropce...

kinga_91
Zdrowa dzidzia to jest TO!
dorkabl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 13:43   #1029
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
dokładnie

Ja na razie nie kupuje, nie wiadomo jak będzie i czy w ogóle będę karmic . Jak się okaże już po porodzie, że potrzebuje to się kupi
Stary 2011-01-14, 13:44   #1030
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Cytat:
dokładnie

tez sie zastanawialam nad tym i chyba kupie od razu...

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 13:47   #1031
MoniaK
Zakorzenienie

No właśnie ja też chcę karmić piersią, więc teoretycznie będzie potrzebny. Jednak jak moje plany wezmą w łeb i a nóż widelec coś się pokręci i nie będę mogła karmić W ogóle to mam pytanie do mamuś, które już karmiły; czy każda miała laktator?
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 13:48   #1032
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Super, że z dzidzią wszystko dobrze
A ciśnieniem się nie przejmuj, na pewno Ci unormują

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
Kupiłaś coś czy tylko na str weszłaś?

MoniaK No właśnie mam takie przemyślenia: nastawiam sie na karmienie piersią wiec bedzie mi potrzebny laktator. Wiec trzeba by go kupić teraz bo potem kto mi go kupi, tzn taki jaki chce? A jak niestety nie bede miała pokarmu to wydam kase na darmo...no i jestem w kropce...

kinga_91
Zdrowa dzidzia to jest TO!
Nie nie kupiłam, tylko pooglądałam Sexi mamuśką zamierzam byc po porodzie
Stary 2011-01-14, 13:56   #1033
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie ja też chcę karmić piersią, więc teoretycznie będzie potrzebny. Jednak jak moje plany wezmą w łeb i a nóż widelec coś się pokręci i nie będę mogła karmić W ogóle to mam pytanie do mamuś, które już karmiły; czy każda miała laktator?
Ja też zamierzam karmić piersią, ale laktator na pewno kupię, bo:
1. Nigdy nie wiadomo, niektóre kobiety nie mogą karmić piersią - nie mówię o braku pokarmu, ale różnych innych sytuacjach
2. Nie zawsze da się piersią, więc dobrze być przygotowanym - np. moja mama odciągała pokarm, bo chodziła na noce do pracy po 3 m-cach, a tata karmił brata łyżeczką (butelki nie chciał :P)
3. Jak będę mieć nadmiar pokarmu, to raz dwa i po sprawie

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 13:57   #1034
principessina
Zakorzenienie

Dziewczyny sorki, ze sie powtarzam, ale czy ktoras z Was tak kluje w brzuszku martwie sie...
Stary 2011-01-14, 14:01   #1035
amarcia
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja karmiłam ok 3 miesięcy, do ostatniej kropelki. Szybko sie u mnie skończyło karmienie Laktatora nie miałam i szczerze powiem, że nawet gdyby w domu stał w moim przypadku akurat nie użyłabym ani razu, więc teraz też nie kupuje wcześniej, poczekam

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Dziewczyny sorki, ze sie powtarzam, ale czy ktoras z Was tak kluje w brzuszku martwie sie...
Myślę, ze po prostu brzuszek ci się rozciąga i dlatego kłuje. Ja tak nie miałam, ale u mnie jest z czego rozciągać
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 14:01   #1036
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
A jak wysokie masz cisnienie??

DZIEWCZYNY RATUNKU!
Miałam około 4 godzin temu kontakt z chorym dzieckiem jak sie okazało, prawdopodobnie na różyczke. A nie wiem czy chorowałam! Cholerka i co mam robić? Może to zagrażać dziecku gdybym sie ewentualnie zaraziła?

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 14:02   #1037
Catia88
Rozeznanie

Ja kupię laktator (choćby dlatego aby tatuś tez mógł karmić dzidziusia ) ale nie zastanawiałam się czy przed czy po porodzie. Na pewno wcześniej sobie jakiś upatrze a kiedy go kupię to się okaże

Jedno wiem na pewno... jutro kupię sobie... lodyyyy

Catia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 14:03   #1038
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
A jak wysokie masz cisnienie??

DZIEWCZYNY RATUNKU!
Miałam około 4 godzin temu kontakt z chorym dzieckiem jak sie okazało, prawdopodobnie na różyczke. A nie wiem czy chorowałam! Cholerka i co mam robić? Może to zagrażać dziecku gdybym sie ewentualnie zaraziła?
NA pewno różyczka w ciazy jest b. niebezpieczna.. to fakt
Rózyczke z tego co wiem przenosi sie drogą kropelkowa wiec jeszcze zalezy jaki to był kontakt..

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-01-14, 14:03   #1039
Catia88
Rozeznanie

Cytat:
A nie byłaś szczepiona? Na pewno byłaś.

Catia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 14:04   #1040
kasiabw
Raczkowanie

czesc

widze ze produkcja postow nie ustaje

dziewczyny tych rozstepow nie zazdroszcze bo kazda by sie martwila...ja po pierwszej ciazy nie mam na brzuchu ani jednego...a w tej to jeszcze nie wiem jak bedzie...za to mam piersi pregowane od odciagania pokarmu i nic na to nie poradze, Mąż je kocha ponad wszystko wiec jest jak nalezy...poza tym zdrowe dziecko jest wazniejsze niz tam jakis rozstep na brzuchu, udzie, posladku czy piersi...

ja laktator mialam, kupilam dopiero po porodzie...moja wygodnicka córcia zlizywala pokarm ktorego mialam jak dobrze prosperujaca mleczarnia wiec trzeba bylo mleko odciagnac, do butli i dziecie bylo pojedzone i szczesliwe...takze z karmieniem jest roznie teraz sie smieje bo jak to facet bedzie to na bank sie przyssie do piersi sie okaze, ale butle i mleko szcztuczne na pewno bede miala w domu...

a te wszystkie czerwone kokardki i inne *******ki...jak pisalyscie-sa smieszne tez lubie posluchac ja uslyszalam bedac w pierwszej ciazy zebym korali nie nosila na szyi bo sie mala udusi pepowina (uslyszalam to od tesciowej !!!!), wlosow absolutnie nie powinnam farbowac a to ze do chrzcin dziecko nie powinno wychodzic z domu na jakikolwiek spacer to mnie z nog powalilo...ja z moja po tyg bylam juz na spacerze bylo super cieplo wiec gniesc sie w domu...ehhh... to nie w moim stylu...

nic zmykam dokonczyc moj koktail jagody+banan+jogurt naturalny mniamusny

pozdrawiam WAS serdecznie
kasiabw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 14:05   #1041
amarcia
Wtajemniczenie

matallewar dot. punktu 3 - ja leżałam w szpitalu dłużej i przy nawale pokarmu przynoszono mi laktator - zupełnie się u mnie nie sprawdził. Nawet pielęgniarki się dziwiły, ale wogóle nie ciągnął, nie pamiętam jakiej był firmy
Stary 2011-01-14, 14:05   #1042
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Princi mnie nieraz kłuje ale nisko w brzuchu i w pochwie, po wyleżeniu przechodzi . A ty z powodu tego lepszego samopoczucia nie rozszalałas się za bardzo? Może dlatego kłuje.
Stary 2011-01-14, 14:06   #1043
amarcia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Catia88 Pokaż wiadomość
Ja kupię laktator (choćby dlatego aby tatuś tez mógł karmić dzidziusia ) ale nie zastanawiałam się czy przed czy po porodzie. Na pewno wcześniej sobie jakiś upatrze a kiedy go kupię to się okaże

Jedno wiem na pewno... jutro kupię sobie... lodyyyy
mocccccne
Stary 2011-01-14, 14:09   #1044
principessina
Zakorzenienie

amarcia no ale non stop w jednym punkcie mnie kluje

Dziewczonka jakbys mnie nie znala juz z rana polecialam po zakupy, pranko zrobilam, no ale naprawde zasyfialam przez te 2 tygodnie...a pachwiny tak jakby jajniki pobolewaja Cie czasem?

Dziewczyny a to nie jest tak z tym lakatorem, ze jak bede czasem odciagac pokarm aby tatus nakarmil synka, to dzidzius odzwyczaja sie od ssania cyca i pozniej juz go nie chce?

Edytowane przez principessina
Czas edycji: 2011-01-14 o 14:12
principessina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 14:10   #1045
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Moja wyjściowa waga 68kg, a na chwilę obecną ważę 80kg
no kochana, ale ty masz 2 babelki w brzusu wiec nie jest zle ja cie doganiam powoli

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Fajna ta komoda i pojemna, bo aż 5 szuflad . Ja nawet bym chciała taką wysoką, bo sama mam 1,72 i nie musiałabym się schylac przy przewijaniu
no tez sie ciesze z zakupu, i naprawde jak na komody z jysku jest bardzo masywna, bo jak ja zobaczylam, to zanim podeszlam do neij to balam sie ze moze jakas taka badziewiasta bedzie.., a ja mam 175cm, i powiem ci ze i tak sie obawiam czy dobrze sie bedzie malucha przebieralo, na wysokosci 110cm, plus grubosc przewijaka, mam usztywniany

Cytat:
Napisane przez aniko 23 Pokaż wiadomość
Witam..nie moglam trafic..
a propo wagi moja wyjsciowa to 61kg dzis zaczynamy 20 tydzien z waga 65.8kg
tez chyba pomysle o zagospodarowaniu komody...narazie stoi na niej telewizor
no to i tak malutko przytylas
komode polecam, widzialm zestawy z wanienka, i przewijakiem, i jakos wole praktyczniejsze i dlugoterminowe rozwiazanie heh, mala mojej kumpeli, jak miala 5 miesiacy to tak brykala w kapieli, ze caly stelaż latał..
Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ooo... Szkoda, że auto nie działa, bo bym podjechała... Niby daleko nie mam, ale jednak autobusem i dojść trzeba. Hmm, ciekawe, czy po weekendzie też będzie przecena...

Na mnie wczoraj koleżanki naskoczyły, że jak to nie wiem, że trzeba czerwoną kokardkę dziecku do wózka przywiązać, bo inaczej mi je zauroczą I że koniecznie muszę to zrobić

Ja tam nie wierzę w takie rzeczy, więc się nie przejmuję, ale serio, przesądów jest tyle, że się można za głowę złapać... I każdy mówi co innego.

A ja wierzę tylko w to, co potwierdzi nauka. O!
mysle ze po weekendzie tez bedzie promocja, sprawdz na stronkach tesco do kiedy obowiazuje gazetka aaa i w realu tez ostatnio byly promocje, i super gatunkowo ciuszki

ja tam nie wierze w przesady,ale malej do wozka wloze cos czerwonego, moja znajoma mial tak ze jakas baba stara urzekła jej dzidzie.. mala darla sie w nieboglosy, az tam ktos cos zrobil.. i spokoj.. laska odchodzila od zmyslow bo niby kolki itp.. i dopiero jej babcia sie skapnela..

ale szczerze dla mnie etz to smieszne..
Cytat:
dokładnie

ja kupie ale po porodzie

Cytat:
no to super chlopaczek niech dalej rosnie zdrowo jeszcze przytuje 6 razy tyle tak ostatnio czytałam
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 14:10   #1046
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
DZIEWCZYNY RATUNKU!
A nie miałaś badań w tym kierunku? Mi wszystko lekarz sprawdził, chociaż mówiłam, że przechodziłam różyczkę...

Cytat:
Napisane przez kasiabw Pokaż wiadomość
czesc
a te wszystkie czerwone kokardki i inne *******ki...jak pisalyscie-sa smieszne tez lubie posluchac ja uslyszalam bedac w pierwszej ciazy zebym korali nie nosila na szyi bo sie mala udusi pepowina (uslyszalam to od tesciowej !!!!), wlosow absolutnie nie powinnam farbowac a to ze do chrzcin dziecko nie powinno wychodzic z domu na jakikolwiek spacer to mnie z nog powalilo...ja z moja po tyg bylam juz na spacerze bylo super cieplo wiec gniesc sie w domu...ehhh... to nie w moim stylu...
Z pępowiną i niewychodzeniem z domu to bzdura, ale z tym farbowaniem włosów bym uważała. Zależy od tego jaka farba, z amoniakiem chyba nie wolno, ale takie zwykłe szampony koloryzujące raczej nie szkodzą...
Chociaż ja dokładniej się nie dowiadywałam, bo mam naturalny kolor i nie farbuję od dawna - kiedyś 2-3 razy się zdarzyło.

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
matallewar dot. punktu 3 - ja leżałam w szpitalu dłużej i przy nawale pokarmu przynoszono mi laktator - zupełnie się u mnie nie sprawdził. Nawet pielęgniarki się dziwiły, ale wogóle nie ciągnął, nie pamiętam jakiej był firmy
Może jakiś kiepski był? Albo nie dla wszystkich to dobre rozwiązanie po prostu.
Ja pewnie też kupię dopiero koło terminu porodu (bo potem może nie dojść, a znając mnie na allegro kupię :P). I raczej ręczny, bo nie wiem, czy będę używać, a taki jest tańszy.

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 14:14   #1047
moniqac
Zadomowienie

Czeeść

amarcia głos na księżniczkę oddany

eweska - czy Ty chcesz aby mnie musieli przy Twoim porodzie cucić?! ja będę stała POD drzwiami z laptopem na kolanach i relacjonowała TZ będzie po kawe latał

moria - ja się zgadzam co do tego wątku. raz że ciężko jest mi się z czymś moim przebić, bo w tym nawale czasem czyta się "pobieżnie", a jak nie mam dużo czasu na pisanie to czuje że Wy wszystkie nie "znacie" mnie aż tak jak ja Was, a to kiepsko. poza tym, od przedwczoraj miała 20 stron do nadroienia potem do napisania, zapamiętania co chce komu odpisać itp...
a tak w ogóle nie wiem czy nie będe jednak kwietniowa mamusią, skoro synuś taki duży , ale za nic nie dam się stąd wygonić
co do rozstępów - to chyba problem genetyczny - ja zapominam się smarowac, robie t o 3x lub 3 x na tydzień (zamiast 14xtydnień) i mam "tylko" 3... więc to raczej genetyka.

eweska - ja startowałam z wagą 76 i miałam na wizycie dokładnie tydzień temu 80, dzisiaj było już 81 więc ja chyba teraz zaczne sybko przybierać na wadze

mary poziomkowa
- dziękuje za to wolne chociaż do końca stycznia niestety, musze tyle rzeczy, projektów dokończyc przed macierzyśkim, albo chociaż nadać im bieg żeby moim pracownicy wiedzieli co i jak dalej że chyba będę weekendami pracowała

agus
- co Ty masz bidulko z tymi oczami?!

kinga
gratuluje!

dziewczyny!!!!!!! zapomniałam Wam napisać..... moja teściowa przyjeżdża na cały dzień w niedziele ... no comment!

a ja postanowiłam, że skoro tak rzadko mogę pisać i żeby nie być anonimowa to powrzucam kilka fotek w album na wizażu - w pracy mam (chyba) tylko ślubne, ale przynajmniej poznacie mnie lepiej .

lece tworzyć album!!

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .

Edytowane przez moniqac
Czas edycji: 2011-01-14 o 14:25
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 14:16   #1048
amarcia
Wtajemniczenie

principessina masz przy pępuchu jakiś mięsień-uparciuch a Flavio zdecydował właśnie tam trzymać nóżki lub łepetynke i MASAKRAAAA!!!
Stary 2011-01-14, 14:16   #1049
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
NA pewno różyczka w ciazy jest b. niebezpieczna.. to fakt
Rózyczke z tego co wiem przenosi sie drogą kropelkowa wiec jeszcze zalezy jaki to był kontakt..
No siedziałam tylko obok niego i ewentualnie złapałam go za rączkę.
A kiedy sie szczepi na różyczke, chyba jak jest sie małym nie? Kurka nie pamietam. Jestem z lekka przerażona.

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 14:16   #1050
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

jeju dziewuszki ale wy płodne jestesci!!
nie idzie nadążyć:P

wklejam zdjecia mojego brzusia

ale mnie dzisiaj niesamowicie boli krzyż... masakra. w ogole mam problemy z kręgosłupem. ech...

dzisiaj zaliczyłam wizytę u dentysty... och nielubie tego ale znalazłam fajna pania dentystke ktora cały czas do mnie gadała i ciężko mi troche było odpowiadać;P ale kobitka miła

we wtorek czeka mnie powrót do pracy po l4 (trzy tygodnie przeziębienia) ale nie wiem czy na długo wrócę ten ból pleców mnie wykańcza. moze popracuje do konca miesiaca i spadam
trzeba sobie odpoczać póki mamy na to czas no nie?

wy do kiedy planujecie pracowac??? ja myslalam ze do konca marca minimum bede pracowac ale z tego co widze to juz mi sie po prostu nie chce choc prace mam biurową.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 23a.jpg (84,5 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 23e.jpg (74,1 KB, 30 załadowań)

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości